Új privát üzeneted érkezett!

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Lányok, ez a videó nem tartozik annyira az itt zajló témákhoz, de csak h. lássuk mindannyian, h. mi mindenért lehet hálásnak lennünk... szerintem nagyon megható és egyben megrázó is. Természetesen nem ijeszgetésnek szántam v. ilyesmi... :oops: :D

Aztán mindjárt visszaolvasok és reagálok!

Eszter, én több hónapig vadásztam a Suttogókat, de végül antikváriumban vettem meg töredék áron! Amúgy vmelyik nap az Alexandrában voltam és láttam az 1-es kötetet! Valszín újra kiadták! Nézd meg, hátha!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter!
Most jött ki új kiadásban! 1 hónapja vettem a libriben, és nekem nagyon tetszik!
Nagyon szurkolok nektek!

rodina74

Ááááááááááááááááá csajok, elkezdtem nézegetni a kismamanacis oldalt.....nekemisnekemisnekemis hamar ide a babókat a pocimba!

Komolyan, néha nem vagyok normális, szinte már látom magam nagy pocival, és érzem is, mintha ott lenne az a pocak :oops:
Aztán persze rá kell jönnöm hogy nem :roll:
Vagyis így jobb: még nem! DE mindjárt szerda :D

Breki,
olyan jó, hogy velünk izgulsz, örülsz!
Priviben leírtakról nem fledkeztem el, sőőőőt, most már indul a visszaszámlálás :wink:
Marymeghozókat küldöm, tudom hogy az ilyenkor nagy kincs :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
olyan kis nyugis, vígkedélyű vagy, tuti beköltöznék hozzád ha babó lennék :D
Nekünk sajnos szükség lehet a hatching-re, ugyanis a múltkor visszaültetett 3 babszemből S. szerint egy sem indult el, tehát ki sem tudtak bújni a burokból...na ja, a kor :? , de most kapnak még egy kis segítséget, nameg persze ők amúgy is turbógyerekek, hiszen túlélik a fagyasztás-felengedés akciót is, tehát bekuckóznak, az azóta már felhízlalt mnyh-ba :D

Navi kismami,
jól vagy? Vas adagokkal hogy állsz? Hányszor kell még döfni?

Kép
judit0713

Rodi,
téged is látni néha?
Jó hogy bekukkantottál! Jól vagytok? Hiszen már csak 10 hét va hátra :shock: hogy repül az idő :)

Kép
judit0713

Hú, jó nagy elmaradásban vagyok!

Lukácsné!
Nagyon gratulálok nektek Hanna megszületéséhez!
Sajnálom a veseköves dolgot, de látom már túl vagy rajta!

rodina74

Eszter, megvan pdf-ben a suttogó, az összes most jön le, így is megfelel?

Voltam ma Lintnernél...szegény azt sem tudta, hova kapjon, nem volt titkárnője, és azalatt az 5 perc alatt, amíg velünk beszélt, kétszer is ki kellett ugrania telefont felvenni...

Egyenlőre csak azt beszéltük meg, hogy jövő héten megyek hétfőn vv-re, meg röntgenre...úgyhogy maga a műtét gondolom már nem sokáig vérat magéra.

A leletek alapján azt mondta, az egyik pvezetőt fel kell áldozni, a másikat meg meglátja.
Vendég

Judit: nem felejtettem el semmit,alig várom én is,hogy visszaszámlálhassunk :D
Nagyon drukkolok!!! :)

Köszi a Mary-meghozó varázslatot :lol:
Vendég

Kahlan,
lécci küld át nekem priviben a Suttogó pdf-eket!
Nagyon-nagyon köszi :)

Húha, ilyen hamar itt a műtét! De legalább túl leszel rajta, nem kell ezen járatni az agyad! Aztán gyors felépülsz és irány a babaprojekt :wink:

Kép
judit0713

Judit, emailen tudom küldeni a könyveket, kéne emailcím, írd meg nekem légyszi privátban.
Vendég

Kahlan,
ment pü!

Kép
judit0713

Lássatok csodát,Mary beköszöntött!!! :lol: :lol: :lol: :roll:

Mint a vízesés :shock: :lol: :lol:

Úgyhogy Judit,még1x köszönöm a meghozó varázslatot :lol: :lol: :lol: :P

Ez akkor úgy számít,mintha holnap jött volna meg,ugye?
Azaz az első nap a holnap...
Biztos furcsálljátok,de én még csak a BMC kapcsán hallottam először,hogy ha délig nem jön meg,akkor az már másnapra számít.
Érteni nem értem,miért,de elfogadom :D
Vendég

Na vagyok, nagyjából képben... :oops: :D

Judit, nagyon nagy gratula!!!! Ügyes vagy, azaz a tüszikéd, de ez most nem is számít, a lényeg, h. nemsokára pocidban lesznek eszkimókák!
Egyik barátnőmnek a 3. lombik sikerült, fagyis babócákkal úgy, h. 3 volt hibernálva és mindhármat be is ültették, mert nem lehetett őket teljesen szétválasztani! Azt a tapasztalat, h. a fagyisoknál ritkább az ikerterhesség... és hatchingje is volt... éééés már lassan 2 éves a gyönyörű kisemeber!
Ezt Eszternek is üzenem! :D

