2010.08.14 10:06
Szerző: sirkici
Gyabi,
Ne parázz, legalább neked mivel Benivel könnyű szülésed volt, igy nem félsz annyira a másodiktól, és mivel pozitiv élményeid vannak, állj ehhez is pozitivan, biztosan minden rendben, szépen fog menni ismét. És meg fogod ismerni, hogy mikor kell menni, tuti. Ez mindig hihetetlen az embernek, hogy meg fogja ismerni, de még sosem hallottam senkitől sem, hogy máshogy lett volna. Beni pocakképei tényleg nagyon csalósak... A vérnyomásod nem volt semmi, vigyázz magadra, bár ezek a frontok vagy akármik tényleg nagyon rosszak mostanában, pedig hülyeségnek tartottam, de lehet benne valami. A pocakod meg nagy szép, nincs rajta mit szégyellni.
Jaimee,
Lesz ez még igy se, az biztos... Épp most olvastam a blogodat, az egész csudajó, de Réka beszólásai, azok valami haláliak. Úgy várom már, hogy Niki is beszéljen...
Chris,
Szerintem normális lehet, hogy van tejed, végül is miért ne?! Nemrég volt március, meg a hormonok is ismét, lehetséges. Gratulát köszi, hogy kistesót összehozunk-e, hát, nemtudom, majd meglátjuk. Szerintem nem, de sosem mondom, hogy soha. Kaki üggyel úgy állunk, hogy abbahagytuk két hete a hashajtót, és azóta is változatlan a helyzet, ugyanolyan, mint a hashajtóval, sőt, inkább kicsit jobb is, bár nehezen kakil, meg múltkor véres is volt, de tegnap már nem volt véres, pedig nincs hashajtó, és ami még nagyon érdekes, hogy azóta magától ráül a bilire, ha kakilni kell neki, vagy szól, hogy kell. Ezt nemtudom mire vélni, de örülök neki. Étrendje nem változott, sőt, még mondhatom, hogy rosszabb lett, mert heti két napot anyósnál van, olyankor a péksütemény, csoki, fagyi megy ész nélkül, meg tudnám fojtani, de nem tehetek ellene semmit, ha rászólunk, akkor még el is titkolja, hogy mit adott neki. Tegnap már hányt is Niki a sok kajától, el is döntöttem, hogy csak heti egy napot viszem hozzá, és két nap marad anyuval.
Judy,
Sajnálom, hogy kinlódsz Bazsival, biztosan a kamaszkor okozza, de ezt te is tudod, sajnos tanácsot nem tudok adni, ismerősök között sincs még kamasz, pedig szeretnék segiteni, de nemtudom. Velem az vált be anyunak, hogy akármennyire is a búsba kivántam magamban, meg forgattam a szemeimet, hogy már megint papol az öreg, ő mégis leültetett, és csak beszélt, beszélt, és akkor is elmondta, amit akart. Ha nem is hallgattam rá, megtapasztaltam, hogy igaza volt, úgy kellett volna, ahogy ő tanácsolta, és később már hozzá fordultam a problémáimmal. Mert mindig azt mondta, hogy a barátok csak olyan eszűek, mint én, ők csak gyerek ésszel tudnak segiteni, de a bajban, a szülő segithet leginkább. Persze attól a legtöbb mindent a barátnőimmel tárgyaltam ki, de ha nagyobb problémám volt, mindig anyuhoz (is) fordultam, meghallgattam a barátnőket és anyut is, aztán döntöttem. Sokszor rosszul, de igy tanul az ember. A szülőtől meg természetes, hogy meg akarja védeni a gyerekét, de bármennyire is fáj, nem tudja, hisz mindenkinek meg kell tapasztalni a csalódást is, meg mindent. Remélem érthető voltam...
Betsy,
Sajnálom, hogy Petinek még mindig fáj a pocija, és nem tudjátok, hogy mitől, azért remélem hamarosan már kiderül, és megszűnnek a panaszok. Nem irtad külön, de a szemével gondolom minden rendben van. Másfelől nagyon jól telnek a napjaitok, tartalmasak, és az nagyon jó, tele vagytok/lesztek élményekkel. A tortakészitéstől ne félj, biztosan nagyon jól fog sikerülni, meg a lényeg a szándék. Nem szoktál otthon késziteni kalácsokat? Vagy a diszitéstől tartassz? Milyen torta lesz?
Kérdéseidre válaszolva, apának tetszik a munkahely, elvan, gyorsan megszokta. Niki alvási szokásai nem változtak, vele kell aludni, mostanában meg még rosszabb, mert nem elég fogni a kezét, hanem csipkod is, ami elég kellemetlen érzés, de egy idő után megbeszéljük, hogy hagyja abba, mert már fáj, csak fogja a kezem, ami nem nagyon tetszik neki, aztán valahogy elalszik. Plüss állat meg ilyenek nem kellenek neki, eldobja őket az ágy végébe. Pedig annak nem fájna a morzsolgatás. Meg mostanság apa is jön velünk aludni 10 körül, van, hogy előbb is bemegy, mert 5-kor kel, meg amikor anyóshoz viszem Nikit, akkor én is kelek vele, fél hétkor keltem Nikit is, és igy el bir aludni este. De ez csak 1-2 napot van hetente, úgyhogy végül is, amikor később kel 8-8 után, akkor is alszik este.
Arikon,
Örülök, hogy jó lett a teszted, mostmár átadhatod magad a boldog babavárásnak, már a második trimeszterben vagy, szuper. A pocakod nagyon helyes, tényleg látszik, hogy babát vársz, ami ahogy irtad is, egy cseppet sem zavar, hogy látszik rajtad, meg nem is kell, hogy zavarjon, másfelől meg látszik, hogy vékony vagy, csak a hasadra hiztál. Hány kg-nál tartassz?