Új privát üzeneted érkezett!

Avarka!
Örülök, hogy végül Z mellett döntöttél és hogy kértetek időpontot! Remélem ő kitalál valamit és addig harcol veletek együtt, amíg meg nem lesz a várva várt “eredmény” :D

…vices voltam tegnap… azt írtam, h roved leszek, ehhez képest írtam egy oldalt :D :D :D

Judit!
Igen, remélem látjuk majd, mert elvileg péntektől lesz látható a kismanónk :D de ha szorgoskodik odabent, akkor talán már holnap ott lesz a kis picúr :D
Helyes! Pihire vagy fogva!!! Végre! Hidd el, majd még visszasírod ezt a sok pihit :D

Sajti!
Mikor K akarta adni a szájon át Utrot, akkor mondta is, hogy “ettől fog csak nagyokat aludni” :D gondoltam, ja persze…tavaly 3 gyerekkel, 9 utroal és 2 prog szurival folyamatosan pörögtem :D de tényleg bevettem tegnap az elsőt és 1 óra múlva már durmoltam is :D

Mieza!
Csak óvatosan a festéssel!
Vannak olyan falfestékek, amit nem szabad belélegezni kismamáknak, mert rosszat csinálhatnak!
Javaslom a nyitott ablakot közben és a maszkot!!!
Vigyázz magatokra!!! :D

Zsuzsó!
Lehet hogy csak nekem nem jön be ez a P..nazselé!
Átod, a többiek szeretik!
Én inkább utrózok tovább :D

Sajti!
Sajnálom Cincikét :( :( :(

eszter82
Budapest

Zsuzsik Tietek a szerda! Hajráááá !!!!!! :D

Lukácsné!
Na, mi lett a mázsálás eredménye??? :D

Aktucs!
Továbbra is kakk le a kollégákat és csak előre nézz a saját dolgaitokat tekintve :D
Persze hogy már benne lesztek a lombikban :D nem csinálhatnak veled semmit a melóhelyen!!!!

Kubu!
Izgin hangzik ez a bölcsi dolog. (mondjuk nem occsóóó :? )
A lényeg, hogy Marinak tetszik és hogy jó cimborákat talál ott és lekötik az energiáit :D
És talán így te is pihizhetsz egy picivel többet! :D

Andikám! Ismét a tesztedhez értem! Aztakutyafáját, de szép :D Olyan jóóóóóó! Úgy feldobtad a napomat :D
Ez annyira erős csík, hogy…na most nem is említem, hogy több babó, de eszembe jut :D :D :D

eszter82
Budapest

És akkor most kérdés:
ki használt már Canesten tabit?
Mert én persze megtaláltam a legmegfelelőbb pillanatot hogy összeszedjem életem első ilyen jellegű nyavalyáját :evil: olyan bééééna vagyok :cry:
Ez használni fog?
tényleg nem lesz baja a babónak tőle?
és normális hogy reggel mikor függőlegesbe kerülök, akkor ez is kifolyik?

:roll: :roll: :roll: :roll: én annyira nem vágom ezt... :roll: :roll: :roll:
és aggódok... mert mitől lett?
még csak pisilni sem voltam máshol... :roll:

Csak az applikátor lehet a ludas...de azelőtt is 70szer fertőtlenítem a kezem és nem nyúlok így sem a bemenő részhez.. :roll:

Azt hiszem, nagyon megnyugodnék, ha holnap láthatnám Manócskát :D

Annyira írjátok, hogy fiú lesz (és mi is annyira így érezzük) Mi van ha kiszúr velünk és kislány??? :D (semmi, akkor is ugyanolyan boldog leszek :D )

eszter82
Budapest

andi
hatalmas gratula hidd el itt baba van :)

Hanna 3900g kemény 20dkg-t hízott nem egész 2hét alatt.
ha tele a pocak akkor áldott jó gyerek bár tegnap egész délelőtt egy hunyást sem aludt. 12:00-16:00ig viszont egybe lenyomta a teraszon már kimentem megnézni hogy biztos szuszog még nem szokása ennyit aludni. ma mondta a védőnő hogy tegnap mindenki panaszkodott hogy nem alszanak a gyerekek.... biztos front volt.
a terasz bejött neki úgyhogy remélem nem fog esni egy darabig mert ott jókat tud aludni viszont nem fedett sajnos.

