ELŐSZÖR IS:
ESZTER:
TUDTAM ÉN!!! ÉREZTEM!!! Halk gratula, de legszívesebben elküldeném az örömujjongásom hangerejét hozzátok, csak az üvegek be ne törjenek! 59-es HCG az csudaszép!
Lila meg rózsaszín cetlik? Bírom ezeket a színeket, nekem is jöhet a doCIAémra!
A toroktisztitó negró-n akkorát nevettem!
Exfőnököd szépen, ismét, menetrendszerűen beégett. Nem is kéne vele foglalkoznod ezek után. Megteheted, hogy válaszra sem méltatod a következő irományait, viselkedését? Talán leszokna rólad...
Hoppá
lebuktam ezzel a NeocitLánnyal (tényleg nyal?
), nem is tudom miért pont Andinak ajánlgattam?
Mondjuk nekem bejött, jobban vagyok.
Másodszorra: Sziasztok!
Micsoda jó hírek! Úgy örülök!!!
Rita:
Jobb, ha te félsz a szülőin elhangzottaktól és nem a fiadat sokkolják vele!
Gréti szépen eltekerte a fejét, nagyon édi lehetett Soma!
Atalie:
Üdv nálunk, gyors babaásodást kívánok!
Csutka:
Nem szeressem a fúrást, de ne hagyd magad és talán nem kéne foglalkoznod velük. A lényeg, hogy ne adj alkalmat rá, amúgy meg kapják be!
Hasgörcsöd hogy van? Remélem elmúlt.
Lukácsné:
Szup, hogy megvolt a varratszedés, veséd is alakulgat.
Hanna jó kis napirendet eszkábált össze, hogy nem akart aludni, csak miután betápizott.
Olyan szépséges a fotókon, milyen gyönyörű lehet élőben?
Judit:
Hurrá ET megvolt, 2 szépséged odabenn, tessék pihizni - de látom, már ezügyben megkaptad az adagod.
Pórul jártál a fórumozással most, mert minegyikőnk a maga féltését és sikerét szeretné benned (is) látni és helyetted is óvunk téged virtuálisan.
Na, ezt jól megaszontam!
Boldog évfordulót nektek, a halvacsi szuper lesz a gyertyafényben! Klassz ötlet!
Örülnék én is, ha ott lennél vmilyen formában az elkövetkezendő eredményhirdetésemen!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kubu:
A ti életetek is Fehérvár Áruház (pisiseknek: "mert ott mindíg történik vmi." - ez volt egy igazi retróreklám szlogenje anno)! Semmiképp nem irígykedem. Na jó, azért Marci+Liza duó miatt picinykét igen!!!
De majd gyártunk mi is, csak ahogy a Zuram mondaná, még csak a lába van kész!
Jó kis mozgalmas napok: baba-buli+védőnő+gyorvos. Tényleg energiagombóc vagy, hogy bírod a kiképzést és még családoztok is!
Egyem a szívét Marcinak, nagyon cuki lehetett, ahogy visszaavanzsált picinek!
Ez a bölcsi nem semmi!
Ann:
Üdv, mielőbbi babásodást!
Endonyavaláydat sajnálom, de sokaknak lett már babája, akik endósok, no para!
Sz-ben érdemes bízni, nagyon alapos doki (bizti a "sima" nődokid is az, de Sz-nek ezek mindennapok, a sztk-s doki meg nem ezzel foglalkozik naponta és nincs benne tapasztalata), ne félj, nem vágna bele stimuba, ha nem látná értelmét. Ő nagyon fog rád vigyázni, hidd el!
Ancsa:
Még egy cseh-érdekeltségű fórumozó, ez nagyon tecc! Csajok gyűltök rendesen!!!
Üdv minálunk, neked is hamar-hamar azt a porontyot!
Macs:
Veletek vagyok lélekben, nagyon drukkolok a csemetéknek! Szupi, hogy mennek a hetek, még egy tüdőérlelő benn van! Kittike tarts ki még pár hétig, hidd el anya apartmanja most a legjobb hely nektek a tesóval!
Küldök is egy kis idősürgetőt, hátha gyorsabban telnek a napok!
