Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó,
a laptető jó lesz holnapra :wink:

Kép
judit0713

Csézjang, Judit:
Holnap reggel ott kezdek, a vv-t mindenképp megcsináltatom, aztán ha jó hírt kapok, akkor szerintem Sz-szel megbeszélem a továbbiakat.
Nekem másik dokim nincs igazából, akihez előtte jártam ő SZTK-s doki - bár nagyon rendes, lelkiismeretes pali - de ha 1 mód van rá, akkor ha tényleg úgy alakult, privátban látogatnám továbbra is az én Sz-emet :).. ha elküld, akkor átmenetileg visszakóválygok az SZTK-shoz, és közben keresek egy újat... De bízom benne, hogy Sz. csak nem hajt el.... csomó pocakost láttam már nála keddenként.... :wink:

Csézjang: Megkérdezhetem, hogy Neked ki mondta, hogy uh-ra már ne is menj oda?????????

Ja, majdnem elfelejtettem: most hazaérkezéskor csináltam megint egy tesztet :lol: One step típusút.... ugyanolyan erősségű lett, mint a reggeli.... Ja és jelentem: még az sem tűnt el :lol: :lol:
andrea-1

Zsuzsó, ez a laptető meghozza a várva várt sikert, meglásd!!!!! :)
Holnap, ha ott leszek még, amikorra Ti jöttök lehet összefuthatunk... (ha egy rakás szerencsétlenséget látnál tövig rágott körömmel... az szerintem én leszek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
andrea-1

Csááóóó!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi:
Én bírom Mikát! :D

Izgulósoknak:
http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3H ... re=channel

Holnap aztán lesz nagy sokadalom a BMC-ben, legszívesebben már én is mennék veletek bandázni!!! :lol:

Andrea:
Éljen a Matisz Klinika első gyöngyszeme! Az összehangolódott közösség bennem is felmerült…
Már megint duplázol? Vajh’ ez kinek hoz most szerencsét?
Bakker! Ez neked halvány? Ez bazira erős csík!!! :)
Bearanyoztad a napom!!! Köszönöm!!! :D
HALK gratula, várom a további jó híreket! ;)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska:
Micsoda szép méret! Akkor neked holnapra mennek a drukkjaim! :)

Zsuzsó:
Neked is szuper szerdád lesz! :)

Gigi:
Nálunk amikor rá kellett dolgozni a beavatkozás után, bazira nem volt kérdés, hogy akarom-e, szexinek érzem-e magam… :? :lol: Doki felírta receptre, Zuramra is ráparancsolt, úgyhogy ment a mókesz, a kötelező táncok... :wink: Azért a végére egész jól belejöttünk! :lol:

Kubu:
Azzzonnal irány az ágy! Hogy bírsz ennyit ébren lenni? Aki nem hagy, azt passzold át hozzám! ;)
Mary? Nálad? Máris?

Lukácsné:
Micsoda kis zabizós Hanna! :) Szépen gyarapodott már, annyira tündéri! Lényeg, hogy megtaláltad az alvás kulcsát, éljen a terasz.

Csutka:
Még szerencse, hogy van háttérinfód a melóhelyen, remélem nem lesz rá szükséged.

Eszter:
Nekünk két apróságunk van Szibériában, a többiről nem tudok nyalatkozni jelenleg…
Én nem is emlékszem már, hogy az orál Utrótól bealudtam-e? Olyan rég volt.
Nem fog ártani a gyerkőcnek a gyogyó, különben nem írták volna fel, rád nagyon vigyáznak (persze másra is). Ilyen baromságot akár egy antibiotikumos kezelés során legyengült szervezettel is össze lehet hozni, vagy talán a hüvelyflóra nem volt jó Ph-jú… Csak találgatok, de nem is kéne, a lényeg, hogy kezelve van és meggyógyulsz. :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macs:
Jaj, de jó hírek!!! Továbbra is ilyeneket szeretnénk, Kittike tartson ki, erősödjenek a gyerkőcök és maradjanak még odabent. Nagyon szorítok értetek!!! :D
Azért a képernyőt ne bántikáld!!! :wink:

Judit:
Nemsokára fokozzátok az élvezeteket, ennyi örömnap egymás után! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csucsu:
Nekem meg szept. 29-e körül lesz az ET, ha jól számoltam… :roll: :lol: Oltári nagy drukkjaim neked!!! :D

Kahlan:
Apudat és nagyidat nagyon sajnálom… A rossz tényleg csőstül jött, remélem el is illan hamar és rendbe jönnek a dolgaitok. Jobbulást nekik!

Csézjang!!!
Mizu csajszi veletek? Jól vagytok?

Csajok, igazán köszi Cincike nevében is. Szegényke legalább már nem szenved…

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

upsz, laptető?! :roll:
adnék belőle a holnapi csapattársaknak; Kittikének, hogy minél tovább pocakban maradjon és persze mindenkinek akinek éppen aktuálisan szükségeltetik egy kis enerdzsy, szerencse!

