Új privát üzeneted érkezett!

Én minden alkalommal ilyet játszom a BMC-ben,mikor várom a soromat :lol: :lol: :lol: :lol:

Már kinéztem egy babát,aki nekem tetszik a tablókról :D
Vendég

Judit: a próféta szóljon Belőled!!
Én is szeretnék már múltidőben beszélni BMC-ről :D
Max babát vinnék mutogatni,olyankor Sz is kivirul :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:) Juditkám.... lapalja-laptetó megint :)... Jóvan, látom a "vonzás" beindult :)

A bmc-s babaképekről nekem is vannak favoritjaim :)..... Fent Sz. várójában még a Sejtjeinkes egyik párt is sikerült kiszúrnom a kisbabával... :)
andrea-1

Békus: vagyunk itt annyian, hogy mikor majd meglesznek a babák, mindennap beosztjuk ki megy be... azt Sz. úgy fog virulni, mint a vadalma........ egész évben :)
andrea-1

Andi: a szakállas úriemberre gondolsz a képen? :D
Vendég

Aham... A legszélén a sarokban... Látom akkor Te is..... :)
andrea-1

Én még nem is vittem Barbusról képet! Amikor a zárót vittem, akkor nem volt kép, most meg nincs nyomtatott. Ha valakinek küldenék át képet meg adatokat, akkor oda tudnátok adni Irénkének? Persze a nyomtatás árát oda adnám. Ha valaki segítene, írjon nekem egy mailt. Előre is köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: van egy még jobb ötletem:
vigyük be egyszerre mindet!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Megint nem vagyok valami topon. Az a baj, hogy én attól, hogy parázok, folyton elrontok valamit. Most egy röpke két és fél millás hibát csináltam, de talán helyrehozható :? :oops: Viszont én vettem észre, és én szóltam a főnöknek, hogy gond van. És még le se lettem bacarintva. Azt mondta, biztos nem direkt volt. Egyre bizonytalanabb vagyok, mert nem tudom, melyik az igaz... Ez, vagy amikor mondvacsinált dolgokat vág a fejemhez.

Andi, gyönyörű HCG szint. :lol: :lol:

Szeritnem ez 1 baba lesz, ebben az időszakban ugye 2 naponta duplázódik a HCG, és most már te az elmaradt mensi után vagy 4 nappal, tehát már 4-szer annyi, mint akkor lett volna, ha akkor nézik. Nem tudom ez így érthető-e...

Vnbeni, nálam 2 elzáródott petevezetővel szerintem magán úton sem csinál senki inszemet. Ráadásul 0 spermiumból ismét csak nehéz lenne...
Viszont az ajánlott levelet vedd át, mert jogilag akkor is kézbesítetté válik, ha ezt nem teszed, de akkor még azt sem tudod, hogy mit küldött. A munkaszerződésed nem módosíthatja a beleegyezésed nélkül, ha ezt még van olyan bolond, hogy írásba is adja ajánlott levélben, már mennék is munkaügyi bíróságra. Olyan kártérítést ítélnek meg neked zaklatás, hátrányos megkülönböztetés, lelki terror és minden egyebek címén, hogy attól kódul! Szerintem ideje lenne felkeresned egy ügyvédet és elmondanod neki a történetet.
NE KÉSZÜLJ KI! Látod, én is igyekszem. :roll: :lol: :lol:

Judit, hétfőn este megint jó hírekre jövök, de jó. 8)

Babaragacsszállítmány mindenkinek, akit illet (Judit, Gigi, Zsuzsó, Zsuzska) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Remélem elég lesz. Majd rakatok a kamionra is holnap. :D

Macseknak is nagyon drukkolok még mindig!

