Új privát üzeneted érkezett!

A mi Drága Pettyes Kismamánk ma reggel duracell-nyuszit reggelizett tán???????? :) :) :):)

Én itt vagyok a helyettesítős helyen (a vesztőhelyen, ahogy mi hívjuk) a héten amit úúúúúúúútálok....broáfffffff.....de most hogy ezek a pozitív dolgok történtek ittentán, hát esküszöm még ezt a sz@r légkört is könnyebb elviselni!!! :) Szóval Eszter, mégegyszer mostmár hangosan is gratuládé...... Én biztos vagyok benne, hogy most nem is lesz miért félnetek, hisz ennek a babának az őrangyalai nem fogják engedni, hogy bármi baj is legyen a kis tökösverébbel!!!!!!! :)
Este írt sms-t KPN, kérdezett Rólad, elújságoltam Neki a jó hírt!!!! :)

Macsekomnak mai pozitív energiga-gondolathullámot indítok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juditkámnak pedig a babaragacsokat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nálam még mindíg semmi.... Vér nénit várom egy f@sza Mária napot ünnepelni végre, de még nem kopogtatott be.. pedig most tényleg várom..... :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Mieza tanítónéninek jelentem, a létszám 3, mindhárman ágyban vagyunk újra!
Dokinéni letudva (tündér, mint mindig, imádom :) ), husi+köret kész, várom hogy valamelyik gyerekem (a nagy lovak közül az egyik) hazaessen és legyen kivel ebédelni :roll:
Mert éhes az vagyok rendesen!!! Reggel 2 szelet tönkölybúza kenyér csúzsott le felvágottal, sajttal, most meg egy szép alma, de még tudnék enni :oops:

Eszter,
látom te is energiabomba vagy :D
Ennyit írni! Jól bepótoltad a tegnapit!
Hát én már csak ilyen vagyok, ha nagyon örülök, rögtön bőgök is :oops: És hát ugye alapoztak a számla-bejelentéssel a recis lányok, de ott még tartottam magam, aztán nálatok már nem sikerült. De egyáltalán nem bánom! Hátha a sok savanyúan ott várakozó lány közül némelyikben megfordul valami, és pozitív gondolkodásba kezd ilyen együtt-örülések láttán!

Gigi,
holnapra ezermillióbillió drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Figyi, van egy jó ajánlatom a számodra:
ha én 20-án pozitívat tesztelek, akkor úgyis itthon maradok tápin, és így szívesen kisérlek el a te vv-dre, ami ha jól számolom 22. körül lesz. Hm?

Andi,
Vérnéni csalogatók itt mennek :arrow: :arrow: :arrow:
És a vesztőhelyre a lecaromtableták is :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok Lányok!
Köszi az információka, nézegettem mindenfelé, már nagyon várom, hogy élesbe forduljanak nálam is a dolgok, mindenesetre olyan jó olvasni a jó híreket! Mindenkinek nagyon szurkolok!
Kicsit megnyugtattatok, hogy nem csak én érzem sokszor várakozás közben a sok negatív energiát.....! :-)
(Amiről persze senki nem tehet, hiszen oda azért megyünk, mert segítségre szorulunk.) Csak jobb, ha pozitív kisugárzás van körülöttünk!

Légyszi világosítsatok fel, hogy mi ez a babaragacs????

Üdv, Ati

Atalie:-)
atalie

Atalie: Inszemináció illetve lombikos beültetés után szoktunk küldeni/kapni babaragacsot.... ami tulajdonképpen virtuális megtapaedást segítő erő... :)
andrea-1

Andi!
Nem, nem nyulat zabáztam :D Hanem stílusosan kőrözöttet tehéntúróból :) meg barna kenyérke, meg saláta levél és paradicsom.

De én szóltam előre, hogy majd ma bepótolom a tegnapot :D

Judit!
Helyes, tessék csak pihizni!!! Most ez az első! :D
Naná hogy éhes vagy! 3an vagytok :D

