Sziasztok!
Kahlan!
Lintner T Úrról csak annyit, hogy jó kezekben vagy nála
És most tuti jó a kedve is, hiszen éppen pihiből jött vissza a héten...bár mindig jó a kedve. De most bizti kipihent is
Mieza!
Kösziiii ☺
Megkérdezhetem Macstól, de a telójáról olvasgat ám minket, csak nem tud írni, mert folyton elveszik az éterben a válasza ☺
Egyébként azt hiszem, hogy nagyon jól állnak készültségben! A férje a bútorokat intézi, ő meg sok mindent beszerzett már korábban és a családja is nagyon segít nekik ☺
VnBeni!
Remélem, jól láttad!
Lac tegnap odadugta a fejét a pocimhoz, majd utána nagy meggyőződéssel közölte, hogy most tanakodnak, hogy hányan legyenek
Ritabmc!
Húúúú sulikezdés
az izgiiiii!
Majd írd meg, hogy hogy tetszett a kis Picúrnak a nagyok világa
Én a listázásról nem tudok semmit, sajna, de hátha a többiek....
Navi!
Köszi ☺
Majd mindjárt lesem a másik fórumodat, hogy végül feltetted-e a tegnap ígért képet!!!!!
Aktucs!
Ne keseredj el ennyire, kérlek!
Persze rémesen hangzik ez a dolog ennyire lenyersítve, de ha a dokival beszéltél, utána én mindenképpen beszélnék az ügynökkel is, hogy ő mit gondol erről és találjanak ki valami megoldást, mert ez így túl „könnyűnek” hangzik!!!
Na tessék! Rita is ezt írta, hogy van megoldás!!! Tessék addig pozitívnak maradni, míg meg nincs a tuti recept a babóhoz
Zsuzska!
Köszi ☺
És jó olvasgatást!
A szurizós rész az már célegyenes, úgyhogy csak hajrá...minden bökdöséssel közelebb kerülsz a babóhoz!
Tündi!
Én is ebben bízom ☺
Annyira csak nem vagyunk elfuseráltak, hogy mindig legyen valami gubanc...
Kispatak!
A fogadat sajnálom! Jó lenne, ha már vége lehetne ennek a kálváriának...
ÚÚÚÚÚ tényleg te is jóstehetség vagy?
Akkor várom az eredményhirdetéssel kapcsolatos jóslatodat is!
Timejka!
ez a bajom nekem is, hogy nyilván nem hiszek ilyen internetes szerencsesüti őrületekben, de a hülye kis bogarat beülteti... De már kivertem a fejemből
Igen, nem valószínű, hogy csak úgy kipottyanna a Picúr, de olyan pocsék érzés mikor valami kijön, pláne ha a színe is ijesztőőőő.....
Kisbéka!
Okker! Vettem, nyugi van és ígérem, nem kell minden nap bemásolni a 10 parancsolatot....
Ezen a trutyis izén kívül én olyan nyugodt vagyok, hogy nem ismerek magamra...csak várok, hogy szerda legyen, de nem vagyok hóóóót ideg ☺
Vicky!
Neked is írom, és MINDENKINEK, hogy Macs köszöni, hogy segítséget kap minden téren! ☺
A hétvégén elvileg lesz egy nap gép nála, és akkor majd tuti reagál rá! Egyébként meg mobiltelefonos zudolvasó lett belőle ☺
Rony!
Hát sziaaaaa! Tényleg ezer éve!
De jó hogy ti is hamarosan mentek a kis sítáborosokért ☺
Nagyon drukkolok és köszi ☺
Zsuzsi!
Köszi ☺
Remélem is, hogy max a befurakodás járt ekkora falrúgdosással a pocimban ☺
Na, ennek örülök, hogy a magyarázat a babaszobával kapcsolatosan érthető volt ☺ Már kezdtem azt hinni, hogy csak mi vagyunk ennyire furik Laccal...
Húúú már mindjárt itt az ti időtök! Csak hajrá
Judit!
Ok értettem
a punktum az kellően nyomatékos volt
Én megkérdeztem K ügynököt, hogy most is kell-e a napi 5-6 liter víz és a túró kilószámra, de azt mondta, hogy NEM, mert itt nem lehet túlstimu... és a mnyh növelést a p..nazselé végzi ☺
De ha jól esik, toljad ezerrel
Sajti!
úgy bírom, hogy a ti családotokban sem normális senki
olyan otthonos érzés olvasni a sztorikat mindig...mintha rólunk írnál. Csak nálunk a nagymamám magyar hagnja a nagybátyám
Bocsiii, nem akartam a jóslatodat Navi nyakába varrni
Ha te jósolsz ikreket, az is tökéletes lesz
Marianna!
Nagyon örülök, hogy ilyen gyönyörű emlék maradt a szülés, és megmondom őszintén, nem tudok betelni a kisfiaddal ☺
Már nagyon ki voltunk éhezve egy „pici” fiúcskára is...látod, itt abszolút nőuralom van
Mieza!
Hát a te pozi tesztedben én is tuti biztos vagyok
Remélem társulok én is a pozitív csapathoz ismét
Jajjj, hogy mennyire hiperszuper hírek az uhuról!
Hát nagyon gratulálok a KISFIATOKHOZ ☺
Csak teperjen a drága odabent ezerrel...hátha majd ha kijön, legalább az összeszokós részben tarcsi üzemmódra kapcsol, míg észbe kaphattok kicsit... ☺
Timejka!
Akkor nyithat a minilabor otthon! Tök jó, hogy sikerült elintézni
Gyoreneildi!
Most megijedtem, úgyhogy írtam pü-t....
Kubu Drága!
Mi történt?
Nagyon furi volt, hogy így el vagy tűnve, de abban bíztam, hogy „csak” a gyerkőcök nem hagynak egy perc szabadságot sem az anyukájuknak... Ha gondolod, pü-ben is szívesen elolvasom!
Tudunk segíteni? (ha igen, bármiben, akkor szólj!!!)
Így, hogy nem tudjuk miről van szó, nehéz konkrétunot mondani, de az biztos, hogy nagyon tud fájni, ha az embert az anyukája bántja meg, de (bocs hogy ezt írom) ahogy nálatok kinéz a dolog, csak te vagy tekintettel anyukádra, ő egy cseppet sincs tekintettel rád/rátok! Így azt hiszem lassan meg kéne próbálnod egy nagy falat húzni közétek és csak annyira közel engedni magadhoz, hogy ne tudjon bántani... Udvariasan, kimérten anyukáddal, és csak a te gyönyörűséges csodás irígylésre méltó családodra koncentrálni!!!!
Kiss Angyal!
De jó rólad is hallani ismét ☺
Köszi, szurimentesen nyomom, mert K ügynök azt mondta, hogy mivel nem szedálta le a testemet hormonokkal előtte, így nem kell lórúgásnyi progi...már ez is elég bika adag amit így magamba zselézek. Spontán ciklus előnye
Igen, Macs írta, hogy neki az eredményhirdetésen a Rutascorbin lett a megoldás...majd szerdán kiderül, hogy nekem is az lesz-e
Jajj de jóóó hír! Október hajrááááááááá
na jövök később...