Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Ann:
Az a trükköm, ha túl régóta nem jöttem és sokat kell visszaolvasni (amit persze nem "kell", mert imádom a csapatunk tagjait és nagyon kíváncsi vagyok, kivel mitörtént, kinek kell drukkolni, miért lehet örülni, ki az akit meg kell vígasztalni), hogy egy füzet van mellettem miközben olvasok és egyből röviden reagálom is a történéseket. Ha megvagyok vele, akkor elkezdem bepötyögni a hsz-omat. Nem nagy cucc... :D
Leltár - hmmm... fincsi :?
Túlstimum nem volt, de majd biztos lesz aki tud segíteni a kekszben. :oops: :lol:

Vikus:
Nagy drukk szerdára, turizz :wink: egy kis lelkierőt, hogy ne parázz annyira, a dinka álmoknak pedig teljesüljön az ellenkezője! :)

Gigi:
Ó, de jó! Legalább kiderült a görcsölés oka! Ugye már jobban vagy?
Úgy látom nálatok takarékosabbak az uhuzással, ami persze nem baj, de én örülök, hogy itt többször megnéznek, engem megnyugtat. Ahány ház, annyi szokás. Viszont az otthontesztelős-smsezés jópofa. :)

Judit:
A kert az most le van tojcizva, szoktam mondani: ha nem tecc, szabad megcsinálni! :lol: Akkor most anyukád és apud kertészkednek? Milyen aranyosak! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella:
Ismerős pocakos naggyon durva!!! :shock: Tényleg no comment! :?
Háát jót nevettem a megegeresedéseteken!!! :lol: Lényeg, hogy meglett szegényke. Szerintem is bandázni szoktak, mi a telekre vettünk olyan csapdát, amiben mérgezett cucc van (szegénykék... :cry: én azért sajnálom őket) és arra rájárnak, majd picit később jobblétre szenderülnek... Bár ez hosszadalmas eljárás, de a többi partymouse-ra is hat.
Sógornőd igazi hős, ekkora baba! Nagy-nagy gratuládé! :)

Ancsa:
Klassz kis hétvége, ez igen!
Gyere többször és mégjobban "meg"ösztönzünk! :lol: :wink:

Ancsyka:
A házidokid nem írja fel? Nekemis ő szokta, ha megkérem. Először vittem a leletemből másolatot és azóta felírja.
A magándokim számát megadom, ha kéred, de az 10 rugec/alkalom...

Zsuzsó:
Egy tüszike is pont jó, ne feledd! Nagggyon szorítok nektek szerdára! :)

Eszter:
Köszi Macsi híreket, ez nagyszerű! :) A szobatársnővel mi történt? :roll: Örülök, hogy kutyuli előkerült! Talán Macsi után akart menni, megkeresni...
Utrót nekem is kellett orálba tolni, én hamar megszoktam. :lol: Remélem a duzzanat hamar eltűnik és már rendben is leszel pikk-pakk! :) Ugye-ugye, hugy ugye milyen jófej SZ? :lol: Hajrá szerdai uhu!!! Én nem bánom (no ez így nem teljesen igaz... :) ), ha nem jössz annyit, csak rendben legyetek, most csak ti vagytok a legfontosabbak!!! Pihenj sokat, amennyi csak jólesik! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Tündi:
Gratula a laptetűsödésedhez! :lol:

Judit hol vagy? Mégsem veled van tele a fórum? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Itt vagyok én, csak közben egy icipicit még dolgozok.
Hiába na, még nem tudom elhinni, hogy ezt most bizony majd kb. másfél évre abba fogom hagyni, mihelyst kiderül 20-án hogy itt van(nak) a babó(k) a pocimban :oops:

Nekem mostanság csak lapalják jutnak, viszont abból most hirtelenjében dupláztam is...remélem hoznak legalább olyan jó szerencsét mint a laptetők :idea:

Sajti,
ez a füzetezés jó trükk!
Én úgy szoktam, hogy rögtön nyitok a fórum mellett egy word-öt is, és abba írogatom a válaszokat :lol:

Tündi,
Állatkertért íííííííííííííííííííííríííííííííííííííííííííííígy vagyok, nagyon szeretem!
Drukk, hogy hamar kezdjetek!