Eszter, szóval kicsit nehéz most a meditáció, de szinte semmi kétségem afelől, h. sikerülni fog, azaz h. sikerült!!!! De az ikrekben nem vagyok biztos :D
Képzeld, néha én is azt mondom a picurinak önkéntelenül, h. kisfiam :oops: :D Azt hiszem nem veszek túl sok rózsaszínű rucit! :lol:

Mieza, csak annyi, h. meg tudlak érteni, sajna a majomszeretet nálam sem jön be! Hogy az legyen a legfontosabb, h. mennyi ételt tudnak az emberbe gyűrni...
De azért nálatok ez tényleg nagyon sok kaja, amit rátok tukmálnak :shock:

Kubu, jájjjjájjj :twisted: anyukád megint bemutatkozott :roll: sajnálom, de sajna nem hiszem, h. túl sokat fog már változni :( Max. az lehet segítség, amikor mégis találkoznotok kell, h. vagy apukád v. hugid kicsit észhez téríti az esemény előtt!
Keményedés: mindjárt leírom mi lett a végkimenetel!

Kispatak, örülök, h. azért alakulnak a dolgok, ha lassan is, de vmi már elkezdődött, ez jó hír!

Gigi, hajrá!!!!

Kisbéka, megnézted a kismamarucis linket? Én árat nem találok :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, úgy látom, a szerda lesz a nagy nap, Eszternél és nálad is!!!

Kahlan, nekem is, nekem is :D
mieza

Navi: megnéztem a linket,nekem is hasonló az egy szem nacim,ami van,de árat én se láttam :roll: :roll:

Pedig érdekelne... :? :lol: :lol:
Vendég

A suttogós dolog engem is érdekel,múltkor egész hosszan olvastam róla egy fórumban,hogy esnek egymásnak a különböző véleményű emberkék... :?

Pedig ártani nem árthat :)
Vendég

Szóval, tegnap már nem mertem tovább húzni ezt a pocikeményedéses dolgot és felhívtam a dokimat, aki szerencsére pont ügyeletes volt a kórházban! Igazából nem is az a fő probléma, h. keményedik és feszül, hanem, h. emiatt kinyílhat, ill. megrövidülhet a méhszáj és akkor, függően, h. mennyire nagy a gáz, vagy szülünk v. fekvés még hetekig...
De hál'Istennek nincs gond, a méhszájam olyan, mint amilyennek lennie kell és kaptam egy szar gyógyit, amit ma vettem be utoljára! :twisted: Olyan szinten kiüt, h. csak szédelgek, ráadásul ez "csak" egy nyugtató, ami ellazít és ezáltal oldja a görcsöket... de kóma vagyok tőle és nyilván Zorka is! Ezt nem tehetem meg vele, úh. most Béres MagneB6-ot vettem, amiben 5x annyi a magnézium, mint a másikban és még talán este v. reggel beveszek egy fél drogot, aztán abbahagyom! Ha utána is gond lesz, majd konzultálok a dokkerrel, de ilyen erős cuccost nem fogok szedni!
Komolyan, most kezdek magamhoz térni :shock: :shock: gáááz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kispatak: a XVI.ker.-be költözünk át Andiék "szomszédságába" :lol: :lol: :lol:
Megyek mindenkit boldogítani :lol:
Most is itt pakolok épp,hogy haladjon a dolog.
Vendég

Judit, nem kell most több vasat kapnom és majd jövő héten megyek laborba nézetni a többi 32. heti dologgal együtt! Majd meglátod te is, mennyi helyre kell járnálni folyton, főleg az 1. és 3. trimeszterben! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=w7JthgTMHDU
egy kis kölykös zene! Imádooom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: ez durva!! :shock:
Hogy adhatnak ilyen erős gyogyót?
Szegény Zorka,ő sem értette biztos,hogy mitől lassult úgy le az élet odabent :)

Azért mindenképp beszélj a dokival,mert ha fontos hogy bevedd a gyógyszert,nehogy baj legyen a vétóból!
Vendég

Persze, csak egyébként is abban maradtunk, h. ha hatásos, akkor lehet csak felet beszedni... majd meglássuk! De azért nem szeretnék még 2 hónapig nem tudni magamról semmit! :roll: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

2 hónapig??? :shock:
Persze,megértelek,de nem gondoltam volna azt sem,hogy olyan sokáig kell ilyen erőset szedni :roll: :?

Csajok,olyan jól sikerült a varázslat,hogy most meg nem merek a székről felállni :lol: :lol: :lol: :lol:
mintha dézsából öntenék... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Judit, Brumi, Eszter örülök Nektek! :)
Drukkolok én is Nektek!
Szerdán várjuk a híreket!

A babafotók szépek! :)
Nagyon aranyosak a picurok!

Kispatak: Rendbe fog jönni minden!

Kubu: Érdekesek az emberek, a szülők...de tudod, hogy Neked ott a szép családod és a férjed, aki mindenben támogat és melletted áll...és ez a lényeg!

Tündi
tündi786

Ja,és egy másik oldal alján ezt találtam ugyanezen a honlapon:

[quote]K írta:érésedre szívesen tájékoztatlak az árakról!