Eszter, Andrea hogy nektek is küldjek valamit: bébinövesztő csodabogyó: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kizárólag problémamentes terhességet tud csinálni. :wink:

Jó éjt!
aktucs

Iiiiiiiiiiiiiigen,épp a sarokban :D :D
Én a filmet nem láttam,csak képeket asszem,de arról is felismertem ;)

Vicky: ha ráérne 3 hétig,én is szívesen segítek,de addig sajna nincs miért mennem Sz-szel randizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ezt túrtam ma

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Persze Aktucs érhető... én is így silabizáltam ki, ahogy ma nézegettem a hcg szinteket a neten :)
És nekünk asszem ez a verzió pontosan meg is felelne... :)

Remélem fordul a kocka Nálad, és hamarosan a topon leszel!!!
andrea-1

Kubu: cuki-muki :lol: :lol: :lol: :lol:

Hádáztál? :D
Vendég

én sem láttam még sosem ezt a babavásárosdit. :-D

Vicky, én el tudom vinni, de nem tudom hol és hogy lehetne kinyomtatni. az uram csak sima papírra tudná, de az nem is fényképméret. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: már elég sok helyen van előhívó "automata",ahova el tudod vinni cd-n,SD kártyán is a fotót,és azonnal elő tudod hívatni :)

Még nem használtam,de jópofa kütyü,nővérem szokott ilyeneket használni :D
Vendég

Köszi lányok, megpróbálok nyomtatni képet és valakihez eljuttatni.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt,
3 oldal elmaradás, naaaaaa tipp hogy gyerkőcök ébredés előtt elolvasom é vagy sem ?

Eszter,

És talán így te is pihizhetsz egy picivel többet!” – ó a próféta szóljon belőled, az elkövetkező pár nap pörgősebb lesz, de nagyon remélem jövő héten már tudok picit extrán pihenni.
Olvasom vargányát, a fene vigye el ! úgy tudom lehet használni canestent, de azért gondolom Sz ügynökkel megkonzultáltad a dolgot.

Lukácsné,
Szép méretek !
Bölcsi jó hogy írod, de szerintem a kéthetente 2 nap nem elegendő indok ahhoz hogy államiba mehessen (gondolom most Marci meglévő helye után is felveszik az államiban a pénzt).
„milyen a fingó víz Lizának?” – egyszóval @AR. :lol:
Pihenj amikor lehet !

Macs,
2 hét még, hát ez nem is kérdés, Ti annyira ügyesek vagytok ! Nagyon drukkolunk.

Judit,
Mary, háááát én azért titkon úgy reméltem hogy hónapokig nem lesz rá gondom, akkor ez azt jelenti hogy ha most elkezdünk majd orvosi engedély után kekszelni akkor vigyáznom kell nehogy baby on board legyen ?

Gigibp,
„Jó, hogy itt vagy megint! Hiányoztál nekünk!” - :oops:
Tegnap én mentem Marcusért és egyedül volt már, minden gyermeket elvittek addigra (16.10-kor voltam ott) na lényeg a lényeg hogy bölcsivezetőnek el kellett mennie és így a férje vigyázott Marcusra, aki totál úgy néz ki mint apósom (kopasz, szakáll, magas termet). Marci extázisban volt, kb. 100 integetett neki :lol:

Csucsu,
Tessék most pörögni, persze mértékkel, lakás után nem szaladni (mondom én aki megőrül ha valami nincs a helyén és nincs makulátlan tisztaság - megnyugtatlak ez már nagyon megváltozott, persze vannak még próbálkozásaim az eredeti állapot visszaállítására, hátha majd eccer sikerül). Szóval most pörögni aztán pár hét és kezdtek Ti is !

Estrella,
„Inkább aludj, és ne irogass!” – de nem megy, mert úúúúúúúúúúgy hiányzotok !
Jövő csütörtöki átjárhatóságihoz drukkhegyek !

Kahlan,
Szegénykém, apudnak és nagyidnak is mielőbbi jobbulást, felépülést kívánok !

