Takonykóros Szép (?) Napot!
Asszem megfáztam, most Neocitran a barinőm...
Mieza:
Hát persze, hogy minden rendben volt veletek!
A mágneses tér nagyon tetszett!
Igen, tele voltam lufttal, talán tudat alatt így készültem, az e héttől esedékes munkakezdésre, sajna lejárt a szabim.
Kicsi Einsteint máris a focira okítja apa? Nagyon aranyos lehetett.
Én is tegnap voltam a körúti Humanaban túrni, mert minden db 450Ft, de nekem még ennél is nagyobb mázlim volt, mert abban az akciós félórában vásároltam, amikor méglejjebb - 300Ft-ra vitték le az árakat.
Ma is megyek, mert még 2 ilyen boltba musz betévednem!
Ceasart mi is nagyon bírjuk, nézzük mindíg. Előtte ugyibár a Victória volt a févörit pörszön, de amióta Ceasar van, ho-ho-hóóó!
A családi szeretetdömping is terhes tud lenni, de etz még mindíg jobb, mint Kubu nagyi megnyilvánulása. Inkább ilyet, de nagyon értem mi a rossz nektek ebben.
Timejka:
Ez nagyon óccó! Ügyi vagy, hogy megkérdezted! Ez a BMC laborja?
Hajrá pisigyűjtés, én régebben szalvettát és bélyeget gyűjtöttem - mindenkinek kell vmi hobby!
Azért ezt a gyűjteményt ne mutasd meg akárkinek!
GyőrinéIldi:
Menta priv.
Kubu:
Anyukád = ??????
Anyukád nem semmi! Ne foglalkozz vele, tudod miért van két füled - nem? Ez nagyon nehéz szitu, de mi mást tehetnél, mint hanyagolod ezen megnyilvánulásait. Esetleg mondogasd neki, fogadja el a korát, magának is jót tenne vele. Ti pedig próbáljátok elfofgadni így is, amilyen, már nem fog nagyot változni.... Talán azért kapott titeket családul (mert ahogy nézem apud is, hugid is normális), hogy ráragad a jóindulat, talán mert változnia kell a személyiségének és ti vagytok a tanítói ebben az életben, bár igen sziszifuszinak tűnik ez az egész...
A konklúziódban nagyon szépen fogalmaztál anyudról, talán tényleg ez a baja... Sajnálom őt is, DE NEM NEKED KELL MEGOLDANOD a problémáját! Az ő karmája a saját feladata! Sajna rajtatok csattan le, de védd magad ellene! Vonj egy szépséges gyöngyházfényű fehér csillogó burkot a családod köré, amin nem mennek át a rossz dolgok, inkább lepattannak.
Mennek az egetrengető drukkjaim apaállásügyben!
Apudnak boldogságosat!
"Pukizós Liza" - remélem nagykorában már nem fogod így hívni!
- hasikája gyógyuljon meg. Fotók eszméletlenek!
Az ecetes szilvalekvárosdit én szombaton hallottam, azt mondják 2 hét múlva lesz igazi szilva, akkor kipróbálom.
Zuram léptei alatt remeg a föld, talán ezért fogyózik
, no meg az egészségének is jót tenne pár kiló mínusz. Én szeretm így is, de önző dög vagyok és azt szeretném, hogy nagyon sokáig még együtt legyünk.
Csucsu:
Lumbágód van? Gyógyulj meg mielőbb!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Judit:
Jó lehet nálatok is a generációs balhé!
Naná, hogy vegyük beeee Gigit is a tábliba - ha van kedve hozzá.
Hajrá nemszeretem feladatok megoldása!
Drukk a szerdai ET-re naggggyon!!!!
Kispatak:
Nem cukrozta, csak édesítőszereztem a szilvát.
Áfonyácska nőjön szépen!
Gyerkőcöddel látom haladtok, sok türelem kell hozzá és szeretet, meglesz az eredménye! Már most is megmutatkozott.
Angyalka:
Maratoni pihi - ez igen! Jó hallani felőletek!
A cisztamasszírt el is felejtettem csinálni, de mostmár nekifogok! Kösz, hogy szóltál!
Anyu-Mami páros elfogadása nem probléma, csak ők eszik meg egymást...
Egyébként minden fiú hokizi (max. zsebben
), nem kell azt tanítani nekik!
Jó kis programlistát állított össze neked K, hajrá októberi végi kezdés!
Két nagy hógyagom lett a lekvártól, amiket kipukkasztottam, most úgy néz ki, mint a rajzfilmekből egy szempár. Nem is rossz gondolat! Várj csak,
ezt nézd:
Eszter:
Nagyid magyar hangja - ez nagyon édes!
Nem akarok én jósolgatni, csa nem lehettt nem észrevenni Andi dupláit.
Zuram szerint NCIS-es szemeim vannak, minden fityfenét észreveszek.
Hurrá álmok! Jajistenkémmingyátesztlesz!!! Szorrrríííítok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Navi:
Anyum=Tiéd
mármint gyomorkihűlésügyileg.
Ha nyugit akarok tőle, nekem kell zajmentes helyre mennem, ahová nem tud utánam jönni.
Magnerot, MagneB6 - ja látom már írták, vettél. Szupi, hogy már nincs vasalás, a haskeménykedés pedig el fog múlni!
Gigi:
Szuper!!!! Szorítok a puncijóra!
Minden okés lesz!
Vikus:
Már te is a rajton, ez csodás, drukk!!!
Rita:
Örülök, hogy a gyerkőcnek tecc a suli és hogy jók az erdményeid!
Vicky:
Idomított család? Ez jó!!!
Barbus de cukor lehetett azzal az ebbel!
Lukácsné:
Sajnálom a veseköved/homokod, hogy így megkínzott. Lényeg, hogy már túl vagy rajta. Meddig nem szoptathatsz emiatt?
Macs:
Hipermegagiga überdrukkjaim továbbra is!!!
Minden rendben lesz, nagyon örülök, hogy tudtál írni és jobban vagy picit. Ezek a vizsgálatok biztos nem kellemesek, sok fel-alá járkálás, rengeteg idő - de a csöppségek szépen fejlődjenek továbbra is és még sokáig maraddjanak a pocóban!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zsuzsó:
Sajna nálunk senki nem tudja befogani....
Remélem mielőbb lesz gazdija, tedd ki az iwiwre is, hátha...
Mai uhura drukkoltam!
Béku:
Nincs cipő, hát nincs.... Majd legközelebb...
Hugidnak Boldog Szülinapot!
Hajrá kutyakiképzés - valósítsd meg az álmod!
Csutka:
Szerintem a sebész a sablondumát mondta, amit mi nem szívesen hallunk és nem is akarunk elfogadni, mivel annyi csoda történt már... Kérdezz meg akár több okológust is, hátha mondanak vmi okosat és bíztatót, ha látják, hogy elszánt vagy, talán jobban utánanéznek a lehetőségeknek. Aztán, ha nem érzed úgy, hogy biztonságban lennél, még mindíg elutasíthatod a baba-projectet. Mert tényleg TE vagy a legfontosabb először.
Brumi:
Tesztelsz holnap? Jujj, de izgi!!!
Szorítok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Colin:
Ákos csodaszép, a többi süketduma le van carva!
Kahlan:
Drukkolok neked nagyon, remélem a másik pvezetőd megmenthető és szépen átveszi a helyét annak is, amit ki kell venni. Aztán irány a babásodás!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.09.07 15:45-kor.