Új privát üzeneted érkezett!

Juditkám: Lapalja.. laptető :) Valaki halmozza itt az élvezeteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne sírj, bár sírj, a jövő héten meg majd mi sírunk itt Rajtad - ÖRÖMÜNKBEN!!! :)

Jó volt hallani, meg egyben nagyon-nagyon fura is :)... Csak annyit hozzá: klasszikusokat csak pontosan" ...terhesnek teccik lenni!..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

ÁÁÁÁÁÁÁ, de jól hangzik! 5 hetes terhes :shock:
énisénisénis!!!!

Most nézem, sikerült egy lapalja+tető nagy örvendezésemben :D
Hát ebből tartanék meg magamnak egy jó adagot hétfőre, azon kívül felajánlom Giginek, Zsuzsónak és Zsuzskának és Ágnyesnek is, nameg Macseknak és a pocijában lapuló Kitti+Balázs párosnak...kinek miért, azt tudjátok, ugye? :wink:

Kép
judit0713

Juditkám, most esik le, hétfőn jössz Te is béjemcéjbe???... Én is.... :)
andrea-1

Igen, ott fogok a párom idegeiremenni amíg várjuk az eredményt :roll:
Én S-hez járok, tehát valahol az alsó régióban leszünk, de majd felszaladok hozzád dumcsizni, hátha úgy nem rágom tövig a körmeimet.
Eddig én hoztam mindenkinek a szerencsét a teszthez, hátha nekem meg majd te hozod :wink:

Kép
judit0713

Lányok, micsoda hírek ma is.. Andi, Szívből Gratulálok!!! :)

Nekem ma reggel jött meg, de eléggé megvisel. Nem szokott fájni a hasam, de ma... Így pénteken megcsináltatom a 3. napi vérvételt a MÁV-ban, majd hétfőn megyünk Zekéhez a magánrendelőbe, kedd reggel meg a 7. napon petérést néznek a MÁV-ban. A következő napokban szinte mindig a kórházat és a rendelőket fogom járni, de legalább zajlanak mag az események..

A melóhelyen most annyira kevés a munka, ha így halad keresnem kell valamit, mert idő kérdése és bezárják a kis részlegünket. Persze abban bízom, hogy addig csatlakozom a babások táborához :)
ancsav76

Ancsa,
úgy kell lennie, hiszen látod micsoda sikerszériát indítottak el itt a lányok :D

Kép
judit0713

sziasztok Csajok,

Andi, köszönöm a látogatást! nagyon jól esett és annyira felvidámítottál! :-D látszott hogy egy másik dimenzióban vagy! :-D :-D

Zsuzska, jó volt randizni, így az idő is gyorsabban telt, remélem együtt tesztelünk pozitívat! :-D :-D

Eszter, neked is köszönöm a biztatást, remélem pénteken neked örülünk majd nagyon!

Judit, köszi a laptető darabkát! :-D hétfőre nagy drukk a teszthez!

Kubu, mehetsz még úgy hogy metroval Ferenc körút - 4,6 villamos Margit híd budai hídfőig - HÉV
vagy metroval Deákra - piros metroval Batthyány térre - HÉV

Macs, mai +++++++++++ hullámok :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok, köszönöm mindenkinek a drukkokat, nagyon sokat jelent és jól esik!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
ezek szerint már otthon vagy!
Pihengess sokat, és beszélgess a kialakuló babszemmel :)
Ragacsok már most mennek, nem lehet elég korán kezdeni!

