Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na, összekaptam magam. Elmentem a dokihoz pénteken, bár csütörtök este még nem nagyon akartam menni.
Azt mondta (ez a sebész, nem az onkológus), hogy szerinte, ha ennyire nem akar összejönni, akkor hagynunk kéne, mert "ez a természetes kiválasztódás". Mintha csak genetikai oka lehetne a meddőségnek! :x :x :x
Na mindegy, október elején műtenek.

Valaki kérdezte (bocs, mire végigolvastam mindent, elfelejtettem ki), igen, van már egy fiam az előző házasságomból, 12 éves. A férjem most fogadta örökbe, úgyhogy már a "közös" gyerekünk. :) 1 hete!

Macs, örülök, hogy így figyelnek rátok. Minden rendben lesz, látod, már most is használni látszik az a szer!

Eszter, még mindig küldöm a ragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: hülye szerencsesütikkel nem törődni.

Kubu, Máté nekem is hasfájós volt, ha nagyon nem tudtam vele mit csinálni (nem jöttek ki a szelek) lázmérővel megoldottam. A lázmérőt jól bekened krémmel, bedugod a popsijába, mintha lázat mérnél, és nagyon óvatosan picit körözni kezdesz vele. Egyből jön a puki, néha más is. Utána mindig jobb volt. De nem szabad minden nap, csak ha tényleg nagyon kínlódik szegény.

Béka, Csepelen van egy bolt a Plázában (nem jut eszembe a neve) 700 Ft-ért volt benne nyár elején terhesgatyó. Vadi új. Na ha járok arra megnézem a nevét, hátha máshol is van. Egyébként mást is ott szoktam venni magamnak. Kicsit turi jellegű, bár minden új benne, és olyan árai vannak! Vettem felsőt 350 Ft-ért, farmert 2000-ért, ilyesmik.

Navi, keményedés normális is lehet, de azért a doki tuti nem árt! Ha másért nem azért, hogy megnyugodj. Egyébként a megnyugvástól a keményedés is csökkenni fog. :wink:
aktucs

hi evribodri:)

eszter: en is csatlakozom,kuldom a babocas ragacsokat, szotitok nagyon, szepseges helyes a gyerekszobatok.

macs: orulok,hogy jol vagytok, tovabbra is kitartast neked es sok-sok erot,nem lesz semmi baj, a soten a legjobb helyen vagytok.

gigi: neked is sok sikert, sok szep meretes sejtecsket es osszefurakodast es osztodast,aztan pedig a bekapaszkodas, gyere majd minel elobb.

aktucs: ne add fol kerlek.
valyoni

Aktucs: köszi az infót!!! :D
Holnap arra is elnézek :) Gyűjtöm előre a jó helyek elérhetőségeit,nehogy megint úgy járjak,hogy fel kell öltöznöm a sok fekvés után,és a gatyáimat nem tudom a combomnál tovább felhúzni... :? :lol: :lol: :lol:

Elég vékony alkat vagyok,és a nadrágjaim (főleg a hossz miatt) elég szűkek,és 1-2 kg többlet (ami másodpercek alatt a combomon,hasamon,fenekemen meglátszik) miatt már nem tudom felvenni az addig jó ruháimat :roll:

Felsőkkel nincs bajom,szerintem azok akár a 9 hónapon át végig jók lesznek,de a problémás hely alul van,így nacikat be kell,hogy szerezzek...
Az az egy már van,amit "kényszerből" vettünk anyummal,de az kimondhatatlanul kényelmes!! :D

Világoskék lenvászon naci,és elöl van benne az a nagyon finom pamutanyagú toldás,ami szülésig kitart :D
Szóval a szűk ruhák után a mennyországban éreztem magam,mikor abba belebújtam :D

A dokikkal ne törődj,tudnod kell,hogy magadtól is meggyógyulhatsz,csak hinned kell benne,és igenis ELŐTTED áll a lombik lehetősége!!
Ha most nem engedélyezik,akkor is szépen rendbejössz,és újabb vizsgálat után majd belátják,hogy ők nézték el!
Hinned kell abban,hogy mindent megvalósíthatsz,amit csak szeretnél!!

Az örökbefogadáshoz pedig hatalmas GRATULA!!!!! :)
Légy hálás a sorsnak a csodás kis családodért,és hidd el,megjutalmaz a folytatással ;)
Vendég

Breki!
A lapostetűket inkább mellőzném :lol: :lol: :lol: , a laptetőből megtartok magamnak és megosztom mindazokkal, akiknek szüksége van rá!!! Maccs, Navi, Eszter, Aktucs, Judit és a többiek (bocs, ha kihagytam valakit, de épp melóhelyen vagyok és szita az agyam!)
gigibp

Sziasztok!

Gigi
Tüsziérlelő drukkokat küldök! :lol: És keddre szorítunk nagyon! :lol:

Macs
Jó, hogy ilyen biztonságban vagytok! Továbbra is szurkolunk Nektek!

Heni
Köszi a választ, most megpróbálom itt helyben elintézni, a jövő héten kiderül, hogy tényleg meg tudják-e csinálni.

Rita
Tök jó, hogy Soma élvezi a sulit! :lol: Maradjon ez meg minél hosszabb ideig! Genetika szuper! Köszi a tanácsot a vv-vel kapcsolatban, én úgy kérdeztem a nővérkét, hogy cukor és inzulin, remélem, ő is így értette, de a jövő héten már tudok biztosat. És ha még pár száz forintot rá kell fizetnem, hát legyen! 8) :lol:

Vicky
A mennyiség is kell nekem, de bevinni tényleg csak egy kémcsővel kell. Babatali nagyon jó lehetett!

Kisbeeka
Hajrá szabi! A költözéshez meg kitartást kívánok (párszor átestem rajta én is)! Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyi minden felhalmozódik az idők folyamán. :? Terhesnaci varratásán nem gondolkoztál még? Szombati program szuper lehetett! Én kutyaiskolába jártam pár hónapig nagymamám kutyujával, hogy kicsit rendre szoktassuk, hát voltak eredmények, de sokat kéne még gyakorolni vele. :) Új cipőd meglett? És a szülinapi party jól sikerült?

Lukácsné
Vesekő szörnyű lehetett. Jobbulást. És remélhetőleg Hanna hamar szopizhat újra.

Kubu
Gyönyörűek a gyerkőcök. A lányos nap gyorsan eltelt, ugye? De hogy mindenkinek van érkezésed reagálni pár szót, minden elismerésem a Tied!

Látom, többen is vendégeset játszottak a hétvégén. Nálunk is volt jövés-menés. A hétvégi menű vaddisznópöri volt bográcsban, krokettel és áfonyalekvárral, lecsó, meg goffri. Ja, és jött még a nagyimtól egy kis töltött káposzta és csöröge fánk. Hát most sem éheztünk :oops: :D
Vendég

Szép estét!

Eszter,
Milliónyi babaragacsot küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: , már nem kell sokat aludni a + eredményhez :D
Megkönnyeztem a kis bababirodalat. Remélem röpke 8,5 hónap és beköltözik valaki/k.

Mariann,
Gratulálok a kisfiadhoz. Nagyon aranyos.

Judit,
Micsoda főnök...Azért az jó, hogy van egy helyettesed. Remélem a főnök is megérti a helyzetedet, ha nem akkor tényleg jobb lesz ha betegszabira mész. Próbálj meg megnyugodni, és majd csak a babákkal foglalkozni.
Holnap uhu, drukkolok nagyon. Hamarosan itt a várva várt nap. :D

Timejka,
81 éves lesz a nagyim. Ő is nagyon szereti a kertészkedést és tele van életkedvvel. Mondtam is neki, hogy éljen sokáig, hogy majd a dédunokákkal játszhasson.

Kispatak,
Holnap hétfő, várjuk a titkot.
Hess fogfájás. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
Nagyon jó a tesós kép.
Jobbulást kívánok!

Breki,
Hajrá költözködés :)

Zsuzsó,
Hajrá inszem.

Mieza,
Remélem már jobban vagy. Gratula a kiságyhoz
Albert a kis okosfocista :lol: Ez tetszik

Macsnak,
Drukkolunk nagyon. Maradjanak a kis lurkók odabent jó sokáig.