eszter
lapalja laptető nem sok ez egy kicsit a jóból, na jó gyűjtsd csak az uh-hoz.

kubu
Filip is szeretett bölcsibe járni és én nagyon jól jártam anno mert nekem egyből felvették igaz hogy nem volt egész napos csak a végére de mivel suliba jártam igy felvették, kérdezz rá mert a suli miatt lehet hogy államiba is hamarabb kerülne sorra azt mondani kell....
milyen a fingó víz Lizának?

woody
ti hogy vagytok?

vicky
ti hogy vagytok a kis szépségeddel?

mindenkinek drukkolok és most elmegyek aludni mert a naccsasszony is beájult a cicin és hátha aludhatok 1 órát.... mert alváshiányban szenvedek én is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Macsék mai flowmetriája jól sikerült. Minden változatlan, de ennek örülni kell, mert ezek szerint használt az infúzió és nem romlik Kitti állapota/keringése :D
Ezen a héten már 30 hetesek lesznek! Még két hét és minden rendben lesz :D :D :D
Tuti meg fogják tudni csinálni!!!!!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Lukácsné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de lehet hogy extrán bebiztosítottam magam...de ezek a laptetők mostanában folyton megtalálnak... :roll: a pozitív tesztem előtt meg egy évig nem is volt :roll:

Örülök, hogy minden rendben volt, szépen fejlődik Hanna. Tök, jó kis szundi helyet találtál neki! :D Reméljük, nem esik majd és sokáig élvezheti a kinti levegőn alvást :D

eszter82
Budapest

eszter
én is használtam és kifolyt nekem is a babának nem lesz baja tőle.
a biológus tudja hogy fiu v lány de persze nem mondhatják meg. sőt van egy vv is ami 7hetesen megmondja de az abortuszok miatt ez nem engedélyezett M.o-on meg még sok helyen, de a nagy Czeizel doki mondta a múltkor, remélem jól írtam a nevét.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majdnem lefejeltem a képernyőt béébi!!!!! Gratulédééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!

Maccs
vörösmacska

köszi Eszter!

Megcsináljuk!

Maccs
vörösmacska

macsi
kitartás már nem sok van hátra és aludj pihenj amig pocaklakók mert utána nem sokat hagynak majd :)
örülök hogy nem romlott a Kitti keringése és minden rendben lesz csak pozitivan beszélgess velük és minden oké lesz végig.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

MacseK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Jajj de örülök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Istenem, de jó, hogy írsz !!!! :) Úgy, de úgy drukkolok, szorítok értetek!!!!! Mondd meg lécci a kiscicusoknak is !! :)

Eszter: Nekem is volt valami gombás cucc még tavasszal, 3 nap alatt kitakarította a Canesten :) (azt vettem, mert telóban tudtam csak konzultálni asszem Sz-szel róla).. Lényeg, hogy nekem is visszafolyt reggel valamennyi belóle, de jó anyag, hidd el, legalábbis engem rendbetett!!! :) A kis tökösverébnek nem lesz semmi baja tőle........ :)
andrea-1

Crinone. Oké az van rajta, hogy reggel fellőni, de nekem K ügynök azt mondta este tegyem. Én nagyon jól elvoltam vele, csak épp valami kis félkiskörömnyi fűrészporos golyó köszönt vissza belőle délutánonként. igaz, hogy egy idő után némileg elszineződve, de lehet az már a skacoktól volt, de eredményhirdetéskor kaptam rá Rutascorbint és attól teljesen elmúlt.
Csók mindenkinek.
Drukkjaim :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Babaragacsaim :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Na ilyen amikor az ember egy picit dolgozgat...Eszter rögtön benyúlja a lapalját is, nemcsak a laptetőt :lol:
Tehát tuti látni fogod holnap a Picúrt!!!

Lukácsné,
jó súlyú a kiscsaj, de hát amint írod van is étvágya :D
Napsütést küldöm a terasz fölé :arrow: :arrow: :arrow: Itt nálunk is éppen odasüt, de nem tudok kiülni, mert anyuék gazolnak meg füvet nyírnak, így a lakásban is majd megfulladok az allergiámtól :roll:

Macsek,
dejódejódejó! Szépen maradnak a pociban a skacok még legalább 2 hetet (vagy akár 4x2-t is!)