Kép
judit0713

köszi Judit. fexem itthon, a férjem meg körbe ugrál. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Több féle útvonal is van, de az én egy éves tapasztalatom, hogy az a leggyorsabb ha sokat jössz metróval és hévvel. És itt nem lehet dugó sem. Nekem az én verzióm bozonyult a leggyorsabbnak, vagy még a piros metró+hév ami hasonló.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nem akartam ám lebeszélni Kubut a te verziódról :-D csak nekem még ezek jutottak még eszembe.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

élőhalott nyitott szemmel létező alvajáró Kubu jelentkezik
Marcit hazahoztam a bölcsiből, nesze neked anya persze ki más fogja ki ezeket a dolgokat mint én : Marci nem akart hazajönni a böliből
most itt sír, veri a fogkeféjét a konyhakőhöz én leültem mert leültem, apa vacsit csinál aztán megy el munkamegbeszélni és viszi Marcust is magával.
hajnalban jövök majd olvasni

Vicky oké hév, de hévtől hogy jutok el suliig ? azt ne mondddd hogy gyalogoljak :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
Megérkeztem én is,végre tul vagyok életem elsö inszeminációján és remélem egyben az utolson is.Minden rendben van,most épp a férjem fekvésre itélt,de sikerült meglógnom az ágyból pár percre.

Zsuzsi:
Szerintem is nagyon jól sikerült a randi,remélem majd a pozitiv tesztnek is eggyütt örülünk okt.1-én.Te is akkor kell jelentkezzél?

Andi:
Habár ma már személyesen is sikerült gratulálni de még egyszer hatalmas gratuláció!!!Jó volt talizni,te egy energia bomba vagy,legalább is ma az voltál!

Nálunk olyan nincs,hogy minden 100%-ig rendbe van,mindig akad valami,de mi már hozza szoktunk,nem is mi lennénk ha minden okés.Inszemináció elött közölte S.ügynök,hogy a férjem nagyon gyenge eredményt produkált ma reggel, 2M/ml,ez inszeminációhoz elég kevés,de azért reménykedjünk mert 1 spermium is elég.Na mindegy én bizakodó vagyok és remélem megzebrásodok én is.
Remény hal meg utoljára.Külömben is most Eszter meg Andi beinditotta a siker szériát és ezután már csak jó jöhet.
Most megyek bebujok az ágyikóba és pihizek!!!
zsuzska2007

Andi, ez szuper, szép magas Hcg!
Nagyon örülök neki!
GRATULÁLOK!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csutka

Mi lenne, ha elmennél magán inszemre akkor már védhetőbb lenne helyzeted, ha bármi is történne. Ez csak egy ötlet.

Judit

Hajrá ikrek.
Nekem anno a lelkemre kötötte S ügynök, hogy este nyomjam.

Andi

Ennyire megijedtél a fogigátlótól?
Gratulálok a magas HCG-d hez.

Sajti

Sajnálom Cincikét.

Eszter

Én amikor ilyenem volt kaptam K ügynöktől kenőcsöt és az rendebe rakott. Már nem emlékszem a nevére, de nagyon kicsi tubusban volt.

Macs
Örülök, hogy jól vagytok, pihenj sokat és sokáig tartsd benn Őket.

Estrella

Nekem csak a beavatkozás előtti napon kérték.
Remélem az átjárhatóságin hamar túl leszel és kezdhettek.

Mindenkinek aki ma a BMC környékén jár és a többieknek is küldöm a + energiákat.

Kahlan

Jobbulás apukádnak és a nagymamádnak
Sajna nem, csak azt, hogy kellett volna egy vizsgálat amit Tb-re nem csinálnak meg, így el sem megyek.

Lukácsné

Szépen növöget Hanna. Csak így tovább és aludjon is hozzá.

Kubu

Mary máris kopogtatott. Egy kicsit még békén hagyhatott volna.
A melóhely nagyon gázos. Minden nap kitalál valamit amivel piszkálhat. Naponta elém tesz valamit, amit alá kéne írnom.
Most a legújabb, hogy munkaszerződést módosít és a béremet levitte az eredeti 38%-ra.
Minden nap kapok tőle valami ajánlott levelet. Még nem vettem fel, de valószínű, hogy azokat küldözgeti el amit nem ítram alá. Nem tudom meddig bírom, a párom szerint nagyon rossz hatással van rám ez a cirkusz. Egyébként pedig a gyomor remegés nagyon jó hatással van a fogyókúrára.

