Ilonám, nekünk van concord ultimaxunk, de szerintem nehéz a belsejét kiszedni gyerekkel együtt, és nem is lehet, ha benne ül őnaysága. Ha elalszik vagy kibányászod óvatosan, és ha szerencséd van olyan mélyen alszik, hogy nem ébred fel, vagy egyből felébred, ha a kicsatolod. Arra ügyelj, hogy nem biztos, hogy mindig jól becsatolódik, így mindig rángasd meg egy picit, mielőtt elindultok. Nálunk már előfordult, hogy Lotti kijött az ülésből útközben.
Tücsi, nekem nincs jobb ötletem a bimbóvédőnél, bár elég munkás a kisasszonynak, és mivel eddig csupaszon kapta a tejet, biztosan nem tetszik neki. Esetleg próbál egy kicsit fejni bele, hogy az első korty könnyebben jöjjön, hátha sikerült átejteni. Sajnálom, hogy fáj a szopi, Lotti már a kórházban b.védőzött, így én erről a fájdalomról lemaradtam.
Reni, tegyél képet Niusról!! Hogyan kapott szájfertőzést? Az milyen?
Mi köszi jól vagyunk. Haladunk a szobatisztaság útján ezerrel. Állandóan pisilni akar Lotti, bárhol képes letolni a gatyáját, bár előtte szól, vagyis kiabál, hogy PISI.
Rengetet beszél, olyan mint egy szivacs. Legújabb szava: szélkerék.
Szóval most már tudunk beszélgetni. Ezzel együtt a hiszti is kezd kibontakozni, bár most jön az utolsó két szemfog, így annak is betudható. Végre már csak 4 foga hiányzik, azt meg már majd fél lábon is kibírjuk. Majd teszek képet, mert már ezer éve nem raktam. Még a szülinaposról is adós vagyok
Mi ne csináljunk zárt fórumot? Talán jobba tennénk képeket, és Dudorka is visszatérne hozzánk. Vélemény???