Andrea,
„Pedig évekig terveztem, hogy majd milyen felejthetetlen módon mondom el Neki, ha egyszer pozitív tesztet produkálok.....” - Hááát ez az ! Marcinál párom éppen pancsizott aztán kirángattam fürdőből hogy gyere már mert nem vagyok biztos benne hogy jól látom :lol: :lol:
Remélem Sz ügynök vállal, tök jó. Írod hogy keddenként pocakosok vannak nála, ezek szerint ott bent fogadja őket ?

Csézjang,
Üdv, remélem jól vagytok, nagyon eltűntél !

Vikus,
Drukk drukk drukk.

Zsuzsó,
Olyan gyönyörű szépek, finomak a vonalzóidat.

Vicky,
Húúúú de ügyi csajszi vagy hogy Barbussal ekkorát közlekedtél. Hogy vitted ?
Én most kaptam barátnőmtől rugalmas kendőt, meg kellene tanulnom használni, kötni.

Nah ébrednek a gyerkőcök, apa orvosnál úgyhogy enyém a reggel :lol:

1026 következik, nem írni sokat ! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 13:30-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Andi!
Hatalmas gratula!

Eszter!
Neked is!

Judit!
Várom a hétfőn a Te jó hiredet is!

Csajok!
Írtam már nektek, hogy a csajomat beneveztem egy szépségversenyre. Na fel is került. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy szavazzatok már légyszi rá. Kicsit le vagyunk maradva, mert nem a hónap elején kerültünk fel. Hetente 1 e-mail címről csak 1x lehet szavazni. Ja és még az ellenőrző kódot nem írjátok be /amit e-mailben kaptok/, addig ne zárjátok be az ablakot, mert egyébként azt írja ki hogy hibás kód. Köszönöm, ha szavaztok rá:

http://www.pampers.hu/hu_HU/photoCompet ... abyId=6058.

Ja, egyébként lesz@rok mindenkit és jövök vissza hozzátok. Már nagyon hiányoztok!!!!
Puszi!
Ildi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gyoreneildi 2010.09.16 08:17-kor.

gyoreneildi

kubu: Most a babahordozóval vittem, mert tudtam hogy be kell majd kötnöm az autóba. Ha nem kell, akkor a mei taiban viszem. Most már kezd kényelmetlen lenni neki az előre kötés, de a hátamra nem is tudom egyedül felkötni és úgy nem szívesen viszem hogy nem látom. A rugalmas kendőt nagyon jónak tartják, nekem nem volt. Akkor még fekvő kenguruban hurcolásztam.
vicky79
Budapest III. kerület

gyoreneildi: Próbáltam szavazni, de a telefonról nem enged. Ha bekapcsolom a nagy gépet, akkor szavazok.
vicky79
Budapest III. kerület

Hu hogy mennyit tudtok irni?????

Breki: igazad van hogy remélhetőleg babás leszel, de egy kicsit pihentebben is lehetnél.

Kubu: nem semmi napjaid vannak, meg tudod valahogy oldani?
Igen apa sos küldjon oda mail-t, nekem már megvan a fontos interju időpont, keddre kéretik nekem szurkolni, de nagyon! Ma hivatali ügyintézés utálom, holnap fogdokker, az inkább elmegy.

Vbni:jól leírták fentebb mit tégy, teljesen igaz!

Gyildi: remélem minden ok, pusszantás babának.

Most rohanok, du nézlek titeket

üdv kispatak
Vendég

Ildi: beregisztráltam,de így is azt írja a link után,hogy hiba történt... :(
Beírod újra a megfelelő linket?
Vendég

Kispatak: talán igazad van....
ma csak délre megyek,este 8-ig leszek bent,de alig bírtam 7:45-kor felkelni,még vagy 10 percig nem láttam ki a szememen... :shock: :shock: Talán pihentebben kéne a babót összehozni...
Azért este megcsináltam az első ovu tesztet,ami még halovány,de már csak kicsit :D

Csajszik,már tegnap akartam kérdezni valamit.
Ez most inkább azoknak szól,akiknek NEM SPONTÁN volt az első bébi.