Andi,
S. néninél megtalálsz! ;-) örülnék, ha jönnél!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti ment pü!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsó, megírnád pü a vezetékneved??? Nememlékszem, hogy iwiw-en megvagyunk-e egymásnak, az iwiw-es puskám meg bent figyel az íróasztalomon... és beazonosítani így nem tudlak........ S. néninek meg mégsem mondanám, hogy zsuzsi.bmc-t keresem a fórumról, mert lehet úgy járnánk mint a borotva-borocskás félrehallásával :) :) :)
andrea-1

Sajti, hagyd a melót... gyere Te is holnap... viszünk függüágyat, meg grillt (mint az x-faktoros egyik jelentkező haverjai).... asszem a csodánkra járna az egész János kórház ::)
andrea-1

Sziasztok!
Andi:
Hatalmas nagy gratuláció!Nyugi ott van a baba,ez elég egyértelmü pozitiv!

Judit:
Nem vagyok egy izgulós tipus,igy hát most is a legnagyobb nyugalomban olvasom a forumót,és probálom összeszedni a gondolataimat,hogy mit is kell vinni holnap.Na persze ujjongok a jó hireknek,teljesen feldobta a napomat.
Esetleg valaki leirná,hogy mit is kell vinni konkrétan az inszemre?

Kubu:
Ja most már értem a kérdésedet.Gyakorlatilag az utazásunk ugy kezdödött,hogy 3 óra alatt sikerült átvergödnünk Budapesten.Amikor végre szerencsésen kiértünk akkor elromlott az autó,azzal hátra arc és irány vissza,hogy keressünk szerelöt.Végül is másnap aug.20-án sikerült megcsináltatni és este 22. órakor már sikerült is elindulni "Erdély ország" felé,de ezuttal már szerencsésen megtettük a 760 km-et.Inentöl kezdve már minden rendben volt.

Zsuzsó:
Mi újság veled,izgulsz már?Remélem holnap végre talizunk!

Olvasom,hogy holnap nagy dömping lesz a BMC-be,jó lenne talizni.
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat,most van is szükségem rá!
zsuzska2007

Zsuzska,
hálóing, köntös, papucs, zokni! (mert a papucsot a műtőben le kell venni), tusfürdő, kis türcsi, esetleg tisztasági betét.
Drukkok mégegyszer mindkét Zsunak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nem semmi a mai termés és a hirek se!

Andi: egy hatalmas gratula neked, vannak még csodák, éljen-éljen!

Macs: nagyon jó látni a soraid, vigyázzatok magatokra és nagyon várjuk a kiscicicókat!!!!!

Kubu: Szóval ne ábrándozzak, hogy mama „jobb belátásra” talál. Jaj ha nekem lenne unokám, de ha lesz is, ki tudja láthatom-e. Jelen felállás szerint egyik sem fog teljesülni, de azért bizakodom. Mennék hozzád dajkának!

Az nagyon tetszik, hogy Eszternél mi ujság a magaslati levegőn??? Tényleg, nagyon repdesel, tedd is, és nagyon vigyázzatok magatokra.

Mieza: te is csak lassan a fészekrakással! Kisfiókának nehogy baja essék!!!!

Zsuzsi, Gigi: én nagyon szurkolok,hogy veletek maradjanak a babók!

Breki: neked is lesz, csak kicsit légy még türelmes. Csodák vannak, várjuk ki!

Esztrella: ahogy irtam 24 óra alatt kettő ment a ragasztós papírra. A szomszédban is csak ez vált be, pedig még macska is van.

Rodina: veletek mi van, nagyon ritkán olvashatunk rólatok!!

Csézjang: hogy kikről lehet itt olvasni! Hát persze hogy emlékszünk rád!! Gratula mindenhez, képet kérünk az apróságról!

Woody, Kubu, Lukácsné és akit még nem soroltam: fényképeket várunk ám!!!!

Sajtikám: szóval te receptre táncisztál apával? Remélem hamarosan eredmény is lesz!

A holnapi naposoknak egy nagy adag babaizé…..

Nekem szorítsatok állás ügyben, sajna igazából nincs semmi függőben, kivánjatok már egy jót!

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

csézjang: Én is emlékszem ám rád, gratula a babókához.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska,
Judit mindent leírt szerintem is. :-)

viszont csajok, nekem is lenne egy kérdésem. ugye jól emléxem, lehet enni inszem előtt?! én az IR miatt reggel hétkor már reggelizek...

Andi,
írok privit.

Sajti, várunk holnap! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
inszem előtt könnyű reggeli megengedett! :) Úgyhogy jó étvágyat hozzá....
andrea-1

köszi, köszi. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispataknak hatlamas drukk, hogy végre legyen valami jó kis zsíros állás! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gigibp

Sziasztok!

Lehet, hogy nekem is szerencsés nap a mai? Ma kaptam egy hivást, jövő héten fontos interju! Csak kellett egy kicsit irnom nektek, látjátok? Jó ez az oldal, szerencsét hoz - remélem!

