Kubu, már nem tudom, hogy mit írtam, melyik turit. Több is van. Kilosak csak a Hádák között, de ott magamnak kevésbé vennék, nagyon macerás.
Még az Angex hálózat jó, nem is olyan drága és mindenféle méretben vannak cuccaik, ott biztos, hogy mindig találok magamnak. (2-ben jártam eddig).
http://www.angex.hu/?action=showcontent&id=21
Nacikból elég sok van a Rákóczi úti Humanában is.
http://evattila2003.gportal.hu/gindex.php?pg=26660289 (a honlap egy halál!:)
Aztán az Üllői út elején, nyílt egy turi, még a Ruhagaléria előtt, az is kilos és mindenféle sok-sok cuccuk van
Eszter, mit válaszolt az exfőnök? Azt én is ismerem, amikor a cégért bármit megtettem volna… aztán a hála elmaradt
Jaj, ma voltál, gondoltam rád reggel óta. Hogy ment?
Sajti, de jó, hogy jó volt a szabid!!!
Jaj, Maccs! Most olvastam. Nagyon nagy drukkok mennek, szerintem mindenkitől!!! Kitartás és olvasgasd, amit Eszterrel küldtem, mert meg lehet csinálni, csak milliónyi pozitív gondolat kell hozzá!
Nagyon gondolok rátok. Pont tegnap (festés közben) láttam egy műsort, ahol 24 héttől már nagyon nagy esélye van a babáknak, de volt 2 22 heti koraszülött is, akik nagyon szép babácskák voltak, teljesen egészségesek, csak minibbek. Macs ehhez képest sokkkkal jobban áll!!! Még bent kell maradniuk és mindent kibírni. Erős babók és Macs jó helyen van. Menni fog!
Carla, ezek nem igazán jó hírek, de a lombik majd segít, hidd el! Minden megy majd, mind a karikacsapás
Aktucs, kitartás és energia!
Vbeni, tényleg? Az anyud cseh, vagy csak ott pottyantotta ki a gólya? Ugye milyen szépek a mesés cseh erdők… mmm.
Kahlan, szuper, hogy mentél valami léleksimire! Nagyon örülök, hogy feltöltött. Lehet, hogy rendberak ott valamit, amiről te nem is tudtál és már semmi nem fog a babó útjába állni!
Hanna!!! Végre-végre! Üdv itt közöttünk új kis földlakó! Jaj, de szép méreteid vannak, egy ilyesmi nekem is tetszene
(persze másmilyen is), de ez olyan szép ideális
Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni neki idekint, mert bent igen-igen jól érezte magát! Ha nem szedik ki, talán sosem jött volna ki magától
Nava, a konzervatív apukám konkrétan ezt a mondatot mondta: „Az unokám nem baj ha végül majd meleg is lesz, csak egészséges legyen! És ne legyen 2 keresztneve.” Mi meg csak ültünk ebédnél fél percig mereven, mert nem tudtuk, hogy hogy kell erre reagálni
)))
Kispatak, hol lakik a fiad? Külföldön? Ő még nem akar családot alapítani?
Judit, ha majd otthon leszed a 2 hetet a pocaklakóval, szívesen átmegyek egy napra szórakoztatni, csak szólj
Kiszolgállak és jó példát mutatok
))
Györéné, ettől kicsit hosszabb beszámolót vártam. Mesélj, milyen anyunak lenni?