Új privát üzeneted érkezett!

Valyoni!
Köszi :D

Gigi!
Itt a nagy nap :D gondolom, már izgi vagy ezerrel!
Minden rendben lesz, nagyon drukkolok!!!!!!!! :D :D :D és gyere majd mesélni!!!

Ann!
Előszöris, bízz Sz ügynökben, tudja mit csinál!!!
Amúgy szerintem jól tetted hogy ha nyugtalanított a dolog, hogy elmentél egy másik dokihoz is, de ne felejtsd el, hogy nőgyógyásznak lenni egy SZTK rendelőben és nőgyógyásznak lenni egy meddőségi központban, két külön dolog! Vannak orvosi protokollok, amikhez van aki szigorúan ragaszkodik, van aki nem! Nekem szülés után a dokim 3-6 hónapot mondott, amennyiben az eredményeim megfelelőek, K ügynök eredmények ismerete nélkül 1 évet, mert a babák sóly és kora miatt konkrét 3-as iker szülésnek minősítette a történteket (merthogy az is volt). És abban az esetben ez a protokoll.
De a 5-6. Havi kontrollon olyanok lettek az eredményeim, h dokim zöld utat adott, és a eletek alapják K ügynök is azt mondta, hogy ezesetben hadd szóljon a következő program. Belevágtunk aug 11-én és már itt van Móki!
Ugyhogy az 1 év miatt ne ess kétségbe előre! Inkább tegyél meg mindent a lehető legjobb eredményekért, mert azok képesek felülírni a papírformát!!!
Én azt pozitívan értékeltem, hogy mindketten azt mondták, hogy nem okoz bajt a megtapadásnál!!! :D
Progit tuti nem szednék Sz jóváhagyása nélkül!
Asszem, ilyenkor éppen azért adnak fogigátlót, hogy kiűzze ezeket a bent ragadt petéket! Uh kontroll van utána, és akinek nem múlik el, annak végső esetben le szokták szívni!
Ne is várd, hogy azonnal normálisak legyenek a petefészkeid… nekem is sok és nagy tüszőim voltak, kb 1-1,5 hónap alatt ment vissza teljesen! Azért ami egy folyamat eredményeként nől meg nagyra, az nem megy össze egyik napról a másikra!!!! A test nem tud úgy működni, ahogyan a céljaink eléréséhez kell. Ezt az eszünkkel tudjuk, hogy most az a jó, ha hipp-hopp összemegy, kiürül és lehet előről kezdeni, de mindennek megvan a maga ideje!!!
Türelem! Inkább várj most, míg visszarendeződnek a dolgok, és utána lehet egy gondtalan terhességed, mint hogy különböző praktikákkal sürgesd és ne adj Isten később okozzon nagyobb gondot!!!
Hidd el, saját tapasztalatból írom, és nem egyszerű tanulópénz árán jöttem rá én sem, hanem a három 6 hónapos kisbabánk élete árán… :(
Ha azt érzed, hogy most ez túl sok lelkileg, akkor várjatok picit! Én hiszem, hogy a babák akkor jönnek, mikor a szülők fenntartások nélkül biztosak a dolgukban!!! De ne emiatt érezd és ne éld meg kudarcnak ezt a problémát! Az orvosok azért vannak, hogy segítsenek és fognak is!!! :D hamarosan újra a lombik közepén találod magad és már nem is nézel vissza, csak előre :D

eszter82
Budapest

Zsuzsi.bmc!
Szeptember 22-én nézzük meg a picúrt :D petezsákot tuti, és határeset, hogy szívhang is lesz-e már akkor!!! :D

Rodi!
Jajj de szép pocid van :D
És Kitti babó sem semmi ám :D
Énisénisénisénis…. :D

Lukácsné!
Na szerencsére látom, hogy a nagy éjszakázás után sikerült egy picit pótolni az alváshiányt :D
Nagyon szépséges Hanna baba! Jó látni ilyen képeket :D

Mieza!
Én is elgondolkozom rajta néha, hogy miért nincs vonalzód… mindig számolok, hogy hol is tartotok, de gondolom valamilyen tudatos dolog eredménye, hogy nem csináltál….

