Új privát üzeneted érkezett!

Rita

Ha Fülöphöz mész legyél felkészülve lelkileg, hogy nem léleksimogató stílusa van, és az ő kivizsgálása amihez ragaszkodni szokott 2-3 hónapig tart. De azt mondják megéri.

Csutka

Nem szabad feladni, más orvost is meg kell hallgatni és K ügynököt is.

Timeja

Mindent szabad, legfeljebb nem lesz rá válasz. De ebben semmi titok nincs. 90e.

Judit

Rossz a géped vagy nem tudsz aludni, hogy 6:44-kor Tbányáról írsz.

Angyal

Lintner T Úr nem nekem nem volt szimpi, hanem én nem voltam Neki.

Eszter

Egy barátnőm ma került be SOTÉ ra, 7 hónapos, és Péterfyben kevésnek látták a magzatvizet.
Szeretném elkérni Macs szupi dokinőjének nevét.
vnbeni

Vnbeni: furi ez a magzatvíz dolog...
Maccs előtt sose hallottam efféle problémáról,most meg már a 2. esetről beszélünk :?
Mitől van ez?
Vendég

Béka

Sajnos nem tudok erről semmit.
vnbeni

Nekem is kevesebb volt a vizem, a burokrepesztésnél alig jött ki valami. De Barbusnak nincs baja és nekem már csak a végén volt kevesebb. Azt hiszem valami keringési problémára utalhat, de nem tudom mitől van.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, a Berti nagyon szép, csak a legjobb barátnőm fia Bertold. Szóval, mi Bercizni fogjuk ? :) Apa még mindig szerelmes a névbe, pedig azt hittem 1-2 nap alatt elmúlik :)

Gigi, én úgy bealudtam, hogy már a dokival sem találkoztam és alig bírtak felkölteni :)

Vbeni, drukk a barátnőnek :)

Ma a párom meghívta a focicsapatot, feleségestől-barátnőstől-gyerekestől. Jó kis muri lesz, megyek veszek valamit, meg a kertet és a kertibútorokat is össze kell rakni, a lakásról nem is beszélve.
Hossssssszú nap lesz.
Ja, és mindezt csütörtökön mondta :) Immmmádom a focit!!! :evil:
mieza

Mikor anyumék minket hármunkat vártak tesóimmal (nem ikrek vagyunk),mindannyiunknak Berci volt a pocak-beli beceneve :D

De ez se nem Bertold,se Bernárd,se más fiúnév becézése nem volt,csupán az EmBERkének :)

Mivel ők nem is akarták volna tudni,hogy fiúk leszünk-e vagy lányok,így csak a szüléskor derült ki a nemünk :D

Ja,és mindhármunknak van második neve :lol: :lol: :lol: :lol:
Az enyém Eszter.
Vendég

Jó reggelt!
Mieza!vigyázz magatokra csak lassan!
Vnbeni!Köszi megvígasztaltál!Nekem minden vizsg.megvan,úgy megyek hozzá.Remélem a legjobbakat.Tahó orvosokkal tele a padlás!
ritabmc

Rita: drukk Neked is! :)

Maccs: kitartás,már minden sínen van,ekkora szeretetben másképp nem is lehet!
Itt a fórumon mindenki drukkol Neked és a pindur babácskáknak :)
Pár hét,és ez csak egy halovány emlék lesz csupán,mikor a babácskákat a kezedben tartod majd,ez eszedbe se fog jutni többet :)
Vendég

sziasztok,
csak csajos buli van ma yes !!!!
Marci már landolt Dunaújban, apa ment tovább Pécsre bulizni, este/éjszaka érkeznek vissza.
és most elkezdek visszaolvasni gondolom van vagy 10 oldal elmaradásom :shock:
szóval rettegjetek rengeteget fogok "dumálni" :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rita

Nekem is meg volt.
vnbeni

Sajti,
De jó olvasni a rokonos élménybeszámolót, csuda jó lehet tényleg ha összetartó a család !
Nem semmi hogy így megérezted nagyikád balesetét, örülök hogy jobban van már !
Velkám to the nyáj !
Köszi diétát.
Hugi most 30 hetes, tehát nov közepén.
Miért fogyózik a Zurad ?

Eszter,
De jó de jó de jó tök rendik a munkahelyeden. Ritka az ilyen.
Húúúúúú olvasom ex góré kavarást, miért kell ilyennek lennie az embereknek ????

Vnbeni,
Tök igaza van Juditnak, menj el tápira, a nyugalom többet ér minthogy egy ilyen majom kikészítsen.
Ügyi vagy semmit alá ne írj !
Sajti után szabadon, hát Rumcájsz nekem is eszembe jutott.

Judit,
„apa igazán elbírna még egy ikerpárt” – ő lehet, de én nem :lol:
Ajaj olvasom hogy gyerkőcökkel együtt lebetegedtetek, mi lehet ? vírusos ? remélem már jól vagytok
Remélem 2-i uhu nagyon jókat mutatott, már csak azért is mert aznap volt a 4. házassági évfordulónk.

Macs,
Istenem én meg pont ilyenkor nem olvasok ! remélem amit Eszter írt múlt csütörtökön a keringéscentralizációról már csak rossz emlék és mire olvasmányom végére érek, csupa jót fogok olvasni kiccsajról !