Csajok!
A volt főnököm pár napja válaszolt a 3 héttel ezelőtti levelemre és szerinte még én vagyok a szemét!
Na ma olyan választ kapott, hogy nem teszi ki az ablakba!!!! :evil: :evil: :evil:
Van pofája ezek után.... na jó!
Amikor olvastam egy picit felhúztam magam, de eszembe jutott, hogy ezt nem szabad mert a Babónak nyugi kell, így megnyugodtam, selymes, lágy csoda csengő hangon küldtem el a p...ba :D És innentől kezdve nem foglalkozom vele!!! Azt ír amit akar! A mi nyugalmunk most a legfontosabb!
Képzeljétek, a barátnőmet emiatt tegnap annyira sarokba szorította, hogy a tiltásom ellenére végül odavágta neki, hogy terhes vagyok! Persze ma reggel ezzel kezdte, hogy ne haragudjak, de 2 óra lelki terror után már nem bírta tovább és kicsúszott a száján! (persze nem haragszom :) csak azért nem akartam hogy elmondja, mert a múltkori gyanúsítgatás után kiiktattam az ismerősök köréből az exgórét és ezáltal azt gondolom, semmi köze hozzá)
És ezek után az ex főnöknek van pofája a levélben azt írni, hogy ő az aki a szívén viseli a sorsunkat, mert most is tudja, hogy mi van és természetesen így elfogadja, hogy nem megyek a rendezvényre!
Na erre megkapta az összes dühömet és feszültségemet! :) persze úgy fogalmaztam, hogy ne érje szó a ház elejét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak hogy beégjen, megírtam, hogy tudom, hogy véletlenül tudta meg a dolgot, mert a barátnőm már nem bírta tovább és véletlenül odavágta :D így cikibb neki a saját hazugsága...asszem :D :D :D Arról nem beszélve, hogy már hetekkel ezelőtt megírtam hogy ne számítson rám, mert aki ilyenekkel gyanúsítgat, azzal nem dolgozom együtt. A becsületem fontosabb mint a pénz! Ha akartam volna, babával is elmentem volna! Semmi köze a döntésemhez a Picúrnak :D
...mindig mondom, hogy a szemétkedés társas játék, és aki velem leül játszani, fel kell kötnie a gatyót, mert szerencsés kezem van, így mindig 6-ost dobok és kétszer jövök :D Úgy tűnik ex főnök erre nem jött rá az évek alatt :D :D :D Pedig nem szeretek ilyen társast játszani...de ha kiprovokálja...

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

Juditkám pihenj ezerrel, kell nekik - és mondogasd,hogy maradjanak. Szurkolunk!

Gigi: neked is nagyo-nagyon!

Eszter: látom, már te is tudod, hogy fiú lesz (ha lány szerintem azzal is kiegyezne itt bárki) vigyázz nagyon-nagyon.

Sajna még nem volt egy olyan hely se, ahová azt mondanám, jaj de kár érte. Most is épp válaszoltak egy helyről, mondom sebaj, nem szívesen mentem volna oda.

Bocsi: Ha valaki szeretne pihenni menni, a soproni utam (3 éj wellness aparthotelben eladó min. 2 max 4 fő részére) 2011.03.19-ig ünnepek kivételével. Akit érdekelhet küldjön mail-cimet, köszi

és minden jót

kispatak
Vendég

Macs:

Ma voltak uh-n, és hála Istennek Kitti keringése nem romlott!
Valószínűleg kedden nézik újra, remélhetőleg minden rendben lesz!!!

Továbbra is minden nap ajándék, míg Balázs és Kitti odabent marad!
Én legalább 4 hetet tűztem ki Macséknak és abban kiegyeztünk, hogy az remek lenne! Folyamatosan beszél velük, hogy maradjanak még bent, reméljük, hogy hallgatnak rá :D

Ma megkapta a 2. tüdőérlelő szurit, így a babák tüdeje egyre felkészültebb a külvilág hatásaira! Reméljük, még kapnak vagy 2-őt a szülésig... mivel 4 hetente adják ezt, így akkor máris 8 hetet teljesítene Macsekunk!!!

A mai Ctg-k szuperek lettek :D ez nagyon jó, mert a szívműködésük akkor hibátlan még mindig! Maradjon is így!!!!

Nagyon drukkolunk innen is és hozom a híreket, amint tudok valami újat!

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok,

Köszi mindenkinek a türelmet, a segítséget, hogy újból és újból van energiátok a már ezerszer elhangzott kérdésekre válaszolni! :)

Én reggel voltam a MÁV-ban és vettek vért ált. laborra, meg egy csomó egyébre amit láttam felsorolva hogy kérhetnek és a doki vett kenetet, rákszűrést megcsinálta, kértem a chlamydiára meg nem is tudom még mit. Vittem a párom eredményét is és azt javasolta hogy amíg várunk csináljunk egy inszemet a következő ciklusomban, hogy ne várjak fölöslegesen. Végülis vesztenivalónk nincs, jövő héten várhatóan megjön és akkor járok majd oda is.

Mázlim van, hogy cseh főnököm van aki évente 1-2 alkalommal jön így nem gond ha később érek be és ha jól láttam elvileg a cégnek ezeket a késéseket engednie is kell.

Jó ilyen fórumba csöppenni ahol rögtön pozitív élményekkel szembesül, így a sajátommal kapcsolatosan is kicsit bizakodóbb vagyok :)
ancsav76

Most rövid és gyors leszek, mert a főnököm kiment.

Bocs, hogy nem reagálok mindenkinek, de a mh-n nem írhatok, otthon a kiskutyám azt a szokást vette fel, hogy amikor lehasalok a gép elé, hogy írok, befúrja magát a gép és közém és ráfekszik a kezemre.

Eszter

Nagy nagy gratula. Tudtam!!

Judit

Abban is biztos voltam, hogy felébrednek, most már csak nagyon vigyázz rájuk.

Macs
Kittikének sok sok energiát és kitartást. Maradjon csak bent a pihe puha fészekben.

