Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Sensodyne-t használok,semmi negatív hatást nem vettem észre,és mint mondtam,mi évek óta használjuk a homeos bogyókat.Kép

Zsuzsa!
Én is írtam a képekrőlKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Csak pár percem van, így nagyon rövid leszek.

Anniko: szombaton raktam fel pár képet Marcellről, azon rajta van a játszószőnyegünk, ha érdekel október 31-ig féláron (4000 Ft.-ért)lehet kapni minden Kikában.

Másik: akinek még nem késő a csípőszűrés vizsgálat

Vaskapu u. 25-27.
Kedd 13.30-15.30-ig
Csütörtök 7.30-9.30-ig

Nem kell bejelentkezni, nincsenek sokan, legalábbis amikor mi voltunk nem volt senki, bekopogtunk és 5 perc múlva készen voltunk.

Jerry
jerry

Zsuzsa! Én hétfő óta nem voltam, ma szerda este van és senki nem hiányolt...Kép

Jó estét!
Gyors jelentés:
- ne haragudon senki, hogy nem írok senkinek és semmire, de
- beteg vagyok (torokfájás, orrdugulás, láz); nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.
- nagyon sok munkám van most, a gépet abszolút munkára használom hétfő óta.
- hétfő du. voltunk babaúszás tájékoztatón. Tudjátok milyen időpontot találtak ki? Péntek este 3/4 7. Hahaha.
- tegnap este elmentünk Apával moziba! Annyi szépséghibája volt a dolognak, hogy nem éreztem jól magam, de azért klassz volt kimozdulni. Utoljára szülés előtt 1 héttel bámultuk a filmvásznat. A kolláganőm, aki vigyázott Ákosra teljesen odavan Ákosért. Nem csoda, hiszen Zita az IPM-ből (!) olvasott neki, Ákos meg beszélt hozzá, és kacagott. (Meg is kérdezem majd, mi volt a cikk témája!Kép)

Mindenki legyen egészséges! A babák hízzanak, mamák fogyjanak!Kép Apropó! Ki fogyózik most? És milyen sikerrel? Nálam két hete megállt a mérleg mutatója (nincs is mutatója, mert digitálisKép), és nem akar több lemenni. Ötlet?

Találkozó: nekem megint csak bármilyen időpont jó. A két ünnep közötti találka viszont nem jó, mert akkor van a rokonlátogatás, utazás az ország egyik végéből a másikba.

ApaTopic: Apa sokszor itt somfordál körülöttem, érdeklődik, hogy "Na, mit írtak a lányok?"; úgy kell mindig elzavarnom.Kép

Szép estét! Jaj, most van a Megasztár!

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Nanda: Koszi, en is azon toprengek, hogy amint megtanul maszni, mar nem fogja erdekelni.

Lino: nem talalom a kepet az archivumban, amin Kata a jatszofeszekben ul. Meg tudnad mondani, kb. mikor tetted fel? Mennyire tetszik neki a kornyezet?

Jerry: Koszi. A gym-et is Kikaban vettetek hozza?

Aniko
anniko

Anniko,
okt 23. 22.05

Kisdió,
pedig eszembe jutottál előtte, csak elfelejtem mire a végére érek...

Ma pl. Anita sem volt... semmi hosszú hozzászólás

Nanda,
puszi neked!

Hajni
nalika

Meg egyszer itt...kozben rohogunk Apaval a Megasztar-on, mi csak az elso par adast nezzuk, ilyenkor jobb, mint egy kabare-musor...

NalikaKép
Koszi a hianyolast!

KisdioKép
Hoho, milyen fogyokura!??!! Mielott megallt a merleg nem letezo mutatoja, azelott mennyit ment lefele? Es enni lehet jo sokat ezzel a fogyokuraval, mert akkor erdekel!!! Es nem kell hozza esoerdoi fekete muty-muty vagy hasonlo konnyen beszerezheto dolog?

ZsuzsaKép
Szavaztam. Meddig tart a verseny es foleg mi a dij, mert ugye az csak termeszetes, hogy valahogy megosztjatok velunk is...
Egyebkent halkan megjegyzem, hogy a masik cica is aranyos, de hogy lasd kivel van dolgod kuldtem ra egy gyikot!Kép
Elmondhatom a lanyoknak hogy fenykepez egy profi???Kép

RitaKép
Hogy alszik Lili 1.30 es 2 kozott 2 orat?Kép Magam miatt kerdem, mert ezt en is sokszor bevetnem, ha tudnam a modjat!!!

LinoKép, PanoKép
Mail ment...

Midi-talisok: azt a par kepet, amit en csinaltam majd kuldom holnap!

ZitaKép
Remelem nem csaltad el a gyerekektol az M&M-et es a Tieid etvagyat is sikerult elvenni...Kép

LanyokKép!
A midi-talin felvetelt nyertunk a BNHFC-be es vegre szert tettunk a daddoo-ra is (Panonak hala!), Apa most itt fekszik alatta es ugy nezi a tv-t.

