Új privát üzeneted érkezett!

gyoreneildi: Reméljük nektek több szerencsétek lesz a szépségversennyel mint nekünk. Barbus az ötödik lett. Azért nekem még mindig ő a legszebb. :D Mond hogy lehet szavazni és megtesszük.

sajt: Szerencsen volt a lagzi és ott akartunk maradni a másnapi fesztiválra, de nem sikerült. Sajnos.

nava: Én sem voltam oda a rózsaszínért, de majd ha még ebben a színben is fiúnak nézik sokszor a gyerekedet, akkor egyre többet fogsz venni te is. Egyébként meg olyan édes cuccok vannak ebben a színben. Persze Babrusnak is van sok uniszex cucca, de sok a csajos darab. A szobája viszont citromsárga-narancs és zöld.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: várunk a hírekkel!!!! :D :D :D
sok-sok drukk,ha még nem lennétek beülti után ;)
Vendég

Sziasztok!

Engem is betemetett kissé a meló így szabi után, de már kezdek kilátni alóla :roll:

Csutka,
átélem a helyzeted, bár engem még csak egy udvariassági látogatással tisztelt meg a főni, holnap lesz a szokásos heti beszámolok-letolnak aktus :?

Zsuzsó,
bocs, hogy csak most válaszolok: szóval nem kell semmi plusz vizsgálat a lombik előtt, mammo is csak ha elmúltál 35.
DE neked nem kell ezzel foglalkozni, mert most az inszemnél befigyel a várva-várt jövevény :idea:
Aztán majd leszünk végre zebratársak :wink:

Eszter,
mire ezt írom, talán már meg is történt az újraegyesítés, és babácskáddal a pociban pihengetsz :)
Csak tudd, rengeteget gondoltam/ok Rátok!!!

Macsi,
te most ezt nem olvasod, de a pozitív energiák áramlanak feléd :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
gyönyörű Hanna lányka!
ÉNISÉNISÉNIS ilyet szeretnék!
Na meg bevállalnék egy fiúcskát is, hogy legyen aki udvarol a lyányoknak :lol:

Sajti,
nosza, lepjetek meg, nem bánom :wink:

Kép
judit0713

Csutka, Judit:

itt a harmadik Judit :lol: :lol: :lol: :lol:

viccet félretéve,sajnálom,hogy Nektek is ilyen rossz a munkahelyre való visszatérés...
Sokszor nehéz megfelelni,és még ha tökéletes is a munka,ha akarnak,találnak hibát benne :?
Vendég

Viki,
nem mondod, hogy Barbust fiúnak nézték :shock:
Hova tette a szemét az az ember???
Szerintem az 5. hely nagyon szép!!!

Szerencsi csokifesztivál? Még nem hallottam róla, de tuti jó lehet! Na majd jövőre!

Woody,
jó lehet nézni ahogy így szunyál a babóca!
Alig várom már, hogy ott üldögélhessek majd a kiságy mellett hallgatva ahogy szuszog :oops:

Kép
judit0713

Vicky: Az ötödik hely nagyon jó!!!! :D :D :D
De a lényeg,hogy mindenki látja,milyen gyönyörű Barbus :)
Vendég

Vicky, az 5. hely az teljesen jó. :D :D
Gyönyörűséges a kislányod. Pont.
aktucs

Sziasztok!

Eszter hírek:

Felébredt a kis drága! :lol: Szép és nagyon fejlett a picur.
Már a pocijában van.

Majd jelentkezik ma vagy holnap.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody kösz a hireket Eszterről! Tudtam én hogy felébred, csak maradjon is vele tartósan.

Vicky: jó az 5. hely, de ne is törődj. Neked akkor is a legszebb hajasbaba a sajátod, bárki bármit mond - és különben is tényleg nagyon szép!