Lukácsné

Hú, hogy nálatok mindig történik valami, de most már csak jó dolgok történjenek. Tök jó hogy Filipnek nem lett komojabb baja és hogy Te is túl vagy a varratszedésen.

Rita

Ha még olvasol mielőtt mész a Fülöphöz.
Feltétlenül hívd fel Őket indulás előtt, mert időnként nagy csúszásban vannak. Én 20 óra helyett 0:30-kor kerültem sorra.

Most jutott csak eszembe (bocs Brumi), hogy akit spontánkodásra utalnak az elmehet (már hogyha van rá kerete) maszek nőgyógyhoz inszemre.
vnbeni

Lányok, mi nem házasodtunk össze a párommal. Ilyenkor mi van? Kérnek valami nyilatkozatot?
ancsav76

Zugból:

Eszter

Tiszta szívből gratulálok nektek! Biztosra vettem, hogy sikerül! Nagyon megérdemlitek! :)

Macs

Gondolatban küldöm a pozitív energiát, hogy minden rendben legyen a lánykátokkal+++++
Tarts ki!!! Sikerülnie kell+++++++++

Judit

Neked is nagyon drukkolok, hogy csíkosodj+++++ :)

A fórumos babák is gyönyörűek :D
Időnként olvasgatok, de velünk egyelőre semmi nem történik baba ügyben. Asszem megpróbálom picit lerakni ezt a "csomagot", mert úgy érzem erre van most szükségünk. Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. A három hatnapos zúzmara-babánk azért még ott lapul a BMC-ben :wink:

Puszi mindnyájatoknak és bocsánat, hogy nem írtam mindenkinek személyesen. Viszont mindenkire gondolok, folyamatosan drukkolok az aktuális eseményekért.
angi81

Okké Judit! Természetesen pozitív lesz az teszt, már csak az a kérdés, hogy nekem mikorra kell majd menni! :shock:
De azt ugye nem felejtetted el, hogy én vagyok itt a kakukktojás, mert mi máshova járunk!? :D

Szupik a Maccs hírek, csak így tovább!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gigibp

Azt hittem, csak fél oldal lemaradásom van, de neeeem! :shock: :D

Üdv. az Újaknak!
Látom Mieza szépen eligazított mindenkit! :lol:

Marianna, szép nagy fiacskád van! Gratula!

Eszter, hát a Bahamákra, hova máshova???!!! :lol: Megfelel?
Komolyan, hirtelen azt hittem bemásoltad, amit én írtam pár oldallal ezelőtt a homókról és heterókról! Engem sem zavarnak, csak ne előttem, premier-plánban nyomják és... szintúgy a heterók se, ha egy mód van rá! :D
Gyogyót nem szedem be! Ha drogozni akarok, inkább elszívok egy spanglit! :lol: De komolyra fordítva, nagyon durván voltam tőle, nem hinném, h. Zorka babának ez jót tenne! Szerintem a doki nem számolt azzal, h. amúgy is alacsony a vérnyomim... :roll:

Judit, nem konyhatündérkedni, hanem pihenni! Nincsenek alternatívák! :D

Andi, gyűjjön már a Mari, ne szórakozzon!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és 7, azaz hét kg-ot híztam!!! :lol:

Angi, pusszancs!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ancsa,
a beavatkozás előtt fognak kérni tőletek egy közjegyző által ellenjegyzett élettársi nyilatkozatot (asszem így hívják :roll: )

Gigi,
nem felejtettem el, hogy te nem bmc-s vagy, de hogy nem vagy kakukktojás, az biztos :wink:
Majdcsak elárulod hogy hova kell mennem veled :)

Beni, Angi,
köszi a ragacsokat, tuti hatnak majd :)

Navi,
igenis, értettem! Egész du itt pihegek a kanapén, de sajnos csupa car film van a tv-ben :?
Viszont végre nekikezdek elolvasni a Mahábháratát :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Kik kerülnek elő, akikre sokat gondolok: Vbeni, Angi!!!! Jaj de jó, hogy ti is irtatok.

Vbeni: ezek szerint dolgozol, még ha nehezen is mennek a dolgok. Szorítok!

Angi: te tudod mikor mit akarsz, de gondolom, hogy azért a hokisokat meglátogatod egyszer. Látod itt is micsoda siker van l. Eszter és Judit. Várunk vissza!!!

Macsnak továbbra is megadrukk, Kitti baba csak tudja, hogy nagyon várják idekint bátyóval. De azért még maradjon csak ott benn a luxusapartmanban.

Mieza: milyen jól összeszedted, hová merre meddig - gratula. Most már tényleg csak az oldalra kell hivatkozni és mindenki olvashat kedvére.

Navi:üdv hizás, tudod kell,mert babónak nőni kell!

Sajti merre jársz? Nagyon hiányzol ám!!!

Eszter, Judit: sok-sok pihenés!

Gigi: neked mikor kell menni és hová?