Gigi: köszi, lehet hogy igazad lesz? Neked és mindenkinek bőséges babaáldást!

Kubu: ment nekem egy privi (szorítok)

jó éjt
kispatak
Vendég

Kispatak, drukk az álláshoz!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak,
drukk a jó zsíros álláshoz!

Utolsó mai drukkjaimat küldöm a holnapi teljes csapatnak, Zsuzsó, Zsuzska, Eszter, Andi, Vikus, várom holnap a jóóóóó híreket!!!

Kép
judit0713

Juhhhhhúúúú, ezt már nem lehet a zugban bírni :D :D :D
Andi, első magyar tanítványom és a Matisz Akadémia első végzett hallgatója (ugye megmondtam, amikor te csak káááárogtál) 8)

Eszter, neked is nagyon gratulálok, dehát ugye ez nem is volt kérdés egy percig sem :wink: Holnapra egy kalappal!

Zsuzsik, drukkjaim mennek. Lassan ott tartunk, hogy inszemes nyertesünk nem is emlékszem mikor volt...

Sajti, mingyá nyit a jégbüfé??? Na végre!

Cséz, te jó ég, fél éves a gyerek??? :roll: :lol:

Kispatak, interjúhoz drukk!!!

Judit, ragacsok még 6 napig mennek +++++

Rólunk kis színes-szagos:
Ma voltunk 12 hetes ultrahangon, a ded 5.6 cm és 61 gramm.
Szokás szerint aludt, két köhögéssel felébresztettem, de csak beintett és aludt tovább. Valamit láttunk a lába között, ami égnek állt :wink:
:lol: De azért ez még nem 100%
A lényeg viszont, hogy minden OK
kpn

Juhhhhhúúúú, ezt már nem lehet a zugban bírni :D :D :D
Andi, első magyar tanítványom és a Matisz Akadémia első végzett hallgatója (ugye megmondtam, amikor te csak káááárogtál) 8)

Eszter, neked is nagyon gratulálok, dehát ugye ez nem is volt kérdés egy percig sem :wink: Holnapra egy kalappal!

Zsuzsik, drukkjaim mennek. Lassan ott tartunk, hogy inszemes nyertesünk nem is emlékszem mikor volt...

Sajti, mingyá nyit a jégbüfé??? Na végre!

Cséz, te jó ég, fél éves a gyerek??? :roll: :lol:

Kispatak, interjúhoz drukk!!!

Judit, ragacsok még 6 napig mennek +++++

Rólunk kis színes-szagos:
Ma voltunk 12 hetes ultrahangon, a ded 5.6 cm és 61 gramm.
Szokás szerint aludt, két köhögéssel felébresztettem, de csak beintett és aludt tovább. Valamit láttunk a lába között, ami égnek állt :wink:
:lol: De azért ez még nem 100%
A lényeg viszont, hogy minden OK
kpn

Nórikám... károgtam-károgtam... hát tudod, hogy ilyen vagyok, fejjel a falnak és bemagyarázni a dolgokat :)

Aztán a kis pöcsös Ödönke beintéséről nincs véletlen egy sztárfotó?????? :)
andrea-1

Helló!
Andrea!
De jó hogy nem vártál meg!Nagy gratula,és könnycsepp.puszi!
Macs!nagyon sokat gondolok rátok kitartás!
Gépem szupi,de szárítás után nincs öblítő illat.
Nálam Mary beköszöntött,de még Fülöp nem mondja, addig sajna nem kezdhetünk.Egy lépéssel előre kerültünk,már csak holnap mindkettőnkl immunológia vizsg.van hátra.+ nekem inzulin vizsg.
Drukkok mennek holnap a Bmc s csajos találkozóra.
este beszámolót kérünk,de részleteset ám!hcgset!
ritabmc

Csajok,mostanra olvastam végig így meló után...

Nagyon izgi napok jönnek,mindenkinek mennek a drukkok holnapra,meg 6 nap múlvára,meg péntekre Wikkának (leszívás ;) ),
Andikámnak még1 gratula,még most is libabőrözök :lol: :lol: :lol: :lol:

Macskusznak még legalább 2 hétnyi türelmet,Kittikének szintúgy ;)
Élvezze ki a pocak-adta lehetőségeket még vagy 4-5 hétig,ha az megfelel ;)

Hóóónap veszek ovu tesztet,ráállok a számolós témára :D
Háááátha összematiszolunk valamit :D
Vendég

Húha, mikről maradok én le!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrea, hatalmas gratula!
Ez elég tuti babának tűnik!!! :D :D :D :D :D

Holnapra mindenkinek drukközön.
Judit, Gigi ragacsdömping :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: (Jujj, nem is tudom, kell még más valakinek?)

Macs, örülök, hogy nem romlik az eredmény. Minden nap imádkozom értetek.

Képzeljétek, Anya elesett múlt hét végén. Fájt, meg be volt dagadva a lába, de először javulni kezdett, gondolta, csak megrándult. De nem. Kiderült, hogy eltörött a bokája. :(
Nem tudom hogy csinálta, egy helyben állt, amikor elesett és ráadásul egy 10 cm magas járdáról sikerült így elesnie.