Megyek nezem tovabb az "Áj kent szi-t"Kép

szoszi
szoszi

Szoszi: Huha! Bocs, elirtam. Kép Szoval kijavitva: Delutan 1.30 es 2 kozott elalszik es alszik 2 orat. Kép

Jo volt a megasztar! Kép

Jo ejt mindenkinek.
Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Eddig megint Apa topikolt Kép

Mucska!
Annyira sztrájkolsz, hogy már nem is Babanetezel? Kép
Odaégetés: Hát ezért én élből a Hip-et veszem elő Kép

Annikó!
Önbizalomnövelés anyukáknak Kép Eszter szereti a szőnyegét, de már viszonylag rég megvan. Ha elkezd majd mászni, biztos nem fogja annyira lekötni.

Anitabori!
Hogy sikerült az oltás?

Bea!
Milyen volt az úszóparty?

Hajni!
UPC Kép A szavazást kipróbáltam, tényleg lehet 2x egy nap Kép

Orsi!
Mi volt a csípőszűrésen?

Rita!
Napirend Kép Én azért a babapiskótát még nem adnám. A kisasszony is mindent rág, aztán el is dobál mindent, így most az a fogyókúrám, hogy összeszedegetem őket Kép

Chello!
Sírás + láz Kép Ismerkedés jó lenne, ha összejönne, ha most nem, legfeljebb jövő nyáron, ugyanis legközelebb valószínűleg csak akkor tudunk hazamenni Kép

Szöszi!
Üdv. újra a neten!

Zsuzsa!
Mi cicánk helyezése rajtam nem múlik (ma 2x is gyíkoltam) Kép
A képeket én is dícsértem. Nagy drukk a szurira KépKép

Kisdió!
Jobbulást! Kép Munka Kép Mozi Kép Kép Ezer éve nem voltunk mi sem!

Bocs, ha valakit kihagytam!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
túl vagyok a szavazásonKép

Szöszi,
nagyon örülök, hogy végre személyesen is megismerhettélKépKépKép Bevállalod majd a decemberi talira való utazást?
Nem értem, miért akadályozza meg Bazsi és Kata frigyét az, hogy a párod szerelmes Nórába...És Linó mit szól mindehhez?

Zsuzsa,
nekem mindig hiányzol!
A fotóid ngyon jók, a lányokról, párodról, utcátokról és a miditaliról! (Szöszi, ne felejtsük el, hogy a legjobb képet én készítettem rólad és kisfiadrólKép)
SzájsebészKép Akkor ez most jó hírnek számít?

Rita,
jó is az, ha van valami fix alvás szerintem. Remélem, pár hónap alatt nálunk is kialakul.
A piskótát és társait én a helyedben még sokáig hanyagolnám. Nagyon sokáig.
A babakocsi háttámláját nekem is meg kell pár centivel emelnem, mert Dorka is "kiköveteli"! De csak nagyon módjával.

Chello,
Noncsi súlyaKépKépKép
Láz: remélem, hamar túl lesz rajta.

Mi is ma kaptuk meg a dupla oltást. Kivételesen elsírta magát már a szúrásnál, persze, ez nem csoda. Utána meg volt bántódva pár percig, de doki bácsi távozásánál már hajlandó volt a szemébe nézniKép
Viszont elmaradt a "szokásos" rettenetes sírás, ami oltás után 2-3 órával szokott nála jelentkezni!!! És hőemelkedés sincs, össz. 2 Germicid-C után.

Nalika,
hiányzik a hosszú hozzászólásom?!
Annyira szeretném már, ha leszednétek rólam a címemetKép
A hiperes tapasztalatokat meg fogom veled osztani, amint lesz egynéhány a tarsolyomban.

Swen,
mi van veletek? Szuri?
És Dani persze, hogy nem mumusként emleget. Most azt kell állandóan ismételgetnem neki, melyik pu-nál vettünk fel, és melyiknél raktunk leKép
Eltévedtem a piacra menet - véletlenül a kozmetikushoz mentem előbbKép és talpmasszíroztattam is, pedig...

Nanda,
nagyon köszi neked is a képeketKép

Linda,
merre kórica?
A csőtörésen én is nagyon-nagyon sokat röhögtem.
Fotót küldöm majdKép

Panó,
az a legkedvesebb, ha a gyerek saját szerzeményt ad elő, nem?Kép
Már csomagolom az újságokat. Izzítsd a merkelőtűtKép

Kisdió,
gyógyulj meg hamar!!! És gyere közénkKép

Most ennyit mára. Nalika, elég hosszú voltam?Kép
Linó? Panó? Soraya megint a hó alatt...

Zita,
úgy akartam írni délelőtt, hogy "KÉRLEK" - ez kimaradtKép

Vali sincs...
A.HAjni...
Kingával is mi lehet?
Anikót meg felhívom holnapKép

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita,
én szeretem, hogy hosszúkat írszKép De tényleg!
TalpmasszázsKép (Én minden este kapok egy 5 perceset, de pszt!Kép)
OltásKép Sok-sok puszi neki!