üdv nektek kispatak
Vendég

Sziasztok!
Vnbeni!
éjszaka voltál a Fülöpnél?Te kis huncut!No hülyeséget befejezve,Én az aék ba megyek,nem magánba.22 .én 9.15 re.
Addig remélem minden leletem meglesz,holnap megyek beutalókért.
Macs!tartsatok még ki!
Hajrá fagyi babák!Hajrá spontán babók!Hátha!
Judit!no-no!Nem virgonckodni!Pozitív teszteket akarunk!
ritabmc

Teljesen más kérdés:van tapasztalatotok mosó-szárító gép ügyben ?van vkinek?
Még mindíg semmit nem tudtok a váró listáról?
ritabmc

Sziasztok!

Zsuzsó:
Én S ügynökhöz járok,valószinü nekem is jövöhét elején lesz az inszem,de majd holnap valoszinü többet tudok mondani.Nagyon remélem ,hogy mi is követjük Judit-Eszter párost.Nem sokára mi is eggyütt izgulhatunk.Te kihez jársz?

Judit:
Semmi baj,hogy kifelejtettél a felsorolásbol,ez legyen a legkisebb baj.Holnap megyek uh-ra,remélem akkor kiderül,hogy mikor lesz pontosan az inszem.Most még csak annyit tudok,hogy valószinü jövö hét elején.Én már annyira várom.
Neked meg sok-sok pihizést,hogy nyugisan betudjanak furakodni a jó meleg ágyikójukba!

Inszemes csajok,lenne egy kérdésem:
Inszem után ki mennyi idöt maradt otthon?Kinek mi vált be?

Üdv.Zsuzska!
zsuzska2007

Rita,
100%-ot nem tudok a várólistáról, de az tuti, hogy elenyészően kevesen vannak mostanában a bmc-ben. Reggelente nincs sor :shock: , és a várakozóknak van elég ülőhely...hááát ezek szerintem annak a jelei :roll:

Kép
judit0713

Jujj,csajok,megint mennyit írtatok!!! :D :D :D

Mieza: tündér vagy,hogy írtad az infókat a teszveszről,újra beregisztráltam,most már nem csak a vaterát figyelem :lol: :lol:

De akkor én is hozok infókat:

Szóóóóóval,ma vettem újabb 2 kismama nacit,2700 Ft-ért összesen a kettőt :lol: :lol: :lol: :lol:

Konklúzió: minden nap érdemes minél hamarabb elmenni a Nagyvárad térre a Hádába!!!
Ugyanúgy kilós,mint a Nagy Lajos kir. útján levő,de itt VAN kismama naci!
Minden nap kapnak árut,közte 3-4 darab ilyen ékszerrel :)

DE!!!
A kasszánál szóljatok,hogy ez érdekel,akkor elétek rakják a "napi kínálatot" :lol: :lol: :lol:
Így ma a 4 ott levő terhesnaciból 2 velem jött :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy már van 4200 Ft-ért 3 darab kismama nadrágom, mindhárom farmer,a negyedik meg,amit anyumtól kaptam,az lenvászon :D
Az jó lesz nyárra,de akkor majd vmi egyberuhát veszek fel.

Eszter: az utóbbi hónapokban vagyok csak ennyire érzékeny,hogy mindenen sírok :D :D :D
Mondjuk inkább csak legördült az arcomon pár könnycsepp :D

Ezzel a turis dologgal ugyanúgy voltam,mint Te,de ha szeretnéd,megírom p.ü.-ben,hogy mire jutottam :D
Azelőtt nekem is mumus volt ez a turi-dolog :lol: :lol:

Most meg hihetetlen jó dolgokat veszek ott,pl. Next-es kismama nacikat,Levi's farmert...
Puma melegítőfelsőt páromnak 300 Ft-ért :lol: :lol: :lol:

Judit: az nem baj,ha néha mész pár lépést a lakásban,én 4 napig bent voltam,de főztem magamra (egyszerű dolgokat,nem kellett órákig állnom a tűzhely mellett :D ),és azt olvastam,hogy picit KELL is mozogni,hogy jó legyen a pocakban is a vérkeringés,de NEM SZABAD SEMMI MEGERÖLTETŐT csinálni!! :)
Ezt tessék betartani :)

Nem kell szigorúan feküdni,nekem is csak pihenést írt elő Sz 3-4 napra,és hogy utána lehet sétálgatni :)
AKkor már lementem a parkba,az nagyon jó volt!!!! :D

Mintha évekig nem láttam volna embert,se virágokat :)
Vendég

Zsuzska,
nekem két inszemem volt, én utána végig itthon voltam eredményhirdetésig tápin. Sajna nem sikerültek, de ezt lehetett sejteni apa éppen csak határértéken levő spermaszámából :roll:
Szerintem ha tudod, irasd ki magad végig, de ha nem megy, akkor is pihizz min. 3-4 napot!