Megyek aludni, mert nagyon álmos vagyok. Igazából, ha nincs ez az Andi-matisz-hír, nem is írtam volna. :roll: :D
aktucs

Jó hajnalt,
Hááát vége lehetne már a caréjszakáknak. Marci többször kelt, üvölt és semmi nem jó, ennek folyamodványaként Lizát is felkeltette, hál istennek ő kaja után visszaaludt, nekem állandóan kattog az agyam, pénteken-szombaton suli de
1., nem tudom párom hogy fogja bírni a gyerkőcökkel a két napot
2., Marcust nem tudjuk bölcsibe vinni pénteken mert mivel most 1 autónk van, amit én vinnék suli miatt…..és hazahozni így nem tudná a párom, szíííííívás
3., bkv honlapot közel 40 percig néztem de még mindig nem tudom hogy juthatnék el erzsébetről békásra (Vicky segíts nekem lécci)

Kispatak,
Remélem fogad jól van, és pénteki gyors és ügyes dokibácsi után javulgat szépen szépen.
Úgy gondolom hogy kell a bölcsi, ha másért nem akkor azért hogy társaságban van Marci, mi sajna nem tudjuk 100%-osan lekötni, játszunk vele meg rengeteg dolgot csinálunk, de én bevallom most Liza mellett ez egyre nehezebb, fáradt is vagyok, előferdül hogy türelmetlen és mielőtt ez még fokozódna….
Bacik hát igen, mindenesetre turbózom vitaminnal már egy ideje, remélem segít.
Az ára nem semmi, de ez még messze jó ár egyes bölcsikhez képest. :shock:
Apa állás talán alakul, jó lenne már valami, most egy picit mélyponton érzem magam emiatt, nem piszkálom persze és tényleg nagyon jó hogy itthon van, mert nélküle ezt az elmúlt x hetet nem tudtam volna végigcsinálni. Reméljük összejön amiben nagyon bízunk.
Továbbra is drukkolok hogy találj egy jó kis állást.
Először úgy volt hogy anyósékhoz megyek szombat-vasárnapra (miután barinőztem), de persze az uccsó pillanatban meggondolták magukat hogy jaj hát Liza még annyira pici hogy minek húzom-vonom. Szóval addig ellenlobbiztak hogy a végén azt mondtam páromnak hogy akkor az ő kiiktatásukkal de akkor is megyek barinőzni. Nagyon szeretem őket, csak ez a folyamatos aggódás, überpara mindenért, amikor tudják hogy rólunk lepereg…..

Kisbeeka,
Szóval novemberi kezdés lészen.

Zsuzska,
Eredmények drukk drukk.

Kahlan,
Neked is hétfői vv, rgt miatt (még nem tartok olvasásban ott h tudjam mi is volt, de tutkóra jó hírek).
Sárbogárd mellett voltunk egy fórumos barátnőnél, sajna nagyon car idő volt, így a fiúk (neki is annyi idős fia van mint Marcus) bent játszottak és gyepálták egymást.
Vezetés halál volt szakadó esőben oda és vissza is, de páromnak kellett a magány hogy tudjon tanulni és persze én is szívesen mentem.

Andrea,
Nagyon komoly cicós-ikeás reklám !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
Fájdalom naná hogy a beágyazódás ! Drukk hogy a táblit mielőbb továbbadhasd !
Kérdeztem múltkor hogy fiacskád egyetemen hogy érzi magát ?
Utólag is boldog évfordulót kívánok Nektek. ÓÓÓÓÓ de édes ahogy írod hogy hogy hol és hogy ünnepeltetek, hát az esküvői gyertyáknál elérzékenyültem. Na és az esküvői zene, biztosan nagyon szép estétek volt. (nekünk Békus után szabadon http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&ob=av2e és http://www.youtube.com/watch?v=Fsc-oT9PsSQ voltak).
De aranyosak a szüleid hogy így segítenek.
(megsúgom BMC kirúgás után majd 3 hónapig feküdtem otthon/kórházban)
11 és 8 hónaposan mentek gyerkőcök bölcsibe, akkor majd alkalomadtán (jövő aug-szept) öntesz belém lelket amikor Lizát is bölcsibe adom ?

Rita,
Végül milyen gépet vettél ?
Szerelem: fiam 2 napja egy szöszi kiccsaj árnyékaként él a bölcsiben, fogják egymás kezét stb. stb. szerinted ? :lol: (haha látom Judit Somája is korán kezdte :lol: :lol: )

Gigibp,
Nagyon megsomolyogtam ahogy írod hogy a férjed nem ismert meg harci szerkóban. Drukkolok nagyon hogy bogyókák szépen ágyazódjanak !..... és ugye nincs már semmiféle fájás ? hmmm olvasom hogy Duphaston volt a ludas.
Lesz majd neked is kirándulás, de első és legfontosabb most a ++++ teszt !

