azt mondta, de én mégis úgy érzem, hogy éhesebb vagyok, és ki van száradva a szám. lehet, hogy egyéni, és nekem régen nem rontotta, és most igen. vagy mittudomén. az utolsó terheléses inzulin nagyon jó lett, de akkor jól is voltam, nem kívántam az édeset, stb....
lehet, hogy ezért mondta, nem tudom.
most megint elkezdtem metezni, mert csak így tudom magam egyensúlyban tartani. szóval valamit mégiscsak kavar.
igazából a ciklust bírom nagyon rosszul (pont amikor nem szedem) és fáj a fejem (migrénes), ömlik belőlem a vér 1 hétig. és nem is alszom.
nekem egyébként régen csak jó emlékeim voltak a fogigátlóról, normál ciklus, mindig tudod mikor, nincs szőrike, szép bőr, nem híztam nem fogytam, nem éreztem soha, hogy dobálnak a hormonjaim, még a hangulatom is jobb volt, kieegyensúlyozott voltam. most viszont kicsit erősnek érzem, de lehet hogy meg kell szoknom. vagy másik tabletta kellene, nem tudom?
szóval nekem jó volt a hormonpótlás.
yadint is szoktak irni pcosoknak. annyi gyógyszer van.
mindenesetre azért nem akarok metet szedni, hogy egy másik bogyesz mellékhatásait ellensúlyozzam. ha meg nem szedek semmit akkor nincs menszi és tönkremegy a petefészkem.