Szia Névtelen.
Én írok nevet a válaszomhoz, bár látom, hogy valaki már írt véleményt a problémáddal kapcsolatban, de ö nem tette.
Én 13 évet éltem le az elsö férjemmel és a kezdet kezdetén én is voltam féltékeny. Hozzáteszem, hogy jelenlegi férjemre soha.
A munkahelyemen egyedül vagyok nö, 31 pasi mellett. Sokszor a fönökük is vagyok, így eléggé ismerem a férfiak lelkivilágát. Van akinek még sosem láttam a feleségét, de azt szinte mindegyikröl tudom, hogy ki csalja éppen az asszonyt. Söt azt is, hogy miért. Azt is tudom, hogy aki mégis a feleségét választotta, miért tette.
Én tehát egyetértek az elöttem szólóval.
Gondolom nehéz megállni, hogy ne nyomozz utána, de próbáld meg! Igenis vedd fel a versenyt azzal a másik növel, hiszen Te vagy a felesége. Ha netalán jobb nö mint Te, akkor is! Csak olaj lenne a tüzre, ha egyszer észrevenné, hogy a mobiljában túrkálsz. Föleg ha tényleg semmi köze ahhoz a nöhöz, hiszen akkor nem is értené, hogy miért teszed. Talán egy hülye féltékeny libának nézne (bocs). Nekem is, és a páromnak is van mobilja, de soha nem nyúlunk a másikéhoz. Olyan ez nálunk mint az én házam, az én váram. Borzasztó dühös lennék, ha azt látnám, hogy a telefonomban matat.
Gondolkozz egy kicsit, pörgesd vissza az elmúlt napokat. Megváltozott valamiben a férjed az utóbbi napokban? Itt olyanra gondolok, hogy többet jár-e el. Ha van köztük valami, akkor nem mindent tudnak a munkahelyen megoldani, tehát el kell járnia a férjednek munkaidön kívül is.
Változott köztetek a szex az utóbbi napokban, hetekben? Akár pozitív akár negatív irányba. Nehogy most pont emiatt ne szeretkezz vele, hiszen akkor tényleg könnyebben enged a csábításnak. Bármilyen nehéz, és bármi jár is a kicsi féltékeny fejedben, kissé ki kell meríteni a fiút a szexben, persze csak bizonyos határig. Érezze, hogy Te is tudsz újat mutatni, isteni veled még mindig az ágyban. Ráadásul Te itt vagy mindig, nem kell miattad hazudni és bujkálnia.
Aztán vedd sorra a kedvenc kajáit, és adj bele apait, anyait az elkészítésébe.
Persze ha nincs köztük semmi ez a pár nöi praktika akkor sem árt majd a házasságotoknak.
Egy férfit két érzékszervén keresztül lehet megfogni és megtartani. A hasán és egy arasszal lejjebb
A Te szemed elött most ne az a másik nö, ne az sms-ek, és ne az ö mobilja lebegjen.
Bocs, hogy hosszú voltam.
Kata