És persze ANDI! RÓLAD SZÓL A MAI NAP!
Mindenkinek totál feldobtad a kedvét, én is itt pörgök rajtad ezerrel!
Csodaszép ez a kétcsíkos teszt!
Nekem még várnom kell 7 napot hogy élőben láthassak ilyet, mert ugye a vv előtt nem tesztelek...de másnap reggel tuti :D

Kép
judit0713

Macsek,
most úúúúgy megnyugtattál! Ugyanis én is este nyomom a Crinone-t, és aggódtam itt, hogy a többiek reggel, meg ráírva is az vagyon...de ha neked az esti ilyen szinten bejött, hogy duplababa az eredmény, akkor én is ragaszkodok továbbra is az esti adaghoz :D

Kép
judit0713

Nézzétek a vonalzóimat! Csuda érdekes! Mától kezdve 6 naponként mindig ér majd valami kellemes engem!
Alig várom az elsőt :D

Kép
judit0713

Macs!
olvastam a másik fórumot :D
Mingyááá eléred a 23+5 napos hasméretemet :D

Olyan jó hogy oda is ennyit írsz :D (de ők nem értenek orvosul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Mit mondjak...te is feldobtad a napom a flowmetria eredményeddel :D
Már reggel óta vadásztam a híreket :D

eszter82
Budapest

Kubu,
a nagy örömködésben majdnem kifelejtettelek :oops:
Mary már csak ilyen, nem törvényszerű hogy a szoptatás végéig nem jön meg! Nekem is megjött Eszter után kb. 6 héttel a szülést követően. Ettől függetlenül 4 hónapig csak anyatejet kapott, utána meg még 3 hónapig reggel-este.
Szóval tudom hogy kellemetlen, de hát nőből vagyunk :)

Kép
judit0713

Juditkám: Én meg csak most nézem, hogy Nálatok micsoda ünnep-dömping lesz mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
6-12-18 :)))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

Eszter!
Lapalja,laptetőőőőő te mázlista! De tudjuk, hogy ez nem véletlen! A kiskukac ott lapul a pocidban! :lol:
Canesten nekem is bevált, három nap és pikk-pakk eltűnnek a tünetek! Visszafolyik belőle, mint a Crinonból :D

Maccs, de jó, hogy jöttél, hát persze, hogy még leglább két hétig egy testben maradtok, nem lehet másképp, hisz tonnányi drukkot küldünk nektek!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu!
Jó, hogy itt vagy megint! Hiányoztál nekünk!
Marcinak hogy tetszett a bölcsi? Biztos jól elvan a gyerekek között!
Lizának meg hess hasfájás!
gigibp

Nekem a Canesten soha nem jött be, régen sem. Most is használnom kellett babásan 20. hét körül, de annyira fájt, amikor fel akartam rakni, hogy majdnem feladtam. Nem is használt, nekem a Candibene volt nagyon hatásos, amit K ügynök írt fel anno.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Drágáim!!!

Betemetett a munka,azt sem tudom merre van előre...most is csak bekukkantottam mi újság erre felé,és lám-lám miket olvasok itt kérem szépen.

Andikám Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből örülök Nektek,hát anyám jól megleptél itt mindenkit azt hiszem. :D :D :D :D Tiszta heppppppppiiiii lettem ettől acsodás hírtől.Vigyorgok mint a vadalma. :D :D

Eszter!!!

Nektek is gratulálok!!!!!! :D :) De jóó,azért szépen jön az utánpótlás,milyen szép lesz a tavasz-nyár!!!!!!!

Kubu!!
Marcusomnak pussz,ügyes a bölcsivel!!!Hívlak ma,remélem nem zavarok. :wink:

MIndenkinek mennek a drukkjaim,igérem vissza fogok kapcsolódni,de fáradt vagyok,este majdnem 10 óra mire haza esek a munkából,szalad a lakás,Én meg utána,de talán 1-2 hét és lazább lesz.

Amúgy jól,minden oké,szept 29-e körül megyünk vissza a BMC-be,3.napi uh-ra,és kezdünk. :D :) :lol: :)
csucsu99
Budapest

Próbálok olvasni.
Apa elment ügyet intézni, Liza hasfáj, én meg kitámasztottam a szemhéjam, szeretnélek beérni Benneteket.

Judit,
Jó olvasni hogy jól vagy, de ne tessék pörögni, csakis pihenni !