(a felsőknél a képre kattintva az árat is megtalálod)

FIGYELD A FOLYAMATOSAN ÚJULÓ AKCIÓKAT!

Szóval nem véletlenül nem láttunk árakat,csak ott van,amit belinkeltem az előbb :lol: :lol: :lol:
Vendég

nava: Én azért javasoltam a magnerotot, mert amíg a magne B6-ban 50 gr van (ha jól emlékszem), addig ebben 500! De a hatszori adag engem is fejbe vágott, totálisan be voltam lassulva. De nekem muszáj volt, a 24.héttől nyílt a méhszáj. Valahogy bent kellett tartanom a drágámat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky: mikor meglátom a képet, meg a leírást hozzá - nagyot dobban a szivem mindig. Nagyon megható!!! És milyen jó, hogy benn tudtad még tartani a kicsi drágádat! Fejlődjön szépen, és nagyra növekedjen egészségben!!!

Kubu: hát egész nap rád gondolok. Istenem - neked az anyukáddal, van bajod - nekem meg a gyerekemmel. Ez a világ nem kerek. Te valahol őt szeretnéd, én meg ezt a költöző madaramat. Dajkáld babáidat, én meg lélekben veletek vagyok, aztán majd csak változnak az idők mindenütt.

Judit: remélem sielők visszatérnek a hóhatár alá és bebujnak hozzád hogy jól felmelegedjenek!!!

Rodina: hogy milyen jó hallani rólad. Nagyon telik az idő! Mi van a blogoddal, nem kevésbé megható mint Vicky képe. Hamarosan megérkezik a te csoda Kittid, de várj még rá kicsit!

Navi: pihenj sokat, és ha baj van irány dokibá. Inkább sokszor feleslegesen, mint egyszer ne. Várjuk a te babácskádat is!

Eszter: sikerülni fog, bizzál! Már azt is megéreztem hogy felébred, higgyél nekem.

Breki: akkor szomszédok leszünk télre. Közel nekünk XVI ker, de azért jobb szeretem itt a budai hegyek ölelését. Sajna már nagyon sárgulnak a fák, de majd jön a kikelet, és akkor ismét jöhetek. De azért még most élvezem,mig lehet.

Jaj lányok, ti nem tudjátok, hogy mit jelentetek nekem! Tartozom hozzátok itt vén fejemmel. Annyira örülök ennek, meg hogy béke van itt, egymást segítjük, okosodunk - engem annyira meghatott a multkor, hogy ennyire szerettek engem. Tudjátok, hogy ez kölcsönös!

Macsek: ezer ölelés neked, pihenj sokat és várjuk őket!!

Minden jót nektek

kispatak
Vendég

kispatak: Köszi, hát tényleg nem volt egyszerű a terhességem, de bármikor végig csinálnám mégegyszer. És már alig várom. Biztos írtad már, de hol is vagy ilyenkor? Én imádom a hegyeket. Az otthoni Bükkre emlékeztet. Ha egyszer sok pénzem lenne vennék egy családi házat mondjuk Pilisvörösváron.
vicky79
Budapest III. kerület

Van egy másik idézet is, azt az unokatesó vonalzójára írattam: Én már azóta szeretlek, mióta nem voltál más csak puszta gondolat és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved a szívem alatt, és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.

Ez is annyira szép, csak későn találtam rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Én imádom a XVI. kerületet,anno Mátyásföldön éltünk,életem legszebb időszaka volt,most Rákosszentmihályra költözünk.
Vendég

Szia Breki!

Hát igen, akkor tényleg szomszédok leszünk a télre, én Szentmihály határán lakom kb 1 km

Családi házba mész

üdv

kispatak
Vendég

Szia Kispatak :)

Igen,családi házban lakunk erre :)
Most is még itt vagyok,de indulnom kéne haza... :?
Vendég

Breki!
Én úgy tudom, hogy ha este 6 után jön Méri, akkor számítjuk csak másnaptól...

Kispatak, hát persze, hogy imádunk! :D
Örülök, hogy tudtál találkozni az elveszett báránnyal és nagyon szorítok, hogy hamarosan ismét összejöjjön és szent legyen a béke! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Holnap 10-re megyek!!! Jajjjjj, úgy izgulok! :)

A szerda meg egy szuper nap lesz csajok!!!! Mindenkinek drukkolok!!!!!
gigibp

Judit!

Igen, szerencsére minden rendben. Vannak kisebb-nagyobb keményedéseim, de szerencsére zárt a méhszájam!
Ti hogy vagytok? Holnap beköltöznek a babók? Ja, látom szerda lesz a költözés napja!

Kahlan!
Szurkolok, hogy a másik megmaradjon! Remélem, hamar összejön majd a baba!

Kisbeeka!
Örülök, hogy megjött Mary! Én mindig onnan számoltam, amikor rendesen megjött, még ha délután is. De biztosan úgy jó, ahogy te tudod!

Navi!
Milyen gyógyszert kaptál? Én is szedek magnerotot és semmi bajom nincs tőle! Én még mellé kaptam spiropentet is.