Woody,
Úgy emlékszem, hogy ezt az ellenanyag témát nekünk is így mondta S, amikor még az első inszemre vártunk. Ezért is voltam, ugye annyira kiakadva, amikor mégiscsak TE lett a dologból...

Aktucs,
Hess rossz gondolatok és mindenképpen hallgasd meg más doki véleményét is.

Ildi,
Remélem nincs nagy baj. Az tuti, hogy a zárt topiknak megvan az előnye.

Sajti,
Mennyi ragasztó :lol: Nem tűntem el, csak esténként meló után általában befáradok. A héten is ez történt.
Ma vagyok a 28. napon. S azt mondta, hogy szerdán teszteljek...Most valahogy nyugodtabb vagyok, de nem merek tesztelni...Valahogy jobb reménykedni...Kíváncsi vagyok magamra, hogy kibírom e szerdáig...Tünetem persze semmi. Ez nem tudom hogy jó vagy rossz jel...
brumi24

Sziasztok!
Tehát a sok laptető szerencsét hoz:

3 év 3 hónap és 3 nap:

ennyi idő kelllett (és egy nagy családi ünnep), hogy elment gyerekem eljöjjön. Nem - nem hozzánk, de legalább az ünnep helyszinére egy családtaghoz, ahol talákozott ünnepelt nagyival,velünk és a népes rokonvendégséggel. Örült mami nagyon, mi is, még ha kicsit látszott is, hogy ez egy kényszerutazás volt, de mégis eljött és lesz folytatás valamikor. Ja azóta sirtam egy nagyot de hát ez van, az Isten majd mutatu nekünk utat tovább is, de még hosszu az ut nagyon-nagyon. Ja magamhoz öleltem-de ez sajnos csak egyoldalu maradt, ezt nem lehet kierőszakolni,nem is akarom.

Kedves Macs:

Nagyon örültem hogy irtál, hogy bajok vannak időnként az nem jó, de nagyon szorítok én is, maradjanak ott benn mit lehet. Rád meg nagyon vigyáznak, nemhiába van ott több orvos ügyeletben. Én dokim is ügy. vezető szokott lenni

Gigi:remélem minden rendben lesz veletek,szorítok sok petike legyen és utána minden ok-s legyen.

Breki: remélem szép volt ott is a szülinap, isten éltesse sokáig! Költözés mikor merre?

Kubu: nagyon aranyosak babók, köszi képeket. Jövő héten több interjum lesz, szorítok magamnak és apának!! Sajnálom Lizát tudom milyen a hasfájós babó - enyém is az volt meg még jó hisztis is hozzá.
Aktucs,remélem lesz még másik gyermek is, de ha már van egy, az nagy vigaszt és örömöt ad.

Fogam változó, holnap hivom a dokkert.

Minden jót mindenkinek

kispatak
Vendég

na megjöttünk anyáméktól
megkaptam a magamét
- M miért nem carik (bocs) még bilibe, ergo lusta szülő vagyok
- nem beszél még M ?
- miért sír ha engem (anyám) lát ? (vazze nem is ismer)
- ugye nem fog sírni az étteremben ?
- ha sír ugye kiviszed sétálni ? mert mit szól a többi vendég :twisted:
- ó nem baj hogy nincs tejed etesd mással
stb. stb.

ja tejem pénteki veszekedés óta alig alig van

később jövök visszaolvasok, most Marcus hisztit kezeljük, közben légzésfigyi Lizinél kétszer becsippant faca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: sajnálom,hogy így kiakasztott anyud... :?
Nehéz sokmindentől elvonatkoztatni,nem stresszelni semmin.
Tudom,én is ilyen vagyok.
Vendég

Nah éjféli etetésen túl, akkor most letudom a maradékot :!:

Timejka,
De aranyos vagy első laptetű felajánlásával.
Húúúúú tök jó a helyi labor vv !
Ügyi vagy hogy sikerül a vv-ket is összehozni.
Jó pisigyűjtést.

Rony,
Szorítok Nektek nagyon !

Judit,
„Kicsit furi, hogy nem Kubu nyitja mostanában a napokat de hát persze elnézzük ezt neki” – jelentem mosolyra fakasztottál.
Köszönöm a kedves szavaidat !

Kispatak,
Nyest remélem elhúzott.
„Kubu: veled mi lett. Régebben annyit irtál, most meg - csak nincs valami baj?? Gyere és segítünk!” – már azzal segítetek hogy elviselitek a rengeteg fecsegésemet.

Sajti,
Örülök hogy sikerült bosszút állni szilván és lett belőle finom kelvár :lol: :lol:
Hát igen, Zurad már szakképzett szuribeadó. Jáj, bőrrel párhuzamos beadás.
Anyud-nagyid éééédesek !

Mieza,
Itt vagyok :lol:
Akartam kérdezni hogy csak az újságok miatt mentél a BMC-be ?
Örülök hogy minden rendben volt dokibánál és Albert ennyire aktív.

Gyoreneildi,
Neeee ! baj van ?

Csucsu,
Szegényke a derekad jobban van ?
Hétfői (mai) taliban benne vagyok, bocs csak most jutottam a kérdésedhez, szóval yes lehet tali, feltéve ha derekad engedi.
Anyu-sztorit majd leírom, még mindig a gondolataimat rendezgetem.

Angyal,
Jó hogy jöttél.
Köszönöm a kedves szavaidat !
Dokiban nem tudok segíteni, remélem találsz jót ! Drukk az októberi lombikhoz.

Eszter,
Szavaid felráztak, eszerint és persze többiek írása szerint cselekedtem, most amikor meglátogattuk a szüleimet.

Nava,
Értettem, nem hergelem magam.

Gigibp,
Húúú remek hírek. Drukkolok továbbra is !

Vikus,
Ne dolgozz sokat !

Hááááát majd lecsukódik a szemem, gyorsan fejek még aztán sipirc ágyba, nagyon fáradt vagyok,

Szept 03.19.36 a köv hsz
De ma akkor is beérlek Benneteket :!: :lol:

kubuspace

Húúúúúúúúú felkötöm magam,

Két órája agoni a hasfájással Lizibizinél (Marcusnál semmi nem volt soha)

Nem használ infacol
Nem használ homeó
Nem használ Brüsszelből tuti cseppek
Nem használ hőmérő
Nem használ hasmasszázs

Most raktam rá cseresznyemagpárnát, jól felmelegítettem, azóta csend és nyugalom van

Ma beszerzek gripe watert és szélcsövet és egy erős kötelet magamnak 8)

Zsuzsó,
Nagyon köszi a linket, majd jól áttanulmányozom és persze lementettem 8)
Köszönöm a szavaidat, annyira kedvesek !

Heni,
Helyileg most hol dolgozol ?
„Ja látom, összevissza nyomtam mindeféle betűt” – szerencsére az esetek többségében jó sorrendben :lol:

Kispatak,
Köszönöm hogy ilyen szépen írsz nekem, lelkem már sokkal jobb.
Remélem buláj jól sikerült. Anyukád örült ? – szerk. olvasom.
Talihoz mega drukk ! Remélem összejött. Aham olvasom, a 3-as szám és a laptetűk varázsa. Drukkolok, hogy alakuljanak a dolgok, hátha.
25 milla ? jézusúristen !
Hétre interjúkhoz is drukk.

Gigibp,
Ahogy Sajti és már többen is soxor írtuk, tessék wordben írni majd az egészet másol és beilleszt, ha elszáll akkor is újra be lehet illeszteni !
Fejem fent, köszi.
Fém lap, mekkora kibacás :lol: :lol: :lol:
Kedden ügyesen.

Judit,
Támogatom Gigi felvételét :!: természetesen ha az érintett is így gondolja :lol:
Hétvége úgy sikerült ahogy eltervezted ?

Ritabmc,
Hajrá AEK.