Mieza,
Remélem mesélsz a könyvekről.
Szegénykém, rókakóma már nem bánt ugye ?

Tündi,
Drukk a mielőbbi kezdéshez.

Nava,
Szegénykém, hát ez a gyomorrontásos dolog nagyon nem hiányzott. Vigyi Magatokra !

Agnyes,
Legyen +++ eredménye a spontánkodásnak !

kubuspace

(Király, Marci 4.00-kor kapott egy adag homeós szárazköhis cuccot és persze sír a drágám).

Vaya,
Szupi hogy jelentkeztél, héééé csajszi ennyi program mellett mikor pihensz ??

Sajt,
De jó hogy jobban vagy, nyaló Neocitlány segített :lol: :lol:
Hááááát ne tudd meg, másra sem vágyom mint nyugalomra és mondjuk egyben 6 óra alvásra.
Jaaa és azért megsúgom hogy bababuli után 1,5 óra alatt kitakarítottam a lakást, mondjuk az kellett még este 10-kor mert nem akartam kölesgolyó és egyéb nasi leszáradásokat másnak kapirgálni, gondoltam frissiben még könnyebb evakuálni őket a fotelból, szőnyegből, falról, tv-ről stb. stb. :shock:
Hogy hogy megszűnt állatos rész ikejában ? múltkor még láttam a virágok után mielőtt elérnéd a raktári részt.
Cincikét sajnálom.
Hajrá Mary !
Szupi új nyílászáró és új ruhatár is. Ügyi vagy !

Vikus,
Mára drukkok !

Estrella,
Örülök hogy buli jól sikerült. Na persze leszámítva kellemetlen részt. Háááát az a csaj nem tudja mit beszél hogy farfekvéses bébit kíván és hogy inkább császár legyen. Hihetetlen. Ha még így is gondolja én a helyében tutira nem mondanám nyilvánosan senki előtt.
Igaz a szülőágyon Liza születés előtt 20 perccel közöltem hogy engem már semmi nem érdekel és inkább császározzanak, de mondta dokim és szülésznő is hogy ez jó mert ilyenkor már nagyon közel a vég ha a kismamák ezt mondják. 8)
Egérpajtás ? basszus mi az hogy rágondoltál az egérre és tessék ott is volt a lakásban. Nem hiszem hogy párban járnának azok az őzek :lol:
Szupi hogy megszületett sóginő bébi. Jézusom tényleg nagy baba, nagyon ügyi volt ő is és anyukája is. Jó egészséget nekik.
Hogy hívják a babát ?

Ancsav76,
Hétvégédért nagyon irigy-irigy vagyok 8)

Avarka,
Nagyon szorítok !

Zsuzsó,
Milliónyi übermegagigadrukkom mára !

Eszter,
Köszönjük Macs híreket.
Ejnye ez a gél, jó hogy bementél és hajrá mai potyakukk, de izgi :lol:

Macs Drága,
Ügyesek vagytok, csak így tovább !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 10:48-kor.

kubuspace

Zsuzsó által belinkelt kismamiöv, mindenképpen ajánlom mindenkinek ! Marcinál Minimanóból béreltem, Lizánál a teszen szereztem be egy házi gyártásút, ha kell valakinek occsóért szívesen továbbadom.

Bölcsivel minden oké később majd írok részletesen is, de újabb ébredés van.

1024 oldalt fogom kezdeni :shock:

kubuspace

Sziasztok!

Nincs most időm visszaolvasni, de egyvalamit észrevettem!!!!!

Andikám!

Menten becarok............... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Annyira nagyon örülök neked, hát ilyen jól sosem indult még a napom!!!!! Teljes szívemből gratulálok, várunk a mégjobb hírekkel, tessék elhinni, baba van ott!!!!

[quote="andrea-1"]N írta:andrea-1ecsináld már Kubu... mostmár nekem is :)))... munkahelyen :))))

Na mostmá' nekem is.......

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

kubu: Bemész a Határ útig, onnan kék metróval az árpád hídig, át az 1-es villamossal a budai oldalra és onnan a szentendrei hévvel. Gondolhatod miért akarok jogsit, ezt az utat megtettem minden nap oda és vissza. Számolj 1,5 órával nyugodtan. Suliba jössz? Mikor?
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Köszönöm a drukkokat. Most ott tartok, hogy egy normális állás is jó lenne, nem kell aranybánya (persze kinek nem), de vegyünk számba a lehetőségeket.

KPN: igen halad az általad is képviselt iskola, Andi jó tanítvány volt. Remélem valahogy a többieknek is összejön, vagy igy, vagy ugy, csak minél előbb: (Breki: lehet,hogy neked is ezt kell követni???)

Remélem, ma ismét sikerül egy babaeső!

