Új privát üzeneted érkezett!

Ildi10!

Nem baj,hogy összekevertél.Remélem,majd egyszer meglátogatsz bennünket.

Dancsi!

Nagyon édesek azok a kis fogak!

Hajni!

Gratulálok az átaludt éjszakához!Noémi már 3/44h-kor felébredt.
Ma délelőtt nem volt nyűgös,de ez kivételes alkalom.2-szer elaludt ringatás nélkül.Még soha nem mentem délelőtt sétálni.

Ildi
tfildiko

OK, mi is csak 4körül érnénk oda. Még durmiznak a babákokKép

Gabi! Nekünk jó a délelőtt is, még összehozhatunk valamikor délelőtti játszóteret is. Ágiéknak is jobb.

Kriszti! Írtam Neked Icun! Jöttök ma?
Ági! Neked mélást írtam hasonló ügybenKép

.:Angi:.
angiszeged

Gabi,
akkor mégis megrendelted a szőnyeget? Én nagyon szeretem, ok nem volt olcsó, de szerintem megérte, mert ezt sokáig tudjuk használni. Írd meg ha fent van az albumban. Ja, az albumodat nem tudtam elérni, valami nem ok a címmel.

kölötzés: belül készen vagyunk, most vannak ott a festők javítani, mert a burkolók összecseszték sok helyen a falat.
DE! nincs mmég járdánk, most csinálják, és hatalmas sár van, babakocsival nem lehet bemenni. Raklapok vannak most letéve, de azokon nem lehet bemenni a babakocsival. Szóval meg kell várni, hogy kész legyenek, férjem szerint legkésőbb nov. vége.

Jozsó is alszik, nálunk is nagy bömbi volt. Próbálom leszoktatni a cicin való elalvásról, délelőtt működött is a dolog, de most nem. Tudtam, hogy nem éhes, de addig rikácsolt, míg cicire nem tettem, ahol 1 perc alatt elaludt. Látnod kellett volna az elégedett buksiját, amint cicit kapott.

Enikő,
hú, ez sza...l hangzik. A védőnőnél vártál ennyit? Nekem ott sosem kellett 5 percnél többet várnom, az én védőnőm baromi ügyesen szervezi a kismamáit. Tőlem sem késik sose, vagy ha mégis, akkor idetelefonál. Tényleg szerencsém van vele.
Vendég

Sziasztok!
JÓ rég nem írtam, most is csak a mai-tegnapi termést tudtam visszaolvasni.
Szóval mi jól vagyunk, a pocakom növöget - habár aki nem ismer még mindig nem állapítja meg, hogy babát várok... :-) Pedig már 22 hetesek vagyunk!
Seri! Ez most kismamatorna vagy szülésre felkészítő tanfolyam? Én is szívesen elmennék. Hány alkalom?
Gabi3! Ki volt a szülésznőd? Tudom hogy már írtad, de elfelejtettem felírni, és mostanában nagyon-nagyon húgy agyam van... :-)
Meli
meli27

Meli,
a kismamatorna az torna, a szülésre felészítes pedig elméleti dolog. Kép Kép Kép

Ez előbbit az Új KLinikán van, az utóbbiról pedig érdeklődj a védőnődnél. AMit tudok, hogy keddenként van pl. az IH-ban, délután 4-től talán. Arra jó, hogy a lelkiismeretedet megnyugtasd, de szerintem sok újat nem fognak mondani. Főleg ha sokat netezel, olvasol kismamás újságokat a témában.
Vendég

Meli: Kerekesné Juhász Csilla, a szülőszobán keresd, este 6:30-tól reggel 6-ig. Hivatkozhatsz rám is.

Angi: Nekünk már csak a jövő hét lenne jó tali ügyben, esetleg még a péntek? Ha másnak is jó?!
Azt még nem tudom, hol a Puskás u.i jáccó.

Dancsi:Azóta megváltozott a rendszer, már nem a körzeti védőnő intézi a paírjaidat, hanem központilag, 3 védőnő gürizik egész szeged és környéke kismamáin!
Nekem már 10ért csinálta, de tényleg szép. Meg anyukám fizeti...KépBátor kapta a keresztelőre.