Vicky,
Adás vettem, értettem, piszkálódók elküldve.
Örülök hogy jól sikerült a babatali.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 06:23-kor.

kubuspace

Kisbeeka,
Hajrá Tóték, jó dobozolást. Meddig vagy szabin ?
Tényleg azt kellene hogy a kereskedők egy totál másik napon mehessenek.
Teszvesz esetleg naciügyben ? Vagy amit Woody belinkelt csaj nála veszel nacit, aztán eladod a neten.
Jaaaaa a séta nálunk is megy, az nagyon tecc kisasszonynak, nekem már kevésbé amikor napi szinten 3 órákat alszom. :?
Tök jó a tegnapi progi.
Kutyakiképzés, húúúú ez nagyon jól hangzik.
Vettél pipellőt ?
Huginak boldog születésnapot !

Vnbeni,
Barátnődnek sok erőt és kitartást, hogy van ?

Mieza,
Hétvégi buli jól sikerült ? – szerk olvasom hogy új időpontban lesz. Sajnálom :lol:
Pfúj de undi hogy a ruhákon taposnak a turiban, gáz nagyon.
Mesélj miket vettél ?
Simán tessék pofátlankodni, nehogy végigálld a sort!
Privit megnéztem, majd válaszolok is, csak most egy agysejt van munkában :lol: és az nem elég a levélíráshoz :lol: :lol:

Lukácsné,
Fránya vesehomok, vesekő.
Remélem nem fog többet bántani.

Vicky,
Akkor nem is kellenek „keresztszülők” ?
Mi szerettünk volna keresztelőt, de mivel anyám utálja páromat/szüleit így kizárt hogy egy helyen egyszerre bármi közös dolog miatt összejöjjenek, így ez törölve.

Macs,
Szegénykém, mennyi történés.
Milliónyi gondolatunk Nálad, vigyáznak Rátok, ügyes csajszi vagy, Balázs és Kitti pedig nem fog csalódást okozni anycinak !
Vonalzód nagyon szép !

Judit,
Drága vagy, na majd egyszer élek a meghívással, de szerintem akkor amikor elmegyünk nagypocaklátogatóba 8) Mit szólsz ?
Vendégség jól sikerült ? Ugye nem dolgoztál sokat ?

kubuspace

Zsuzsó,
Remélem kutyust sikerül jó helyre elhelyezni. Ó ha lehetne én már mennék is érte.

Nava,
Reméljük nem lesz több keményedés. Tényleg pihenj ha másért nem akkor azért mert ez az időszak soha többé nem lesz az életedben, nyugalom, pihi, azt csinálsz amit akarsz :lol:
Kal-mag, hidd el narancslével felöntve nem is érzed hogy lenne benne valami undi cucc.

Aktucs,
Háááát mit mondjak a doki véleményére ? :?
Most hőmérőztem, nem sok sikerrel, de lekopogom a cseresznyemag párna műxik.

Timejka,
„De hogy mindenkinek van érkezésed reagálni pár szót, minden elismerésem a Tied!” – lehet hogy már untok is :lol:
Lányos nap gyorsan eltelt, főleg hogy 0-t pihentem, mert evés, sírás, hasfájás volt a fő progi.
Nyami nyami kaja nálatok.

Brumi,
Szorítok a +++ eredményért.

Köszönöm lurkókép dicsiket.

kubuspace

Na akkor a pénteki történet, bocsi hogy megint sokat írok

hétvégén lesz apu ünneplés erre felhív anyám hogy ugye csak én megyek a gyerekekkel
mondom nem
erre ő: még van pofája a férjednek idejönni (mert állítólag az uram azt mondta anyunak hogyha az utcán találkoznak akkor az uram leköpi őt, ez persze többünk fülére úgy hangzott el az uram által, hogy Zsnéni kérem ne híreszteljen rólunk olyan dolgokat ami nem igaz, mert én is kimegyek az utcára és hasonlóképpen fogok tenni) persze anyám váltig állítja az igazát és hogy majd a magnó visszajátsza, mondom játsza én is kivi vagyok (ez a mániája hogy mindig azt mondja ők rögzítenek minden beszélgetést), persze nincs mit visszajátszani, csak ezzel fenyegetőzik
aztán még szapult egy kört, mondtam rendben akkor nem megyünk le erre beszart mert hogy ne kavarjam a szart, meg apa mit fog szólni
mondom neki mit zavar hogy boldog vagyok ahelyett h az unokáidnak örülnél ERRE MI VOLT A VÁLASZ: hogy ő túl öreg (65) hogy nagymama legyen (meghogy ő már öreg, fáj mindene (ja ne mondjam állandóan mindenféle gyógykezelésre jár, x millás lávafaszomágy otthon stb. stb.)

és még azt is "megbeszéltük" hogy karácsonykor nem lesz zabálás nála (nem is megyek az qurva biztos !)
és mondtam neki hogy eccer tönkretette a tejemet, most nem hagyom és kérdezte hogy ugyan mivel tette tönkre a tejemet anno, mondom mivel (szilveszterkor nem kívántam boldog új évet és ő elátkozott) erre ő hogy kár rágódni a múlton (bezzeg ő folyamatosan azt teszi)

ja és jött volna segíteni nekem Lizánál, idézem: "ha mással, a nevét ki sem mondom nem találkozok"

a legjobb h olyankor hív ha apu nincs otthon, ja és simán letagadja a beszélgetést bármikor, ja a beszélgetés végén levágta a telefont (szokása) aztán újrahívott én kinyomtam, majd többször hívott de egyáltalán nem is vettem fel

erre délutáni események:

hugit felhívtam és elmondtam neki hogy ezután tutira nem megyünk sehova

közben anyu beszélt apuval (nem tudom mit) de lényeg h valahogy elmondta hogy mi nem megyünk hétvégén stb. stb. (gondolom engem akart besározni anyu csak éppen nem jött be a carkavarása)
erre apa felhívja hugit hogy nem tudja mi baja van anyunak mert furin viselkedik
erre hugi hogy nem tudja, de beszéljen apa anyuval mert minősíthetetlen ahogy viselkedik velem
erre kiderültek fenti dolgok.... apa megkérte anyut hogy a saját szülinapján ne ő állítsa össze a vendéglistát, egyébként is ha nem tud viselkedni akkor maradjon inkább otthon mi pedig majd elmegyünk egy étterembe közösen, nélküle
majd anyu felhívta hugit is, gondolom panaszkodni akart rám, de hugi megkérte hogy ne viselkedjen így, állítólag nagyon kiosztotta anyut és hogy hívjon fel engem és kérjen bocsánatot (szóval ezért hívogatott pénteken du többször is)

ja és otthon nem leszünk anyuéknál, étterembe megyünk, mert ott elméletileg elkerülhető a veszekedés, hiszen anyunak fontos hogy mit szólnak az ismerősök, tehát hiába Liza 4 hetes, senki nem meri bevállalni hogy otthon a házban legyen bármi is.

gondolkoztam egyébként, szerintem anya nagyon fél az öregedéstől és ez hatalmasodott most el rajta, lehet hogy a lelke mélyén nagyon vágyik a gyengédségre, kedvességre, de erősebb a gőg a dac, minthogy ezt kimutassa....

na lelövöm magam, megyek aludni, mert hajnal 1 óta ébren vadok

ha még kibírjátok lesz a tegnapról is leírás, de ahhoz még rövidebbre rendezném a gondolataimat :oops:

kubuspace

Kubu: megmondom őszintén,nem irigyellek :?
Én anyum egy igazi angyal... Imád minket,imádja a páromat is!
Veszekedésünkkor pl. kapásból neki ad igazat,még ha nem is tudja,mi volt a téma,folyamatosan őt védi,persze inkább csak viccből. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kutyakiképzés számomra maga az álom!!! :D

A szülinap jól sikerült,a torta is isteni finom lett. :)
Nővérem és a párja nem jöttek el,lemondták az utsó pillanatban,ami furcsa,mert minden szülinapon az egész család ott szokott lenni.
Mivel az enyém nyáron van,általában még nagynénémék is. :)

Tőlem egy fritut kapott húgom. Nekünk volt anno,és utáltam,de ő ennek ellenére vágyott rá,még kb. 1 hónapja szólta el magát :)
Úgyhogy most megkapta :lol: :lol: :lol:

Költözködéssel el vagyok maradva,mert először el kellene cuccolni abból a szobából/részből is a házban,ahova megyünk :)
Ez viszont egyedül nehéz,mert nővérem cuccai,és ő költözik be a "kis" szobába,mi meg a nappaliba párommal.