Kubu: BKV semmiképp se jöhet szóba közlekedés gyanánt? Boráros teret nem éred él valahogy? Onnan már csak villamos és HÉV (2 napra BKV árul családi jegyet: 2200 pénz) Amugy a M0 nem jöhet szóba aztán a Megyeri hid? Marci nem sir a böliben? Azt elhiszem, hogy ez nagy segítség, meg azt is, hogy egyedül nehezen birnád a két kicsit. Szóval aki gyorsan akar másikat, és kevés a segítség, az olvassa mit ir Kubu a valóságshow-ról. (Nem baj Kubu: Liza csodababa, ezt ne feledjük, és nagyon örülünk neki!!!) Apának ment egy ötlet, nézd meg!

Képeket várunk a babákról

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Kubu drága,
nem lesz semmi ez a sulis hétvége!
Az én nagyfiam remekül érzi magát az egyetemen, mintha kicserélték volna! Gyönyörű, rendezett jegyzeteket készít itthon a bent összekapkodottak alapján, vidáman jön-megy, sokat mesél (ez tőle szokatlan, inkább magábaforduló volt eddig). Tesiként evezést vett fel, azonnal sportegyesületben, ha jól megy neki, tavasszal már versenyzik is...szóval amire számítottam: a beskatulyázós középsuli után ez valóságos paradicsom neki :D

Rita,
remélem ma jó eredményeket kaptok!

Csajok,
íme a legfrissebb tábli, ahol KPN már kismamiként virít, és egyéb jó hírek is olvashatók :D

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Sziasztok!

Még nem tudok semmit... 12-re kell visszamennem a vv. eredményéért.... Jajj..addig meg szétcsesz az ideg!!!!!!!!!! grgrgrgrgrholfhzhkfhakégrgr

Nagyon sokan voltak ma megint, Sz 8 után eltűnt és fél 10 előtt ért vissza a műtőből.. elsőnek hívott be!!!.. Először azt se tudta merre van az arra, hogy nekem ugye volt egy sikertelen hcg aug.10-én... most még a kiscetlin annyi volt csak, hogy utolsó ciklus aug.11. és hogy otthoni pozitív teszt... Aztán elmondtam neki, mi az ábra, na úgy már világosabb volt :)
Elkezdett számolgatni, hanyadik napon vagyok, hogy lehet-e már uhu-zni esetleg, de aztán mielőtt még mondhattam volna Neki, tök magától beugrott, hogy nekem nem 28 napos a dolog.. Honnan emlékszik így, ennyi beteg mellett????
Na lényeg leküldött azonnal vv-re, és 12-re kell visszamennem, akkorra lesz meg, úgyhogy addig bejöttem ide a gályába.... de mindjárt indulok is vissza...

Hát mit mondjak, nem könnyű ez a mai nap!!!!!

Reggel csináltam megint tesztet, 2-t is.. különböző fajtákat.. az egyik épphogy fénynél látszódós halovány.. a másik meg majdnemhogy ugyanerős mint a kontroll... Na most legyen okos az ember..??!!!
andrea-1

Andikám,
ott van az, én már be is írtam a tábliba, annyira tuti BIZTOS VAGYOK BENNETEK!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Judit, küldöm a babaragacsokat ++++++++++++++++++

Gigi, neked is!!!!

Zsuzska, tényleg egy helyen lakunk!
Hajrá inszem!
Hamarosan találkozunk a játszótéren!!!
Én +1napot voltam inszem után otthon.

Brumi, tényleg sokat írtunk már róla. Én a mensmentisben voltam. Nem tudom, hogy ki adhat beutalót, én 2 v 3 pontosat csináltatnék.

Mieza, de szuperül leírtad a dolgokat, nagyon köszi!

Mariann, 5 kg, Balázs tényleg szeret enni! Képet majd kérünk!

Nava, 7 kg nagyon ügyes vagy. Én 60,5 voltam a végén, azaz 11,5 kg. Amikor kijöttem akkor 54. Után 1-2 nap és már csak 50,5. Szerintem nálad is tejesen visszamegy 1 héten belül.

Ann, szerintem is bízni kell az ügynöködben!

Rodina, szép a pocakod és Kitti is édes!

Lukácsné, Hanna apával, nagyon aranyos!

Mieza, remélem már jobban vagy!

Nava, vigyázz magadra, és persze minden kismami is!

Zsuzsi, amit beraktál biztonsági övet az nagyon jó, nővéremtől kaptam olyat.

Estrella, gratulálok nagynéni. Tényleg szép nagy baba lehet!

Ancsyka, én is csak a mensmentist ismerem, bocsi. De házidoki is felírhatja ezt.

Avarka, jó hogy jelentkeztél. Remélem Zeke ügyes lesz és tud nektek segíteni.

Zsuzsi.bmc, Hajrá inszem!

Eszter, köszi a Macs híreket….
Macs, ügyesek vagytok. Továbbra is drukkolok nektek!

Eszter, nagyon vigyázz magadra!
A canestentől semmi baja nem lesz a kicsinek. Én kenőcsőt kaptam a terhességem végénél, mivel volt gombás fertőzésem, doki szerint ezt lehet használni.
És kaptam a közepénél valamilyen kupot is. Előtte meg életembe 2x volt ilyen fertőzésem.
Ja ma mentél vissza, akkor nagyon várom a híreket, hogy mi volt ez!
És persze, hogy mi volt a potya uh-n!!!

