Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Olyan jó olvasgatni, amiket írtok, én lassan - tényleg lassan (értsd: majd 1 év) - eljutok a stimulálásig, és minden infónak nagyon örülök! Az az igazság, hogy a BMC-ben a rengeteg várakozás közben sosem szeretek beszélgetni, mert annyi negatív infó árad ott, sokkal kevesebb, mint pozitív, persze, ez érthető, hogy miért. ...De én mára már úgy érzem, hogy fontos a sikerekről is hallanom, és itt olyan 50-50 százalékban lehet olvasni sikereket és veszteségeket. Segít felkészülni! Volt valakinek antagonista stimulációja???? Van tapasztalat????

Üdv,

Atalie:-)
atalie

Sziasztok!
Nem tudok napközben jönni, még olvasni sem, mert rám szóltak az Internetezés miatt. Kolléganőim egész nap azt figyelik, hogy én mit csinálok, és szóvá tették, hogy netezek. Nem mintha ők nem tennék, bár ők inkább egyhuzamban neteznek fél órát míg én az üres másodpercekben szoktam olvasgatni. Azt viszont többször.
Egyébként is állítólag panaszkodtak rám a vevők, hogy "nem megfelelően beszélek velük" Mondtam, hogy a netezést aláírom, szoktam, bár azokat az időszakokat szoktam erre használni, amikor a program működésére várok, azt is elismerem, hogy túl sokat vállaltam magamra és egy része elmaradt, de ez utóbbit nem. Mondtam, hogy példákat kérek, mit mondtam, mikor kinek (egyáltalán én voltam-e?)
Erősen úgy néz ki, hogy kolléganők fúrása sikeres, még a végén kirúgnak. És engem még sajnos a lombiktörvény nem véd, csak a stimu kezdetétől. Ha egyáltalán eljutunk odáig.

Brumi, sajnálom :cry: Remélem most már nem lesz újabb kifogás és a következő tényleg inszem lesz. Természetesen sikeres.

Macs, nagyon-nagyon drukkolok nektek, ne add fel. Remélem nem kerül sor a döntés meghozatalára. Imádkozom értetek, ha nem sértődtök meg ezen.

Eszter, küldök még egy kis babaragacsot, és holnap este jövök meglesni az eredményt! Hajrá!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit, holnap neked is mennek a drukkkok, aztán meg a babaragacs-szállítmány. Elindítom már most, hogy biztosan odaérjen. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béka, már csak egy kicsit kell várni. Egy mensivel megint közelebb a célhoz... :wink:

Kispatak, örülök, hogy legalább látogatóba hazatalált a vándormadarad. Ha vígasztal, én amikor megismerkedtem az első férjemmel és elköltöztem, 5 évig nem álltam szóba a szüleimmel. Illetve majdnem 6. Aztán csak hazataláltam, és ma a lehető legjobb viszonyban vagyunk.
A fogadnak is jobbulást.

Kubu, anyukád nem semmi. :shock: :shock:
Azt hiszem őrá ráférne néhány hónap (vagy év) magány... Ne foglalkozz vele, csak a gyerekeid meg a férjed számítanak.
aktucs

Lányok!
Nagyon izgulok ma értetek!

Remélem csupa jó híreket hallunk a!+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Aktucs: ne hagyd magad!!!
Nehogymár a hülye kis irigykedő kolléganők miatt kelljen eljönnöd a munkahelyedről!

Amint megkapom Sz-től a fogamzásgátlós vényt,viszem is a "nagyfőnök" orra alá a papírt...
És megmondom azt is,hogy most azonnal vegyenek fel valakit a helyemre,mert igenis SIKERÜLNI FOG!!!

Így nem tervezek 1-2 hónappal később visszamenni,most már babázni fogok :)

Ő nagyon rendes,úgyhogy nem fog kiakadni ezen,másik üzlet vezetőjeként nemrég jelentette be neki egyik alkalmazottja,hogy babát vár,állítólag olyan lelkesen faggatta,hogy milyen nemű,és milyen érzés... :D :D :D :D

Szóval ő az ÚJ nagyfőnök,gondoltam inkább az ő orra alá rakom a papírt,nem a közvetlen üzletvezetőmé alá,aki természetesen fog tudni róla.
Vendég

Jó reggelt,

Már megint hogy lemaradtam, ejnye-bejnye. (ööö sokat írtam válaszban)

Kisbeeka,
Lehet tudni az okát hogy nővéredék miért nem mentek szülinapozni ?
Hogy haladsz a csomagolással ?
Pipellő ?
Mary kopogjon már be ! jupppé olvasom hogy megérkezett.
Muti nacit.

Mieza,
Totál béna vagyok, hiszen tudtam hogy a kövi uhu a szupigépen lesz, nem tudom miért gondoltam hogy mégis a Lajos utcába jöttök :lol:
Lassan be kellene jelentkeznem nekem is.
„Jaj, de okos nézése van Lizának már most!!!” – mondanám hogy anyja lánya :oops: 8) :lol:
Persze valóban úgy hangzik hogy önsanyargatok, de inkább azt mondanám naivan reménykedem, amikor felhív kedvesen, majd pár pillanat múlva hangot vált és jön az „áldás”. Tudom, nem tanulok vagyis mondanám nem tanultam ezidáig a dologból, de majd most !
Tali azért volt, mert az apukámnak volt a születésnapja és őt a világért nem bántanám meg azzal hogy nem megyünk le, hiszen annyira várta az unokáit is.
Ruci: tegnap teszeltem én is, huh annyi pinky cuccot (nacik, téli kabát, sál, sapka, kardigán raktam megfigyelt státuszba, aztán majd goni módon uccsó pillanatban lecsapok :lol: )
Remélem jól vagy már !
Másik oldal: picit nekünk is van részünk anyóséktól ilyenben, legérzékenyebb rész a kaja :lol: :lol:
Az tuti hogy a szülőkkel nem fogjátok tudni megértetni a Ti álláspontotokat, nekik mindig a kicsilányuk, kicsifiúk maradtok akiket ily módon halmoznak el olykor túlságosan is a szeretetükkel. Megsúgom ez az általad leírtak fényében még rosszabb lesz mikor már hárman lesztek.
Tök jó linkek, én is lementettem őket :lol:
Boldog házassági évfordulót Nektek.
Juppé aji babarucik.
Éljen a teszvesz/vatera, nálam is nagy favorit, milliónyi cuccunk van onnan.

Colin sortárs,
Ja igen ez tényleg jó amikor nyilvánosan, mások előtt megy a kritizálás (bocs remény73, vicky79).
Szóval 9 hónaposan nyomorék gyerek, aham hát szép, (akkor mit szólna hozzám, Marci most Liza születése után, szépen visszaült a saját kis babakocsijába és viteti a sejhaját ezerrel).
Ja erről jut eszembe bilizni is már min 1 évesen tudnia kellett volna Marcinak …. ÁÁÁÁ
Persze nem pótol és nem helyettesít, de milyen jó hogy azért a párod szüleitől kapsz pozitív visszajelzéseket.
Nagyon sajnálom nálad is helyzetet, és borzasztó tényleg hogy benne van az ember mindennapjaiban, a gondolataiban.
Köszönöm a kedves szavaidat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter, Judit hol vagytok a hírekkel??? Gyertek gyorsan had örömködjünk!!! :lol:

Maccséknak megy a bennt-tartó drukk! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nem sokára hívom a biológust, hogy hány kismókusunk lett! Jajj, nagyon izgulok! :D 8)

Aktucs, micsoda bunkó kollégáid vannak! Nemhogy a saját dolgukkal törődnének, de ne hagyd magad!!!!!!
gigibp

sziasztok

vesém javulgat igyekszem sokat inni hogy hamar megszabaduljak a fájdalomtól.

eszter , judit
drukkok mennek mára nektek és remélem mindenki + hírrel jön.....

ma megyek délután varratszedésre remélem utána már jobb lesz egy kicsit a helyzet.

brumi
sajnálom ahogy jártál, remélem a köv sikerül nektek és babázhatsz te is.

