Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné!

Nagyon gratulálok Nektek Hannához!
És persze majd ha időtök engedi, várunk képekkel és a szüléstörténettel :)
Sok sok tejcsit kívánok!
És nagyon örülök, hogy a célegyenesben ilyen jó helyre kerültetek, hozzáértő kezek közé :)

puszi

eszter82
Budapest

Kubu: Nagyon cukik a képek, én is a 2-re voksolok. :) Hányinger már javuló félben.

Sajti: Szupik a képek, egy gólyát én is lestoppolnék, ha szabad :) Köszi a diétát, a gyógyszeres dolog rendeződése után, elkezdtem nyomni a diétát is. Bár szerintem nem sok mindenen kell változtatnom, talán a főzelék sűrítésén, mert eddig finom lisztes rántást csináltam, mert a párom csak így hajlandó megenni. Igaz sosem számoltam össze a szénhidrátot, de most egy normális napomat megnézem, kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lépem túl a diéta nélkül.

Judit: Sok türelmem már nincs a 2 hónaphoz, de ha most belefognánk borítékolva lenne a sikertelenség, úgyhogy kénytelen vagyok várni. Valahogy csak kibírom, ha ezt a majdnem egy évet kibírtam. Szerencsére addig még van egy-két hétvégi programunk, úgyhogy remélem észre sem veszem és már mi is kezdhetünk majd, addig meg gyúrok a lelkiekre, mert utána egy darabig mi sem akarunk menni. :) A 4 az nekem olyan szép szám, úgyhogy ebben bízok, hogy minden rendben lesz. Remélem már jobban vagy.

Maccsékkal remélem minden rendben, nagyon sokat gondolok rájuk és drukkolok nagyon, hogy még jó sokáig bent maradjanak a picik!!!!!

Carla: Sajnálom az eredményt, de gondolj arra, hogy már jó úton haladtok és mindjárt itt a kezdés. A közjegyzős dologgal mi is ugyanígy jártunk, csak nálunk az enyém volt lejárva úgy fél évvel. Folyamatosan voltam vele ügyeket intézni és senki nem vette észre sehol.

Lukácsné: Üdvözlünk kicsi Hanna! Nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak és várjuk a képeket :D

Köszönöm mindenkinek a gyógyszeres segítséget. Már egy kicsit jobban vagyok. Szóval napi kettő van előírva, én meg nagy bátran betoltam egyből két napon keresztül. Olyan voltam mint egy alvajáró brutál hányingerrel. Utána nem vettem be és most lecsökkentettem az adagot napi 2xfélre. Majd ha már semmi nyűgöm nem lesz, akkor megint emelem egy féllel, aztán így tovább. Most már kezdem „emberül” érezni magam.

Luca
luca4

Timi, lehet ennyiszer vért adni ilyen rövid időn belül? nehogy gond legyen belőle...
Vendég

Szia kahlan!
Igen, ez bennem is felmerült, de megkérdeztem a laborost, és azt mondta, mehet. Majd odafigyelek, hogy jó sok folyadékot igyak!

Még nem jött meg, csak barnázgatok, de majd sakkoznom kell, hogy mikor menjek a BMC-be, meg mikor ide hozzánk. (jobb szeretnék Pestre nem hétfőn menni, mert olyankor nagyon sokan vannak)

A nefrológus laborjával meg úgy gondoltam ,várok egy-két napot.
Vendég

Macs hírek!

CTG-re kell mennie minden nap, ami vicces, mert ezek a picúr babák annyit úszkálnak, hogy egyszerűen képtelenség egy normális eredményt kihajtani a gépből. Tegnap 3-4 óra alatt lett egy normális eredményük, addig többen hajkurászták őket!
Beszéltek a dokival, és átvették a lehetőségeket a legrosszabbtól a legjobbig!
A legrosszabb, hogy ha nem segítene valamiért az infúzió, akkor dönteniük kell, hogy a kisfiú érdekében hagyják a dolgokat maguktól történni, vagy mindkettő baba mentésére szavaznak. Mindkettőnek megvan a kockázata. Ha a kisfiú érdekeit nézik, akkor valószínű a kislány állapota tovább romlana, hogy meddig, azt az határozná meg, hogy meddig marad bent a kis fiúcska. Ha mindkettőjüket mentik, akkor császár lenne azonnal, de nagyon kis súlyúak még, így csak a szülés után derülne ki, hogy jó döntés volt-e!
Nem irígylem őket, már csak a döntéshelyzet lehetősége miatt sem, de hála Istennek, Macsék is arra koncentrálnak, hogy ne ez történjen, hanem működjön az infúzió és minden rendben mehessen minimum a 32-34-dik hétig!!!
Hétfőn végre már itt lesz a dokija és akkor ismét a megszokott orvosa szakértő kezeibe kerül!
Hétfő-kedd magasságában uh lesz és újra nézik majd a keringést is szerda-csütörtök magasságában!
Most még szigorúbb pihire van ítélva, mivel a CTG-s kínlódás miatt a fél napja rámegy arra, hogy igyekeznek valami értékelhetőt alkotni a gépen és az sem kifejezetten az aktív pihenést segíti elő!!!

