Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Ebből a laptetőből picit még én is kérek a mai napra meg ugy általában - ja nem volt nekem elég 2 mostanában.

Fogam fáj, ha nem is annyira, majd meglátjuk, meg a többit is. Ma 3 éve és 3 hónapja még nem tudtam milyen jövő vár rám - szivesen elfelejteném ez az időszakot. Bár a jövőt soha sem tudjuk, csak bizakodhatunk, ezt kell tenni.

Sajti: remélem estig megérik a szilva meg lábasba is kerül meg a megszerzendő üvegbe. Mundjuk én nem szeretem - áfonyát annál inkább - tegnap kaptam bokrot. Na de amire abból gyümölcs lesz. Addig inkább a bolti lekvár - az sem rossz.

Kubu: hát szerintem GYED után is csak az a sima 30 nap jár. Valahogy menj el GYESRE és próbálj majd mellette dolgozni - remélem sikerül!

Képeket kérünk a babákról!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Már meg is érkeztem! Képzeljétek, fél 8-ra odaslattyogtam a BMC-be, és nem volt kint sor :shock: Be is paráztam, hogy talán zárva vannak ma???
De nem, csak kevesen voltunk, ugyanis már most várólista van a lombikokra!!! Így aztán nem törte ott egymást a nép...de így is csak fél -kor hívott be S :roll:
Na de nem csigázlak benneteket tovább:
nincs ciszta, ma a 10. napon van egy 14 mm-es tüsző, meg 8,5 mm mnyh. Volt már ennél izmosabb is, de ez nem rossz! Hétfőn megyek vissza uhu-ra, és akkor megmondja S, hogy mikor kapom vissza várva-várt fagyibabácskáimat :D
Addig meg nyomom a fehérjét meg a folyadékot, hogy dagadjon a mnyh!

Bocs hogy most csak magamról, de rohanok dódozni :oops:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Csajok!
Köszi a ragasztót :D
A mai adagot már felnyomiztam :)

Judit!
Jóóól hangzik ez! :D
Jajj de jó, akkor hétfőn már megtudod, hogy mikor lesz a nagy nap!
Nagyon drukkolok :D
Hányat kapsz majd, és hány naposak?

...be sem merem vallani - pláne Heni előtt-, de én barom az egyik hulye oldalon rákattintottam egy szerencsesütire, és valami olyan volt benne, hogy: ha nem sikerül amit nagyon szeretnél, később kiderül, hogy így volt jobb... és én ettől egy pillanatra úúúúgy letörtem...pedig ez csak egy lüke számítógépes bigyóóóó...de egy pillanatra elanyátlanodtam miatta :(

Éppen tegnap mondtam Lacnak, hogy olyan érdekes, hogy tavaly sokkal nehezebben viseltük ezt a pár nap várakozást! Most valahogy olyan nyugodt vagyok... hogy miért, azt nem tudom... :shock:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Judit, akkor már finisben vagy!!! Juhéjjjjj :)

Már most lombikos várólista?? :shock: :shock: :shock: :shock: Tudsz erről bővebbet is, vagy csak ennyit hallottál?????
Én agyf..szt kapok, ha benyögik, hogy nem kezdhetünk októberben... úgy összeugrott a gyomrom most, hogy az csak na.... :( :( :( :(

Kissangyalról tud valaki valamit??? Angyal!!!!!!!!!!! Jelentkezz, merre bújkálsz????
andrea-1

Eszter, ne sütizz, ha lehet, inkább csak orálisan és nem a géppel, mert dádádá lesz! :evil: :D

Judit, ez tényleg jó! Gratula! :D
Már most várólista???? :shock:

Mieza, írhatsz ám privit is, nem musz a gmail-emre! Köszi!
Jobbulást!

Lukácsné, gratula a hercegnőhöz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: Ne foglalkozz a hülye jóslatokkal. Minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, ezen én is kiakadtam :shock: pedig nem érint... Remélem nem lesz gond!!!! Kérdezz rá, esetleg!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Na gyorsan lopok még egy kis időt a munkaidőből, hátha frászt ha a főnök :lol:

Sajti,
ha minden ivánságod így teljesül, mint a mai napi napsütés, akkor lécci-lécci kívánj már a társaságnak (magadat is beleértve) egy jó nagy fészekalja aprónépet :wink:

Eszter,
ííííígen, én is örülök hogy jóóóóóó hírt mondott a dokinő.
Ketten sítáboroznak, három naposak. Mindkettőt visszakapom, mert hiszen jó gyerekek már most, és felébrednek nekem szépen :idea:

Figyi csak, nem lehet, hogy ez a jóslat a múltra mutat vissza, és a három kis lelkecskére vonatkozik?
Így aztán most jön majd a jobb :idea:

Andi,
egészen pontosan S. mondta a várólistát.
Kérdezte, hogy a fagyi ugye most fizetős? Mondtam hogy jaja, mert ha neadjisten mégse maradnak, akkor a köv. hónapban lejár a 3 hónap és kezdhetünk.
Erre mondta, hogy nem biztos, mert várólista van :shock:
Szóval szerintem egy telefont megér, hogy most mi is a szitu!

Lukácsné,
ennivaló a testvérpáros fotód :D Csudiszépek!

Zsuzsó,
tényleg fej-fej mellett haladunk, én 8-9-10-i beültire számítok :wink:
Hajrá zebratárs, kapjuk össze magunkat, és csatlakozzunk Eszterhez!