Tettem fel képeket az albumba!http://babanet.hu/album/main.php?album=958

Gabi3
inecsg

Dancsi,
Sejtettem.... :-) Gyengébbek kedvéért leírom, hogy azért kérdeztem, mert kismamatornára járok az Újklinikára, meg a keddi tanfolyamon is voltam már az IH-ban... Most ez a Vasas-Sz. P. utcai dolog érdekelt volna!!!!!!!
meli27

Gabi,
május óta megváltozott a rendszer? Tehát már nem a saját védőnőm intézi a pecsétet? Ezt a baromságot!

10 ezer pénz? Mekkora méret?
Vendég

Gabi kösz az infot, ment mail.
meli27

Dancsi: Igen pár hónapja megváltozott a rendszer és a saját védőnőddel csak akkor találkozol, ha ő jön el hozzátok. Ha mész tanácsadásra akkor a Vasasba kell menni központilag (a vidékiek -járásiak- is ide járnak) és 3 vagy 4 védőnő van aki minden kismamát lerendez! Csak hát mindig tömeg van! És új könyvelési rendszer van a védőnőknek, új féle kartonokat nyitottak és mire mindenkiét egyenként kitöltögetik........addigra nyugdíjaznakKép Na ezért tart ilyen rohadt sokáKép

2 ajtó van egyik a vidéki kismamáké másik a szegedieké. A vidéki szobába a 3 óra alatt amíg ott ültünk összesen 3 kismama ment be a 2 védőnőhöz, míg a szegedi szobába vagy 15-en.

Bogi még mindig alszik. Felébred ebédelünk és utána megyünk a jáccóra! Lehet lesz 1/2 5-5 is!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

akkor jó a rendszer. Kép Kép

a régivel semmi baj nem volt, legalábbis nálunk tök jól működött.
Vendég

Enikő! NE!künk isKép((

Ági! Nem tudok telefonálni, mert khm zárlatos lett a telom a nyáltól. És nem az Én nyálamtól;)

angiszeged

Meli27!
a november 3-ai az szülésre felkészítő, annak ajánlják, aki a Klinikán fog szülni, mert azt is bemutatják elvileg a kismamáknak. Mást nem is igen tudok róla, az első találkozó után kiderül, érdemes-e ide járni.
Van Vasasban is terhestorna is, az azt hiszem, hétfőnként 13 órától.

A központi védőnői tanácsadás valóban rémes, irtó sokan vannak. Én még nem mertem egyszer se beülni, de 16-án kénytelen leszek. Ők adják a beutalókat uis.
A körzeti védőnő, ha jól értettem az elmondása alapján, tanácsot ad, kimegy hozzád, ha kell, stb.
seri

Seri, akkor azt hiszem elmegyek a szülésfelkészítőre! Az első emeletre kell menni szerinted? Ki fogja tartani? Fűrész Vera? Hány alkalom lenne egyébként? Én a klinikán fogok szülni, tehát mindenképpen megnézem.
meli27

Sziasztok!

Gabi!

Hát,jó lenne,ha nem lenne ennél nagyobb gondom.Megrendeltük a fényképezőt,japán gép.Eddig még nem találkoztam ezzel a márkával,de ajánlották.Kártyával és töltővel kb.103000Ft.Ennyi pénzért,remélem,hogy jó képeket fog készíteni.

Enikő!

Ez nagyon durva,hogy ennyit vártál.Gyerek nélkül is sok lett volna.Nem csoda,hogy sírt a Bogi.
Voltunk a játszótéren,kár,hogy nem találkoztunk.

Ági!

Örülök,hogy találkoztunk.Mi sem maradtunk sokáig.

Nóri!

Jó volt egy kicsit beszélgetni.Remélem,találkozunk máskor is.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Mama-nap volt ma (mint minden szerdán), ezért nem tudtunk menni. Lesz még a héten tali? Olyan szép az idő, ki kellene használni.

Angéla,
holnap reggel9 körül bekapcsolom az icq-t, ha tudsz valamit a talival kapcsolatban, írdd már le léci!