Chello,
szépen híztokKép Úgy látszik egyedül maradunk a klubbanKép

Rita,
lisztes dolgot sem nagyon lehet adni 1 éves korig, de 6 hónapig biztos, hogy nemKép Nézz meg egy babapiskótás csomagot, rá is van írva.
Hűtős rágóka, meg egyebek...

Lujzika,
holnap áramunk nem lesz déligKép

Jerry,
tessék sűrűbben jönni! Tudom, tudom a modem...

Hajni
nalika

Sziasztok!

Hajni: kosz. Tudtam, hogy valahogy atsiklottam folotte, mert emlekeztem is ra. Egesz oktoberre visszaneztem a kepeket. Legalabb megegyszer megcsodaltam a babakat. Amugy nem vagytok egyedul a klubbanKép vagy inkabb Kép

Kriszta: kosz. A mi lanyunk kisebb, meg egy par honapig nem fog maszni, probalom eldonteni, hogy vegyek vagy inkabb ne.

Jo ejt,
Aniko
anniko

SziasztokKép

Csak egy gyors bejelentkezés.Kép

Mindenkitől köszi az érdeklődést.Kép Csípőszűrés megvolt, doki tök jó fej volt, és mindent rendben lévőnek talált. Gergő csípője hál istennek nem kötött, minden ok, de azért tornáztathatjuk, hogy még lazább legyen és 2 hónap múlva kontroll. Várni kellett, de azért főleg, mert a doki késett, viszont utána már gyorsan ment. Persze Gergő pont elaludt, amikor hívtak minket, úgyhogy fel is ébredt, mikor bevittem, de egy szó nélkül tűrte, sőt még mosolygott is. Aztán amikor a doki megtekergette a lábacskáit, akkor rendesen kiabált, azt nagyon nem szerette, mondjuk nem is csodálom! De aztán 2 puszival meg is nyugodott, úgyhogy azért olyan vészes nem volt.Kép
Különben ma egész nap annyira édes volt, még édesebb, mint szokott!Kép Hihetetlen sokat mosolygott, nevetett, Anyukámmal teljesen el voltunk Tőle ájulva!Kép
Ja, és azért ma is kapott fájdalomdíjjat.Kép Vettem neki egy rugit a jövő heti esküvőre és végre találtunk egy tök jó téli "anorákot", ami alul zsák, viszont állítható és ha a zsák része már nem kell, akkor kis kabátként is funkcionál, szóval szuper. Az ára elég húzós volt, de persze Szupernagyi ragaszkodott a feléhez én meg előszedegettem a kis vésztartalékaimat a fiókból.Kép Remélem egy darabig ilyen nagy beruházás már nem kell. Meg aztán a májusi börzére már mi is megyünk.Kép

Nanda
Képek szuperek!Kép Mégegyszer köszi!
Elkülenéd nekem a Gergős képet? És az is kéne, amin Lili van, csak legyen már egy képünk a menyasszonyunkról!Kép

Most megyek, mert már nagyon húz az ágy!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jóü reggelt mindenkinek!

Kriszta!

Gondolhatod, hogy asztrájk nem volt zökkenő mentes. Kép
Kaja sem volt így béke sem.
felébredt a kiscsaj majd 10 óra fele jövök.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Anikó!
Nekünk ilyen van, a Cora-ban 3-4 ezer Ft között van az ára.

Kép

Átnézem a tegnap estét, aztán jövök!

Bea
Vendég

Jo reggelt!

Jelentem tul vagyok a reggelin es a mai szavazason, kuldtem gyikot es siralyt, remelhetoleg a megfelelo allatot a megfelelo kepre...Kép

ZsuzsaKép VEzet a cicatok, a multinal keson kezdodhet az elet...

BoriKép Azert akadaly, mert Apa probalja meggyozni Balazst, hogy valassza inkabb Norat. Lino meg nem szolt semmit, felek is a haragjatolKép
Decemberben ott a helyunk a nagy talin, majd ugy idozitjuk a Karacsonyi bevasarlast, csak elore kell tudni a datumot!
En is orulok, hogy szimpatikus voltam eloben is...Kép

Ugy latszik most ennyire futotta, mennem kell, de meg leszek ma!
szoszi
szoszi

Szép jó reggelt!

Nálunk lehetne szebb is, 3/4 9 és tök sötét
van Kép !

Jelentés: mi cicánk 4,98, Bubu 4,86 Kép

Anitabori!
Oltás Kép Eltévedés Kép

Hajni!
Áram Kép Talpmasszázs (bocs, de meghallottam Kép): de jó neked, a párom engem csak addig kényeztetett vele, amíg pocakos voltam Kép

Orsi!
Csípőszűrés Kép Anorák: mi örököltünk egy ilyet, de nagyon félek, hogy mire kellene, kinövi a leányzó Kép

Mucska!
És folytatod? Vagy ma már lesznek tárgyalások?

