Sziasztok!
Íme egy klasszikus:
Timejka:
Bocsi.... Másnak küldte el 2x, de mára tuti megkaptad.
A száraztésztából egy ebédre, vagy vacsira én 5 dkg-ot mérek ki magamnak és a szósz már nem számít, mert az zöldség (ami nem olyan magas CH-tartalmú), vagy husi (emmeg nulla!
).
Jól megirígyeltem a pacpöridet, most vidéken is az volt, hááát degeszre ettem magam belőle...
Tündérkeresztanyánkat neked is szívből ajánlom, rajtam (és még hány emberen!) is rengeteget segített. Tőle nem bírsz eljönni rossz érzéssel!
Szupper doktornő!!!
Zsuzska:
Üdv a táblicskuban is!
Várom a kalandos sztorikat!
Judit:
Pizza? Hmmm... nyami!
Köszi a cisztaűzőket, biztos segítenek a nyagtakarításban. Persze még megfejelem Tündérkeresztanyánktól tanult masszázzsal is.
De drága kenyér vagy ezzel a vendégvárós szeretettel!
Komolyan mondom, elérzékenyültem... Aztán nehogy meglepjünk titeket Zsuzsóékkal 4esben egy pihi-partira!
Ágnyes:
Menta priv.
A kontárokat legszívesebben saját kezelésük alá vetném ugyanazért a pénzért!
Felháborító!!! Azt el is hiszem, h. megtanultad a vezérelvét!
Bár én ingyér is elmondtam volna neked...
Szerintem is 21. napon menj, nem véletlenül kérte így az endokrines. A mammót pontosan mikor csináltattad? És mikor mész BMC-be? Ha még nem telt le addig az egy év, akkor nem musz szerintem újra lapíttatni a lányokat. Egyébként érdemes beutálól és ip-ot kérni mielőbb, mert nekem hónapok múlvára lett volna a Jánosban ip., ezért máshol csináltattam meg. Ha mégsem kell a vizsgálat, max. lemondod telefonon.
Lukácsné:
Kéremszépen én mostan epekedek!!!
Olyan gyönyörűűűű!!!
Woody:
Tebabád van a fotón? Meg kell zabálni! Olyan ártatlanul szunyókál, ilyenkor csak nézni merném, azt is lábujjhegyen, nagyon szépséges!!!
Vicky:
Köszi Hannás fotóriportot, nagyon cuki!
Milyen csokifesztivál?
Hol? HOl? Én nem tudtam róla, h. volt, pedig nagy csokifan vagyok!
Legalább roszz volt?
Eszter:
Te kis RedBull italreklám! Vagy személyesen a Duracell Nyuszkóhoz van szerencsém?
Dejó, hogy urad végre veled!
Kimondhatatlan nagy drukkjai és pozitív gondolataim mára! És szeretném megjegyezni, hogy senkinek nem kell megfelelned, ezt vésd a fejecskédbe, ez nem erről szól!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Navi:
Húúú, de jó cucc lehet, h. már kevesebb hajadszála távozik!
Vayáék már shoppingolnak? Ésti ésti ésti?
Béku:
Véletlenül nem a te férjed a Palacsintás Király?
Küldök fénypostán egy büdzsédagasztógépet, annyira új szerkentyű, hogy még a TV-shopban sem reklámozzák egyenlőre!