Carla,
Amikor gyerekmentes övezetben éltem, és migrénem volt, másra sem voltam képes minthogy a wc-ig elmenjek és belekiabáljak illetve hogy hidegvizes borogatással kezeljem habtestem és fejemet. Valami megváltozott, mióta vannak a gyerkőcök tudom hogy én a sor végén vagyok „nyavalygásilag”.
Mondjuk most a héten éreztem hogy nagyon elfáradtam, kegyetlenül sok volt az elmúlt 3 hét pörgése, mindene, asszem kicsit át kell szerveznem az itthoni dolgokat mert ilyen tempó mellett baj lesz rövidesen (főleg hogy két hét múlva kezdődik a suli is).
Sajnálom lapar nem jó eredményt.
Huh remélem sikerült okmányokat megcsináltatni (én pl az összes okmányunk lejárati dátumát felírtam és a hűtő ajtaján fityeg, biztos ami tuti)
Nekem Lizával a pocakomban „ment el az eszem” és kezdtem el fogdokkerhoz járni, szépek a fogaim és jók is, de volt egy hidam és egy-két likas foginca, mindent megcsinált, saját szememben is hős voltam :lol: :lol:

Kispatak,
Fránya fogfájás ugye már nincs ? És aranyos dokibá megmentette a fogad ugyi ?
Remélem olvasmányom végére már mondasz valami jó híreket is munkaügyileg.
Eladó ház majd 3 év múlva érdekel :lol: úgy gondoltuk ha Marci kezdi a sulit addigra költözünk. Aranyos vagy nagyon, köszönöm.
Kelengyepénz 64.000 valamennyi ha jól emlékszem.
Mesélj milyen típusú a 27 éves vénlány ?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:46-kor.

kubuspace

Woody,
Hogy állsz tejcivel ? jól vagy már ? pöttyök elhúztak ? szerk. olvastam, szupi :lol:
tápi nem baj, de először mindig cicizzen kisasszony ! nálunk is van egy tápi általában éjszaka-hajnalban. De szerencsére jó a tejem mennyisége (segített a tea). Mennyi most Lili súlya ?
Ha végigolvastam jövök pár szerintem frenetális képpel 8) :lol:
Húúú lánykád nem szereti a gyerekorvost ha ilyen csudaságokat csinál vele :lol: :lol:

Gigibp,
„Kubu cukkkkik a gyerkőcök, nálatok nem csak az anya a biztos...!” :lol: :lol: :lol:

Lukácsné,
Sajna rosszul jött ki ez az elmúlt egy hét, de tudd hogy rengetegszer gondoltam Rátok !
Hanna gyönyörű méretekkel érkezett ! Jó egészséget kívánok Nektek !

Vicky,
Jó olvasni hogy Barbus így huncutkodik, és ez még csak a kezdet :lol:
A névadó az más mint a keresztelő ?
Miskolci tömegközlekedés „fantasztikus” lehetett.

Aktucs,
Úgy szorítok Neked.
A mosható pelusnál mennyit kell venni méretenként ? Megnézted már mennyiből jön ki ?

(én bevallom lusti vagyok, hiába próbálok sok minden esetében környezettudatosan élni, a pelussal „kivételt teszek”). Nem megy, főleg h Marcusnak volt valami hasmarsos pár napja, napi szinten 8 pelust simán használtunk egyébként max 3 pelus/nap. És Liza is elég aktív így azért én kikészülnék napi sok-sok mosható pelustól :shock: )

És ahogy Kispatak mondja hess mindenkinek (akinek kell) fogdokihoz !

Zsuzsó,
Hát nekem a múlt szombat front szempontjából über brutál volt, algo-demalgot nyomtam, persze semmit nem használt. Marci extrán pörgött, ahogy írtam is sms-ben anyóséknál voltunk, úgyhogy amit én megtiltottam Marcusnak azt anyósék megengedték, tutkó jött tett a migrénemnek ez is :?

Valyoni,
Gratula ismidnek.

Sajt, Nava,
Adást vettem értettem, mert én aztán mindig jól megmondtam amit gondolok, szegény Babe-nek is :(

Timejka,
Zajlik körülötted is az élet.
Szerintem is mindenképpen keresd meg endokrin dokinénit, ne várj okt 22-ig.

Húúú olyan lassan haladok az olvasással, most kezdeném az 1008 oldalt, de mivel Liza ébren és előbb gyereksereg volt nálunk, így szerintem kihasználom a lehetőséget és gyorsan meglovagolom a porszívót :lol: eltakarítom a romokat

kubuspace

sziasztok

bocs hogy nem jöttem csak kicsit "beteg" lettem.. szerdán hazajöttünk a kórházból és csütörtök este marhára fájt a vesém annyira hogy sírtam.
majd napközben jobb lett, gondoltam elmúlt, hát nem este újra kezdődött, aztán azt mondta a férjem, hogy ő kihív egy ügyeletes orvost nekem mert nem bírja nézni ahogy szenvedek.
kijött az orvos aztán mondta hogy ez bizony vesekő vagy vesehomok... kaptam rögtön 3 injekciót is, szoptatás leállítva, úgyhogy kapott tápszert éjjel meg most reggel is. délelőtt mentünk a kórházba vese uh-ra és minden rendben van úgy néz ki hogy sikerült éjjel az injekció hatására kipisilni.
a doki szerint Hanna nyomott vmit a hólyagot vagy valamit és most hogy rendeződnek vissza a belső dolgaim így beakadhatott ez a kő vagy homok, de azért a biztonság kedvéért kaptam görcsoldót meg fájdalomcsillapítót hogyha gáz lenne de remélem nem lesz és nem kell tovább szedni semmit.

kubu
remélem minden rendben lesz nálatok az én anyám sem egy matyóhímzés, bár oda vissza van az unokájáért de nem bírom vele hosszú távon, mert állandóan be nem áll a szája mindent 6szor megmagyaráz és kiboritó, de az anyám.

jók legyetek majd jelentkezek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu, hátha jössz még mostanában... neked voltak haskeményedéseid??? Eddig nem volt jellemző, azaz még korábban valamennyire, de most pár napja elég szar... :( És nem olyan h. összehúzódik aztán elernyed, hanem szinte folyamatos! Kicsit besz@rtam :evil: Picúr meg mozog ezerrel közben... szerinted hétfőn keressem a dokimat?
Úgy látom, h. a hangulatod, ennek örülök!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné, ha vagy még... a fenti kérdésemre te is írhatnál! Köszi!
Vesehomok :shock: úúú szegény, még jó, h. minden rendben van végül!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi
nekem voltak több héten át nekem azt mondták hogy normális a haskeményedés de azért hívd fel a dokidat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Nava,
nekem folyamatosan keményedett, én nyomtam magamba a kal-magot ( :lol: ), no para tényleg. De hétfőn azért hívd fel a dokidat. ! és pihi !

kubuspace

Sziasztok!

