Lányok, hát megríkattok, az istenit......
) Ezt a törődést.. érzem ám!!
Mindenkinek köszönöm-köszönöm a kedves sorokat, nagyon megérintettek!!!!
Olyan jó, hogy ilyenek vagytok......
Én egy csomó fórumon jártam már - főleg zugosba - de ilyen csapatot még nem láttam mint ez.. Le a kalappal mindenki előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan...
Aztán, hogy a saját szokásos hangvételemhez visszatérjek, végiggondoltam ezt az egészet, hogy hogy a pichába is alakult így ez az egész... És arra jutottam, hogy a legnagyobb szerepe tuti annak lehet, hogy kiderült az IR és szedtem rá a Met-et. Ezzel volt csak más a sokéves "nagyrutin'.
Mert ugye nálunk szervi baj azt mondták, nincs..... Úgyhogy aki még nem volt ilyen vizsgálaton és fennáll a gyanú, az ne várjon egy percet se tovább.....
A másik meg - finnyásabbak kéretik, hogy ugorják át ezt a bekezdést - hogy is mondjam, szóval pontosan tudom melyik nap alkottunk, mert azokban a napokban csak 1-szer voltunk együtt... és hát.. na... hmmmmmmm.. próbálok finom és nőies lenni.... eléggé koncentrált volt a szotty, konkrétan vagy 10 napos
...
Fene tudja jó-e ez, vagy nem, ugye azt szokás mondani, hogy 2 naponta javallott az együttlét...... hát erre rácáfoltunk, mert ez tömény ragasztó volt kb.....
Békus, jók a zebrák
A motoroson külön meghatódtam
annyira édes vagy!!!
Csajok, régen talán itt is volt ilyen, mostanában biztosan nem... nem kéne csinálnunk egy amolyan neten szokásos BABA-KIÁRUSÍTÁS-t... ???