Milyen érzés volt megtudni,hogy annyi próbálkozás után ott a bébi,hogyan tudtátok felfogni (és ehhez mennyi idő kellett :lol: :lol: )?

Tudom,hogy azok is nagyon vágynak újabb babára,akiknek már van,de most arra vagyok kíváncsi,hogy milyen azoknak,akik mindig csak álmodoztak a +++ tesztről,és BMC-s tortúrák után sikeredett :) Azaz úgymond nem "természetes",hogy összejött-ezt ne rossz értelemben vegyétek,de sokakat ismerek,akik spontán terhesek lettek,és semmi kitörő lelkesedést nem láttam rajtuk...

A mai napig nem tudom elképzelni,hogy nekem is legyen pocakom...
Mikor Sz mondta,hogy bizony létrejött a terhesség,nem tudtam azalatt az egy hét alatt felfogni...
Valahogy tudtam,és mégsem értettem :D

Szóval azt hiszem,amikor sikerül nekünk is (megfelelő HCG-vel !!!),én egy hónapig ugrálni fogok (nem igaziból) örömömben!!!
És -ahogy párom sejti előre- kb. óránként el fogom ismételni,hogy babánk lesz!!!
Már most sajnálom őt,hisz napjában sokszor fogom telefonon zaklatni,hogy megosszam vele az összes gondolatomat :D
Vendég

Ildus,
de jóóóóóó hogy újra köztünk vagy!
Ma is jó hírrel indul így a reggelem :D

Kubu,
bizony, ha nem akartok hirtelen még egy csodabébit akkor résen kell lenni!
Nekem anno Eszter után az első mensivel fel is pakolta a dokim a spirált...
Ruci tündéri, kérünk majd "bélelt" fotót is :lol:

Andikám,
hát remélem tényleg beindult a vonzás, és hétfőn én fogok vigyorgó vadalmaként felvonulni hozzád az emeletre :)

Aktucs,
ha parázol, persze hogy több a hiba!
Szegénykém, látom nagyon megvisel ez a car munkahelyi légkör!
Kívánom neked hogy minél előbb elinduljon a lombik, és otthon csücsülhess tápin az eredményre várva!!!

Kép
judit0713

Kispatak,
naná, hogy nagyon drukkolunk neked kedden!!!!

Breki,
én már most is nyúzom apát, hogy ugye örül majd, de ugye úgy ahogy én, stb...biztos nagyon boldog ilyenkor :roll:

Kép
judit0713

Judit: asszem Veled kezdem,amit az imént párommal kapcsolatban írtam,szóóóóóval:
MÁR CSAK 4 NAP!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Judit
Nem a terhesség miatt lett ilyen ez a pocakos ismerős, már előtte is idióta volt szegény…
Sajnálom, hogy nem tudsz majd sokáig otthon maradni babázni…
/Szerintem én sem, mert a CHF-es hitelünk ki tudja, hol áll meg…/

andrea
Sz. Nagyon jó fej volt :)
Holnap mész uhura?

Én is IR-re gyanakszom magamnál, úgyhogy ha az átjárhatóságinál nem találnak semmit, kérni fogom a vizsgálatot…
Ha Sz.-nek előadom, hogy addig nem szeretnék inszemet, míg meg nem nézik, hogy van-e IR, megcsinálják?
Persze ne szaladjak ennyire előre, lehet, hogy gáz lesz az átjárhatóságinál (bár én a lelkem mélyén azt érzem, hogy nem lesz)

vikus
Örülök, hogy az uradnál minden rendben!!!
Na, akkor te is képben vagy, Sz. Küldött IR-re? Magától, vagy te kérted?

Kubu
Szegény, nem tudom, hogy bírod...
Marci nem semmi, jó kis hiszti lehetett :)
Párodnak megy a drukk szerdára!!!
Kubu, vagy valaki, hogy lehet képet feltölteni???

zsuzska
Meddig kell feküdnöd?
Drukkolok!!!