Gyors bekukk pár tepsi és zöldségek között, készülünk a bulira, én is kiskukta vagyok, un. hug 25 emberre főz, nem kellett volna olyan embereknek, akik az anyukámmal nem sokat törődnek, nekem ez a véleményem.

Kubu: jó hogy itt. Fog fáj hétfőn hivom dokkert mi legyen, jó lenne már megszabadulni tőle, mert nagyon unom, nem tudom mi lesz. Telek/ház akkor is lesz eladó, csak nagyon sok pénz kell hozzá. most hallottam helytetőn üres telek 25 milla, na annyit nem ér. Jövő hét több interjuval kezdődik, apának van már valami? Képet kérünk és vigyázz magatokra

Lukácsné: fájdalom, kő hess, baba tudjon szopizni.

Na futok tovább üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

kubu: A párom azt szokta mondani, hogy a névadó pont olyan mint a keresztelő, csak Istent kihagyjuk a dolgokból. Egy kis szertartás az anyakönyvvezetőnél és egy emléklapot kapunk. Kíváncsi leszek rá.

lukacsne: Sajnálom a vesekövet, nagyon fájdalmas tud lenni. Nekem is volt egy 4 mm-es és hozzám is ügyeletet kellett hívni. Nekem a rovatinexet írták rá és görcsoldónak buscopant ha jól emlékszem. A rovatinex az gyógynövényes, szerintem azt lehet szoptatás alatt szedni, de azért meg kell kérdezni.

nava: Esetleg magnerotot is szedhetsz rá, én azért kaptam hogy megelőzzük a görcsöket. Ennél 1 tablettában 500 mg magnézium van. Ebből én naponta 6-ot szedtem, de ez extrém adag. A dokitól tényleg kérdezd meg. És tényleg pihi.
vicky79
Budapest III. kerület

Na elaludt a csajom, brutál amit leművel, persze tényleg igaz első gyerek elkényeztet, második jól visszaránt a valóságba. :shock:
Liza hasfájós, agybaj, nem kívánom senkinek

Na olvasok tovább !

Kispatak,
„2 év nagyon kevés 2 gyerek között” – aláírom :!: :!: :!:
Úgy elszomorodok mindig ahogy írsz egyszemkédről, olyan jó lenne ha „megjönne” az esze és hazatalálna.

Luca,
Örülök hogy jobban vagy.

Macs Drága,
Múlt szombatnál tartok, kezeim nagyon csuriban hogy mire végigolvasok Eszter hipermegagigajóhíreket hozzon !

Eszter,
Nagyon köszönjük Macs híreket.
Most írod hogy hétfőn mentek beültire, (tudom jól le vagyok maradva) potyognak a könnyeim, annyira szépen írsz. Nagyon drukkoltam, drukkolok Nektek.
Gyönyörű nevek !
De ügyi és szorgalmas csajszi vagy, még hétvégén is dolgoztál !
Még ott tartok hogy vasárnap du van, írsz egy halom munkát (ejnye-bejnye, lájtos fenékbebillentés kisasszony !) és hogy Lac hamarosan hazaér.
Ez nem ér ám, én folyamatosan sírok ahogy olvasom a soraidat :oops:
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy drukkolok, már a felébredésnél tartok !
Milliónyi babaragacs tőlünk is !

Nava,
Patrik hogy becézhető ?
Hogy én mennyire utáltam a rózsaszínt mint szín, most pedig másban el sem tudom képzelni Lizát 8) :lol:

Zsuzsó,
Nagyon sokat gondolok Rátok !
A baba érdekében mindent, majd mentek együtt közösen hármasban nyaralni jövőre. A párod is otthon lesz a két hétben ?

Kpn,
De szépek már a méretek !

Gyoreneildi,
Remélem Lili nemalvás csak egyszeri eset volt !
Szavazzunk Lilire ?

Zsuzska,
Mesélj !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:15-kor.

kubuspace

Judit,
„De komolyan, ha bárki szívesen töltene párocskájával pár napot a Dunakanyarban, nosza!” – egyedül nem lehet ? :lol:
Micsoda perverzió: heti beszámolok-letolnak aktus, brrrrr
A vonalzód alapján nálatok is eksön lesz a jövő hét elején :lol: jaj haladnék már gyorsabban az olvasással !

Kisbeeka,
Drukk hogy összejöjjön a moni !
Tulképpen a hallal, túróval rosszat nem csinálsz a szervezetednek, sőt !
Kibabrálsz hugi anyóssal ? csakazértissárga ! :lol: :lol:

Lukácsné,
Drága vagy ahogy írod még a kórházból, hogy már tudok menni :lol:
Hanna tündéri !

Woody,
Tök jó az alvás !
De édi Lili kép ! Vágtatok már körmöt ?
De jó Eszter híreket hoztál felébredésről !

Kispatak,
Múlt vasárnapnál tartok, kérdezed merre vagyunk.
Úgy volt hogy szombat reggel lementünk anyósékhoz ottalvósra, és hétfő este jöttünk csak vissza. Minden okés volt, azt leszámítva hogy ami terv volt: mozi, vacsi apával az nem jött össze, többet pörögtem a gyerekek körül mint itthon :?

Timejka,
„Na azt még nem fogtam fel, ha tényleg IR diétát kell tartanom, akkor ezek miben módosulnak majd... Az alapanyagokra is figyelni kell, a készítési módra, hogy mennyit ehetek, na és persze, hogy mikor” hát ez az, ettől parázok én is naon.