Sajna a linkről lemaradtam,amit Woody rakott be ide... :?
Majd megkérem,hátha :lol: :lol:

Nem vettem még cipőcskét,bevallom végiglustiztam a tegnapot,de eléggé kimerült is voltam... Ma viszont felkerekedek,talán megnézem a Humanicot :D
Az előző kiscsizmám is onnan volt,eszméletlen kényelmes volt!!! :D

Péntekig tart a szabim,a hétvégével kezdődött,ami csupán a szabad 7végém volt,de a következőn már dolgozom,azaz szombattól...
Vendég

SZia Maccs! Drukkok jönnek! :D ))

Kubu, mi most voltunk, aztán legközelebb majd csak 6 hét múlva kell mennünk. Majd 21-én megyek legközelebb, de akkor a bmc-be :D Jaj, de okos nézése van Lizának már most!!!
Miért mész anyuddal talizni és miért hagyod, hogy teloban sértegessen? Ez már kicsit olyan, mintha önsanyargatnád magad…
Az unokatesó ad pár cuccot a babóhoz, így most nekik turiztam tökéletes, nem használt cuccokat. 1 éves kisrácnak és 3 éves kiscsajnak. Jaj, a csajos rucik annnnnnyira édesek :D

Zsuzsó, küldtem privit ! (kihagytam, hogy fontos, hogy szuka-e vagy kan :D )

Maccsi, ezek remek hírek, nyugi és minden rendben lesz, látod, hogy a fentiek is nagyon veled vannak !!!

Hajrá Kisbeeka. Jöhetsz hozzánk (Futrinka egyesület) gyakorolni és alapműnek tartom a Ceasar – kutyadoki műsorát a natgeo-n :D Mi már nagy szakértők vagyunk, tegnap is kutyasuliban kezdtük a napot :D

Navi-Kubu, a Patrik nekünk is olyan név, ami a családnak tetszik, és minden egyéb feltételünknek megfelel, csak sajnos nekünk nem tetszik… Olyan angolos, mint a Brendon és a többiek :D

Giginek mennek a nagy drukkok a leszíváshoz!!! Aztán gyere majd beszámolni!!!

Aktucs ez nagyon durva… Akkor ha valakinek sebészeti gondja van, azt is kéne hagyni, mert lehet, hogy ez a természetes kiválasztódás… őket miért műti és menti meg??? ÉN nem hiszem, hogy van ilyen doki! Hát ő pont azért esküdött fel, hogy a betegségeket ne vegye eleve elrendeltetettnek, hanem segítsen… nem hiszem el hogy vannak ilyenek!!!
Gratula az örökbefogadáshoz!

Hajrá Brummmmiiii!!!

Csajok, péntek-szombat-vas nagyon jól voltam, ma megint visszaestem. Úgyhogy éjjel 2-kor úgy fáztam, hogy bekapcsoltuk a fűtést is. Nincs lázam, de nátha és izületi fájdalom, 70kg-os fej… alig bírok ülni is. Utálom ezt. Ma mentem volna babalátogatóba, de lemondtam :oops: (((
Viszont tegnap egész este dolgoztunk a kertben és olyan rendbe raktuk (tudjátok, hónapok óta majteroskeverős meg járólapokkal voltak tele meg minden féle zsákkal… blöööö)
Így a gyerekszobával nem haladtunk, pedig a kiságyat hétvégén el kell hozni… áááá :?

Kispatak, végre itthon volt, szorítottam nektek :D Reméljük alakulnak majd a dolgok és hamarosan nem csak újra anyus lehetsz, hanem nagymamus is :D
mieza

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én a másik oldalon vagyok ugye és néha tényleg terhes a szeretet.. Olyan ronda ezt így írni és lelkiismeret furdalásom is van. Amikor tudunk megyünk haza, de most épp ott áll az életünk, hogy próbálunk a babának mindent rendberakni, mert utána nem lesz ennyi időnk lakást felforgatni… Apunál és anyunál voltunk egy hónapja, jó volt, szép volt. Aztán most szabit is kivettünk csehbe, voltunk a morva rokonoknál és az összes prágait végiglátogattuk, másfél hét volt.
Épp minden hétvégén rendbe rakunk valamit, én terhesen is ember felett dolgozom, pörgök, a párom pedig hullafáradtan hajnalba jár aludni, aztán másnap dolgozni. A hétvége sem pihenésre megy el, amit már eléggé érzünk is. És akkor egyfolytában tele az üzenetrögzítő, hogy mikor jöttök már haza? Esküszöm, most épp a telefont sem veszem fel, mert agyvérzést kapok tőlük.
Apu folyamatosan hív minket, még haza sem érünk, már azzal nyaggat, hogy mikor megyünk, illetve, hogy „akkor majd fél év múlva, ha megint erre jártok….” típusú mondatok.
Szerintem a szülőknek el kellene fogadni, hogy nekünk már egy teljesen külön életünk van. És nekünk nem pihenés lemenni hozzájuk és ott ülni velük, mert így nem haladunk és nem is pihenünk.
Biztos neked is nehéz Kispatak, de szerintem 4 hónap nem gáz. (persze én közben nagyon sokat beszélek velük telefonon, bár azt is állandóan keveselik, pedig egy csomószor NEM TÖRTÉNIK velem semmi, itthon vagyok… nincs is mit mesélnem…)
Szóval, lehet, hogy nyűgös vagyok a náthától, de megint itt van 2 üzenet, hogy mikor jöttök már??? Hát, őszintén, csehbe okt elejére terveztük és anyuékhoz majd novemberre. Addig ezt hallgassam??? áááá
Állandó lelkiismeret furdalást csinálnak ezzel, hogy nem megyünk és nekem van is, már nem is szívesen gondolok haza…
Nagyon szeretek otthon lenni, de mindig ugyanaz a forgatókönyv és mindig ugyanazokat elmondjuk, hogy mi nem jó, miért nem szeretünk jönni és legközelebb is ez vár ránk. Miért nem figyelnek egy kicsit ránk is???
Pl: apu egész délelőtt főz, amitől teljesen kifárad és egész du alszik… mi meg ülünk az udvaron és várjuk hogy felébredjen… nem értem, hogy miért kell főznie, ha ez azzal jár, hogy egész hétvégén alig látjuk? Aztán persze jön a „nem is esztek eleget, miért nem szedtek még, hát ezért főztem?” pedig a párom már 4szer szed ráadást, de sosem elég.
Anyuval direkt lebeszéljük a menüt, de azért is főz még 4 fajtát, amiből megint nem eszünk eleget szerinte és mindent hazahozunk, de nem tudunk ennyit megenni, fagyasztva nem minden jó és itthon dobáljuk ki a kaját… A múltkor is hoztam aputól 15 liter húslevest, 5 adag pörit, anyutól 40 db palacsintát, egy teljes sültkacsát, 10 adag palóclevest…
Szuperek, cukik, de nem értik, hogy miért nem kell nekünk. És amikor magyarázom, anyu csak azt ismételgeti, hogy dehátolyankicsikacsa volt.
Prágában a szülők 24 órában vannak velünk és 3 óránként főznek valamit…. ugyanez. nem értik.
Nagyon –nagyon sok belőlük, nagy dózisban kapjuk ilyenkor őket és nem értem, hogy miért jó a majomszeretet. És minél ritkábban megyünk, annál nagyobb dózisban kapjuk.
Jaj, bocsánat, hogy így rátok zúdítottam, és az a legnagyobb bajom, ami másnak az álma… sokan örülnének ilyen szülőknek, anyóséknak, tudom. De most eljutottam addig, hogy már a telefont sincs kedvem felvenni…
mieza