Vnbeni
Én nem tudom, hogy bírod lelkileg ezt a munkahelyet, tényleg keress egy ügyvédet és esetleg ő is üljön le veled és a főnököddel, ha ő elmondja a tényeket, talán megijed és békénhagy...
Tényleg nem jó ez a légkör...
Sógornőmnek sem jött addig össze a baba, míg feszült légkörben dolgozott, állandó konfliktusa volt a főnökkel, aztán átkérte magát egy másik üzletbe és rögtön terhes lett :)

Kisbeeka
Rengeteget dolgozol, szegény!!!
Le sem ülhetsz?! Én tuti elájulnék...

aktucs
Hát a fene sem érti a főnököd, de akkor most rendes volt...

Kispatak
Drukkolok keddre!!!

Csajok, én most annyira görcsölök, hülye Mary...
Csak algoflex forte van nálam, de arra az van írva, hogy 2 bogyó között 6 óra teljen el, ezt be kell tartani? :(
Lehet felhívom a gyógyszerész barátnőmet, ő csak tudja…
Amúgy nem tudom, mi van velünk, lehet unokahúgi, akinek amúgy nagyon örülünk, de lelkileg most mindketten elég mélyponton vagyunk…
estrella22

Estrella: én borzasztóan görcsölök minden Mary-kor,nekem nem használnak a vény nélkül kapható bogyók,így a dokimmal irattam olyat,amiből 1 db elég arra a bizonyos napra,amikor fetrengős...

Először Mesulid-ot szedtem szigorúan 1 szemet havonta,de ha nem földön fetrengős a fájdalmad,akkor irass Panalgorint!
Nekem a műtét után adtak azt a kórházban,akkor lestem el,és irattam a házidokival,és az is jóóóó!! És állítólag kevésbé erős,de ha nekem jó,akkor bárkinek! :D

Írok p.ü.-t! :)
Vendég

Megvolt Lilike 11. szavazata!!! :D
Vendég

andi
mostmár akkor hangos gratula neked

eszter
merre vagy? mi van veletek?
mit mondott az ügynököm neked?????

kubu
Hanna attól függ a tápi hogy előtte mikor evett van olyan hogy alszik egész délelőtt 9-12-13 ig most is a teraszon, aztán meg eszik mind két cicit, és 1óra múlva újra jelentkezik na ilyenkor nincs cici hanem kb 50ml tápot eszik meg a drága
de este volt már olyan hogy 6-10ig óránként felváltva eszik egyik-másik aztán ha nem tud elaludni mert ugye ordit akkor kezdjük 30-40-50ml szokott bepuszilni. éjjel ha ébred addigra már van tejem, és reggelre is akkor nem kell tápi.

holnap megyünk Filippel régi oviba elköszönni és megmutatjuk messziről Hannát is óvónéniknek.
Hétfőtől meg irány az új oviba beszoktatás csak délig lesz , ebéd után meg megyünk érte Hannával.....

judit, zsuzsik
drukkok mennek meg a babaragacsok nektek.

babavásárhoz annyit hogy sajti régebben rakott fel képeket és szabad rablás volt.