Ha valakinek van mnyh-növelő tarcsiban, azt kérném :oops:

Kép
judit0713

Hát csajok nem tudom, Sz most jött vissza szabiról, és hogy őszinte legyek lehet nem hergelném ilyen kérdéssel.... ugyanis nálunk le lett beszélve, hogy szept közepén találkozunk a fogigátló miatt... és októberben kezdés... és tudom, hogy másnál is kiakadt, amikor valami lefixált dolog volt de az illető kombinált és hívogatta.. talán itt a fórumon volt vele valakinek ilyen esete.. már nem emlékszem hogy mi volt, csak ez úgy megmaradt bennem....

A reciseket meg nem akarom felhívni, mert ilyen "kényes" kérdésben úgysem fognak választ adni, mint ahogy máskor is volt...... minidg óvatosak és inkább felkapcsolnak a dokihoz... akkor meg ott vagyok, amit nem akarok.. SZ-t hívogatni....

Na jó bonyolult lettem... lövésem sincs mit csináljak.... :shock:
andrea-1

Kispatak, hajrá-hajrá az interjú miatt! :D Neked még hány év van nyugdíjig? gondolom elég sok ahhoz, hogy hamarabb nyugdíjaztasd magad. Vagy szeretnél még pörögni? Anyum már alig várja, hogy mehessen, sok már neki.
Az örökbefogadásról… most olyan csapat van itt, aki még nagyon az elején jár, még senki nincs az 5.lombikán túl. Szerintem utána érdemes ezen gondolkodni. Amíg van lehetőség, mindenki sajátot szeretne. Mi gondoltunk rá, illetve most is gondolunk (harmadiknak)… egyenlőre elméleti szinten. Ma Mo-n kb. 3 évet kell várni az örökbebabára. Ami szerintem nem annyira hosszú idő. Ha saját gyereket szeretnél, akkor is először tervezgetsz, számolgatsz egy ideig, beszélgetsz róla a pároddal, neveken nevetgéltek, majd összeházasodtok, próbálkoztok, aztán jön a 9 hónap… szóval, ez sem egyszerűbb. Én támogatom azt, hogy ne jusson eszébe KisMancinak egyik reggel, hogy gyereket akar, másnap meg már ott ül nála.
Az más kérdés, hogy a legtöbb örökbefogadó már túl van sok-sok lombikon és ezer év próbálkozáson. Őket mondjuk előrébb venném :D
Erről elég sok cikket olvastam akkoriban, amikor azt mondták, hogy a páromnak nem lehet gyereke, mert mi a donorspermába nem mentünk volna bele. Szóval, azért kell ennyit várni, mert egyrészt a szülők gyakran úgy adják állami gondozásba, hogy nem mondanak le róla. És sajnos ma itthon kapcsolattartásnak megfelel, hogy ha valaki évi 1 db képeslapot küldd… ez már megilleti a szülői jogot.
Másrészt az örökbefogadók leggyakrabban pici babát szeretnének, kék szemmel…stb. Nagyon sokan kikötik, hogy semmilyen betegséggel nem vállalják, ami azt jelenti, hogy még egy kis excéma, vagy töröttváll sem lehet… csak fullegészséges babát szeretnének. De gondolom erről Ildi elég sokat tudna mesélni :D

Gigi, szuper a barátnőd híre! Ilyen jó és biztató hírekkel érdemes jönni! Hajrá tüszik!!!
Most olvastam a nőklapjában, hogy egy nőnél a 9. lombik hozott sikert, ikreket. Ugye csak 5-t finanszíroz az állam, úgyhogy a további 4-re kölcsönkértek barátoktól, családtól…stb. Most az ikrek 9 évesek és most sikerült csak visszafizetni a kölcsönöket… De hihetetlen ereje van a nőnek, hogy eddig bírt hinni, mindannyian vehetünk róla példát! Én nem bírtam volna addig, az tuti. A hit ereje csodákra képes :D

Eszter, mikorra is lesz meg az eredmény? Mikor kell visszamenned?
Nem parázni és nem nyomogatni hülyeségeket :D Nem kell megerősítést keresned ilyen hülyeségekben, mert nagyon szép a méhed, hihetetlen befogadóképes vagy, ezt már tudjuk. Szóval, csak pozitív gondolatok és már gyökrezik is a kismanó odabent.

Judit, ezek szuper hírek!!!! Lista a lombikra? Wow… Még a méhpempőt is javasoljuk :D

Csajok, én már annyira várom az uhu-t, 5-re megyünk. ááá, már nem is bírom kivárni. 4 hete nem láttam és szerintem egy lombikosnak, aki naponta megy méhnyálkahártya és tüsző uhura, aztán meg hetente nézegeti, szóval annak KÍNZÁS! :D
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Paráztatom magam és most már olyanokat álmodom, hogy le sem merem írni… szégyenlem is magam. Szóval, csak legyen minden rendben.
(ma fogok a teszveszen licitálni egy ágyra+ komódra, majd megmutatom, ha megnyerem, egyenlőre elég sokan vannak versenyben. De nagyon szép, pont ilyet szeretnénk és hát elég durva ára van boltban, így meg nagyon jól jönnénk ki :D
mieza

Lukácsné, ezek mennyire édes képek!!!