Szép napot mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mucska!
SztrájkKép

Orsi!
Örülök, hogy minden rendben GergővelKép Azt viszont nagyon bánom, hogy nem találkoztunk! RuhákKép

Nalika!
ÁramszünetKép

Anita!
OltásKép KozmikusKép

Lujzika!
Te apaKép Pancsi jó volt, most bevittem Zsófit a Jakuzziba is, hát valami eszméletlenül tetszett nekiKép Szaunázni viszont nem mertem, mert valaki azt mondta, hogy szoptatás alatt nem szabad.

Szöszi!
DadooKép

Kisdió!
BetegségKép Mielőbbi gyógyulást! MoziKép

Zsuzsa!
Lujzika szavaival élve, ma is legyíkoltam mögöttetek mindenkitKép SzuriKép Majd drukkolok!

Chello!
Csípőszűrésen minden OK. Hízáshoz gratula!!! OltásKép

Rita!
Lehet, hogy hamarosan lesz fogacskátok?Kép

Nanda!
KépekKép

Lányok!
Megkezdődött a hajhullás, csomókban! Ráadásul nagyon látványos a dolog, mert 40cm körüli hajszálakkal rendelkezem. Nincs valami ötletetek?

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Köszi a szavazatokat a cica nevében Kép

Mi jól. Edina még alszik. ZSófi már az oviban. ÉS ma de. nekünk is duplaszuri lesz Kép

Nalika:
egy kanál rízsig jutott tegnap az oviban. A szokásos...

Kisdió:
gyógyulj meg hamar!
Mozi Kép
Apák Kép Ők már csak ilyen kíváncsiak!
Ne dolgozz túl sokat!

Szöszi:
köszi a szavazatokat! A díj asszem 2. Egy valami nyomtató, meg egy valami HP digitális, de nem a szavazatok alapján, hanem sorsolással! Így a kategória gyózelme, meg a mellek dagadása a tét!!! Tudod, azok dagadnak! De szerintem ez a szavazótáborok versenye. Olvastam valahol. hogy a szavazatok 95 %-a 1, vagy 10. Ez elgondolkoztató!!! Kép
A profi? NEm hiszem, hogy a Jánost láttad fotózni!!! Kép De ha engem akarsz "égetni", rád bízom...
Megasztár: én is jót mulattam rajta!
De hülye is voltam, mert megint van az RTL-en a Vészhelyzet, amit én csípek, és elfelejtettem kedden megnézni! No, azért a Szex és NEw York is jó volt, amit helyette láttam a HBO-n! Kép
Apa és a Dadoo Kép

Mucska, Lujzika:
elárulom nektek, nem kell odaégetni sem! TEgnap előtt Edina jó ízzel megette a sütőtök anyatejjel című felhozatalt! Nos, tegnap nem voltam itthon, a nagypapa etette, és úgy döntött, hogy nem! PEdig uo. volt! Még jó, hogy én is odakészítettem egy üvegeset, amit tudom, hogy megeszik, mert kül. éhezett volna!!!

Anita:
ezt már én is megírtam Szöszinek, hogy azt te követted el! De én is csináltam jókat!!! Kép
Amit a szájsebész mondott? Talán igen. Mindenesetre nem kóros, és nem kell kés alá feküdnöm! Hátha leesik, és vége. Apu evvel biztat!
És hogy rossz fogam nincs, az meg nagyon jó!!! Kép
Kingáék jól vannak! A kissrác jókat eszik, és a lába is rendbejött! ÉS a tejci is szaporodik, és a baba is igényli a szopást!

Orsi:
ez csupa jó hír!
Akkor praktikus darabot vettél szerintem. Nekem is van egy nagyon helyes. Anyós "túrta", de van neki cipőcskéje, és kesztyűje is, amit lehet rögzíteni a rucihoz! MAjd lefotózom!
Amúgy én tegnap ZSófinak vettem 2 nacit! Le van rongyolódva a lány, mert nő! Mint a bolondgomba! Szerintem már kb. 104 cm!

Mucska:
valamiről lemaradtam? Mi történt? Sztrájk???

Chello: Noncsika Kép

Bea: kép :

Nos, még mindig szunya van. Ennyire teletette tegnap a bendőt? VAgy inkább pótol, mert tegnap napközben alig aludt! Összesen vagy bő 2 órát, na jó 2.5-et, de 4 menetben!

Zsuzsa

[size=-2] <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top>A MI CICÁNK</a> és <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top>Bubuka</a>[/size]
zerko

Bea: hajad Kép Nálad csak most??? AZ enyém már kihullott! ÉS az enyém is van akkora!
Tanácsok:
- én szedtem Revalidot, és nagy doborral (90 szem)
- ritkán fésülködni és hajat mosni!
- vágatni a fodrásszal belőle min egy 5 cm-t!
- nem festetni, daueroltatni!
- és türelem. Elhinni, hogy egyszer vége lesz!
- ha és porszívózni kefével, mert az egész lakás tele lesz vele!

Amúgy az enyém lassan javulgat!

