Új privát üzeneted érkezett!

Sajti!

Hát előkerültél? :D
Jó újra hallani rólad. Meló :x gondolom, hogy nem az álmaid netovábbja...
Adja az ég, hogy a CSI-os szemed jól lássa bennem a babát... majd adok újlenyomit is ha kint lesz, hogy betehesd az adatbázisba.
Azon tűnődöm, hogy kéne neked csinálni egy amolyan ICSI CSI-t. Kifejezetten lombikosoknak :D
Vicces lett a rekvár szörnyed :D

Heni!
Látod, te mindent tudsz :D Naná, hogy beparáztam :lol:
Blogfejlesztésre akartam kihasználni a nagy hisztis pillanataimat, de ahhoz is béna vagyok most :?
Igyekszem nyugodni :D

eszter82
Budapest

Brumi!

Hánykor tesztelsz? Még látom BMC előtt, vagy csak ha haza jövök???
izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagyok

eszter82
Budapest

Kisbéka, végül is nem jól írtam, mert 2 hónapig nem kellene szednem, hiszen ez a cucc arra is való, h. ne induljon meg a szülés… állítólag :roll: Szóval max. 6 hétig szedném… ha szedném, de tegnap este vettem be utoljára!!! Nem szeretem szabotálni azt amit a doki mond, de ma reggelre annyira rosszul lettem, nem tudtam, h. ájulok v. hányok v. mindkettőt egyszerre?! Aztán végül jobban lettem és egyik sem lett a kettő közül, de a vérnyomim még most is padlón! :shock:
Ráadásul Zorka baba is egész éjjel-hajnalban totál nyugton volt, ami nekem nem tetszett, hisz máskor már jelez, h. jobb lenne, ha nem forgolódnék annyit v. hogy már igazán felkelhetnék :D
Szóval ez egy erős nyugtató, amire nem hinném, h. szükségem van! Sokkal idegesebb leszek attól, h. ha nem tudom, mi történik velem/körülöttem!

Vicky, én Béres magnéziumot vettem, abban tényleg 250 mg magnézium van, míg a MegneB6-ban csak 48 mg!

Gigi, már lehet túl is vagy a nagy eseményen… majd gyere mesélj!

Rodi, Pipolphent írt fel a dokker, csak az a legnagyobb baj, azon kívül, h. nem ajánlatos várandósoknak, h. csökkenti a vérnyomást… de nekem amúgy is qrva alacsony! :? Valszín ettől lettem rosszul!

Zsuzsó, téged is várunk a jó hírekkel!!!!

Eszter, a dokik szerint 100000% h. kislány és fogalmam sincs miért jut eszembe néha, h. mégsem??? :roll: Tényleg nagyon örülnék, ha kislány lenne/ örülök, hogy kislány lesz, nincs bennem semmi ellenérzés, csak talán nem tudok kb. 10 évet kitörölni az agyamból, miszerint mindig azt gondoltam és nem csak én, h. az első babám kisfiú… gondolom innen jön ez nálam :? :)
Ezek szerint neked rövidült a méhszájad a keményedések miatt?
Jajj nagyon sajnálom, h. ennyire frászban vagy, ami teljesen normális! De hidd el, minden okés lesz és föld felett leszel, nem alatta! :D
Nagyon szorítok, de szerintem már nem kell, max. azért, h. nehogy idő előtt megőrülj! :twisted: :lol:
Reggel azért tesztelsz v. megvárod az eredményt?

Sajti, és miből gondold, h. a neocitrán lány? Neocitlány? :lol:
Gyógyulgass!!!
Hihetetlenek ezek a fehérnépek! Ma is feljött anyum egy kis időre, épp feküdtem hullasápadtan és olyan hülyeségeket bírt kérdezni, persze csak szeretetből! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kahlan, Köszi!!!!!!

NAvi, szörnyű, amikor az ember teljesen K.O. Én a Bromotól voltam olyan, és értem, hogy miért tiltakozol ellene.
Ez olyan furi, mert mi már tudjuk 99%-ra, hogy fiú és ha a szülésről vagy a babáról álmodom, mindig kislány… nem nagyon értem :D Pedig örülök a kis kukacosnak :D

Holnap már igzi nap lesz!!! Eszter, gyere majd a hírekkel. Na, eldöntötted, hogy tesztelsz-e előtte? :D

Kispatak, nekünk is jó, hogy vagy, hogy itt vagy, hogy lelket öntesz belénk a tapasztalatoddal :D (és egy csomó hasznos infot is tudsz…)

Gigi, majd gyere a mai hírekkel, nagyon kíváncsi vagyok :D

Judit, a hormonok nagyon viccesek terhesség alatt is, tegnap full depis és ágybanvergődős voltam (gondolom a betegség is), ma hipervidám és aktív vagyok. Esküszöm, mint egy bipoláris beteg :D ))

Zsuzsó, de jó, hogy megoldódott :D De ha tacsi, télen kicsit be kell engedni majd ha nagy a hideg, mert nem bírják a földhözközeli méretükkel :D
MIlliónagy hiperdrukkokat küldök!!! Nagyon ügyi lesz most minden és sikerülni fog. Unokatesóm S-hez jár (nem tudtam lebeszélni róla) és pont ott jár, ahol ti :D Ő is ma ment!

Sajti, mi is Viktoria fanok voltunk most cézározunk :D Vízhónyagon hatalmasat derültem!!!

Brumi, mesélj majd!!!

Csajok írtam privit Győréné Ildinek és nem válaszolt, ugye nincs semmi gond :D Ha valaki tud róla valamit, légyszi írja meg priviben… lccci.