Kép
judit0713

Csak gyorsan jövök, mert festünk :) a rumliszoba fala sötétkék volt (ne nézzetek hülyének, semmi közöm a színhez, béreljük :) és most ugye világos színeket szeretnénk. Tehát egy réteg fehér tegnap, másik réteg ma, holnap meg mehet a szín, ha most jó lesz.
Vettünk szőnyeget, bár én szép homogénszínűt szerettem volna, de azon nagyon gyorsan meglátszódnak a foltok, úgyhogy a praktikusság döntött :)

Holnap egy ismerős gyerekére vigyázok, úgyhogy nem leszek egész nap (este meg festek :)

Puszi és drukkok mindenkinek :)
mieza

sziasztok,

Eszter, örülök hogy Sz. ügynök ilyen rendes és alapos volt veletek. eddig nekem minden álmom volt utro helyett crinon, de most délelőtt teljesen kiábrándítottál. :?

köszi a Macs híreket, továbbra is drukkolok ezerrel minimum a betöltött 32. hétig!!!!

Estrella, gratula a nagynéniséghez!

Sajti, jó hogy előkerültél, már hiányoltalak!

Tündi, állatkert milyen jó 5let így év elején. olyan régóta álmodozom én is hogy elmegyek végre megnézni a felújított részeit, de valahogy mostanában nem jött össze... sebaj, majd a bébivel...

Judit, jó hogy nem hagynak dolgozni, de te látom már a következő ünneplésre készülsz. :-D ugye nem te fogsz főzni az egész családra?! nagyon szupi a szülinapos vonalzó! :-D

Kubu, hogy telt az elő nap a bölcsiben? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza, lehet neked ennyire pörögni újra? Albert nem reklamál a tempó miatt? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit:
A word is jó ötlet! :)
Dohohlgohozooool???? Eszedbe ne jusson! :lol: Ráérsz majd akkor ugrabugrálni amikor megszületnek! Utána úgysem lesz sok időd pihizni. :D

Mieza:
Kicsi energiabomba, te sem bírsz magaddal? :lol: Aztán milyen szinű lesz a fal? Én imádok festeni!!! Azért te is csak óvatjával, semmi megerőltető.

Nem azt mondták, hogy ma meleg lesz? Én fázom... Begyújtottam a panelba.

Bocsi egy kis off:
Néhai Cincike már nem szenved többet, ma elaltatta a dottóre... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Ma megvolt a BMC-s látogatásom,minden legnagyobb rendben van,a tüszömet a hétvégén megnövesztettem 20 mm-re,igy hát szerdán lesz az inszemináció,akár csak Zsuzsónak.Jaj,már annyira várom!!!

Zsuzsó: Sajnálom,hogy nem sikerült talizni,én valoszinü pontosan akkor voltam bent a dokinéninél,azután meg rohantam melózni.Feljártam az emeletre úgy kb.8,15 körül,de hát nem csodálom,hogy nem sikerült téged megtalálni.Na sebaj,majd szerdán össze hozzuk a talit.

Csajok!
Annyira jó,hogy vagytok!Köszönöm a drukkokat!

Üdv:Zsuzska!
zsuzska2007

ó Sajti, nagyon sajnálom. :-( :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska, akkor lassan te is indulsz az ügyeletre? én kajálok és indulok.
szerdán akkor S.néninél tuti találkozunk. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, Zsuzska,
hajrá szerda!!! Lehettek majd szobatársak :wink:

Zsuzsó,
valószínűleg anyum fog főzni! Én meg majd jól megtömöm a pocit, kell a babá(k)nak!

