Sziasztok!
Ann:
Az a trükköm, ha túl régóta nem jöttem és sokat kell visszaolvasni (amit persze nem "kell", mert imádom a csapatunk tagjait és nagyon kíváncsi vagyok, kivel mitörtént, kinek kell drukkolni, miért lehet örülni, ki az akit meg kell vígasztalni), hogy egy füzet van mellettem miközben olvasok és egyből röviden reagálom is a történéseket. Ha megvagyok vele, akkor elkezdem bepötyögni a hsz-omat. Nem nagy cucc...
Leltár - hmmm... fincsi
Túlstimum nem volt, de majd biztos lesz aki tud segíteni a kekszben.
Vikus:
Nagy drukk szerdára, turizz
egy kis lelkierőt, hogy ne parázz annyira, a dinka álmoknak pedig teljesüljön az ellenkezője!
Gigi:
Ó, de jó! Legalább kiderült a görcsölés oka! Ugye már jobban vagy?
Úgy látom nálatok takarékosabbak az uhuzással, ami persze nem baj, de én örülök, hogy itt többször megnéznek, engem megnyugtat. Ahány ház, annyi szokás. Viszont az otthontesztelős-smsezés jópofa.
Judit:
A kert az most le van tojcizva, szoktam mondani: ha nem tecc, szabad megcsinálni!
Akkor most anyukád és apud kertészkednek? Milyen aranyosak!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Estrella:
Ismerős pocakos naggyon durva!!!
Tényleg no comment!
Háát jót nevettem a megegeresedéseteken!!!
Lényeg, hogy meglett szegényke. Szerintem is bandázni szoktak, mi a telekre vettünk olyan csapdát, amiben mérgezett cucc van (szegénykék...
én azért sajnálom őket) és arra rájárnak, majd picit később jobblétre szenderülnek... Bár ez hosszadalmas eljárás, de a többi partymouse-ra is hat.
Sógornőd igazi hős, ekkora baba! Nagy-nagy gratuládé!
Ancsa:
Klassz kis hétvége, ez igen!
Gyere többször és mégjobban "meg"ösztönzünk!
Ancsyka:
A házidokid nem írja fel? Nekemis ő szokta, ha megkérem. Először vittem a leletemből másolatot és azóta felírja.
A magándokim számát megadom, ha kéred, de az 10 rugec/alkalom...
Zsuzsó:
Egy tüszike is pont jó, ne feledd! Nagggyon szorítok nektek szerdára!
Eszter:
Köszi Macsi híreket, ez nagyszerű!
A szobatársnővel mi történt?
Örülök, hogy kutyuli előkerült! Talán Macsi után akart menni, megkeresni...
Utrót nekem is kellett orálba tolni, én hamar megszoktam.
Remélem a duzzanat hamar eltűnik és már rendben is leszel pikk-pakk!
Ugye-ugye, hugy ugye milyen jófej SZ?
Hajrá szerdai uhu!!! Én nem bánom (no ez így nem teljesen igaz...
), ha nem jössz annyit, csak rendben legyetek, most csak ti vagytok a legfontosabbak!!! Pihenj sokat, amennyi csak jólesik!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++