Woody:
Lilike nagyon édi baba, de ezt az alvásosdit mostmár állítsa be szépen, hogy te is jót pihenhess éjszaka.
Zsuzska:
Szép tűszők és a mnyh is klassz! Éééés nőni fog még, no para!!!
Gigi:
Szupi, hogy 2 poronty benn van anyuciban, grtaula! Érdekes, hogy máshol mik az ERT-nél a szokások, ezért is jó, hogy te vagy nekünk - egy kis kitekintést adsz a BMC-n túlra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brumi:
Köszi, jobban vagyok.
Tudom, hogy nehéz a várakozás, sajna átéltem már párszor, most is ebben leledzem... De látom a célt és ez erőt ad!
Van miért várni, van KIért!
Bízz az októberben, hinni kell, hogy jó lesz nektek az a hónap!
Marianna:
Már 5 kg Balázs? Azta, de szépen fejlődik! Képecske róla?
Angi:
Hú de rég hallottam rólad. Ha úgy érzitek, hogy még kell a pihenés lelkileg is, nosza. Aztán vár rátok 3 lurkó, ha már készen álltok!
Navi:
7 kg az semmi! Ügyesen csinálod!
Azta kórházos mindenit! Nem unatkoztatok! Örülök, hogy "csak" gyomorrontás volt, vigyázz magatokra kérlek! Ráérsz még befeküdni, hisz a szülés picit odébb van! Valld be, hogy csak ismerkedni akartál a környezettel?!
Nálatok nincs nyílt nap a szülészeten, amikor körbevisznek és kérdezősködhettek?
Rodina:
Csudaszép a pocid és a gyerkőc is!
Estrella:
Majd mesélj a vendégséről, hogy sikerált!
Piroska néni kopogjon be hozzád, hogy mielőbb átessél a fránya HSG-n.
Andrea:
Óóóóóóó ezek a cicók, nagyon aranyosak! Pont most voltam Ikejázni, hogy vegyek a kutyinknak még fekhelyet, hát azt hittem a guta üt meg. Megszűntették az állatfelszerelési részt!!!
Anyósék Cincijének pedig leállt az egyik veséje, valszeg el kell altatni, úgyhogy most nagy a bánat a családban. Cincike 9 éves és nem barátkozós, de engem nagyon bír, vmiért én is őt (pedig tudod, hogy inkább én kutyabarát)... Asszem, lesz majd nagy sírás...
Na, ennyi jutott erről a reklámról eszembe, sajna kevés volt benne a pozitív, bocsesz...
Mieza:
Rókakoma monnyon le!!! Jól kikaptad te is... Remélem már jobban vagy.
No, akkor egyenlőre Albert? Neeeekem teccik!
Annyi mindenre ráértél (pl.: hosszú összefoglalót írni az újaknak), a vonalzókészítés csak pár kattintás!
Vmelyikőnkére jobb egér gombbal rákatt, aztán a Hivatkozás megnyitásra katt és már ott is vagy a készítés kellős közepén! Az enyémnél pl.: nem kell regisztrálni sem. Kiválasztos a vonit, alatta a tickert és beíros a szöveget, majd create the code, get your ticket. Ezt bemásolod a profilodnál az aláírásba itt a babaneten és kész!
Szerintem nem is akarsz igazán vonalzót gyártani, talán nem tartod létszükségletnek.
Vagy ez béna dolog, azért? Monnnyad meg az igggazatt, fúrja az oldalam! És minden választ elhiszek és nem kritizálok, elfogadom!
Vagy hallgassd el örökre!
Zsuzsó:
Szegény S néni, mi volt a kezével? Eltörte?
Jujj, de jó, mindjárt mehetsz beavatkozásra, nagyon szurkolok!
Vaya:
Nagyon közeleg a szülés időpntja, az a pár hét hamar elszáll (legalábbis nekem úgy fog tűnni
). Hogy gondolsz a szülésig előtted álló időre? Pocidat jól bírod? Jaj, biztos nagyon szép már neked is!
Vnbeni:
Kutyud összefogott a főnököddel, hogy ne netezz!
Azért a kutyusnak megbocsátok, ő legalább értékes lélek.