Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor ez a laptető a mai napos Eszteré :)... és természetesen Macsekomé.... :)
andrea-1

Ja és bocs, természetesen: Brumié is!!!!! :)
andrea-1

Látom már, manapság igazi királyság mindenütt babának lenni :D
Ide is szívesen beköltöznék!
Sőőőt, nem is tudnék választani az eddig látott babakuckók közül :roll:
Még jó, hogy én anyának készülök, így kialakítanom kell a kuckót, nem belaknom :lol:

Kép
judit0713

Vicky: De gyönyörű Barbus szobája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
andrea-1

Andi,
köszi az infót! Akkor ez csak a jövő héten esedékes.
Ja, és még egy kérdés: Ugye a korának megfelelő napon ültetik vissza őket? Tehát ha a leszívás utáni 3. napon volt a beülti a lombiknál, akkor őket a tüszőrepi után 1,5-2 +3, tehát 5. napon kapom vissza?

Kép
judit0713

Vicky,
Nagyon szép Barbuslak :lol:

Andi,
Köszi a laptetőrészt :lol: Sikerült mindkettőnknek 20:37-kor elküldeni a hozzászolást 8)
brumi24

Juditkám: Igen, a korának megfelelő időpontban :)
Na mennem kell, valami Sallonés filmet nézünk.... Csóka-móka.... :)
andrea-1

Most a szobáról eszembe jutott hogy fekvés helyett nagy hassal, egy puffon gurulva festettem a zöld részét. Milyen rég volt, mintha évek teltek volna el tavaly ilyenkortól.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
látlak magam előtt ahogy fested a szobát :lol:
Persze hogy rég volt, Barbussal repül az idő!

Andi,
köszi! Akkor ez azt jelenti hogy jövő hét végére pocimban lesznek a babáim :D

Kép
judit0713

judit: Alapvetően én csak ki akartam próbálni egy darabon hogy milyen a szín. Csak belejöttem és egy nap alatt kifestettem mire a párom hazajött. Persze jól lecseszett, hogy miért nem feküdtem. Meg a kanapét is arrébb kellett lökdösnöm, ezért sem örült. De a fészekrakásnak nem lehet parancsolni. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
milliónyi babagaragacsot küldök nektek, remélem jól berendezkedik a babó 8,5 hónapra!

Woody,
köszi a híreket Eszterről.

Macs,
drukkolok nektek nagyon, tudom hogy most nem olvasol minket, de sokan sokat gondolunk rátok.

Brumi,
drukk a pozitív teszthez,még összejöhet!

Vicky,
szép kislánynak szép szoba! gratula az 5. helyhez.

Ildi,
lehet rátok is szavazni?

Mieza,
most olyan pörgős kismami vagy, mint amilyen pörgős azelőtt voltál! :-) :-) remélem lesz a babanézésről képetek! :-)
Viktor a nyerő név?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi

Az „előtte” kimaradt. Szóval nem 21 napig, hanem csak 18 napig szedette velem a fogigátlót.

Légyszi küld el nekem is ezt az interneten nézhetős kamerás dolgot.

Kispatak

Így már világos. Szerintem a fiad haza fog találni. Mennyi idős a fiad?

Judit

Táppénzem már sajnos kimerült, mert tavaly rendes voltam főnökömhöz. Úgyhogy most valamennyit dolgozni kéne, hogy a 9 hónapot otthon tölthessem.

Kisbéka

Megírhatnád a fogorvos eléhetőségét.

Csutka

Sajnálom a műtétet, nagyon drukkolok.

Timejka

Nem tudod összelogisztikázni a két vérvételt. Én azt szoktam csinálni, hogy vagy kikönyörgöm, vagy csak a vérszívást könyörgöm és a kémcsövekkel loholok a másik helyre. Múltkor a János nagy laborjában, már felajánlották, hogy ott is meg tudom csináltatni. Fizetni kellet volna érte. Máshol is de ott már le volt egyeztetve.

Lukácsné

Gratulálok a gyönyörű Hannához.
Hanna baba üdv itt köztünk.

Szegény embert az ág is húzza. Pénteken megjelent a végrehajtó. Nem voltam itthon, és még a „kedves” főnököm miatt intézni sem tudtam semmi. Talán majd holnap.
vnbeni

Végrehajtó??? :shock: :shock:
mi miatt?
Vendég

Beni,
mi ez a végrehajtás dolog? :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Végrehajtó? Jujj.