Hanna tegnap jól megviccelt, nem aludt délután 2-6ig óránként akart szopni, aztán már 6kor nem bírtam tovább a kiképzést és adtam neki egy kis tápszert aztán nagy nehezen bealudt, nem tudom mi volt a baja mert puki, kaka nem volt semmi sem.

woody
Lili is gyönyörű kiscsaj nagyon édesek a képek.

kubu
Marci sem semmi , Filip is fogta valamelyik nap és befeküdt a Hanna babaülésébe, mondanom sem kell hogy talán a fél gyerek volt benne... ő is nagy kópé...
Lizát sajnálom hogy hasfájós, nekem Filip volt első perctől kezdve úgy 8hetes koráig és nekünk sem jött be semmi csak ez a víz amit remélem sikerült beszerezned, az apja már csak úgy hívta hogy fingóvíz....
minden kajakor kapott belőle így vészeltük át a hasfájós korszakát.... remélem nektek is használ majd.

mindenkinek drukkolok bocs hogy nem írok mindenkinek külön, de közben fő a paradicsomom mert még befőzök, mert az uram szombaton hazahozta a kertből, tegnap este meg összevagdalta nekem azt mondta eddig elboldogult vele de a befőzést nem vállalja, míg alszik Hanna addig gyors megcsinálom mert nem lett nagyon sok, Filip meg lent homokozik.
legyetek jók később még jövök várom a híreket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Jó híreket hozok!

Eszter üzent, SIKERÜLT NEKIK!!!!!!

Juditéknak is felébredt mindkettő bébi!!!!!

Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi,

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Egy nagyon-nagyon boldogságos hírrel érkeztem.

Eszter, most írt....
SIKERÜLT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan boldog vagyok...

És Juditnak is felébredt a két drágaság!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

eszter, judit: Mind a kettőtöknek gratulálok, bár még csak halkan. Olyan fantasztikus hírek, remélem ezek a babák 9 hónapig az anyukájuk pocakjában maradnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, jó hallani, hogy ezután még rosszabb lesz a szülőkkel )) De lehet, hogy könnyebben viseljük, hogy a gyereket akarják kényeztetni, nem minket 
Ma már sokkal jobban vagyok és teljesen vidámka!
Anyuddal lehet, hogy most majd jól jön egy kis szünet, aztán lehet, hogy rendbejön. Ahogy Aktucs is írta, nekem is volt apummal egy-két év kihagyás, most meg megint normális. Akkoriban minden hívása után bőgtem, de mindig úgy vettem fel hogy hátha most jó fej lesz. Nem változott, szüneteztünk, átértékeltünk (főleg ő, másképp nem ment, csak teljes megvonással) és minden rendbe jött 

Na, végre, Eszter megtörte a sikertelenségi átkot, most már csak babaeső jöhet, semmi más! És ez Juditéknak is jó jel ám!!!!!! HUrrrrá!!!!!

Gigi, hol vagy már a hírekkel?????
mieza

A kocka ezt jelenti: :D
mieza

ESZTER, még egyszer!
HURRÁÁÁ!!!
mieza

Sziasztok!

Jaj de jó hogy jöttem, itt táncolok örömömben:

Eszter: nem megmondtam hogy fel fog ébredni és sikerülni fog! Én Halak havában születtem, és nagyon sok mindent megérzek! Ime az eredmény - hurrá!!!!!!

Judit: éljenek a kis eszkimók, várjuk a te hireidet is, nem kevésbé
Gigi kedves!

Aktucs: hát ha ők is neteznek, akkor te is netezz akkor mikor ők teszik, vagy ez igy nem müködik? Ha nem akkor inkább hagyd a netet otthonra, mhely és babaprojekt fontosabb

Lukácsné: remélem alakulnak a dolgok, biztos jobb lesz már varratok nélkül. De tudod mi az érdekes? Amit már leírtam, hogy régen bizony nem lehetett ám haza menni varratokkal a pocakon, csak hát azóta a világ nagyot változott. Én viszonylag sima szüléssel voltam 6 napot, császárosok min 10-12. Vigyázz magatokra

Breki: fő a pozitiv hozzáállás, sikerülni fog legközelebb.

Már csak kis optimizmus nekem kellene állás ügyben, mert már nagyon unom ezt az állapotot - na majd csak hátha alakul ebben is valami. Nekem nem tud valaki valamit jósolni?

minden jót

kispatak
Vendég

Judit,
Gondolok ma (is) nagyon nagyon Rátok !
Tök jó tök jó tök jó, juj de izgulok !
Tyű exanyós nálad is na no comment !
Már annyiszor akartam kérdezni a héten hogy kicsi fiad elkezdte az egyetemet ?

Gigibp,
Szegénykém, kolléganő szórakoztat állandóan :?
Drukkoltam ám nagyon Neked !
Juppé 9 petike, várom ma is a híreket.

Pöttyös Eszter,
Te kis lassú bealvó, édes lehettél a körülötted könyörgő asszisztenciával.
„Majd nem is tudom, hogyan írok ezután, de nem ér hogy folyton sííííírsz!” – úgy ahogy idáig, fontos hogy a könnycsatornáim rendben legyenek, úgyhogy bízom Benned.
Ja alig bírok írni, tudod miért mert az ujjaim csuriban vannak :lol:
Majd próbálom Marcust lefotózni amikor éppen pinky cumival a szájában rohangál :lol:
Tegnap bemászott Liza ágyába (Liza a hálóban aludt) és elkezdte felhúzni az ágykeretre felrakott zenélőt, én meg ezt meghallva elindultam a szobába, a gebasz az volt hogy belerúgtam az asztalba, ergo kicsi fiam meghallotta hogy megyek így kirohant, ugrott ki az ágyból és leült a szopiágyra és mire beértem ártatlan szemekkel nézett rám. Majd megzabáltam huncutkát !
Forró kutya készítő Lac nagyon rendes !
Fészekrakó ösztön – juj annyira szorítok !

Köszönöm a kedves soraidat, pont most akartam írni hogy ez többek között remek lecke nekem arra hogy tudjam milyen NE legyek soha !
Erősödöm és úgy érzem aránylag már nagyon jól kezelem ezeket a helyzeteket, köszönhetően a páromnak (évekkel ezelőtt totál összeomlottam volna, hasonló bántás esetén).
És való igaz amit írsz, ezt anyu régről hozta és benne maradt, pedig úgy segítenék neki hogy túllépjen/jünk mindenen.
Húúúú de szomorú olvasni „báty” feleségének megnyilvánulását, istenem, hogy mondhatott ilyet ?