Enikő,
tényleg nagyon durva volt a várakozás.

Dancsi,
Jozsóka még mindig édes nagyon!

Gabi3,
nektek mikor lenne jó a tali?

Sziasztok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Mármint melyik márkával, milyet rendeltetek?

Gabi! majd érdekelne hol van Sári magánrendelése.
Én a képeken nem láttam a játszoszönyeget, de Bátor nagyon sokat nött! És milyen ügyesen áll négykézláb! Fényképezön kár bosszankodnod, a mienk is fele annyiba kerül, arrol nem beszélve hogy 2 éve amit vettünk kamerát nem is volt digitális, most meg fele annyiért olyat adnak. A müszaki cikkek ilyenek, tudni kell hogy egyre jobb és egyre olcsóbb.

A pecsétet eddig a körzeti nödoki adta, most is ugye? Csak ahhoz hogy bejussunk ki kell várni a védönönél a sort, ami lassabban megy, jol értettem? Akkor viszont gondolom senki sem megy 4nél többször (tavaly tesom dokija havonta hivta!)

Enikö! lehet hallottad már, de ne lepödj meg ha még nem, Boginál még nem igy volt, vércsoportra el akarnak majd küldeni 2x is, én nem mentem el miután megvolt a 4. pecsét vérvételre. Igy az is elmaradt. Vércsoport nem is változhat, amugy se néznek itt semmilyen különösebbet, akkor felesleges ismételni, de a doki ugyis ad beutalót. Nekem senki sem hiányolta a korházban miért volt több hónapos. Azt hiszem te irtad utálod a vérvételt, csak azért szólok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági, Ildi!
Jó volt veletek találkozni!

Lányok!
Csütörtökön, pénteken találkozunk valahol? Használjuk ki a jóidőt!

Nóri
norcee

Sziasztok!
Eniko, ugyan mar, ha tudnad Kristof hany babat vert mar meg. Persze en mindig egek. KépKép Csak 3 vedono foglalkozik a szegedi kismamikkal, Ujszeged nem tartozik hozzajuk.

Gabi, nagyon szepek a gyerekek, Bator jo kis husis.

Ildi, en is orulok, hogy talalkoztunk, Noemi nagyon aranyosan nezelodott. A fenykepezo biztosan jo, foleg, ha ilyen draga.

Karmen, Nalatok is vercsoport osszeferhetetlenseg volt?

Nori, Lena is gyonyoru, rengeteget nott, miota legutobb lattam.

A delutani alvas a kovetkezo volt: 10 perc a biciklin, utana mar nem tudtam visszaaltatni. Persze mar fel 8-tol alszik.

Tunde cikkere en is kivancsi vagyok.

Agi
agi77

Sziasztok!

Kármen!

Még egyszer, köszönöm a képet.

Ez az én kislányom:
Kép
tfildiko

<font color="ff0000">Sziasztok!!
Seri!Oké,megyek szülésfelkészítőre,oda nem is kell igazolás!!!De szülésvideót nem nézek,tuti!Klinikalátogatás is lesz?Mikor?
Ceniko:holnap,lehet,hogy megyek a játszóra,csak írok előtte sms-t!
Tfildiko:ti is jöttök?
sok puszi mindenkinek!</font>
ildi10