Hétfőn beszélünk ismét, akkor természetesen jövök a hírekke!
Mindenkinek nagyon köszöni a drukkokat és a sok pozitív energiát!

Próbált nekünk írni ma reggel, de nem jött át a telefonjáról :(

és sok sok gratulációt küld Lukácsnénak!

puszi

eszter82
Budapest

Isten hozott Hanna ezen a vilagon, sok boldogsagot az egesz csaladnak.

sajti: engem is erdekel az IR-as dieta.

Macsieknak tovabbra is sok erot es kitartast.Koszi Eszter a hiereket.

Eszter neked meglett a beulti, meg ott tartok,hogy petegyaros vagy :D ,hogy szepen erlelodik, es ,hogy kaptal tuszorepit? Jol emlexem? vagy nem?Bocsi ha nem.
valyoni

Sziasztok!

Lukácsné!
gratulálok a kislányodhoz!!!!!!
Isten hozott Hanna!
vikus82

Lukácsné,
gratula Hannához! :D sok örömet és boldogságot nektek!

Macs, drukkolok a legoptimistább verzióhoz!!!!

Vicky, Eszter,
köszönjük a híreket!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Macsra nagyon sokat gondolok (rátok is!) Kivánom, hogy a legjobb döntést sikerüljön meghozni és mindkét baba ill. mama egészségben legyen sokáig

üdv kispatak
Vendég

Lukácsné:

Eszméletlenül nagy GRATULÁDÉÉÉÉ!!! :lol: :lol: :lol:
Neked is, Apának is, Filip bátyónak is! :wink:

Kép

Remélem hamar sikerült minden és könnyen ment. :)

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, Hannácskának sok-sok tejecskét!
Isten hozott a nagyvilágban picilány! :lol:
Boldogságos életet, szépet-hosszút-egészségeset! :lol:

Aztán, ha már minden rendeződött és van kedved, időd, kérjük a születéstörténetet és szépséges fotókat is!

Pá Drágáim!
sajt@

Isten hozott Hanna baba, nagyon sokan vártuk, hogy megérkezzél!
Jó egészséget és sok tejcsit!
carla1227

Isten hozott pici (nem is pici :))) Hanna!!!!!! Végre igazából is megmutattad magad a maminak! :D

Sajti a diéta engem is érdekel! Bár lehet, hogy már egyszer elküldted nekem? Bazi sok oldalból áll... Vagy azt valahonnan letöltöttem??? :oops: 8) Öööööö nem tudom.
Mennyi ch-t lehet enni egy nap? Nem emlékszem pontosan!

Maccséknak a legjobbakat kívánom! Nagyon drukkolok nekik! Remélem minden rendben lesz!!!!

Eszter, ti most hogy álltok? Visszakaptátok már a fagyibabát???
gigibp

Vicky:
Nálunk a férjemé az utolsó szó: "Igen drágám." :lol: :wink:

Navi:
Én továbbra is a rövid vaskúráért drukkolok, igazi hős vagy. :)

Kahlan:
Milyen klassz, hogy jó érzéssel jöttél el a kineziológustól.
Én is jártam lélekgyógyászhoz, nekem is rengeteget segítettek az ott töltött órák. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert a babásodáshoz a lelkünket is helyre kell tenni, nemcsak a testet.
Te már jó úton vagy, sok sikert! :)