Eszter, küldök egy tonna babaragacsot, remélem kitart holnapig :D

Macseknak is sok sok ++++, majdnem elfelejtettem, pedig gondolok rájuk sokat. :oops:
aktucs

Macskusz,kitartás!!!
Hamarosan rendeződik minden,és nem kell ott feküdnöd,és a kiscsajszival is minden a legnagyobb rendben lesz :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok,
jól leléptem, mea culpa, anyóséknál bandáztunk hétvégén, tegnap este jöttünk vissza, én hulla, lakás romokban :lol: most nem tudok visszaolvasni mert szemeimet képtelenség olvasóüzemmódba kapcsolni, de jövök ígérem
cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lukácsnénak boldog névnapot.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné, isten éltessen, remélem ma már hazafelé veszitek az irányt.

Kubu, jó hogy bekukkantottál.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Mostantól nem úsztok meg engem sem, sikerült elintézni a mh i netet!!!!!!!! :wink: :lol:

Erikák!

Sok boldog névnapot!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó Reggelt! :)

Erikáinknak Bódottágot Nevenapot! :lol:

Tegnap fullos volt a fürdőben, annyira leszívott a gyyógyvíz, hogy bealudtam du. és este is... :oops: :D

A 1010-es laptetűm csak mot vettem észre, ezért utólag odaadnám Macsinak, Eszternek, Zsuzsónak és Bruminak! :) Ezt is nektek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsó:
Én már nemtom mi van veled... :oops: Akkor most megvolt az inszem? Már napok óta nézem a vonalzód, hogy 3. inszemig 0 nap. :roll:

Csutka:
Ajvé! Na ezt legközelebb ne halogasd ennyire. Nekem is volt más tili-toli, de nem ennyi ideig és mindíg határidőn belül voltam. Érdemes hamar megcsinálni a nemszeretem munkát, utána nem nyomaszt és mmég jól is érzed magad, hogy micsoda ügyesen elintézed!:)
Drukk, hogy ne kapj fejmosit nagyon. :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky:
Szerencsen persze - hol máshol?! :lol: :wink: 5. lett a hercegnőd, ez szuppper!!! :) Az ajándék pedig ő maga, minek kéne más? És különben is világszépe!!! :lol:

Judit:
Tényleg nagyon jó fej vagy, virtuális megapusszancs érte! :)
Én főnökömnek nincs hetei letolási kényszere, asszem mákom van vele.
Csütörtölre sok-sok drukk!!! :)

Woody:
Köszi Eszter-infót! :)

Eszter:
Tudtam, tudtam, tudtam!!!
Kép
Milliónyi babaragacs, hogy jól kapaszkodjon a szépségetek! :lol: :lol: :lol:

Béku:
Sajnálom, hogy a spontán nem jött össze, de mindjárt jön a sikeres lombik!!! :lol: Nagyon szorítok, addig is dolgozik a dagasztógép. :wink: :lol:

Kahlan:
A fogigátló előkészítése a lombiknak, persze nem minden esetben. Szerintem, mint jó takarítónő végzi munkáját, hogy tiszta és rendezett tereppel várhassuk a csemetéket. Pl.: ne legyen ciszta, beálljon a ciklus...

Maryann:
Szió! Legyen igazad!

Tündi:
Már csak párat kell aludni... :wink: :D

Mieza:
Apukáűd beszólásán és biztos hangos röhögőgörcsöt kaptam volna! :lol: :lol: :lol:
Na és a fontossági sorrend, az se piskóta! :lol:
Ilyet mondani?! :)
A drapp az elegáncsos szín, szinte minden megy hozzá! :)
Ez a felújítás olyan, mint a nevörending sztori... Kitartás!
A terhesnacik marha drágák... A Hugimnak anno én vettem meg ajándékba a téli kordnacit, hogy elférjen a hidegben a pocija és már akkor is (majd 5 éve) 8 rugec volt. Sebaj! Jó lesz az még a tesónál is. :wink: :D
Csütörtökre mega-giga drukkok, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz. Integess neki a nevemben is! :wink: :D

Carla:
Esetleg írj word-be és aztán mentsd el, utána másold be ide a hsz-ást. Én úgy szoktam, hogy hosszabb hsz-nál mielőtt elküldeném, az egészet kijelölömm, majd katt a jobbegérrel :arrow: katt a másolásra és utána küldöm csak el. Ha mégis elszállna a kismadár, akkor csak katt jobbegér és katt beillesztés. :)
Gratu az ismerő fagyis-pocakjához! :)