Kispatak
Drukkolok a zsíros álláshoz.

Csutka

Anyukádnak jobbulást.
vnbeni

Beni,
munkaszerződés módosítást mivel indokolja? a módosítás gondolom csak akkor érvényes ha te is aláírod. van valami konkrét problémája vagy csak úgy b.....gat? nem tudod magad átkérni cégen belül máshova?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Hát én gyalog szoktam haza jönni, de a hév megállóból ha a duna felőli oldalon jössz fel, akkor ott megáll a 34-es és a 204-es busz. Ezekkel egy megálló a szolgáltatóház. Ott leszállsz és elindulsz befelé a házak közé. Onnan már közelebb van a suli. Csak előre nézz buszt, mert ritkán járnak és 10 perc gyalog, de a 204-es pl. 20-30 percenként jár.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, a 204 buszra újpest központnál is fel lehet szállni :o akkor 1 átszállással megúszod, bár menetidőben ezt is másfél órának írják. :shock:

Marci biztos a kis szerelme miatt nem akarózott hazamenni! ;-) :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Beni,
köszi! Én is esténként nyomom továbbra is!
Főnököd nagy bunkó :twisted:
A gyomorremegés meg lehet hogy fogyókúrának jó lenne, de a leendő baba tuti nem komálja...úgyhogy jó lenne erre valami más megoldást kitalálni :roll:
Óóó, bárcsak te is hamarosan a kismamák táborát szaporítanád, akkor aztán elmehetne a góréd a sunyiba!

Zsuzska,
összejöhet az a baba simán, csak pozitívan!
Neked is indítom a kezdő ragacsszállítmányt :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
Eszterről tudtok valamit??? Nem jelentkezett ma :shock:

Kép
judit0713

Judit, Eszternek legközelebb pénteken lesz jelenése a bmc-ben.
bocs Eszter, de nem engedhettem hogy Judit aggódjon, hisz nekik most nyugi és pihi kell!!! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na jövök picit,
Ketten vagyunk lányok itthon, Liza most evett, fekszik mellettem a nagyágyban, és világbéke van.

Tündi,
Wow wow laptetű !

Sajt,
Kommentes füzeted lapjait elszoktad rakni ? Micsoda kincs lesz az később 8)
Partymouse – ez nagyon jó !
Elmondanád Ti hogy gyújtotok be a panelba ?
Szegény Cincike, nagyon nagyon sajnálom.

Judit,
Ezek szerint nem tervezel szülés után hosszú otthonlétet ?
Én is wordben nyomom :lol:

Mieza,
De ügyik vagytok hogy Ti csináljátok a festést.

Zsuzsó,
Milliónyi drukkom, ragacsom elindult ám !
Bölcsi okés, napról napra jobb, persze mindig jó, de ma már pl haza sem akart jönni velem a drágám :lol: ahogy írtam is korábban. Tetszett neki bölcsivezetőnéni férje aki pont úgy néz ki mint apósom, akivel Marci nagy haverságban van :lol:

Zsuzska,
20 mm ? wow wow ! sokat gondoltam rád ma !

Lukácsné,
Hanna mennyi tápit eszik ?

Aktucs,
Húúú hát munkahelyed nem semmi, gondolod hogy tényleg kitesznek ?

Andrea,
Háááát újra olvasom a kedd reggelt (vagyis most tartok ott olvasásban) és ne tudd meg megint sírok

na sedatif előszed, kezdjük hasfájást, Liza feje szinte lila az üvöltéstől,

pápá
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 12:27-kor.

kubuspace

Andi,
szuper a hcg!!!!! Fantasztikus vagy!!!!!! :D

Kubu,
nem semmi, amit művelsz! Hogy a fenébe van ennyi energiád?! Irigyellek! Megértem Marcust, biztos nagyon jól érzi magát a böliben, hisz sok a kortárs, jól elvannak! :D