Kép
judit0713

Judit:Köszi a gyors választ.Táppénzre sajna nincs lehetöségem,mivel jelenleg nincs bejelentett melóm,viszont most kéthetet nem nagyon tudom megoldani mert nincs aki helyetesitsen,valamit majd csak kitalálok,mert mindenkinek nem akartam az órára kötni,hogy mi hova járunk,csak akinek nagyon muszály volt.Az anyagi része nem fontos,csak félek,hogy elveszitem a melóimat.Majd csak valami megoldást kitalálok.
zsuzska2007

Turi: eleinte dettó mint Eszter és Béku... undi, meg nem is találok semmit, na meg büdi is van! :roll: De aztán amikor a korábban márka-mániás, aztán lassan a tényeket felismerő húgom, aki rájött, h. ott egyedibb és jóval olcsóbb cuccokat talál, mint a plázában, szóval akkor nálam is megtört a jég! Na persze főleg a normálisan kiakasztott, nem halomból elővadászósra szavazok! Csak gyakran kell járni, mert elkapkodnak mindent...
Na ezt jól megfogalmaztam!

Woody, még nem is írtam, milyen édes Lili a legújabb fotókon!
És lehet Kubunak sem, h. Marcus mennyire cukker, ahogy Liza cuccaira rákapott! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: iiiiigen!!! Én is pont olyan vagyok,hogy nem szeretem a tömeg-termékeket...
Szeretek olyan ruhában lenni,ami nem jön szembe 2 percenként az utcán... :D

Mostanában meg épp azért tetszik a lehetőség,mert babaruhákhoz és kismama szerkókhoz fillérekért lehet hozzájutni.
Mindkettő olyan,amit nem túl sokáig hord az ember/baba,ezért nem hiszem,hogy a 15.000 Ft-os Westend-beli nadrág többet nyújtana, mint egy szintén márkás,de turis :)

Annyi mindennel próbálják lehúzni a kismamákat...
A Westendben is az a durva,hogy ebben a kirakatban 14.990 a nadrág,csak mert kismamáknak szánják,és van benne a farmeranyag helyett egy kis pamut betét,míg 2 bolttal arrébb a "sima" farmer nadrág 1500 Ft....

Vannak szép dolgok,de mivel a pocakom csak pár hónapig lesz látványosan pocak,amire tényleg érdemes már kismama-rucit húzni,drágállom az erre a célra gyártott bolti felsőket :?

Ne értsetek félre,ha ajándékba kapnék,tuti felvenném,én is szeretnék csini kismama lenni,de pocakosan inkább a fészket rendezgetném abból a pénzből :D

A régi turiktól rosszul voltam,az nagyon igénytelen volt,de a Hádát és a Humana-t is elég jól megcsinálták,tetszik,hogy nem egy asztalon van halomban a ruha,mint anno,hanem vállfákon.
Vendég

Majd rakok fel képeket a szerzeményeimről,nem tudom már,ki kérte... :roll:
Vendég

Béku, képzeld ma mondta egyik barátnőm, h. nyílt nálunk is egy Háda! Na ha most itt nem lett volna szó róla, azt sem tudtam volna, h. azt eszik-e v. isszák?! :D
Érdekes, de ha szeretek is egy ruharabomat, de meglátom máson (nem az enyémet :D ), akkor már nem tetszik és ha nem muszáj fel sem veszem többé! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

hello lanyok!

eszter:
azt a mindenit,annyira tudtam es ereztem, olyan jo volt olvasni soraidat,megkonnyeztelek.

annyi mindent akartam irni hirtelen, de mar nem is tudom mit akartam.
jaj ugy orulok esztereknek.
valyoni

Kispatak!
Holnap megyek du. 2-re a beültire! Két kis pötty vár rám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gigibp

Udv az uj startoloknak.
a bmc egy szuper hely, profi dokikkal, jo helyen vagytok, es ez a topik is az.

turi: en turi fuggo vagyok, ha nem megyek 1 hetig mar minden bajom van. A keletinel van nagyon jo baba-gyerek ruha turi, sok jo rucit turtam ki onnan.

napi szinten itthon szoktam, raleltem egy nagyon jo-ra,ebedszunetben a kolleginaimmal osszecsapodunkes turizunk.
valyoni

huu gigi: neked is drukk, pihizz sokat es legyel nyugiban es csak pozitivan.

judit: neked is drukk-drukk, lassits azert a tempon, ne porgesd magad, tessek pihenni es hevereszni!!!!
valyoni

Judit: Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok Neked!!!!!!!!! :)

Gigi: Holnap 14 óra, gondolok Rád és sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek! :)