Ja,seri!oda milyen ruhában kell menni?
ildi10

Tfildiko:nagyon szép a kislányod!!!!Kár,hogy rólad nincs kép!
ildi10

Sziasztok!
Sajnos nem jutottunk el a játszóra, mert tegnap valami dolgom volt (már nem jut eszembe, hogy mi), ma meg anyuék eljöttek, és így tudtam egy csomó dolgot itthon csinálni (apa Bp-en van egész napos gyakorlaton. Még jó, hogy levelezőre jár. Szept. óta ez már a 2.) - vasalás, rendrakás, kutyafürdetés stb.)
A mellem még mindig fáj, jó nagy lebegőt veszek szopi előtt, és összeszorítom a fogaimat. Felszisszenni nem szabad, mert akkor Tomika hirtelen elengedi a cicit (jujj...!), és ijdeten rámnéz. Olyankor mosolyogni kell, és biztatni, hogy szopizzon. Remélem, a Garmastan hamar helyrehozza.
Meg most azon a cicin csak táplálkozás van, szórakozás csak a másikon. Ezért még az ágyunkban is helyet kellet cserélnünk, mert mostanában többször beviszem Tomikát közénk éjszaka, amikor már nem bírom a gyűrődést, és pont a fájos cici esett neki "szájra".
Ja, ma 8 hónapos Tomika.
A 2.fog még mindiog nem bújt ki, de nagyon meg van duzzadva, és bármikopr áttörhet. Vettem Chamomillát, adtam neki, remélem, használ.
Már egyre ügyesebben áll négykézláb, és néha fekvésből majdnem feül.
Ja, imád sétálni. Ha nyitom az ajtót, röhög és kapálózik.
Köszönjük a gratulációkat a Kismama szülisztorival kapcsolatban. Sajnos az elejét lehagyták, pedig volt 2 olyan jó mondat benne... (ide mosolygó fejet tennék, ha tudnám, hogy kell).Csodálkozom, hogy már megjelent (szeptemberben küldtem be
Azért nem semmi, hogy milyen sztár Tomika: 8 hónapos, és már kétszer jelent meg fotója (igaz, az első némi hátszéllel...).

Karmen!
Bella kutya válogatós, de ha fogára való van, falánk. Meg persze kunyerál is (spániel tulajdonság).
Tomika születése óta hízott 2 kilót, mert nem volt idő vele nagy sétákat tenni. Majd tavasszal bepótoljuk. Ha elmeygünk anyuék a pótgazdik.
Hogy lehet videót elküldeni. Nekünk nem sikerült, mert nagyon nagy. Van valami tömörítő stb. Megírnád egyszer priviben?
Orsi ezzel a súllyal is nagyon csinos.
Beleményítés: én még tartom magam, és igyekszem kivárni, míg kialakul Tomika rendes alvókája. Persze próbálok segíteni dolgokkal (esti rendszer stb.) Tegnap elalvás után csak 3,5 óra múlva ébredt föl!!! Bár lehet, hogy csak véletlen volt.

Ági!
Ja, megtaláltuk a hintát. Tomikának nagyon tetszik, már kétszer voltunk ott. Köszi.

Dancsi!
Én a szőlőt gyümicentrin adom Tomikának. Imádja.
Gyönyörű a fogacskás Jozsó! Tomika nagyon jól fog kinézni: alul egy fog, fölül egy fog. Ráadásul átlósan.
A cicin alvás nálunk is működik néha. Félálomban szokta keresni a cicit: kitátja a száját, csukva a szeme, és tátog. Meg lehet zabálni. Én ilyenkor vakhangyának hívom.
Jozsó is nagyon édes lehet az elégedett pofijával.

Kriszta, Ildi!
Köszi a gratulációt a Kismama szül.sztorihoz.

Gabi!
Szül.sztori.
Nagyon aranyosak a gyerekek!

Ildi!
Végre egy kép Noémiről! Gyönyörű szép baba! Jó lenne még több képet látni rólatok!

Na, lassan apa is hazaér! Reméljük. Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi!

Megnéztem az albumodat,nagyon szép családod van.

Kármen!

Kyocera MR-410 a gép márkája.
Nekem az olcsóbb gép is jó lett volna,de a férjem ragaszkodott ehhez.Közvetlen a szállítótól rendeltük meg,így 9ezerrel olcsóbb,mint a Médiában.
A mi videókameránk is most olcsóbb,mint amikor vettük.A mikrónk fele annyiba kerül.Ez van.Mindig újabbak jelennek meg a piacon,a régebbiek ára pedig zuhan lefele.

Ági,Ildi10 és Tünde!

Köszönöm a dicséreteket a lányom nevében.Ha megérkezik a gép,lesz több kép is.

Ági!

Remélem,hogy legközelebb jobban meg tudom nézni a gyönyörű kisfiadat.