Én valahol összeszedtem ezt a megfázós nyavalyát... marhára örülök neki... Neocitlányt terhesek nem ihatják, pedig én imádom, ezért most majoranna teát iszok mézzel.
Bárcsak már jövő hét péntek lenne, akkor már biztosan tudnánk Judittal, hogy zebratársak lettünk! :lol: :lol:
Basszus, annyira lassan megy az idő, pedig én nem is fekszem itthon....
gigibp

Lányok,sok-sok ragacsot dobálok szét a szélrózsa minden irányába,ki merre... :D :D :D

Andi: Ismételten óóóóriási gratula!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ezt Neked küldöm sok-sok szeretettel! :lol: :lol:

Kép

A képen Andi Zebrája,ahogy meglóg az ellenség (fogamzásgátló) elől :lol: :lol:
Vendég

Gigi,
számból vetted ki a szót!
Eddig még elég jól elvoltam, de most hogy Andi felrázta itt a közhangulatot már alig várom hogy mehessek vért adni :)

Kubu,
mivel nálunk én vagyok a családfenntartó (apa a diplomájával tűzoltóéknál 24 órás szolgálatokban közszolgálati bérként szégyenletesen keveset keres - köszönjük drága kormányunk!), így nálunk az a terv hogy a babszem(ek) fél éves koráig tgyás-on itthon maradok, aztán kiveszem a felhalmozódott szabimat ami még kb. 2 hónap és utána a szabadnapjain apa lesz itthon vele(ük) a szolgálati napokon meg szabi vagy én vagy ő, esetleg valamelyik nagymami felügyel.
Lehet hogy ez így kicsit zordan hangzik, de mint írtan nekem a két nagy is bölis volt, ez meg azért annál kicsit jobb. Persze szükség esetén itt is van csanap, napidíjas, tehát ha rászorulunk pár napot még ott is lehet majd, de az csak 2 éves kortól.

Kép
judit0713

:lol:
Béku,
látom ma megint nagyon pozitívan nyomod! Imádom ezt a lendületet!

Kép
judit0713

Judit: Te leszel a kövi!!! :D
(bocsi,House-fan vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: )

Már nem egész 5 nap!!! :D

Zsuzsiknak is nagy gratu a maiért! ;) :D
Vendég

Békus, ez a kép haláli. :-D :-D

Gigi, együtt érzek veled, én is takonykóros lettem :-( :-( és semmit nem merek bevenni, ráadásul mézet sem ehetek. :-( echinacea teát iszom éppen, remélem az nem árt. :oops:
mielőbbi jobbulást nektek!!!

Judit, látszik, hogy otthon vagy te is, én is. velünk tele a fórum. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit:
Még jó hogy!!! :D :D :D :D :D

Sőőőőőt,Neked is találtam valami cukit :D :

Kép
Vendég

:lol: :lol: :lol: überkircsi!

Náthás csajok!
Én Coryzalia homeós tablettát szedek a szénanáthámra, és az jó sima náthára is! Nekem azt mondta a gyógyszerész hogy kisterhesség esetén is lehet szedni!

Kép
judit0713

uccccsó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

befejeztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de ezt mára muszáj volt!!!! :D
kell egy kis jókedv :lol:
Vendég

Breki, marha ill zebra jók a képek! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
gigibp

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gigi: Neked jobbulást!!! :)
Picit vacakul vagyok én is,de ez már az 5. napom...,ja és még van 1...
6 nap alatt 53 órát dolgozom (leülés nélkül... :?),szal ez most nem az én hetem... :roll:

De legalább lesz egy 3 napos hétvégém!! :D

Számolgathatom,mennyit kell még aludni az én saját zebrácskámig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szóval Andi megvan a jó hir, maradjon is! Többieknek is ilyent kivánok, ill.mai látogatóknak mielőbbi babásodást.