Kubu, nem nagyon értem, mert elég kevés infot közöl a cikk. Viszont mivel ez a kormány épphogy inkább támogatja a mamikat, ezért én nem gondolom, hogy lesz olyan része, ami kitolás… Szóval tuti, hogy védve leszel, szerintem. Ebben még nem vagyok jó, csak a lombikos-kidobósban :D

Sajti, küldtem a jóidőt, de sok energia volt, szóval jól használd ki :D

Jaj, meghalok, úgy folyik az orrom. Szerintem a nátha már elment, nem vagyok le lázas, nem fájnak az izületeim és nem vagyok lehangolt sem. Viszont nem tudom, hogy az orrom az allergia miatt folyik-e (mert a többi tünet mind megvan: szájpadlás és szemviszketés :D Vagy emiatt: „17. hét: Ha mostanában azt vetted észre, hogy gyakran eldugul az orrod, néha vérzik is, ne ijedj meg, csak a megemelkedett ösztrogénszint miatt van. Ez sok terhes nőnél jelentkezik. Ez a tünet szülésig erősödhet, viszont, az után általában megszűnik.”
Nagyon durva, hogy már a 17. hétbe léptem, nem???

Andrea, szerintem ne hívd fel, a szeptember közepe már itt van, majd személyesen megkérdezed. Addig úgy is lesz valaki, aki jön ilyen hírekkel... Szabi után én sem zaklatnám. Most még úgy sem tud felvenni a listára (ha van), de szept elején pl igen.
Nekünk tavaly úgy volt, hogy novemberben voltam endoműtéten. Mondta is SZ., hogy most úgy sem tudott volna lombikra küldeni, csak inszemre, mert a lombikra év végére elfogyott keret és így várólista van. Szóval nov-ben legyen meg az endoműtét, dec pihi és januárban kezdtünk. Akkor mondta, az egyik recis, hogy a lista kicsit hierarchiában működik: K, Z, SZ majd S betegei jönnek...
Valamikor raktam fel egy cikket, hogy a BMC-nek ugyanannyi beteg van évente megengedve. Attól, mert a betegek száma rohamosan nő évente, a keretet nem növelik. (mondjuk még így is több van, mint a többi intézetnek).
mieza

Sziasztok!

Na megint jól eltűntem, próbálok visszaolvasni…

Macséknak drukkolok nagyon!

sajti
Én is örülök, hogy cickó téren nincs gond nálam… / méretét leszámítva :)/
Jó lehett Tiszaföldváron! Úgy látszik, minden családban van ilyen, hogy valami apróságon őrületesen összevesznek, örülök a békülésnek.
Megjött a jóidő a lazúrozáshoz! :)

Lukacsne
Gratulálok Hannához, nagyon szép!

kispatak
Sajnálom a fogadat, hátha nem kell kihúzni és meg tudják még menteni!
Esetleg priviben elküldhetnéd a fogorvosod elérhetőségét, én berágtam a minekre nemrég.

Hú, kíváncsi vagyok a szerencsédre, drukkolok nagyon! /Hátha a madárkád, ha nem az állásról van szó/

Kubu
Azért nagy segítség most, hogy apa otthon van!
Nem tudom, hogy bírod kevés alvással, nekem kell a 8 óra.
Hogy álltok a háznézegetéssel?
Nálunk nagy megkönnyebbülés lakás-ügyben, anyu el akarta adni a lakását, hogy összeköltözzön a pasijával (60 évesen friss szerelem :)), de szerencsére sikerült megoldást találnunk és lebeszélni róla. Nem szeretném, ha 5 év múlva megjelenne nálunk, hogy se lakás, se pasi…

Eszter
Nagyon jó hírek :)
A babaszoba meg nagyon szép, májusban már lakója/lakói is lesznek!

carla
Sajnálom, hogy egyik sem átjárható :(

Vnbeni
Ügyes voltál, hogy emailben meg levélben is elküldted a papírt!
Szörnyű lehet ilyen légkörben dolgozni.

Aktucs
Sajnálom, hogy műteni kell :(

Agnyes
Én nagyon hamar kaptam időpontot mellvizsgálatra a Jánosba, igaz, nekem ultrahangos volt és Sz. intézte

vicky
Gratulálok az 5. helyhez, az is gyönyörű, meg Barbus is :)

Velem semmi újdonság, várom, hogy megjöjjön és mehessek átjárhatóságira. Már vagy 5 napja feszül és fáj mindenem, de csak 10.-én kéne megjönnie.
Múlt héten kellett mennem repivacsorára a német nagyfőnökökkel, jó elegáns helyen voltunk (az év étterme is volt, vagy most az?!), néha ki lehet bírni.
Rosszhír nálunk is van a családban, motorbaleset, 24-25 éves srác, de most úgy tűnik, túl van az életveszélyen.
Közben várjuk sógornő babáját, hétvégére talán megszületik!
estrella22

Igen Mieza én is pont ezért gondoltam hogy nem hívom és nem idegesítem ezzel az egésszel.. Kivárom hogy most még megjöjjön, vagy ne jöjjön meg :))))... ha meg megjön úgyis egyből megyek max. a 3 napon a fogigátlóért... és aznap már ha minden rendben van, úgyis konkrét kezdési időpontot kaphatok... Csakhát tudod hogy van ez, hallasz egy ilyet hogy várólista van, mikor már majdnem kezdenél.. én tényleg szeintem összeomlanék, ha most azt mondanák, hogy bocs, majd jövőre.. vagy ekkor és ekkor.... ha ez lesz, nemtom hogy, de megpróbálom kisírni valahogy az tuti....
Tudjátok én már vén vagyok, itt már szinte idézőjelben de minden hónap számít.....
Így is ha már most összejönne....akkor is bőven elmúlok 39 mire szülnék... és valljuk be első gyerekkel, úgy hogy mi 2-t tervezünk.... háááááát nem veszélytelen ez az egész.....
Tudom hogy Judit korban kicsit több mint én, de neki pl. ez már most majd nem első szülés lenne.... stb..stb..