Sajti,
Imádom ahogy írsz !
Gyógyfürdő, halszálka: vannak ám történések csajszi. Előbbiért irigy-irigy, utóbbit ügyesen lekezelted.

Aktucs,
Remélem nem lett nagy gond a munkahelyeden.
Teher alatt nő a pálma, kész vagyok ezektől az emberektől !

Vicky,
Naná hogy Barbus a legszebb ! és az 5. hely tök jó !
Nagyon szép Barbus szobája !

kubuspace

Mieza,
Hát asszem én sem tudtam volna hogy is kell reagálni egy olyan szólásra mint amit apud mondott 8)
Vannak ám munkálatok nálatok ! biztos nagyon szépek lesztek.
Brendon agyhalál, minden totálbrutáldurva áron van !

Gigibp,
De jó olvasni hogy a szüleiddel töltötted a hétfői napot, biztos jó lehet úgy élni hogy minden rendben van és nagyon jó a szülőkkel a kapcsolat. Én is úgy szeretnék anyu kicsilánya lenni, de ez soha nem lesz :cry:
Biztos szép lett a kert !
Tüszőnövesztő drukkok és persze vasértékemelő varázslat is !

Carla,
Ígérem beérlek Benneteket, és ezentúl jövök majd rendszeresen, …. Hajnalban. 8) :lol:
Drukk hogy sokatbeszélő kolléganővel minél előbb beszélhessetek a Ti örömötökről is !

Kisbeeka, Mieza,
Tutkóra ugyanabban a Hádában voltatok ?
Egyik barinőm volt aznap amikor totál kollekcióváltás volt, kikészült mert 1., a kereskedősáskák, csak mentek és zsákolták be a cuccokat válogatás nélkül (aztán elvonulnak és átválogatják őket, ami nem kell azt visszaadják eccerű emberkének hogy neki is legyen jó :? ), 2., pénztárnál 1,5 órát állt sorba.

Brumi,
Holnap vasárnap 8)
Nem semmi hogy terminált ellenére, ugyanúgy ki kell maradnia egy hónapnak.
Nagyon drukkolok !

wow wow haladok, most jön a 1011 oldal, tartok egy pici szünetet, de nagyon bízom benne hogy még éjszaka letudom az 5 oldal elmaradásomat

kubuspace

Sziasztok!

Kubu:igen 2 gyerek között két év kevés, de ez most magadra ne vedd. Örülünk a a csodagyerekeidnek meg nektek!

Aztán lehet, hgy holnap egy más nap lesz és sok jót is tudok irni,majd igyekszem, de nem csak rajtam áll. Egy találkozóhoz partner is kell talán most ...?
üdv

kispatak
Vendég

Lukácsné!! Azta, hát, nem irigyellek… kitartás! és a kő vagy homok mondjon le!

Navi, mindenképp hívd fel, sosem lehet tudni, majd ő megnézi és megmondja, hogy ez mennyire szokványos. Jobb a biztonság.

Kubu, írtam privit, majd nézd meg :D
Én elmentem új kollekciókor, de tényleg az volt, amit írtál. (tegnap volt). Nagyon undorítóak voltak a kereskedők, a nemkellmégsem ruhákat a földre dobálták, az emberek meg rajta tapostak… fúj! Viszont elmentem ma is, én ugyanaz, sőt ma fullig volt töltve, pedig tegnap nagyon kifosztották a kereskedők. Nem érdemes elmenni bálabontáskor, mert minden nap újratöltik :D (én tegnap kiálltam a háromnegyedórás sort, ma előre pofátlakodtam, hogy terhes vagyok és rosszul is :D tényleg az voltam…)

Kispatak, nálunk a car idő miatt lemaradt a buli (nem sírok, az tuti :D ) Jövő héten megtartjuk :D
Hajrá jövő heti interjúk!

Ritus, annyira szurkolok nektek!!!
mieza

Tényleg undorító,amit a kereskedők bírnak művelni a Hádában...
Kéne nekik nyitni egy külön boltot,ahol ők vásárolnak :?

Máshol megoldják,hogy kereskedők másik nap mehetnek,mint a "hétköznapi vásárló" a maga háztartási mennyiségével,de akkor ők nyílván nem vallanák be,hogy kereskedők,hiszen potom pénzért jól járnak vele,aztán eladják 10x annyiért,főleg gondolom a babaruhákat,mondván hogy a kismamákat könnyű lehúzni,amint meglátnak valami édes kis rucit a csemetének...

De abban segíthettek,hol van olyan olyan turi,vagy outlet,ahol nem 10-20 ezer Ft egy kismama nadrág?
Egy már van,ami muszáj volt (de milyen kényelmes!!!),az "csak" 5000 Ft volt leértékelve egy kis boltban,de arra a pár hónapra ennyiért is sajnálom darabját :roll:

Kár,hogy Hádában nem látok ilyesmit :?
Vendég

Szia Mieza!

Hát nem tudom jövő héten milyen lesz az idő, reméljük jobb. A mi bulink szobában lesz és talán lesz egy fontos találkozó is??

