Andrea, mi is furán álltunk a témához, azóta annyi meleg került a környezetünkbe, hogy csak na
Apu szomszédjába költözött két srác, a főnököm is az volt, az egyik legjobb barátnőm, a legjobb haverom tesója, az albérlőinkről is kiderült, a párom cseh haverjáról is.. szóval, nem sok választásunk volt, mint hogy megbarátkozzunk velük
ugyanolyan emberek, ugyanazokkal a problémákkal
Mindent meg lehet szokni…
Zsuzsó, nem tudom, fiúnévnél nincs olyan igazi. Olyanra várok, hogy „Igen, ez az!” Remélem, hogy a baba majd megsúgja… Ez most olyan bénább ultrahang lesz, majd 2 hét múlva leszünk megint a 4d-s gépen
Azt nagyon várom!
Képzeljétek, ma afp-nél egy nagyon okoskodó anyuka volt. A vérszívónéni
megkérdezte, hogy hanyadik babáját várja, mire ő elpirulva, szégyenlősen (eddig nem volt az!) azt mondta, hogy a nyolcadikat…
Én betiltanám, hogy ugyanazon apától 6-tól többet vállalhasson valaki
)))) Lehet, hogy csak a lombikos létemre fusztrált a néni (mert az volt!), de lehet, hogy csak a stílusa miatt.
Na jó, nem tiltanám be, de nagyon-nagyon nehezen ment ki a fejemből. (lehet, hogy kevés inger ér és azokat is nehezen tudom feldolgozni?)
Jaj, iszonyúan megfáztam, egész nap levert vagyok, fáradt, minden izületem fáj, folyik az orrom… blööööö
Navi, ma válaszolok, csak most nem elérhető a freeemail., nem tom miért …
Csajok, most egy picit azt érzem, hogy nem akkora baj, hogy nem lettek ikrek. Én nem bírnám ki, amit Macsek, nagyon erős csaj, megérdemli, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Annyi problémás ikerről hallok, nem hiába sóhajtott fel a nőgyógyászom, hogy ő örül, hogy végülis csak egy, mert annyira komplikáltak az ikrek. Igaza volt, pedig akkor haragudtam rá, hogy hogy mondhat ilyet, most tudtam meg, hogy elveszítettem egy babát… De most már igazat kell neki adni.
Szóval, a következő ikres légyszi legyen mindvégig rendben, ne ijesztgessen minket. Macsekék meg maradjanak együtt sok-sok hetet!!!!
Eszter, olyan jó volt olvasni a történetedet, meg is könnyeztem. Már bent van a pici és tuti nagyon jó helye van!
Hú, nagyon nehéz volt meglátni a 3 ágyacskát. De nagyon jó, hogy most lesz már lakója a szobának!!!
Mariann, végre egy igazi kis csávót is látunk
Judit, teljesen értem az érzést… Én folyamatosan túlóráztam és mindig minden készen volt, gyakran nem csak a saját munkám, de az övét is megcsináltam, szabin nem voltam 2 éve… stb. Aztán 2 hét betegszabi után (azalatt is dolgoztam itthonról!) azt mondták, hogy túl sokat hiányzom, ezt nehéz tolerálni. Mint a hidegzuhany…
De most ne vedd fel, majd lesz ahogy lesz. Ha a pocidba lesz a pici, akkor már ő lesz a legfontosabb! Terhesek esetében törvényileg lehet kérni, hogy napi 6 órát dolgozzanak (8 helyett!) ugyanazért a pénzért! Na, erre mit reagálnának? (De lehet, hogy jobb lesz managerként elmenni tp-re, mint, hogy visszafokozzanak, mert nehezebb lesz visszamenni)
Vicky, nagyon szép és kuckós a gyerekszoba!