Csucsuról kérdeztetek, remélem hamarosan találkozok vele és akkor majd beszámolok (illetve ráveszem, hogy gyakrabban jöjjön) hamarosan ők is kezdenek ám!!!
mieza

Kismama rucik: - kicsit körbejártam a témát, megosztom veletek 
1. Turi, ki kell fogni sajnos. Sokan mondják, hogy láttak/találtak Hádában, hát én már ezerszer végignéztem, de egyet sem láttam. Viszont a Rákóczi úti Humanában többször is, csak kisebb méreteket, mint én :D Ott van hátul kismama részleg.
Van egy kismama turi is, voltam ott, de nem voltam elragadtatva. Pici luk, ők veszik le polcról amit kérsz és olyan ciki a használt-foltos dolgokra azt mondani, hogy „nem ilyesmire gondoltam”, amikor ő állítja, hogy milyen szép :D De megírom a címet, ha valakit érdekel. Én mondjuk drágának is találtam.
2. vagy van online turi is egy csomó a neten: http://bolthely.hu/markasvallfas/lista/ ... smama_ruha
3. Rákaptam a teszveszre. Olyan dolgokat lehet kifogni, hogy elájulok :D (köszi Vicky a tippet, jól rá is kattantam, a párom naggggyon örül :D ). Néha pár ezer forintért be lehet szerezni a gyerek első fél éves ruhatárát, vagy gyönyörű Brendonos eredeti árban 9.000-ért vásárolt overállt. Ugyanígy a kismama rucikkal. Most szereztem egy gyönyörű kismama hálóinget 2500-ért (szoptatós résszel), ami boltban 11 ezerért láttam…
4. Ha beütöd a gugliba, hogy kismama ruha, akkor kidob egy csomó olyan oldalt, ahol varrónők házilag gyártanak kismama-nadrágokat. Van aki isteníti őket, van aki viszont nem rajong érte. Sok helyen el is lehet menni felpróbálni, nem kell neten rendelni. Párat idemásolok, de millió van :D
http://kismamabolt.com/kismamabolt-weba ... adrag.html
http://kismamaruha.net/magazin/a-bolt kismama Outlet
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737
http://kismama-divat.hu/kismama-ruhazat ... divat.html
http://www.kismamaruci.hu/index.php?categoryID=155
http://bolthely.hu/kismamaruha/fokat/47 ... ama_FARMER
http://www.bboom.hu/kismama_ruha_nadrag
http://www.monamama.hu/index.php?option ... &Itemid=57
5. Sokan mondták, hogy érdemes kimenni Pandorfba… 2 hét múlva megyünk Sopronba, így átmegyünk megnézni, majd megírom a tapasztalataimat :D

Hát, ezek az én tapasztalataim :D
mieza

Egy kis kedvcsináló azoknak, akikre most ráfér egy hatalmas adag HIT :)
http://www.bababutorbolt.hu/babaszobak.php
mieza

Ja, lemaradt, hogy árakat véletlenül se nézzetek, csak a képeket :))))
Jó kis léleksimi lesz és a méhnyálkahártya is kap a boldogsághormonokból és attól ügyesen vastagszik és a lélek is érzi majd, hogy mire vágytok :)
mieza

Csajok!

Ami egyszer már bevált, azon nem változtatok...nem tesztelek!
Ma hajnalban is gondolkodtam rajta, de nem merek. Tuti elájulnék, ha negatív, de akkor is ha pozitív... :shock: :roll: :oops:
Majd a vérem megmondja :D
És max megint utána csinálok egy tesztet, hogy legyen emlékbe :D

Navi, igen. Amikor be kellett menni a kórházba éjjel és S ügynök megvizsgált, mondta, hogy megrövidült kicsit, de nincs para, mert minden zárt. (akkor még úgy is volt) De szerintem nekem folyamatosan kemény volt a hasam....asszem nem is tudom, milyen a nem kemény...
Majd most megtudom :D

eszter82
Budapest

Mieza!

Küldtem privit!!!!!

És jut fejembe!
HOL VAN A POCI FOTÓ AMIT ÍGÉRTÉL NEKÜNK????? :D :D :D

eszter82
Budapest

Jaj, a pocifotó... tényleg! A párom itthon hagyta, pedig vinnie kellett volna bescennelni :)
Aztán persze holnap nem megy dolgozni, szóval majd csütörtökön este? :) De nem sok látszik rajta :)

Csüt lesz a 4. évi házassági évfordulónk :) és már 8 és fél éve vagyunk együtt, hihetetlen. Mondtam is neki tegnap, hogy nem érzem ilyen soknak, mintha még csak 2-3 éve lennénk együtt. Még mindig dúl a szerelem és annyira jól érzem vele magam. Mondtam is, hogy még egyszer ennyit simán kibírok :)
Ki is találta szívem, hogy holnap itthon marad, erre az unokatesója írt, hogy holnap Budapestre kell jönnie üzleti útra és akkor meglátogatna minket, itt is aludna. Én önző okokból nagyon örülök neki, mert azt mondta, hogy hoz egy csomó gyerekcuccost, mert nekik a második gyerek (kisfiú) már 1 éves, ezért örülnek is, hogy nem kell tovább tárolni a kinőtt, nem használt holmikat.
Végre valakitől kapunk valamit :)))) Olyan kíváncsi vagyok, hogy miket :)

Eszter, írtam privit :)
mieza

Jajj, Lányok Macsekéknál nincsenek jó hírek :cry:

ma voltak megint flowmetrián és a kis Kitti keringése romlott :(
remélem nem haragszik majd, ha idézek abból amit ő írt, de így a legkonkrétabb a "közvetítés":

