Sajti,
De jó olvasni a rokonos élménybeszámolót, csuda jó lehet tényleg ha összetartó a család !
Nem semmi hogy így megérezted nagyikád balesetét, örülök hogy jobban van már !
Velkám to the nyáj !
Köszi diétát.
Hugi most 30 hetes, tehát nov közepén.
Miért fogyózik a Zurad ?
Eszter,
De jó de jó de jó tök rendik a munkahelyeden. Ritka az ilyen.
Húúúúúú olvasom ex góré kavarást, miért kell ilyennek lennie az embereknek ????
Vnbeni,
Tök igaza van Juditnak, menj el tápira, a nyugalom többet ér minthogy egy ilyen majom kikészítsen.
Ügyi vagy semmit alá ne írj !
Sajti után szabadon, hát Rumcájsz nekem is eszembe jutott.
Judit,
„apa igazán elbírna még egy ikerpárt” – ő lehet, de én nem
Ajaj olvasom hogy gyerkőcökkel együtt lebetegedtetek, mi lehet ? vírusos ? remélem már jól vagytok
Remélem 2-i uhu nagyon jókat mutatott, már csak azért is mert aznap volt a 4. házassági évfordulónk.
Macs,
Istenem én meg pont ilyenkor nem olvasok ! remélem amit Eszter írt múlt csütörtökön a keringéscentralizációról már csak rossz emlék és mire olvasmányom végére érek, csupa jót fogok olvasni kiccsajról !
Carla,
Amikor gyerekmentes övezetben éltem, és migrénem volt, másra sem voltam képes minthogy a wc-ig elmenjek és belekiabáljak illetve hogy hidegvizes borogatással kezeljem habtestem és fejemet. Valami megváltozott, mióta vannak a gyerkőcök tudom hogy én a sor végén vagyok „nyavalygásilag”.
Mondjuk most a héten éreztem hogy nagyon elfáradtam, kegyetlenül sok volt az elmúlt 3 hét pörgése, mindene, asszem kicsit át kell szerveznem az itthoni dolgokat mert ilyen tempó mellett baj lesz rövidesen (főleg hogy két hét múlva kezdődik a suli is).
Sajnálom lapar nem jó eredményt.
Huh remélem sikerült okmányokat megcsináltatni (én pl az összes okmányunk lejárati dátumát felírtam és a hűtő ajtaján fityeg, biztos ami tuti)
Nekem Lizával a pocakomban „ment el az eszem” és kezdtem el fogdokkerhoz járni, szépek a fogaim és jók is, de volt egy hidam és egy-két likas foginca, mindent megcsinált, saját szememben is hős voltam
Kispatak,
Fránya fogfájás ugye már nincs ? És aranyos dokibá megmentette a fogad ugyi ?
Remélem olvasmányom végére már mondasz valami jó híreket is munkaügyileg.
Eladó ház majd 3 év múlva érdekel
úgy gondoltuk ha Marci kezdi a sulit addigra költözünk. Aranyos vagy nagyon, köszönöm.
Kelengyepénz 64.000 valamennyi ha jól emlékszem.
Mesélj milyen típusú a 27 éves vénlány ?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:46-kor.