Szabó Mama és Mari álom jupppppééééééééééééééé!
Zselével tutkóra nincs gond, no para Te Drága ! Mindenképpen kérdezd meg azért dokkert.

„Azt elfelejtettem írni, hogy csak annyira vagy "rossz" anya, hogy nálunk Marci a prototipus!” sírok :oops: köszönöm családdicsit.

No para és tudd hogy reszketni szeretnék !

ICSI CSI – hát ettől kész vagyok :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.08 11:21-kor.

kubuspace

Kispatak,
Szóval a következő mérföldkő a névnap, de legalább van már konkrét időpont, aztán hátha sűrűsödnek a találkozások.
(szerinted ? anyám nem beszél a saját anyjával évek óta (kivétel most hogy eladták a nyaralót, illetve anyám nem beszél a nővérével, aki szintén nem beszél az anyjával), pár éve dec 31-én a fogarasi úti tescoban álltam a postánál amikor előttem párral észrevettem egy hölgyet aki tutkóra anyu testvére volt, kb. 20 éve láttam utoljára, odamentem hozzá és elmondtam ki vagyok és mi van és nagyon örültünk egymásnak, illetve ott volt az uncsitesóm is vele aki 1 évvel fiatalabb mint én. Azóta uncsitesó rendszeres vendég nálunk sőt a huga is aki Londonban él, de ha itthon van, jön hozzánk. Csodálatos volt nem is olyan régen amikor ők ketten, hugiék és mi is taliztunk, szóval amit a szüleink elbabráltak azt mi nemes egyszerűséggel sok sok évvel később rendbetettük. Jaaa és anyunak egyébként megvan uncsitesó telefonszáma, de hiába kértem évekkel ezelőtt nem adta meg, mivel nem tudtam hol lakik, és tudakozó sem segített, így egyébként esélyem nem lett volna másképp egymásra találni mint ott akkor a postánál :o
Hasfájás, uccsó próbálkozás: gripe water és úgy tűnik műxik, kopp kopp kopp.

„Jaj lányok, ti nem tudjátok, hogy mit jelentetek nekem! Tartozom hozzátok itt vén fejemmel. Annyira örülök ennek, meg hogy béke van itt, egymást segítjük, okosodunk - engem annyira meghatott a multkor, hogy ennyire szerettek engem. Tudjátok, hogy ez kölcsönös!” – SÍROK :oops: :oops:

Hurrá fog, hátha meggondolta magát :lol:
Interjút sajnálom, annyira bízom benne hogy jön valami jó munka !

Vicky,
Hajszárító ötletét elraktározom. Köszi.

Kahlan,
Suttogót megkaphatom, küldök email címet.
Mindjárt műtét, utána pedig babaproject indulhat !

Nava,
Az a gond, hogy anyu általában nem hallja meg a kritikát, senkitől :!:
Huh szegénykém, ez a gyógyszer brutál lehet tényleg.

Tündi,
Köszönöm !

Zsuzsó,
De szupi hogy találtatok gazdit !
Naná hogy nem kicsi drukkot, hanem nagyon nagyon sok drukkot kaptok és bízom benne hogy péntek lesz a Ti napotok !

Aktucs,
Még múltkor kimaradt, gratula az örökbefogadáshoz.
Na ne ! Vigyi magadra munkahelyen, nehogy már kigolyózzanak !

kubuspace

Estrella,
HR-el tessék jóban lenni !
Nem mondod hogy a balesetet okozó nő ennyire nem csinált semmit ? úristen borzasztó ! szegény még decemberig kórház, kitartást neki és mielőbbi gyógyulást.
Hajrá Mary !
Sóginő baba ?
Nem ment el a tejem, hál istennek, mindenesetre két óránként fejek és rengeteg folyadék, tea és sör és normál kaja van állandóan előttem.
Azért haragszik az anyukám mert én egy legális 9 évig tartó kapcsolatot egyik pillanatról a másikra (szerintük) felrúgtam. És új életet kezdtem az „engedélye” nélkül, és jaj mit szólnak a szomszédok hogy elvált a lányom. Ja és én voltam a qva szerintük, igaz az ex két hét múlva a költözésem után beköltöztette a csaját a házba, szerintetek ?
Eljöttem egy full gazdag mindenadott világból és most egy panelban élek és anyám szerint ez szégyen, vagyis szerinte a panel alapból az (bocsánat).
Persze nem számít hogy boldog vagyok, egy intelligens minden jóval megáldott ember a Zuram (Sajti után szabadon) és az sem számít hogy (amikor még kapott fizit a párom) 1 hónap alatt keresett annyit mint anyám 1 év alatt. Anyu csak a látszatnak él, illetve hogy ne pletykáljanak róla, ergo ez az állandó kicsinyes feleljünk meg a környezetnek irányelvek mennek nála.
Mondjuk az exet is utálta mert ők meg szemében primkók voltak, de most ők az istenek. Nem adtak semmit anyuék amikor anno férjhez mentem (megjegyzem nem is vártam), de a válásnál ott baszogattak hogy még még még még többet el kellett volna hoznom, igaz egy percig nem segítettek költözni vagy bármi.
A párom és a szülei egy nagyon kiegyensúlyozott életet élő emberek (olyan gyerekkort szeretnék a gyerekeimnek mint amilyen nekik volt, és 60 évesen is olyan szeretetben, szerelemben élni mint most anyósék), náluk mindent lehet, ugrálni a faliszőnyegen, vagy éppen BÁRMIT, míg anyuéknál ülünk a fullextrás gyönyörű lakásban és illedelmesen, egyenes háttal kávézunk a Herendi készletből. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Gondolhatod mennyire szarul érzem magam, amikor ott vagyunk és mi ketten állandóan Marci után rohanunk, hogy ne nyúljon ehhez, ahhoz és semmihez mert nem akarok semmi után fizetni !
Pl anyám azt sem tudja hogy páromnak nincs munkája és hogy 1 éve nem kapott fizetést, mert csak röhögne rajta és mondaná hogy mennyire szerencsétlen, szánalmas ember hogy még munkája sincs ! nem lát tovább a szemhéjánál

Na jó befejeztem, mert kiutáltok !

Sajti,
Barátnőd gyógyítson meg !
Burok készülőben, apaköszöntést köszi, drukkokat is nagyon !
Ecetes szilváról majd beszámolót kérek, nagyon kivi vagyok !
Hajrá Zurad fogyókúra, amikor mi a párommal összejöttünk megbeszéltük hogy nem kérünk sokat egymástól, csakis 50 évet szeretnénk együtt megélni szeretetben, békességben, boldogságban. Ebből már eltelt 5 év :shock:
Dumád megint ott van, IMÁDOM !
Éljen a karácsony :lol: hajrá díszek :lol:
Köszi Humana infót.

Drága Macs,
Jaj istenem, mit mondjak ? nagyon drukkolok, istenem, nagyon nagyon sokat gondolok Rátok !!!

Lukácsné,
Fránya vesekő/homok tűnjön már el.
Úristen jól megjártátok, szerencse hogy Filipnek nem lett baja.
Nem is gondoltam volna hogy Filip esetében is ki kell kapcsolni a légzsákot, ez komoly ?

kubuspace

Woody,
Hugiék kisfiát Barnabásnak fogják hívni.
Szupi hogy nincsenek már kiütések.
Nagyon szépen gyarapszik Lili, szupi szupi.
Tejserkentő teát átküldöm priviben még ma !
Gyönyörűek a képek, uccsó képen az a ruha, Lili gyönyörű.
Nagyon szép szülinapi köszöntő, elhiszem hogy meghatódott a párod. Boldog szülinapot kívánok.