Sajti,
macsekot sajnálom :cry:

Kép
judit0713

Judit!
Tényleg tök érdekes, hogy ahány ház annyi szokás, bár azt hiszem ezt a poént már valaki lelőtte... :shock: :D
Nálunk mehet a szex!!!! Az más tészta, hogy rágondolni sem tudok, mivel baromira felvan puffadva a hasam és örülök, ha nem fáj, nemhogy szexinek nem érzem magam, de még normálisnak sem! :o :D
A Crinon gélt hogy-hogy este nyomod???

Tök jó, hogy Maccsék jól vannak, csak így tovább!!!!

Avarka!
Hogy-hogy nem látják a petefészkeidet???? És miért nem foglalkoznak veled?
gigibp

Gigi,
különösen nem sincs keksz-kedvem, csak hát ugye két hét diéta....
Nekem nem kötötte a lelkemre a dokinő, hogy reggel nyomjam a Crinone-t, és amikor felírta, azt mondta aznap kezdjem. Na én akkor jól elmentem dolgozni (ez két nappal a beülti előtt volt), aztán este haza, így egyértelmű volt hogy este kezdjem.
Bár ha neked azért mondta a doki a reggelt, hogy mozgás közben szívódjon fel, akkor nekem mindegy, mert én nap közben is igyekszem feküdni :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Olvasok ám zúgban, mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

gigibp,

Elmászkáltak, felcsúsztak... hüvelyi UH-n nem látszanak. pár éve még meg voltak. Csak laparoscopiával tudnának petesejtet nyerni, ha eljutnánk odáig :?
Remélem Zeke lesz a megoldás!

Eszter!

Köszi a tippeket! Pihizz sokat!

Kép
avarka

Sajti: :( :( :(
tudom,milyen érzés,sajnálom :?

Zsuzsi: nekem semmi bajom nem volt a Crinone-val,jobb volt,hogy nem kellett felnyúlkálni :lol: :lol: :lol:

Nekem épp ettől volt higiénikusabb,mert az Utro-nál ugyebár napi 9x kellett felhelyezni bogyót,és annyiszor kézzel....
Szóval én szeretem a Crinone-t,nekem jobb is,mert ugyebár a sok nyúlkálástól dagadt be nekem odabent,emiatt 2 hét után már nem bírtam egyáltalán (!!!) felrakni... :o

Ráadásul nekem már pont Utro-árban volt,akkor mondta is SZ,hogy most már nem olyan drága :D
Judit: Óóóóóóó,már csak 7 nap!!! :D
ne tessen siettetni a sok munkát,jönni fog az! :D

Eszter: amint lesz képecske,várjuk ide!!! :D
Vendég

kukk,
lassan 36 óra nemalvásnál tartok, hulla vagyok. Marci rendben, majd mesélek, Liza hasfáj, megőrülök.

de a legfontosabb

Zsuzsó, Zsuzska üüüüüüüüügyesen !

Eszter, Judit, Macs, Gigibp,
ujjaim csuriban naon naon !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok

zsuzsik
drukk mind a kettőtöknek szerdára és tök jó lenne ha zebratársak lennétek ketten.

judit
te már nemsokára megtudod a jó hírt és tessék csak hagyni hogy az ősök segítsenek ha már ilyen rendesek.

mi holnap megyünk méreckedni Hannával kiváncsi vagyok hogy mekkora a kiscsaj.... mennyit hízott mert ez a gyerek állandóan eszik meg eszik.
édes pofa nagyon ha tele a hasa amit elég nehéz mindig telerakni akkor nincs gond vele , éjszaka 1x ébred csak fel és 4 órát kibír kaja nélkül, ez a leghosszabb alvásom nekem is.

jók legyetek megyek aludni ha hagy mert most apával kínlódnak hogy elaludjon, a cici persze megint kevés volt és 80ml tápszert még benyomott utána, ettől remélem fog aludni mostmár.