[quote]& írta:quot;Nem izgultam annyira, mint a múlt héten, mert úgy éreztem minden rendben van.
De hát sajnos Kislányom nincs rendben. A keringése nem javult, nem stagnál, hanem valamelyest romlott. Szó szerint nem tudom idézni a leletet, de már nem írta rá, hogy kezdődő keringéscentralizáció, hanem valami olyasmi, hogy időnként distolés blokkok..... rákérdeztem, hogy most akkor romlott-e és erre az volt a válasz, hogy most nem annyira pozitív, mint az előző. Folyamatos CTG kontroll szükséges, bele is nézett az anyagomba és látta, hogy szépek a görbék. Nem részletezett semmit, annyit mondott, hogy reméli ez átmeneti, húzzuk az időt, folyamatosan nézni fog és hogy "fent találkozunk". Remélem feljön osztályra és átbeszéljük.
Kétségbe vagyok esve.
Volt vizit, osztályvezetővel sokat beszélgettünk. Még jelen pillanatban nincs dráma, de lehet és az a nagy kérdés, hogy meddig tudjuk húzni. Ő is említette, hogy lehet ezek a blokkok átmenetiek. Ha nagyon rosszabbodik a kicsi keringése, akkor sajnos majd dönteni kell, hogy mi legyen, persze ez attól is függ, hogy mikor fog bekövetkezni. Hogy kicsi fiú biztos legyen beáldozzuk-e a kislányt vagy vegyük ki mind a kettőt és akkor A baba sem biztos, hogy túléli.
A héten töltöm a 29. hetet, 30. hét már egy állomás, a 32. hét egy következő. A héten megkapom a második adag tüdőérlelő szteroidot."

Ha bármi változás lenne, megírom!

Macsek!
Továbbra is legyél pozitív és noszogasd Kittit, hogy harcoljon mindannyiotokért!!! Nagyon drukkolok!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eddig zugoztam, mert megint a helyettesítős helyen vagyok, de mos előjövök gyorsan 2 dolog miatt:

Macsek: Kérem az égieket, v. Univerzumot, v. bármi fennenvalót, hogy átvészeljétek ezt az időszakot!!!!!!!!!!!!!!!! És pár hét múlva mind a hármatoknak örülhessünk!!!!! Ez nem lehet másképp!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A Dream Team-nek is mennek drukkjaim :) Esténként, meg amikor van pár perc, olvaslak Benneteket, és szorítok Értetek!!! :)
andrea-1

Maccs: kérlek ne add fel,mindkét baba nagyon ügyesen harcolt eddig is,bizonyísd be nekik,hogy TE is képes vagy erre!!

Amit Te érzel,azt érzik ők is...!!!
Segíts nekik,bátorítsd őket,főleg a kicsi lányt,de a fiúcskát is,hogy segítsen a testvérkéjének!

Mieza: köszi a sok infót,majd bele is nézek,DE előbb :
voltam a Hádában (nemrég értem haza),és vettem kismama nadrágot!!!!! :D :D :D :D

Pont olyan,amilyenről tegnap esett szó,az a gombbal behúzható,toldható dolog :)

Next farmer naci,és nagyon klassz,és persze fillérekért vettem meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy a titka,hogy nem mindegyik Hádában van kismama naci, és ahol van,ott is a "pult alól" kell kérni,mert nem akasztják ki,hogy el ne keveredjen!!!
Össz. 5-6 db volt,amit elém raktak,de ebből 1 tökéletes!!
Sőt,most is tudom hordani,még pocak nélkül,és velem együtt nő majd a mérete :D

Sajti: Az a Humana hol van a körúton?

Cipő-ügyben van némi előrelépés: ugyanolyat veszek majd,mint tavaly,ami nagyon kényelmes volt,és bevált,csak túl sokáig húztam a "sarkaltatást",így elkoptattam.... :?
Ez a Humanic-ban volt,de sajnos másik üzletet kell keresnem,mert ebben már nem volt jó méret...

Eszter: nagyon jól bírtad a várakozást,tényleg le a kalappal!!!
Teljesen normális,hogy izgulsz,még én is nagyon izgulok,pedig nem az én eredményem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De én úgy érzem,minden okés ;)
Vendég

mieza: Örülök hogy bevált a tesz-vesz. :wink:

macs: Nagyon izgulok értetek, a 30. hét már nagyon jó.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

hát nem múlik a vese fájdalmam minden este előjön ma napközben is fájt.
Hannát csak akkor éjjel meg reggel nem szoptathattam mert az injekció reggelre ürült ki a szervezetemből.
szombaton reggel voltunk vese uh-on és azt mondták hogy vese homok lehet mert követ nem látnak de nem lehet röntgenezni mert 1 hete szültem... mindegy nospa és algopyrin ami szedhető szoptatás mellett inkább ha lehet csak nospát egyek és sokat igyak akkor hamar kiürül belőlem állítólag, erre várok mostanáig is, remélem már tényleg nem kell sokat várni rá.
Hanna édes pofa ha tele a pocak akkor alszik ügyesen de annyit eszik hogy nincs ennyi tejem egyszerre 100ml képes megenni nekem meg akkor van annyi tejem ha átalussza az éjszakát... napközben meg kell 20ml tápszer pótlás mert addig ordit amíg nincs tele a hasa, utána alszik és csend van.

tegnapi esemény nálunk, csak hogy ne menjen minden olyan simán. megyünk Hanna anyakönyvi kivonatáért, erre már majdnem odaérünk és a parkolóból egy nő bevág a férjem elé, mondanom sem kell padlófékkel álltunk meg, Filip elől ült és kikötötte magát, nem vettük észre és kifejelte a szélvédőt az új kocsiba, hála Istennek nem tört be a feje meg mint kiderült nem lett baja, megúszta..... a férjem próbálta szegény megfogni de 1 mp volt az egész és megvolt a baj... a nőpersze ő nem hibás hívjak rendőrt, mondanom sem kell 3 kocsi jött ki meg gyerekmentő Filippel nem lehetett birni hogy ő nem ül be ne vizsgálják meg, nem aludt délután...... elvittek minket kórházba Hanna maradt apjával még jó hogy bedobtam egy adag tápszert neki..