Tünde!

Remélem,hamar rendbe jönn a melled.Én is azt a krémet használtam rá.
Nagyon ügyes a kisfiad és tényleg egy sztár.

Nóri!

Nagyon szép a kislányod.

Ildi
tfildiko

Tünde,
mióta adod a szőlőt? nekünk sajna nincs gyümölcscenteifugánk, majd a Jézuskától kérek egyet.

Szóval én disznólkodom a szőlővel. Jozsó rajong érte, és nem lesz hasmenéses sem tőle szerencsére. Mondjuk nem is sokat kap belőle, meg nem is minden nap.

A meggyet még nem próbáltam, van egy csomó lefagyasztva. Ti adtatok már meggyet? Állítólag az első adható gyümik kozt van a meggylé.
Vendég

Tünde,
próbáld meg sokat levegőztetni a melledet. Én kaptam kölcsön Bioptron lámpát, és csodát tett a cicimmel. Nem hittem benne, de tényleg használt.

Jozsó is sokszor megharap, de már látom az arckifejezésén, amikor harapni készül és olyankor elveszem a cicit. Ezen áltlában berág és elkezd visítani. Kellett nekem örülni a fogacskáknak. Kép Kép Kép
Vendég

Dancsi, szerintem nyugodtan adhatod a meggyet.

Ildi, Baján laknak, iskolai szünetekben szoktunk menni, de ők szerencsére sűrűbben tudnak jönni. De még mindkét nagymama dolgozik, most vannak a csúcson, úgyhogy nagyon hiányzik a segítségük. Anyukám jövőre talán nyugdíjba vonul, remélem majd többet látom .

Enikő, Peti és Dani között pont 2 év a korkülönbség.
Sajnálom, hogy ennyit kellett várakoznotok, nem értem, hogy tehetnek ilyet egy kisgyerekes kismamával. Pedig annyi védőnő van...

Kriszti, nem hiszem, hogy a mesenézés sokat segítene, Benedeket jobban leköti a technika, inkább a tévét kezdi el vizsgálgatni, vagy a könyvet hajtogatja, szájba veszi.

Bencike időnként még mindig köhög, pedig már a gyógyszert is beszedtük, már szívesen mennénk talira is. Mindenesetre holnap mostmár megkapja az oltást, tovább nem húzzuk.

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Dancsi! nekem van, nem használom. Szölöt szürön szoktam átnyomni és megissza a levét. Ezért nem koszolok többet.

Ági! nem volt összeférhetetlenség. Törvény, hogy kismamának kell vércsoport meghat. a terhesség elején és a végén. Ezért nem mentem el újra mert csak rutinból küldtek volna. Csak eszembe jutott mert kedden pont küldtek megint egy kismamát.

Tündi! akkor Bella hol van ha elutaztok? Videó! én max. 20 másodpercet csinálok, tömörítem zip-re és azt teszem fel egy weboldalra onnan akit érdekel le tudja tölteni ha ngy akkor is. Ha rövidebb ideig tart akkor levélben is elmegy a mérete miatt.

Tegnap már csak 20 perc kellett az elalváshoz. Éjjel 1x volt szopi, 5 perc után aludt. MÁr örülök elsö este kibirtam az 1 órás sirást!

Ja és ma 9 hónapos Orsi. Meg pár napja elkezdett tapsolni, mondtam neki mit csinál, azota ha szolok hogy tapsoljon lelkesen ütöget a tenyerét. Anyoséknak hétfön bemutatót tartunk majdKép

Ildi! ez nem ismeretlen, nyomtatói nagyon jók!!
Nyomtatóban a nagy teljesítményű nyomtatók között Európába igen előkelő helyen szerepelnek.
Csak te nem ismeredKép fényképezöje nem tudom milyen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Eszter 2 napja megint újított: hajnalban felébred, cici, majd alszik 3/4 nyolcig. Most aludt el, pedig ilyenkor már kelni szokott a délelőtti alvásból. Nem tudom, miért van.
Jaj, ma megint mennem kell a fogorvoshoz.
Szerintetek mi lehet ez? Elkezdi a fogamnál, hátramegy a fülem alá a fájás, majd a tarkómnál befejeződik. A fogorvos szerint nincs rossz fogam, akkor mégis mi ez? Mondjuk melegre és édesre kicsit érzékeny a fogam. Az agyamra megy, most meg jön a 3 napos hétvége, nem merem a kockázatot vállalni, h fájjon. De csak tompán lüktet. Most pl. semmi.
Olyan meleg van kinn megint! Találkozó lesz?