Mieza, majd kérünk képet a szobáról és a szőnyegről.
Jó gyerekfelügyeletet!

Kubu, 36 óra nem alvás, nem is értem hogyan bírod! :shock:
Nagyon durva, hogy 18 hónapos a várólista. Az azt jelenti, hogy hamarosan be kellene Lilit jelentenem, ha azt akarom, hogy bölcsibe menjen.
Persze még azt sem tudom, mi lesz 2 év múlva.
Na a másik az, hogy miért nem lehet vinni, ha van az embernek még egy pici gyereket otthon. Hiszen Marcinak is jobb néha gyerekekkel lenni!
Én teljesen megértelek, jó lesz nektek a pihi és neki a bölcsi.
Nővérem is 1 hónappal a 2. baba születése előtt beíratta bölcsibe a gyereket 4 napra, és nagyon élvezi a mai napig. Még hétvégén is menni akar.
Majd írd meg, hogy mi volt az első napokban?
Kubu, Mary már itt van, ez gyors volt…. Én hétfőn megyek a 6 hetes kontrollra.

Lukácsné, 3900 az szép!
Mi tegnap voltunk 3710, nő a drágám az tuti.

Kpn, te kis zugolvasó! Örülök, hogy minden ok veletek és akkor még nem tuti, de kispasi!!!! :lol:

Andrea, hát ezt nem is hiszem el! Nem kapok levegőt!
Nagyon-nagyon szuper!!!
CSODABABA!!!!!!

Mi hétvégén megfáztunk. Nem is voltam sehol, de szombaton fájt a torkom és másnap már köhögés stb .... :?
Szerencsére láz nem volt és annyira nem volt vészes.
Lili meg elkapta tőlem és neki is folyik az orra hétfőtől. Most kaptunk C-vitamint és orrcseppet. De azért minden ok, rendesen alszik, eszik és persze sír ha valami kell neki!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kubu
Próbálj eg aludni, nem lesz ez így jó!!!
Milyen suliba mész?
Nekem is kéne még valamit tanulni…
Marci miért üvölt, féltékenység?
Nyugi, párod bírni fogja egyedül két napig a gyerekekkel!
Nézd meg a www.utvonalterv.hu –t, beírod, honnan hová akarsz eljutni és megcsinálja…
Hát én is mélyen hallgatnék arról, ha a gyerekemhez azért beszélnék, hogy farfekvéses legyen… Meg amúgy is fura, állandóan azt hangoztatja, hogy milyen jó nő, pedig igazából egy szürke kis egér és hatunk közül, akik ott voltunk nők, bármelyikünk kenterbe veri, szóval nem értem, miért jár a szája. Fura na…
Ennyi idősen azért lehetne több esze egy nőnek.
Szerintem minden nő azt mondja a szülésnél, hogy elég volt és császározzák meg, legalábbis a környezetemben sokan, de ezek szerint a dokik is tudják, hogy akkor mindjárt megvan a baba…
Sogórnő Lilinek hívja a kislányát, mi Sárának :)
/Már korábban írtam, hogy hidegrázást kapok már a Lilitől, elnézést mindenkitől, aki így hívja/fogja hívni a gyerekét, szerencsére két keresztnevet adtak neki így én ezt választottam./
Jaj, vettem egy nagyon cuki ruhát, eredetileg Sárának, de most úgy vagyok vele, hogy annyira az én stílusom és Sárának annyi ruhája van, hogy félreteszem az enyémnak. Optimista vagyok, mi? :)
Anyósnak mutattam tegnap és közöltem, hogy a kislányomé lesz, hát pislogott nagyokat, hogy ennek meg mi baja :)

Na jó, képet nem tudok beilleszteni, ez nekem magas...

Kahlan
Nagyon sajnálom, hogy apukád kórházba került, meg a nagyidat is :(

Avarka
Köszi, megmondom a kolléganőnek ezt a városi jegyzős dolgot!
Vittétek a két tanút, vagy elég volt papíron?

Andrea
Tudod, nem olyan rég írtam neked, hogy a barátnőm Sz.-nél szült, szóval biztos elvállal.
Látod, gondoltad volna akkor, hogy ilyen hamar szükséged lesz az infora? :)
Jó memóriája van Sz.-nek!

Kispatak
Drukkolok a fontos interjúhoz!!!
estrella22

Estrella,
talán épp a terhességéből adódóan próbálja meg jónőségét hangoztatni.
Valszeg otthon órákig áll a tükör előtt, vizsgálgatva hogy hova mennyit hízott...lehet hogy nehezen fogadja el a testén végbemenő változásokat, és így kompenzál :roll:

Csajok,
gyertek már a mai hírekkel, úúúúúúgy várom!!!

Kép
judit0713

nem lövöm le a poént, de Andi jó hírrel jön majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most került elém két név a mh-en: Matisz Gábor és Matisz Gáborné. Ó, ha tudnák :twisted:
kpn

Na?????