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

mi meg a kórházba vártunk a sorunkra meg Apára, röntgen után kiderült hogy nincs baj. ide sem mehettem be a röntgenbe bevitte az aszisztens csaj..... odított utánam meg hogy ugye nem fog fájni???
a végén még mi leszünk megbüntetve mert állítólag a légzsákot Filipre is ki kell kapcsolni mi úgy tudtuk csak ha menetiránnyal ellentétesen lenne bekötve Hanna akkor kellene... majd kapunk határozatot és kiderül mit állapítanak meg ki a hibás.
szóval ez van velünk, nem a legjobb hírek.

macs eszter
drukk nektek és a babáknak

és mindenkinek aki most kezd judit neked is.

bocs ha félreírtam de egyik kezemben alszik Hanna másikkal írok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó a teszvesz,de én már maradok a vateránál :)
nekem az vált be inkább. :)
Vendég

lukacsne: Vezetés közben az ilyen idiótáktól félek. Meg attól hogy ne legyek én az az idióta. Szegény kisfiad, még jó hogy nem lett nagyobb baja. A rovatinexet nem tudom a homokra is jó-e vagy csak vesekőre.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni. Csak 8 oldal. :lol:
Bocsi, ha vannak hibák, néha Lili a kezemben volt....

Mieza, ügyes voltál a tesz-veszen. Nagyon szép!
Kíváncsi leszek majd a szobára, képet majd kérünk.
Látod, minden szuper volt az uh-n. Albert, a kis örökmozgó, szuper focista! :D

Zsuzska, ügyes vagy az első szurival. Mindig az a legnehezebb….
Küldöm a tüsző növelőket neked!

Aktucs, beszélj más orvossal is. Több véleményt is meg kell hallgatni!
Tuti van megoldás.

Kispatak, szegénykém, még mindig fáj a fogad. Remélem sikerül az állás.
Örülök, hogy találkoztál végre a fiaddal.

Rony, örülök, hogy jelentkeztél Hajrá fagyibabák! És írj majd, hogy mi volt jövő héten.

Timejka, IR vizsgálat 600 Ft, ez nem semmi.

Angyalka, remélem hamar meglesz a hematológus és Czeizler véleménye és után indulás!

Gigibp, a mai punkcióhoz nagyon drukkolunk. Majd írj, hogy mi volt, hány kis drágaság lett.

Rita, nem semmi, hogy már Soma matek leckét ír a második napon. Örülök, hogy negatív lett a genetika.

Kubu, most olvasom, hogy csajos buli volt nálatok. :D
Nálunk hétköznap mindig ez van, 3 csaj otthon. Lili, a kutyusom és én.
Hugod már 30hetes, hogy rohan az idő, mi lesz a baba neve?

Köszi kérdésed. A csúnya kiütések szerencsére teljesen eltűntek már.
Minden szopinál első a cici, ott van 30 percet utána kis tápi. Ma már 3340g volt, az nagyon jó, mivel 2 hete amikor a gond volt akkor 2900g. Ja és vágtunk már körmöt, alvás közben persze, de a hétvégén ismét kell, mivel megint karmolgat a drágám. Csuklás nálunk is kaja után van, ilyenkor bukik is a drágám.
Te milyen teát iszol?
Sajnálom, hogy Lizának fáj a hasa, szegénykém. De te nagyon jól bírod, le a kalappal, én már rég kidőltem volna. Fent vagy egész éjszaka.

Ne törődj anyuddal, tudom könnyű kívülről mondani, de neked van egy csodálatos családod és csak ők a fontosak!!!

A képek fantasztikusak. Marci a székben, és Liza a párnán nagyon cuki. És Liza tiszta Marci, le sem tagadhatnák, hogy testvérek. :lol:

Lukácsné, vesekő pont most. Remélem, már minden rendben van.

Nava, keményedésre magnézium mehet, de csak a 36. hétig!

Kisbeeka, kutyakiképző az tök szuper! Én minden hétvégén jártam kutyisuliba, de inszemeknél nem mentem. Már alig várom, hogy ismét mehessek, addig férjem lesz itthon Lilivel vagy kijönnek ők is ha jó idő lesz. Legalább kicsit kiszabadulok otthonról.

Nava, látom még valamiben hasonlítunk egymásra. Én kicsi gyerek koromban mindig azt mondtam, hogy nekem az első gyerekem fiú lesz.
Persze ezt azért, mivel a barátnőmnek bátyja volt, és így sok fiú ismerőse volt és persze helyesek voltak a srácok. Gondoltam, milyen jó lesz majd a lányomnak, ha bátyja van.
De most meg jobban örülök, hogy lányom van.

Macs, drukkolok nagyon nektek!
És csak pozitívan, tuti minden ok lesz és Kitti sokáig akar bent maradni!

Eszter holnapra, nagyon-nagyon drukkolunk!
Minden szuper lesz és nagyon boldog leszel.

Brumi, neked is nagyon-nagyon drukkolok az otthoni teszthez!

Judit, nekem meg küldöm a babaragacsokat holnaptól +++++++++++++++!

Vagy 10x kezdtem neki az olvasásnak, tegnap kezdtem, de Lili drágám nem hagyta. Ma pl 8:30-kor ébredt és azóta 2x 30percet aludt. Ilyenkor szórakoztatni kell, nincs mindig el egyedül az ágyban.
A napjaink máskor nagyon békések, alszik, eszik. Ha nem fúj a szél megyünk sétálni, vagy a teraszon vagyunk. (ott mindig elalszik)
Tegnap volt férjem szülinapja, csináltam vacsit és sütit. Lili meg szép ruhában várta apukáját. (majd rakok fel képet)
Párom nagyon meghatódott, este mondta is, hogy ez volt élete legjobb szülinapja, hiszen ott volt a kislánya a karjában.
Ja és tudom miért kell egy kisbabának olyan sok ruha. Éjjel is át kellett öltözni és még csapnál megmosni. A háta és a lába is tiszta kaki volt, ja és még amikor töröltem le, hogy legalább ki tudjam vinni a fürdőig, a drága lepisilt. Ma meg a pelus nem bírta a kiképzést és átázott.
És az ígért képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lukácsné: nagyon sajnálom,hogy ilyen kálvárián mentek át... :?
Most hogy végre már csak a babázással kéne foglalkoznotok.
Remélem Filip is rendbejön,és az aggódás is gyorsan lecseng!!
Vendég

Woody: csodálatosak a képek!!! :D
Ez az utolsó az ünneplős? :)

Én már attól meghatódtam,hogy írtad,mennyire elérzékenyült párod a szülinapjakor :)
Csodás lehetett neki is erre hazamenni :D
Vendég

Lukácsné!