Kubu!
Hűűűűűűűűű már bölcsis lesz Marci?!?!? Na ez aztán nagy változás lesz az életetekben :D Kíváncsi vagyok, hogy hogy tetszik majd neki!

Estrella!
Ha elég szemfüles vagyok, akkor látom a csíkot a teszten… de nekem ez fura a tavalyi ugyanilyenkori full erős után…olyan ijesztő volt, hogy ilyen halvány…és elég lassna erősödik, mert a mai is kb ugyanolyan lett :D
De majd csak jövő héten csinálok legközelebb, hogy végre megnyugodhassak a bika erős két csík láttán :D
Neked is csak a forró vizes pancsit és a kádban felest tudom ajánlgatni :D vagy vonzd be Marit úgy ahogyan Béku tette :D

eszter82
Budapest

:shock: :shock: :shock: félreértés ne essék, totál megnyugtat ez a sok laptetű...amolyan tuti terhes vagyok jelek volnának, vagy mi ? :lol: :lol: :lol: :lol: tegnap is bevonzottam egyet a másik fórumon is...ha nem tudnám, hogy nem így van, már gyanakodnék a 4-es ikrekre :roll: :roll: :roll:
De természetesen bedobom a köz javára :)
Mai ET-hez, Macsnak Kitti növesztésre, és a következő napok inszemeseinek is, és mindenkinek hozzon jót :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Ma a rossz idő ellenére remek reggelem volt. Jó korán elindultam fogdokkerhez, csucsforgalom nuku és már 8 előtt be is hivott, 8.15-kor már usgyi haza, még a buszt is elértem. Fogacska ideigl. gyökértömve gyógyszer bele 1 hét pihi és türelem,mert még a multkori dolognak is gyógyulnia kell vele, addig homeós bogyó. Dokker szuper mint mindig.

Gondoltam ma Macsra és egy másik asszonykára ott a klinika előtt, integettem és küldtem a sok + energiát nekik,

Eszter: nem baj laptető, neked is kell, de a köznép is köszöni.

Gigi: hajrá mai nap!

Ann. higgyél az itteni dokiknak, ők itt a szakemberek, nem is akármilyenek szerintem - lásd Eszter példáját.

Rodi: éljen éljen, csudapocak és a kis lakó is! Blog????

Lukácsné: szépséges a kicsi lánykád. Elhiszem, hogy jó a szárítógép. Én akartam, de eladó lebeszélt. Most 2 napig szárad a ruha igazad van. Nehéz lehet kisbabánál ennyit várni.

Esztrella: köszi, privi ment. Minden jót neked!

Kubu. kell fiadnak a bölcsi? Nem semmi az ára. Csak nehogy egy csomó bacit hozzon haza. Persze 2 picivel nem könnyű gondolom. Apa állás? Nekem most semmi, 2 talonban de csak fejvadásznál, ez semmit se jelent.

Na huzok kajálni, aztán meg déli szieszta, mert nagyon korán keltem.

Irjatok, estefelé jövök

Eszter, Judit és Gigi: pihenés!!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Hazajött apa a szolgálatból, tehát teljes ágynyugalom van ma :D

Gigi,
mostanra már túl is vagy a beavatkozáson, tehát mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
köszönöm a képeket, tényleg rengeteg pozitív energiát adnak!!!
Gyönyörű kicsi lány, szerintem tiszta anyja :wink:

Eszter,
látom még mindig tele vagy energiával!
Amit Ann-nak írtál, nagyon igaz!
Laptető...hát igen, ilyen tuti biztos terhességnél ne csodálkozz, ha sorban vonzod őket! Azért majd igyekszem én is becsempészni magamnak párat a jövő hét végén :wink:

Rodi,
nagyon édes a pocid! Ilyet szeretnék én is :)

Kubu,
kiváncsi leszek bölcsis-Marcira! Képet majd kérünk :D

Zsuzsó, Zsuzska,
mi volt ma az uhun? Mikor lesz a nagy randi???