üdv kispatak
Vendég

Eszter, szívből örülök!
Vendég

Eszter!!!!!!! :)
Dejó, ez most 8,5 hónapig így is lesz!!!!!! Juhhéjjjjjjjj!!! :) Istenkirályság! :) Nagyon nagyon örülök, babaragacsszállítmányt indítom is! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
andrea-1

Woody: köszönjük a JÓHÍRT!!! :D :D :D :D

Nagyon drukkolunk Eszternek!! :)
Vendég

Igazad van Andi:
mennek a babaragacsok ezerrel Eszternek!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Komolyan mondom csajok, amikor az ember ilyen csodálatos híreket kap, szinte magamon is érzem a pozitív hatást!!! :)
Úgy megörültem, hogy már a magunk 1,5 hónapja a köv. kezdésig sem tűnik már olyan hosszú időnek!!! :)
andrea-1

Nekem is soknak tűnt,amikor a doki mondta,hogy akkor most 3 hónap pihi,de már csak 1 hónap a fogamzásgátlóig,és a rákövetkező ciklussal már miénk a viláááág!!! :D :D

Elsőre volt hosszú a várakozás,most jobban viselem,pedig mikor meghallottam,hogy ennyit ki kell hagyni 2 próbálkozás között, elképzelhetetlennek éreztem.

De várakozással telik,és bizalommal,hogy MOST SIKERÜL!!!
Most MINDENKINEK SIKERÜL,mert azt mondtam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Alig várom,hogy lássuk Eszter poz. tesztjét :)

Ja,egy kevésbé jó hír: spontánkodásunk ismét nem járt sikerrel...
Még nem jött meg,de már van jele,hogy meg fog. :?

Így viszont alig várom a lombikot!!! :D
Vendég

Béka, miért kell fogamzásgátló, ha azon vagyunk, hogy baba legyen?Mármint a lombikosoknál ez miért fontos?
Vendég

Woody,

nagyon-nagyon köszi a jó hírt! Úgy vártam már, hogy jelentkezzen Eszter!
Eszter,
Rengeteg sok babaragacsot küldök :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Kahlan: ez is csak hormon,előkészítése a lombiknak :)
nem azért van,hogy ne legyen babánk :)

hosszú protokoll előtt nem volt,de akkor majd' 2 hétig kellett a Decapeptylt szúrni,ez talán ahelyett van :roll:

De csak találgatok. :lol: :lol:
Vendég

Értem, bár fura mégis...
Vendég

hát sok sikert mindenkinek a "babagyártáshoz", remélem nekünk simán sikerül és nem kell a lombikig eljutni...
mmaryann30

Úgy legyen Maryann! :D
Vendég

Sziasztok!

Eszternek, Macsnak és Zsuzsónak sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kívánom Nekik, hogy minden álmuk teljesüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem hamarosan én is beszámolhatok már arról. hogy túl vagyunk az első sikeres inszemen, ami körülbelül szeptember végén kezdődik. :)

Szép napot Nektek! :D
tündi786

Tündi: az már mindjárt itt van :D :D
Vendég

Kubu, már nem tudom, hogy mit írtam, melyik turit. Több is van. Kilosak csak a Hádák között, de ott magamnak kevésbé vennék, nagyon macerás.
Még az Angex hálózat jó, nem is olyan drága és mindenféle méretben vannak cuccaik, ott biztos, hogy mindig találok magamnak. (2-ben jártam eddig). http://www.angex.hu/?action=showcontent&id=21
Nacikból elég sok van a Rákóczi úti Humanában is. http://evattila2003.gportal.hu/gindex.php?pg=26660289 (a honlap egy halál!:)
Aztán az Üllői út elején, nyílt egy turi, még a Ruhagaléria előtt, az is kilos és mindenféle sok-sok cuccuk van :D

Eszter, mit válaszolt az exfőnök? Azt én is ismerem, amikor a cégért bármit megtettem volna… aztán a hála elmaradt :D
Jaj, ma voltál, gondoltam rád reggel óta. Hogy ment?

Sajti, de jó, hogy jó volt a szabid!!!

Jaj, Maccs! Most olvastam. Nagyon nagy drukkok mennek, szerintem mindenkitől!!! Kitartás és olvasgasd, amit Eszterrel küldtem, mert meg lehet csinálni, csak milliónyi pozitív gondolat kell hozzá!
Nagyon gondolok rátok. Pont tegnap (festés közben) láttam egy műsort, ahol 24 héttől már nagyon nagy esélye van a babáknak, de volt 2 22 heti koraszülött is, akik nagyon szép babácskák voltak, teljesen egészségesek, csak minibbek. Macs ehhez képest sokkkkal jobban áll!!! Még bent kell maradniuk és mindent kibírni. Erős babók és Macs jó helyen van. Menni fog!

Carla, ezek nem igazán jó hírek, de a lombik majd segít, hidd el! Minden megy majd, mind a karikacsapás :D

Aktucs, kitartás és energia!