Brumi:
Az ellenanyagvizsgálatot talán nem árt megcsináltatni, de neked már úgysem lesz szükséged erre! :wink: :D
Én úgy tudtam, hogy a 6 támogatott inszembe a terminált is beszámít... Mostmár nemtom mi az aktuális... :roll:

Andrea:
A Mázas Cserépedény témával egyetért a Zuram veletek, persze én sem örülnék neki... Aztán, ha már megvan a gyerkőc, ki tudja, hogy mit rejt a szülői szeretet. Én toleráns vagyok ez ügyben, de tuti nem ugrálnék szívrepesve, viszont emiatt meg elveszíteni a gyermekét egy szülőnek szerintem botorság.
De nekünk ugyebár csak hetero-babáink születnek és KÉSZ!!! :lol:

Vnbeni:
Végrehajtó? Atya-gatya! Kitartást az ügyintézéshez és sok sikert (ha lehet ilyet :roll: írni...).

Kubu:
Na végre! A lényeg, hogy minden okés veletek, már aggódtam. Jó csucsulást! :)

Heni:
Juppíjééé, mh-i internet!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Terhes rucikat én tesz-veszen vettem, ott elég olcsóból kijöttek a rucijaim. Mondjuk nekem csak két gatya kellett, a felsőim és a téli kabátom rám jött még szülés előtt is. Egyébként én a babaruhákból is majdnem mindet használtan vettem. Semmi bajuk és fél árban vagy alatta voltak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Nagyon köszönöm a sok drukkot :)
Úgy tűnik, hatott :D

Ne aggódjatok, Maccsal tartjuk a kapcsolatot, és hozom a híreket! :)
Épp most tudtam meg, hogy csütörtökön lesz ismét vizsgálódós napjuk! Akkor kiderül, hogy mekkorák, hogy vannak és hatott-e az infúzió!
Sajnos új osztályos orvos van, aki totál pesszimista, de nem engedi hogy beletegye a pesszimizmust a fülükbe, ők továbbra is bizakodók! A csütörtöki vizsgálatokat már a saját dokija nézi- szerencsére :)
A Ctg-n azóta is kínlódnak, így nem igen tud pihenni normálisan, de igyekszik kikapcsolni a negatív tényezőket!
Csütörtökön amint meglesznek az eredmények, hozom a híreket!!!

Woody!
Köszi, hogy megírtad a történéseket :)

Vicky!
Nagyon széééép a szoba...vicces lehettél, mikor kuporogva festettél :)

Heni!
De jó, hogy van neted :D
Tudom, tudom, nyugi vagyok :)

Navi!
Remélem meghozza az eredményt a sok vas :)
Majd jósold már meg lécci a jövő szerdai eredményt is :D
Akkor is Te maradsz a jósnőm :D :D :D

Kubu!
Már nem tudtam elképzelni, hogy hova lettetek...de örülök, hogy előkerültetek:)
Pihizz és ha tudsz, gyere! :)

Brumi!
Remélem, siker koronázza a terminált ciklusotokat!!! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mieza!
Azért táblázd be a pihit is a sok teendődbe!!!
Nem semmi, mennyi meló vár rátok...... húúúúúúúúúúúú! Kitartást hozzá, de tényleg nagyon vigyázz magatokra!!!!!! :)
Csütörtökön nagyon várjuk a híreket és a képeket is, ha kaptok :)

Béku!
Sajnálom hogy nem sikerült most a spontán ciklus, de remélem hamar elrepül ez a hátra lévő idő, és utána már végre ott lesz a babó a te hasadban is legalább 8,5 hónapig :)

Most hirtelen ennyire emlékeztem fejből, de mindjárt újra olvasok, hogy azt is leírjam, ami kimaradt most :)

és a sztori a tegnapról:

Tegnap mentünk 10-re, 9:40 kor persze már rég ott toporogtunk, mert nem bírtunk magunkkal. Elég izgulós voltam. Aztán recin bejelentkeztünk, mondták, hogy pill. megkérdezik a biológusokat! Rita biológusunk bement a laborba, aztán jött ki, reciseknek mondott valamit, aztán odahívtak és közölték, hogy akkor lehet menni bejelentkezni a nővérkéhez az osztályra! Na akkor jöttek a könnyeim... :roll: nagyon örültünk. a 2 ágyasban voltam egyedül, Lac gyorsan leszaladt befizetni a lóvét a 4-esbe, aztán vártunk... majd 12 körül jött K2 ügynök, hogy szeretnénk-e látni Picúrt.
Persze hogy megkukkantottunk, bejött velünk babát nézni, és mondta, hogy már 7re fent volt (nevettem, hogy akkor egyszerre keltünk :)), de még vártak picit, hogy gömbölyödjön a picúr tovább és nagyon szót fogadott mert csak egyre gömbibb lett! Azt mondta K2 és K ügynök is, hogy prospektusba illő a kis Picink, olyan szépen felkelt és olyan szép 6 napos :)
K ügynök előkészített mindent a műtőben, aztán jött K2 ügynök, hozta a picúrt, és K2 ügynök tette be :)
Kontroll uh-n K ügynök 3-szor is lemérte, hogy hihetetlen, hogy milyen szép nagy lett a kis eszkimónk :)

most fekszem és mondogatom a picinknek, hogy szépen jó helyen furakodjon be és fejlődjön szépen májusig :) utána pedig megszületünk :)
Olyan jó volt ma újra úgy ébredni, hogy megsimiztem a pocimat és megint volt kinek mondani, hogy jó reggelt :)

még 8 nap és itt az igazság pillanata :)

A zárónál jól elbeszélgettünk K és K2 ügynökkel, mindketten azzal engedtek el minket, hogy 3 baba nem lesz, de kettő még simán lehet... én azt mondom, hogy annyi lesz, amennyinek lennie kell, csak legyen rendben végig minden! Mindenképpen végtelenül boldogok leszünk! :)

pusz

eszter82
Budapest

Eszter ez csodálatos! Megint van kinek jó reggelt kívánni! :) Babaragacsok mennek!

Vicky! Nagyon szép a gyerekszoba! A fészekrakó ösztönt pedig tényleg nem lehet kontrollálni! :D Ezért is van milliónyi terhes nő az Ikeában! :lol: :lol:
gigibp

Jajj Eszter! Dejódejódejó! Itt pityergek :cry: persze nem bánatomban!
Majd ráállok a témára, de a mostani érzésem szerint nagyon jók a kilátások!!! :D

Andi, homár-téma :lol: : nekem sem esne jól, ha a kisfiam hazaállítana egy másikkal, de ki nem tagadnám és meg nem utálnám az tuti! Én azt hiszem, ahogy Sajti is, elég toleránsan állok a dologhoz! Lehet, most azt mondjátok idióta vagyok, de azt nehezebben viselném, ha a lányom tenné ugyanezt... nem tudom miért? :roll: Persze Api másként látja :lol:
Szóval felőlem, mindenki azt szeret, akit akar, csak ne csalják falják egymást úton-útfélen... és ezt értem a heterókra is (nem azért mert féltékeny vagyok, csak magánügy!) na de ez már nem is ide tartozik...

Brumi, nagyon szorítok, h. baba legyen már a pociban!!! :D
Nekem is vannak olyan emlékképeim, h. a terminált is beleszámít a 6 támogatottba, de arra még nem jöttem rá, h. vajon miért? Hisz a gyógyikat meg kell venni, még ha támogatott is, és konkrétan csak uh történik az intézményben... szóval nem tudom :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: Örülök hogy jól alakultak a dolgok. Nagyon drukkolok és persze Macsnak is.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Kép bababirodalom

Kép bababirodalom

Kép ez is az :)

és nem utolsó sorban a lakója/lakói :D

Kép Picúr/ok

eszter82
Budapest

Navi és többiek, akik szintén a sárga és zöld színek unisex voltára szavaztok!
A fenti képekkel társulnék :D

Ugyan ez még a piciknek a bölcsije, de természetesen majd átalakul a kis Eszkimóká(k)nak :)

ez volt a félkész állapot :)

eszter82
Budapest

úúúúú az előbb a béna képet tettem fel mókiról :?

Kép ő lenne :)

éééés bocsi, hogy ennyi photot feldobtam... :oops:
nem fogok többet ígérem :D

(ebből is látszik, hogy itthon fekszem... :)

eszter82
Budapest

Eszter, gyönyörű a Mókitok... tiszta anyja :)))))))))))))
andrea-1

Eszter, gyönyörű a Mókitok... tiszta anyja :)))))))))))))
andrea-1

Andi!