Kép
judit0713

Gigi: várjuk a jelentkezésedet!!! :D :D :D

Juditnak és Neked is sok-sok babaragacs indul: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Olyan jó,hogy ennyi szünet után megint annyiotokért izgulhatunk :D

Ja,és Judit,engem majd át kéne írni novemberi kezdésre,mert Mary nem akarta,hogy októberben kezdhessek... :D
Köccccccccccciiiiii!! :)
Vendég

Sziasztok!
Egy gyors helyzet jelentés!
Ma voltam uh-on,jobbra számitottam,a jobb oldali tüszö csak 2 mm-et nött,tehát most 14 mm,bal oldalon meg egy 12 mm-es tüszöm van,mnyh meg 9 mm.Hétfön megint ultrahang,majd kiderül,hogy mikor lesz inszem.Ezzel az eredménnyel valószinü,hogy csak hétvége fele kerül sor.

Zsuzsó:veled mi ujság?Remélem te jobb hirekkel jösz!

Zsuzska!
zsuzska2007

Zsuzska: ne gondold,hogy nem jó eredmény,nekem a lombik végefelé 2 naponta UH-ztak,és azalatt hihetetlen nagyot nőttek a tüszők,ne add fel!

Akár már hétfőre is óriásit nőhetnek :)

Az a pár nap ide vagy oda már nem sok ;)
Vendég

Zsuzsi, kitartás, biztosan növekedni fognak még, nehogy feladd!

Béka, biztosan Te is lehangolt vagy...de szerintem pont mi vagyunk azok, akik már annyit vártak, pár hétnyi késést már kibírunk!

Én hétfőn megyek vérvételre, röntgenre...ugye jól gondolom, hogy emiatt nem húzza a dokibácsi a műtétet? egy-két hét talán...
Vendég

Eszter!
Nagyon köszönöm a szavaidat, és le a kalappal előtted. Igazad van, hogy fontos, hogy egészségileg rendben legyünk, mielőtt belekezdünk újra a lombikba. Talán attól kevésbé félek, hogy a tüszők nem vagy lassan mennek vissza, inkább attól rettegek, hogy újabb műtét nélkül nem engedi Sz esetleg a lombikot, a méhben észrevett mióma vagy belső endo falán. Ugyanis ő azt mondta, h. az akadályozhatja. A másik, tegnapi beugró nőgyogyi mondta, hogy nem akadályozza.
Hát igyekszem nem előre parázni, ami nem is oly egyszerű, elég lesz majd akkor.
Ancsa! Nyugi, a közjegyzői papír nekünk a belvárosban olyan 15ezer volt, hívj fel több ügyvédi irodát, mert nagy szórások vannak. Nálunk Sz ügynök már elég korán kérte, mindig rákérdezett, hogy megvan-e a papír. Meg aztán a közjegyzőknél időpontot is kell egyeztetni előre. Én azt csináltam, hogy beszkenneltem a bmc által kapott papírt, és minden szükséges adatot elküldtem, aztán amikor mentünk az csak 10 percet vett igénybe.
Zsuzsi! Hajrá, és ne ess kétségbe!
ann74

sziasztok Lányok,

két Kittink van? ez bennem csak most tudatosodott. :-D

Macs, nagyon drukkolok Nektek! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné, Rodi, jók a képek, hozzatok még! :-)

Judit, ügyi vagy hogy pihizel végre. ugye hétvégén is így teszel majd :?::!:

Zsuzska,
nekem is hétfőn van a következő jelenésem uh-ra, nálunk sem lesz hétfőn inszem... :-( ráadásul nekem a merional adagomat is felemelte Sz.ügynök 1,5-re. kicsit parázok is a keverés miatt. :oops:
ha van kedved, hétfőn összefuthatnánk, én aznap is korán megyek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andrea-1

Andi,
ez nagyon éééédi :D

Zsuzsó, Zsuzska,
drukkok hétfőre! Hétvégén még szépen nőhetnek a tüszik :wink:

Zsuzsó,
ne aggódj, nekem is volt már hogy a végén emelte S az adagot (asszem pont a lombik előtt) és lettek is szép tüszikék!