Mieza,
Húúúú de jó az összefoglalód, ügyi vagy !

Marianna,
Kis Balázsod nagyon szép méretekkel bír, csak így tovább :lol:
Gripe watert azzal itatnám meg aki kitalálta, vagyis inkább a gyermekével :twisted: Totál nem értem hogy lehet azt az 5 ml-t beadni a gyereknek.
Infacolt lehet még (Liza azt is kiköpi), homeós bogyó (ha kell megadom a nevét), meggymag-párna, masszírozás LU formában, szélcső. És ha ezek sem működnek akkor kitartást és sok erőt kívánok.
Képet mikor kapunk ?

Eszter,
„Turisorstárs” – sajna én sem látom meg a jó darabokat, kivéve gyerekruha :lol:
Egyébként tényleg majd megzabálom Marcit amikor látom hogy a határait próbálgatja és titkon figyel hogy nézzük e?
„A párkapcsolati gondokkal és életkörülményekkel kapcsolatosan leírtál mindent ami a probléma forrása szerintem!!! De ezt asszem majd inkább egyszer személyesen, vagy priviben, ha érdekel... – na ezen van itten kérem szépen a hangsúly !!! :lol:
Épp beszéltük reggel párommal hogy még 50 év együtt, amiből eltelt 5, erre mit mond: huh még 9x ennyi együtt, aztaqva :lol: persze mindezt hatalmas ölelések és puszik közepette.
Exgóré kapja be, lényeg a nyugalom és a negatív emberek messzire kerüljék el a nagy társasozót !

Gigibp,
Drukkolok ám nagyon !

Andrea,
Most tartok múlt hét csütörtöknél
„Nálam még mindíg semmi.... Vér nénit várom egy f@sza Mária napot ünnepelni végre, de még nem kopogtatott be.. pedig most tényleg várom....." - fogadjunk hogy mégsem várod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macs,
Nagyon nagyon drukkolok !

Ancsav,
És az inszemet még a MÁV-ban csinálják ?

Vnbeni,
Munkahely ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 05:28-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lányok, lenne egy kérdésem a közjegyzőihez…
Egy kolléganőm is menne a BMC-be, viszont nincsenek összeházasodva.
Elég bonyolult a helyzet, mert épp folyamatban van a nő előző egyházi esküvőjének az érvénytelenítése, utána össze szeretnének házasodni, kb jövőre.
A közjegyzői elég drága, két tanuval meg azért nem akarnak esküdni, mert ha mégsem érvénytelenítik az egyházi esküvőt, akkor csak a polgári marad…
Ezt a papírt mikor kérik, már az elején, vagy elég beavatkozásnál?
Elkezdheti így a kivizsgálást?
Én nem tudom, mert mi házasok vagyunk, duplán is :)

andi
óriási gratula, de jó!!!!!!
Igazi csodababa :)

judit
Köszi, igyekszünk követni sógornő mintáját, bár én egy kisebb babával bőven beérném :)
Ezt az egérfogót még nem láttam, de köszi, megnézem!
Bocs a témáért, de ez a legszörnyűbb rémálmom…
Ha anyukádék szeretnek kertészkedni, küldheted őket hozzánk is :)

zsuzsi
Holnap küldöm a pozitív energiát!!!

jaj, köszi a bíztatást egérügyben :)
Úgy tűnik, ez is egyedül volt, mert két éjszaka telt el azóta és üresek a csapdák.
Utat csináltál az egereteknek sajtból? Ez jó :)
Nálunk ez nem járható, mert akkor még csak a lépcsőházban lenne.
/És a csapda megöli helyettem, tudom, nem állatbarát, de legalább nem szenved/

Sajt
Sógornőre büszke vagyok, nem semmi teljesítmény elsőre…
A mi egereink nem bandáznak és kész! :)
Cincikét sajnálom :(

Kubu
Inkább aludj, és ne irogass!
Liza pocija nem javul?
Még jó, hogy míg otthon éltél, nem romlott el pl a mosógép :)
Sajnálom Maryt :(
nekem is megjött, és életemben először örülök neki! :)
Jövő csütörtökön átjárhatósági, drukkoljatok nagyon!!!

Aktucs
2-3 hónap múlva már tuti védve leszel!

Eszter
De jó Macs-híreket hoztál!
Mi volt a lelki off???