Interjuk a jövő héten lesznek, de előtte nekem még holnap lesz a nagy nap? Az anyukám csak részben tudja ki(k) várhatók. Reménykedem nagyon-nagyon

Majd beszámolok

üdv kispatak
Vendég

Hali:

Sajnálom,hogy a terhesrucik ilyen drágák.Tényleg turi bolt, vagy kölcsön vagy internet

Nekem még megvan a saját, kár hogy nincs a családban kinek tovább adni

üdv kispatak
Vendég

Egy kicsit megint van gépem, olvasgatok vissza, de nagyon kényelmelen, tényleg csak annyit görnyedek amennyit muszáj...
Tegnapi nap egy kicsit ijesztően végződött, estére belázasodtam, mert a branülök begyuladtak, lekerültem a szülőszobára, mert z osztályon készült CTG-k a láz miatt katasztrófálisk és vészesek voltak... de aztán odalent rendbehoztak, kaptam mindenféle infúziót, láz lement gyerkők jól vannak, így éjfél előtt már mehettem a saját szobámba. Iszonyat komolyan vettek, nagyon vigyáznak itt ránk, pedig nem is volt olyan magas, 37,8, de rögtön ezren sürögtek forogtak körülöttünk. Hála az ügyeletvezető meg is vizsgált, mert alul sem éreztem magam jól (meg sehol sem), de a méhszáj teljesen zárt, hála, úgyhogy ott nincs para....
Sokat gondolok rátok és nagyon köszönm ezt a rengeteg drukkot, jókívánságot, nagyon sok erőt ad!!! :!: :!: :!: Elég sokat sírdogáltam eddig, de most egy kicsit megnyugodtam, hogy megjött a dokim és töródik velünk rendesen.
Eszter már írta, - ezúton is köszönöm neki- hogy szépen fejlődnek a pindúrok (Balázs 1420 g, Kitti 990 g), az utóbbi három hétben csodásan gyarapodtak, ami jó! Persze ígéret semmire sincs. Miért is lenne? Dokim mondta jó ez, hogy mindkettő szépen fejlődik a saját ütemében! Megbeszéltük a docens úrral, hogy mindig csak a következő lépesben tudunk gondolkodni, de pozitívan együtt küzdünk és minimum a 32. hétig kellene egyben maradni. Jó lenne ez a kezdődő keringéscentralizáció rendbe jönne az infúziótól, volt rá példa az osztályon sok, remélem nekünk is jó lesz. apropó a tegnapi affér miatt újra antibiotikumot kapok 5 napig, megint egy kissé emelkedett volt a fvs szám. Dokikám hétfőn újra megnézi a keringést, szerencsém van vele, mert ő az Uh osztályvezető főmágus, egyébként hetente csak egyszer lenne flowmetria vizsgálat a kismamáknak. Látogatókat alig tudok fogadni, mert mindig akkor kerülök a szülőszobára, ugyanis ha az osztályon nem jó a CTG, levisznek és ott elkészítik. De nem azért nem jó a lelet, mert baj van, hanem azért mert ócskák gépek és még kisterhes vagyok a CTG-zéshez, de a keringés eltérés miatt muszáj.
Puszilok mindenkit! Holnap még megpróbálok jönni olvasgatni....
pusszancs

Köszönöm csajok!!!!!! :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.09.04 21:23-kor.

Maccs
vörösmacska

kezdem 1011 oldalt

Párom hívott hogy Pécsről megérkezett Dújvba, gondolom pici anyósozás aztán felkapja Marcust és irány Pöst, jaj már úgy hiányoznak, mert pukizó Lizával ugyan nagyon jó volt a napunk, de valljuk be hiányoznak a fiúk :lol:

Na olvasok

Vicky,
Banyek, elképzelem a festést :shock: édes :lol: :lol:

Vnbeni,
Végrehajtó ? olvasok gyorsban tovább !

Lukácsné,
Utólag boldog névnapot kívánok !

Heni,
Éljen a net !
(énapa most jön hazafelé és ma jól kifagatta E. doktort az IR-ről remélhetőleg)

Hah megjött az uram, pedig pont előbb írtam hogy megérkezett Dújvba, becsapott :!: :lol: és hozta Marcust is, azt hittem anyósék nem engedik el, mert hogy ilyenkor késő este ilyen pici gyerek már ne autózzon

(magamnak: aug 31. kedd 7.26-ig jutottam)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:29-kor.

kubuspace

Macs,
minden gondolatom !!!! Nagyon drukkolunk ! Cicók tudják hogy jó ott bent és naná hogy maradnak még sokáig.

kubuspace

Kispatak: nagy drukk,hogy jól sikerüljön a holnap,és meglegyen a nagy találkozó is!!! :)

Sokat gondolok Rád/Rátok!! :D
Ne aggódj,jól fog menni :)

Maccs: de jóóóó,hogy itt jártál!!!! :D
Tudod,csak pozitívan :) Kislánykának már megüzentük,hogy a mami a pocakban akarja tudni még néhány hétig,úgyhogy élvezze a házi-uszit testvérke szomszédságában :D

Kispatak: apum új felesége is azt mondja,kérjek egyik barátnőmtől terhes-nacit...
Na ja,egyrészt már mindnek pár éves gyereke van,nem őrizgetik a 3-4 évvel ezelőtti nacikat,amiket nem terveznek többet felvenni, meg aztán egyikük sem az én alkatom :?

Úgyhogy nincs más hátra,előveszem a varrógépet,és megtanulok varrni magamra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lukácsné: remélem minden elrendeződik,a vese-dologtól és is állandóan parázok,nekem a leszívás után 1 nappal voltak elég erős görcseim vese-tájon...

Ittam vagy 20 pohár vizet egy délután,és szépen elmúlt...

Drukkolok,hogy most már ne kelljen másra koncentrálni,csak a szépséges babácskára!!! :D
Vendég

Na látom beindultatok így a hétvégére :D

Beni,
nem rossz a gépem, tényleg reggel fél 7-kor már Tbányán nyomtam tegnap :?
Igyekszem mindent elintézni a melóban jövő hét közepéig, mert a fagyibabák beültije után nagyon hosszú ideig nem akarom látni a gyárat :wink:

Kubu,
hát nincs semmi baj, itt vagy már és írsz is rendesen! Örülök neked!
Persze, lehet egyedül is jönni pihizni, ha a család enged!
Esetleg Lizával, hogy ne legyen neki cicihiánya :oops:

Macsi,
Te vagy a nap csúcspontja!!!
Nagyon jó, hogy jöttél egy kicsit!
Jó hallani, hogy ennyire biztonságban vagy ott a kórházban! Mi meg innen küldjük folyamatosan a pozitív energianyalábokat mindhármatoknak!
Pocaksimi :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak,
holnapra ujjaim csuriban, hogy sikerüljön a nagy találkozás!