Andrea,
Úristen ez a dvd, szegény kolléga. :lol: :lol:

Brumi,
Borzasztóan sajnálom.

Atalie,
Üdv

Nah hajnal 2-kor kezdtelek el olvasni Benneteket, és csak 3 oldalnyi elmaradásom volt, 10.30-ra sikerült is befejezni, agyrém, persze 25x etetés, pelus, fejés stb. stb.
ja és 1,5 órámba tellett mire amit írtam, bemásoltam
totál kikészültem
most éppen csanát keresünk, senkinek nem jó a mostani állapot
Marci tombol, Liza hasfáj, én nem alszom, párom új munkahelyre tanul :!: totál hullák és idegzombik vagyunk, ma délután megyünk egy helyre, havi 60-ért vigyáznak a fiamra lehet.

kubuspace

IIIIIIggggeeeennnn! Gratula drága Eszter!
Halkan jegyzem meg, nagy meglepetés nem ért :lol:
Gyere majd és mesélj!!!! Én most egy babóra tippelnék, egy kisfiúcskára :D

Judit! Ez nagyon szuper, ugye tudod!!! Te vagy a következő pozitívat tesztelő!!! :D

Atalie, üdv. itt!!! A lányok majd segítenek, nekem longom volt, nem sort v. antagonista...
Sok sikert! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Megint csak gyorsan.....

De jó, De jó!!! Eszter!!!!!!!! Tudtammmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) Hlak gratuládé.... majd még benézek, hogy mit mesélsz... minden részletet tudni akarunk ám!!!!!!!!!!!!! :)

Judit, ezt is tudtam..... :) Ujjaim csuriban értetek! :)

Atalie nekem antagonista volt, keress vissza a régebbi hsz-eimbe, elég sok mindent leírtam.. méretek, gyogyó mennyiség.. most sajna nincs időm visszakeresni, fejből meg én sem vágom...

Pusz MIndenkinek!
andrea-1

Uh közben újabb hozzászólások

Gigibp,
nagyon várom híreket !

Lukácsné,
sajnálom tegnapot.
fingóvíz: megmondanád hogy lehet 5 ml-t/alkalom a gyerek szájába beadagolni ? mert az enyém KIKÖPI, SŐT ÖSSZEZÁRJA AZ ÍNYÉT és nem engedi be a fecskendőt :twisted:

Jézusom most olvasom (persze gondolataimban ezt én már rég tudtam) és csupa libabőr vagyok !!!! :lol: :lol:

ESZTER,
MIT IS MONDHATNÉK ?
TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM.
hallgatom híradásokat hátha beszámolnak egy tündéri párról a JK környékén akik éppen méterekkel a föld felett lebegnek.
Sírhatok ? :lol:

Judit,
ügyesen az ágyazással !

Heni, Woody,
köszönjük ezeket a csudahíreket.

Mieza,
örülök vidámságnak és jókedvnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.08 11:30-kor.

kubuspace

Kubu, nem is gondoltam volna, hogy ilyen Herendis kirakatlakásban nőttél fel :) Ahhoz képest nagyon -nagyon rendben vagy :)))
Hát, nem könnyű, szerintem tényleg jobb ha hagyod egy kicsit pihenni a kapcsolatotokat... Majd észreveszi magát, ha elkezdtek neki hiányozni. Ha nem, akkor meg vesszen, nem kár érte...

Atalie, üdv közöttünk, reméljük te is hamar bebabásodsz, mint a maiak nálunk! Hát, kellenek ennél jobb hírek? Elég pozitivak voltunk? :)
Ha van konkrét kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz, segítünk. A mostanira a válasz: igen, egy csomó embernek volt itt short protokolja :) Nem hiszem, hogy létezik olyan eljárás, ami legalább hármunknál ne lett volna. (De egy, a kisangyal kétféle (3 és 5 napos) beültije :)))
mieza

Jaj Gigi, most el kell mennem és nem fogom csak este megtudni, hogy hány babó álmodozik a pocidról!!!
mieza

Bocsi,de csak a Macskás,Eszteres és Juditos hírekoet olvastam el,mert rengeteget dolgozom...

Macska: nagyon-nagyon szorítok értetek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter: libabőrös lettem :D :D :D :D :D jajjjdejóóóó,jajjjdejóóóó,jajjjjdejóóóó :D :D :D :D :D :D :D Gratuládé :!: :!: :!: :!:

Judit: ügyes babáid vannak :D :D :D Vigyázz magadra,és pihenés :!: :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mieza: még neked egy gyors kérdés...Mi van a fiacskád nevével???Apa még mindig szerelmes az Albert névbe???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Hu megelőztetek egy kicsit: én is azt akartam irni, hogy Eszter - fiúra tippelek. De csak megerősít, hogy más is ezt gondolja!!!

Juditkám: reménykedek nagyon! Gigi: hasonlóan!

Mieza: te nagyon jól leírtad amit Kubunak irtál, tényleg ezt a kapcsolatot most pihentetni kell. Majd jelentkezzen a mama, ha egyáltalán hiányoznak az unokák.

Na a mi családunk se egyszerű eset. Én beszélek mindenkivel, de az anyukám és a testvérem kevésbé, annak a gyerekei se az anyjukkal és viszont - szóval mindenütt van ám. Nekem meg a fiacskám, de remélem tényleg a névnap jó alkalom lesz, csak kissé még odébb van, de még az idén lesz.

Reménykedem mindenben

üdv nektek

kisptak
Vendég

Sziasztok Lányok,

Szeretnék csatlakozni hozzátok és tanácsokat kérni. Mostanra jutottunk el odáig a párommal, hogy jelentkezem a BMC-be, első időpontra. A hölgy azt javasolta, hogyha nem akarok várni sokat akkor menjek valamelyik orvos magánrendelőjébe a papírjainkkal és utána mehet minden a kórházban. Dr. Zeke Józsefet javasolta és 20-ára kaptunk időpontot a magánrendelőjébe, mert jövő héten valami konferencián lesz külföldön.

Az utóbbi 1 évben a MÁV meddőségibe jártunk és az egyik nap mikorra az inszem lett volna derült ki, hogy nagyon rossz a párom eredménye, nem tudják megcsinálni. Utána ment a huzavona, mert dokihoz nehezen lehetett elvinni. A lényeg, hogy most lett volna egy visszérmútéte, de a doki szerint nagyon kicsi és talán ez segít. Persze ez nem volt túl bíztató és a párom végül nem csináltatta meg. Volt vitánk, de abba belement, hogy lombik legyen ha másképp nem lehet.

2006-ban volt egy terhességem, de a 12. heti UH-on derült ki, hogy a baba hetekkel előtte elhalt, nekem viszont semmi tünetem nem volt. Utána szünetet tartottunk, de az utóbbi években hiába vártunk nem történt semmi.

Arra gondoltam, hogy 20-áig a MÁV-ban még megcsináltatnám amit tudok, hogy nekem is legyenek friss eredményeim. Vérvételt, citológiát stb. Az átjárhatóságim 1 éve volt, de ott minden rendben volt. Szerintetek ezt meg kell csináltatni újból?

