Sziasztok!
OLIVÉR CSODASZÉP, azért behalok, hogy mindegyik kisfiú ennyire szabályos, komolyan rajzolni sem lehetne szebbeket:)))
GRATULÁLOK SUCER!!!!!
Fejéskor mindig olvasgatlak Titeket..elnézést, hogy nem vagyok nagy fórumos, de egyszerűen nincs időm a gép elé ülni írni, csak olvasni...
Vagy szopival vagy fejéssel ülök ide...
Elkezdett beindulni a tejmennyiségem végre, amikor csak lehet fejek...éjjel sem fekszem vissza, hanem hajnalban is fejtem és szopi után még lefejtem 90-et a kettőből, így egyre több termelődik,mert a kiscsaj csak 60-akat szív ki, reggelente tud többet ennél...de továbbra is lusta...szóval mindig 60-70 ciciből + 60-70 üvegből jön:)
De legalább megy mindkettő, nincs gond a cumisüveg miatt...tudja szerintem,hogy a meló után jön az üveg is...A lényeg,hogy 4 kiló felett vagyunk már végre basszus...jó kis pufi lett..
Nem panaszkodom, nagyon jó kislány, most 4-kor kelt...de nem aludt vissza KIVÉTELESEN , így a kezemben ő, a másikban a fejő..és így nyomtam 6-ig.
Aztán a házi munka, séta, főzés, kutyi, fejés és alvás is napirenden van napközben, szóval tényleg nehéz ide ülni írni.
Most alszik:)
Paplannal takartam be és mi bizony fűtöttünk is este a fürcsihez, szopihoz, sapka stb. Kurva hideg lett...
Holnap leszünk egy hónaposak.
Na ennyit rólunk.
Remélem mindenki jól van már....
Kismamáinkról mit lehet tudni?
Itt a hidegfront...