Üdv. az újaknak (bár még én is az vagyok itt) ! :)
tündi786

Ne haragudjatok Lányok, hogy belerondítok a jókedvbe és a vidámságba, de lelkileg szörnyen és rettenetesen kétségbesetten érzem magam. 1 hete állították le a lombik stimumat, mert túlreagáltam. Sz ügynök még azt is mondta hogy lát vmi miómát de ne foglalkozzunk vele mert nemrég műtöttek, de különben akadályozhatná a megatapadást. Egy ideje eléggé fáj a bal oldalam, feszül, nyom, a stimu óta jobban. Ma elmentem ide a közelbe egy nőgyógyászhoz, hogy ultrahangozzon meg, a biztonság kedvéért, hogy lássuk nincs a hasüregben ízv. Ez rendben is van. Viszont e petefészkeim még ming a duplája egy normálisnak, és óriásiak benne a tüszők, kitöltik a teljes p.fészket. És ami a legrosszabb hír volt, hogy ő is látta a méh falán, az izomban ezt a valamit, amire nem miómát mondott hanem vmi a betűvel kezdődő dolgot. Ő azt mondta hogy ez olyan mint a küldő endo amit kivettek a műtét során, csak ez belül van és ez is vérezget és nem csoda hogy fáj, sőt a p.fészkek miatt sem csodálja hogy vannak fájdalmaim. Azt mondta, ő legalább fél, de inkább 1 évig nem nyúlna hozzám a túlstimu miatt, annyira szörnyen néz ki. A másik meg, hogy adna progeszteront, hogy ne újuljon ki az endo. Kérdeztem, hogy gátolhatja -e a megtapadást az a vmi az méh falán, azt mondta nem feltétlen. Viszont azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mit lehet vele csinálni, vagy kell-e. Ja, és annyit mondott csak fájdalomcsillapítót szedjek, semmit nem tud adni, ezen az antibiotikum nem segít. Lányok, rengeteget sírtam mióta eljöttem onnan. Sz ügynököm azt mondta nem kell hónapokat várni, ha visszahúzódnak kezdődhet újra. Ez a doki meg fél, 1 évet mondott, különben még lombik se lesz, így mondta. Szóval annyira de annyira rossz most :((((((((((
ann74

Ann!
Szerintem bízz az ügynöködben, mert ő a specialista! Sokszor egy "sima" nőgyógyásznak fogalma sincs ezekről a dolgokról! Ha Sz azt mondta, hogy hamarosan kezdheted újra, akkor hidd el neki, biztosan több tapasztalata van, mint az uhu-zó dokinak!!!!!
Szorítok neked, hogy minden rendbejöjjön és hamarosan újra kezdhessetek!
gigibp

sziasztok Csajok,

üdv az újaknak!

Mieza,
jó ötlet az összegzés! 1020! :-)

Eszter,
köszi a híreket Macsékról, nagyon sokat gondolok rájuk!
drukk a kisfiadhoz! petezsáknézés mikor lesz?

Judit,
azt a kutyafáját! első 3-4 nap full pihi!!!! najó, látom délutánra leheveredtél! :-)
elvileg péntek a 14. nap, ezért azt gondoltam meglesz az inszem, de úgy alakult hogy csak jövő hét.

Zsuzska,
Sz ügynökhöz járok, holnap megyek én is uhu-ra, remélem hét elején meglesz az inszem. holnap már hétkor biztos ott leszek, aztán dekkolok az emeleten. nekem két inszem volt eddig, az sikerült amelyiknél kevesebbet voltam otthon.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

gigi!
Nagyon köszönöm a bíztatást! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy lehet ügynököm több túlstimus p.fészket látott , mint ez a nődoki. Ami jobban aggaszt ez a mióma vagy micsoda a méhizom belső falán.
Amúgy ma éreztem magamban az első pillanatot, hogy ez nekem már túl sok.:( Pedig tudom, hogy nem szabad, de elkapott. Talán többet kéne a Jóistenke társaságát keresnem...
ann74

Ann,
a legjobb helyen vagy hogy visszatereljünk az optimistább gondolatok felé. néha mindannyian érezzük, hogy na ez már túl sok, szerintem ez természetes.
én is hajlamos vagyok magamba zuhanni, de nem szabad hagyni hogy a rossz gondolatok eluralkodjanak!
küldök egy adag jobb kedvre derítő szérumot fénypostán neked! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!
DRÁGA vagy! Nagyon köszönöm!!!!
ann74

rita
nekem van egy indesitem amit most vettünk ide az új házba/albérletbe, én nagyon oda vagyok érte nekem nagyon bejött, főleg most hogy hűvösebbek vannak nem igazán tudok napokig várni a ruhákra Hannának van két hálózsákja persze napi 1 tuti hogy mosásra vár, és már pár óra múlva vissza is adhatom rá.
este meg befűti a fürdőszobát nem kell még az esti fürdéshez fűteni.
nem volt olcsó de szerintem megéri, mert nem kell teregetnem sem meg a szárítót leszedni hanem egyből mehet a szekrénybe a ruha.
télen sokat fogom használni az tuti nyáron meg a teraszon megszáradnak.
ha van még kérdésed bármi csak szólj és ha tudok válaszolok rá.
ja és 7kg mos, 5kg-ot szárít, szeretem mert 5kg többet úgysem rakok bele amit szárítani is akarok, de a 7kg is nagyon jó, mert nyáron mikor hazajöttünk a balatonról akkor csak 2géppel kellett mosnom 1fehér,1 szines és kész volt minden.