Timejka:
Áldás az ilyen rokonság, örülök, hogy te is megtapasztalhattad! :)
Diéta ment. Jó kis elintéznivaló-listád kerekedett neked is, csak ügyesen, majd elszáll az idő - észre sem veszed.
Párod dumáján behaltam!!! :lol: :lol: :lol:

Kispatak:
Háát a fogbeültire én is gyúrok, csak nekem 300 pénzbe lenne jelenleg, ammeg ninecs most. Majd összejön egyszer, és akkor teli szájjal fogok vigyorogni. :)

Luca:
Nem mondta a dokid, hogy fokozatosan növeld a gyógyszeradagot? :shock:
Örülök, hogy már jobban vagy.
A legfontosabb, hogy az IR-t nem Charlie angyalai, hanem a diéta+gyógyszer+rendszeres izzasztó testmozgás szentháromsága fogja megzabolázni, kiiktatni.
Nekem anno a terheléses inz. 200 feletti volt, nemrég meg 40 feletti lett - azért ez szép javulás. :)

Valyoni:
Diétát elküldtem, remélem használható lesz. :)

Eszter:
Mindent köszi Macsekékról, komolyan mondon, te egy igazi TÜNDÉR vagy!!! :)
És veled mizu?

Macs:
Folyton csak magamat ismétlem, de remélem ez a mantrázás is segít picit...
Rengeteget gondolok rátok, csöppségek még jó sokáig maradjanak benn a pociban! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Gigi:
Nemtom, már annyi mindenkinek elküldtem... :oops: Mindegy, most már a tiéd is. :)
Általában 160g-os CH-diétát kell tartani, de ezt az endokrinológusod megmondja. Ha fogynod is kellene, akkor emellé a kalóriákat is számolni kell, napi 1200-at szoktak engedélyezni.

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Hétfőn 10:00re megyünk BMC-be és 12:00 kor lesz a beülti.
Remélem hogy minden rendben lesz és felkel a picink és utána jól kapaszkodik majd 8,5 hónapig. Azért kellett a szuri után még egy bő hét, mert ennyi idős a mi kis pockunk :)
de ha minden jól megy, utána 2011 májusban megszületik a mi egészséges ki Noel kisfiunk vagy Zoya kislányunk :)

pusziii
sajna most nem tudok nagyon sokat írni, mert most is bent ülök a melóhelyen -már reggel óta - és holnap is, mert ha 14 napig otthon szeretnék maradni, előre kell dolgoznom, és ugyebár az egyetemen is épp most kezdődik a tanév, tantárgy meghírdetések, jelentkezések,... úúúúgyhogy nem unatkozom :?

na cupp
max éjjel igyekszem jönni :)

eszter82
Budapest

Óóóóóó, szegény Macsék :? Nem is lehet erre mit mondani/írni, csak sokat gondolni rájuk!!!!

Sajti, én is inkább azt pártolnám (rövid vas kúra) :D

Eszter, persze, hát még anno beszéltük, h. ha fisfiú, akkor Noel... hát nálunk ugyanez a helyzet. Nekem is tetszik, de foggal körömmel nem ragaszkodnék hozzá, de Apa... :D Mivel mi (én legalább is) 2 nevet szeretnénk, ahogy kiscsaj név is kettő lesz, Noel Patrik a befutó. Ezt most kb. fél perc alatt döntöttük el :lol: Bár én már régóta Patrik párti vagyok, csak a becézése miatt hezitáltam! De mivel úgyis kislány, nem is kell ezt túlragozni...
Hétfőre nagyon szorítok, drukkolok, és minden ami segíthet! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter:
Húúúú de szupi! :lol:
Biztos felébred csipkeRózsika, vagy keljfelJancsika, hogy csodás 8,5 hónapot bent lehessen a pocakodban! :) Nagyon jó anyucija és apucija lesztek, ebben biztos vagyok!+
:lol: Véletlenül megnyomtam a + jelet is- de itthagyom, mert ragacsból sosem elég és nem lehet elég korán elkezdeni! :lol:
Jó munkát! :)

Navi:
Zorka baba már tuti nem lesz Noel Patrik, különben nagy farka lenne! :lol: :wink:
Olyan izgi, sorra bújnak ki a babák, jó pát hét és ti következtek. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Már én is nagyon szeretném a pocimba CsipkeRózsikát, vagy keljfelJancsikát... :oops: Most nagyon rámtört a vágy...
Megyek inkább vacsizni - jobbhíján ezzel töltöm tele a hasam.