Vbeni, tényleg? Az anyud cseh, vagy csak ott pottyantotta ki a gólya? Ugye milyen szépek a mesés cseh erdők… mmm.

Kahlan, szuper, hogy mentél valami léleksimire! Nagyon örülök, hogy feltöltött. Lehet, hogy rendberak ott valamit, amiről te nem is tudtál és már semmi nem fog a babó útjába állni!

Hanna!!! Végre-végre! Üdv itt közöttünk új kis földlakó! Jaj, de szép méreteid vannak, egy ilyesmi nekem is tetszene :D (persze másmilyen is), de ez olyan szép ideális :D Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni neki idekint, mert bent igen-igen jól érezte magát! Ha nem szedik ki, talán sosem jött volna ki magától :D

Nava, a konzervatív apukám konkrétan ezt a mondatot mondta: „Az unokám nem baj ha végül majd meleg is lesz, csak egészséges legyen! És ne legyen 2 keresztneve.” Mi meg csak ültünk ebédnél fél percig mereven, mert nem tudtuk, hogy hogy kell erre reagálni :D )))

Kispatak, hol lakik a fiad? Külföldön? Ő még nem akar családot alapítani?

Judit, ha majd otthon leszed a 2 hetet a pocaklakóval, szívesen átmegyek egy napra szórakoztatni, csak szólj :D Kiszolgállak és jó példát mutatok :D ))

Györéné, ettől kicsit hosszabb beszámolót vártam. Mesélj, milyen anyunak lenni?
mieza

Látom Breki te is szabadnapos vagy! :D Nagyon összeegyeztettük! :lol:

Ma voltunk a telken Anyuékkal, jó sokat dolgoztunk a kertben, de nagyon jól esett. Tök jó volt hármasban lenni, mint régen. Anyu, Apu és a kicsilány :P , azaz én!
Fát vágtunk, bokrot vágtunk, takarítottunk, aztán jól elfáradtunk.

Elhoztam a vérvételes papírjaimat. Rájöttem miért tudok akár 12 órát is aludni! Vashiányom van :roll: , a minimum érték 10,7, nekem csak 4,7 van.... :shock:
Kivi vagyok mit mond majd doki bácsi!

Eszter, de jó, de jóóóóóóóó! Tonnányi babaragacsot küldök neked!!!!!

Remélem Maccsék is jól vannak és már a saját doki bája vizsgálgatja és csupa-csupa jó hírt mond neki!

Minden akciósnak küldöm a +++++++++++++++++++++++++++!!!!

Nekem is szükségem lesz egy kis tüszőnövesztő drukkra!!!! 8)
gigibp

„Az unokám nem baj ha végül majd meleg is lesz, csak egészséges legyen! És ne legyen 2 keresztneve.”

Mieza! Ez tetszik!!!!! Csak ne legyen két keresztneve! :lol: :lol: :lol:
gigibp

Helló Csajok!

Bakker lehetetlen visszaolvasni, kb minden másodikat tudom csak :oops: , hogy halasjak is valamennyire!!

Lukácsné!
Gratulálok, sok sok boldogságot, egészséget a gyönyörű Hannácskához!!!

Eszter!
Tudtam, hogy így lesz!!! Pihi, NO PARA!!!!!!
Puszillak

Timejka!
Én voltam a Thököly úti vv en, tök szupi hely, mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?

Na ennyire tellett, bocsi érte!!! :oops: :?

puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vicky, gratula Barbusnak az 5. helyhez! Az is szép eredmény!
Nem vagyok én sem a pink ellen, csak nem kell túlzásba esni! :wink:

Eszter, nagyon örülök, h. felébredt a drága, köszi Woody a híreket!
Megvallom, egészen tegnap estig nem jó érzéseim voltak, de aztán rólad/veled álmodtam és ma már úgy keltem, h. nagyon meglepődnék, ha gond lenne! És szerencsére bejött! Pihizz sokat, de nem kell ezt neked elmesélni! És majd ha már tudsz, gyere mesélj! :D

Mieza, kutyu menhelyes kérdéssel lehet hozzád fordulni? Ha igen, akkor majd írok privit v. mélt!
Na ja már az sem baj ha meleg :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

De azért inkább legyen 2 keresztneve, minthogy meleg legyen, nem? Vagy a 2 név nagyon súlyos vétek? :shock: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most értem a Hanna képhez! Hogy ő milyen szép kis csomagocska :D

És a kis bocskirálylány Lilihez is!!