ZSuzsa
zerko

Jó reggelt,

Lujzika,
Berlin felett az ég...? Sötét van még? Itt már sütöget a LiziKép
Az én Karcsim is aktívabban masszírozott, amíg pocakos voltamKép

Nalika,
rendes párod vanKép
Ma délelőtt ne is számítsunk rád, ugye? Bár te úgyis alszol délelőttKép
Ne izgulj a Manöken Klub miatt, fognak oda még sokan nevezni későbbKép

Orsi,
csípőKép rugiKép anorákKép lefotózod majd benne Mókuskádat?
Májusi börzeKép

Szöszi,
reggel gondoltam is, hogy neked már biztos megvan az aranyad mára...nem számítottam MucskávalKép
Szóval Bazsinak idősebb nőre van szüksége a párod szerint...
M&M már a helyén van: Dani és Apa pocakjábanKép

Bea,
hajhulllás: én azt mondom, csak kitartás...Nekem sem a Revalid nem használt, sem egyéb vitaminok.
Szauna: a babaúszáson minket mindig beküldtek szaunába PÁR percre, a baba átmelegszik tőle.

Zsuzsa,
szavaztamKép
De, de igen, a te fotóid is nagyon szuperekKép
Leesik? esetleg nyelvestől?
Kinga miért nem jön ide? Puszi neki azértKép
Drukkolok a szurihozKép

Tegnap megint kifaggattam a dokit, miért ez a nagy szórás konyak-ügyben. Ő azt mondja, azért nem kell tovább 10 hétnél, mert addigra megszűnik teljesen az újszülöttkori vérzékenységi hajlam, ami miatt kellett szedni, és a máj is már teljesen dolgozik.

Zita,
nem ugrasz be egy kicsit...? HiányzolKép

Swen,
Boti belázasodott, vagy mi a gond? Csak simán elfoglalt vagyKép?

Most megyek, mert indulunk macskakozmetikushoz, aztán meg nagybevásárlás.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bea!
Jakuzzi Kép Hajhullás Kép Én még nem vettem észre, de az én hajam rövid, és ha hullik is, nem olyan látványos! Mindenesetre a kisasszony már tépi rendesen Kép

Zsuzsa!
Kanál rizs Kép Kép Nagypapa+Edina Kép Szunya Kép Nálunk is szunya van, már kajcsi utáni. Tegnap Eszterke se aludt sokat, de én betudom a fronthegyeknek, mert abból van itt bőven. Tegnap még gyönyörű napsütés volt, most meg jó nagy trutyi!
Szurira még mindig nagy drukk Kép!!

És végezetül:

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére.
Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr
egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arca.

A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak.

Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat
baszakodik azzal a csavarral, hamarosan szakálla is lesz!

Hát inkább ráncosodjak Kép

Puszi mindenkinek:

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Köszi lányok! Próbálok minél ritkábban hajatmosni, csak megőrülök, annyira koszosnak érzem magam! Vágás is megvolt. Várok, várok... csakhát nem a türelmemről vagyok híresKép

Lujzika!
ViccKép

Anita!
Konyak-ügyben nekem is ezt mondta a doki, szóról szóra.

Zsuzsa!
SzájsebészKép Olyanban már nekem is volt részemKépbrrr...

Bea
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza a Tescoból, mert igaz, hogy nem nől a lányom a védőnő szerint, még sem volt bodyja ami ráment volna. Vettem kettőt, mert nem voltam elájulva a felhozataltól. Meg vettem olyan sapikát a Brendonban, mint ami Orsiéknak van, meg hozzá cipőcskét.
Sztrájk: reggel érdekegyeztető tanács összeült és így talán lesz ma ebéd, mert ugye éhen nem halhatunk. MInden rendben, csak apa kapott egy kis fejmosást tegnap. Mindent azért én sem bírok. Gyerek, házimunka, főzés és még az embereket is a nyakamba zúdította tegnap. ő meg rejtvényt fejtett. Hát kijött belőlem a Süsü a sárkány.
De már szent a béke! De követeléseimet fentartottam Kép

Nincs időm olvasni,. mert a tegnapiak miatt nincs összerámolva, így vissztérek a házi tündérnek. Jövök nemsokára! Pusz MIndenkinek!!!!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Most vettem észre, hogy felhasználó lettemKép
Vendég

Mucska!

Igazad van, védd meg magad! Nőtanács már úgy sincs, ez meg még nem tartozik a NANE-hez, ugye Kép
Béke Kép

Bea!
Ezt most azért írtam gyorsan, mert kíváncsi vagyok, én is felhasználó leszek-e 101-gyel Kép

Kriszta

Igen !!! Kép

Kép
lujzika

SziasztokKép

Nem tudom mi lehet Gergővel, de baromi nehezen bírt elaludni az előbb, pedig ezzel a délelőtti alvásával nem szokott gond lenni.Kép A vége az lett, hogy a vállamon elaludt, mert már annyirafáradt volt, hogy épphogy csak kivettem a kiságyból és el is aludt, így vissza tudtam tenni és most alszik. Remélem nincs megint valami hülye front, amit megérez!Kép Ráadásul ma mennénk babamasszázsra, de ha rossz napja lesz...
Hajnalban meg nem tudott visszaaludni a szopcsi után, mert a kaka felébresztette és nagyon virgonc lett, megint Karcsinak kellett vele sétálgatni, mire elaludt. De én legalább tudtam aludni!