Helló kubu!!
Tudom miről beszélsz. Az én kedves aki állitólag szeret anyukám közölte a csajok(remény73,vicky79) elött,hogy én nyomorék gyereket nevelek mert állandóan a babakocsiban ül Ákos és igy tönkre fog menni a gerince és,hogy ő már 9 hónaposan már járt+ semmi nem jó amit csinálok a gyerekkel. Voltunk a doktor néninél elötte 1 héttel és teljesen meg volt elégedve,hogy szépen nő és fejlödik mozgás és minden téren.4 cm nöttünk 1 hónap alatt+van már 2 teljes+2 fél fogacskánk. Még aznap strandra mentünk apósékkal akik közölték,hogy ez az én érdemem,hogy Ákos mindig jó kedvü sokat vigyorok és milyen szép kisfiú. Anyósom aki érezhetően nem szeret még ő is mondta,hogy jó anya vagyok pedig ez nagy szó nála. Anyu kedves látogatása óta nincs olyan éjszaka amikor nem jutt eszembe. kb 1 hónapja volt és azóta nem tudtam normálisan megbeszélni anyuval mert mindig jött vele vagy a nagypapám+nagynéném. Nem siránkozni akarok,de a lakáskölcsönünk is elég rendesen havonta földhöz vág minket.
De boldogok vagyunk a férjemmel,hogy van egy gyönyörű,egészséges kisfiúnk.
Tehát kubu te is erre gondolj,hogy van 2 gyönyörű gyermeked.
Bocsi ha kicsit hosszú voltam.
Ja és mindenkit sok szeretettel várunk a babát várunk topikba bár ott már mindenki megszült,de szívesen segitünk bárkinek mindenben.
Jó lenne ha ez a topik kiürülne gyorsan és mindenki babás lenne.
Szívből kívánom mindenkinek a sok baba érkezését.

Puszi mindenkinek.

manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin

Jaj, Békus, most olvaslak és az én anyum és apum is egy angyal, a házukat is odaadnák, anyós-após detto.
Csak annyira érzem, hogy öregszenek és eddig mindent meg tudtunk beszélni, de most ez a majomszeretet nem megy... Ráadásul én már 18 évesen elkerültem és bár mindig tudtunk mindenről, nem volt ez a napi kapcsolat, ami szerintem tökéletes is, mert nem igénylem...
Fura, hogy az én szuperokos szüleim most nem is hallják meg, amit mondok, vagy nem is értik...
mieza

Sziasztok!

Megint jó sok a termés, ráadásul emésztendő is, de igyekszem majd reagálni.

Most viszont önző módon először csak magamról írnék :oops: , hiszen ma voltam uhu-n reggel!
Éééééééééééééééés, vasárnap éjjel magától kidurrant a tüszikém (S. még látta a maradványokat), tehát SZERDÁN MEHETEK A BABÁKÉRT :D

Ja, és a mnyh is már 11mm, amire azt mondta S hogy az tök jó :)

Szóval fél méterrel a föld felett járok reggel negyed kilenc óta, még az sem édrekel, hogy tele a naptáram mindenféle megbeszélésekkel egész holnap estig.
A szerdaiakat már töröltem, és beírtam két hét betegácsit, így mindenki látjatja, hogy nem leszek itt!
Ma igyekszem szépen összepakolni a cuccaimat, elrendezem a fiókomat, stb, hiszen én valójában nem csak ezt a két hetet tervezem otthon tölteni :wink:

Kép
judit0713

Kubu
Gáz, hogy anyud így viselkedik veled... Hátha a hugid kicsit észhez téríti!!!

Mieza
Ez már csak így van a szülőkkel, főleg, ha ritkán látnak. Amikor meg mentek elakarnak halmozni minden földi jóval, ami addig kimaradt! Ne haragudj rájuk (bár gondolom, hogy nem ezt teszed), biztos csak a legjobbat akarják nektek! Elhiszem, hogy néha nehéz elviselni, de hidd el jobb így, mintha nem lennének!

Basszus nem tudok írni nektek, mert a kolléganőm folyton beszél hozzám, pedig látja, hogy írok!!!!
Na majd este!
gigibp

Gigi,
neked holnapra gigamadrukkhegyek a leszíváshoz!
És még a héten talán vissza is kapod őket, és lehetsz te is zebratárs :D

Béku,
én vettem cipellőt szombaton helyetted :lol:
A Deichmann-ban nagyon jók vannak viszonylag óccóé.

Kispatak,
megkönnyeztem az örömödet :oops:
Persze, látom hogy még nem teljes, de ez egy nagyon nagy lépés volt előre, és lesz még sokkal több is!
És így most pozitív hangulatban mehetsz interjúzni, ami sokat segíthet :idea:

Kubu drága,
hát anyud tényleg nem semmi! Ex-anyósom jut eszembe róla, aki amikor megtudta hogy terhes vagyok ez első babámmal, kiakadt, hogy ő még nincs nagymamakorban (akkor 54 volt, anyum meg 38 múlt, de kitörő örömmel fogadta a hírt...)!
Aztán persze sose vigyázott a gyerekre, mert ő már fáradt nyugdíjas, stb. Most meg a fiam ballagására se volt képes eljönni, mert sosem hívják őt fel a gyerekek (hozzátesze, 5 éve ő sem hajlandó felemelni a telefont, nincs ajándék szülinapra, sőt karácsonyra sem, bár mi mindig küldünk legalább egy képeslapot)
Tehát vannak ilyen nagymamák, sajnos ezzel nincs mit tenni :roll:
Hidd el, Marcus, Liza, és a párod ezerszer kárpótolnak majd ezért!

Mieza,
jajj, nagyon értem amit írsz! Nálunk is megy ez, csak épp a nagyszüleim részéről, mert mi ügyes cselhez folyamodtunk, és elég gyakran meghívjuk a szülőket magunkhoz. Így nem nyafiznak, hogy mikor megyünk már, és mi is jobban haladunk, mert az utazást kihagyhatjuk. Na és persze ha már itt vannak, általában segítenek is. Anyum imád kertészkedni, de ők is, és a párom szülei is panelben laknak, tehát kiélhetik magukat a kertünkön :lol:
Épp most készülnek újra hozzánk, 13-15-ig itt lesznek. Persze furi lesz, hogy ők dolgoznak, én meg majd pihizek a babócákkal a pocimban, de most tuti nem fogom agyondolgozni magam, mert a gyerkőc(ök) a legfontosabb(ak)!

Na futok ebédelni, aztán még jövök ha tudok!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Akkor world másolás indul :D

Navi!
Ismerős a meditációs szundi :D :D :D
Én is próbálkoztam vele, de egy idő után annyira nem volt kényelmes sehogy feküdni, hogy nem ment a lazítás :?
Vagy a másik opció, ahogy írod is, a beleszundi :D
De hidd el, még mindig jobb, mintha nem tudnál aludni!!!!!!
4D-t sajnálom, igen, arra emlékeztem, hogy Zorka nem kifejezetten rajongott a témáért.... végülis már nem kell olyan sokat várnotok addig, hogy face to face megnézzétek a pici lánykátokat, úgyhogy érthető, hogy nem „kínozzátok” tovább a fotózkodással :D

Gigibp!
Jajj de jó!
Nagyon örülök, akkor már nagyon célegyenes van :D :D :D
Bealvás: igen, gyorsan szundi van a műtőben. Én a lassan alvók közé tartoztam, már könyörögtek, hogy ha befáradok, csukjam már be a szemem és hagyjam magam elaludni, de akkor én még nekifogtam a „jajj de jó, itt van Konc Tanár úr, akkor minden rendben” mondatomnak...de nem hiszem, hogy végig hallható volt :D :D :D

Vikus82!
Kösziiiiii :)
Gyere ha visszaolvastál minket :)

Kiss Angyal!
Igen, lehet hogy jágtáncosok lesznek :D
De a megérzésem egyre erősebb...egyik nap véletlenül azt mondtam neki, hogy pici fiam .... pedig az sem biztos, hogy fiú lesz :D (sőt az sem hogy ott van :( ) ...de ott kell lennie a pocimban!!! :D

Henikém!
Ok, nem kombinálok :D
Ne viccelj! Az sms az természetes :D Ez már tavaly is bejött :D
Megnézegettelek a wiw-en :) Nem is tudtam, hogy kettős esküvő volt, de nagyon jónak tűnik a képek alapján! Mégegyszer gratulálok! Nagyon szépek voltatok...látszik hogy bulifüggő a család :D

eszter82
Budapest

Judit!
Ok...de valaki majd csatlakozzon már még a vizilabda csapatomhoz is, mert én nagy vizi lény voltam/vagyok, és elvégre az uszoda vize sem olyan meleg... :D szerintem az a legsanszosabb sport nálunk :D Na, még valaki??? :D

Ritabmc!
Örülök, hogy tetszik neki a suli :D De jó, akkor nem kell minden reggel harcot vívni vele, hogy menjen isibe :D És ez is szuper hír, hogy a genetika ok lett :D Nagyon örülök!!!!!! :D

Vnbeni!
Macsnak csak „kölcsön” dokinője volt, aki jó szakember: Csatlós dokinő :)
A szívuhus nagyaszony, mindannyiunk kedvence, mert a legprofibb a szakmában: Hajdú Júlia profnő! De ő „csak” szív és keringéssel kapcsolatos uh-kat csinál, beutalóra!!!

