Szilvi!
Gratula Balázsnak a vizsgáihoz
Nem akar hozzám eljönni főzni? Szeretek főzni, csak már abból van elegem, hogy MIT FŐZZEK?????
(Akkor én nem gratulálok apud kislányához)
Hát az ovi egyelőre szépen alakul, de még nem tudok semmit sem mondani, mivel egész de. bent vagyok a szobában, így teljesen más, mintha nem lennék ott. Bár mondják az anyukák, h. amikor elmegyek megetetni Pannát, akkor nem sír Laura és nem is keres, hanem vagy egyedül vagy a többiekkel játszik.
Az evéssel lesznek gondok, mivel lassan eszik és válogatós, így majd nyüsztetni kell, de talán a többiektől látja, hogy meg kell enni mindent és viszonylag gyorsan. Úgy látom, az igazát meg tudja védeni, mert ma egy 6 éves kislánnyal szállt szembe, hogy éppen ki hova üljön. Laura ugyanis leült a kislány meg lelökte, de Laura visszaült a helyére
ÉN büszke is voltam rá, h. nem hagyja magát, de azért rászóltam, h. ne legyen önző és csússzon odébb. Azt a legnehezebb megállnom, h. nem szabad mindenbe beleavatkoznom, mert amikor nem leszek ott, akkor neki kell "megvédenie" magát.
Ma babakocsival és motorral mentünk, kipróbálni, h. milyen messze van így az ovi: 15 perc. Szerintem ez nem sok, még jól is esett a kis séta a levegőn.
Az időjárás nálunk is olyan, mint máshol. Süt a nap, fúj a szél, de nincs olyan hideg mint tegnap.
Ma mondjuk Laura megevett mindent az oviban, de mondtam az ovónéniknek, h. ez nem lesz így.
Még holnap de. leszek ott, aztán hétfőtől már otthagyom, mert nem látom értelmét, h. ott legyek. Mivel nem sír, csinálja a dolgokat, így tök feleslegesen vagyok ott.
Csak hát a kötöttségekkel vannak még gondok, mivel evés után fel akar állni rögtön, és csak az ima után lehet. Nem baj, de majd ezt is megszokja.
És csak egy kis dicsekvés: a tegnap reggelinél elmondott imát Laura ma már majdnem pontosan el tudta mondani
Rettentő büszke voltam rá és nagyon meglepődtem, h. milyen okos is az én nagylányom.
Már nem mondhatok neki kislányt, mert kikéri magának.
Szilvi, köszi a gmailos cuccokat.
Nálunk Panna is nagyon szereti az ilyeneket, meg a kocsiban nálunk állandóan szól a gyerekzene, így szerintem nagyon hamar hozzászokik.
Most mindkét gyerkőc alszik, így én is át tudom magam adni az áldásos házimunkának, mert az meg szalad.
Gyorsan összepakolok és rendet teszek, mert holnap du. jönnek Zoli "kedves" rokonai. Idetelefonáltak, h. most már megnéznék Laurát, h. mennyit nőtt az elmúlt néhány hónapban.
Először azt hittem, hülyéskedik Zoli, de aztán kiderült, h. nem, hanem a rokonai azt hiszik, h. Laura még kicsi. Mindegy, holnap majd helyre lesznek téve, h. már Panna is van azóta.