Na megyek, mert kezd rámjönni a para.....
andrea-1

Andrea, nincs para. És nem szabad mindent egy napra feltenni, tessék lazán kezelni. Amikor én kimondtam, hogy nem bírnám ki, hogy ha csúsznánk, mindig csúsztunk... ez valami murphy...

Szóval, csak lazán és akkor nem lesz semmi gond. És tudom, hogy nem fogtok csúszni és tuti valami priorizálás tuti van a listában is szerintem :)

Estrella, hajrá-hajrá megint egy lépéssel előrébb lesztek :)
mieza

Sziasztok!

Ezster:Babaragacsokat küldjük minden nap!

Mieza:uh-hoz jó mozizást,emlékszem én is mennyire vártam,és mennyire megnyugtató volt látni Őt,és megbizonyosodni hogy minden rendben:)

Judit:mnyh. növelőket küldök Neked!

Kispatak:Balázs a képen egy hetes! Bárki aki látja el sem hiszi,fellett erős kis "FAGYI BABA" :lol:

Sajti:Természetes szülésem volt,és gyors.Nagyon féltem tőle,de csodálatos volt.Nem azt mondom hogy fájdalommentes,de gyönyörű és semmi komplikáció,minden ment a maga útján!
Egyszer ha lesz egy csipetnyi időm elmesélem.

Kép
marianna82

Fellett=fejlett

Lukácsné:Hanna gyönyörűséges baba!És a a tesója is nagyon édes ahogy védelmezően fogja a kis húgát :D

Kép
marianna82

Marianna, én még nem is gratuláltam kis... azaz nagyBalázskához! Most pótolom! :lol:

Mieza, eleinte nekem is nagyon nehéz volt 1 hónapot is várni a köv. uhuig, de aztán megszoktam, de tényleg! Főleg miután tudom, h. babóca sem preferálja! Régen sem nézegették a babákat anyapociban, ill. külföldön sem nagy divat ez!

Andi, így már én is inkább az javaslom, h. ne hívogasd Zoli mágust! Nemsokára úgyis menned kell és nem fog húzódni a lombik ne aggódj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok!

Köszi a nyugtatást :)

Mieza!
szerdán kell visszamennem vv-re...

És akkor a jó hír:
Macs:
Voltak kontrollon, az infúzió hat, a keringés jobb már :D
A Kisfiú 1500g, a kislány 950g (múlt héten kb 700g és 500g volt a súlyuk)! Hatalmasat nőttek egy hét alatt :D
Ctg-t továbbra is csinálják, a magzatvíz normális mindkét babánál :D
A dokija nyugtatgatja, hogy ez szuper és nem lesz semmi baj, úgyhogy nagyon boldogok :D
Csak így tovább :D
és ma 28 hetes, már ez is szuper, mert ez is egy határvonal a terhességben, de már csak 4 hét van a minimálisan kiszabott időig!!! :D

És akkor most a PARA HÍR rólunk:
Az ET óta belőlem nem jött még ki ez a p..nazselé. Most viszont egy nagyobb adag távozott, és volt benne valami borsószem nagyságú barnás izé.... lehet hogy a baba volt?????
Vagy az ET megpiszkálástól lehetett egy kis csepp vér?
Valaki vérzett ET után?
Vagy jött valakiből ilyen barnás cucc ebben a várakozós időben???
most nem tagadom, elégé beparáztam :cry:
Tavaly nem volt semmi ilyesmim...

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Pár nap alatt jó sokat írtatok. :)

Brumi, nálam nem volt olyan, hogy együttlét után vizsgálták volna. (tudom van ilyen is).
Nálunk S ügynök a spermaeredmény alapján mondta, hogy a van valami ellenanyag benne ami miatt nem tud áthaladni a méhnyálkahártyán (de itt nem csak az enyémnél lenne gond, hanem a nők 98%-nál elhalna). És igen az inszem teljesen megoldja ezt a problémát.
Szerintem nem kellene, hogy beleszámolják, de rémlik valami, hogy valakinél mégis ez volt.

Vicky szép Barbus szobája! Ja és az 5. hely nagyon szép eredmény!

Heni, végre van net, ez szuper!!! :lol:

Mieza, én itt vettem a nadrágokat, nekem nagyon bejött. 4500 volt a farmer http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

Macs, nagyon drukkolok neked! Minden ok lesz!

Eszter, nagyon édes a picurka! És küldöm a ragacsokat ++++++++++++++++++++++

Mariann, Gratulálok Balázshoz! Végre egy pasi a sok csajhoz!

Judit, a legfontosabb most a nyugalom. Nem érdemes a munkahely miatt stresszelni magad.

Lukácsné, sajnálom a fájdalmakat, de Hanna baba mindenér kárpótol! Filippel a közös kép fantasztikus!!!

Judit, nagyon ügyes vagy! A 8,5 mnyh az nagyon jó, a 10. napon

Már most várólista van , ez borzasztó!