Pá Drágáim!
sajt@

Jujj,mennyit írtatok megint... :? :lol: :lol: :lol:
Alig érkeztem meg a melóból...

Hannácska,Isten hozott ebben a csodaszép világban!!! :D :D :D
Anyucidnak,apucidnak,és bátyónak is sok boldogságot kívánok! :)

Alig várom a képeket!!! :D
Tudom,én a telhetetlen :lol: :lol:

Rólam: továbbra is semmi :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Lukácsnénak!
Sok boldogságot és örömet a kis Hannához!
:) :) :)
tündi786

Kahlan: engem is érdekel a kineziológia :)
írsz nekem (akár p.ü.-t) róla? :D

Köszi :)

Sajti: de jó Téged is itt látni!! :)
Igen,a mi gólyáink is csodaszépek voltak,sose láttam még őket ilyen közelről. :D
Vendég

megint eltűnt mindenki,ahogy megérkeztem :lol: :lol: :lol: :lol:

mostanában nem nagyon tudok majd becsatlakozni :?
Vendég

Sziasztok!

Hát tudtam, hogy ide kell jönni, ha jót akarok nevetni, mert mindig van aki felvidit!

Sajti: szóval kajácskával raktad tele a pocakot ha más nincs. Egészségedre, de kivánom, hogy kislakó is legyen benne minél hamarabb.

Eszter: neked pedig igazán nagyon szorítok, hogy a jégovi kinyisson és felolvadjon/ébredjen, hajrá!

Breki: majd lesz rólad is hir, kicsit légy türelmes, de kivánom minél előbb legyen esemény!

Bocsika: most nem tudom követni, ki következik legközelebb szüléssel? Hol van ez a táblicsku?

Remélem Hanna baba azóta jóllakott és anyuka mellett készül élete első éjjelére! Hagyd a mamát is pihenni, van mit neki! Várjuk a szépséges hercegnői fotókat!

Woody, Kubu: tőletek is jöhetnek képek

Ja Ildi tőled is várom, aztán teszem fel!!

Az én madárkám messzire repült, nem tudom haza látogat-e. Nem ugy nézi ki sajna. Lenne nagy családi esemény, de ugy néz ki ezt a helye kihagyja az utazásból, de vajon meddig? És meddig bírom én ezt??

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak! Fel a fejjel egyszer biztos rájön, hogy haza kell jönnie!!!! :idea:

Csajok!
Nektek is csípett a Gonal? Nekem bepirosodik, csíp, aztán kb 1-2 óra múlva eltűnik!!! Mármint a pír! :D
gigibp

Kispatak: nagyon remélem,hogy a kismadárkád visszatér Hozzád hamar,amint ráeszmél,mekkora baromságot csinál!!! (((((((()))))))))

Tudom én,hogy hamar lesznek események körülöttem is,csak ezek a nagyon-munkás napok kiborítanak :?
Jó volt pocaksimizve itthon várakozni :)

Macskusz: nagyon sokat gondolok Rátok,bízom a Jósitenben,hogy mindkét gyönyörűséget ezen a szép világon szeretné látni, tökéletes egészségben,egy boldog családban!! :)
Vendég

Kispatak,
kedves, nagyon hiányzik neked csavargó csemetéd látom!
Teljes szívből kívánom higy hamarosan hazafelé vegye az útját!!!

És hogy hogyan néz ki most a sorrend?
Itt a tábli:
BABAÁLMOK

Eszter,
hétfőre millió drukk a kis eszkimónak!!!
És köszi a Macs-híreket!
Kitartást a kislánynak, és pozitív híreket mindannyiójuknak!

Kép
judit0713

Gigi,
nekem a cetrotide-del volt hasonló élményem, de amikor a 2-3. adagot toltam, akkor már egyre kevésbé voltak heves reakciók.

