Judit
Nem a terhesség miatt lett ilyen ez a pocakos ismerős, már előtte is idióta volt szegény…
Sajnálom, hogy nem tudsz majd sokáig otthon maradni babázni…
/Szerintem én sem, mert a CHF-es hitelünk ki tudja, hol áll meg…/
andrea
Sz. Nagyon jó fej volt
Holnap mész uhura?
Én is IR-re gyanakszom magamnál, úgyhogy ha az átjárhatóságinál nem találnak semmit, kérni fogom a vizsgálatot…
Ha Sz.-nek előadom, hogy addig nem szeretnék inszemet, míg meg nem nézik, hogy van-e IR, megcsinálják?
Persze ne szaladjak ennyire előre, lehet, hogy gáz lesz az átjárhatóságinál (bár én a lelkem mélyén azt érzem, hogy nem lesz)
vikus
Örülök, hogy az uradnál minden rendben!!!
Na, akkor te is képben vagy, Sz. Küldött IR-re? Magától, vagy te kérted?
Kubu
Szegény, nem tudom, hogy bírod...
Marci nem semmi, jó kis hiszti lehetett
Párodnak megy a drukk szerdára!!!
Kubu, vagy valaki, hogy lehet képet feltölteni???
zsuzska
Meddig kell feküdnöd?
Drukkolok!!!
Vnbeni
Én nem tudom, hogy bírod lelkileg ezt a munkahelyet, tényleg keress egy ügyvédet és esetleg ő is üljön le veled és a főnököddel, ha ő elmondja a tényeket, talán megijed és békénhagy...
Tényleg nem jó ez a légkör...
Sógornőmnek sem jött addig össze a baba, míg feszült légkörben dolgozott, állandó konfliktusa volt a főnökkel, aztán átkérte magát egy másik üzletbe és rögtön terhes lett
Kisbeeka
Rengeteget dolgozol, szegény!!!
Le sem ülhetsz?! Én tuti elájulnék...
aktucs
Hát a fene sem érti a főnököd, de akkor most rendes volt...
Kispatak
Drukkolok keddre!!!
Csajok, én most annyira görcsölök, hülye Mary...
Csak algoflex forte van nálam, de arra az van írva, hogy 2 bogyó között 6 óra teljen el, ezt be kell tartani?
Lehet felhívom a gyógyszerész barátnőmet, ő csak tudja…
Amúgy nem tudom, mi van velünk, lehet unokahúgi, akinek amúgy nagyon örülünk, de lelkileg most mindketten elég mélyponton vagyunk…