eszter
tessék sokat pihenni és remélem szerdán látni fogod a picurodat.
Sz. ügynököm velem is mindig nagyon rendes volt és alapos, mi is neki köszönhetjük Hannát.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Beköszönök még lefekvés előtt.
Zsuzsó, Zsuzska, hajrá szerdai inszem! Az már mindjárt itt van. És ti meg már 2 hete terhesek vagyotok. :wink: :wink:

Judit, szállítom a babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Pár nap kimaradt, de úgyis mostanában van a megtapadás. :)

Kubu, az én fiam nagyon szerette a bölcsit (de rég volt!) és már ott is volt nagy szerelem. :)

Eszter, a soron kívüli Uh mindig jó! :D Biztos csodaszép pöttyöcskéd lesz.

Munkahelyemen még mindig hülyék, igyekszem senkihez nem szólni, nem is netezek, csak félig alszom. :roll:
Azért megkértem a könyvelőt (aki az unokatesóm párja), hogy szóljon, ha ki akarnak tenni. Ugye néhány órával hamarabb tud róla, mint én, és az alatt az idő alatt fel tud készülni valamennyire az ember. De szerintem az akcióval meg fogják várni, míg betanul az új lány (ő azért jött, mert az egyik kolléganőm egy hónap múlva szül), különben nagyon kevesen lennének. Namost az legalább 2-3 hónap, addigra meg már javában benne leszünk a lombikban reményeim szerint...
aktucs

Zsuzsiknak előre is sok drukk,bízom benne,hogy azért addig még tudok jönni,és erőt önteni Belétek! :D

Megint milyen izgis időszakunk van :D

Nemsoká majd kezdhetjük mi is a fogamzásgátlót,majd a szurikat!! :)
Már alig várom,hogy szúrjunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez még mindig betegesen hangzik... :roll: :lol:
Pedig már olyan szépen rendbejött a hasacskám.... :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt,
Csak 5 oldal elmaradás, na akkor még a család reggeli ébredése előtt gyorsan elolvaslak Benneteket (remélem).

Mieza,
„Kubu, nem is gondoltam volna, hogy ilyen Herendis kirakatlakásban nőttél fel Ahhoz képest nagyon -nagyon rendben vagy” – köszi, a férjem mindig kiakad hogy nálunk csak vigyázülésben lehet létezni, beszélgetni. Totál igaza van anyóséknál minden laza, feküdhet az ember vagy éppen négykézláb mászkálhat ha úgy érzi jól magát, szóval eccerűen élhet ott náluk.

Kispatak,
„Majd jelentkezzen a mama, ha egyáltalán hiányoznak az unokák.” – na ez tutira nem fog bekövetkezni.

Ancsav76,
Üdv itt.

Estrella,
Lakásavató biztos jól sikerült.
Remélem fogad rendben.
Igazad van anyunak sok gonosz megnyilvánulása van, kár hogy így viselkedik, nagyon sokat veszít.
Jézusom spicliskedés nálatok, mennyire borzasztó hogy léteznek ilyen emberek. Fúj.
Remélem olvasmányom végére már keresztlány megérkezéséről is írsz.
Köszi a kedves szavaidat.
„Ezt nem mondod komolyan, hogy ha Marci összetörne valamit anyádnál, neked ki kéne fizetned?!” – amíg otthon éltem és valamit elrontottam, azt átalában anyu elvárta hogy pótoljam, ergo újat kellett beszerezni, na jó nem egy mosógépet vagy teszem azt a tűzhelyet, de pl eccer farmert színeztem (pirosra) mosógépben és utána az extrán fehér gyönyörű lepedőit mosta aminek szép halvány rózsaszín színe lett. Na akkor feladat volt hogy 10 vagy mennyi új lepedőt vegyek a háztartásba….