Sajnálom ezt a sok nehézséget és csak remélni tudom, hogy hamarosan túl lesztek rajta. Szegény Filip...jó hogy nem lett nagyobb baj!

Woody!

Jajjjjjjjjjjj de ééééééééééééédes :D
énisénisénisénis :D :D :D
Nagyon durva, hogy már ekkora :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tényleg a gyerekén látja az ember legjobban hogy hogyan telik az idő :roll:

igyekszem jönni később is...de haza jött Lac és a hisztim megint kezd eluralkodni rajtam :D

eszter82
Budapest

Lukácsné, te szegény... pont ilyenkor szarakodik a veséd! Küldöm a fájdaloműzőket!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ez a baleset meg tök gáz, még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj!

Woody, gyönyörű a kiscsaj! Hát abban az ünneplőruciban meg kell zabálni!!!!!!!! :D

Eszter, én is pont azt a p.nazselét kaptam, amit te, úgyhogy hála neked és segítőidnek már előre tudom hogyan kell használni! :wink: :)

Judit, holnap szerda tonnányi drukkot küldök neked!!!!!!

Kispatak! Gyönyörű lehet a hegyek között élni. Itt nálunk sajnos semmi nincs, de erdő, se folyó, se hegy, csak a nagy puszta, meg a le vagy épp felszálló repülők! :?

Csajok, köszi a drukkokat, hatottak!!!!!!! :lol: 9 db petikénk lett!
Holnap 11-12 között kell telefonálni, hogy milyen volt a randi!!!! :D
Remélem mindenki jól viselkedik és mehetnek majd a sítáborba is! :D :D
gigibp

Macccs, nagyon -nagyon szorítunk!!! Hajrá Kitti, gyerünk-gyerünk, minden rendben lesz!

Woody, ő valami gyönyörűség, jól összehoztátok :) Az utolsó előtti éneklős kép a legjobb!!!

Kisbéka, melyik Hádában kérted a pult alól???

Lukácsné, nektek mindig valami az autóval van, vagy az autó körül... hihetetlen amik veletek történnek! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen.

Gigi, holnap jövök 12-kor, hogy tudjam az új híreket. 9 petécske??? az szupppper. Lehet ebből még blaszto is akár, de sítáboros tuti!!! :)
mieza

A Zuram éppen rendezkedik a gadróbban és mormog. Rájött pl.: arra, hogy a magyaroknál biztos a karácsony a legfontosabb ünnep. Ezt abból következtette ki, hogy nem egy doboz, nem is kettő, hanem több polcnyi karácsonyfadísz és egyébségek, kiegészítők, kellékek borítják be a polcokat. Közöltem is vele, hogy bizony! És még idén is fogok új db-okat venni! :lol: Behozott két figurát, hogy ezek olyan :? szépek! (lefordítom: ki lehet dobni?) Erre mondom, igen, de még milyen szépek! (lefordítva: Hozzá ne merj nyúlni!) :lol:
Most meg a szilveszter is emlegeti - az is szép stóc, de nem olyan sok, mint a karácsonyi.

Eszter:
Asszem nekem ICSI-sek a pisisek, akik már nagyon várják anyucit! :D

Navi:
Akkor ment a locsi-fecsi ma nálatok is.
Azért ez a rosszullét jó, hogy odavan, én sem szedtem volna tovább a cuccot.
Neocitlány? Ez tecc!! :lol: Nemtom honnan vettem a nemi identitását... :lol:
Ma megnéztem a Túl a barátságon-t, talán nemtetszettek a fickók egymásban. :roll: :? :D INNENTŐL KIRAKTAM A 18-AS KARIKÁT!!!Akit nem érdekel, húzza lentebb a gördítősávot plíz! :arrow: Érdekes film volt, de nekem nem nyújtott sokat... Inkább undort kaptam, amikor a szőke covbojj megcsinázta a barnát. Hááát csúnyán megbüntette a kakilóját. Értem én ezt a nagy gerjedelmet, csak belőlem ezt váltotta ki... Látszik, hogy nem vagyok benne az Oscar-zsűribe. :wink: :lol:

Mieza:
írtam priv.
A bútorok csodaszépek, de az áruk! :shock: Ja, látom, azt nem szabad nézni! :lol:
Jujj, de izgi! Mindjárt babaruhákat nézegethetsz otthon! Milyen meglepivel készülsz a párodnak? Elmentek vhová estleg? Jó évfordulózást! :)

Macs:
Kittikének kitartás, annyit gondolok rátok!(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Béku és mindenki aki szeret turizni - pláne 450Ft-ért:
három Humánát is tudok (szerintem még tart az akciójuk):
1./ A Jászai Mari térnél kell leszállni a tujárój és pcit visszasétálni
Nyugati felé a jobb oldalon,
2./ a másik a Wesselényi utcánál van a körúton,
3./ a harmadik az Astoriához közel - ott a bal oldalon kell a Blaha
irányába sétálni.
A Jászainál egy extra dögös piros Dolce&Gabbana nadrágot nem tudtam megvenni 300Ft-ért, mert kicsi volt! :cry: :cry: :cry:

Lukácsné:
Ó, te jó ég! Nálatok aztán folyton zajlik... Örülök, hogy Filip megúszta, remélem a határozatban ti lesztek a vétlenek. HP, minek húzott be elétek - asszem zénuram talán bevert volna neki az arcába, bár nőket nem üt meg... Nem is verekedős...