Miket fognak kérni amivel gyorsíthatnám a dolgokat?
Köszönöm előre is mindenkinek a válaszát!
Üdv,
Ancsa
ancsav76

Lányok, még mesélnétek nekem a kórházról és az orvosról akit ajánlottak nekem?

Valóban nagyon sokat kell mindig várni?
Köszi szépen!
ancsav76

Eszter!Potyognak a könnyeim! Szuper! Tudtam!Igen,igen,igen.Este hcg híreket kérünk!Ismét egy fagyi bébi! :lol: :lol: :lol: :wink:
Judit ,Gigi!Gyertek a hírrel!De gyorsan ám!
ritabmc

Eszter, szívből Veled örülök!

Judit, Gigi, drukkolok Nektek is!

Köszönöm a drukkolást, remélem, hamarosan célegyenesbe érhetünk mi is, és a két K gólyásunk babát csempész majd az életünkbe...vagy babákat:-)
Vendég

Eszter, Judit, hatalmas gratula!!!!!
Beindítottátok remélem a sikerszériát :)

Sajt
Köszi a jázminpakócás infót, utánanézek. Meg az időgyorsítót is :)
Pénteken lesz lakásavató nálunk, úgyhogy azért is várom a pénteket. Meg persze Mray miatt is…

Macsnak nagyon drukkolok!!!

Lukacsne
Sajnálom a vesegörcsöt, meg a balesetet!
Még jó, hogy Filipnek nem lett baja.
Én is úgy tudtam, hogy csak akkor kell kikötni a légzsákot, ha menetiránnyal ellentétesen van bekötve a gyerek, nehogy már ezért titeket büntessenek meg a végén!

brumi
Szívből sajnálom :((((

Kispatak
Jó, hogy a fogad megijedt a dokitól. Nekem is érzékeny a héten, el kéne mennem megnézetni…
Sajnálom az interjút :(
Ma összeszedtem magam és bementem a HR-re, hogy érdeklődjek, de persze pont interjúztatott az a kolléganő, aki ezzel foglalkozik.
Amúgy nálunk ez normális, hogy sokáig hirdetünk, hihetetlen sokáig el tudnak ezzel lenni, hetekig, de tényleg.

Aktucs
Hát nagyon jó fejek a kolléganőid, hihetetlen!
Biztos nem véd még a lombiktörvény?!

kubu
Hát anyukádra tényleg nem tudok mit mondani, ő egyszerűen gonosz, már bocsánat.
Jó kis család, hogy se az anyjával, se a nővérével nem beszél…
De jó, hogy te viszont megtaláltad véletlenül anyukád testvérét meg az unokatesódat.
Hát HR-rel sajnos nem tudok jóban lenni, egyszerűen herótom van tőlük, sajnálom. Tegnap beszélgettem egy kollégámmal, ebből valamit meghallott az egyikük és rögtön rohant a főnökéhez, aki hívatta a kollégámat… na hát én ezt a spicliskedést nem szeretem, sajnálom.
A balesetet okozó nő lehet, hogy részeg volt és ezért nem szállt ki a kocsiból, de mindenképpen durva.
Még mindig nem született meg a keresztlányom :(
Örülök, hogy nem ment el a tejed!
Anyukád meg egy válás miatt nem haragudhat rád! Atyaég, a te boldogságod a legfontosabb, nem?!
Azért nem lehetett mindenadott, ha az exed rögtön beköltöztette a csaját a házba!
Elég szomorú, ha valaki a pénzért inkább marad egy rossz kapcsolatban.
Nyugi, olyan gyerekkoruk lesz a gyerekeknek, mint ami a párodnak volt!
Ezt nem mondod komolyan, hogy ha Marci összetörne valamit anyádnál, neked ki kéne fizetned?!

ancsav
Szia!
A BMC-be mikorra kaptál volna időpontot, ha nem magánba mész?
Nekem nem kellett sokat várni, az elején talán egy hónapot, aztán ment szépen minden gyorsan, most is csak a ciklusom meg a nyaralás miatt vagyok kényszerpihenőn.
Én Zekénél még nem voltam, csak a folyosón láttam, de ott szimpi volt.
A MÁV-os leleteidet vidd mindenképpen! A BMC-ben úgyis megmondják, mi az, amit elfogadnak, szerintem ezért ne csináltass meg mindent a MÁV-ban.
estrella22

Eszter!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jippppi dejó, szívből örülök nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Judit, gratuládé a sikeres ébredezéshez!!!! Örülök nagyn ám!!!! Kívánom, hogy kövesd Eszteréket :lol: :lol: Kép

Nálunk semmi változás. :( Mai ctg-k jók lettek :lol: , pénteken újra flowmetria. Volt nálam az orvosom, átbeszéltük. Idő, idő idő. Szeretném megforgatni az idő kerekét. Várakozunk és reménykedünk, hogy nem romlik túl gyorsan Kittikém keringése, direkt nem azt írtam, hogy állapota, mert nem úgy kell elképzelni, hogy ő most beteg, hanem úgy, hogy nem kap megfelelő mennyiségű táplálékot a lepényétől......
Én azért imádkozom, hogy javuljon, vagy stagnáljon jópár hétig a helyzet, de úgy veszem ki, erre a dokik nem nagyon látnak esélyt, persze azt mondják a pakliban benne lehet.
Az tuti, hogy még nem szabad megszületniük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm, hogy ennyit gondoltok ránk!
puszika mindenkinek

Maccs
vörösmacska

Sziasztok.
Bocsika hogy csak így bepofátlankodtam, csak Eszternek szeretnék gratulálni.
GRATULÁLOK ESZTER!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Üdvözlöm az újakat, nekem Zeke doki csinálta Barbust. :)

macs: Kitartás, a 30. hét után már sokkal nagyobb az esélyük hogy egészségesek legyenek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Drága Macsek: annyira örülök, hogy irtál, nagyon sokat gondolunk rád. Reménykedünk, hogy minden rendben lesz. Pihenj sokat - de tudod, Isten kezében vagyunk. Nagyon szoritunk nektek!

Estrella: hát nem is tudom, hogy lehet ennyit ezzel foglalkozni, na mindegy - hátha türelem rózsát terem? Fogacskát sajnálom, ha marad igy, azért menj dokihoz! Tegnapi interju inkább kifárasztott, meg kicsit kiborultam, hogy már nagyon unom -ez igaz. De szivem szerint egyik se volt olyan,amire azt mondom, hogy sajnálom.

Ancsa: üdv itt, a lányok majd eligazítanak. Szerintem jó helyre kerültél, csak hát sok türelem és pénz kell itt a gyógyszerekre. Kitartás neked is.

üdv

kispatak
Vendég

Estrella, köszi a bíztatást. Az az igazság, hogy nem is kérdeztem meg mennyit kellene várnom. Most azt érzem, hogy inkább kifizetem az első találkára a magánrenelést csak legyen meg mielőbb..

Holnap megcsinálják a MÁV-ban a 24. napi vérvételt + az egyéb általános dolgokat. Lehet hogy megcsináltatom a citológiát meg a többi kenetet is, hogy legyen valami új eredményem is.