Macs Drága,
Haladjon az idő és legyen minden rendben Kittivel !
Gyönyörű a vonalzód.

Eszter,
Mi újság magaslati levegőn ?
Olyan jó olvasni ezeket a vidám sorokat, persze ugye engedélyezett könnyeket potyogtatni ? :lol: :lol: Szívből örülünk Veletek.
Pihenj sokat és vigyi a kisfiúra (kezdetektől nekem is fiú a tippem).
Annyira édes a vonalzód !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.15 17:25-kor.

kubuspace

Woody,
Bölcsi: hát igen, alapból felvették az államiba (18 hónapos várólista és 136. helyről kerültünk be brrrr) de mivel Lizával itthon vagyok, így nem vihettem Marcust. Azonban nagyon látjuk hogy unatkozik itthon, persze rengeteget játszunk de szerintem nem elég. Párom is fáradt, tanul most a sikeres meghallgatás reményében, én fáradt vagyok, van olyan nap hogy 22 órát vagyok ébren egyértelmű hogy ilyenkor az ember türelme is véges.
Én is fáradt vagyok, Liza hasfáj, héten kezdődik a sulim, szakdolgokat stb. stb. 0 segítséggel nem bírjuk tovább, szóval ezért döntöttünk úgy hogy elvisszük egy családi napközibe. Kettő befutót találtunk az első ahol most 3 hetet tölt 59 pénz/hó és 7 gyermekre vigyáz 2 felügyelő. A másik hely sokkal nagyobb de szintén magánbölcsi 52/hó itt is 4x étkezés van kiscsoportok és rengeteg foglalkozás (ringató, bábszínház, tánc, torna).

Sajnálom hogy rossz napotok volt, remélem azóta sem fordult ez elő.

Judit,
Húúúú hát potyognak a könnyeim, én is átéltem az írásod alapján a múlt szerdai napotokat.
Úgy szorítok édes kettesnek hogy szépen maradjanak Veletek.
Csudaszép vonalzóid vannak !

Zsuzska,
„Sziasztok!
Jelentem megérkeztem az utazásbol,egy picit kalandosra sikeredett,de külömben minden rendben volt.” – erre írtam hogy mesélj mi volt a kalandos :lol:
Nagyon drukkolok !

Gigibp,
Két petikéből is lehet ám csudajódolog.

Ann,
Üdv közöttünk. Sajnálom a mostani leállítást. Drukkolok a mielőbbi sikerességhez.

Brumi,
Léleksimik mennek és drukkolok a mielőbbi kezdéshez.

Lukácsné,
Örülök hogy varratszedésnél minden rendben volt.

Zsuzsó,
Na energiabomba megtisztelő címről lassan lemondok, már annyi energiám sincs hogy aludjak.
Most hogy Marci nincs hatalmas romolásba és újabb átrendezésbe kezdtem, mert persze amikor ő itthon van ezt nem lehet csinálni.
„magam elé képeltem a porcelánokat és hurrikánMarcit meg Anyukád arcát... ááááááá” :lol:

3 hétig itt www.csanoda.hu aztán pedig ha minden igaz (ma megyünk egyeztetni) http://www.micimackoovi-kispest.hu/

Rengeteget gondolok Rátok és nagyon drukkolok!

Apamunkahely: köszi kérdésed, még nincs semmi sajna, természetesen elsők között tudjátok meg ha változik a helyzet. Lesz egy komoly meghallgatása amin eldőlhet minden és elég speciális terület, így arra készülget, tanul angol szavakat.

Aktucs,
Nagyon helyes, leszarom tabletta mindig legyen nálad !