Lombikos csajok, kismamik,
volt valakinek olyan kicsit feszítő érzése a köldöktől lefelé húzódó vonalon, a köldöktől 3-4 cm-re?
Nem tudom érthetően írtam-e le :roll:
Szóval a köldökömtől indul, és lefelé 3-4 cm vonalban fura, húzódó érzés. Nem fájdalom, inkább csak érzékeny.
Nem tudjátok mi lehet?

Kép
judit0713

köszi Judit, igyekszem bizakodni hiszen épp felmenő ágban van a csapat! :-D

a kérdésedre nem tudom a választ, de remélem csak a babók keresik a legmegfelelőbb helyet. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: ne tessék jeleket figyelni! :D
Minden amit érzel,az a babácska beágyazódása :)

Ezért semmi aggodalom,csak nézzél vidám filmeket,olvassál Showder-es könyvet,csupa vidám és optimista emberrel vedd körül magad! :D

Én a leszíváskor vittem magammal a Fábris könyvet,de muszáj voltam letenni,mert már majdnem elkezdtem hangosan kacagni rajta a rendelőben :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

most látom már csak két nap az évfordulótokig. :-) tervezel valami meglepit apának?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nekem is voltak mindenféle érzéseim a beülti után,és mint kiderült,az épp a beágyazódás volt ;)
Vendég

Judit,
ráérsz 29-én? ha Zsuzskának és nekem szerdán lesz az inszem, akkor kábé aznap lesz a pozitív tesztünk. :-D :-D

jól mondod Békus, nem szabad figyelni a jeleket, ezt már Babe eseténél megtanultuk. :-) ti ismertétek még őt? folyton figyelt és aggódott, azóta meg már ha jól gondolom meg is született a babája. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi az infokat,holnap érkezik a gépünkl.Én nagyon örülök!
Nagyon drukkolok mindenkinek,hajrá lányok!
soma itt ólálkodik és írni akar ő is. mindenkinek drukkok!
Rita,Soma!
ritabmc

A végét Ő írta ám.ma egy kislány mellé ültették,és kölcsön adta Grétinek a színes cerkáit.Hát így kezdődik a szerelem nem?
ritabmc

Breki,
köszi a nyugtatást! Én is éppen így gondoltam, hogy most kezdtek el bevackolódni :D

Zsuszó,
igen, tuti ráérek majd, hiszen most költöznek be a babóim!
Tehát megyek gondolatokat terelni és pozitív teszteket bevonzani :wink:

Rita,
gratula a helyes fiadhoz! Naná, hogy így kezdődik a szerelem...és nem lehet elég korán kezdeni :)
Emlékszem, az én fiam bölcsi óta mindig szerelmes volt valakibe, és mindig kitartóan (2-3-4 évig is!). Mostanára ez sajnos megváltozott, nehéz megfelelő partnert találni a mai tizenéveseknek. Így többnyire szingli...de talán majd most az egyetemen talál magához illő kislányt!

Kép
judit0713

Zsuzsó,
sajnos nem tervezhetek semmit, mert apa szolgálni fog aznap :? nem engedték el szabira.
Holnap viszont vacsizni megyünk (ennyi üldögélés biztos megengedett)!

Kép
judit0713

Judit: elmehetsz vacsizni holnap,de előtte azért maradj ágyban,jó? :D
Ezt persze csak mint jótanács írom,nem parancsolgatás akart lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt meghagyom apának ;)

De mindenesetre nagyon szép ünneplést Nektek,csodaszép az évfordulós ajándék!! :D

Lányok,holnaptól ismét meló,így max esténként jövök erre,ha lesz erőm...!
Addig is sok babaragacs azoknak,akiknek még jól jöhet,többieknek pedig fel a fejjel,én sem vagyok letörve :D :D :D
Vááááárom a lombikot :)
Nem egész 4 hét,és kezdhetem a fogamzásgátlót!