Kispatak!
Te hogy vagy? Fogad? Sikerült állást találnod?
Mész megint valami jó helyre pihenni?

Vicky!
A te és az unokatesód idézete is gyönyörű! Nagyon meghatóak, és legfőképpen, igazak!

rodina74

rodina: Barbus unokatesója kapta a másik idézetet, 3 hónap van a két kicsi között.
vicky79
Budapest III. kerület

Gigi,
gyorsan küldök mégy egy jó adag drukkot, mert holnap reggel már biztos nem olvasol minket :arrow: :arrow: :arrow:
Ügyes legyél, szépen szundizzál, addig a dokibá végzi a dolgát...és mire felébredsz már tudod is, hány petécske vár akcióra :wink:

Kispatak,
ismét sikerült könnyeket csalni a szemembe (pedig még nem is vagyok állapotos, mi lesz akkor, ha majd dühöngenek bennem a hormonok :roll: )!
Tudod, tényleg fantasztikus ahogy itt vagy köztünk, számon tartod mindegyikünk búját-örömét!
Bízom benne, hogy egyszer majd a te madárkád is rájön, milyen jó is az, hogy ilyen szeretetteli, kedves anyuja van!

Eddig nem meséltem nektek az öcsimről, de ahogy a soraidat olvasom, bizony sokszor felrémlik előttem anyum könnyes arca :oops: Mert bizony az én öcsimnek is volt egy korszaka, még elég fiatalon 18-22 évesen, amikor nagyon eltávolodott tőlünk egy lányka miatt. Aztán mikor vége lett a kapcsolatnak (öcsim lépte meg, mikor kezdett feloszlani a rózsaszín köd) szépen visszatért közénk. Azóta már nős ember, és bizony elég messze laknak, ritkán látjuk őket most is, de amikor beszélünk, találkozunk az legalább bensőséges :)
persze anyum így is sokat szomorkodik, hogy nincs olyan szoros kapcsolata vele mint velem (nekem anyum a legjobb barátnőm! persze csak a lányom mellett!!!). De talán ez így van rendjén, a fiúk kevésbé nyitottak, nem igénylik annyira a folyamatos kapcsolatot.
Ezt én is tapasztalom már most, teljesen eltérő intenzitású a kapcsolatom a két gyermekemmel, bár mindkettőt imádom, de a lányom az, akivel napi szinten beszélgetek, a fiammal sokszor cask információcsere van és kész. :roll:

Na, ez most jól kijött belőlem :oops:

Vicky,
tényleg nagyon szép ez az idézet is :)

Navi,
az jó, ha már nincs szuri! De most meg ez a brutál gyogyó :shock:
Tényleg jól meg kell kűzdenünk ezekért a babákért!

Kép
judit0713

sziasztok Csajok,

lehetetlenség lépést tartani veletek. :-)

Mieza,
nagyon-nagyon köszönöm a gyors és alapos választ. közben ma este gazdit találtunk a kutyusnak, egy kedves fiatal pár befogadta a kis csavargónkat. kertes házba kerül, elviszik dokihoz is. nemrég halt meg a 16 éves kutyájuk, úgy remélem hogy jó helyre adtuk.
még1X nagyon köszi hogy rögtön írtál.

Judit, Eszter, Brumi,
szerdára drukkok ezerrel!!!!!!

Gigi,
drukk neked is holnapra!

Macs,
csiribá minden rendben legyen most már az ikrekkel, simogassák és támogassák szépen egymást.

Kispatak,
örülök hogy jó úton haladtok a fiaddal, így tovább!!!!

Lukácsné,
durva ez a vesemizéria, remélem már túl vagytok rajta!

Kubu,
teanyud nem semmi, valszeg van benne egy sor kimondatlan félelem vagy saját kudarc, amit így vetít ki. vajon miért nem érti mennyi boldogság adatik meg neki azzal hogy gyönyörű egészséges unokái vannak? más nagymama korú ember ezért a fél karját odaadná, ő meg elkótyavetyéli? biztos belső oka van, amit neki magának kell megértenie/feldolgoznia. szerintem... de majd jön sajti doktornő...

magunkról: holnap megyünk uhura Sz.dokkerhez, remélem jó híreket kapunk és mehet pénteken az inszem!!! kicsi drukkot kérek, aki ráér!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: természetesen mennek a drukkok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok,kezdem kevésbé hülyén érezni magam,hogy Ti se tudtátok mind,hogy is számolják BMC-ben a Mary eljöttét... :D :D
Nekem ezt mondták,hogy ha délig nem jön meg,akkor az már csak másnapra számít...

Aki hallotta még ugyanezt tőlük,jelentkezzen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu! Gigi!
Nagy drukk holnapra!

Judit! Eszter! Brumi!
Nektek pedig szerdára drukkolok, nagyon!

Kezem, lábam csuriban értetek!

rodina74

ZSuzsó,
tudom, hogy talán már ott is vagy Sz-nél és hallod a jó híreket, de azért még utánadröpítek gyorsan egy jó adagnyi drukkot :arrow: :arrow: :arrow:

A szívem másik fele meg Gigié ma, akinek nagyon szorítok, hogy legynek szép, érett, megtermékenyíthető petécskék!!!