Sz nagyon rendes volt…
Hát nem egyszerű…
De szerdán láthatjátok Picúrt :)
Hát látod, jött Mary, de nem baj, legalább mehetek vizsgálatra.
Mostanában nekem állandóan késik, szóval nem foglalkozom vele...

Kispatak
Köszi a ragasztó tippet, elmentek minden ötletet :)
estrella22

Angi,
Ölelések !

Nava,
7 kg, nagyon ügyi vagy !
Mindig rácsodálkozom a vonalzódra, mindjárt szülés, juj de izgi :lol: Beszerzésekkel jól álltok ?

Rita,
Nekem külön szárítógépem van, imádom. (Az hogy a mosó-szárító milyen lehet passz, nincs tapasztalat). Liza cuccokat kimosom, irány a szárító és vasalni sem kell. Ma-tegnap 3 adag ruhát mostam és már mind tisztán, illatosan a szekrényben.

Zsuzska,
Nekem húsvét vasárnap volt az inszem, így aznap és hétfőn voltam otthon, aztán mentem dolgozni. Nagyon lazán vettem a dolgokat, főleg úgy hogy bevettem a lecarom tablettát. Mindent csináltam normálisan (sőt inszem előtt pár nappal egy hatalmas céges bulin voltunk, és eléggé el is hajoltunk (és hát az a fránya bor ööö pedig csak 1-2 pohárral ittam)). Én voltam a legjobban meglepődve amikor kétcsíkos lett a tesztem :lol: (mondjuk közel 10 év alatt egy zsák egycsíkos teszt után).

Eszter, Nava,
Szerintem Mieza, Kisbeeka és Valyoni lenne nekünk a jó turitanítómester.

Ann,
Sajnálom rossz híreket. Csak azt tudom mondani hogy bízz az ügynöködben és menj hozzá vissza és kérdezz tőle ! Sőt elmondhatnád másik doki mit mondott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.16 05:31-kor.

kubuspace

Lukácsné,
Remek ha tudsz pihenni, mondjuk azért olvasom az éjszakák nálatok is nagyon jók :shock:
Mi alig alszunk éjszaka, ezért is félek most pénteken-szombaton az egésznapos sulitól, ott fogok kómázni a hátsó sorban, csak horkolás ne legyen !
Fingó víz napi 6x 5 ml mehet. Összeteszem a kezem ha 1x 2 ml sikerül, persze íny, száj összezár max a fülén tudnám beaadagolni. ÁÁÁÁ
Köszönjük a képeket, büszke apás kép nagyon jó !

Rodina,
De csini vagy.
ÓÓÓÓÓ de gyönyörű Kitti ! Pár hét és érkezik kisasszony :lol:

Aktucs,
„Mostanra sikerült mindent végigolvasnom, ámde nem maradt erőm, hogy mindenkire reagáljak (Kubu, hogy a csudában vagy rá képes?)” – öööö izé szeretek beszélni 8)

Vicky,
Igen magánbölcsi, államiba felvették, ott a helyünk, tartják jövő szeptemberig. De mivel itthon vagyok így nem vihetem, hát evvan.

Mieza,
Köszi privit, nem válaszoltam még, lusta dög vagyok ne haragudj, de ami késik nem múlik :lol:

Nah sikerült elolvasnom 1,5 oldalt, jaj olyan lassan haladok most kezdeném a 1022 oldalt, de összeesem a fáradtságtól.
Ma még semmit nem csináltam és mindjárt vége a napnak, totál kivagyok :cry:

kubuspace

Kubukám:.... Mostmá azé nem :))))))))))

Holnap valaki egyébként jön???
andrea-1

Kubukám:.... Mostmá azé nem :))))))))))

Holnap valaki egyébként jön???
andrea-1

sziasztok!

Andi, szívből örülök!!!!Milyen csodás érzés lehet...

Macs, Neked is örülök, hogy elég jól vagytok!

Eszter, köszönöm az UH-s infót, majd meglátjuk, nem aggódom, első a család és a baba...a munkahely meg elmehet balra...

Én tegnap voltam Lintner Tanár Úrnál, amint megjön szeptemberben a mensim, konzultálunk és műtünk október elején.
Viszont utána rohantam haza Miskolcra, apum kórházba került...mostmár jól van, de eléggé megijedtünk.
Ma meg megint rossz hír jött, a nagyim, aki eddig otthonban volt, kórházba került, veseelégtelenség...