Te mostanában mindent kétszer mondasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi :)

eszter82
Budapest

Eszter, tudod, Andi gyúr a laptetőre és így nagyobb a sansz! :lol:
Édes az a 3 ágyacska és a kismóki is nagyon szép kerek, amilyen majd anyucija lesz nemsokára! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter,
HATALMAS NAGY GRATULÁDÉ az ügyes kismókinak :D
Én is ilyeneket várok jövő hét végére :idea:

Kép
judit0713

Judit!

ne aggódj, már kipróbáltam tegnap... nagy ébresztő guruk a biológusok ott a BMCben :D
Azt mondták, hogy felkeltik, és látod, nem hagyták tovább szundizni :D

nektek is menni fog :)

eszter82
Budapest

Na jóvan, látom poénosaknak teccik lenni....... :lol: De azért remélem vágóistván, hogy a laptetők mostanában mindig mentek az illetékes elvtársnőknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy kalap k...ka itt bent a rendszer, rányomom a küld-öt, azt nemcsinál semmit, rányomom megint, azt közben küldi már másodjára.. :)

Erről jut eszembe.. az otthoni kamera netes csekkolása:
kell hozzá egy drót nélküli kamera meg egy wlan router, ipcímmel regisztrálni kell a dyndns oldalon, ezután össze kell lőni az eszközöket és jelszóval lekérdezhető neten keresztül, hogy épp mit lát a kamera.... engem Rajó ezen keresztül csekkolt a beülti után, hogy nem pörgök-e nagyon napközben otthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

.... meg hogy éppen nem jön-e a villanyszerelő, az ő fázisceruzájával..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Eszter, mennek a ragacsok, indítom a mai tonnát :D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macseknak megy a sok-sok drukk. Remélem saját doki megnyugtatja. Az infúzió meg nem használni fog, hanem már használt és punktum! +++++++++++++++++++
aktucs

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak most reagálok a kedves gratulációkra és dícséretekre de az én nagy fiam kitölti minden pillanatomat:)

Csodálatos szülésben volt részem, 08. 19-én reggel 7:26-kor érkezett Balázs 4190g és 56cm-el:)

Olvaslak ám Titeket és mindenkinek kívánom tiszta szívvel hogy élje át ezt a csodát!

Kismamiknak:élvezzétek minden pillanatát,olyan gyorsan elszalad az a kilenc hónap! Hiányzik a pocim:(

Kubu,Woody,Lukácsné:Gratulálok Nektek! Gyönyörűek a Csajok!

Eszter:Babaragacsokat küldjük Balázsal,megkönnyeztelek:)

Mindenkit puszilok! Kép Balázs

Kép
marianna82

Ja, elfelejtettem köszönni :oops: Akkor pótolom.
Sziasztok!
aktucs

Mariann,
szóval van itt udvarló a kiscsajoknak :D
És milyen dögös kis pasi!!!
Mindjárt javítom is a táblit, mert te még a kismamák közt szerepelsz :shock:

Kép
judit0713

BABAÁLMOK

És persze gratula a kissráchoz!!! (ez az előbb lemaradt :oops: )

Kép
judit0713

Csajok,
tök ki vagyok akadva!
SOS szeretném a babáimat a pocimba és úgy , hogy ott is maradjanak!!!

Ma volt ugye a heti fönökös leb..szós beszélgetés...
Igazából nem tolt le, de közölte, hogy mindenképpen beszélnünk kell, ha visszajövök a beülti utáni táppénzről (ma mondtam neki, hogy jövő hét végétől valszeg 10 napig nem leszek).
merthogy ez egy manageri állás, ahol vannak elvárások, és hát érti ő, hogy nekem fontos ez a baba, meg drukkol is nekem, meg elismeri, hogy nem könnyű a dolgom, de hát őt is nyomja a diri, és nem akarja azt mondani, hogy amíg judit betegácsin van, addig áll az élet az osztályán, stb...
Namost én ugye alapból azon gondolkodtam, hogy sikeres akció esetén pár hetet otthon maradok, aztán meg felajánlom nekik, hogy kérek munkaidő kedvezményt, olyan formában, hogy heti 3 napot bent dolgoznék, kettőt meg otthonról (eddig is melóztam itthonról tp. alatt is).
De ezek után??? Lehet hogy inkább tp-re kellene menni 8,5 hónapra???