Woody:
Milyen tündéri!!! :lol: Nagyon szépen gyarapszik! :)
A 4. képen szerintem azt akarja közölni, hogy: ÉÉÉn neem ezt a ruhát akartam felvenniiiiii!!! :cry:
Olyan cukifalat! :)
Párodnak utólag is boldogságost, nagyon aranyos lehetett, amikor a legszebb szülinapról beszélt. :)

Gigi:
Akkor itt a következő drukk, hogy mind a 9 megtermékenyüljön!!! :D (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gyere holnap és mesélj, mondd a jó híreket! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
Felcsigáztál ezzel a filmmel! Bár a popi-kuki szexet én sem szívesen nézném! A barna fiúkának viszont tutira nincs már székrekedése!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gigibp

Sajti: köszi az infót,holnap arrafelé veszem az irányt :lol: :lol: :lol:

Mieza: még a neten olvastam,hogy a Hádában is van kismama naci,de nem mindegyikben,de pl. a Nagyvárad térnél levőben igen.
Ez úgy néz ki,hogy a vegyes felvágottban akad néha 1-1 darab elvétve,ezeket félrerakják.

Csak rá kell kérdezni!! :D
Megkérdeztem az egyik alkalmazottól,hogy találok-e valahol ilyesmit,ő a kasszához küldött.
Ott is elmondtam,mit szeretnék,és elémtette a csaj a nacikat,én gyorsan átfutottam,és csak azt vittem el,ami jónak tűnt,és felpróbálva az is volt :D :D
Szóval kasszánál kérd,maguk mögé rejtik :)

Gigi: nagyon örülök,hogy ilyen jól ment a mai nap!!!
Reggel kérjük az infót a sok-sok megtermékenyült petesejtről!!
GRATULA!!!!! :D :D
Vendég

Sajti: én pár napja néztem ezt a filmet,bár leginkább csak fél füllel hallgattam,mert épp Nektek írtam :D
Szerencsére az elejéről lemaradtam,gondolom inkább akkor voltak az "események",én már "csak" csókolózást láttam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Érdekelt,mit hoznak ki belőle,nem volt egy nagy szám a mondanivaló...már ha valaki talált benne....
Vendég

Na Sajtikám: Látom a ratyi témával jól "felajzottad" a csajokat..... broááááááfffff.... én nem állom a beteges fajtájukat...
Erre mi történt múlt héten, jött egy küldemény a céghez az egyik kollegám nevével+ postafiók szám címzéssel.. Leveleket nálunk rajtam keresztül juttatják el a mi részlegünkön dolgozókhoz. Kollega kinyitja, hát egy buher dvd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! volt benne (francia címmel, a vágy balladája, v. valami ilyesmi)... Halál komoly!!! Amserdamból rendelve!!!... Ja kollega nős, 3 gyerekkel!! :)
Ne tudjátok meg mit kapott, szívtuk a vérét rendesen, hogy asszony tudja-e, meg ilyenek :) :) Neki meg égett az arca, ja mert hogy vallásos is, meg minden :) :) :)
Mivel elég gyakori a neve, és pont van a cégnél egy másik ilyen néven futó versenyző is, próbálta menteni a helyzetét, hogy biztos azé a másiké lehet :)... Na felhívtam azt a másikat, hogy ide jött hozzánk a küldemény, de nem a mi kollegánké, talán az övé lehet? De az a másik se vállalta ezt az üdvözítő dicsőséget, pedig nem is mondtam meg mi van a borítékban...
Na lényeg a lényeg, a posta baszarintotta el, mert addig nézegették, meg járt kézről-kézre ez a szenny, míg valaki kiszúrta hogy nem is a mi pf. címünk az ami a borítékon szerepel.... Innem már csak 1 lépés, kiderítettük kié a cucc... xy Kft. Neten megnéz, és ott van egy ilyen nevü ipse.. ja dr-ral a neve előtt.. merthogy a lelkem aranyér specialista!!!!!! Ja és nős, 2 gyerekkel.... a perverz állatja!!!
Na erre varrjatok gombot!!! :lol: :lol: :lol:

Rákóczi úti turisba én is pont ma készültem menni, de mivel mikor indultam pont kezdett esni, bedepresszáltam és hazajöttem... kezd megjövősen érződni a hasam... jólenne akkor már minél előbb, azt mennék Sz-szel meg az ő Silverével randizni.... :)
andrea-1

Andi: épp így voltam most én is,mikor írta Sajti,hogy hol vannak az üzletek,épp indultam volna,de kinéztem az ablakon :?

Nekem mára jött meg,egy hetet vártam rá,végülis 4 napos csúszással jött meg,de ez az előzmények után gondolom érthető.

Így a következő mensinél kell mennem Sz-hez fogamzásgátló gyogyót íratni :D
Te mikor mész?

Neked pontosan mikor volt a beültetésed? (csak hogy ne kelljen visszalapozgatni :D )
Vendég

A TB-s beülti júli 2-án volt.
Pontosan nemtom mikor kell megjönni, merthogy soha nem pontos, ha a hőmérőzést veszem alapul, akkor valamikor most a hétvégén, úgyhogy ha esetleg összekapja magát ez a hülye Mary és úgy dönt, Mária napot tart, akkor ha péntekre megjön akkor megyek akkor, ha utána, akkor meg értelemszerűen v. hétfő, v. kedd, meglátjuk..
andrea-1

Andikám!
Beszarok!!! (Zuram meg itt tartja amarkát, nehogy a drága linólejumra fussék a történet! :lol: :lol: :lol: ) Fetrengek a röhögéstől!!!
Szegény Dr.GoldÉR asszonya és a gyerkőcök! :? Na, a Népliget tele van az ilyenekkel! A nagyvilágban mintaapuk, a valójukban meg homárkodnak és ilyen dvd-ket rendelnek. Te! Nem lehet, hogy csak oktatófilm gyanánt rendelte, hogy hogyan is alakulnak ki az ánusz-betegségek, a huzamosabb használat során? Netán ebből írja az újabb disszertációját?
Azért most a kollégádat nagyon megsajnáltam, jócskán adtatok neki! :lol:
Az Astoriás turiba én is el akartam menni ma, talán csüt-ön sikerül is, ma már nem fogok, ez a hüle takonykór kitolt velem...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek köszönöm a + energiákat és a drukkokat, sajnos szomorú hirrel jövök. Nem kellett megvárnom a szerdát, mert tegnap már barnáztam, teszt negativ lett, ma meg már meg is jött :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Eléggé el vagyok keseredve, hogy merre is induljak el tovább, milyen vizsgálatokra menjek el az alapvizsgálatokon túl, hogy kiderüljön mi a probléma.