Amikor jön a rossz, csőstül jön...de muszáj kibírni...remélem, mi fogjuk hamarosan hozni a jóhíreket a családba...ha minden jól megy, karácsonyra babá(ka)t kapunk a fa alá...
Vendég

estrella22

Mi a párommal tavaly a városi jegyzőnél csináltattuk meg az élettársi papírt!
Ingyen és bérmentve! Két tanú kellett hozzá és kész! A BMC elfogadta!

Kép
avarka

andrea-1

Szívből gratulálok!

Kép
avarka

Andikám,
dupla csíkhoz dupla hsz? :lol:
A babó is dupla lesz???

Kép
judit0713

Kahlan: köszi szépen! Tényleg jó volt látni, bár hogy őszinte legyek, annyira meglepődtem, hogy az első reakcióm az volt, hogy megijedtem, hogy ez most tényleg az, amit látok?????
Aztán Rajó erősített meg benne.... Pedig évekig terveztem, hogy majd milyen felejthetetlen módon mondom el Neki, ha egyszer pozitív tesztet produkálok..... :)... Na ennek most annyi.... :lol:
Apud és a mamád sajnálom, mielőbbi felépülést kívánok Nekik!!!!

Avarka, köszi :)
andrea-1

Andi,
holnap mennek Zsuzsik inszemre, meg Eszter uhura, szóval szuper társaság lesz együtt :wink:

Kép
judit0713

Judit: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudod, benti rendszer, sz@rakszik.... :)
Jó az iker balhé is, de én special 1-gyel is kiegyeznék, csak tényleg ott legyen és rendben legyen :)
andrea-1

Naná, ezzel én is így vagyok, bár most még mindkét babszememnek nagyon drukkolok, hogy szépen behelyezkedjenek :)

Kép
judit0713

Andrea!

Páran még emlékeznek itt rám, nekem is spontán jött össze a baba tavaly nyáron 1 év BMC-s vizsgálatok és másfél év várakozás után, ráadásul úgy hogy a Skriba doktornő azt mondta a mensi 3.napján az uh-n hogy abban a hónapban esélytelen a fogamzás mivel semmit nem lát az uh-n így nem kezdjük el az 1. inszemet, várni kell a következő hónapra.......
Na hazáig sírtam a villamoson hogy ez a hónap is ugrott, aztán következő várható mensim nem jött meg, és bár csak úgy hülyeségből vettem egy tesztet - pozitívat teszteltem!!!!!
Azt hittem elájulok ott helyben a fürdőszobában!!!! tehát inszem nélkül spontán összejött mégis!!! Ennyit erről, a természet sokszor felül írja az orvosokat!!!:)
Ez tavaly júniusban volt, pont amikor a doktornő azt mondta hogy az a hónap esélytelen a fogamzásra, nem tudom pontosan mit látott az uh-n de a lényeg az hogy úgy látta hogy most nem jöhet össze a gyerek...Hát csajok ez néha érthetetlen hogy miért sikerül mégis! És ez maga a csoda!
Most már 6 hónapos a kisbabám, úgyhogy vannak csodák. Neked hogy jött össze, te inszemre vagy lombikra vártál??? Vagy hol tartottál a vizsgálatokban????
csézjang

Sziasztok!

Zsuzsiknak holnapra egy hatalmas drukk!!!!! :)

Eszter holnapi uh-hoz is drukk!!!!! :)

Judit mindjárt eltelik ez a 6 nap, addig is mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi hatalmas gratula Neked!!!!! :D

Macsékak sok pihenés és kitartás!!!!! :)

Tündi
tündi786

Csézjang,
így ismeretlenül is nagy gratula a csodababához! Olyan jó ilyen híreket hallani, nagyon sok pozitív energiát ad a várakozáshoz :D

Tündi,
köszi a ragacsokat! Remélem hatnak majd, és azt hallo hétfőn a bmc-ben amit már aaaaaannyira szeretnék!!!

Kép
judit0713

Andrea!