Múlt hét ! csüt reggelig jutottam, agyrém hogy ilyen lassan haladok. Megyek bebújok bölcsisem mellé mert mindjárt keltenem kell a drágámat és még hallani akarom szuszogását.

puszi

kubuspace

Jó reggelt,

Mary megjött és hozta az összes Mary nevű ismerűsét is. MIÉRT ????

kubuspace

Jó reggelt Csajok!!! :lol: :lol:

Hát, asszem sanszos, hogy nem kell fogigátlót feliratni mennem...... :shock: :shock: :shock:

Kép
andrea-1

Andi,
újabb spontán csodababa? :roll:
GRATULÁLOK!!!! :-D :-D :-D :-D
és küldöm a babaragacsokat!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszike :)
Hát, remélem hogy az :)..... Egyelőre most még sokkban vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tök hihetetlen ez a második csík, még soha nem volt ilyenünk :)
HOlnap bemegyek vv-re a béjemcéjbe, most tényleg, mehet ilyenkor az ember oda???
andrea-1

fogalmam sincs :roll:, gondolom egy ilyen hírrel nem küldenek el. :-D
de majd jönnek a csodababások, biztos tudnak segíteni.

de jó ilyen hírre jönni reggel! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
látnád a fejem, le akartam volna fotózni csak nem akarnám felfedni az inkognitómat itt a fórumon (na nem előttetek).
úristen ezt nem hiszem el, csupi libabőr vagyok, sírni azért nem sírok mert Eszter-Judit elvitték hajnalban könnycseppeimet (tessék náluk reklamálni :lol: ) de jössz majd úgyis holnap bmc után és ígérem összes örömkönnyeim a Tiéd.
hihetetlen, jaj én most annyira megölelgetnélek !

kubuspace

ja újságolom énapának és persze már potyognak is a könnyeim :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Necsináld már Kubu... mostmár nekem is :)))... munkahelyen :))))
andrea-1

Andi!!!!!
HÁT EZ FANTÖRPIKUS!!!!! Nagyon-nagyon szépen látszik, tehát ne legyetek sokkban, ÖRÜLNI TESSÉK? BŐRÖTÖKBŐL KIBÚJNI!!!! (vagy pityeregni, mint én most...)
Szerintem hívd fel ügynököd, ő meg majd jól elküld vv-re :wink:
Majd kérem az óriás hcg-értéket, mert ez tuti nem 10-20 körül van :)
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, nagyon örülök neked!!!!

Kép
judit0713

Andi: detto!!! Én is csupa libabőr lettem!!! :D

DEJÓÓÓÓÓÓ!!!!!! :D
Annyira örülök (halkan) :D :D :D

Várom a béjemcés gratulás beszámolót ;) :D
Vendég

Juditkám: Elméletileg szombaton kellett volna megjönni a ciklus.hu szeirnt, úgyhogy ez most 3.v.4 nap késés, attól függ hogy nézzük :) Ma vagyok a 35. ciklusnapon egyébként.. Nem is akartam tesztelni, csak hát a hő még mindíg fenn volt, ez lett gyanús.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Most még tényleg fel sem fogtam....... tiszta gáz vagyok :) :)
andrea-1

Kubu: együttérzek Mary ügyben..
Nekem ugye most nemrég jött meg a mégsembabázás óta először,de még 24 órán át se tartott... :shock: :shock: :shock:
Viszont ezzel szemben mint a Niagara... :D

Remélem már nem sok ilyen lesz :?
Vendég

Sziasztok!

Előszöris:

Andikám!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!! :D :D :D Ez valami fantasztikus!
Annyira jóóóóóóóóóóóóóóó! :D :D :D
Nagyon ügyik vagytok!!!!! :D :D :D

Libabőr+könnycsatornatisztítás van nálam éppen!!!!!

jippppiiiiii :D :D :D

eszter82
Budapest

ANDIIIII!!!!
Csak zugban akartam nyomni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
Ez FANTASZTIKUS!!! :D :lol: :D :lol: :D
Férjem azt mondta a múlt héten, h. vissza kellene adnom neked a törpikét (vagy egy másikat), h. hozzon szerencsét Nektek is!!! Akkor mégis megtartom... :lol:

Eszter, örülök, h. Sz ügynök ilyen rendes... azaz pont olyan, mint mindig :lol: Pihizzél azért még!