Bori
Majd csinálok fotókat. Jön nemsokára Anyukám és ha Gergő felébred, akkor beöltöztetjük.Kép

Kriszta
ViccKépKépKép

Bea
Ti mikor értetek oda? Az is lehet, hogy elmentünk egymás mellett.Kép Mi 3/4 4 után jöttünk el. Nem baj, majd legközelebb.Kép

Most megyek, aktivizálom magam.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Bori, Bea
Nekünk meg azt mondta annó a doki nénink, hogy a konyakot addig kell szedni, amíg csak anyatejet eszik a baba, mert az anyatejben nincs meg a k-vitamin (azt hiszem ezt mondta). Ha már kap majd mást is, akkor nem kell adni.
Na, most elbizonytalanodtam.Kép A Vigantol a D-vitamin és a konyak a K-vitamin?

PusziKép

Orsi

avocado

Lujzika!
FelhasználóKép Engem apa eddig azzal cukkolt, hogy még a gép is kiírja, hogy kis hülye kezdő vagyokKép Hát, humora az van neki...

Orsi!
AlvásKép Ezt nem hiszem elKép, mi 1/4-kor értünk oda!!!

Pusz

Bea
Vendég

Orsi!
Igen, a konyak a K vitamin, és mi már nem szedjük. Dokibácsi szerint max. 3 hónapos korra elkezdi termelni a máj. A D vitamint ő egy éves korig javasolja.

Bea
Vendég

Húú Lányok!
Épp túl vagyok egy jó nagy bőgésen.Kép Most olvastam el a "Sárika, az élő porcelánbaba" című cikket, ami a babanet első oldalán van, hát nem is tudok mit írni!Kép Ilyenkor aztán főleg hálát adok az égnek, hogy Gergő ilyen édes, egészséges baba!
Bocs, nem akartam rossz kedvet idehozni, csak annyira megrázott ez a cikk!Kép

A másik, amit még a múltkor elfelejtettem írni.
Vasárnap a Naplóban volt egy riport, nem tudom melyikőtök látta. Egy családról, ahol orvosi műhiba miatt meghalt a kislány. Akkor fogadtam meg, hogy SOHA DE SOHA többé nem küldhetnek ki a gyerekem mellől, ha valamilyen orvosi vizsgálatot, vagy apróbb beavatkozást csinálnak!

Most már tényleg eldugulok, nehogy rossz kedvű legyen itt mindenki.

Puszi

Orsi

avocado

Sziasztok!

Még jó, hogy itt csak írni kell, meg hangom egy szál se...Kép

2 új dolog:
- az előbb hozta fel a postás bácsi Ákos útlevelét. Szét röhögtem magam rajta. Ooooooolyan éééééédi! Kép
- Ákos csak hason alszik éjszaka. Hajnal ötkor gyereksírásra ébredtem. Átmegyek, hát néz rám a nagy bagoly szemeivel a sötétben hanyatt fekve!!!! Kép Hogyan sikerült neki, nem tudom. Mert eddig még kísérletet sem tett fordulásokra, pedig nagyon sokat játszik hason is.

Ez a kórság már kimehetne belőlem, de sajna ma és holnap fog tombolni. Vasárnap meg utazunk anyukámékhoz.
Probléma az, hogy a szoptatás miatt Algopiryn, Bioparox, tea és párásítás van, semmi komolyabb.

Én délben veszem nyakamba a gyereket, és megyünk a Megatoysba és lehet, hogy a Brendonba rucikákért.

Ma vagyunk 13 hetesek!

Szöszi: Ákost kinézte magának egy 2,5 éves kislány anyukája vőnek. A kislány meseszép, de mondtam az anyukának, hogy Ákos idősebb nőkkel nem kezd!Kép Már hűtlen legyen, amikor a menyem még pocaklakó?Kép

Megasztár: "Dobjuk át az ellenségnek!" "Ez egy élő Alien!" Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Bea
Akkor elmentünk egymás mellett! Ti hol ültetek le? Sajnálom, hogy ilyen kicsin múlott!Kép

Orsi

avocado

Orsi!
A recepciós pultnál. Hú, most mérges vagyokKépKépKép

Pusz

Bea
Vendég

Orsi!
Elolvastam, de lehet, hogy nem kellett volnaKép Én eddig is azt mondtam ,hogy nincs igazság a Földön! Mért kell pici gyerekeknek szenvedniük???

Bea
Vendég

Sziasztok!

Tegnap kiderült, hogy apa nem is topikol, hanem chat-el, tehát folyamatos géphasználatot igényel Kép. Úgyhogy nekem marad az az idő, amíg nincs itthon Kép

Bea!
Tőlem pont tegnap kérdezte a párom, hogy mikor leszek már felhasználó Kép?

Orsi!
Nálunk konyak-ügyben max. én lennék érdekelt, de nem szeretem Kép De úgy néz ki, legalább D-vitaminban egységes az álláspont!

