Sziasztok Csajok!
Nagyon köszönöm a sok drukkot
Úgy tűnik, hatott
Ne aggódjatok, Maccsal tartjuk a kapcsolatot, és hozom a híreket!
Épp most tudtam meg, hogy csütörtökön lesz ismét vizsgálódós napjuk! Akkor kiderül, hogy mekkorák, hogy vannak és hatott-e az infúzió!
Sajnos új osztályos orvos van, aki totál pesszimista, de nem engedi hogy beletegye a pesszimizmust a fülükbe, ők továbbra is bizakodók! A csütörtöki vizsgálatokat már a saját dokija nézi- szerencsére
A Ctg-n azóta is kínlódnak, így nem igen tud pihenni normálisan, de igyekszik kikapcsolni a negatív tényezőket!
Csütörtökön amint meglesznek az eredmények, hozom a híreket!!!
Woody!
Köszi, hogy megírtad a történéseket
Vicky!
Nagyon széééép a szoba...vicces lehettél, mikor kuporogva festettél
Heni!
De jó, hogy van neted
Tudom, tudom, nyugi vagyok
Navi!
Remélem meghozza az eredményt a sok vas
Majd jósold már meg lécci a jövő szerdai eredményt is
Akkor is Te maradsz a jósnőm
Kubu!
Már nem tudtam elképzelni, hogy hova lettetek...de örülök, hogy előkerültetek:)
Pihizz és ha tudsz, gyere!
Brumi!
Remélem, siker koronázza a terminált ciklusotokat!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mieza!
Azért táblázd be a pihit is a sok teendődbe!!!
Nem semmi, mennyi meló vár rátok...... húúúúúúúúúúúú! Kitartást hozzá, de tényleg nagyon vigyázz magatokra!!!!!!
Csütörtökön nagyon várjuk a híreket és a képeket is, ha kaptok
Béku!
Sajnálom hogy nem sikerült most a spontán ciklus, de remélem hamar elrepül ez a hátra lévő idő, és utána már végre ott lesz a babó a te hasadban is legalább 8,5 hónapig
Most hirtelen ennyire emlékeztem fejből, de mindjárt újra olvasok, hogy azt is leírjam, ami kimaradt most
és a sztori a tegnapról:
Tegnap mentünk 10-re, 9:40 kor persze már rég ott toporogtunk, mert nem bírtunk magunkkal. Elég izgulós voltam. Aztán recin bejelentkeztünk, mondták, hogy pill. megkérdezik a biológusokat! Rita biológusunk bement a laborba, aztán jött ki, reciseknek mondott valamit, aztán odahívtak és közölték, hogy akkor lehet menni bejelentkezni a nővérkéhez az osztályra! Na akkor jöttek a könnyeim...
nagyon örültünk. a 2 ágyasban voltam egyedül, Lac gyorsan leszaladt befizetni a lóvét a 4-esbe, aztán vártunk... majd 12 körül jött K2 ügynök, hogy szeretnénk-e látni Picúrt.
Persze hogy megkukkantottunk, bejött velünk babát nézni, és mondta, hogy már 7re fent volt (nevettem, hogy akkor egyszerre keltünk
), de még vártak picit, hogy gömbölyödjön a picúr tovább és nagyon szót fogadott mert csak egyre gömbibb lett! Azt mondta K2 és K ügynök is, hogy prospektusba illő a kis Picink, olyan szépen felkelt és olyan szép 6 napos
K ügynök előkészített mindent a műtőben, aztán jött K2 ügynök, hozta a picúrt, és K2 ügynök tette be
Kontroll uh-n K ügynök 3-szor is lemérte, hogy hihetetlen, hogy milyen szép nagy lett a kis eszkimónk
most fekszem és mondogatom a picinknek, hogy szépen jó helyen furakodjon be és fejlődjön szépen májusig
utána pedig megszületünk
Olyan jó volt ma újra úgy ébredni, hogy megsimiztem a pocimat és megint volt kinek mondani, hogy jó reggelt
még 8 nap és itt az igazság pillanata
A zárónál jól elbeszélgettünk K és K2 ügynökkel, mindketten azzal engedtek el minket, hogy 3 baba nem lesz, de kettő még simán lehet... én azt mondom, hogy annyi lesz, amennyinek lennie kell, csak legyen rendben végig minden! Mindenképpen végtelenül boldogok leszünk!
pusz