Zsuzsó ilyen vizsgálat az ekg, mert lombik közben altatnak. De erre kapsz a bmc-ből beutalót és meg tudod csináltatni a Jánosba 10 perc alatt. (csak hülye időben vannak nyitva, de gyors :D )

Eszter, így, hogy Zoya, y-nak, engedik anyakönyveztetni? Hurrrá. most olvasom a híreket, akkor felébredt! Hurrá!

Navi, én egyenlőre drapp színeket szerzek be, most egyenlőre ez tetszik a legjobban és senem fiús-senem lányos, majd kiegészítőkkel feltúrbózom :D
mieza

Vicky, rakj fel légyszi képet a gyerekszobáról! Annyira megnézném :D Ez Ildire és Woodyra is :D lccci-lccci

Csajok, az egyik ismerős is bmc-s volt, csak nem tudtam róla. 43 éves, S-nél volt. Nem engedte őket inszemre, hanem a 3. termináltat csinálták. (előtte 6 évig próbálkoztak). Ez a második párkapcsolata, a srác jóval fiatalabb, szóval emiatt a két középisis saját gyerek mellett szeretnének közöset is. A harmadik termináltnál terhes lett… Szóval, türelem, valami miatt biztos ajánlják. Mondjuk én teljesen kiborultam volna, ha 2 sikertelen után 43 évesen elküldtek volna 3. termináltra… nem? Nem kellett nekik hozzá semmilyen közjegyzői papír…

Én: nem voltam pár napig, mert kész lett az alsó szint beázásának kijavítása és a terasz is. Annyira örültem, hogy eltüntek a munkások. Az utsó pár napot medence-terasz-barinők fogadásával töltöttem :D Aztán hétvégén meg elkezdtük összeírni, hogy miket szeretnénk meg felújítani a baba miatt. Ha a rumliszobából kikerülnek a cuccok, akkor hova is… venni kellett egy gardróbszekrényt, de ha már hozzányúlunk a hálóhoz, akkor kifestettük…stb. Nagyon hosszú lett a lista :D
Aztán az alsó szintre is lehet pakolni, de onnan pár bútort kirakunk. Mikor át akartuk rendezni, akkor láttuk, hogy rohad a fal a másik oldalon, de úgy., hogy a nekitolt kanapé és szó szerint lerohadt. Az anyag, a szivacs, minden… most megint hívhatom a munkásokat, akik leszedik a fél falat, leszigetelik, vakolják, festik.. megint több hétig… ááááá
Pedig a tulaj vállalna mindent, de azért kezdtünk mi festeni, mert már nem bírom, hogy a munkások annyi ideig húzzák a dolgokat. Na, mindegy.
Szóval most, hogy nekiláttunk a dolgoknak, nem fogok tudni mindennap jönni, de minden-minden drukkom veletek van! És ha jövök, nagyon figyelmesen olvasok :D

De a jó hír, hogy csütörtökön megyek dokihoz! Annyira várom már, 4 hete nem láttam a babót és izgulok, jól van-e. Majd megkérdezzük, hogy még mindig kisfiú-e? És ma megvettem az első terhesnacit. Mikor megnéztem a Brandonba és láttam, hogy 26 ezer alatt nem tartanak, nevetőrohamot kaptam :D Aztán vettem a C&A-ban, de az se volt olcsó, csak 3szor olcsóbb :D

Ja, holnap viszek újságokat a bmc-be, sz. doki részéhez :D
mieza

Gigi, mi is meglepődtünk apun... Nem baj, ha meleg, de inkább ne legyen az :)
Navi, a 2 keresztnév apunál úgy látszik súlyosabb vétek :))))
Sosem értettem a konzervatizmus fokait :))

Nagy gratula Barbusnak :)

Igen Navi, fordulj hozzám nyugodtan, írj mailt :)
mieza

Heni, ez a Mieza teleírta az oldalt, hogy nehogy vissza tudj olvasni :)))) Szörnyű ez a baj :)
mieza

Gigi: igen,szabadnapos vagyok 8) :lol: :lol: :lol:

viszont Veled ellentétben ma semmi értelmeset nem csináltam :D

Abban is egyezünk,hogy nekem is vashiányom van :?