Kubu: nem semmi Marci, már haza se akar jönni. Anyám neked milyen szerencséd van, más gyereke meg azért ordít, mert nem akar maradni. A Te eseted még mindig jobb, persze viszonyítás kérdése. Remélem apa mielőbb talál valamit, de azért nézze meg amit küldtem, nem fogja megbánni. Remélem nekem is ők hozzák a szerencsét egy pár napon belül?

Vbeni: ez a főnök nem normális. Msz.-t sem lehet ám csak ugy módosítani meg kirugni se. Szerintem ülj le vele, kerek perec kérdezd meg mit akar. Aztán a zaklatásaival elmehet a sóhivatalba, jobb ha beletörődik, vagy kell neki egy kis per? Amugy van Egyenlő bánásmód Hatóság (nem vicc) olyan birságot szabhat ki rá, hogy maga is megbánja. Légy erős, végy példát Miezától, kiharcolt egy csomó mindent (mondjuk nem maradt ott)

Breki: ezeket a zebrákat honnan szeded? Haláliak! A sok munka viszont nem! Figyelj ennyit nem lehet büntetlenül dolgozni. Amugy 48 óra/hét lehetséges ám, ezt a melóhelyen nem tudják. Ha kapnak egy kis ellenőrzést ők is, lehet fizetni pár milliócskát

Eszter ma nem jön? Kiváncsi lettem volna mit mondtak neki és mi vagy Macsekkal?

üdv mára

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam ma, hogy bekukkantok és micsoda csodás hír fogad.

Andi,
Hatalmas gratula :D :D :D :D :D :D Még egy csodababa :lol:
Jól összematiszoltátok a kis lurkót és az az erős teszt, elérzékenyültem rendesen amikor írtad, hogy el sem hitted először. Én is úúúúúúgy várom már ezt az érzést.
Remélem mi is összematiszolunk egy lurkót a nyaraláson :lol:

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok mindenkire, mert csak átfutottam a hozzászólásokat, remélhetőleg a hét vége felé marad időm a csomagolás mellett 8) de most muszáj volt ezt a gratulációt elküldenem.
brumi24

Kispatak: a munkahelyemet ez nemigen érdekli,különben se vallanák be,hogy annyit dolgoztam...
szo-vas. 9-9 órát,hétfő: 11, kedd-szerda csüt. 8-8...

(plusz túlóra...)

Mindegy,nem érdekel,lényeg,hogy novembertől pápá!! :D :D :D

Megyek táppénzre,és babázok pár évig :D
Vendég

kukk,
2,5 óra után sikerült Lizát nyugalmi állapotban letenni, keresek egy hajszálat és felkötöm magam a padlóvázára ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kispatak,
köszi privit, megnézzük !

csajok off
kérhetek drukkokat jövő szerdára apának interjúra megy, istenem olyan jó lenne, (már most potyognak a könnyeim), ha összejönne azért megviselt egy év fizetés nélkül huh bele se merek gondolni....

persze újabb para, pénteken előinterjú (Pécs) amikor én suliban vagyok, és muszi lenne bemenni az első alkalomra hogy az összes tanárommal beszéljek a könnyített bejárások miatt (mert pl 8-18 között vannak előadásaim szombaton, na azt a fáradtság és a szopi miatt nem tudom végigülni) aham fogalmam sincs mit csinálunk a két gyerekkel egy autóval ajajajajajaj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 12:40-kor.

kubuspace

Kubu drága,én úúúúgy segítenék,de jogsim sincs,autóm sincs... :?

Apának mennek a drukkok!!! :D

Ügyi lesz tuti :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.15 19:55-kor.
Vendég

Kubu,
ment pü, SOS olvasd el kérlek!

Kép
judit0713

Lányok, hát megríkattok, az istenit...... :)) Ezt a törődést.. érzem ám!! :) Mindenkinek köszönöm-köszönöm a kedves sorokat, nagyon megérintettek!!!! :)
Olyan jó, hogy ilyenek vagytok...... :) Én egy csomó fórumon jártam már - főleg zugosba - de ilyen csapatot még nem láttam mint ez.. Le a kalappal mindenki előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan...