Kisbéka!
Sajna nem ritka a magzatvíz gubanc!
Nekünk is az volt
Ez mindig valami figyelemfelhívás, azért veszik nagyon komolyan a dokik is! Ezzel jelez a szervezet, hogy valami gubanc van! Macsnál valószínű a keringéscentralizáció jelzése volt. Nálunk a TTTS (iker-iker transzfúziós szindróma) előjele volt.
De van amikor „csak” valami kis semmi fertőzés előjele, ami nagy bajt is okozhatna, de ezáltal észreveszik, antibiotikumot adnak rá, és helyre áll. Van akinek a sok fekvés is helyrehozza! Pl. Macsnak is azonnal elkezdett javulni a folyamatos fekvéstől!!!

Kubu!
De jó, csajos nap :D Remélem kicsit ismét egyensúlyba kerültél magaddal és jobban van a lelked :D
Majd nem is tudom, hogyan írok ezután, de nem ér hogy folyton sííííírsz! :)

eszter82
Budapest

Lukácsné!
Jajjjjjjjj, nem hiányzott most ez a vese gubanc :(
De remélhetőleg már ez is csak múlt idő!!! És meddig nem szoptathatsz még? Mit mondtak, mennyi idő alatt ürül ki a gyogyó?

Macs!
Úúúúgy örülök, hogy ismét jól végződött az a „kis” ijedtség :)
És végre, hogy megírtad a Picúrok nevét, mert már alig bírtam magamban tartani :D :D :D
Jól csinálod! Csak lépésről lépésre még sok sok héten át! :)

Kubu!
Ezek a képek :D :D :D
Nem tudok betelni a gyerekeitekkel :D Hihetetlen ahogy Marcus minden percben Liza-helyfoglalót játszik! :D Gondolom továbbra is minden kell neki, ami Liza korosztálya :D
És ez a hasfájós alvás áááááááááááááá de édes!!! :D

Aktucs!
Szerintem haladjatok ti is lépésről lépésre! Pesszimista dokikkal ne foglalkozz egyelőre! Most a fő cél az októberi akció! Utána gondolom, hogy 1-2-3 hét múlva lesz egy kontroll, és szerintem abban az időben beszélhetnél másokkal is, akár a BMCben is, hogy mit gondolnak!!! A természetes szelekcióról annyit, hogy akkor senkinek ne legyen mesterségesen gyereke, mert nem véletlen, hogy spontán nem lett??? És akkor ez a sok kis gyönyörűséges csoda, akiket itt ismerünk és még várunk? ...szóval az akadályok és nehézségek azért vannak, hogy megoldjuk őket!!! Csak pozitívan, és informálódj! Bízom benne, hogy mielőbb megtalálod azt, aki végre orvosként is a ti oldalatokon áll és a végsőkig elmegy azért, hogy megoldást találjon a problémátokra!!!!!! :)
...ja, és köszi a ragacsokat :D a szerencsesütiket pedig leírtam egy életre :D

Valyoni!
Kösszi, remélem ragad a Picúr most már végleg...úgy 8 hónapig :)

eszter82
Budapest

Timejka!
Hmmmmmmmm.... vaddisznó, krokett és áfonyalekvár....... :D :D :D
A páromnak most nagyon nem leszel a kedvence :D :D :D
Tegnap este ettem tökfőzeléket , mert nagyon rákattantam, és elkezdtünk nézni egy filmet, amiben hot dogot ettek a népek...és persze addig nyaggattam Lacot, hogy láttad, hot dogot ettek a tv-ben, hogy este 11kor nekiállt hot dogot csinálni. Aztán bejött, én befaltam a forró kutyát és közöltem, hogy azóta pizzát is ettek, mi lenne ha azt ennénk holnap? :D :D :D
De ez a vaddisznósdi azt hiszem egy kicsit bonyibb lesz ma :D :D :D

Brumi!
Húúúúúúú de izgiiiiii :D
Én teljesen megértelek teszt ügyben... én tavaly sem teszteltem vérvétel előtt és szerintem idén sem fogok...egyszerűen nem merném megnézni :D Szerintem azonnal elájulnék, vagy a negatív, vagy a pozitív eredménytől :D Hááát, akkor a szerda a mi napunk lesz :D Én is ugyanazon a napomon vagyok, és semmit nem érzek....
Köszi :)
Fura, de ahogyan telnek itthon a napjaim, egyre inkább kattogok azon, hogy babóágyat szét kéne szedni – legalább egyet – és hogy még mit kéne rendbe tenni...ez a fészekrakó ösztön lenne? :D

Kispatak!
Nagyon örülök, hogy találkoztatok, és hogy az első lépés megtörtént végre! Biztosan nagyon boldog volt az anyai szíved, hogy láthattad végre és megölelhetted! Sajnálom, hogy ez még egyelőre nem volt kölcsönös, de hiszem, hogy lépésről lépésre lehet rendezni ezeket a dolgokat! Nagyon szívből kívánom, hogy ne kelljen sokat várni a következő találkozásig és egyre közelebb kerüljetek ismét egymáshoz!!! :D

eszter82
Budapest

Kubu!
Sejtettem, hogy hasonló gondok lehetnek anyukáddal, de kérlek, tényleg próbálj meg felülemelkedni és távol tartani magadtól a bántásait!
Persze ez nyilván nem egyszerű, hiszen ha belegondolok, hogy anyukámtól ilyen csapásokat kapnék, ...hát nem is tudom mi lenne. Mi a legjobb szülő-gyerek, baráti, haveri, szövetségesi,... kapcsolatban vagyunk és mindenben támogat minket, ahogy mi is őt. De vannak körülöttünk, akik egyáltalán nem ilyenek. Pl. a „bátyám” (genetikailag a féltestvérem) felesége kb 2 héttel a szülésem után összefutott anyuval és közölte, hogy láttuk az iwiwen, hogy Eszternek lekerült a képe, miszerint 3 babát vár. Mi volt, ...mindegy is, de nyugtass meg, hogy nem valami hülye lombikos dolog eredménye lett ez a sok gyerek...
Mondanom sem kell, hogy anyu tök kiakadt rajta. Aztán ott hagyta ezt a p...át!
Szóval ezzel csak azt akartam, hogy vannak övön aluli ütések, persze, és nyilván annál rosszabbul esik, minél közelebb álló embertől kapod, de próbáld meg kirekeszteni azon a körön, akik a lelkedhez, szívedhez férkőzhetnek! Ne engedd, hogy bántson, és tanulj belőle nagyon sokat! TE soha ne legyél majd ilyen a gyerekeiddel!!! Ennyit tehetsz! Ahogy Kispatak is írta, ezt nem lehet erőltetni!!! :(
Rettentően sajnálom, hogy megint te vagy anyukád kedvenc céltáblája, de egyébként nyilván a saját hibái miatt teszi ezt veled! Általában anyai hibákból, féltékenységből ered, ami lehet hogy évtizedekkel korábbról maradt meg benne, csak nem elég odaadó ahhoz, hogy túllépjen rajta, csak a saját sérelmeit hajtogatja, és nagyon ügyesen megtalálja sajnos azt, amivel a legnagyobbat rúghat beléd!!!! Csak te tudsz rajta változtatni azzal, hogy nem érint meg a bántása!!!! Puszillak Titeket!!! :)

Judit!
Aztadenagyonjóóóóóóóóóó! :D
Nagyon örülök és gratulálok, és már az eddiginél is jobban várom a szerdát :D
Húúúúúúúú csajok! Ez a szerda remélherőleg a mi napunk lesz!
Judit: ET
Brumi: teszt
én:vv
SIKERÜLNIE KELLLLLLLL :D :D :D

eszter82
Budapest

Na és végül azt akartam még elmesélni, hogy beszéltem keresztanyuval múlt héten... és beszélgetés közben keresztapu odaszólt, hogy "kérdezd már meg Pöttyöstől (ez én volnék :roll: ), hogy terhes-e, mert Szabó mama és Mari (keresztapám testvére és édesanyja) is azt kérdezték reggel, mikor a piacról arra kanyarodtam, hogy Pöttyös babát vár?!"
Keresztanyuval jót nevettünk, mert rajta kívül senki nem tudta, hogy a napokban kaptuk vissza a kis picúrkánkat!