Mieza, tuti minden ok lesz az uh-n. Várjuk majd a híreket és ha lesz majd képet is.
Emlékszem én is mindig izgultam előtte, és persze nagyon vártam, hogy láthatom a picurt.

Pont ma pakoltam el az összes terhesruhámat, annyira fura volt, kicsit szomorú is voltam. De majd a tesó babánál használom ismét. :D
Mi jól vagyunk, drágám itt van a kezemben és csuklik szegénykém. Kicsit nehéz így írni….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Eszter, nyugi... én véreztem kicsit ET után!!!!!!! Meg az inszemek után is volt hogy volt ilyen barnás izé....
andrea-1

Csajok!

még egy kérdés...lehet hogy beágyazódás lenne az az egy csepp trutty?
az kb tegnap-ma-holnap lenne esedékes... :idea:
ezt most olvastam a neten...

olyan tanácstalan vagyok......de türelmes szerdáig.... :)

eszter82
Budapest

bár ugye én lehet pont nem jó példa vagyok.....

Mindenesetre nem voltam ezzel egyedül, olyanról is tudok akinek volt a barnás izé azt mégis lett baba.. !!! :)))
andrea-1

bár ugye én lehet pont nem jó példa vagyok.....

Mindenesetre nem voltam ezzel egyedül, olyanról is tudok akinek volt a barnás izé azt mégis lett baba.. !!! :)))
andrea-1

Andi!

kösziii :D
vicces...az jutott eszembe amit ....hmmmmm talán Navi írt, hogy az ikrek miatt írsz 2szer :lol: :lol: :lol:

ok
megnyugszom
asszem :)
beágyazódós vérzésnek éppen beillene...és asszem azt választom a lehetőségek közül :D

mert ha az ET miatti, akkor hol volt az elmúlt 3 napban?

eszter82
Budapest

MI van nekem? Na, mi? :)
http://www.teszvesz.hu/item1194857223.html
ez hihhhetttetlen jó ár érte, mindent tud amit mi szerettünk volna :) Ha nem, meg eladjuk drágábbért :))

Csajok, annyira boldog vagyok, nem gondoltam volna, hogy lesz nekem ilyen egyszer :) Csak reméltem.
Szóval, nézzétek meg jól, mert hamarabb mint gondolnátok, ti is vehettek majd ilyet (vagy szebbet, jobbat :))
mieza

Eszter bakker, tényleg... na ha ikreid lesznek akkor mostmár tutira koccintunk egy bambival erre az egészre!!! :)))
andrea-1

Mieza!

gratulálok a szerzeményhez! :D
Nagyon szépséges :)
és tényleg occsó volt!!!
Ügyi vagy!
Majd a végleges helyéről is kérünk képeket!
De ma mindenképpen várjuk a fotókkal tarkított uh beszámolódat!!!!! :D

Andrea!

Ámen! Úgy legyen! :D

eszter82
Budapest

Eszterkém: Úgy lesz!!!!!!!! :)

Mieza: Én is én is...és ott figyel benne egy kis rózsaszín!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
andrea-1

sziasztok!!

Eszter, nyugi, pozitív gondolatok, minden rendben van Veletek!(Akárhányan is vagytok most.)

Mieza, szép ez a bútor, megértem, hogy most örülsz...

Hétfőn jön valaki a BMCbe? 7-re megyünk, megkapom a dossziémat(vagy amennyi kell belőle) és megyünk Lindtner Tanár Úrhoz...Eszter, kell tudjak róla valamit?
Vendég

Navi, küldtem választ, de most itt emésztem magam, hogy ugye sikerült normálisan megfogalmaznom... remélem :)

Eszter, már szerda??? Huh, már kevesebb mint egy hét és megtudod a nagy hírt!
Ne aggódj, olvastam valahol, hogy a zselé nem úgy jön ki, mint a utro, hanem eleinte semmi, aztán egyben, nagyobb és túrós :)
Az a pici vér lehetett bármitől, akár fel is sérthetted odabent a cuccal. De igen, én most a második lombik alatt, ET után csöpögtettem...
SZóval, no para! (szerintem a baba ilyenkor még nem jön ki, csak felszívódik, de neked nincs ilyen gondod, szóval nyugiiiiii!)
Illetve azt is olvastam, hogy van akinek beágyazódáskor jön pár csepp vér! (nekem nem volt, de van ilyen)

A Macskusz hírek is nagyon szuperek!!! Így tovább, így tovább! Azta, mind a kettő hatalmasat nőtt, pontosan a duplájára, szóval, ha így nézzük, akkor a kisebb is nagyon igyekszik :)
Figyi, megkérdezed, hogy nem kell-e valamit még otthonra beszerezni, ruha, cuccok, kislánycuccok, bármi??? Segítek szívesen ráérek, itthon vagyok..stb.

Mariann, igen-igen, meséld majd el, nagyon kíváncsiak vagyunk rá!
mieza

Kiderítettem hogy mi végrehajtó.

A 3. kerületben van egy k..g közjegyző. Csak rosszat tudok róla írni azzal meg nem rontanám a fórum színvonalát.
Volt egy hagyatéki ügyem ( még a férjemé) küldött róla egy csekket semmi más. És én nem fizettem ki. Mivel úgy gondoltam, hogy kéne kapnom róla egy határozatot vagy valami irományt. De nem kaptam. Ráadásul az egész összeget rám verte amit szintén nem tehett volna meg. Most már mindegy, fizetni kell.

