Sziasztok
Ildi
De jo, hogy ilyen sokat irtal!Irhatnal gyakrabban is...persze tudom, konnyu mondani.
Nalunk is a foldon hempergest szereti Danny a legjobban, de hiaba teritek le pledet, legurul rola, mar egesz nagy teruletet bejar.Kuszik, meg gurul, hogy elerje amit akar. Mar egyszer-ketszer "kutyazott" is, vagyis felemelte hason a popojat negykezlabba.
Ez erdekes amit irsz a kiegyensulyozottsagrol.Nalunk meg pont az ellentete van, Emike annyira hozzaszokott, hogy van aki foglalkozzon vele, hogy szerintem korahoz kepest nagyon keveset jatszik egyedul.Ugyhogy neha ugy erzem magam, mint az egyszemelyes zenekar,szoptatas, vagy pelenkazas kozben Eminek meselek, enekelek, de legalabb is beszelgetek vele. Mar csak a fulemre kene valami csorgot kotni es meg zenelnek is... Najo, azert anyu marha sokat segit a lefoglalasaban, csak o meg neha tulzasba viszi es maximalis szinten kiszolgalja a gyereket.
A masik ami aggaszt Emivel kapcsolatban, hogy marha felos. Foleg a sajat korosztalyatol, vagy a kisebbektol! A nagyobb gyerekeket imadja.
Olyan szinten fel, hogy penteken voltunk Telapo buliban a masik internetes topik anyukaival-babaival es egy jatszohazban voltunk. Namost az en lanyom elbujt a galerian, ott jatszott es csak akkor volt hajlando lejonni, amikor mar kevesebben voltak, igaz eleg sokan voltunk es volt egy-ket vadoc, foleg kisfiu. Akkor sem jott le, mikor megjelent a Telapo az ajandekkal.Az ikrek ebbol a szempontbol elonyt elveznek, mert hozzaszoknak a gyerektarsasaghoz.
Persze mar Dannynek is konnyebb lesz, mint a noverenek volt.
Szurkololok hogy minel hamarabb rendbejojjon a kicsi Zsofi, van egy ismerosom, akinek a kisfia ugyanilyen "cipoben jart" es tokeletesen megjavult.
Aranyos lehet Marc ahogy hatrafele kuszik, Emi is igy kezdte. Most Danny azt csinalja, hogyha kinez maganak valamit, akkor felhuzza a labait a popsija ala es elrugja magat a labaival hason es bekaugrassal probal kozeliteni fele.
Szilvi
Persze hogy kitapasztaltam egy csomo dolgot, meg loptam egy csomo otletet az iternetes baratnoimtol.
Eminel en is ugyanigy alltam a bebieteles sorok elott a szupermarketben.
Tejpepet Emi a Milupa tejbegrizt szerette nagyon, van belole vanilias, meg natur. De mikor ekcemas lett a doktorneni javaslatara atalltunk a hipoallergenre, amit felirt receptre, mert egyebkent marha draga. De aztan kesobb kiderult, hogy nem attol volt az ekcemaja, ugy nez ki mostanra notte ki. Emivel amugy volt egy-ket ilyen talany, 7 honapos koratol csak havi 200gr-t hizott, ami nagyon aggasztotta a dokit. Felirt mindenfele tapot, meg ezt a hipoallergen tejbegrizt (Dannynek nem izlik, pedig maradt belole 2 dobozzal) .
Tenyleg, Ildi, ha gondolod szivesen odaadom, nem szeretnem kidobni. Marciusban lejar es nem hiszem hogy addig meg fogja szeretni.
Elkuldhetem postan is, de ha jar a ferjed a Margitsziget fele, bekuldhetem a ferjemmel.
Tenyleg hogy vannak a ferjeitek? Hogy birjak a babazast? Az enyem ferj kicsit kipurcant, ugyhogy kozolte, hogy vagy nem lesz 3. gyerek, vagy csak 3 ev mulva. Mondjuk Danny hasfajossaga miatt eleg sokat ejszakaztunk. De azert szerintem nem olyan veszes a helyzet, Emi is tok jol fogadta a tesot, csakhat a ferfiak ugye koztudottan gyengebbek a noknel.
Szilvi
Nalunk akkor volt leeses, mikor Emi 4.5 honapos volt, mar gurulva kozlekedett es hiaba tettem parnat a franciaagy szelere, atgurult rajta.
Azt mondjak, hogyha elvalasztani akarsz, akkor elobb szilardat adj, ha csak hozzataplalsz, akkor elobb szopi. De szerintem vannak ok mar olyan okosak, hogy kivalasztjak amit akarnak. Danny pl erti, hogyha eloket kotok ra, vagy kiskanal + tanyerral a kezemben kozelitek ,akkor hami jon.De ha olyanja van akkor kikoveteli a szopit maganak.
Amugy tenyleg veszelyes uzem a gyerek, nagyon sok mindenre kell figyelni,de ne aggodj a masodiknak mar sokkal konnyebb lesz.Nekem most az a gaz, hogy Eminek elmagyarazzam, hogy ne hagyjon apro jatekokat Danny kozeleben, amit lenyelhet. O szerencsere 1 eves kora ota nem vesz a szajaba dolgokat, dehat ez megiscsak sok egy alig 2.5 eves gyerektol elvarni, hogy masra is oda figyeljen, nem?
Ildi kuldom a hozzataplals file-t.
Csereltem kepet a profilban.
Agota