Remélem ez is csak jó jel lehet! :D Ketten, ugyanazon az éjszakán ezt álmodni rólam :D :D :D

na eldugulok!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter,
már épp hiányoltalak, de látom felesleges volt az aggodalom, hiszen csak úgy ragyognak a soraid :)
Ma nem jött velem a párom uhu-ra, mert szolgál, de azonnal hívtam őt a jó hírrel :D Ééééés, rögtön hozzá is tettem, hogy Eszterék is ott lesznek pozitív tesztre várva, tehát mi lehetünk az elsők akik megtudják :D
Nagggyon-naggggyon várom a szerdát!!! (és az azt követő 8 hónapot is :wink: )

Kép
judit0713

Ja, és még valami... :roll: :roll: :roll:
Ez a trutty, amit írtam, hogy a p..nazselével kijött, és nem tetszett nekem, hogy miért volt más színű, mint fehér... szóval ez csak aznap volt, másnap egy nagyon iciripiciri világosabb, és azóta a nagy semmi :d Mármint a szokásos p..nazselé igen, de más színű nem (kopkopkop) :D
Akkor csak nincs gond, ugye??? :)

És Csajok, akik használtátok már ezt a zselét!
Az miért van, hogy van amelyik aplikátorban kétszer annyi van, mint a többiben???
Mindig a fény felé tartom előtte, hogy tuti a végén van-e az összes zselé, de van amelyikben 2-3 cm-nyi van, máskor meg kb 5 cm... :shock:
Hihetetlen, hogy ezt írom, de annyival jobban szerettem a progi szurit!!!!!!!!!!! Az nem jött ki, ugyanannyi volt benne, és reggel 1 perc alatt túl lehetett lenni rajta. De K ügynök azt mondta, hogy most még a zselé is bika adag, mivel spontán ciklus!

Szerintetek kérdezzek rá szerdán erre a trutyis dologra???

eszter82
Budapest

Sziasztok "Lánykák"!

Visszatértem már a kerti lakba - mert egy interju miatt el kellett jönnöm otthonról, pedig takarítani akartam őszre - na mindegy. Interju volt, hát nem nagy szám.

Köszönöm, hogy sokat gondoltatok rám, együtt éreztek és örültök velem. Igen ez egy nagy lépés volt előre a laptetők és a 3-as számok birodalmában. Édesanyám szül. napja jól sikerült, és nagy örömöt kapott - a sok rokont és az összes unokát. Nekem az anyukám öröme és a gyerekem hozta a legszebb pillanatokat - meg az, hogy menni készült, de aztán mégis maradt és valahogy ott szédelgett még egy fél órát, menjek/ne menjek valahogy igy jött ki. Aztán elment, de névnapjára menjünk. Az még odébb van, de hát legalább a remény, most már ismét van egy dátum, amit tudok várni és nem csak a nagy semmi. Talán haladunk, és jó irányba.

Remélem az interjuk is hoznak valami jobbat.

Judit: köszönöm szavaid, remélem hamarosan sikerült életed álma, vigyázz magatokra.

Kubu: persze, hogy igyekszek vigasztalni, mit is tehetnék. Nem jó, hogy ennyi probléma van nálatok, na a mi családunkban is - legyen elég, hogy a nővérem és az anyukám nem beszél meg kvázi alig valaki a testvéremmel, mert hát ő ilyen. GYerekeid nagyon szépek, ne engedd senkinek hogy kritizálja őket rossz értelemben. Hogy Marci hogy fejlődik, nincs vele semmi extra és nincs lemaradva. Liza hásfájását sajnálom, próbálj orvossal beszélni, hátha van segítség. Remélem tejci marad, de ha nem, többi baba is nőtt már tápszeren (enyém is - jó nagyra!) Nyest elhuzott remélem tartósan. Igen sajna a csupasz telkek ennyi, ház még sokkal-sokkal több, és az élet is nagyon drága itt pl. vizkészenlét a semmire egy vagyon.

Mieza: remélem leszek még nagymami - hát kicsit furcsa, hogy már ennyi idős vagyok, de dajkálnék én minden rokon gyereket, de egy sem alakul sajnos. És rokonomék - na ott se nagyon alakul a gyerektéma, de most azon gondolkodtam, hogy lehet Isten akarata - na ott is van mindenféle probléma. Egy biztos a gyerekem még nincs abban a korban de olyan kapcsolatban se - inkább lenne, jobban örülnék, mint ami most van/lehet.

Érdekeset irtál a szülői viszonyról, sokat tanultam belőle. De halgasd meg azt is, hogy én tényleg napi kapcsolatban vagyok az anyukámmal és az anyósommal is, pedig nem vagyunk fiatalok ők meg pláne nem - mondjuk én ezt igénylem, ők meg el is várják. Ha messze is laktok, de próbáljátok valahogy tartani velük a kapcsolatot, és kicsit megérteni őket is, szülők akik nagyon aggódnak a gyerekükért, hidd el ez is természetes, no meg az is hogy egyszer gyermek elhagyja a fészket. Próbáljátok ti is elhivni őket, már akit lehet. Csehből gondolom nem jönnek naponta. De van mail/skype telefon. No meg le lehet ülni velük beszélni, remélem sikerül és mindenki jól jár.

Breki: hová költözöl? Elhiszem pakolás én is utálom.

Na mostanra sokat irtam, majd olvaslak titeket. Most kicsit gondolok a szeretteimre

üdv nektek

kispatak
Vendég

Judit!
Mindenképpen elárulom majd az eredményt :)
Remélem a nagy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hcg-mmel fogadlak titeket, és akkor láthatjátok rögtön, hogy lehet ezt fagyiból is :D

eszter82
Budapest

Ez a babatábli most Macsiéké, javítva benne a nevek :)

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Kubu!

Azt elfelejtettem írni, hogy csak annyira vagy "rossz" anya, hogy nálunk Marci a prototipus! :D Bárcsak az én gyerekem is ennyire "rosszul" lenne majd nevelve, hogy ennyi idősen nem beszél folyamatosan és nem ül a felnőtt wc-re :D
Hidd el és ne legyenek kétségeid! Nagyon jó anyuka vagy!!!! És a férjedre sem lehet panasz! Hipermegajófejapu! :D

eszter82
Budapest

Eszter neked is megadrukk - sikerülnie kell! Látod megéreztem, hogy felébred, a folytatás is jó lesz meglátod!

Igen remélem lesz nálunk is folytatás, bizakodom, de tényleg a szeretetem azt hiszem most egyoldalu, talán lesz mág más is!

Macsnak jó orvosa volt, a dr-nőról sok minden jót irtak már korábban, meg hát a dokim felesége. De szerintem rossz doki nincs is a klinikán

üdv kispatak
Vendég

Eszter,
igen, éppen ezért szeretnénk látni benneteket, hogy jóóóó hírek hallatán még pozitívabban feküdjek a dokinéni keze alá :wink:
Nekem is Crinone-t írt fel (pedig van még egy csomó utrom, ha valakinek kell, szóljon, azonnal adom - naggyon óccó, 0 Ft, ennyiért nincs máshol :lol: ).
Bátor voltam, rákérdeztem a hatching-re (mert ez ugy nem volt a lombiknál a múltkor), és azt mondta, hogy természetesen segítenek a babácskáknak ilyen módon is, plusz a p...zselé majd nagyon jól beragasztja őket :D

Bocsi lányok, tele velem az oldal, de annyira vidulok, nem bírok magammal :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Csajok!