Furcsa,mert 6 éve nem szedek ilyesmit :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Lenne azért egy kérdésem,tudjátok hogy mindig eszembe jut valami hülyeség :D

Azt mondta Sz,hogy a kövi Mary első,második vagy harmadik napján menjek vissza,hogy felírja a fogamzásgátló tablettát.
Fontos,hogy ezen napok egyike legyen,vagy lehet pár nappal előtte is,ha úgy lesz szabadnapom?
Vagy lesz vizsgálat is,és azért lényeges?

Hisz akár előre is odaadhatta volna a vényt,hogy amikor eljön az idő,kezdjem el szedni,nem?
Vendég

Béku,
szerintem tuti nem úszod meg a bládis uhut a fogigátló előtt :? Szóval tuti nem véletlenül kért vissza arra a napra!

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍgérem pihizek holnap egész nap, csak vacsizni megyek el apával, becsszó!

Kép
judit0713

Na végre haza értünk... Jó hosszú nap volt!
1 órával hamarabb odaértünk, mint az időpontunk szólt. Mondom jó sokat kell már várni, viszon muszály voltam bemenni, mert a barna maci már nagyon kéreckedett ki. Amúgy borzalmas éjszakám volt. A hasam, mint egy kő, a beleim iszonyúan fájtak, na mondom ez szuper, így ET előtt.. Reggelre valamivel jobb lett, aztán a nap folyamán egyre javult.
Szóval pikk-pakk behívtak, épphogy csak leültem, na mondom rossz hír... Nem az volt, csak mondta a dokker, hogy a kettő bébi fejlődött szépen, nem érti a többi miért nem termékenyült meg, de sebaj, mert úgyis csak kettőt javasolt volna beültire!
Ezek után felmentünk a műtőhöz, beöltöztettek, kikérdeztek, hogy a férjem bejön-e. Majd örömködve leültem, hogy ez szuppppper, nem kell várni. Na ja... :? csak egy órát abban a hátul gombolós cuccban. Na a végére már a lepedőt is magam köré tekertem, mert kezdtem megfagyni. Szegény férjem meg kinnt várakozott, szerintem már azt hitte, hogy a túloldalon megszöktem. Végül egy óra elteltével szóltak, hogy mindjárt megyünk és behívták őt is. Tök vicces volt, mert ebben a szerkóban, meg abban a sapiban nem ismert meg. Rám nézett, mint egy idegenre és már le is vette a szemét rólam! Amikor integettem neki, meg belefúrtam a tekintetem az övébe, akkor esett le neki! :lol:
Aztán megnéztük a kis pöttyeinket és már be is költöztették őket a fullos lakásukba!!! :D
Az egész kb 5 percig tartott és nem fájt egyáltalán...
Na mára ennyi, mert hulla vagyok!

Puszi mindenkinek és szép, esőmentes hétvégét!!!
gigibp

Judit, örülök hogy kicsit nyugisabb lettél, a pörgősJuditot elraktad a babóknak :D Kettő mellé kell is majd pörgés :D

Gigi, hajrá-hajrá!!!

Andrea, ez a megfogalmazás nagyon jó lett: virtuális megtapadást segítő erő. Nagyon tutira eltaláltad!!!

Ancsav, cseh a főnököd? :D Ugye nem kémiai cég?  Itt többen is vagyunk csehrajongók :D

Angi, nagyon szorítok, hogy a lehető legnagyobb rendben menjenek a dolgok :D Ha pihit szeretnétek, akkor az jöjjön össze, ha babát majd, akkor meg az :D

Navi, pont most olvastam, hogy a harmadik trimeszterben kb. 5-7 kg-ot híznak a mamik. Örülök, hogy ezt elérted :D
Én most járok 4,5nél :D De már így is ugyan fura nagynak érzem magam :D

Csajok, olvastam mostanában több jó könyvet is, ha szeretnétek írok róluk :D

Zsuzsó, Zsuzska, nőjjön minden ahogy kell és hajrá inszem!!!!