Kisdió!
Gratula a hétfordulóhoz! Útlevél Kép Én is jót röhögtem, mikor Lujzikáét megláttuk. Az ő képén először egy nagy pocak látszik, aztán mögötte a kis feje Kép Hanyattfekvés Kép Vége a nyuginak!
Kár, hogy kimarad ez a Megasztár! Szerintem még én is indulhattam volna Kép
Jobbulást !!

Na vége a mi délelőtti alvásunknak is! Ráadásul a lányom mostanában átment kisoroszlánba, olyan hangokat ad ki magából, hogy néha megijedek Kép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Anikó: Mi az a Gym? A szőnyeg avval a kupolával és a csillagocskákkal együtt van. Nincs rajta mondjuk túl sokféle activity, pár csillag zörög, pár csillag csipog, a mackó sapkája és a felhő külön lifeg, valamint a felhő úgy zörög mint a Dadoo lepkéje, van egy tükör és még egy lógó mosolygó csillagocska a mackón. Tehát a 14000-es szőnyeged valószínűleg több mindent csinál. Egyébként ezek a kupolások mindenhol 8-9000-be kerülnek. Nekünk van még többféle foglalkoztató játékunk, így én azt gondoltam, hogy nekünk jó lesz ez a szőnyeg.

Kisdió: jobbulást! A fogyókúrával meg ne tessék a többi anyukát heccelni. A mi mérlegünk egyre többet mutat!

Megyek, törpét fogni kell, hogy lássa az imádott csillárját. Röhej, bámulja a csillárt és vigyorog rá Kép

Jerry
jerry

Sziasztok!

10 előtt visszajött az áram, úgyhogy nem volt olyan vészes. Csak a hívószámkijelzőm nullázódott leKép Most január elsejét mutat az első hívásigKép
Egyébként elvagyok áram nélkül egy darabig, csak a tejet mikróban melegítem, és az áram nélkül nem működikKép

Orsi,
csípőszűrésKép én is kíváncsi vagyok az anorákra! Még mindig nem vettem, egyik sem tetszik igazánKép Pedig a nagynéném küldött Tüncsinek pénzt, sajnos ruhát nem mert. Pedig ott biztos lehet szépet kapni! CikkekKép Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jól döntöttem, amikor Tomikámat nem vittem kórházba szalmonellásan, hanem otthon kúráltam! Csak a frissen facsart narancslét volt hajlandó meginni (400 Ft/kg) azt is átszűrtem. Hát nem volt egyszerű, de megérte!

Lujzika,
amikor Tomikát vártam, akkor szoktattam rá a férjemet a talpmasszra. És nem hagytam, hogy leszokjon róla Kép

Kisdió,
gyógyulj meg hamar! ÚtlevélKép

Bea,
hajhullásKép Az enyém még hosszabb, ha láttad a képeket. Ezért is nagyon feltűnik mindenhol a lakásbanKép

Zsuzsa,
otthon azért bepótolja az éhezést? SzuriKép

Anita,
így, hogy nem kell Petihez felkelnem reggel (a párom kelti) kicsit korábban kelek. Tüncsi is csak 10 után kel előszörKép
Konakion nálunk is addig, míg csak anyatejes a baba. D vit. 1 éves korig mindennap, utána 3 éves korig télen.

Andi,
ruhavásárlásKép a Tescóban nekem sem tetszenek a ruhák! Bár tavaly, amikor még nagyon pici volt a pocaklakóm volt egy klassz téli zsák, de nem mertem megvenni! Most meg aztán kereshetem!
A Corában nem vettél neki ruhát? Pedig ott néha vannak elég klasszak. Tomcsinak is onnan volt a téli overálja, de az Tüncsinek most kicsiKép Akkor mit vettél ott olyan sok pénzért?
Lassan kinőjük a mini pelenkátKép Lehet, hogy oda is adom Marcinak, de még nem akart kibújni! Bár őt az őszi topicból senki nem hiányoljaKép

Pussz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Elromlott a billentyűzetünk, ezért aztán pár napig csak ovlasni tudtalak titeket.

Majd jövök hosszan, de Hisztipatron éppen most ébredt fel. Jó az időérzékeKép

Puszi mindenkinek addig is.
Amatőr

Sziasztok!

Kisdió!
Gyógyulást! ÚtlevélKép ÁtfordulásKép Gratula a 13 héthez!

Lujzika!
ChatKép Ma megnyugtathatod apát, felhasználó lettélKép

Jeery!
Megnéztem a szőnyegeteket, nagyon tetszikKép

Nalika!
Nekem az a bajom, hogy nem igazán tudok névhez arcot kapcsolni, lévén nem ismerek senkitKép A képeken láttam valakit nagyon hosszú, hullámos hajjal, az te vagy?

Pusz

Bea
Vendég

HAjni!