Most visszaolvasok, hogy mi történt az elmúlt pár napban.
brumi24

Nesztek, hátha jön aminek kéne! :)
Kép

Undi tudom, de hátha segít... :wink:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Brumi:
Most olvasom.... Annyira sajnálom.... :cry: Hogy vagy lelkileg?Kitartás csajszi, jól szomorkodd ki magad, aztán jöjjön a következő! Léleksimi és nagy ölelés!!! ((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám.. ez tutira nem orvosi jellegű oktató dvd-volt.... :) :) .. Csóri kollega, kinyitja... meglátja az első oldalát, ott még nem is látszott semmi!!.. :) Még meg is örült neki!!!! :) Gyorsan megy oda a másik kollegához, hogy nézdmár, egy ügyfél küldött nekem egy dvd-t, biztos köszönetként :) :) ..... Másik kollega ül, alulról meglátja a dvd hátulját, ahol az akciójelenetek vannak kisebb kockákban... hát fordítsd már meg Te szerencsétlen!!!.... na a címzett nevű köllegánk akkor szembesült vele, mit kapott :)))

Mindenesetre beteg ez a világ, azt mondom... nagyon beteg....

Brumi: Nagyon sajnálom!!!! :(
andrea-1

Brumi: becsüllek,amiért ilyen lelkesen végigcsináltad a dolgot a félbeszakítás ellenére...!!!
Bízzunk benne,hogy bármi is a probléma,azt megoldja a BMC egy következő körben!

Sajnálom,hogy most nem sikerült!
Én is bíztam benne,hátha a sok szurival meg sárgatest hormonnal felturbózva összejöhet nekünk is a spontán,de most várom újra a lombikot...

Andi: továbbítom Neked a Mary-meghozót,amit kaptam a lányoktól,nekem azonnali hatással járt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andrea:
Szegény muki, elképzeltem az arcát! Na meg, hogy Köszönetképp! :lol: :lol: :lol:

Na lövik a pizsit, beveszem a gyogyóimat és irán az ágy+Neocitlány... :?

Jójcakkát! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

jaja, a szerencsétlen.... vigyorgott a szemüvege mögül, mint a tejbetök... aztán hopp...lefittyedt az a vigyor :).... de akkor már a többiek vigyorogtak.. sőt, nem vigyorogtak, gyakorlatilag dőlt az egész részleg a röhögéstől :)
Azóta ha egy nagyobb borítékot viszek bárkinek is, megy az arrasandítás, hogy mi lehet benne.... :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Sajti: jó korán fekszel!!
De hogy Neo CitLánnyal randizz előtte? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem segít! Jó éjt! :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszter: szerintem ne tesztelj, de azért légy erős holnapra bármit is mondanak!

Macs, drága: annyira szorítok itt mindenkinek, de a legtöbb azt hiszem neked kell. Isten legyen veletek! Holnap elmegyek a templomba. Amikor ott vagyok, az segített még eddig, no meg a laptetők is! Ugyhogy Sajti hajrá!

Amugy Sajtikám jobbulást minden téren, nátha, égés hess!

Fogam érdekes módon javul, ugy látszik tudja, hogy péntek dokkerlátogatás. Talán menthető, ha már ennyit szenvedtem vele, kellene pillérnek a hidhoz.

Ma teljesen kiborulva jöttem haza az interjuról. Annyira elegem van már, hogy sehol semmi. De hát valami majd csak akad, de már nagyon fáradt vagyok ebben lelkileg.

Estrella: hát a cég még mindig hirdet. Én nem tudom, mindenütt azt mondják dőlnek a jelentkezők, most akkor vajon mi az igaz? Ahogy a lányok irták, a nyest tud sok kárt csinálni. Valami riasztó nem ártana. Nálunk fenn van a padláson,azóta csend van. Kocsit itt is ugrálták, másnak össze is rágtak mindent. Vigyázz!

Mieza: na megnéztem ezeket a babaszoba képeket. Ezek ezt komolyan gondolják? Szabadrablás! Pocakfotót tényleg várjuk. Kivácncsi leszek mit kapsz babónak. Ha neki is turkálsz jól teszed. Ahogy woody irja sok holmi kell és gyorsan kinövik.

Woodykám: tündéri ez a lányka, hát akkor már többször megtisztelt téged? Kiosztotta ismét a hálapénzt!?

Lukácsné: hát nem semmi ami veletek történik. Nagyon szorítok mindenhez.
Vesekő/homok hess, tejecske legyen. Filipnek minden jót. Apa reflexei jók! Amugy viszont tényleg a légzsákra igaz amit mondanak. Első ülésen ki kell szedni,ha ott gyerek van!

Vicky: ne igy indulj vezetni, hogy jaj mi lesz! A kormányt te fogod, a pedált te kezeled. De óvatosnak kell lenni, az biztos. Nagy követési és oldaltávolság, kis sebesség, ekkor van idő korrigálni. Őrültek pedig sajnos vannak. És tudod, annak van elsőbbsége akinek megadták, ill. mindig olyan sebességgel haladj, hogy az adott viszonyok között képes légy időben megállni, óvatösság de nagy, és no para, sok gyakorlás!

Gigi: na akkor reméljük lesznek sitáborosok is, de tudod mit, inkább a hagyományosak sikerüljenek elsőre!

Brumi: sajnálom, de remélem legközelebb minden ok-s lesz.

Nagyon jó, hogy igy örültök velem, köszönöm! És tényleg jó tudni, hogy idetartozom hozzátok!

Mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

Jaj, Brumi, annyira szorítottam... Azért majd menj vissza, hogy mi a kövektező lépés... Meg Angyalka és a többiek is tudnak segíteni, hogy ők mi mindenre mentek még el.
Kitartás, lesz még neked babód, csak ki kell várni. Nagy ölelés!!!
mieza

Kispatak, kitartás :) Interjúkra járni még mindig jobb, mint bmc-be, gondolj mindig erre :)
Nagyon szorítok, hidd el, eljön majd az igazi állás, csak gondolom várni kell rá! :)
mieza

Kispatak: kitartás,vár Rád valahol az igazi meló!! :D

Annak viszont nagyon örülök,hogy a fogad jobban van! El tudom képzelni,hogy ennek is lelki okai vannak...
Biztos Te is idegeskedtél álmodban,és szorítottad a fogaidat,én szoktam ilyet csinálni,néha állítólag csikorgatom is,ez mind a szorongás,stressz miatt...

Csak azért írom,mert hál' Istennek Nálad már a megoldás közel van!!:)
Vendég

Kedves Lányok!

Köszi, igazatok van, hogy interjura járni jobb mint BMC-be. Csak hát ez is olyan, hogy várom a ki tudja mit? Reménykedek, csak néha kiborulok, na ma ez volt. De már tul vagyok rajta, majd csak lesz valahogy, mint ahogy gyerekkel is. Ott legalább van egy dátum, pár hónap aztán csak-csak látom - de legalább tudnék valami biztosat róla. Jól van, kb ennyi ami biztos, meg hogy hála az égnek itt volt - és ez nagyon nagy dolog.

Fogam: hát lehet lelki okok is vannak, de multkor is 2 hét volt a gyógyulás, most van a 2. hét, és most szedem a második doboz homeó bogyót. De igazán nem tünetmentes, na majd dokkert megmondja mi legyen, már csak 2,5 nap. Szorongás nincs, mert nincs mitől, dokker szuper, bár a régi dokinénit is szerettem. Olyan volt mint egy jó anyuka.

No mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

Kubu,
Nem egyszerű eset anyud az tuti. Ha az én anyum lenne ilyen, lehet nem állnék szóba vele egy darabig.

Mieza,
Te tényleg a másik oldalon állsz…Mennyi kaja te jó ég… :D

Judit,
Hajrá fagyibabák :lol:

Eszter,
Hiper drukkok holnapra. Akkor ezek szerint ott fogod megtudni, hogy terhes vagy :D
Én kibírtam volna szerdáig az tuti, addig is reménykedtem volna, hogy hátha….de ez a fránya Mary….grgrgr. Csak azért csináltam tesztet, persze már miután barnáztam, hogy legyen még utro vagy sem.

Navi,
Nagyon megható volt a videó a srácról, jól el is bőgtem magam.
Nem semmi milyen erős gyógyszert kell szedned.

Breki,
Mary tesó 8) Vízesés csillapodott már?
Nekem du 5 óra rémlik, de asszem azt is itt olvastam

Zsuzsó,
Mi volt ma az uhun?

Sajti,
Jobbulást kívánok.
Először nem vágtam a képeket, majd elolvastam a hozzátartozó részt 8)

Macs,
Drukkolok én is nagyon. Beszélgess a babókkal, hogy nekik odabent a legjobb és nem lesz semmi baj!!!!
Sok sok energiát küldök nektek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukácsné,
Sajnálom ami történt. Remélem hamar kiheveritek.

Woody,
Olyan éééédes a kislányod :D

Gigi,
Gratulálok a 9 petikéhez. Holnap várjuk a híreket.
brumi24

Sziasztok!
Brumi!Nagyon sajnálom,fel a fejjel!
Eszter!mega drukkok holnapra!
Macs!Hajrá kislány!Ne add fel a cél előtt.!sokat gondolok rátok,minden ok.lesz!
Suli -buli nagyon rendben még mindíg.csodálom Somámat a kitartásáért.Tegnap szülőin voltam,hát én megijedtem helyette is.persze ezt ő nem tudja.
Várólistáról van valami híretek?Azóta ezen kattogok.
Bocsi mindenkitől,de csak picit olvastam vissza így nem kerültem teljesen képbe.
Hajrá!Hajrá! Mindenkinek! :wink: :wink: :wink: :wink: Pusz!
Andi!Hát nem vársz be?
ritabmc

Rita: Dehogynem... most még majd csak a fogigátló-cucc miatt megyek.... Neparázz, megbeszéltük, nem? :)
andrea-1

Sziasztok!

Hogy mennyit tudtok írni fél nap alatt :shock:

Woody,
nagyon édi a kis Lili!
Én is ilyenre gyúrok holnaptól :D

Macsi,
nem jó hírek, de ne adjátok fel! Lassan két hete hogy kiderült, valami nem gömbölyű, aztán látod, még mindig pocidban a babók! És egyre közelebb az első vízválasztó dátum, majd a második is...és aztán eltelik egy hónap és megérkezhet Kitti és Balázs :)
Hipermegagigadrukkokat küldök, hogy ez így is legyen :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
annyi jó turiról írtatok, hogy a + tesztem után első utam tuti odavezet majd :wink:

Brumi,
sajnálom a nega tesztet, tudom milyen cefet car ilyenkor :cry:
DE ne add fel, lesz itt még baba hamarosan!

Andi,
akkor most neked küldöm a mensimeghozót :arrow: :arrow: :arrow:
Tegnap Brekinél sikeres volt!

Gigi,
nagyon ügyi voltál, 9 petike az naggggyon szuper! Bőven jut majd fagyi-kistesóra is :wink:

Na elpakolom magam holnapra, bár most úgy érzem nem fogok tudni aludni :oops:

Eszter,
reggel kereslek majd!!!

Kép
judit0713

Hopp!
Ezt a laptetőt szétosztom:
- holnapra Eszternek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ teszthez,
- Macsiéknak az előbb leírtak teljesüléséhez
- Giginek a sikeres randikhoz
- és egy részét magunknak is, hogy holnap mindkét gombóckánk ébren várjon minket :D

És ezzel most már tuti szépeket álmodok majd :)

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?