Lukácsné, annyira édes!!

Rodi, hogy neked milyen csini pocakod van :D

Estrellla, megírod nekem is püben, hogy milyen szabad pozik vannak? A két legjobb barátnőm munkát keres :D
Upsz, most hívott a 3., hogy felmondott… akkor a 3 legjobb…

Én és a vonalzó: lusta vagyok megcsinálni. No, ennyi :D utánaolvasni, meg… lustaság…
mieza

Én: két napja egyfolytában rókázok. Minden kijön, még a víz is... Albertnek valami nem tetszik. Azt hittük, a tegnapi ebédes frankfurti leves, de valószínű nem attól van mert ennyire nem főzök rosszul.

Reméljük holnap jobb nap lesz :)
mieza

Szegény, szegény Mieza! Ez nem jó!!! Épp most olvastam egy kismamáról, hogy annyit hányt és nem tudott enni, hogy már járni alig tudott. Igyál jó sokat... bár, ha az is kijön, akkor... Hát nem jó ez a helyzet!!! Azért a folyadék nagyon fontos!!! Vigyázz magatokra!

Éjszaka megint előjött a fájás. Nem tudom mi van velem, de, ha lefekszem a bal oldalamon alul annyira fáj a hasam... Lehet, hogy ez a punkció következménye? Vagy mitől lehet? Székrekedésem nincs.

Eszter! Neked is visszafolyik némi p.nazselé? Ma reggel kezdtem el használni és hát látom ám, hogy visszajött valamennyi. Kérdeztem a dokimat, hogy nem lehetne-e este felrakni, de azt mondta, hogy reggel kell, mert mozgás hatására jobban felszívódik!

Dolgozóknak kitartás, többieknek meg nem is tudom, szép napot, bár ez kicsit furán hangzik ebben az időben! :)
gigibp

Mieza,
sajnálom a rókázást, igyál sokat, hogy ki ne száradjatok Alberttel.
ezek szerint már tuti a név?
milyen könyveket olvastál?

Judit,
a vacsi megengedett, de addig pihenjetek szigorúan és nagyon szép ünneplést nektek előre is!
sebaj, majd más időpontot beszélek meg az eredményhirdetésre! :-)

Gigi,
én nem tudok segíteni a kérdéseidben, de drukkolok ezerrel!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

két "szolgálati" közlemény:

S. néni visszatért, bár lehet már ti is láttátok és már nincs is bekötve a keze. :-)

megvannak az újságok Sz. ügynök várójában: Glamoure; Hello Baby; a többit elfelejtettem. :-( a motorost a múltkor láttam, de most nem.
úgy emléxem kérdeztétek, hogy megvannak-e még.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Rodina: szép a pocid! Én is szeretnék már ilyet! :)

Lukácsné: gyönyörűek a képek, nagyon aranyosak vagytok! :)

Zsuzsiknak: jövőhétre sok sikert! +++++++++++++++++++++++++

Remélem már nekem is megjön jövő héten vagy utána (még akkor is időben leszek) és akkor irány vérvétel...remélem minden eredményem jó lesz és Sz-szel is beszélek, hogy mi a következő lépés, és, hogy mikor kezdhetjük az inszemet! :)
De jó lenne már kezdeni, de türelmes vagyok!

Jó hétvégét Nektek! :)
Tündi
tündi786

Szijasztok!