Vettem, csak nem bodyt, hanem nadrágot meg pulcsit. Néztem már a Corába is bodyt csak nem volt most épp olyan, mint ami én akartam. Én a Kenguru Goldosokat nagyon szeretem, de most nem volt.
Olyan sok pénzért: hát én sem tudom. Leginkább húst, meg kajákat. Abban nem is volt semmi extra. Persze megfogadtuk, hogy minden alkalommal megkóstolunk valami sajtot. Ja persze hab a tortán apának egy karton cigi. Kép
Overall: nekünk is van egy, de már bánom, hogy megvettem. Jobb lett volna dzsekit venni. Alul úgyis van rajta harisnya, meg polár nadrág. SZóval nekem nem jött be az overall. De hát ez van ezt kell szeretni. Kép Remélem gyorsan kinövi. Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Nalika!
Bocs, ma tiszta hülye vagyok! A hullámos az egyenes akart lenni!!! A kezem meg az agyam közötti összeköttetésbe valami hiba csúszottKép

Bea
Vendég

Bea,
piros pólóKép

H.
nalika

Andi,
én is a kengurusat szeretemKép Nekem azért maradt a középsőről elég sok ruhácska, de hát azok fiúsak. De most lányka sikeráltKép

Tegnapi gyerekszájunk (a 10 évestől):
Amikor anya higította a vizet... (öntöttem bele a fehérítőt) Szóval el lehet képzelni a derültséget!

Hajni
nalika

Kisdió!

Gratula a 13. héthez! Útlevél Kép
Remélem a jövő héten mi is eljutunk végre csináltatni.

Amatőr!
Hisztipatron Kép

Kriszta!
Felhasználó Kép
Megvédtem magam, de azért a grízgombóc leves és a túrógombóc elkészült. És nagyon jó is lett! Kép
De azért kemény vagyok, mint a vaj Kép

Apa chat: Kép
a babanet is állandó géphasználatot igényel ám!!!! Kép

Orsi!

Élő porcelánbaba: nagyon szomorú. Volt a tvben is. Kép Ilyenkor értékeli igazán az ember, hogy szép egészséges gyerekeink vannak. Egy kis hiszti meg velük jár Kép
Nagyon sajnálom a családot és hogy egy kicsi gyerek mennyire tud élni akarni!

Vitaminok: igen, a d vitamint egy éves korig kell minden nap. Konakion: amig anyatejes.
Na megyek a dolgomra.
Pusza: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Gyerekek!

<font color="ff0000">Össze kell kapnunk magunkat, mert a mi cicánk most második Kép, bubuka harmadik Kép, de beelőzött egy virágszerető cica.Kép
Repkedjenek a gyikok!!!!! Kép</font>

Zsuzsa!

Nem volt semmi csak annyian sztrájkolnak a mai világban. Sztrájk az sikeres volt csak aza baj, hogy nem csak apa hanem én is éhen maradtam Kép
Leégetés: ma már meg sem próbáltam. Így lecsúszott egy üveg sütőtök krumlival Kép
Remélem délutánig csönd lesz kaja ügyben Kép

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Túl vagyunk az ebéden. Hála az égnek, ez a bestia megtanult motorozni kajával a szájában (répás krumpli)KépKép Gondolhatjátok, hogy nézünk ki Kép Ráadásul nem lehetett kibírni röhögés nélkül, így aztán még jobban motorozott, és jó nagyokat vigyorgott is hozzá Kép Kép
Most meg maraton-t fut a szőnyegén Kép

Jerry! Csillárimádat Kép Ismerős!

Hajni!
Én se akartam hagyni, hogy leszokjon róla, de leszokott anélkül is Kép Kép
Pelenka Kép Higítás Kép nagyon találó!

Bea!
Név-arc nekem se megy még, kivéve akinek van saját kép a profiljában.

Mucska!
Nem vagy ma humorodnál Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta!

Igazából semmi bajom, csak ma nem dől a hülyeség.
De látom te igen! Kép BAromi jót röhögtem. Nekem tegnap valami hasonlótól állt fel a hátamon a szőr! Kép Vettem is ma gyantát a Tescoban. Kép még jó,. hogy kicsempéztettük az egész konyhát.
Már jobb kedvem van, jót vigyorogtam.Kép

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Egyszerre írtunk Kép
Örülök, hogy kicsit visszatért a kedved! Kép
Akkor ma gombóc-nap van Kép?
Ez a rózsás cica a semmiből tűnt elő! De legyíkoltam Kép Már csak 0,06-dal vezet!

Puszka

Kriszta

Kép
lujzika

Rózsás macska megkapta a gyíkotKép De még mindig ő vezet! Húzzatok bele lányok!!!

Mucska!
Ruhaproblémákra tudom ajánlani a barátnőimet. Ha gondolod leköltöztetem őket SzegedreKép Egy kis túrógombócot küldesz? Mail címem a profilombaKép

Lujzika!
De jóKépKépKép Én már annyira várom, hogy Zsófi disznó módjára egyen!!! Addigra veszek egy esőkabátot...

Pusz

Bea
Vendég

Megyünk megint pisilniKép újabban csak a Wc-be megy. Mindjárt jövök.

H.
nalika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?