nem tudom ki kérdezte már, bocsi de szét megy a fejem a fronttól, hogy ki hogy "fogta" fel hogy baba a pocakban, én megmondom őszintén mikor megcsináltam a tesztet decemberben és pozitiv lett majd ki ugrottam a bőrömből hogy sikerült és baba lesz, aztán hiába nőtt a hasam nem lehet ezt ésszel felfogni mert ez egy hihetetlen csoda lányok hogy valaki ott van a pocakodban, mikor mentem be a műtőbe akkor is ezen gondolkoztam hogy eltelt a 9 hónap és nemsokára kint lesz a kis csodánk és nem tudom leírni az érzést de hihetetlen jó volt amikor már a kezembe kaptam délután és mikor másnap alig birtam felkelni az ágyból, de mentem érte reggel 6-ra mert ő a miénk és nem hagyom hogy 10ig orditson a csecsemősöknek mert ugye ők nem tudják megetetni és minél később kerül cicire meg anyaközelbe annál később lesz tejem---- ezek motiváltak hogy igen is keljek fel fél 6kor hogy ki tudjak botorkálni a csecsemősökhöz érte, aztán már mikor ott szuszog melletted , na akkor válik valóssá hogy ő VAN és már minden percben melletted van és nem vehetik el tőled.

bocs hogy kicsit hosszú lettem, én így éltem meg a második terhességet, mert problémamentes volt és sokkal könnyebb mint Filippel és ő mégiscsak nem lombik volt....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Breki,
haláliak a zebráid :lol:
Én most egy kércsíkosra gyúrok, ha tudjátok hogy lehet olyan tutira beszerezni, szóljatok :wink:

Estrella,
én nem parázok attól hogy hamar vissza kell mennem dolgozni.
A párom tuti jó apa lesz, és neki ugye még sosem adatott meg ez az érzés, tehát már előre örömmel várja, hogy ő is kivehesse a részét ebből!

IR: én is elég sokat gondoltam már erre, ezért úgy döntöttem, ha sikerül ha nem most, mindenképpen megcsináltatom a vizsgálatot.
Szerintetek ha S-nek mondom, ad beutalót?

Kép
judit0713

Lukácsné: köszönöm a választ,én kérdeztem a babásat... :roll: :D

Azt hittem,én vagyok csak úgy vele,hogy el se tudom képzelni,sokan mások olyan könnyedén veszik "tudomásul",hogy persze hogy terhesek... :shock:

Pedig nekem nem annyira "persze". :D
Vendég

Ki nincs még nekem iwiw-en bejelölve?

Bővíteném a csapatomat :lol: :lol: :lol:

Tagfelvétel lejjebb a p.ü.-re kattintva :D

Judit: jaja,nekem is tetszenek a zebik,bár megmondom őszintén,némi figyelemelterelés is az oka ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem, ha jövő hét pénteken két csíkos lesz a teszt, a szám a fülemig fog értni vagy még tovább, körbe a fejemen! :D Amúgy szerintem is hihetetlen az egész, egy nagy csoda! Na majd, ha átéltem, akkor jövök és elmesélem! :lol:

A Crinon gél kifolyásáról annyit, hogy no para!!!! A tegnap esti hancúr után, akkora darabok jöttek ki, hogy abból eléldegéltem volna még vagy egy hétig, úgy, hogy nem is küldök fel többet! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval az a kevés, ami kifolyik semmi, mert a többi ott marad és ahogy már írta Eszter is megtúrósodik!

Ugye csajok az enyhe premensis tünetek lehetnek a beágyazódás jelei??? Annyira aggódom, borzasztó messze van még 24-e!!!! :?
gigibp

Ildi,
megvolt Lili 12. szavazata! :D Csak így tovább!!!
gigibp

Lukácsné,
látom megint pörgés van, oviváltás meg minden!
Ti sem tudtok megülni a popsin :D , de ezek már csupa jó dolgok!
Hát ahogy Hannáról, a várakozásról meg a születésről írtál, csupa könny lett a szemem...úúúúúgy szeretném már újra átélni ezt!

Gigi,
igen, ezek tuti jó jelek ebben az időben, hiszen a mensihez még messze lenne! A beágyazódás viszont ilyentájt van (én hétfőn este éreztem valami szokatlant amit eddig a próbálkozások alatt még nem :oops: ) tehát drukk hogy beköltözzön a manóka!!!