Macs

Tudtam, hogy minden rendben lesz. Szépen beindult a növekedést is. Csak így tovább!!!!!

Eszter

Mennek a ragacsok. Én már az egyik kiságyban határozottan láttam a picúrt, de másik sem volt teljesen üres, csak az még homályos volt.

Béka

Mire költöztök szép meleg idő lesz. Úgy még élvezheted az kertet.

Sajti

Köszi a köszöntést. A napos időt idevarázsoltam, és biztosan lesz szilva is, üveg is és lekvár is.

Mariann

Nagyon szép „kicsi” fiad.

Judit

Úgy látom terjed a „BUNKÓ FŐNÖK” kór. Nem tudom a levegőben van ez a megbunkósodom vagy szednek rá valamit.
Nagyon sajnálom, de drukkolok és akkor Neked csak jövő hétig kell kibírnod.

Andi

Köszi a leírást (kamerást). Már elkezdtem beadagolni a páromnak, nem volt túl lelkes.

Vicky

Szerintem most nem érdemes agyalni a törvényeken, mert most fogják megváltoztatni az egészet. Remélem úgy, hogy mindegyünknek kedvező legyen.

Mieza

Anyum ott csak született. De nagyon szép helyen.
A bútor nagy jó és az ára is. Minnél hamarabb gyógyulj meg.

Tündi

Kitartás. Ez a tanév Neked sem fog jövő nyárig tartani.

Kispatak

Sejtem mi lesz a jó hír és remélem úgy lesz.
A tanfolyamot pedig nézd csak meg. Minden tanfolyanhoz lehet később is csatlakozni. Majd elkéred valakitől az addig írt jegyzetet.

Lukácsné

Nagyon szép Hanna baba a bátyóval meg aztán végképp.

Gigibp

Péntekre sok tüszőt vagy nagyot. Melyiket szeretnéd? Az legyen.

Zsuzsó

Hajrá inszem.
vnbeni

Sziaszok lányok!
Megjöttünk a pihiből. Szuper volt.kisfiam elkezdte az első osztályt.Nagy-nagy izgalommal.
Macs!Borzasztóan szorítok a picikért.!!!
Eszter!Elolvastam a blogot,minden tiszteletem a tiétek,csak nyugi,minden okés lessz most ,ez bizti!!
Lukácsné!mégegy kislány megérkezett juhéjj!GRATULÁLUNK HANNA BABÁHOZ!
Örülök hogy újra béke szigete lettünk.
Most megijedtem,a várólistás témától. Istenhegyiről várjuk az eredményt,ÁEK be Szept 13.ra,DR Fülöphöz szept 23ra van időpontunk.Azután kezdenénk okt,vagy nov. ben.Mi alapján van a lista? Teljesen ki vagyok.Már én is majdnem 39 lennék ha most sikerülne.
Tudtok erről valamit?Mármint listázásról!
ritabmc

Rita, ha addig nem derül ki semmi konkrét, akkor én kb. szept 13-15 körül megyek Sz-hez, és mindenképp meg fogom kérdezni hogy tényleg van-e, ha van mi alapján..stb..stb... Most én mondom Neked, ne idegeskedj emiatt, jó??? :)
andrea-1

Eszter, no para, nem fog csak úgy kicsusszanni belőled a babó v. babók! :wink: Szerintem is csak felsérthette vmi a benti dolgokat! A'sszem talán Kisbéka írta, h. marta neki a cuccos... szóval simán lehet attól! És ahogy Mieza is írja ilyenkor még felszívódnak, nem kifolynak... persze nem nálad!!!!!!

Mieza, hát itt sírok, h. tudtál ilyen kemény lenni velem :cry:
Nem áááám, nem szaroztál, de nem is baj! :D

Dejó, h. Macsék iylen szépen javulnak! A pesszimista dokker meg bek...hatja! :D

Vnbeni, sajnálom ezt a hagyatéki ügyet! :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja Mieza, már válaszoltam is és nagyon jó a bababútor! Ennyi pénzért szuper!!! Megbízható a csaj, aki árulja?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Hát, nem jó híreket kaptam. Anya bent van épp az onkológián és a dokival beszélgetett rólam is. És neki már azt mondta a doki, hogy nagyon nem tartja jó ötletnek a lombikot nálam és sokat gondolkodott rajta, de le kéne mondanunk róla.
Holnap hajnalban megyek a sebészhez megbeszélésre a műtéttel kapcsolatban. Csak épp ha nem lesz lombik, mert nem kapok beleegyezést, akkor tök fölösleges. Akkor olyan mindegy, akkor minden mindegy.
Folynak a könnyeim. Ha nem lehet több gyerekem, akkor egyáltalán mi a ...-nak élek?! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
aktucs

Sziasztok!
Egyszerüen nem tudom behozni a lemaradásomat,még mindig van kb.10 oldal lemaradás.Most azt a trükköt vettem be,hogy mindig az friss irásokat olvasom,hogy egy kicsitt képbe legyek,majd csak egyszer behozom a lemaradást.

Eszter:
Kitartást,minden a legnagyobb rendbe van.Csak semmi aggodalom.Küldök én is sok-sok babaragacsot.

Judit:
Köszike,hogy beirtál a táblicskóba.Hajrá fagyibabák!!!

Lukácsné:
Nagy-nagy gratuláció Hanna babához,aranyos kiscsaj!Szupi a tesós kép!

