Andi!
Nem, nem nyulat zabáztam
Hanem stílusosan kőrözöttet tehéntúróból
meg barna kenyérke, meg saláta levél és paradicsom.
De én szóltam előre, hogy majd ma bepótolom a tegnapot
Judit!
Helyes, tessék csak pihizni!!! Most ez az első!
Naná hogy éhes vagy! 3an vagytok
Csajok!
A volt főnököm pár napja válaszolt a 3 héttel ezelőtti levelemre és szerinte még én vagyok a szemét!
Na ma olyan választ kapott, hogy nem teszi ki az ablakba!!!!
Van pofája ezek után.... na jó!
Amikor olvastam egy picit felhúztam magam, de eszembe jutott, hogy ezt nem szabad mert a Babónak nyugi kell, így megnyugodtam, selymes, lágy csoda csengő hangon küldtem el a p...ba
És innentől kezdve nem foglalkozom vele!!! Azt ír amit akar! A mi nyugalmunk most a legfontosabb!
Képzeljétek, a barátnőmet emiatt tegnap annyira sarokba szorította, hogy a tiltásom ellenére végül odavágta neki, hogy terhes vagyok! Persze ma reggel ezzel kezdte, hogy ne haragudjak, de 2 óra lelki terror után már nem bírta tovább és kicsúszott a száján! (persze nem haragszom
csak azért nem akartam hogy elmondja, mert a múltkori gyanúsítgatás után kiiktattam az ismerősök köréből az exgórét és ezáltal azt gondolom, semmi köze hozzá)
És ezek után az ex főnöknek van pofája a levélben azt írni, hogy ő az aki a szívén viseli a sorsunkat, mert most is tudja, hogy mi van és természetesen így elfogadja, hogy nem megyek a rendezvényre!
Na erre megkapta az összes dühömet és feszültségemet!
persze úgy fogalmaztam, hogy ne érje szó a ház elejét
Csak hogy beégjen, megírtam, hogy tudom, hogy véletlenül tudta meg a dolgot, mert a barátnőm már nem bírta tovább és véletlenül odavágta
így cikibb neki a saját hazugsága...asszem
Arról nem beszélve, hogy már hetekkel ezelőtt megírtam hogy ne számítson rám, mert aki ilyenekkel gyanúsítgat, azzal nem dolgozom együtt. A becsületem fontosabb mint a pénz! Ha akartam volna, babával is elmentem volna! Semmi köze a döntésemhez a Picúrnak
...mindig mondom, hogy a szemétkedés társas játék, és aki velem leül játszani, fel kell kötnie a gatyót, mert szerencsés kezem van, így mindig 6-ost dobok és kétszer jövök
Úgy tűnik ex főnök erre nem jött rá az évek alatt
Pedig nem szeretek ilyen társast játszani...de ha kiprovokálja...