Breki,
hurrá szabadság és költözés :D

Lukácsné,
vesekő, homok hess!!!
Remélem már sokkal jobban vagy!

Mieza,
ezt jól megúsztad :wink:
Én sajnos nem fogom a holnapi családi partyt...sógornőim párjukkal gyerkőcökkel anyósékkal várhatóak. Az ebéd ugyan a pisztrángosnál lesz, de utána ugye fel kell hogy jöjjenek, mert a kicsiknek alvásidő van délután. Tehát ma takarítottam ezerrel, holnap délelőtt meg még összedobok valami sütit 8)

Kép
judit0713

Na itten vagyok, Marci 00.10-kor aludt el, pukizó Lizát most etettem, cool, szemeim persze sztendbáj üzemmódban de akkor is olvasok !

Kisbeeka,
Neked akartam még korábban írni hogy sajnálom hogy a spontán nem jött össze, na de majd a lombik !
Hajrá költözés.

Sajti,
Nyami nyami tök jó lehetett fürcsi utáni 2x alvás.
Rettenetes kék pohárkészlet :lol: :lol:
Jaja félszemű szmájli, magam is egy élőhalott vagyok mostanság, elfáradtam picikét. Liza nem hagyja anyucit, azt hiszem ideje elbeszélgetnem vele 8)

Vicky,
Húúú de ügyi vagy hogy a felsőidet és a kabátodat is tudtad használni még szülés előtt is, na rám ez aztán nagyon nem mondható el sajna.
Teszvesz nálam is nyerő, rengeteg cuccot, játékokat szereztem, szerzek be onnan.

Macs,
Remélem pesszimista osztályos doki elhúzott messzire, na nehogymá beszéljen itt hülyeségeket.

Eszter Drága,
Te vagy az én könnycsatornakarbantartóm, gondolom mondanom sem kell hogy a a hétfői történéseteket olvasva ismét potyognak a könnyeim. Nagyon nagyon nagyon csuriban ujjaim !
Nagyon szép szobája lesz kis mókinak. És nehogy ne legyen több kép :lol:

Andrea,
„villanyszerelő, az ő fázisceruzájával.....” – nehezen esett le :lol: :lol:
Csillagok nekünk is vannak gyerekszobában, nagyon szeretem őket, esténként sokszor nézem miközben számolom a birkákat. Hihi.

Marianna,
Milyen jó hogy jelentkeztél.
Végre egy pasi, lehet ám udvarolni a csajainknak :lol:
Hatalmas gratula gyönyörű fiadhoz ! Mennyi haja van 8) Jó egészséget kívánok Nektek.
„Hiányzik a pocim:(„ – hát ez az :(

kubuspace

Judit,
Nehogy a főnökféle beszélgetésen járjon a gondolatod ! Igaza van Eszternek, ha így gondolkodnak, akkor hajrá táppénz és lesz egy nagyon nyugodt 8,5 hónapod.
Persze biztos pánikol a főnök hogy egy ilyen szupi kolleginát, vezetőt elveszít, de biztos vagyok benne hogy megvilágosodik és sikerül kompromisszumot találni.
Szobadekoráció elgondolás nagyon tetszik.
Biztosan nagyon szép a Ti szobátok is, képet mutatsz majd ugyi ?
Spandau Ballett Gold és szivárvány együtt, naná hogy tuti a jókedv.

Ja még munkához akartam írni, hogy világéletemben imádtam a munkámat, és a főnökömet is (aki már nincs csüt óta sajna) aztán jöt egy új szervezeti ábra és engem elvettek tőle és áttettek máshova, amivel semmi gond nem lett volna ha az új főnököm egyáltalán tudta volna hogy mit is csinálok, esélyem nem volt elmondani. Aztán pár hónap múlva behívott és kaptam egy szóbeli figyelmeztetőt, mert engedély nélkül túlóráztam, na ott véget ért minden, én aki full lojális, precíz, pontos és minden voltam sokkot kaptam, aztán 3 hétre rá elment a cégtől, én pedig 2,5 hónap múlva megágyaztam Marcusnak. Ja és leírom hogy most a munkámat 3 ember végzi ! szóval tényleg „jogos” volt a szóbeli. ÁÁÁÁ

Hmmm miért is írtam le ?

Mieza,
Remélem nátha már a múlté.
Úristen 8. bébi ?
Lassan be kell jelentkeznem 6 hetes kontrollra dokimhoz, Ti mikor mentek legközelebb ? kérhetnénk egymásutánra időpontot :lol:

Kispatak,
Hú de kivi vagyok mit fogsz elmondani pár nap múlva :lol:
Ne fájjon már a fogad, (megjegyzem most nekem is fáj az egyik brühühü).
Állásilag nagyon drukkolok!
Nálunk még semmi, vannak visszajelzések, interjúk, de semmi. Mondjuk szept 8-ig jók vagyunk (aznap számol le a cégénél). Megmondom én azon izgulok hogy az elmaradt 1 éves fizetését valamikor a jövőben megkapja.

Timejka,
Csapjatok a lecsóba, hajrá !
Gyömöszkélés jó volt ?

Lukácsné,
Szegénykém megszenvedtem a császár utáni fájdalmakat.
Ilyen sokáig bent tartottak volna ? Jánosban 72 óra után, ha minden okés, lehet hazamenni.
Jaj nagyon tüneményes Filip-Hanna kép.