Kép
judit0713

Upppsz, a vonalzóm siet egy kicsit :oops: Nem baj, erre az egy napra már nem állítom át, holnaptól úgyis mást kell számolni :D

Kép
judit0713

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszi a Suttogó infót :)

Navi!
Igen, a video hatott… ez nagyon szép és felrázza az embert… most jót sírtam rajta.

Rodi!
Kösziii :)
Jó hogy bekukkantasz néha ide is, bár én sasolom a másik topicot, és nem kis pörgésben vagytok most :D

Judit!
Ma reggel “veled” “ébredtem”(asszem kb 1-2 órát sikerült vergődnöm normális alvás helyett :? ), eszembe jutott, hogy biztosan nagyon be vagy indulva a holnapra és várod már…én is várom, de a para ma éjjel belém költözött már, így félek is tőle…
Hatching teljesen világos, hogy miért ajánlotta, és az a lényeg, hogy használjon!!! :D
Tuti minden rendben lesz!!! :D

Kahlan!
Köszönöm szépen neked is, sikerült hozzájutnom :D
Lintner nem hiszem, hogy sokat gatyázik majd, úgyhogy hidd el, hipp-hopp megcsinálja a dolgokat és utána már sinen lesztek :D
…hmmmm igen, biztosan nem élvezi nagyon, ha Krisztina éppen szabin van :D de neki is kell a pihi olykor :D Ilyenkor Lintner Tanár Úr osztályt vezet, betegeket fogad, lát el, műt, telefont felkapkod, viszi a magánpraxis ügyeket,…. Hmmmm. Jó hogy előtte pihent egy kicsit :)

Navi!
:D Én szinte tuti biztosra veszem, hogy ha sikerült, akkor egy emberke lesz :D Valahogy nem gondolom, hogy ketten van a Picúrom, de nem is lenne baj, mert ahogy K2 ügynök is megmondta, az a lényeg, hogy egy kihordható terhességet tudjunk csinálni :D
A többiek meg majd jönnek később szépen sorban (vagy egyben :D ).
Na az azért nem ugyanaz, ha te is fiúzod Zorkát :D
Bár tudom, nem ezer %, hogy kislány, de miért érzed hogy fiú? Az uh-s dokid azt mondta, hogy szinte tuti, nem?
Mondjuk a sok sárga és zöld cuccal nem nyúlhatsz nagyon mellé :) a rózsaszínt meg később is pótolhatod majd, ha szeretnéd :D
Poci keményedés: az remek, ha minden a legnagyobb rendben van, de ez a K.O. gyogyó nem hangzik túl jól :?
…hmmmm most, hogy írtad, hogy ettől rövidülhet a méhszáj, …magamra ismertem :? De lényeg, hogy a dokid szemmel tart! :D Igyekezz ne kiprovokálni azt a sok hétig fekvős változatot!!! :D

Zsuzsi.bmc!
Hát persze hogy jó híreket kaptok és pénteken inszem lesz :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Breki jó lesz ott neked Sz.mihályon. Anyós nekem is ott lakik. Lehet nekünk is ott kellene cs.ház, de hát a telket nem ott vette a férjem. Akart, csak akkor nem volt megfelelő. De olyan szép itt a hegyek között.

Gigi: aranyos vagy, és nagyon szurkolok mára!!!

Eszter: neked szerdára meg a gigadrukk, de tudd meg fog sikerülni, ezt én mondom neked!

Judit: én most szégyellem magam, de nagyon. Te itt nagyon dicsérsz,én meg nem tudtam/elfelejtettem? hogy neked vannak gyerekeid. Igen a lányok mások, nekem fiam van - és tudtam én előre már régen,hogy ez mást jelent. Hát majd csak haza talál és nála is felszáll a rózsaszin köd, amiben most még lebeg, de ugy látom, azért már ritkul egy kicsit. Hát igen, én is sirtam sokat, volt, hogy órákon át, ma csak ritkán teszem. De ha kell, akkor kell, az orvosom is ezt tanácsolta. Sokkal jobb, ha kijön belőlem, segít a but elviselni. És most azért jó, mert van egy dátum, amit várhatok. Ilyen eddig soha sem volt. Szerda lesz a nagy nap?

Zsuzsi: na én küldök drukkokat, remélem te is nemsokára anyuci leszel!

Tényleg Sajti merre jársz?

Rodina: a fogam most kicsit jobban van, pénteken megyek a dokkerhez, igért egy gyökértömést ill. gyógyszert, talán nem kell kihuzni? Állás még sehol, de szorgalmasan keresek, csak már igen belefáradtam. Utazni mennék, csak most a barátnőm nem nagy partner benne, pedig egy csomó befizetett utam van. Na majd meglátjuk. Kittikére vigyázz! Blogot nem folytatod?

Woody: ti hogy vagytok, Lili baba mekkora már? Képet kérünk!

Lukácsné: remélem te is jobban vagy, varratokat kiszedték már? Mit eszik Hanna és mit csinál bátyó?