Egy számot belinkelek, h. ne sírjatok (még ha nem bánatból is), hanem örüljetek!

http://www.youtube.com/watch?v=Qm9d5wAXW5c

Zorka babának is nagyon tecccik! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, azért Rajó nagypapa nem tétlenkedett, úgy látom! Jajj, annyira örülök, már elújságoltam a Zuramnak is! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

ANDI!
Ez szupppper hír, annyira örülök, hogy írni sem tudok, össze-vissza kalimpálok! Na azért sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy-nagy GRATULA! Látod csak összejött a Matiszolás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gigibp

andi:
huuuuu de komoly, elsem hiszem,csoda tortent csajok, hat ez hihetetlen, oriasi gratula!!!!!!!!! Felvillanyozodtam, Eszter es andi meghozta a babaesot. Szupeeeeeer!!!!!!
Jo latni a II csikos tesztet.

judit te jossz!!!!! es ki is? huuu bocsi, mindjart vissztekerek.brumi vagy gigi.
valyoni

meg mindig a tesztet bamulom, andi draga ezt jol osszematiszoltatok, gigi a szambol vetted ki a szot :lol: :lol:
valyoni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Matiszolás... :D :D jaja,már majdnem elfelejtettem ezt a szót,de mindenesetre Andinak most szerencsét hozott :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is folyton feltekerek a tesztig,azt bámulom :D
ÉN IIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

beku: neked is lesz hamarosan!
valyoni

Navikám: Köszi :)
A kistörpi ikertesója megvan otthon, ott figyel a kis réz csengettyű mellett, a lakás család-gyerek bágua részében...... :)
De ha gondolod, alapíthatunk belőlük majd egy két db-os vándordíjat, hátha másoknak is szerencsét hoznak (gyk: Kindertojásból Törpicúrról van szó, nekem kettő volt belőle és Navinak vittem egyet mikor a punkciója volt, és hát szerencsét is hozott Neki) :)

Gigi, Valyoni, Nektek is köszönöm szépen :) Csajok, talán olyanok leszónk, mint az egy környezetben összehangolódott nők, akik egyszerre menstruálnak... csak nálunk a baba lesz a közös pont??????????

Egyébknt olyan aranyosak vagytok, hogy így örültök... nagyon jól esik! :) Csak én meg még úgy vagyok vele (és tényleg nem akarok ünneprontó lenni)... hogy akkor merem igazán elhinni, ha orvosilag is igazolva lesz :)
Bár azt mondtam reggel Rajónak, hogy bármi is történik, ez legalább már bizonyíték arra, hogy van esélyünk Matiszosan is!!!!!!!!!!!!! mert eddig még soha nem iparkodtunk magunknak össze egy második csíkot :)))))
andrea-1

andi: hat pedig hidd el nyugodtan, mert ez annyira egyertelmu es eros csikos teszt,hogy szebb nem is lehetne.
valyoni

Békus: Én meg behoztam magammal, kb 100-szor megnéztem már... :))
Reggel meg az első reakcióm az volt, hogy mondtam a férjemnek azonnal fotózzuk le :)))))) Aztmondja, mé??? Eltűnik??? :)
andrea-1

eltűnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az én első 2 csíkosomat is lefotóztuk,de nekem alacsony volt a HCG,így a fotón nem igen látszott,azért sem raktam fel ide,de megtartottam,és még látszik is ;) :D

Úúúúúúgy örülök!!! :D
Vendég

Csajok!