Abban segítenétek, hogy szerintetek az átjárhatóságit megint fogják kérni? Az előző tavaly szeptember 2-án volt...
ancsav76

Sziasztok! :D

Itt a föld felett jópár méterrel kicsit hüsibb az idő, de a picúr biztosan otthon érzi magát, hiszen edzett a hidegben a kis Drágám :D

Nagyon gyorsan átfutottam a tegnap délután óta történteket, de megmondom őszintén, szita agy kicsit kipottyantotta, így inkább holnap reggel éberebb állapotban reagálnék személyesen :D

Macsról akartam írni Nektek, de látom, ő már megtette!
.....hát csak imádkozni tudok értetek és remélem minden jobbra fordul!!!
így ezután kicsit nehezen is tudok örömködni, mert annyira a szívemen viselem ennek a két picinek a sorsát, és annyira nem szeretném, ha baj lenne velük!!!!

--------------------

De ennek ellenére: MINDENKINEK KÖSZI, KÖSZI ÉS KÖSZIIIIIIII :D

Hááát, az "Eszter megtörte végre az átkot/rossz szériát" mondat kicsit dezsavüt ébresztett bennem... tavaly is egy nagy off után sikerült nekünk és utána Hála Istennek, nagyon sokaknak! ÚGYHOGY VÁRAKOZÓK! MOST KELL CSATLAKOZNI :D
De ha lehet, ezúttal szeretném, ha nem lennénk majd elsőkből utolsók...ha értitek mire gondolok!!!! :)

Azt hiszem itt kell megköszönnöm a Jövendőmondóimnak, személyes jós Navinak is, és minden kedves drukkernek a támogatást!!!!

szóval megint csak KÖSZI, KÖSZI ÉS KÖSZI

Fél 8 előtt érkeztünk.
Én olyan, de olyan büszke voltam magamra reggel! Ott kezdődött, hogy tudtam aludni! Aztán felkeltem 5:50kor és NO PARA voltam. Belebámultam a tükörbe és egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy ha ezt Nektek megírom, nem hiszitek majd el, hogy nem voltam hisztis. De annyira, hogy Buddha elbújhatott volna mögöttem :D
Na ez addig tartott, míg felöltöztem és beültem a kocsiba
:lol: akkor már annyira nem voltam büszke :D és nyugodt sem... konkrétan egyszerre fáztam, hányingerem volt, éhes voltam, folyt rólam a víz,...szóval a szokásos klimax-para :?
Szóval fél 8 előtt már ott voltunk. Levették a vért és utána jött a kínzó 2 óra. :x :shock: :x :evil:
Persze eleinte próbáltunk arcokat elemezni, de mondtam Lacnak, hogy itt mindenki Pokerface!!! Dúúúúúúúrva volt tavaly is! Most is ott sétáltak a dossziénkkal a kezükben, látták, olvasták, de semmi arcról leolvasható. Persze mikor kijöttünk K ügynöktől, már mindenki mosolygott és gratulált! :D

Mire Juditék odaértek, már azt elemeztem neki, hogy melyik színű papír (tudjátok, amiket rátűznek a kartonokra!!!!) mit jelent. Jelentem lányok, hogy KETTŐ JÓ CETLI VAN!!!! A rózsaszín az TERHES feliratú, és a... húúú az nem jut eszembe. :roll: :roll: :roll:
De a rózsaszín az jó!!!
Nekünk lila volt, Béta Hcg felirattal :)
Az sem rossz :D

Szóval nyílt az ajtó és K2 ügynök kiszólt, hogy: Eszter!
:!: :!: :!: :!: :!: ÉS Ő KINT MARADT DOSSZIÉKAT NÉZNI :!: :!: :!: :!:
ááááááááááá, nem jutott ám eszembe, hogy ha nincs bent biológus, akkor no siker... ááááááááááááááá.
De K ügynök nem kertelt sokat :D Egyből gratulált a terhességemhez!
Na akkor leültem sírni! És közben vigyorogtam, de nagyon :D
Aztán jött K2 ügynök is, és ott örültünk 4en! Azzal engedett el K ügynök, hogy reméli ezúttal egy végigcsinálható terhességet sikerült létrehozni és nagyon drukkol nekünk, hogy minden jól alakuljon, mert nagyon kell ez már nekünk :D olyan aranyos volt :D Megszavaztuk a progi támogatást a tuti sikerért, így mától ismét popón szúratom magam naponta, de csajok! Én úúúúúgy örülök ennek a szurinak :D Nem nagyon nézett hülyének a laboros csaj, mikor kifejtettem neki, hogy milyen klassz, hogy a fenekembe döfi éppen a legnagyobb tűt :lol: :lol: :lol: :lol:
persze a p..nazselé is maradt :? na ennek kevésbé örültem!!!

59-es lett a Hcg-m, stabil terhességnek nevezte K ügynök!
Megmondom őszintén csajok, hogy én nagyon reméltem, hogy nem osztódik tovább! persze örültem volna akkor is, de bennem volt a para, hogy akkor egypetéjűek, és tavaly a csajoknál is az egypetéjűeknél volt a gubanc... szóval féltem tőle, nehogy ezt a Picúrt is elveszítsük!
De egyedül van :D
A mi kicsi fiunk - asszem. Ez a megérzés is, Laci 3szor álmodta a héten, hogy fiú és én azt álmodtam most éjjel, hogy K2 ügynök hatalmas mosollyal közli velünk, hogy nagyon szép egészséges kisfiú, láttuk már? most éppen alszik, de bemehetünk és nézzük meg :D Persze ezt közvetlenül azután álmodtam most éjjel, miután arra riadtam fel, hogy megjött Mary, ergo nem sikerült. :shock: :roll:
De szakítok Maryvel most megint jó sok időre remélhetőleg! :D

Asszem ennyi volt..de úúúúgy elfáradtam...

Woody, Heni!
Köszi az infoszolgáltatást :D
Drágák vagytok! :)

holnap jövök és remélem addigra már Judit is leírja a mai napját.
Szerintem annyit beszéltem neki a stressztől, hogy kimostam az agyát...kicsit fel voltam pörögve :D

na pussz :)

eszter82
Budapest

Kispatak, a türelem az amival jelenleg nagyon hadilábon állok. Gondolom, hogy a gyógyszereknek nagyon húzós áruk lett.

Még tavasszal fordult velem elő az, hogy nem akart megtörténni a peteérés. Erre a doki írt fel valami gyógyszert. Annak az 1 injekciónak a hatására 3 pete is megérett. Ez az 1 injekció meg a tüszőrepesztő ára is nagyon meglepett, így gondolom húzós ára lesz a kúráknak.

Kb. 2 éve pedig szedetett velem egy másik doki valami tablettát, már nem emlékszem a nevére és emlékszem, hogy akkor is több pete érett meg egyszerre.

Ezeket az adagokat mi alapján írják fel? Gondolom a hormonszintek eredménye alapján, nem?
ancsav76

ancsa: Tőlem nem kértek új átjárhatóságit a BMC-ben. De mostanában sok minden változott, szóval nem vagyok benne biztos. Pedig annyira nem kellemes vizsgálat. És alapból a hormonok lövik be a gyógyszereket, utána meg az ultrahangok.
vicky79
Budapest III. kerület

Akkor bízom benne, hogy nekem is jó lesz az 1 éve készült. Végül is nálam szinte minden rendben volt/van. A prolaktin szintem volt kicsit magasabb, de nem vészesen.