Kinek a kedvenc állata a zebra?????

És kinek a kedvenc száma az 577 ??????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Gratulaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon szép szám :wink: :wink: :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Szóval visszamentem 12-re. Esztert azonnal megismertem :) A váró tele volt, kimentünk az előterébe dumálni. Pár perc múlva ajtó nyílik, mond az asszisztensnő valamit.. a nevem volt az, csak ugye agyament állapotban azt sem tudom merre van előre :)

Na bementem. Sz. mondja jöjjek-jöjjek, ne tartsuk fel a sort :) És már mondta is a hírt: "Nagyon jó híreim vannak Andrea, béta hcg 577.... stb..stb.. a többit nem értettem :lol: :lol: :lol: De valami olyasmi volt, hogy ez ebben a korban jó.... Aztán mit csinál a hülyegyerek??? Visszakérdeztem: hogy ez biztooooos??? Rámnéz.. a válasz: Igen, az terhesnek teccik lenni, tessék elhinni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uhu nem volt, mert még ilyen értékénél nem igazán látszódna, azt mondta 1000 alatt nem igazán látni semmit..... talán pénteken már láthatna valamit, de abban maradtunk, hogy hétfőn menjek uhu-ra!!
Felírt utrót 3x1 biztos ami biztos alapon... meg elmondott mindent hogy ha hétfőig véreznék, éles-késszúrás fájdalom lenne..stb.. akkor azonnal kórház... De ez nem fog előfordulni.. azt mondta!!! :)

Utána még meglátogattam a két Zsuzsinkat :) Szegények csak azt láthatták hogy egy teljesen zavarodott nőszemély örömködik ott.... hát remélem a nagy zavarodottságomban valami poztiítvat át tudtam nyomni Rájuk is!!! :)
andrea-1

Ugye Macsekom,? A legszebb :) :) :)
andrea-1

Andi, mostmár hangosan is szívből Veled örülök...jegyezz le mindent a kicsinek(vagy kicsiknek),vagy csak magadnak, jó lesz majd visszaolvasni később...
Vendég

Sziasztok Csajok!
megjöttem a BMC-ből és taliztam Eszterrel de későn esett le...

Sz nagyon szimpi és nagyon rendi,nálam még vannak ciszták az uramnál minden rendben,tehát a gyerekkori mumpsz nem rombólt le mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
a méhnyaknál termelek vmit ami nem engedi a spermákat be,ezért inszemináció lesz!!az milyen????

Kell mennem IR-re az milyen tud vki vmit róla kedden megyek reggel!!!

Eszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mit mondott Sz?mellettem ültél az Emmát olvastad és elöttem mentél be vmiért!!!!!!!!

Lányo kmindenkinek nagyon köszönök mindent,a drukkokat a lekimasszázst!!!!!
vikus82

Köszi Csajok mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

HURRÁHURRÁHURRÁ!!!!
Így kell ezt csinálni!

Éljen Andink és az óóóóriás hcg!

Kép
judit0713

Kpn,
Matisz házaspár :lol: hány gyermekük van???

Vikus,
jóóóóó hírek :)
Inszem szinte fájdalommentes, tüszők érlelése hormonnal, kellő időben tüszirepesztő, majd rá 36-40 órával eksön: egy hosszú katéteren keresztül apa frissen válogatott spermáit bejuttatják a méh felső harmadába, minél közelebb a petevezetőkhöz. Kis pihi, záró, majd 17 nap várakozás után vizeletmintával jelentkezés a bmc-ben :wink:

Kép
judit0713

Andikám,
úúúúúgy felvillanyoztál, totál fel vagyok pörögve.
Én is menni szeretnék már vv-re. hogy jóóóóóóó híreket halljak!
Pindurpandur(oka)t szeretnék biztosra tudni a pocakban!!!!

Halllod-e ekkor hcg-re nem mondta Sz, hogy nem egyedül van a babszem :?:

Kép
judit0713

Na, most meg újra elolvastam a hsz-edet is itt bőgök :oops:
Annyira jó lehet ezt hallani: Ön terhes!

Kép
judit0713

Juditkám: Köszi :)
Sz., mint tudjuk az az óvatos duhaj fajta :).... annyit mondott csak, hogy ez a kora alapján ez jónak számító hcg szint.... Ugye nálam alapból nem 28-cal kell számolni, így hiába vagyok ma a mensi szerint 5 hetes terhes, ahogy Sz. mondta!!!!!!! (atyaég de fura kimonani, leírni!!!!!!!!!!!!!!! besz@rás.... :)) valójában a bébi még kisebbnek számít, szóval ez aztán akár bármi is lehet....
Én mondjuk 1-nek örülnék a legjobban, főleg hogy öreg vagyok meg első babáról beszélünk..... De most a legnagyobb vágyam minden felett, hogy jó helyen legyen és megmaradjon...... másra most még nem is nagyon gondolok :)
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?