Visszaolvastam mindent, és közben írom a válaszokat, de majdnem minden reakció után belekívánkozik a szövegbe, hogy Andi! Nem hiszem el :D nagyon gratulálok!!!! :D :D :D
Úgyhogy majd ne nagyon lepődjetek meg, ha úgy 70szer leírom még :D

Ritabmc!
Éééédes lehet Soma! D
Igen…valószínű résen kell lennetek, nem is olyan soká már nagy lamúrok lesznek :D
Először színes cerka, aztán ki tudja… :D

Gigi!
Milyen édesek ezeka pasik :D kicsit álcázod magad a folyosón és már nem is ismernek meg :D :D :D
De legalább letesztelted, hogy nem hűtlen, csajozós példány:D nem ugrik ám rá minden nőre, csak a saját asszonykáját várja… :D

És persze ANDIKÁM! Ha nem lettem volna egyértelműűű, annnyira ösülök nektek :D :D :D

Mieza!
Hogy van a róka korszakod? Remélem már elmúlt!!!!
Ha nagyon nem múlik, tessék dokinak megmutatni!!!!

Gigi!
A Crinon ilyen visszafolyós! De azt mondják, no para, mert felszívódik annyi amennyinek fel kell!!!! :D

Navi!
Hűűűűűűűűűűűű, te sem aprózod el a kórház látogatásokat!
Jobban vagytok már?

eszter82
Budapest

Judit!
Jó hogy pihisre vettétek a figurát az évfordulón :D
Jó hangzik a tetőtéri romantika :D :D :D

Agnyes!
Kösziiii :)
Hűűű, látom nálatok is hamarosan otthoni eredményhirdetés lesz :D remélem, lekövetitek Andiék példáját :D

Ja, Andikám!
Természetesen GRATULÁLOK :D :D :D

Kahlan!
Az UH 3-4 perc a lombik előtt, de kivárni a sort fél óra és 2 óra közt van :?
Lehet hogy az uh-s napokon nem fogsz hamar beérni…
Bár ugye mostanság elég kevesen vannak a várakozók, így lehet hogy rövidül ez az idő is…

Mieza!
:) nagyon terhesnek érzed magad? Mert az is vagy :D
Persze, hogy lapos hasúaknak fura a nem tök lapos has :D
Tavaly még én is ezt éreztem, de idén, mivel volt visszamaradt felesleg a hasamon, így nem tűnik majd annyira nagynak biztos :D
Ha a doki azt mondta, hogy jó a haskeménységed, akkor minden ok :D
Nekem nem is igazán a hasam volt kemény, csak mindenhol kidudorodó babók voltak, és ezért a hasam tapintása kemény volt… na ezt most jólmegaszondtam… :?

Vayacon!
Köszi :D
Nagyon izgi, hogy már ennyire a célegyenesben jártok :D
Azért pihizz is néha, mert te sem tűnsz kimondottam otthon lábat lógatós kismaminak… :D

eszter82
Budapest

Sajti!
Az exfőnök már azt ír amit akar, nem reagálok rá semmit. Van job dolgom is ennél :D
Már a ti jégoviskodásotokhoz is szépen telnek a napok! Már alig várom, hogy értetek is izgulhassunk :D Hány pindúr Pandúr lesz,és hány naposak??? :D

Vikus!
Kösziii :)
Holnap jössz te is Szhez?
Na kíváncsi vagyok, hogy egymásba botlunk-e, ill. Hogy milyen híreket kaptok :D

Estrella!
Nem, nem csinálok minden nap tesztet… nem bírná az idegrendszerem majd a héten szerda-csütörtök-péntek magasságában újra megpróbálkozom vele :D
Csak halkan jegyzem meg, hogy mint Andi példája is mutatja, nem feltétlenül kell megjönnie Marynek :D Jó lesz, ha küld maga helyett egy + tesztet :D
Egerekről nem tudom, hogy hányan járnak bandázni… de szerintem nem törvényszrű, hogy többen! :D
Gratulálok a Nagynéniséghez :D nem semmi súllyal született a kiscsaj :D

Ancsyka!
De jó, hogy jöttél! Olyan régen hallottunk rólad!
Remélem, hamarosan jó híreket hozol :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?