Pancsiról, Csucsuról valaki tud valamit???????
Olyan nagyon régen nem írtak egy szót sem...

És Woody!
Mikorra várhatjuk az e heti Lili fotó adagot? :D
És kérünk beszámolót is hogy hogyan telnek a napjaitok :D

eszter82
Budapest

Judit!

:lol: nincs tele veled jobban az oldal, mint velem :lol: :lol: :lol:
Kicsit felpörögtünk a szerda miatt :D

Nekünk hatching nem volt most sem, mert egyáltalán nem volt olyan vastag a burok, hogy kellett volna. Nagyon hamar ki kellett bújjon utána :D
Meg én félek is tőle, mert nálunk a gubancokkor rákérdeztek, hogy volt-e, mert az egypetéjű ikreknél állítólag okozhat problémát a hatching a 6-7. hónap körül...
De tudod, én para vagyok emiatt mindig! Ami egyszer már rosszul alakult, azt szeretném elkerülni a jövőben...
Viszont az vitathatatlan, hogy ha az kell ahhoz, hogy kibújjanak és megtapadjanak, akkor kell és kész :D

eszter82
Budapest

Kispatak!

Azt hiszem én lemaradtam a nálatok lévő bonyodalmak okáról - ha leírtad valamikor. Tehát nem tudom, hogy miben gyökeredzik a probléma, de kitartó "munkával" és sok szeretettel azt gondolom, hogy lehet orvosolni a konfliktusokat a családban!
Mindig is az édesanyja leszel és ő a te kisfiad! Ezen semmi nem változtat!
És nagyon jó, hogy van már következő időpont, amit lehet várni, lehet rá készülni!
Eleve az eltelt idő sem kevés, így szerintem az alapból okozhatott egy kis feszültséget, távolságtartást mindenkiben!
De a lényeg, hogy valami elkezdődött! :)

eszter82
Budapest

kubu: A névadón lesznek névadószülők. Nálunk a hasfájásra a hajszárító is bevált. Megnyugtatta a zúgás és melegítette a pocakját. Anyukád viselkedése minősíthetetlen, nagyon rossz egy ilyen kapcsolat a családban. Szarjál rá, élvezd a családoddal töltött időt.
vicky79
Budapest III. kerület

Jujj,csajok,én is nagyon izgatott vagyok a szerdától!!! :D

Ígérjétek meg,hogy mihamarabb beszámoltok,vagy üzentek valakivel :D
pl. velem ;)

Velem meg az van,hogy vártam,hogy így a "vetélés" után az első mensi hogyan jön majd meg,és már egy hete foltot hagyok magam után :D , és a hasikám 3 napja görcsöl,jaaaa,és 3-án kellett volna ténylegesen megjönnie,és még mindig nincs "igazi" vérzés...

Nem is értem,hogy van ez most...
Folyamatos készültségben vagyok altájilag,ha hirtelen nekiindulna,de 7 napja jönnek dolgok,de nem tiszta...

Pedig azt kell csak számítani első napnak,ugye?
Sőőőőt,mivel már du. van,így már 4 napot késik :?

Alig várom hogy megjöjjön,hisz akkor a következőnél mehetnék a fogamzásgátlót íratni...
Utána meg KEZDÉS!!!! :D

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy várom már,ez a hülye Mary meg kiszúr velem...
De sajnos tesztet hiába csinálnék,mert a véren kívül minden tünet egyezik,dugig az arcom minden milimétere pattanással,görcsöl a hasam,ez a 3. nap,hogy begyógyszerezve vagyok,így is nehéz elviselni... Szóval nem tudom mivan,mégiscsak bekavar valahogy ez a "majdnem sikerült" babó...
Vendég

Mieza: utánalesek annak a Futrinkának ;)
Nekem nincs most olyan kutty,amit vihetnék,előtte majd sajátba kell költöznünk,mert bár most kertesházban vagyunk,de ha eladjuk,nem vinném szegényt be a lakásba a jól megszokott kert után... :?
Még nem tudom,merre szakosodjak majd,előbb elkezdem valahol,aztán meglátjuk,milyen kutyusok kerülnek ki majdan a kezeim közül :lol: :lol:
Vendég

Kisbéka!

Nekem ajánlgatták a csajok a türelmetlenebb napjaimon, hogy csüccs forró kád vízbe és nyomj le egy jó felest :D
Hátha előhozza Maryt :)

eszter82
Budapest

Csajok!

Ki kérdezte a kismamanacit???
hmmmmmmmmmmmm ezek már a hülyülős terheshormonok lennének? :D

szóval asszem ezt a linket tette fel Woody! És tényleg jók a nacik és nem olyan durva az áruk, mint a Brendonban:

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737

eszter82
Budapest

Megvan!
Béku!
Te írtál kismaminacikról :)
Van ám még egy jó tipus, nem csak a betoldott hasú. Nekem kettő van összesen, az egyik ilyen pocakkal toldott, a másik pedig éppen aktuális méretre gombolható!
Bele van rejtve anyag a két oldalába, és a két oldalán van két pánt, különböző helyeken vannak rajta gomblyukak. És oda gombolod mindkét oldalt, amekkora éppen a pocak :) Tök praktikus. Én szülés után csak azt tudtam hordani hetekig...vagy hónapokig. :roll:
Én ezzel a kettővel, plusz egy farmer szoknyával (gumis kismamis derekú) csináltam végig a 6 hónapot! Nem tudom, hogy hol lehet ilyen állítós derekút kapni itthon, mert nekem ez az összes londoni szerzemény volt, de tuti van itthon is! De ha leállsz varrni, akkor akár ilyenben is gondolkozhatsz! :)

A felsőkkel kapcsolatos dolgokat én is így gondoltam. Persze, nagyon jól nyúltak a hasam mérete szerint, csak az volt a gond, hogy a fél hasam és derekam egy idő után folyton kilógott, mert ahogy nyúlt széltében, úgy rövidült. És a bandázzsal is úgy néztem ki mint egy ovis, aki kinőtte a pulcsijait :lol: :lol: :lol:

De eleinte még tuti jók a régiek :)

eszter82
Budapest

Eszter: Köszi a sok infót!!! :D
Mindjárt meglesem,amit belinkeltél :)

A forróság-dolgot próbáltam már,előző 2 éjjel melegítőpárnával a hasamon aludtam-egész éjjel!!
Isteni volt a hasamon az a forróság,de az "igazi" Mary még mindig vár...
Mindig van előtte 3-5 nap "barnázás" vagy ki hogyan nevezi...
De utána mindig beüt a dolog,sose kellett rásegíteni.

Ez a naci-dolog érdekel :D
Vendég

Persze a normál felsők rövidülnek,ahogy a has egyre többet felvesz belőlük,de vannak egész hosszú (majdnem önálló ruha-hosszúságú) felsőim,múltkorában is olyanokkal takargattam a lehúzott cipzárjaimat a BMC-ben,mikor mentem eredményhirdetésre :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!

Én a régen tunikának, kisrucinak hordott cuccaimat kezdtem el felsőként használni tavaly, ahogy nőtt a hasam... egész jó pólók lettek belőlük :D

eszter82
Budapest

csajok!

szerintetek a neten valahol rendelhető a Suttogó titkai 1???
ezer éve vadászom, de sosem tudom megszerezni, mert hiánycikk!!!! :?

eszter82
Budapest

Szia Eszter!

Igen elkezdődött valami más, és remélem lesz folytatás. Most van egy időpont, amit ismét lehet várni, jobb mint a semmi, amikor csak telik az idő,és telik de meddig, volt hogy 1 évig telt, addig nem találkoztunk, ilyen 2x fordult már elő. Álmomban se kivánom senkinek, meg ezt az egészet, de reménykedem és bizom.

Csak kiváncsiásgból megnéztem a kismamiruha oldalt, szerintem elég normális dolgok vannak rajta. Hajrá: sokatoknak kelljen onnan vásárolni - az csupa jó, egyre több babó lesz.

És igen, én mindig anyja leszek a gyerekemnek és ő marad az, és ezen senki és semmi nem változtat, szó szerint ezt irtam neki - csak hát őt ez nem hatja meg, meg igazából semmi se nagyon. De talán egyszer, ebben bízom

üdv nektek

kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?