Először gyors elmesélem mi volt tegnap!
Már egész nap furán érztem magam, de semmi komoly, aztán csináltam fincsi avokádókrémet, sok-sok fokhagymával, fűszerrel (nem lett erős amúgy) és jól belaktam, ill. egy kis lecsó, meg előző este tejfölös gomba... szóval nem diétázom :lol:
Estefelé egyre nehezebben vettem levegőt, fájt a - nem is tudtam behatárolni pontosan - gyomrom, tüdőm, bordáim... és egyre rosszabbul lettem, végül fárjem bevitt a kórházba a sürgősségire, mert már fetrengtem. Szegény épp egy 3 napos fesztivál kellős közepén (tegnap volt a 2. nap), persze 3 napos bérlettel, engem cincált a kórházba :( úgy sajnáltam!
Aztán bent először át akartak terelni a szülészetre, de végül látták, h. nem arról van szó, így vettek vért, kaptam fájdalomcsillapítót, nyugtatót, B6-ot, és amíg vártuk a laboreredményt addig két infúziót, mert hogy végül sikerült szétokádni mindent :oops: ill. jött mindenhonann... és kiszáradás miatt kaptam a sókat, nehogy gond legyen. A gyomrom meg továbbra is nagyon fájt, de valszín "csak" egy jó kis gyomorrontást csináltam magamnak és végül hazaengedtek! Most hulla vagyok, de sokkal jobban és remélem, legközelebb csak szülni megyek (kivéve labor és nst) be! Lehet kórházfüggőségem van :lol: múlt héten a keményedés, most ez... :?
Hát ilyen izgi éjszakánk volt :roll:

Mieza, olvasom, h. neked is jön ki minden! Szerintem nézeds meg magad, lehet elkaptál vmit és nehogy kiszáradj, mert az gáz! Nem akarlak ijesztgetni, csak vigyázz magadra!

Gigi, gratula a két kis bogyókához! Pihi és sok folyadék, fehérje!

Eszter, nem aggódom ám annyira, h. miben jövök majd haza, meg aztán ha hízom is még, hát lekaka, de szerintem tegnap éjjel inkább lement 1-2 kg :roll: Csak igazából annyi, h. nem akarok beruházni új farmerekre, ill. kabátra a télen, mert amik vannak elég szűkek!
Figyi, nem mindenkinek megy ez a turi-téma! Ha nem érzed ott jól magad, nem kell erőltetni! Én a városban csak egy turkeszbe vagyok hajlandó bemenni, na meg most majd ezt a Hádát názem meg... Anyum pl. soha semmit nem tud venni magának!
Tescoban én is vettem tegnap rugit, kiskesztyűt, plédet... és hát nem éppen leárazva :oops: :D Ja és babaholmit még nem vettem turiban, csak magamnak felsőt!!! :wink:

Judit, passz... nekem nem volt ilyen v. csak nem emlékszem :?
Pihi, gyors vacsi és pihi!!!!

Zsuzsó, nyugi, minden rendben lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava,
vigyázz magadra, úgy látszik most rájár a rúd a kismamikra itt. :-( igyál te is sokat, nehogy kiszáradj!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Zsuzsó:
Úgytünik eléggé sors társak vagyunk,nem csak a nevünk egyforma.
A talizás jó ötlet.Mit jelent,hogy te korán mész?Mi kb. 8-8,30 között szoktunk oda érni és átlagba az alsó szinten dekkolunk.Van iwiw-ed?Mert ott megleshetnénk egymást.Ha van irj és elküldöm az adataimat,mert engem eléggé egyszerü megtalálni.
Pusszantás!!!!
zsuzska2007

Sziasztok!

A rossz idő, meg a nyavalygásom hatására apa megváltoztatta a tervet.
Tehát nem megyünk vacsizni, hanem a szép, újonnan kifestett tetőtéri szobácskánkban terítünk meg ünnepélyesre, és az esküvőn használt gyertyáink fényénél fogjuk falatozni a pisztrángostól hazaszállított fini halacskát salival és desszertként Marlenkával :D
Hááát, mindig mondtam hogy az én párom egy tündér!

Mieza, Navi,
rókaűzőket küldöm itten :arrow: :arrow: :arrow:
Vigyázzatok magatokra, sok-sok folyadék!

Navi,
olyan jó volt olvasni hogy már rugikat vásárolsz...úúúúúúúgy szeretnék már én is!