rólunk:
jól vagyunk ma sokat aludtam délelőtt mert éjjel 3-6ig nem aludtunk Hanna úgy döntött akkor ő enne óránként egy 20-30percet mire visszaaludtam volna már megint fent volt mert persze mindig bealudt a cicin, és mire végre büfizett az is időbe telt, ha meg nem várom meg akkor utána szegénykém bukik rengeteget, az meg neki sem jó.
nagyon cuki baba és Filip is oda van érte , végre ma volt egy kis időm délután és játszottunk a teraszon kicsit meg utána olvastam neki meg foglalkoztató könyvből tanuljuk az évszakok jellemzőit meg ilyenek...
a konyha persze szalad mert már este sem volt kedvem mosogatni szegény férjem meg annyit melózik mondtam neki hagyja majd én apránként megcsinálom, de már csak holnap reggel ha Hanna is úgy gondolja.... ilyenkor hiányzik nekem egy mosogatógép de nagyon csak szar a konyha elrendezése ilyen szempontból és szét kellene szedni az egészet ahhoz hogy gépet be lehessen tenni, na de majd a saját kertesünkbe kapok azt igérte a drága.

jók legyetek és drukkolunk mindenkinek továbbra is.

kubu
nem tudom irtam-e már bocs ha igen , nekem Filip mindig fecskendőből itta a nurofenesből a fingó vizet, azzal a legkönnyebb a szájukba adni és szerintem az elején tuti hogy nem adtam neki 5ml-t az szerintem sok 1hónapos korban..... az nem egész napra vonatkozik hogy annyit ihat meg ???? már nem emlékszem, régen volt az biztos.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok!

Elkezdtem visszaolvasni, de elvesztettem a fonalat, mert nagyon fáradt vagyok.
Majd holnap befejezem az olvasást, de amit ígértem, azt most felteszem!

Kép pocakfotó

Kép 28+4. napi fotó

rodina74

Kép Hanna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2010.09.09 22:22-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép . Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok

raktam fel pár képet, Judit gyönyörködj benne és hidd el 20-án neked is jó hírrel szolgálnak majd és nemsokára te is babázhatsz majd.

mieza
neked miért nincs még vonalzód???? szeretnék már látni neked is ahogy telnek a hetek és egyre közelebb leszel te is a nagy naphoz.

jó éjt mindenkinek megyek én is aludni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok! Jó éjszakát :P

Mostanra sikerült mindent végigolvasnom, ámde nem maradt erőm, hogy mindenkire reagáljak (Kubu, hogy a csudában vagy rá képes?)

Ann74, nyugi, Sz tudja mit csinál, és a nyugalom a legfontosabb. Fogadj neki szót, és nem lesz semmi baj.

Zsuzsi, hajrá petikék, hajrá inszem.

Eszter, látom a föld felett 1 méterrel. Helyes, csak maradjon így. Volt főnöknek meg toll a fülébe.

Macsnak millió drukk, babanövesztő, keringésjavító...

Judit, babaragacs szállítmány megy. Eszternél bevált! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ma már majdnem sikerült leszarom tablettával menni dolgozni. Fapofa fel, még holnap megyek, aztán két nap pihi. :D

akinek nem írtam attól bocsi, de nem látok. :roll: Jó éjt!
aktucs

sziasztok,
korai vagyok még, de csak bejelentkezésig jutok
esélyem nincs visszaolvasni (Liza itt ül mellettem a pihenőszékben-no alvás, fingo vizet mindjárt kiöntöm, nem használ :twisted: )
holnap bababuli nálunk meg védőnő meg este gyorvos, szombat elhúzok anyósékhoz hogy páromat egyedül hagyjam szo-v hogy készüljön a meghallgatásra
hétfőtől Marcus bölcsis, fura lesz, havi 60-ért de nagyon tutkó helyre kerül...
majd jövök és megint írok sokat sokat
cupp
mindenkire sokat gondolok és drukkjaim ezerrel MINDENKINEK
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.14 13:00-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

rodina, lukacsne: Nagyon jók a képek.

kubu: Magán, mert te otthon vagy, igaz?
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina: köszönöm a képeket!!!!

Nagyon éééééédes a pocakod! :D :D Énisénisénis!!! :lol: :lol:

Lukácsné: Neked is köszönjük a biztató fotókat :D :D
Az az utcsó is naon jóóóó!! :D
Vendég

Kispatak
Tegnap összeszedtem magam és kifaggattam a HR-est, priviben megírom majd! Nincs semmire idejük, azért csúszik minden ennyire, épp 40 embert keresnek. Vagyis 40 szabad hely van, na…

eszter
Sz*rd le a volt főnöködet, most nem ő a fontos :)
Jó lehetett látni a teszten a második csíkot…

A turikról, én is csak azt szeretem, ahol vállfán vannak a cuccok. Jókat lehet kifogni, én pl egy Chanel “kis feketét” vettem múlt héten 2200 Ft-ért! /Amúgy ez a Luna a Móricz környékén/

ann
Jaj, kicsit elkedvetlenítettél, hogy ennyire fájt az átjárhatósági, én még arra várok…
Sajnálom, a rossz eredményeket :(
Ne a “közeli” nőgyógyászra hallgass, bízz Sz ügynökben, hidd el, ő már több ilyet látott, mint egy sima nőgyógyász!!!