Kép
judit0713

Ment a 13. szavazat is Lilire :D

Kép
judit0713

Köszi Judit! Remélem is, hogy készül odabennt a fészek! :)

Bacccus, milyen kaki idő lett... Kicsit uncsi ez a nap! Épp megy a mosógép, mondjuk azt még nem tudom, hogy viszem ki a kosarat a szárítóhoz... Baromi nehéz lesz, na majd egyesével viszem a ruhákat. Kilométer hiányom nem lesz, az tutttti! :lol: :lol:
gigibp

túl egy etetetésen...

IR: visszatértem emiatt, mindenki csináltassa meg, mert nekem is a két inszem után jött a lombik és a lombik előtt egy hónapig szedtem a 850mg metet 3*1 -el, és lássatok csodát ugye utána 1hónap alatt -5kg pedig keveset tornáztam, és nem utolsó sorban ugye egyből sikerült és lett Hanna :)
szóval én mindenkinek ajánlom még ha fizetősbe tudjátok csak megcsináltatni akkor is olcsóbb mint a lombik vagy inszem injekciók és nem beszélve a támogatott lehetőségek elpazarlásáról.....

na mindenkinek drukkolok megyek ebédet csinálni míg naccsasszony remélem aludni fog mert most megint kínlódik egy kicsit.... a nagy meg mesét néz, aztán vele is kell kicsit játszanom utána.
2-re meg mennem kell okmányirodába kocsit átiratni.... szóval ma sem unatkozunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Gigi: a premenstruációs érzés az eredményhirdetésig is elkísérhet,de ez normális! :)
Ettől függetlenül a babácska ott lapul a pociban,és leküzdi Mary-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem a teregetéssel várd meg a párodat!!!
Ne emelgess semmit,irány az ágy!!
Vendég

Lukácsné: még ha ki is derülne,hogy kéne szedni bogyót,nekem nem segítene sajna,a dokik semmi esélyt nem adnak az endóm miatt a spontánnak...
1 éve pedig még átjárhatóak voltak a petevezetékeim,most már nem is nézték,mert az inszem is esélytelennek tűnt... :?
Vendég

Szépjónapot Mindenkinek Fiatalok, ezen a csodálatos meleg, napsütéses, madárcsicsergős napon !!! :)))))) (én legalábbis annak látom... :lol: :lol: :lol: )

Vicky: Válaszd ki Barbusunk legjobb sztárfotóját és küldd el nekem lécci emailben ! Megbeszéltem a kolleganőmmel, hogy pár napon belül kinyomtatja a tesójánál, akinek van fotó-nyomtatója!!!!!! :) És akkor a köv. látogatásomkor be is viszem Neked a béjemcéjbe :)

Judit: Nekem S adta még a beutalót az IR-re, igaz nem magától, hanem én kértem.... :shock: :shock: de lényeg, hogy adott és így kiderült a bibi.....

Mieza: Merre vagy? Kész van már a festés??? Tegnap én is elkezdtem csekkolni a kisszobát megint, hogy hogy lesz kipingálva majd :))))
andrea-1

Béku,
ettől függetlenül érdemes IR-t nézetni, ugyanis éppen a megtapadást akadályozza, ill. vetéléshez vezethet ha jól tudom!
És ugye neked is elindult a kicsi, de aztán...
Szóval én nem tartom feleslegesnek, ezért is írtam, hogy ha ++++++++++ lesz hétfőn (márpedig az lesz!) akkor is megcsináltatom a vizsgálatot!

Kép
judit0713

Judit: akkor elmegyek Veled együtt megnézetni :D
Vendég

Oks, én benne vagyok!

Andikám,
köszi a tippet, akkor majd igyekszem S-re szépen mosolyogni :)
Bár ha ++++++++++++++++ híreket mond, akkor lehet hogy inkább bőgni fogok :oops:

Kép
judit0713

:shock: Ez zsinórban a 3. laptetőm!
És mindegyiken csupa pozitív gondolat van...működik ez!!!
Még mindig osztozom, most már bőven van min :D

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?