Sziasztok!
Itt a föld felett jópár méterrel kicsit hüsibb az idő, de a picúr biztosan otthon érzi magát, hiszen edzett a hidegben a kis Drágám
Nagyon gyorsan átfutottam a tegnap délután óta történteket, de megmondom őszintén, szita agy kicsit kipottyantotta, így inkább holnap reggel éberebb állapotban reagálnék személyesen
Macsról akartam írni Nektek, de látom, ő már megtette!
.....hát csak imádkozni tudok értetek és remélem minden jobbra fordul!!!
így ezután kicsit nehezen is tudok örömködni, mert annyira a szívemen viselem ennek a két picinek a sorsát, és annyira nem szeretném, ha baj lenne velük!!!!
--------------------
De ennek ellenére: MINDENKINEK KÖSZI, KÖSZI ÉS KÖSZIIIIIIII
Hááát, az "Eszter megtörte végre az átkot/rossz szériát" mondat kicsit dezsavüt ébresztett bennem... tavaly is egy nagy off után sikerült nekünk és utána Hála Istennek, nagyon sokaknak! ÚGYHOGY VÁRAKOZÓK! MOST KELL CSATLAKOZNI
De ha lehet, ezúttal szeretném, ha nem lennénk majd elsőkből utolsók...ha értitek mire gondolok!!!!
Azt hiszem itt kell megköszönnöm a Jövendőmondóimnak, személyes jós Navinak is, és minden kedves drukkernek a támogatást!!!!
szóval megint csak KÖSZI, KÖSZI ÉS KÖSZI
Fél 8 előtt érkeztünk.
Én olyan, de olyan büszke voltam magamra reggel! Ott kezdődött, hogy tudtam aludni! Aztán felkeltem 5:50kor és NO PARA voltam. Belebámultam a tükörbe és egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy ha ezt Nektek megírom, nem hiszitek majd el, hogy nem voltam hisztis. De annyira, hogy Buddha elbújhatott volna mögöttem
Na ez addig tartott, míg felöltöztem és beültem a kocsiba
akkor már annyira nem voltam büszke
és nyugodt sem... konkrétan egyszerre fáztam, hányingerem volt, éhes voltam, folyt rólam a víz,...szóval a szokásos klimax-para
Szóval fél 8 előtt már ott voltunk. Levették a vért és utána jött a kínzó 2 óra.
Persze eleinte próbáltunk arcokat elemezni, de mondtam Lacnak, hogy itt mindenki Pokerface!!! Dúúúúúúúrva volt tavaly is! Most is ott sétáltak a dossziénkkal a kezükben, látták, olvasták, de semmi arcról leolvasható. Persze mikor kijöttünk K ügynöktől, már mindenki mosolygott és gratulált!
Mire Juditék odaértek, már azt elemeztem neki, hogy melyik színű papír (tudjátok, amiket rátűznek a kartonokra!!!!) mit jelent. Jelentem lányok, hogy KETTŐ JÓ CETLI VAN!!!! A rózsaszín az TERHES feliratú, és a... húúú az nem jut eszembe.
De a rózsaszín az jó!!!
Nekünk lila volt, Béta Hcg felirattal
Az sem rossz
Szóval nyílt az ajtó és K2 ügynök kiszólt, hogy: Eszter!
ÉS Ő KINT MARADT DOSSZIÉKAT NÉZNI
ááááááááááá, nem jutott ám eszembe, hogy ha nincs bent biológus, akkor no siker... ááááááááááááááá.
De K ügynök nem kertelt sokat
Egyből gratulált a terhességemhez!
Na akkor leültem sírni! És közben vigyorogtam, de nagyon
Aztán jött K2 ügynök is, és ott örültünk 4en! Azzal engedett el K ügynök, hogy reméli ezúttal egy végigcsinálható terhességet sikerült létrehozni és nagyon drukkol nekünk, hogy minden jól alakuljon, mert nagyon kell ez már nekünk
olyan aranyos volt
Megszavaztuk a progi támogatást a tuti sikerért, így mától ismét popón szúratom magam naponta, de csajok! Én úúúúúgy örülök ennek a szurinak
Nem nagyon nézett hülyének a laboros csaj, mikor kifejtettem neki, hogy milyen klassz, hogy a fenekembe döfi éppen a legnagyobb tűt
persze a p..nazselé is maradt
na ennek kevésbé örültem!!!
59-es lett a Hcg-m, stabil terhességnek nevezte K ügynök!
Megmondom őszintén csajok, hogy én nagyon reméltem, hogy nem osztódik tovább! persze örültem volna akkor is, de bennem volt a para, hogy akkor egypetéjűek, és tavaly a csajoknál is az egypetéjűeknél volt a gubanc... szóval féltem tőle, nehogy ezt a Picúrt is elveszítsük!
De egyedül van
A mi kicsi fiunk - asszem. Ez a megérzés is, Laci 3szor álmodta a héten, hogy fiú és én azt álmodtam most éjjel, hogy K2 ügynök hatalmas mosollyal közli velünk, hogy nagyon szép egészséges kisfiú, láttuk már? most éppen alszik, de bemehetünk és nézzük meg
Persze ezt közvetlenül azután álmodtam most éjjel, miután arra riadtam fel, hogy megjött Mary, ergo nem sikerült.
De szakítok Maryvel most megint jó sok időre remélhetőleg!
Asszem ennyi volt..de úúúúgy elfáradtam...
Woody, Heni!
Köszi az infoszolgáltatást
Drágák vagytok!
holnap jövök és remélem addigra már Judit is leírja a mai napját.
Szerintem annyit beszéltem neki a stressztől, hogy kimostam az agyát...kicsit fel voltam pörögve
na pussz