Sziasztok
Vagyok én is is, habár totál el vagyok havazva. Itthon vagyok, csak míg otthon voltam, itt minden nap szakadt az esö, úgyhogy árviz volt a városban, lezárták anyósomék utcáját, a pincéjükben, meg 1,80 magasan állt a víz, minden kuka, az új beépített konyha, a hütö úszott a vizen, mosogép, szóval iszonyat mi van most ott, segíteni most annyit tudok, hogy mosok rájuk nálunk
Olvastam Csicsy, hogy elveszítetted a munkád??
Milyen világot élünk már, ez hihetetlen..
Most akkor mit tudsz csinálni, hogyan telnek a napok? (na ez jó hülye kérdés volt bocsika)
Pinkiné, látom te is jelentkeztél, már a 12. hét, hogy elfutott az idö felettünk! lényeg, hogy minden rendben van akkor, leszámítva a hányingereket! Majd gyere mesélj mi volt a 12. heti uh-n!
Henne, te pedig nemsoká szülsz...apám!
Most úgy érzem magam, mint aki félévre utazott el, nem pedig 2 hétre
Nálam minden okés, igaz 4 nappal késöbb jött meg, mint gondoltam, de ez még belefért. Már ezen is túl vagyok, szóval most kezdtem a 3. ciklust. De nálunk még nincs projekt, jövö héten megyünk el egy újabb fogdokihoz,mert akinél voltam 4szer a nyáron, az rendesen átbaszott minket, fizettem a nemlétezö "csak majd lehet kilyukadó fogaimért", amit betömött majd 200 eurót
Otthon meg elmentem a volt exem apjához, aki azt mondta (ja, amúgy ö fogorvos), hogy ö nem fog nekem lyukat csinálni a fogamba, hogy betömje, ugyhogy,amit alúl a kinti dokim "leendö lyuknak" látott az csak a fogbarázda
Ugyhogy tök mérges vagyok most,mert lehet már rég kimütettem volna a bölcsességfogamat és már rég túllennék rajta, erre most keresnem kell egy másik dokit, aztán a franc sem tudja, mikor lesz már ennek vége...
No mindegy.
Az otthon töltött idö viszont a legeslegjobb terápia volt a számomra, a kis lelkemnek nagyon jót tett, hogy minden nap babázhattam
Imádnivalóak a gyerköcök, pelenkáztam, ettem, altattam öket. Olyan jó volt! Sokat köszönhetek a két megmaradt barátnömnek!!
Ma még itthon vagyok, aztán holnap-holnapután meló!!
Kicsit tanulnom is kéne,mert 18-án vizsgázom!
Csip-csip te akkor most jársz arra a továbbképzésre?
Jó lesz biztosan az a hétvégi sütögetés...dejó, hogy olyan jó idö van még nálatok, hogy belefér egy medencés party is
Nálunk max. anyósoméknák a pincében....