Már nagyon várom, hogy legyen valami előrelépés. A gyógyszereknek milyen nagyságrendű költsége van? Mire számíthatok?
ancsav76

Judit!

Nagyon várunk mi volt, Gigi téged is!

Ancsa: tudod én csak nagy drukker vagyok itt - focimeccseken is kell közönség, én azt képviselem itt. A lányok biztos megirják, mi miért meddig, ebben én sajnos nem tudok segíteni. Max szurkolok ill. ha valami ügyintézési gondod van abban biztos tudok segíteni, meg akad időnként pár hasznos ötletem. Neked is mint mindenkinek aki nem minimálbéren bejelentett, nagyon ajánlom az egészségpénztári tagságot ha nem vagy az. Enyém www.mkbep.hu, de számos bank mellett müködik ilyen. Az már mondjuk nem véletlen, hogy én hová léptem be hosszas keresés után. Ezzel jelentősen csökkennek az én patikaszámláim is.

Elhiszem hogy kevés a türelmed, de azt hiszem, hogy minden téren türelmesnek kell lenni. A BMC-ben ahogy leirják sokan vannak, sokat kell várni és hát a siker sem biztos az első alkalomra. Ettól függetlenül neked is és mindenkinek kivánom a legjobbakat! Türelemből és erőből merits a többiektől, főleg a mai sikerkismami Esztertől. Amugy nekem is nagy iskola a türelem, nekem is kevés van, főleg amikor azt se tudom mire és meddig kell várni. De türelem, rózsát terem!

Minden jót

kispatak
Vendég

ancsa: Ez függ attól hogy milyen gyógyszert kapsz. A legolcsóbb stimuláló gyógyszer a merional. Ebből 10 egység 15.000 volt. De nekem ebből több kellett mindig. Utána a repesztő 7-8000 ft. És az utrogestan a 12. hétig. Nekem ez inszemenként olyan 35-40.000 körül lehetett.
vicky79
Budapest III. kerület

Utána számoltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Először is Eszter, még1x nagy nagy gratula!!! :lol: Egészséges kicsi fiú, mi?! :wink:
Hidd el, minden rendben lesz ezúttal, és nem is férközhet be a fejecskédbe más gondolat! Ez parancs! :D

Macsi, sajnálom, h. ilyen dolgokat kell átéljél, de nagyon szorítunk, h. Kittike legyen elég erős, h. el tudja venni azt a mennyiségű tápanyagot, ami kell neki! Nem tudok semmi okosat mondani, pedig szeretnék, de jó kezekben vagytok és próbálj meg (még ha ez most életed legnehezebb időszaka is) pozitívan állni a dolgokhoz!!! Beszélj az Égiekkel, ha esetleg eddig nem tetted volna (bár kötve hiszem) és tereld is el a gondolataidat valamivel legalább néhány órára minden nap!

Ancsav, üdv!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter, én olyan boldog vagyok!
Pont Lili szobájában voltam amikor az SMS-t kaptam, kirohantam, reméltem ,hogy te leszel. És akkorát sikítottam, hogy na. Szerencsére a gyermek nem ébredt fel! :)
Látod én mondtam, hogy együtt fogunk játszótérre menni, majd keresünk egy jót félúton. :lol:
Ja és én is fiúra gondolok most!
Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, és legyen egy gyönyörű egészséges terhességed!

Lukácsné, szegénykém. Sajnálom, hogy nem lett jobb a vesekőved.
Ez az autós story borzalmas, gondolom Filip nagyon megijedt, azért nem akarta, hogy megvizsgálják.
Még jó, hogy nem lett semmi baja!

Brumi drága, nagyon sajnálom. :cry: Nagy ölelés neked.
IR vérvételed volt már?

Gigibp, 9 drágaság, az nagyon jó! Szuper…
Mit mondtak ma????

Sajti, ez a karácsonyi dolog nagyon tetszik, kicsit mintha a férjemet hallanám, ő is a költözésnél ki akart dobni egy-két karácsonyi dolgot, de én nem engedtem.

Kispatak, remélem hamarosan nem kell interjúkra járnod, és lesz valami szuper meló.
Lili napi 1x tuti lepisil, na jó nem nagyon, csak a kezemet, hiszen nem fiú, aki sugárban tudna. De magát nagyon is lepisili, pedig mindig számítok rá, de valamikor ki is kell törölnöm a popsiját és akkor nincs ott védelemnek a pelus.

Atalie, üdv köztünk. Hajrá lombik! Sajnos én nem tudok segíteni, mivel nekem nem volt ilyen.

Aktucs, kolleganők :twisted:

Kubu, olvasom az anyudról a történetet és :twisted: :twisted: :twisted:
Inkább boldog lenne, hogy van 2 szuper lánya, akik boldogságban élnek, Erre ő meg ilyeneket csinál és mond, ez borzasztó.
Hugidék, nagyon szép nevet választottak, az egyik kedvencem a Barnabás!
Örülök, hogy nem ment el a tejed!
Marci bölcsibe megy?

Ancsav 76, üdv köztünk. Szerintem jó, hogy megcsináltatod a vizsgálatokat a MÁV-ban, mivel így előrébb leszel és a konzultáción úgyis elkérik. Az átjárhatósági hivatalosan 1 évig jó, lehet, hogy majd kérnek egyet.
Én Zekénél 1x voltam, akkor rendes volt.
Az tuti, hogy sokat kell várni, mivel sokan vagyunk, de érdemes nyitásra odamenni, és akkor hamarabb végzel, mivel később még a beavatkozások is elkezdődnek, és akkor egy ideig felváltva nincsenek a dokik.
Hormonszintek (vérvétel) és uh alapján, van a szuriadás ez lombiknál van. Inszemnél csak uh alapján.

Macs, kitartás! Nagyon sokat gondolok rátok, minden ok lesz!

Köszönöm ismét a Lili dicséreteket, és a férjem nevében a köszöntést is. Nekünk tényleg ő a legszebb a világon.
Tegnap nem volt valami jó napunk, egész nap nem aludt a drágám. Na jó max. 2x30percet, így a délutánt végig sírta. Nem is tudtam megvigasztalni.
Aztán ma csak 7-kor ébredt fel, éjjel nem is kért kaját, annyira kivolt szegénykém. Ma is egész nap aludna, de mindig felébresztem enni.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Na megérkeztem én is, két kis gombóckám lapul a pocimban :D

De vegyük csak szépen sorban (előre is bocs, hosszú leszek, és csak magammal vagyok elfoglalva :oops: )
szóval pontban fél 9-kor érkeztünk, a recin nemes egyszerűséggel csak annyit mondtak, hogy rögtön adják a számlát! Hát ott már totál könnyes lett azonnal a szemem.
Egy kis türelmet kértek, üljünk le. Leülünk, belefogtam egy nagyon izgi, hogyan tartsuk a lúgos étrendet várandósság alatt cikkbe. Amikor befejeztem, csak akkor vettem észre hogy közben Eszterék éppen velünk szemben helyezkedtek el :shock: Hipp-hopp átbútoroztunk hozzájuk, aztán próbáltam lekötni őt, teljes sikertelenséggel :lol:
Bár nekem ez ismerős, Mieza is ilyen izgága volt amikor a jó hírre várt :D
Aztán mikor már egy órája ott ültünk, noszogatni kezdtem apácskát, hogy kérdezze már meg mi van azzal a számlával, most vágják a papírhoz a fát :?:
Számla meglett, mi el, Eszterék maradtak. Befizet, reggelizik!!! (tudtam enni :) ), majd siet vissza, hátha még ott vannak.
Ott értük őket, aztán nemsokára szólította Esztert K2. Hogy mi történt bent, azt most olvastam. Én kint szugeráltam végig az ajtót, és mondogattam a páromnak, hogy jajjj de sokáig vannak már bent, ugye sikerült nekik?
Végre nyílt az ajtó és előbukkant Eszter csupamosoly arca! Azonnal egymást kerestük a pillantásunkkal odaronhantam hozzá és jól átöleltem!
Aztán amit már ő nem láthatott, mert a recis lányokkal volt elfoglalva: visszültem a helyemre, és záporoztak a könnyeim örömömben (na, most megint kezdi, ahogy újra átélem)! Bitos sokan hülén néztek rám a váróban, de ha én kapom a jó hírt, annak sem örülhettem volna jobban!!!