Gigibp,
Gratuládé kolléganőnek.
Remélem pénteken jókat láttatok uhun.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:39-kor.

kubuspace

Gyes:
Köszi Mindenkinek a hsz-t.
Azt mondja egy bérszámfejtő ismim hogy nem tudni hogy mit és hogyan fog megszavazni a kormány, de ha visszamegyek dolgozni mindenképpen kérjem a gyest, ami jelen esetben okés lenne, hiszen engedi a 8 óra munkát, de kérdés mi lesz a későbbiekben és ahhoz kvázi hogy áll a cégem, mert akkor és csak akkor vagyok védve Liza 3 éves koráig. Egyébként pedig visszamenetel után 1 hónap múlva felmondhatnak.
Kérdés hogy ha részmunkát engedélyeznek azt hány órában szabályozzák, hogy áll hozzá a munkahelyem stb. stb.
Egyébként nekem nagyon jó helyem van, nagyon várnak vissza, több ember határozott ideig van ott, ha én visszamegyek, ők is mennek… el, illetve ott van a tanulmányi szerződésem a céggel, a 12 év stb. stb. csak a tudat hogy ha védve lehetek 3 éves koráig, akkor nehogymá rizikózzunk 13 hónapos korában.
Mondjuk ha 4 órában maximálnak tutira lesz parasztlázadás, na majd kiderül hogy mit is hogy is gondolnak ott fenn a nagyok. Én pl meg sem tudnám oldani hogy 4 óra munka és no bölcsi, jelen pillanatban a magánbölcsi 70/hó/gyerek. Az remek lenne ahogy belegondolok hogy két gyerekre fizetném a bölcsit és dolgoznék 4 órában, pont elmenne a pénzem, akkor miért is dolgoznék ? jaaa mert kapok 27.500 gyest, juppppé !

Mire ideértem vagyis a 1012 oldal végére, Marci harci kiáltásokkal felkelt, alig tudtam „lenyugtatni”, kapott grátisztápit és most mesét néz, készen vagyok tőle, ja és előbb bebújtam melléjük az ágyba, simiztem harcimarcit erre ő mozdul mert nem látja tőlem a tv-t és ezután elkezdtett integetni, persze nem úgy hogy égnek emeli a kezét, a csuklója a paplanon, és úgy integet hogy anya huzzámáinnenel!

Rakok fel pár képet, aztán zúzok aludni, kemény napunk lesz ma, megyünk a szüleimhez, apunak most van a születésnapja, majd leírom h mi volt anyusztori csak erőt gyűjtök még hozzá.

kubuspace

Kép ez van akkor ha nem adunk enni Marcusnak, hajrá popsikenőcs

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép hasfájós Lizibizi

Kép pink :lol:

kubuspace

Ugye nem utáltok nagyon ?

Úgy döntöttem elolvasok még egy oldalt, lassan úgyis kel a csapat, kár lefeküdni.

Sajti,
De ügyi csajszi vagy, kertkapu meg konyhatündérkedés.
Egyik ismerősömtől az ecetes szilva receptet hallottam pár napja.

Judit,
Vááááááááróóóóóóóólista ????? úristen
Értékek jók, ügyi csajszi vagy most hétvégén még jól megturbózod őket !

Eszter,
Ne tessék kattintgatni mindenféle szerencsesütire, ejnye-bejnye 8)
Jaj már és nem szabad a legrosszabbra gondolni :!: :!:

Mieza,
Tutira minden rendben lesz az uhun, (még csüt de tartok), drukkolok ágy-komód kombónak is !
Remélem nátha-allergia nem kínoz már !
Juppé de szupi a teszveszes cucc, ügyi ügyi.

Estrella,
Borzasztó nagy segítség hogy apa itthon, nélküle agyhalott lennék már, így megosztjuk a munkát, illetve a gyerekeket. Én csak játszom Marcival, minden mást ő csinál. Nem is tudom mi lesz ha újra munkába fog állni :?:
Néha azért nekem is jó lenne egy 6-7 óra egybenalvás.
Házakat úgy nézegetünk hogy megnézzük melyik környékre szeretnénk költözni 8) de pont ma hajnalban beszélgettünk arról hogy mindenképpen megvárjuk Marci ovivégét.
Soha nincs későn a szerelemhez :lol:
Mary jöjjön már meg hogy mielőbb lehessen átjárhatósági.
Rossz híreket sajnálom, borzasztó, mielőbbi felépülést kívánok.
Baba megszületett ?

Andrea,
Drukk hogy akkor kezdhessetek amikor szeretnéd és ez a fránya várólista semmiképpen ne érintsen Benneteket.

Macs,
De szépen fejlődnek cicusok, juppé ezek már nagyon szép méretek.

Woody,
Csuklás mondjon le, hogy én hogy utálom amikor 20 percig csuklik (ált. minden kaja után).
Hihi nacit én is vettem ennél a csajszinál.

Vnbeni,
Közjegyző, ÁÁÁ kapja be! Bosszantó nagyon.

Ritabmc,
Na milyen volt az első hét a suliban ? szerk. olvasom hogy nagyon tecc, szupi !

Aktucs,
Jaj istenem, de sajnálom rossz híreket. Ölellek és ilyet ne mondj hogy minek élsz ?!!!!

Zsuzska,
Ügyes vagy a szúrással !

Kispatak,
Fogfájásűzőket küldök.
Édesanyukádnak nagyon boldog születésnapot kívánunk !

Timejka,
vv-vel ügyi voltál.
Hát igen kemény menet ha neméhes bébit kell etetni.

Ma du 16.30 Hír Tv gyógyhír: andrológiáról lesz szó !
http://www.hirtv.hu/musorok/?article_hid=45538
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.09.06 05:43-kor.

kubuspace

előre is bocs lányok az OFF miatt!!!

bevackolt hozzánk két napja egy sötétbarna, középkorúnak látszó (nem vagyok nagy kutyaszakértő), láthatólag gyerekekhez is szokott, teljesen jó állapotban lévő tacskó. nagyon barátságos, értelmes kutyus. jelenleg nálunk kinti kutya, de nem biztos hogy az eredeti helyén is ...
megszántuk mert éhezett, de megtartani nem tudjuk, ezért ha nem találjuk meg a környéken a felelőtlen gazdáját aki elhagyta vagy nem találok neki új gazdit, akkor sajnos el kell vigyem menhelyre. :-( :-(
ha szeretnétek kutyust, vagy tudtok valakit aki gondozni tudná, óriási segítség lenne, menhelyre tényleg csak az utolsó esetben vinném.