üdv nektek

kispatak
Vendég

Ja, és a tegnapi laptetőmet bedobnám a szerdai siker-csapatnak :D
HOZZON SZERENCSÉT ÉS JÓ HÍREKET MINDANYUNKNAK :D

Csajok!
Én nem bírok már magammal :roll: :roll: :roll:
nem tudtam aludni, folyton ezen kattogok...siker? nem siker?
tudom, hogy ha idegeskedek, akkor sem változik semmi, de ...szóval egy klimaxos hisztis pi... kutyafüle hozzám képest :?

meg fogok őrülni holnapig ááááááááááááááááááááááááááááááá

eszter82
Budapest

Eszter,
már épp kezdtem csodálkozni hogy milyen jól elvagy, semmi para :shock:
De látom, azért téged is utólért :lol: Bár szerencsés vagy, mert csak egy para-nap lesz, és holnap már tudatják veletek a jóóóóó hírt :D
Én a múltkor mát egy hét után idegbajos voltam :? Most egyelőre nagy lendülettel állok neki, de hogy az otthon fekvés mit hoz majd ki belőlem? :roll: Na majd látjátok az elkövetkezendő napokban!
Nagyon izgulok értetek is, de ez teljesen pozitív izgalom, egyszerűen csak hallani szeretném már, hogy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
judit0713

Judit!

Én azt hittem, hogy a nagy parával kibírom holnapig, de nem így lett sajna :(
Tavaly végig sokkal idegbetegebb voltam, ...így visszanézve nem is tudom hogy bírtam ki, és főleg hogy bírt ki engem Lac :lol:
Az ET előtt tényleg semmi parám nem volt most, csak aznap, főleg mikor már közeledtünk a BMC-hez, de igazán ott a recepción teljesedett ki a rinyám :roll:
De ez most, hogy már ma?!?!?!!? meglepett!
De most olyannyira készen vagyok, hogy nem köt le semmi...se könyv, se tv, se semmi ......áááááááááááááááááááááááááááááááááááá (mint már említettem :D )
Csak azt nem tudom, hogy milyen leszek holnap??? :shock: :shock: :shock:
Szegény Laci...nem irígylem most :D :D :D

Az a bajom, hogy ez a teljes bizonytalanság állapota... vagy szuper hír, föld fölött ezer méterrel lebegős állapot, vagy gödör alja alatt sokkal. És én úúúúúúúgy utálok ekkorát pofára esni! És most sem szeretnék.... :roll:
Akarom hallani K ügynöktől holnap, hogy "Esztikém, gratulálok, Ön terhes" :D Ez olyan jóóóóó volt tavaly is :D
(Ja, és azt már csak csendben jegyzem meg, hogy azon a kismamarucis oldalon én is kinéztem ám ezt-azt :lol: :lol: :lol: 8) )

Szerintem csütörtöktől ki fogjuk készíteni mi ketten (azaz mi 5en) itt a csajokat :D te is otthon a pocakkal, én is itthon a pocakkal :D
Reszkessetek Lányok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Húúúú Rodi!

Hogy én már megint milyet sírtam a blogodon... :D
Olyan nagyon széééép ami történik veletek! :)
Remélem, majd ha időd engedi, leírod a folytatást is! :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszter!
ne aggódj, minden rendben lesz!!!
Tudtam, hogy támogatásra lesz szükséged ezért is néztem be :wink: :lol:
Ne izgulj!!!! Curvára drukkolok!!!!! Csakis jó híreket hallhatsz ennyi rossztörténet után. Drukk drukk drukk, ja és NO PARA!!!!!!!
Tudom könnyen ugatok, de te tudod, meg egy páran itt, hogy én is ilyen voltam 1 nappal az eredményhirdetés(ek) előtt! De azért olyan jó az észt osztani okosba!!!!

Nyugodj meg picikét, ne félj, minden rendben lesz!
Puszillak

és persze mindenki mást is!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Eszter
Szerintem jó jel, ha mindenki azt érzi, babát vársz 

mieza
nagyon szép a bababútor, jó vásár volt! /Én is akaroook!!!/
Az Albert név tetszik, és legalább nem túl gyakori.

Aktucs
Szerintem ne azzal foglalkozz, amit anyukád beszél egy onkológussal, főleg, hogy ő nem is állannyira mellettetek. Ki tudja, mit mondott a doki…
Elmondtad a párodnak?
Gratulálok az örökbefogadáshoz!

Kispatak
Drukkolok nagyon munkaügyben! /Sajnálom, hogy nem nagyon tudok segíteni, tudod, írtam, hogy a HR-rel nem felhőtlen a viszonyom és tegnap még sikerült rontanom rajta /
Mi van a fogaddal?
Nyest szerintem nálunk is van, minden reggelre összejárkálja valami az autót, félek, nehogy szétrágja.
Szívből örülök, hogy előkerült a fiad! Jó kezdet, és erőt ad, hogy van újra mit várni.

sajt
nagyon szorgos voltál 
Remélem a karod már jobban van, nem égetted meg nagyon.
Mi az a jázminpakóca?!
Köszi, a motorbalesetes rokon picit jobban van, végre kikerült az intenzívről, de még minimum decemberig kórház. Nagyon durva, de a nő, aki elütötte, még ki sem szállt hozzá, hogy megnézze, mi baja! Pedig hát láthatólag jól összetört, 6 percre le is állt a szíve. Nem értem én az embereket…
Péntekre várom Maryt, lassan telik az idő…
Sógornőnek még nincs meg a baba, de már nagyon szenved.