Bocsi hogy ezt most így rátok öntöm, de én úgy éreztem, hogy nagyon sokat dolgozok, és igyekszem nem éreztetni bent annak a hatását, hogy a bmc-be járunk.
Erre most hidegzuhany volt ez a duma, főleg hogy eddig tényleg támogatónak tűnt a főnök :shock:

Kép
judit0713

Marianna!

Szívből gratulálok a gyönyörűséges kisfiadhoz!
Most én könnyezek :)

Gyönyörűséges a kissrác és gondolom állandó boldogság az életetekben!
Sok egészséget és csodaszép éveket Nektek!

Hatalmas súllyal született!
Nagyon ügyi lehettél!

puszi és köszönöm a drukkokat!

eszter82
Budapest

Judit!

Előszöris ne idegeskedj miatta, mert az nem jó a babalak kialakításához és utána a beköltöztetéshez sem.

Én amolyan nagyon cég érdekeit néző fajta vagyok, és megértem, hogy nekik is gond, ha kiesel a melóból, de ez "csak" a munkád! És gondolom jól sejtem, hogy a Picik sokkal sokkal fontosabbak Nektek!
Szerintem örülhetnének neki, hogy nem akarsz azonnal lelépni 2-3-4 évre babázni, hanem hajlandó lennél otthonról melózni!
De ha ez így nem kell nekik, akkor én biztosan nem hagynám, hogy ezzel megmérgezzék az életemet! Akkor oldják meg másképp. Ha az az ára a nyugodt poci növesztésednek, hogy táppénzen leszel, akkor legyél! Csak magatoknak a legjobbat válaszd!

Kirúgni nem rúghat, mert védett vagy, és legrosszabb esetben otthon leszel a gyerkőccel/gyerkőcökkel ameddig csak lehet! :)
Aztán mielőtt lejárna a mami időd, keresel valami jól fizető melót, ahol megbecsülik a munkádat!

nyugi, csak okosan! :)

eszter82
Budapest

Andi,
és villanyszerlő volt, vagy kéményseprő a kis cirmos végűvel? :lol:

Kép
judit0713

Eszter,
pont ezen nézek most nagyot, hogy eddig tök jól meg tudtam beszélni vele mindent.
OK, értem én, hogy egy száz fős üzemet nem lehet csak úgy hip-hop otthagyni. De pont én kértem hogy legyen helyettesem a betegácsik idejére (persze nem sok mindent csinál), meg hát dolgozok is otthonról.
Arról, hogy ez a cég legrégebbi üzeme matuzsálem gépekkel, nem én tehetek! Én vagyok az egyetlen, aki már több mint 4 évig bírta vezetni (az elődeim fél-egy évig voltak, aztán mikor látták, hogy itt nem könnyű eredményeket produkálni, odébálltak egy csinibb, újabb üzembe a cégen belül).
Erre most, hogy nem megy olyan jól, vannak problémák, megpróbáljuk a baba-témára fogni?
Vagy lehet hogy csak én paráztam túl, és valami tök humánus megoldást akar nekem tálalni ha visszajövök a beülti után? :roll:
Nemtom, de akkor nem így kellett volna felvezetni.

Na de mindegy, 10 napon belül itt lesznek a babáim, ottohn fekszek velük, örülök nekik, a többit meg majd intézi az univerzum :D

Kép
judit0713

Judit!

meglátod majd!
Ha visszamész beülti után, és mostohák a körülmények, még akkor is dönthetsz úgy, hogy másnaptól betegácsi! :)

és igen! Hajrá visszaszámlálás :D

eszter82
Budapest

Aktucs!
köszi :)

lehet hogy ragasztót kéne magamba tenni reggelente p..nazselé helyett :)

eszter82
Budapest

marianna: Gratulálol a pici fiadhoz. Bár nem is olyan pici. És nagyon kis helyes.

eszter: Szép szoba. Az gáz ha egy kicsit elszomorodtam az üres kiságyak láttán? Ne haragudj, nem akarok negatív lenni, csak hát...tudod. De majd most lesz aki üsszetúrja neked. :)

Meló: sajnálom a dolgot, de tényleg nem korrekt az egyéb lemaradást a babára fogni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?