Szedtem is gyogyót rá még tavasszal,de aztán a BMC miatt abbahagytam,nehogy nekem a magzatvédő és szurik mellett bekavarjon,elég nagy adag volt.

De a torkom meggyógyult,ami miatt elkezdtem szedni a vasat :)

Mieza: Háda Kft.-ről volt szó,az tuti,és mától 3 napig féláron vannak a rucik a Nagy L. k. útján levőben!!!! :D :D :D :D
Úgyhogy akár még ma lehet menni,vagy kedd-szerdán :D
Vendég

Mieza: szerintem max apránként vigyél újságot Sz-hez,mi vittünk múltkor jópárat,pl. Motor Revüt a pasiknak,hogy ne csak pletykalap legyen,meg pár kreatív-hobbis újságot,amik az enyémek voltak,és 3-4 nappal később eltűntek az újságok :shock: :shock:

helyette megjelentek azok a fogamzásgátlós ismertető füzetecskék...
Vendég

Eszter nagyonjónagyonjónagyonjó :D Tudtam én! Pihizzél!
carla1227

Helló Barikák!

Jajaj ma minden ellenem van...írtam, aztán visszalapoztam, ééés eltűnt:(
Szóval hogy ez a kis őszies idő továbbra is lenyomja a kedvem, és már apára is ráragasztottam:(
Én is ma kezdtem szabi/tp után, és nekem is kakás volt....
Tényleg Kubus merre vagy? Nincs hajnali bejelentkezés....minden rendi, ugye?
Zsuzsó, mennek a drukkjaim ezerrel!
Béku, ha végeztetek nekem is passzold légyszí a dagasztóapparátot:)
Mieza jó hogy jöttél, hiányoltunk:)

Képzeljétek, velem szemben ül egy idősebb kolléganő. Aki sokat beszél...:(nagyon. De a lényeg, hogy a lánya 3 éve Z ügynök segítségével lett édesanya. Most ébresztették fel azóta az egy pici kis fagyikájukat, és már szép pocakja van...ebben is Z ügynök keze:)
Néha olyan kemény, mert nem nagyon tudják még bent hogy hogyan állunk (néhány dolgot rendezni akarok, mielőtt közlöm a kollégákkal), és majdnem kicsúszott már párszor a számon, hogy hát igen adjunktus úr...:)
Na lesz nagy örömködés, ha megtudja hogy nekem is ő az orvosom...:)
carla1227

Kisbeeka, ma vérvételt elaludtam, aztán elmentem a hádába és teljesen ki volt fosztva... semmi sem volt reggel f10kor. ember se sok. Szerintem mert szezonvége. De szept 2-án jön az őszi áru, arra kíváncsi leszek :)

Hát, az újságokat beviszem egyben, mert sajnos nem nagyon járok arra felé :) Itthon meg amúgy is nagy a rumli, így is majdnem kuka elől mentettem, a párom már pakolta kidobni :)
Max. valamelyik nővérke olvasgatja majd :)

Carla, hajrá, szurkolok, hogy majd te is olyan Z-nek köszönhető pocakos legyél!!!
mieza

eszter: Örülök hogy felébredt a picúr, drukkolunk nagyon.

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, tényleg jó az ötödik hely. Sajnos csak az első három kap ajándékot.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza: ez furcsa :?
én is voltam ma,fél10-re értem oda,11-ig tuti válogattam,és olyan hosszú sor állt,mint még soha (eddig asszem 4x voltam),és amennyire láttam,dugig volt cuccal.

Most rengeteg ffi ing is volt,egyet vettem párocskámnak,meg magamnak 2 nacit,meg 2 inget,meg nővéremnek egy teljesen új szatén hálóinget :)
Magamnak néztem még blézert is,egy egész sor csak női blézerből állt,meg láttam pár csini bőr/műbőr kabátkát is :D

Csorgott a nyálam,de nem akartam sokat költeni,csak arra, ami fontos :)

Mikor eljöttem,még dugig volt :shock: :shock:

Ugyanebbe a Hádába jöttél? Alig bírtam bármit megnézni, állandóan odébbtoltak :?

