Kispatak, hajrá-hajrá az interjú miatt!
Neked még hány év van nyugdíjig? gondolom elég sok ahhoz, hogy hamarabb nyugdíjaztasd magad. Vagy szeretnél még pörögni? Anyum már alig várja, hogy mehessen, sok már neki.
Az örökbefogadásról… most olyan csapat van itt, aki még nagyon az elején jár, még senki nincs az 5.lombikán túl. Szerintem utána érdemes ezen gondolkodni. Amíg van lehetőség, mindenki sajátot szeretne. Mi gondoltunk rá, illetve most is gondolunk (harmadiknak)… egyenlőre elméleti szinten. Ma Mo-n kb. 3 évet kell várni az örökbebabára. Ami szerintem nem annyira hosszú idő. Ha saját gyereket szeretnél, akkor is először tervezgetsz, számolgatsz egy ideig, beszélgetsz róla a pároddal, neveken nevetgéltek, majd összeházasodtok, próbálkoztok, aztán jön a 9 hónap… szóval, ez sem egyszerűbb. Én támogatom azt, hogy ne jusson eszébe KisMancinak egyik reggel, hogy gyereket akar, másnap meg már ott ül nála.
Az más kérdés, hogy a legtöbb örökbefogadó már túl van sok-sok lombikon és ezer év próbálkozáson. Őket mondjuk előrébb venném
Erről elég sok cikket olvastam akkoriban, amikor azt mondták, hogy a páromnak nem lehet gyereke, mert mi a donorspermába nem mentünk volna bele. Szóval, azért kell ennyit várni, mert egyrészt a szülők gyakran úgy adják állami gondozásba, hogy nem mondanak le róla. És sajnos ma itthon kapcsolattartásnak megfelel, hogy ha valaki évi 1 db képeslapot küldd… ez már megilleti a szülői jogot.
Másrészt az örökbefogadók leggyakrabban pici babát szeretnének, kék szemmel…stb. Nagyon sokan kikötik, hogy semmilyen betegséggel nem vállalják, ami azt jelenti, hogy még egy kis excéma, vagy töröttváll sem lehet… csak fullegészséges babát szeretnének. De gondolom erről Ildi elég sokat tudna mesélni
Gigi, szuper a barátnőd híre! Ilyen jó és biztató hírekkel érdemes jönni! Hajrá tüszik!!!
Most olvastam a nőklapjában, hogy egy nőnél a 9. lombik hozott sikert, ikreket. Ugye csak 5-t finanszíroz az állam, úgyhogy a további 4-re kölcsönkértek barátoktól, családtól…stb. Most az ikrek 9 évesek és most sikerült csak visszafizetni a kölcsönöket… De hihetetlen ereje van a nőnek, hogy eddig bírt hinni, mindannyian vehetünk róla példát! Én nem bírtam volna addig, az tuti. A hit ereje csodákra képes
Eszter, mikorra is lesz meg az eredmény? Mikor kell visszamenned?
Nem parázni és nem nyomogatni hülyeségeket
Nem kell megerősítést keresned ilyen hülyeségekben, mert nagyon szép a méhed, hihetetlen befogadóképes vagy, ezt már tudjuk. Szóval, csak pozitív gondolatok és már gyökrezik is a kismanó odabent.
Judit, ezek szuper hírek!!!! Lista a lombikra? Wow… Még a méhpempőt is javasoljuk
Csajok, én már annyira várom az uhu-t, 5-re megyünk. ááá, már nem is bírom kivárni. 4 hete nem láttam és szerintem egy lombikosnak, aki naponta megy méhnyálkahártya és tüsző uhura, aztán meg hetente nézegeti, szóval annak KÍNZÁS!
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Paráztatom magam és most már olyanokat álmodom, hogy le sem merem írni… szégyenlem is magam. Szóval, csak legyen minden rendben.
(ma fogok a teszveszen licitálni egy ágyra+ komódra, majd megmutatom, ha megnyerem, egyenlőre elég sokan vannak versenyben. De nagyon szép, pont ilyet szeretnénk és hát elég durva ára van boltban, így meg nagyon jól jönnénk ki