Hamarosan mellénk telepedett egy unszimpi pár, és hogy megóvjam magam a negatív kisugárzásuktól megkerestem Erzsike drágát és bekvártélyoztam a 2. kórterembe.
Fél óra múlva jött a biológuslány megmutatni a kicsikéimet. Az egyik már az ébredés óta nagyot nőtt, 8-ról 11 sejtesre kűzdötte fel magát :) A másik felengedés közben picit megsérülhetett, mert elvesztett két sejtet, de azt mondták, hogy egészséges 6 sejtes, és majd a pocimban utóléri a másikat!
3/4 12-ig nem történt semmi, majd jött Misink, bekisért a műtőbe (abba, amelyikben még sosem voltam csak leszíváskor - ezt is jó jelnek vettem). S tündéri volt, beszélgetett velem, megdicsérte a 16 mm-es mnyh-t.
Egy óra pihi, záró, majd eljöhettünk.
Annyira nyugodt és boldog voltam, hogy nem is siettünk haza (eddig mindig végigszunyókáltam a hátsó ülésen az utat), útbaejtettük a Corát, bevásároltunk, kávéztunk majd hazajöttünk.

Abszolút nyugodt és pozitív vagyok! Ezt Eszter is észlelte reggel, mondtam is, hogy teljesen biztos voltam benne, hogy felébrednek, bekuckóznak és bent is maradnak :)
20-án lesz a vv, ahol meghallhatom a jó hírt, amit ma Eszterék hallhattak :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Felteszem az újabb táblit, visszaolvasok és jövök még!

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Macsi!

De jó, hogy megint írtál! Nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok rátok, és üzenem Kittinek, hogy még várjon egy picikét odabent, ráér még megismerni a kinti világot!

Kispatak,
fogfájás múlik, az jó!
Munkaügyben remélem szüretelhetsz majd, hiszen itt az ősz :wink:

Aktucs,
ne hagyd kifúrni magad!!!
És hidd el, hamarosan védeni fog téged is a lombik :)

Üdv. új lányok!

Atalie,
nekem az antagonista összesen 114ezer volt. Ebben merional+gonal volt a stimu, cetrotide-dal tartották vissza a túl korai kidurranást, otrivelle volt a tüszőrepi, plusz a beülti utáni utrók.

Ancsa,
én is privát rendelés után jutottam be, és nem bánom, mert azóta is teljesen magánbetegként bánik velem a doktornő!

Bocs lányok, kipukkadtam, nem tudok ma többet írni :oops:
De holnap is ráérek, jövök majd!!!

Kép
judit0713

Szia Judit!

Jaj de jó hogy jöttél ikres kismami! Csak szépen kapaszkodjanak!!!!

Nagyon tetszett, hogy itt az ősz és szüretelhetek: a kertben ugy se volt sok minden, legalább már egy jó állásom lenne - igy legyen.

Fogam jobban, de azért az a fránya másik a másik oldalon. Na mehetek még egy párszor ugy jövő tavaszig. Nekem nem tudom mikor lesz a fogbeülti. De jó lenne már, mert az azt jelentené, hogy a bal oldal már elkészült - de ez még odébb csak szép sorjában.

Szóval Woody-kám Lili baba minden nap osztja a hála - pisit, milyen jó?! Szerintem itt sok csajszi mit ne adna egy ilyen pillanatért! Vigasztaljon ez, miközben minden nap ki/meg/felmosol. Ez már csak az anyák sorsa! De hidd el, kis gyerek kis gond - nagy meg még sokkal nagyobb. Úgyhogy élvezd és dajkáld a csodamanót!

Eszter kismami: hajrá kislegény! De egy lányka sem lenne akármi! Egy szó mint száz, bármi legyen (fiú lesz!) csak egészéséges legyen!

üdv

kispatak
Vendég

Eszter: HATALMAS GRATULA!!!
Én nem aprózom el holmi halk gratulákkal,ez meg volt írva a sors könyvében,alig vártam,hogy hazaérjek,és elolvashassam a beszámolódat!!!!! :D :D :D :D :D

Ciki,vagy nem ciki,potyognak a könnyeim!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is olyan boldog vagyok,annyira drukkoltam!!

Judit: Nem kevésbé NEKTEK is!!! :D
Úúúúúúúgy örülök,hogy a fagyi-bébik már a pocakban növekszenek tovább! :)

Csajok,nem tudok mit írni,annyira elérzékenyültem,egyre jobban várom,hogy én is újra pozitív teszttel a kezemben írhassak Nektek!! :)

Friss Humana infók:
ma mindet végigjártuk asszem,és SEHOL nem volt egyetlen darab terhesnaci sem!!!
Végül mindenhol a hétfőt ajánlották (még a nem-Humana-k is), akkor érkezHET.

Szóval aki kismama nacit venne,ne menjen most se Hádába,se Humana-ba,ráment az egész napom,és még egy rosszméretűt se találtam SEHOL.

Ja,persze a Westendben vehettem volna 14.900 Ft-ért... :lol: :lol: :lol:

Sajti: köszi azért az infót,mert hihetetlen jó cuccokat vettünk ma 300 Ft-ért darabját!!
Klassz nacit,pulcsit,amik Hádában kilós áron többre jöttek volna ki :D :D

úgyhogy pusssssssssssssssz!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Eszter:
Hatalmas gratuláció!!!

Kubu:
Nagyon aranyosak a gyerköcök!Anyukáddal meg ne foglalkozz,most neked a te családod a fontos,majd ha hiányoztok neki akkor gondolom átgondolja a helyzetet és rájön,hogy hol rontotta el.
Irtad,hogy meséljek,de konkrétan miröl is?Egyébként mindenröl szivesen mesélek.

Judit:
Gyere már a jó hirekkel,már annyira várom.

Kisbeeka:
Imádom ezt a pozitiv hozzaállást ez már fél siker.

Woody:
Ahogy irtad,hogy melyik játszótér van hozzátok közel,arra jutottam,hogy talán nem is lakunk messze egymástol.Lili nagyon cuki baba!

Én meg tegnap voltam uh-on és a ciklus 9. napján van egy 12mm-es tüszöm (meg 1-2 kissebb),meg a mnyh. 6 mm. Szerintetek ez jó méret?Pénteken megint ultrahang,remélem addig még sikerül egy kicsitt növeszteni.

Üdv. Zsuzska!!
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?