Mieza:
Gratula a szerzeményhez,nekem is egy ilyen a vágyam.

Zsuzsó:
Nagyon fej-fej mellett haladunk az inszemmel,én tegnap keztem a szurit.

Rólam meg csak annyit,hogy tegnap voltam a BMC-be és elkeztük a stimut.Tegnap este beadam az elsö szurimat,hát én rosszabra számitottam,ehez képest ment minden mint a karikacsapás.
Most csak ennyi,most nekifogok olvasgatni,mert van bőven amit behozni.
Üdv. Zsuzska!
zsuzska2007

Aktucs! Meg kellene kérdezned több orvost is. Én is voltam már a csomóim miatt biopszián.Csakis az ONK. INTézetben engedtem,és ott ajánlottak vmit,ill. v.kit .Ha érdekel priviben írok.Ott kaptam engedélyt a lombikhoz.Sokat segítettek.Ne keseredj el,tudom mit érzel,de lehet hogy nem ennyire tragikus a dolog .
Andrea!köszi,nagyon ideges vagyok,remélem jó híreket hozol.
Bocsi ha nem írtam mindenkinek,vissza kell rázódnom.Ölelek mindenkit!
Gratula az 1000 oldalhoz
ritabmc

A párom ha egy orvos is kockázatosnak minősiti, nem fog belemenni. Félt.
aktucs

Sziasztok!

Vnbeni: Úgy legyen! :)

Eszter: Hidd el, hogy most minden rendben lesz! :)

Macsnak drukkolok, ezek tényleg jó hírek! :)

Mindenkinek jó híreket, a babásoknak pedig boldog időszakot kívánok! :)
tündi786

Rita, ettől függetlenül, ha tudsz valamit, várom priviben! Legfeljebb megpróbálok megnyugodni, hogy a párom ne lássa, hogy bőgtem, és nem mondom el neki. :oops:
aktucs

Igen, azért Macséknak nagyon örülök. További ++++ megy, bár most tőlem kevés telik. Eszternek meg babaragacs-szállítmány :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
aktucs

Én 10 orvostól hallottam véleményt,úgy vágtam bele,hogy édesanyám 9 éve ebben halt meg.Van egy vizsgálat,ami az öröklődést vizsgálja,nekem ez 0 ezért kezdhettem el.
ritabmc

Andi: Éééééééééééén voltam Sz-nél,aki kihúzta a gyufát,pontosabban a férjem :D

Mikor kezdtünk volna,azt mondták a telefonban a recepciósok,hogy nem lett meg az eredménye a nőgyogyó vizsgálatnak,így mondtak egy új időpontot,amikor újabb nőgyógyászati vizsgálatra fáradjak be...
Ekkor párom betelefonált újra,és felkapcsolták Sz-hez,akinek elmondta a dolgot,ő meg kiakadt,hogy minek telefonált,ha megbeszéltük,hogy megyünk a 21. napon,akkor miért kételkedünk????

Szóval a recepción sokmindent megkavarnak,így ha a dokk azt mondja,menj hozzá,akkor tégy úgy!

Várólista ide vagy oda...

Aktucs: anyaként ne mondj olyat,hogy csak a következő (leendő) gyerek kedvéért lenne értelme az életednek,mert már a meglevő(k)ért is hálásnak kell lenni,és élni MIATTUK is!!!

Anyum akasztott ki,mikor nagyim beteg lett,mert ő is hasonló gondolatokkal volt,miközben van 3 egészséges gyereke,akik belehalnának,ha nem lenne nekik...
Tudom,hogy neki is fájdalmas volt nézni,hogy az anyukája beteg,és sajnos másfél éve itt is hagyott minket,de főleg ezekben a hónapokban nekem is szükségem van rá!!

Értem a fájdalmadat,de ne temesd még a dolgot!!!

Beszélj holnap a sebésszel,hogy mit gondol...!!
Vendég

Sziasztok!

Hát ha tudlak olvasni titeket nem irtok, most meg alig tudom bepótolni:

Interju megvolt, hát majd meglátjuk. Azóta máshová is hivtak, de attól kicsit tartok, még nyomozok utána. Igen nekem még nagyon sok van a nyugdijig, de igazából szívesen maradnék már itthon, elég volt ez a sok év hányattatás.

A fogam egyre inkább fáj, ma már Algopyrint vettem be, hétfőn hívom a dokkert, hogy csináljon sos valamit. Remélem hétvégén nem fog annyira fájni, mert nem akarok a népes rokonság előtt nyafogni - elvégre jubilemi születésnap lesz nálunk a világ egyik legjobb anyukájának - az enyémnek.

Mieza: te vagy a lombikos-kidobós szakértő: na ezen jót mulattam, sajna hogy ez történt meg veled, de azért valahogy csak kimásztál belőle! Nagyon szép a kiságy!! És gyógyulj és hozd a hirt a manódról. Igazad van, hogy meg kell gondolni az örökbe babát. Nekem rokon sajna mást nem tud, és már nagyon szeretné, de a várakozás nagyon sok.

Judit: biztos ébrednek a sielők! Szorítok ám de nagyon-nagyon! Ez a várólista nem valami jó hir!

Tudtam, hogy Eszteré is ébredni fog, és ime már a pocakban csücsül! No para nem lesz semmi! Super hirek Macsról, csak igy tovább!