Gabi3,
gyönyörűek Bátorék, gratulálok Hozzájuk! Fló igazi kis hajasbaba Kép.

Dancsi,
igaz, a meggyet a hozzátápi elején már adhatod a babának. A szőlőt én is szűrőn átpasszírozom és a levét adom Eszternek, amit újabban (mint sokmindent) nem hajlandó meginni (enni).

Erika,
mi nem nézünk mesét, nem keversz össze valakivel? Mesekönyvet szoktunk lapozni este, lehet, h félreértettél Kép. Vagy én nem voltam elég konkrét. Nem akarom tévétetni, aztán majd látjuk, meddig bírja.

Ildi,
gyönyörű Noémi! Édes, nagy baba! Mik a paparméterei? Miket tud már?

Tünde,
Kép kettőspont, majd a zárójel egyik oldala, attól függ, szomorú, vagy nevető jelet akarsz.

Elaludt a lányom, megyek teregetni.

Sziasztok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

6hós kortól adható,a táblázat szerint.A doki néni mondta,hogy a meggy nálunk már 4hótól adható,mivel mi tápit eszünk.Holnap kapunk utoljára az anyatejgyűjtőből tejcit,most közölték a férjemmel.Ezen a héten már csak naponta 150ml jutott.

Erika!

Jó,hogy nincsenek olyan messze a nagyik.3gyerekhez kell a segítség.Találok valahol képet rólatok?

Kármen!

Köszönöm az infót Kyocera ügyben.Remélem,a fényképezőjük is jó.Te nagyon értesz a számítástechnikához.Tanultad?
A számtech.alapfogalmait már elkezdtem tanulni,de a géptől még idegenkedem.
Nagyon ügyes az Orsi,és már 9hónapos.Édes lehet tapsolás közben.Az anyósod is boldog lesz,hogy milyen ügyes már az unokája.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Gabi, alakul az alvás dolog, kitartok, bár tegnap apával majdnem összevitatkoztam, fél 10-kor még le akarta vinni játszani a lányt:-))

Most éppen karalábéfőzeléket csinálok, hátha azt megeszi őnagysága.

Tündi, bírd ki a fájdalmat, biztosan elmúlik. Én annak idején a medela krémet használtam, az is nagyon jó.

Karmen, tarts ki, ezek a kis manók imádják feszegetni a türelmünk határait.

Valaki korábban írt a vetítőgépről, tudtok helyet, ahol lehet venni? vagy filmet hozzá?
H
babamama

Hajni,
filmet a nagyobb játékboltokban lehet venni, totál' lehaltam, mennyibe kerül... Bezzeg a mi időnkben Kép. Diavetítőre gondolsz, ugye?

Karmen,
édes lehet Orsi tapsolás közben Kép. Gondolom, mennyire élvezi, hogy tudja csinálni.

Ildi,
nincs olyan kismama ismerősöd, akinek sok a teje? Mert ha gyerekdoki felírja, akkor hordhatsz olyan anyukától, akinek sok van és megvan az engedélye. Neki a TB kifizetné, Noémi pedig kaphatna továbbra is női tejet. Sztem beszélj a védőnőddel! Ne hagyd annyiban.
Persze, a dokikat is szponzorálják a tápi-cégek (tisztelet a kivételnek).
Osztom a véleményeket és a felháborodást az egészségüggyel kapcsolatban!
Amúgy mi sem lakunk messze egymástól. Akár össze is futhatnánk, ha gondolod.

Üdv,
K.