Aztán, hogy a saját szokásos hangvételemhez visszatérjek, végiggondoltam ezt az egészet, hogy hogy a pichába is alakult így ez az egész... És arra jutottam, hogy a legnagyobb szerepe tuti annak lehet, hogy kiderült az IR és szedtem rá a Met-et. Ezzel volt csak más a sokéves "nagyrutin'. :) Mert ugye nálunk szervi baj azt mondták, nincs..... Úgyhogy aki még nem volt ilyen vizsgálaton és fennáll a gyanú, az ne várjon egy percet se tovább.....
A másik meg - finnyásabbak kéretik, hogy ugorják át ezt a bekezdést - hogy is mondjam, szóval pontosan tudom melyik nap alkottunk, mert azokban a napokban csak 1-szer voltunk együtt... és hát.. na... hmmmmmmm.. próbálok finom és nőies lenni.... eléggé koncentrált volt a szotty, konkrétan vagy 10 napos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ... :) Fene tudja jó-e ez, vagy nem, ugye azt szokás mondani, hogy 2 naponta javallott az együttlét...... hát erre rácáfoltunk, mert ez tömény ragasztó volt kb..... :) :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Békus, jók a zebrák :) A motoroson külön meghatódtam :) annyira édes vagy!!! :)

Csajok, régen talán itt is volt ilyen, mostanában biztosan nem... nem kéne csinálnunk egy amolyan neten szokásos BABA-KIÁRUSÍTÁS-t... ??? :)
andrea-1

Eszter, nagyon várom ám a híreket!!!
Hol vagy????

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi,
bocsi, lehet hogy tudatlan vagyok :oops: , én ugyanis egyáltalán nem szoktam fórumozni, csak mióta rátok találtam...szóval mi az a baba-kiárusítás?

Kép
judit0713

Andi: puszillak :D :D :D

Miféle baba-kiárusítás??? Nekem először kéne egy,majd aztán kiárusítom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuki vagy,de nem tudom,milyen más fórum,én csak itt vagyok :D
Előtte bepróbálkoztam máshol,de 1-2 mondat után leléptem... :roll: :roll:
Itt meg már február óta idegesítem a népet a legkülönbözőbb és legelképesztőbb kérdéseimmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki,
basszus, nemcsak névrokonok vagyunk, de úgy látom rokonlelkek is :D

Kép
judit0713

A baba kiárusítás az az, amikor valaki feltesz egy olyan képet, ahol csomó kisbaba van rajta.... van olyan hogy kis kockákban vannak a babák, van olyan hogy egy kanapén sorban.. meg még csomó félét láttam itt-ott szörfözés közben... és a lényege az egésznek az, hogy amelyik baba megtetszik azt lesatírozod a képről..tehát megvetted :) Ilyen kis hülyeség, de jól tellik vele az idő :)

Na majd jön Sajti anyátok, nem csodállkoznék rajta, ha az Ő tárházában lenne egy ilyen kiárusításos cucc is :)
andrea-1

:D :D :D :D :D :D :D

Téged már a Titok is hozzám vezérelt ;)
De amúgy is rokonlelkek is,meg druszák :D
Vendég

Jóóóóó ötlet Andi!
Ikreket is lehet satírozni? :oops:

Kép
judit0713

Holnap a nagy fekvés közepette majd keresgélek kiárusítandó babácskákat :wink:

Kép
judit0713

Egyébként csajszik, nem gondoltatok még rá, hogy ha így haladunk, nemsokára át kell keresztelni a fórumot ""bmc-be járTunk"-ra?

Kép
judit0713

Upppsz, egy újabb lapalja-tető kombó :shock:
Hát a Jóisten szóljon belőlem a laptetős hsz-emmel!
El is teszem magam mára, hogy ti is szóhoz jussatok :lol:

Ja igen, a laposztás ua mint az előbbinél!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?