Nekem a Bmc-ben a pozitív teszt után azt mondták hogy ne oda menjek vissza hozzájuk uh-ra mert ez már nem rájuk tartozik és keressek dokit ahova járni fogok/ ez érthető is/ így magándokihoz mentem aki uh-val is megrősítette a babát és nála is szültem. :D

Szóval én csak felhívtam őket bejelenteni hogy spontán sikerült és gratuláltak, többet nem mentem. :wink:
csézjang

Sziasztok!!!

Andrea!
Leirhatatlanul óriási gratula!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Eszter!
Igen honap megyek Sz-hez,11re kell mennem ,de mondták sokan vannak szeintem fél 11körül ott leszek,jó lenne össze futni,most elég vörös hajam van és rózsaszin Samsung telóm az mindig a kezemben van :D :D :D

Szoritsatok csajok!!!!!!!
vikus82

Bocsi, most sem olvastam vissza

Van egy felesleges időpontom a hematologiára.

Ha valakinek szüksége van rá szóljon.

Csütörtök 14 ó.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2010.09.14 16:28-kor.
vnbeni

Csucsukám örülök a kezdéshez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...majd nemsokára kereslek egy kis bizniszre :lol: :lol: :wink:

Holnapiaknak mindhárman csurizunk!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Beni, ez mit jelent? örülni kell?
Vendég

Vikus,
naná, hogy szorítunk!

És Zsuzsónak meg Zsuzskának is!
Hogy vagytok csajok a nagy nap előtt? Zabszem se fér be? :lol:

Andi,
végül holnap te is ellátogatsz a bmc-be?

Kép
judit0713

sziasztok Csajok,

mindenkinek nagyon köszi az előzetes drukkokat! :-D :-D
remélem ez a mai jó hangulat kitart holnapig! :-)
már összecuccoltam holnapra, szerintem én csak 10 körül megyek holnap, a párom reggel meg szokta kérdezni, hogy mikorra kell mennem.

Macs, de jó hogy írtál! annyira drukkolunk nektek! itt mennek a pozitív energiák és a csiribák. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

holnap még benézek indulás előtt, ki tudja milyen jó hírt dob fel valaki!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
tök jók a vonalzóid! :-D
külön buli lesz a gyerkőcöknek vagy közös nagy party?
mi lesz 24 nap múlva? mondjuk egy uhu kép a babákról? :-D

Kubu,
ugye beszámolsz majd Marci-bölcsiről? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ma jó nagyot mászkáltunk, kivittem a gyereket soroksárra. Még jó hogy a főnököm bent volt a központban és így nekem csak odáig kellett mennem. Soroksárról meg hazahozott minket a barátnőm. Gyerekem tüneményesen viselkedett, mindenkinél jól el volt. Én meg jól elfáradtam, meg megbeszéltem hogy jövő szeptemberben megyek vissza dolgozni. Biztos nehéz lesz, de a mai nap után hiányzik a munka egy kicsit.

Most csak átfutottam a dolgokat, de Andikának hatalmas gratula. Vannak még csodák.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsik!!

Holnapra drukkjaimat küldöm!!!!!!!!!!!!!! :D :)

Juditom!!
Pihizel ezerrel ugye??? :D MInden felesleges energiám,és drukkom küldöm Feléd is,tuti lesz a siker!!! :D

Macsek!!
Annyira örülök,hogy írtál,nem nagyon merlek ám zavarni a telómmal,de majd írok pü,ha esetleg olvaod azt is. :wink: :D Örülök ajó híreknek,és minden nap ajándék számotokra,ügyesek a bébik,erős Kiscsaj Kitti,minden oké lesz,mindjárt itt az álom határ!!!!!!!!!!!!!!! :D :) Tudod,közel vagyok,ha bármiben tudok segíteni csak szóljatok!!!!!!
csucsu99
Budapest

köszi Csucsu neked is! remélem folytatódik a sikerszéria!
jó hogy te is előkerültél! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
nagyon jó ötlet 24 nap múlva az uhu kép! Igyekszem megvalósítani :idea: :idea: :idea:
Közös nagy buli lesz a skacoknak, hozzácsapjuk a párom szülinapját is (okt. 19) meg a nagycsaládból még egy-két szüli és névnapot :) De majd csak okt. első hétvégéjén jöhetnek, akkor már nekem se kell feküdni a babcikkal!

Csucsu,
hurrá kezdtek Ti is :D

Tényleg babaeső lesz itt ezen az őszön, hullanak majd a kétcsíkos tesztek mint a falevelek :wink:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?