Hát nekem nem jött meg ma reggel (mára vártam Maryt), persze majd jól kicseszik velem és hétvégén jön meg, nehogy véletlenül fel tudjam hívni a kórházat! Remélem nem maradok le az ehavi átjárhatóságiról, nem szeretnék még egy hónapig bizonytalanságban lenni.
Ma estére vendégeket várok, 12-en leszünk, úgyhogy 2 napja esténként a konyhában sertepertélek meg takarítok, végre mindjárt hétvége!
estrella22

Hellóóóó! :)

Ancsav!
Na, tök jó sok vizsgálatod frissen meglesz :D
Tudsz élni :D várakozó inszem :D :D :D
De ha minden jól megy, el sem juttok a BMCig :)
A házassági, élettársi papírokhozbéna vagyok, mert nekünk a házasságit sem kérték… de asszem kell közjegyzői papír az együttélésetekről! Röpke 20-30 ezer forintnál indul asszem :? :? :?

Vnbeni!
Köszi :D
A kutyud éééééééédi lehet :D olyan jófejek, mikor így odatelepednek az emberhez :D

Angi81!
Köszi :D
Ha azt érzed, hogy várni kell még, akkor adjatok időt magatoknak! A kis Zúzmik megvárnak és amikor készen álltok, akkor majd mentek értük :D

Navi!
Hmmmmm szóval Bahamák! Ok, jó lesz, beírom a naptárba :D
Jól tetted, hogy nem szedálod le teljesen magatokat!!!
A 7 kg tök jó! Egyáltalán nem sok…és akkor még te aggódsz, hogy milyen ruhában kell majd hazamenni a kórházból? :D :D :D Neked ezek szerint a tavalyiban :D
Nem akartam belefolyni a másik fórumon ebbe a témába, de gondoltam itt egy mondatot írok róla. Én kb 42 hetesnek megfelelő pocakkal mentem be, és a szülés után azonnal akkora volt a hasam, mint mondjuk 10-11 hetesen. Szóval szinte az egész eltűnt! De ettől függetlenül ugyanabban a kismama naciban mentem haza, mert érzékeny volt a pocim és jobb érzés volt így, mint a rendes derekú rucikban!!!

Ritabmc!
Én nem szeretem különösebben, bár nagyon be voltam rá pörögve. A családban van mosó-szárító gép, kényelmes, de szerintem sokkal durvább gyűrődéseket csinál bele :? Nekem azért nem tetszett, így mi nem olyat vettünk a költözéskor!

eszter82
Budapest

Csajok!
Én látok abban rációt amit Judit írt a várólistáról! Tényleg gyanúsan kevesen vannak mostanában…

Béku!
Jöhet a pü a márkás kontra turi témában :)
Akartam tőled mast is! Jól emlékszem, ugye, hogy te először Utrot kaptál és mikor az nem vált be, mert reakcióztál rá, akkor kaptad a p..nazselét?
Mi volt pontosan a tünete annak az Utro “allergiának”?
Mert én most a p..nazselé miatt gyanakszom magamra… olyan fura… nem tudom pontosan leírni, de mintha ez a kifolyó progilé úgy bizgatna… ahol hozzám ér, viszket, csíp… :?
Ja, mert csajok! Ám nem darabokban jön ez ki ennyi idő után, hanem mintha bepisiltél volna :D De csekkoltam, tuti nem más, csak a progilé :? :D

Zsuzska!
Sz ügynök pl a min. 4 napot ajánlja szigorúan ágyiban, és utána kímélő üzemmód, sok pihi, de napi 15-20 perc seta!
K ügynök pl 14 napig ágyiban szeret tudni, persze otthon lehet közlekedni, de semmi megerőltető, és engem pl most is (egy babóval) és tavaly is (hárommal) a vv után is ágyba parancsolt!

Naviiiii!
Én egyre inkább sznob, márkafüggőnek érzem magam… :? Hogy kell átszokni?
Jobban esne nem több tízezerért venni a cuccokat!
Na jó, azért baba cuccokat mi sem ennyiért vettünk… bár, hozzátok képest ezek szerint akkor sem csináltunk occsó boltot :? Én jópár rugit, bodyt vettem tescoba, mert ott sok pamut motyó van :) és mikor Londonban voltunk, akkor vettünk sok baba holmit, 1-2 fontokért… de ti a turival ennél sokkal jobban csináljátok!!! :D
Én is át szeretnék szokni!
Bár eddig azzal nyugtatgattam magam, hogy nem egy gyereket tervezünk, így majd előkerülnek a tesóknál is ezek a cuccok, ill. A kismami holmikat is tudom majd a többi terhességnél hordani!...

Ha már íg belecsaptunk a kismamiruci témába, amitől teljesen ki vagyo bukva, hogy a legtöbb kismama ruha boltban a gúnyák 80%-a tiszta műszál!!! Ki találja ki, hogy egy kismaminak talpig műszálban kell flangálnia??? Én utálom, ha valami nem pamut…pocisan kifejezetten irritálta a bőrömet… :?

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?