Mieza,
4,5 kg plusszal igazán nem lehetsz még olyan NAGY! Én még emlékszem, rád, szerintem épphogy gömbölyű lehetsz most :)

Gigi,
ügyes voltál! Most aztán sok fekvés!!! Pihi, happy filmek, könyvek!
Mikor kell majd menni a jó hírért?

Zsuzsókám,
bármikor mész eredményhirdetésre kísérlek (ha esetleg fizikailag nem tudlak, akkor lélekben leszek majd mellettetek :wink:

Kép
judit0713

Eszter!

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szívvel gratulálok! :lol:

Judit, Gigi!

Nektek pedig küldöm a szerencsezebrát!

:lol: Kép

Most próbálom behozni a lemaradásom a visszaolvasás terén.

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Ágnyes,
régen jártál már erre, de látom nem telnek tétlenkedéssel a napjaid!
Hiszen éppen egyszerre fogunk tesztelni!
Remélem a zebrádból jut mindannyiunknak :wink:

Kép
judit0713

Ágnyes,
cukkkki a zebra! Reméljük hamarosan mindenkinek lesz otthon egy! :lol: :lol: :lol:

Judit!
Sajna feküdni nem tudok, ahogy írtam reggel, úgy nagyon fáj a hasam alja...
A doki is azt mondta, hogy ne feküdjek! Ez a vesszőparipája! Tegnapra mondta, hogy pihi, mától meg normális életvitel, erőlködés nélkül!
gigibp

Ez furi :roll: Bár persze minden intézetben mások a bevett szokások. Nekünk ajánlják a fekvést, de én meg nem tudok feküdni, egyszerűen kín megülni a fenekemen, annyi mindent csinálnék... :roll:

Kép
judit0713

Hali!

most csak fél percem van!

Judit!
én tavaly is idén is éreztem ezt amit írtál :D jó jel, hidd el!!!! :D :D :D
változik a méhed, azt érzed...de az azt jelenti, hogy van miért változnia :D

hétfőn jövök!

pusz

eszter82
Budapest

Eszter,
köszi, nagyon megnyugtattál :)
Eddig is próbáltam pozitív jelnek venni, de most már...no szóval be kell költözniük a babszemeknek most :D
Hiszen dobnám tovább a táblit amint lehet :idea:

Kép
judit0713

judit: Nem akarlak felelőtlenül biztatni, de ha jól emlékszem nekem is volt ilyesmi érzésem a sikeres inszememnél.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit,
Apa milyen jól kitalálta a programot. :-)
köszi hogy jössz velünk, testben vagy lélekben!
de jó. hogy Eszter is jókat írt a jeleidre, annyira drukkolok!!!!

Eszter,
magadról is írhatnál majd legközelebb! :-)

Zsuzska,
én szerintem már 7, negyed8 körül ott leszek és fent szoktam várni Sz. ügynök rendelőjében, megírom az adatokat iwiw-hez.

Mieza, Nava,
jobban vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska,
privit elküldtem, szólj, ha nem kaptad meg.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jajj lányok, már csak ezért is érdemes közétek tartozni, hogy nem hagyjátok hogy feleslegesen parázzak!
Köszi mindenkinek a drukkokat és a biztató szavakat!
Igyekszem majd ++++++++++++++++++++ teszttel meghálálni :D

Kép
judit0713

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
tesztelsz otthon előtte?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Még nem tudom. Kicsit parázok tőle, eddig mindig csak nega teszteket produkáltam :? Meg Eszter is azt írta, higy az 59-es hcg-jét is alig mutatta...szóval ha tudok uralkodni a kiváncsiságomon, akkor nem :)

Kép
judit0713

Navi, Mieza

Nagyon vigyázzatok magatokra, jobbulást.
vnbeni

bekukk,
remélem jövő héten már lesz időm olvasni,
ma hármasban gyerkőcökkel bejártuk Fejér megyét, nem olyan régen értünk haza, Lizát nem bírom felébreszteni fürcsihez, pedig ma fürdős nap van (mi nem fürdetünk naponta)
de azért próbálkozom
mindenkire nagyon sokat gondolok és drukkolok a jó hírekért !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?