Esztrella: állás nálatok? Még mindig hirdetnek ahogy látom. Pedig nekem egy ilyen német cég kellene, mert szeretném a németet használni, csak lenne hol - mert az tuti, hogy mindenki ájuldozik attól, hogy én honnan tudok ennyit, és hol tanultam - hát itthon gyerekkorom óta. Az anyukád nem semmi, lakást nehogy eladja! Igen aludj most sokat, ha baba lesz, nem fogsz sokat az biztos.

Kubu: te hogy biírod a két csemetét? Apa állás? Képet kérünk!!!

Marianna: még egyszer nagy gratula a kis sielőnek! Szerintem világbajnok lesz egyszer! Jó nagyra megnőtt és hihetetlen,hogy csak 1 hetes a képen. Hogy fért el és ki???

Hu Woody: nagyon irigyellek most a kis csomagodért. Nem baj terhesruha, majd remélem kell még! Most dajkáld a kis manót helyettünk aztán idővel lesz másik!! Tej van mit eszik és mekkora?? Képet kérünk!!

Vbeni: sajnos a tanfolyamhoz nem lehet később csatlakozni, mert ez támogatott, pedig jó lett volna. De hátha lesz még valami, vagy lehet, hogy nem is kell? Pedig én benne lennék.

Sajti: mi van a lekvárral? Én szilván most már nem akar érni fázik, pedig még van egy pár szem, alig várom, hogy felfaljam!

Aktucs: én kicsit le vagyok maradva, neked van már gyereked???

Szóval ha van: akkor érte élj! Ha nincs és nem lehet: élj magadért és a családodért! És még annyi baba várja, hogy anyukája legyen, ezt is lehet! Rossz gondolatok hess! Nekem se több saját se örökbebaba nem lehet már többet és én már 3 év és 3 hónapja járom a pokol utját. Sokszor elgondoltam minek, de remény minidg van: az hal meg utoljára!!!! Én remélek aztán majd meglátjuk

No mára ennyi

üdv

kispatak
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.02 18:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a vv-n. A harmadik napi tényleg éhgyomros kell legyen (én is így mentem – fájt is a fejem napközben, hiányzott a reggeli kávé. :oops: Vagy huszan voltak előttem, de a néni nagyon ügyes volt, nem is látszik a karomon semmi. :lol:

A babázás nagyon jó volt. 13 hónapos a barinőm kisfia. Olyan édesen kacarászik. :lol: Mostanában nem akar ebédelni, én is megpróbálkoztam vele, hát úgy repült a tarhonya minden felé, hogy öröm volt nézni. 8) :oops:

Judit
Szurkolok, hogy nőjjön a tüszi meg a mnyh is! Húst-hússal, túrót-tejföllel, halat-gombával! :lol: :lol:

Eszter
Ezeket jobb kihagyni, bármilyen baromságnak is hiszem, mégis el tud szomorítani kicsit – és ez bosszant. :twisted: És ha már okot kell találni, tényleg a beágyazódásos vérzés a legmegfelelőbb. :lol: A babák nem esnek csak úgy ki a hasadból! :lol:

Andi
Akkor nincs más hátra, mint előre, és türelmesen kivárni a személyes találkát Sz-szel!

Folytatom az olvasást....
Vendég

Eszter: NE TESSÉK OLVASGATNI BAROMSÁGOKAT A NETEN!!! :D :D :D :D

Igen,előfordulhat akár rendes vérzés is,a beágyazódáskor,sőt utána is,de még olyan lányt is ismerek,akinek a 9 hónap alatt végig megjött...

Szóval NYUGI!!! Tudjuk,hogy sikerülni fog!!! :D

Ha nyugodt vagy,akkor élvezd a babavárás első pillanatait,és ne olvasgass erről!
Irgum-burgum,ne kelljen mégegyszer bemásolnom a lombikosok 10 parancsolatát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!bizti a crinone val felsértetted.Nekem is volt ilyen,egy csepp.Ne idegeskedj!Tudom könnyű mondani.
ritabmc

Mieza
Nagyon ari a bababútor! Gratula hozzá! Ilyet én is el tudnék képzelni a gyerekszobába. Bárcsak már ott tartanánk. :oops:

Vnbeni
És ha szabad ilyet kérdezni, mekkora összegre küldött a közjegyző végrehajtót?

Aktucs
Szerintem is hallgasd meg más orvos véleményét is! És amíg nem mondják többen is egybehangzóan ugyanazt, addig ne tessék elkeseredni! A műtét előtt van még lehetőséged konzultálni?
Vendég

mieza: Nagyon szép ez a bababútor, ez nekem is tetszett. Csak hirtelen a kellett bútor (legalábbis azt hittem) és akkor megvettem azt amit webáruházban lehetett rendelni.

macskusz: Örülök hogy rendeződnek a dolgok.

eszter: Tényleg, cuccaim nekem is vannak Macskusznak ha kell neki. Meg ha már ilyen pici súllyal születnek majd a babók (ne így legyen) akkor legfeljebb mond neki ha tudod, hogy kérjen manócsomagot. Én is kaptam és nagyon jól jött. Hetekig az ő 44-50-es cuccaikat hordta Barbus. Nem is értettem, mert 49 cm-rel született és mégis volt olyan 44-es ami még jó volt rá. Most meg már a 74-es rucikra licitálok és ha már itt lenne is késő lenne, olyan gyorsan növi ki a 68-asokat. Nő mint a gomba.

aktucs: Sajnálom ha nem mehet a lombik. :( Én is kikérném más doki véleményét is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?