Eszter még mindig nyomja.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Szerintem.ott valami gond biztos van.(De ne legyen igazam.)Ok nélkül nem lüktet.Megnézte röntgennel a dokid?Menj el az orvoshoz,én is azt tenném.
Nekem is sok gondom volt a fogaimmal.Egy ideig nagyon elhanyagoltam őket,mert féltem a fogorvostól.Ma már nem így van.Rengetegszer voltam nála,mire rendbe hozta a számat.Többet nem hanyagolom el,félévente megyek hozzá.
Noémi 5700g(tegnap mértem)és kb.59cm.Mostanában nem eszik olyan sokat,csak 700ml körül.Már nem is hízik olyan mértékben ,de nem baj.Az a lényeg,hogy egészséges.Már fel tud ülni,ha fogom a kezét.Nagyokat nevet,és hangot is ad hozzá.Az oldalára is fordul,de csak néha.Kb.ezeket tudja.
Már 1órája alszik.Megyek, és takarítok egy kicsit,mielőtt felébred.

Ildi
tfildiko

képzeljétek, bent voltam a fürdőszobában, hogy betegyek egy mosást, Jozsó a földön és kigurult az előszobába, ahol a dzsuvás, saras cipőmet rágta ÉLVEZETTEL. Kép Kép Kép

Kíváncsi lennék hogyan jutott ki, mert küszöb is van.
Asszem ez a gyerek 1 éves korára több kiló mocskot meg fog enni. Lesz valami baja tőle? Ennyit a sterilizálásról......

Kriszti,
részvétem a fogad miatt.Tuti van valami gond szerintem is, magától nem fájhat.
Vendég

Tündi! már ugy értem anyukádéknál is lakhat addig v. elmegy naponta sétáltatni hozzátok?
Nálunk anyuék a kertbe engedik a lakásba nem vihetem be. Elötérbe sem (nálunk sem jön a szobákba)

Ildi! Informatikus vagyokKép

Kriszta! Nekem volt egy ciszta a fogamon, rezekálni kellett volna, de mivel panaszt nem okoz én meg nagyon féltem, biztam benne elmúlik halogattam. 3 évig. Akkor sem fájt csak hirtelen lett a szájpadlásomon egy gennyzacsko. Akkor aztán mégis mütét lett, nem 1 fog, hanem 2, érzéstelenitö nem hatott ha a gyulladt területhez értek, késöbb is volt ujra telitödött, megint keresztül mentem rajta. Ja és akkor már elkezdett meglazulni a fogam, idöben mentem még éppen, megusztam. Szoval különösebb fájdalom nélkül is tud alattomos lenni, én amikor gyanus hogy valami gond lehet vele, mindig elmegyek röntgenre azon egyértelmü van-e olyan gond, amit kivülröl nem láthat a doki.
Van a Hajnoczi u. elején maszek rtg. nem drágább sokkal mint az állami.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tündi! már ugy értem anyukádéknál is lakhat addig v. elmegy naponta sétáltatni hozzátok?
Nálunk anyuék a kertbe engedik a lakásba nem vihetem be. Elötérbe sem (nálunk sem jön a szobákba)

Ildi! Informatikus vagyokKép

Kriszta! Nekem volt egy ciszta a fogamon, rezekálni kellett volna, de mivel panaszt nem okoz én meg nagyon féltem, biztam benne elmúlik halogattam. 3 évig. Akkor sem fájt csak hirtelen lett a szájpadlásomon egy gennyzacsko. Akkor aztán mégis mütét lett, nem 1 fog, hanem 2, érzéstelenitö nem hatott ha a gyulladt területhez értek, késöbb is volt ujra telitödött, megint keresztül mentem rajta. Ja és akkor már elkezdett meglazulni a fogam, idöben mentem még éppen, megusztam. Szoval különösebb fájdalom nélkül is tud alattomos lenni, én amikor gyanus hogy valami gond lehet vele, mindig elmegyek röntgenre azon egyértelmü van-e olyan gond, amit kivülröl nem láthat a doki.
Van a Hajnoczi u. elején maszek rtg. nem drágább sokkal mint az állami.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Kristof idoben elaludt, ugyhogy mi megyunk a jatszora, kb fel 4-4 korul.