Pénteken jönnek az őszi cuccok,de ahogy néztem,most már rengeteg őszi volt közte-szerencsémre,mert nekem nyárira nincs szükségem :)
Vendég

Hát, akkor együtt voltunk ott :)Én csak ahhoz hasonlítom, amilyen szokott lenni, most sorokban volt üres sor, ahol nem volt ruha. Hátul, a gyerekrész tök üres volt, a bébi rész is, a ffi ingeknél 4 sor szokott lenni, most 2 volt...
Én végül nem is vettem semmitse :(
mieza

Mieza: akkor talán én voltam eddig kihalt üzletben,mert a mai a sokszorosa volt annak,amit eddig tapasztaltam :lol: :lol: :lol:

Volt még ffi ing,csak most olyan helyekre is raktak,ahol eddig nem volt,a sarkon kívül még ugyanazon a részen egy hosszú sor dugig volt vele,meg azzal szemben a falon is :)

A felét se tudtam átnézni :D

először gondolkoztam a kígyózó sor miatt,hogy beálljak-e,egész a játékokig állt....,de annyira tetszett ez a pár hacuka,amit találtam,hogy végül beálltam :D

De a Titok elkísért,max negyed órát vártam,és már szedték is le a csipiket :D

Abban igazad van,hogy a baba-gyerek részt szétszedték,kínomban arra kerültem,és ott tényleg alig volt valami.
Eddig csak a kis rugdalózós tárolókat néztem,mert a kilógatottakba nagyon soká fogok gyereket belebújtatni :D

Most arra mentem,mert kerestem valami nagyon sárgát,mert a húgom anyósa megtiltotta nekik a sárga babaruhát,ezért tőlem mindenképp azt kapnak majd,így "kénytelenek" lesznek abba öltöztetni majdan a gyereküket anyós szeme láttára,mert ragaszkodni fogok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lukácsné,
Gratulálok kicsi Hannához, sok boldogságot kívánok nektek!

Woody,
Annyira édes a kislányod :)

Vikus82,
Gratula az 5. helyhez. :) Nagyon szép Barbus, azok a szemek...

Eszter,
Nem semmi, hogy mennyit dolgoztál tegnap. Örülök, hogy minden rendben volt ma és sok-sok babaragacsot küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macséknak továbbra is sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia

Zsuzsó,
Inszem megvolt?

Mieza,
Üdv újra itt. Nagyon jó volt olvasni a sztoridat a nagyival kapcsolatban. Én is beszéltem a múltkor a nagyival és mondtam, hogy nagyon szeretném ha megérné, hogy dédnagyika legyen. Jót nevettem a két heti terméses pocaksimogatos írásodon :lol:

Rólunk:
Talán Mieza Te kérdezted.
Várjuk a kis csodánkat :wink: Vasárnap v. hétfőn kiderül, hogy ez a terminált együttlét sikeres volt-e, összematiszoltuk-e a kis drágánkat, ahogy Andi mondaná :lol:

Olvastam, hogy téma volt az inszem vs. terminált együttlét téma. Igazat adva Woodynak, hogyha ellenanyag termelés van akkor a terminált nem ér semmit. Na nekem nem volt ilyen ellenanyag vizsgálat, mert anno még év elején a nődokim azt mondta, hogy teljesen felesleges, mert 1 nem megbízható az eredmény 2 ő még ilyennel nem találkozott. S ügynök meg azt mondta az elején, hogy felesleges, mert az inszem kiküszöböli ezt a problémát. Úgyhogy Woody, Mara (remélem jól emlékszem), szerintetek érdemes lenne megcsináltatni a vizsgálatot :?: :?: :?: :?: Nálatok, hogy zajlott a vizsgálat, pontosan peteéréskor mentetek :?: Az együttlét után mennyi idő telt el :?: Nagyon elgondolkoztam, hogy mégiscsak érdemes lenne a vizsgálatot megcsináltatni, mert vagy ezt is kizárjuk, de az tuti, hogy nem szeretnék még egy ilyen lerázást.

Amúgy felhívtam S ügynököt, hogy mivel elmaradt a mostani inszem, mi lesz a köv hónapban, hát inszem nem mert pihenni kell, menjünk nyugodtan nyaralni, mert ugye a szurik megvoltak és hogy nagyon szigorúan kezelik most ezt a bmc-ben...Egyetlenegy pozitivum, hogy igy elmegyünk nyaralni, aztán októberben újra nekifutunk. Azért ez elég érdekes számomra, hogy ennyit kell várni a következő inszemre.
Tapasztaltaktól kérdezem, hogy ugye a TB által 6 inszem támogatott, ebbe beleszámit a terminált együttlét is :?: :?: :?:

Bocs lányok, ha kicsit hosszú voltam...