kubu
Hát anyukád nem semmi!
Könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, én sem tudom megtenni.
De tényleg az a fontos, hogy a párodra mindenben számíthatsz és tündériek a gyerekek!
/Múltkor én is kipróbáltam, hogy kizárom anyut a tudatomból, nem mentem át, mikor elhagyta magát és működött! Bár nagyon nehéz volt./
Nem csodálom, hogy M sír, ha anyádat látja, a gyerekek elég jól megérzik, ha feszültség van… Ugye nem ment el a tejed?! Miért haragszik ennyire a férjedre? Legalább apukád és húgod segít és mellettetek áll!
Állásügyben valami fejlemény?
Sógornő-baba még nincs, de tegnap vettem neki egy tündéri ruhát. Pénteken már majdnem megvettem, de tegnap muszáj volt érte visszamenni… Igaz, 2 éves kislányra való, és titkon remélem, hogy az enyém lesz. Tegnap este el is döntöttem, hogy még egy ideig nem adom nekik oda, úgysem tudná hordani…

Kisbeeka
Nekem Sz. ügynök azt mondta, hogy ha 5 óráig jön meg, akkor számít első napnak, ha utána, akkor 0.

vicky
Jót mosolyogtam azon, amit írtál, én Vörösváron lakom, családi ház. A Pilist látom az ablakból, nem tudok vele betelni.

zsuzsi
De jó, hogy lett gazdája a kutyusnak! Jó helye lesz…
/Én tegnap láttam egy fél szemű kaméleont egy állatkereskedésben, annyira megsajnáltam, és annyira helyeske volt, hogy most azt szeretném…/
estrella22

Takonykóros Szép (?) Napot! :lol:

Asszem megfáztam, most Neocitran a barinőm...

Mieza:
Hát persze, hogy minden rendben volt veletek! :)
A mágneses tér nagyon tetszett! :)
Igen, tele voltam lufttal, talán tudat alatt így készültem, az e héttől esedékes munkakezdésre, sajna lejárt a szabim.
Kicsi Einsteint máris a focira okítja apa? Nagyon aranyos lehetett. :)
Én is tegnap voltam a körúti Humanaban túrni, mert minden db 450Ft, de nekem még ennél is nagyobb mázlim volt, mert abban az akciós félórában vásároltam, amikor méglejjebb - 300Ft-ra vitték le az árakat.
Ma is megyek, mert még 2 ilyen boltba musz betévednem! :lol:
Ceasart mi is nagyon bírjuk, nézzük mindíg. Előtte ugyibár a Victória volt a févörit pörszön, de amióta Ceasar van, ho-ho-hóóó!
A családi szeretetdömping is terhes tud lenni, de etz még mindíg jobb, mint Kubu nagyi megnyilvánulása. Inkább ilyet, de nagyon értem mi a rossz nektek ebben.

Timejka:
Ez nagyon óccó! Ügyi vagy, hogy megkérdezted! Ez a BMC laborja?
Hajrá pisigyűjtés, én régebben szalvettát és bélyeget gyűjtöttem - mindenkinek kell vmi hobby! :lol: Azért ezt a gyűjteményt ne mutasd meg akárkinek! :wink: :lol:

GyőrinéIldi:
Menta priv.

Kubu:
Anyukád = ?????? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :roll: :?
Anyukád nem semmi! Ne foglalkozz vele, tudod miért van két füled - nem? Ez nagyon nehéz szitu, de mi mást tehetnél, mint hanyagolod ezen megnyilvánulásait. Esetleg mondogasd neki, fogadja el a korát, magának is jót tenne vele. Ti pedig próbáljátok elfofgadni így is, amilyen, már nem fog nagyot változni.... Talán azért kapott titeket családul (mert ahogy nézem apud is, hugid is normális), hogy ráragad a jóindulat, talán mert változnia kell a személyiségének és ti vagytok a tanítói ebben az életben, bár igen sziszifuszinak tűnik ez az egész...
A konklúziódban nagyon szépen fogalmaztál anyudról, talán tényleg ez a baja... Sajnálom őt is, DE NEM NEKED KELL MEGOLDANOD a problémáját! Az ő karmája a saját feladata! Sajna rajtatok csattan le, de védd magad ellene! Vonj egy szépséges gyöngyházfényű fehér csillogó burkot a családod köré, amin nem mennek át a rossz dolgok, inkább lepattannak.
Mennek az egetrengető drukkjaim apaállásügyben! :)
Apudnak boldogságosat! :)
"Pukizós Liza" - remélem nagykorában már nem fogod így hívni! :lol: :wink: - hasikája gyógyuljon meg. Fotók eszméletlenek! :D
Az ecetes szilvalekvárosdit én szombaton hallottam, azt mondják 2 hét múlva lesz igazi szilva, akkor kipróbálom.
Zuram léptei alatt remeg a föld, talán ezért fogyózik :wink: , no meg az egészségének is jót tenne pár kiló mínusz. Én szeretm így is, de önző dög vagyok és azt szeretném, hogy nagyon sokáig még együtt legyünk. :lol:

