Sziasztok!
Kirus: nagyon szép Nimród! Nagyon huncut ott a törülközőben. NAgyon tetszenek azok a falragszok ott az ágya felett, olyan kiskuckós...Olyanokat hol lehet venni? Én még ilyen falidíszt vágtam szét, így pillangók és virágok vannak bluetechkel felragsztva. Persze már szedegeti le, így vmi újat kell kitaláljak.
Nita: ja, mindig változtatja a nagyonbaba, így nem látszik, majd teszek fel. Íg olyan igénytelen tényleg....
Mátéról is mutass majd képeket légyszi! Ma mit csináltok, olyan jó lenne, ha Pesten lennénk olyan jó lenne összefutni. Kíváncsi lenne mit csinálnának a kismanóink?
Tényleg Csucsuval mi van? Ott lakik nálatok, végülis akkor összejött nekik a Manó, vagy még mindig nem próbálkoznak?
Melinda: rem jól sikerült az éjszaka?
Betty!!!!!!!!!!!!! Ezer éve nem írsz, milyen a váradsósságod? Írj légyszi nekünk.
Hááááááááát, ma jó szar napunk volt, ma mentünk volna ct-re, be is vonultunk a kórházba teljes harci díszben. TAta vitt be mindekt. Doki nénink közölte, hogy elromlott a ct...ma jönnek Pestről javítani, így vagy holnap vagy holnapután lesza vizsgálat....Tiszta gáz...De nem parázom, emrt nagyon bízom Piroska doktor néniben, tényleg nagyon kedves jó orvos.
De a hab a tortán, 20 percre lakunk gyalog a kórháztól. MOndom nem fogok 8.00 forintért taxit hívni, haza sétálunk. Hátomon a hátizsákom, vállamon a pelustáska, kezben 10 kilós kisfiam, szépen felöltöztetve, én fekete melegítőben sportcipővel. Mivel igen nehéz, gyakran lecsúszott rólam, így megemeltem. Most jöna lényeg! Jött arra egy nő biciklin, márkás melegítő, fekete festett haj...Elkezd nekem a bicikliről beszólogatni, smotyogni és rázza a fejét, hogy kislányom....stb. Kb. az volt, hogy milyen szerencsétlen vagyok, hogy így viszem a gyereket, és hogy gondolom.... Vissza szóltam neki, hogy probléma van????? De ment tovább, és még sokáig visszafordult. Nagyon mérges lettem, és mélységesen felháborodtam. 1, fogalma nincs, honnan megyek hova és miért 2, a gyerek és én is korrektül fel voltunk öltözve, min akik 1 napot kórházban töltenek 3, mi jogon minősít engem az utca előtt 4,miért nem kérdezte meg segíthet-e. Ja, egyébként azért azért gyalogoltam, emrt nincs autóm, sőt ég jogsim se, Tata, pedig tanított, szóval nem hívhattam fel. Remélem ez a nő, nagyon elszégyelli magát! Van a városi újságban egy hasáb, ahova mindig a vásoi polgárok írnak cikkeket. Gonoltam megírom, persze esztétikusan, hátha a hasonló jellemű emberek elgonolkoznak egy kicsit...bár időt sem érdemel az ilyen.
Bocs, de nagyon kiakadtam. MIndegy, ma jó nagyot sétálunk, legalább nem kell külön kiöltözni!