Próbálok gyakrabban jönni és írni, csak én mindig este tudok benézni és van amikor annyit írtok, hogy csak átfutni tudom a hozzászólásaitokat.
brumi24

Brumi,
drukkok hogy +++++eredménye legyen a termináltnak!
Én úgy tudom, hogy ez nem számít bele a 6 támogatott inszembe, mert bár a gyogyókat "kedvezményesen" kaptad, de nem volt beavatkozás, tehát nem támogatott semmit a tb.
Hacsak nem utaltak a párod számlájára valamit a "beavatkozásért" :lol:

Kép
judit0713

Brumi: akkor tuti,hogy nem sikerült spontán??

A támogatás nem a gyógyszerekre vonatkozik,hanem magára a beavatkozásra.
Így mivel az nem történt meg,még nem lőttetek el belőle egyet sem.

Sz ügynök mikor tartotta a "felvilágosítást" az inszemekről,meg lombikokról,elmondta egy lány kérdésére,akinek ugyanez a kérdése vetődött fel,hogy mivel magasabbra rakják fel a katétert (?),amivel feljuttatják a spermiumokat,ezért NEM találkozik a kizárólag hüvelyben megtalálható ellenanyaggal!!

Így ez a probléma csak a spontán együttléteknél áll fenn...
(azaz a termináltnál is... :?)

Persze a csaj megfogalmazása nem volt igazán megfelelő,és mivel nem értettem a különbségeket a csajszi és Sz megfogalmazása között,most talán rosszul írtam,hogy "ellenanyag"...
Valamibe belekötött,mikor a lány megfogalmazta a kérdést,de a lényeget értette mindenki,és a válasz is egyértelmű volt :)
Vendég

Mieza,
ez nagyon jó lesz, jól leveszem majd a mintát a pocakodról :wink:

Jujj, csajok, már alig várom, hogy mehessek csütörtökön az uhura!
Biztosan talál nekem S egy jó kis dominát, és akkor jöhet a tüszőrepi és a fegyibabák a pocimba :D

Andi, Eszter,
nektek ugye nem tb-s volt a fagyi?
Lécci írjátok meg, hogyan, mikor kell befizetni a zsét (csak hogy mikorra készítsem a vastagabb pénztárcát)!
Köszike :)

Kép
judit0713

Ja, azt azért majd jelezd, hogy ez valóban a babci-e, vagy csak kicsit tele a pocak :lol:

Kép
judit0713

Rakok fel képet a gyerekszobánkról (ez még egy beköltözés előtti):

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Juditkám: a beültetés napján kell csengetni - miután kiderül, hogy sikerült a felolvasztás - bemész bmc-be, a recin kapsz egy papírt, azzal leblattyogsz a 4-es épületbe (pénzügy) és csengetsz :)

A terminált témához:
Én mikor átkerültem Sz-hez rákérdeztem, hogy a terminált beleszámít-e a 6-ba, elmosolyodott és megkérdezte, hogy beleszámítson-e v. nem?? Mivel mi amúgy sem akartuk a 6 inszemet végigcsinálni, ott akkor (2 inszemünk volt meg + 1 terminált) azt válaszomam, hogy igen, számítson bele.... Az már más tészta, hogy az IR kiderülése és gyógyszerelése után már Sz-nél csináltunk még 1 inszemet, amiután is az Ő javaslatára is áttértünk a lombikra....

A buher témához:
Hát mi nem szeressük őket..... nagyon nem... a férjem mondta is még egyszer régebben, hogy ő biza nem élné túl, ha majd lesz egy fiúnk és egyszer csak hazaállítana egy bajszos köcsöggel... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... Hát én sem lennék oda a boldogságtól...... De mi ilyenek vagyunk, kevésbé toleránsak e témában.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Most jutott eszembe, hogy Macskekra ma csak gondoltam, de nem írtam... úgyhogy Macskakomámasszony egy nagy adad pozitív energiát Neked, a Kiscicusoknak meg sok erőt, és benntartó energiát küldök :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Judit,
Köszi a drukkot :)
Én is drukkolok a kis fagyis babókért :lol:

Breki,
Még lehet, hogy sikerül. Vasárnap leszek a 28. napon, talán akkor tesztelek egy +at :wink:
brumi24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?