Ildi, nagyon formas Noemi, es ugyes, hogy mar ilyeneket tud. Vannak kepek a talikrol itt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2631&page=1&image=52276
es itt:http://babanet.hu/album/main.php?album=3373

Karmen, aranyos lehet Orsika, majd holnap megnezzuk hogy tapsikol. Kép Ti tudtok jonni ma a jatszora?

Kriszta, nekem is marhara fajt a mult heten a fogam, vagy inkabb az inyem, az egesz arcom le volt zsibbadva. Azt hittem a bolcsessegfogam jon, de vegul is nem. Hasznaltam a gingisolt, es 2 nap alatt elmult. Remelem Neked sincs semmi komoly bajod.

Agi
agi77

Sziasztok! Mi megyünk játszóra, de 4előtt tuti nem érünk oda. Inkább később sztem.

MEgnéztem Gabi az albumotokat, és irtó helyesek a gyerekekKép. Flóra egyre szebb!!! És hogy nő a haja, eszméletlen. Bátor nagyon ügyes kis vasgyúróKép

Ildii! Nagyon szép kislányod van, remélem délután megnézhetem élőben isKép.

angiszeged

Ági! Nem mert megyek angolra. Muszáj mert a szakmámban mindenütt kérik.

Ja, képzeljétek kaptam (igaz nem szineset) bébipatentot, még jo hogy nem vettem meg az elsö helyen, mert másutt 130Ft-al olcsobb volt. Darabra nem találtam, de hétvégén megcsinálom a ruhákat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, időközben egész spontán elutaztunk három hétre nagyszülőzni.

Mennénk mi is játszóterezni. Jól szűrtem le, hogy valahol a Tesco körül lesztek? Ha valaki még tudná írni egy kicsit pontosabban, annak örülnék; ellenkező esetben majd körbebicajozzuk a terepet.

Ildianyu, jársz még erre? Mi újság veletek?

Katicabogár

Kati
katicabogár

Szia Katica! De jó, hogy jöttökKép.
Puskás u. Ha a tescoval szembe állsz, akkor tőle jobbra esik. A tesco bejárataival egy vonalban van egy kis átjáró a panelek között. Ott menjetek át, és menjetek a járdán addig, míg jobbra nem lesz egy bekerített játszótér.

Ha lehet, akkor a kis csúzda mellett legyünk, ott a homokozó, meg a csúzda.

angiszeged

Köszi!

Kati
katicabogár

Köszönjük a dicséreteket.

Ági!

Köszi,meg fogom nézni a képeket.

Angi!

Ma nem megyünk már a játszóra.Voltunk a Tescóban,és arra jöttünk vissza.Nem volt ott még senki.Holnap mi is kimegyünk.Nekünk csak 3/4 5h-ig jó,mert negyed 6 körül eszik a Noémi.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

A védőnő sem tud senkit,aki tejet adhatna.
Örülök neki,hogy eddig is kaptuk.A kis súlyú babáknak és az ikreknek adtak többet az anyatejgyűjtőben is.
Merre laktok?Találkozhatunk valamikor.

Holnap jön valaki a játszóra 4hkörül?

Ildi
tfildiko

Ildi! én nemrég adtam el fagyitejet, 1 honap mulva akarok megint. Nincs orvosi papirom, ha ugy érdekel.
Korábban ajándékoztam is,de már kell nagyon az ára.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hol lehet barnarizst venni?
Nincs se a Tescoba se a Corába már hónapok óta.
Amit a bioboltba árulnak az pedig nagyon rossz és nagyon drága.
Zozo
Vendég

Kármen!

Köszi,de a fagyasztott tejet nem eszi meg.Próbáltuk már,és nem izlett neki.Aranyos vagy,hogy felajánlottad.

Ildi
tfildiko

Ildi,
és ha kevered a fagyi tejet a tápival? Akkor esetleg nem érezné az ízét.

Zozo,
gőzöm nincs.
Vendég

Most vettem észre miután elküldtem,hogy rövid i-vel írtam azt,hogy ízlett.Bocs!!!

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?