Mieza, tudom hogy te foglalkoztál kutyuknak gazdi kereséssel, ha bármit tudsz tanácsolni - akár priviben is - plíz!!!

nagyon köszi és még1X bocs az offért.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs, de jó hogy jöttél!!!! úgy örülök hogy jobbra fordultak a dolgok, így tovább még legalább 1 hónapot!!!!
ha van vezeték nélküli net a kórház területén, akkor szívesen bevinném a laptopomat pár napra, ha az segítene hogy ne kelljen görnyedned. tudom sok a ha meg nem tudsz sok látogatót fogadni, de üzenj Eszterrel és megbeszéljük.

Kubu, jó hogy jössz végre, a képek szenzációsak.

Woody, ha erre jársz hozz te is képet lécci lécci!

most csak ennyi, szólít a kutya-kötelesség! :-) :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

macs: Mennek továbbra is a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: naaaaaaaaggggggyon édesek a képek!!!
Ahogy Marci visszaerőszakolja magát Lizácska helyére,mindent elmond :lol: :lol: :lol:

Az a szopipárnás pocakfájós is tündéri!
Én is állítólag nagyon hasfájós baba voltam,engem nagynéném vett mindig kezelésbe,simogatta a pocakom,sétálgatott velem :)
Vendég

Judit: igen,köszi,nagyon jól jött ez a kis pihi...
Már jópár doboz itt áll a szobában bepakolva :D
Tegnap kimozdultam,apuméknál céges nap volt,mindenféle jóval,így fontam kosarat párocskámnak ajándékba,korongoztam (agyagoztam),és nagyon jókat ettem!! :D

És amit még nem írtam Nektek:
gyerekkorom óta az álmom,hogy kutyakiképző lehessek.
Annak idején elküldtek,mert nem vettek komolyan,de én már 22 éve tudom,hogy ez éltet (meg persze a család...) :D

Pár napja folyamatosan nézem a neten a lehetőségeimet.
Erre elmentem a céges partyra,ahol bemutatót tartottak a mentőkutyások...,hogyan kell kiképezni a kutyusokat,mindent elmondtak és megmutattak egy rövid szemléltetéssel.

Ezt abszolút jelnek vettem :D :D :D :D

Hiszen sosem láttam még semmilyen kutyás bemutatót,mindig utólag értesültem róla,ezt sem tudtam,hogy lesz!!
Rákérdeztem náluk,mit hogyan lehetne :)
Vendég

Köszi Lányok a tanácsokat és a nyugtatást! Estére már nem volt gáz, csak mikor már eléggé fáradt voltam, akkor lett picit keményebb, most még semmi, viszont ahogy elkezdi a keményedést irány a kórház!!! Csak olyan szar, h. 7vége van ilyen szempontból :roll:

Úúúú Vicky, ennyi Magnerot az tényleg brutál mennyiség!
Állítólag a MagneB6 nem is ér túl sokat...

Kubu, a Patrikot? Hát ez egy jó kérdés... azt sem nagyon lehet becézni :D Riki nekem nem tetszik, majd meglássuk, de hát csak kislány!!! :D
Képek szuperek! Gyönyörűséges kölykök! :D

Macs, de jó, h. jól vagytok és h. tudtál jönni picit! Hogy bírod amúgy lelkileg a kórházat? Most már nem is mehetsz majd haza szülésig?
Sokat gondolok rátok én is, kitartás!!! :wink:

Most bocs, de csak ennyi, mert megyünk el "szülőzni", előtte meg még egy kis bevásárlás!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, leesett miért a Kal-Mag-ot írtad... még kaksi témánál feszegettük ezt anno... mert abban nagyon könnyen felszívódó állapotban van mindkét ásványianyag... de annyira undorító!!! :twisted: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

nava: Hát a magnézium mennyiségemre a gyógyszertárban is csak lestek. Nem bízta a dokim a véletlenre, még vérnyomás csökkentőt is szedtem a mellékhatása miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi: ne aggódj,minden rendben lesz,koncentrálj erre :)
Én is akkor paráztam,mikor 7végén voltam rosszul,de nagyon gyorsan rendbe jöttem,amikor elkezdtem nem aggodalmaskodni :)

Ismerősnek van Patrik nevű gyereke,nem becézik... :roll:
A Riki becézés nekem se nagyon tetszik,unokatesómat becézzük így,de ő Richárd. :)
Vendég

Ma is klassz napom lesz.
Először csak pihizek itthon,majd elmegyek cipőt venni,ami már alapjában véve is jóóóó :D :D :D
Na jó,csak muszájból veszek... :?

De olyan jó lesz egy kényelmes cipőcskébe bújni :)

Aztán irány a hugom,akinek ma van a 27. születésnapja :D
Elkészítem a tortácskát,meg sütikéket.
A családot már értesítettem,de hozzájuk megyünk helybe felköszönteni,mert nálunk már tele a nagyszoba dobozokkal :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lukácsné, gáz a vesekő, de hála az égnek, hogy túl vagy rajta!

Kubu, gyönyörűek a gyerkőcök!!!!!!! :)

Maccs, de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok!!!! Csak így tovább, még jó darabig együtt maradni, egy testben!!! Drukkjaimat küldöm ezerrel!!!!

Csajok nem tudom mikor tudok jönni legközelebb, ha nem jelentkeznék drukkoljatok nekem keddre a leszíváshoz!!!!!!

Pusza mindenkinek!
gigibp

Gigi: természetesen drukkolunk a leszíváshoz!!!
Jó jel a laptetű is ;) :lol: :lol: :lol:

Minden ok lesz,jóóóó sok petécskét szívnak majd le :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?