Csucsu:
Lumbágód van? Gyógyulj meg mielőbb!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Judit:
Jó lehet nálatok is a generációs balhé! :lol:
Naná, hogy vegyük beeee Gigit is a tábliba - ha van kedve hozzá.
Hajrá nemszeretem feladatok megoldása!
Drukk a szerdai ET-re naggggyon!!!! :lol: :lol: :lol:

Kispatak:
Nem cukrozta, csak édesítőszereztem a szilvát.
Áfonyácska nőjön szépen! :)
Gyerkőcöddel látom haladtok, sok türelem kell hozzá és szeretet, meglesz az eredménye! Már most is megmutatkozott. :)

Angyalka:
Maratoni pihi - ez igen! Jó hallani felőletek! :)
A cisztamasszírt el is felejtettem csinálni, de mostmár nekifogok! Kösz, hogy szóltál! :)
Anyu-Mami páros elfogadása nem probléma, csak ők eszik meg egymást...
Egyébként minden fiú hokizi (max. zsebben :wink: ), nem kell azt tanítani nekik! :D
Jó kis programlistát állított össze neked K, hajrá októberi végi kezdés! :D
Két nagy hógyagom lett a lekvártól, amiket kipukkasztottam, most úgy néz ki, mint a rajzfilmekből egy szempár. Nem is rossz gondolat! Várj csak, :lol: :lol: :lol: ezt nézd:
Kép
Kép

Eszter:
Nagyid magyar hangja - ez nagyon édes! :)
Nem akarok én jósolgatni, csa nem lehettt nem észrevenni Andi dupláit. :roll: :D Zuram szerint NCIS-es szemeim vannak, minden fityfenét észreveszek. 8) :lol:
Hurrá álmok! Jajistenkémmingyátesztlesz!!! Szorrrríííítok!!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Anyum=Tiéd :arrow: mármint gyomorkihűlésügyileg. :lol: Ha nyugit akarok tőle, nekem kell zajmentes helyre mennem, ahová nem tud utánam jönni. :lol:
Magnerot, MagneB6 - ja látom már írták, vettél. Szupi, hogy már nincs vasalás, a haskeménykedés pedig el fog múlni! :)

Gigi:
Szuper!!!! Szorítok a puncijóra! :) Minden okés lesz! :)
Vikus:
Már te is a rajton, ez csodás, drukk!!! :)

Rita:
Örülök, hogy a gyerkőcnek tecc a suli és hogy jók az erdményeid! :)

Vicky:
Idomított család? Ez jó!!! :lol:
Barbus de cukor lehetett azzal az ebbel! :)

Lukácsné:
Sajnálom a veseköved/homokod, hogy így megkínzott. Lényeg, hogy már túl vagy rajta. Meddig nem szoptathatsz emiatt?

Macs:
Hipermegagiga überdrukkjaim továbbra is!!! :)
Minden rendben lesz, nagyon örülök, hogy tudtál írni és jobban vagy picit. Ezek a vizsgálatok biztos nem kellemesek, sok fel-alá járkálás, rengeteg idő - de a csöppségek szépen fejlődjenek továbbra is és még sokáig maraddjanak a pocóban! :)
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zsuzsó:
Sajna nálunk senki nem tudja befogani.... :cry:
Remélem mielőbb lesz gazdija, tedd ki az iwiwre is, hátha...
Mai uhura drukkoltam! :)

Béku:
Nincs cipő, hát nincs.... Majd legközelebb... :)
Hugidnak Boldog Szülinapot! :)
Hajrá kutyakiképzés - valósítsd meg az álmod!

Csutka:
Szerintem a sebész a sablondumát mondta, amit mi nem szívesen hallunk és nem is akarunk elfogadni, mivel annyi csoda történt már... Kérdezz meg akár több okológust is, hátha mondanak vmi okosat és bíztatót, ha látják, hogy elszánt vagy, talán jobban utánanéznek a lehetőségeknek. Aztán, ha nem érzed úgy, hogy biztonságban lennél, még mindíg elutasíthatod a baba-projectet. Mert tényleg TE vagy a legfontosabb először.

Brumi:
Tesztelsz holnap? Jujj, de izgi!!! :) Szorítok!!! :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Colin:
Ákos csodaszép, a többi süketduma le van carva! :)

Kahlan:
Drukkolok neked nagyon, remélem a másik pvezetőd megmenthető és szépen átveszi a helyét annak is, amit ki kell venni. Aztán irány a babásodás! :)

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.09.07 15:45-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Na már megint laptetű.... :?
ÁÁÁ, de kapja meg a dremteam (Macs, Eszter, Brumi)! :lol:

Estrella:
Karom javul, köszi.
A Jázminpakóca más néven sztívia (stevia), egy olyan növény, ami baromi édes, akár az édesítőszer, mégis természetes cucc és nincs benne adalékanyag. Én még tavaly vettem egy kis zacskónyit őröl por (ebből tenmagad is tudsz szirupot főzni) formában a biopiacon, de korszerűbb megjelenése is létezik:
http://stevia.uw.hu/index.html
Küldök péntekig időgyorsítót: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?