Kép
judit0713

Gigi: nekem is volt ilyen az első 2-3 alkalommal,aztán többet nem.
Azt szerettük "legjobban" szúrni,mert gyors és fájdalommentes,és könnyű maga a beszúrás is :)
Vendég

Következő születések a várható időpontok szerint:
Babe3
Janka78
Muzsi
Vayacon
Navared
Rodina
Vörösmacska
Pancsi
Mako
Mieza

:D :D :D :D

Eszter: Kéretik folytatni a sort!!! :D :D :D
Nagyon drukkolok hétfőn,és onnantól kezdve :D
Vendég

Mieza után is megvan már a következő, hiszen ott van Kpn pocijában a csodababa :)
Csak azt várom, hogy jelezze kezében a kiskönyv és áttehetem a kismamáink táborába!!!

Kép
judit0713

Judit,
fej fej mellett haladunk, mindenben picit előttem jársz. :-) :-)
a házassági évfordulónk nekünk is közeleg, milyen szupi ajándék lenne nektek is, nekünk is egy-egy pozitív teszt. :-)
én most kicsit hullámvölgyben vagyok gondolatilag, az inszem miatt úgy néz ki az idei nyaralás is elmarad, nade majd összekapom magam.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: igazad van, Kpn-ről megfeledkeztem,csak a Babaálmok tartalmát írtam ki... :roll: :roll:

De utána is be lehet csatlakozni :D
Vendég

Babe-ről tud valaki?
ahogy látom maholnap szül. vagy a mostani frontok miatt már lehet hogy kezében is a baba! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
benn van az álmokban, az inszemesek között :wink:

Zsuzsó,
ne búsulj, egy babóca ennyit megér! Na és persze ősszel is lehet még utazni, akkor már úgyis otthon ülünk majd a pocinkat simizgetve :wink:
Mi tavaly szeptember közepén-végén volutunk nászúton, 10 nap motorral bejártuk fél Magyarországot és csak egyszer áztunk meg!

Kép
judit0713

Lehet,de én csak a kismama címkével ellátottakat írtam ki :lol: :lol:
Vendég

Hát remélem karácsonykor már annyian leszünk ott, hogy nem győzöd írni :lol:

Kép
judit0713

Itt a Matisz Klinika (egyenlőre) nyugalmazott vezetőasszonya beszél kedves lányok. Távollétemben kineveztem Matyó(hímzés) Mihályt feladataim ellátására :lol:

Na de most komolyan, üdv Hannának ezen a szép új világon!

Macsnak hatalmas drukkjaim továbbra is (((((((((()))))))))

Eszter, mind a fagyira fogunk gondolni hétfőn reggel, ezt ígérhetem 8)

Nálunk egyenlőre minden ok, hétfőn találkoztunk legutóbb babbal, aki akkor 9 hetes volt és 22.6 mm 8) 8) 8)
kpn

Judit,
persze tudom hogy megéri, csak nagyon ránk fért volna egy kis igazi pihi, nagyon nehéz év van mögöttünk és nagyon fáradtak vagyunk mindketten. :-(
a szabim meg sajna fixen szept 6-tól két hét, nem tudom későbbre tenni. :-( hát legalább nyugodtan pihenhetek otthon inszem előtt, után otthon...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kpn,
szuper hogy a csodababátokkal minden oké. :-D
ti indítottátok el újra a sikerszériát, ami remélem folytatódik is. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

jajj velem lesz tele ma az oldal?! :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Üdvözlet Hanna babának! Sok-sok boldogságot, rózsaszín álomvilágot pihe puha felhőkkel! :D

Macseknak mennek a drukkok, használni fog az infúzió, tudom, érzem!

Eszter, akkor már csak 2 nap és pocakban a baba. :D Gondolok rátok hétfőn.

Béka, ahogy most kinéz, neked hamarabb lesz második lombik, mint nekem első. :( Fognak még itt pörögni az események, ne aggódj. :wink:

Kpn, akkor már hamarosan kapod a kiskönyvet is! :D
aktucs

Sziasztok!

Lukácsnénak hatalmas gratula Hanna baba születéséhez. Jó egészséget, sok-sok boldogságot ja és persze tejcsikét kívánok!!!!

Macs!
Mennek a drukkok. Remélem minden rendben lesz a babácskáiddal! Eszternek köszi az infót!!!!

Eszter!
Holnapra mennek a drukkok! Hajrá jégovisok!!!!

Kpn!
Gratulálok a csodababához! Vigyázz nagyon rá!

Sajti!
Szóval itt voltál a szomszédunkba. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!

Kispatak!
Küldök majd át neked képeket csak először átkellene másolni a gépre, de ma megpróbálkozok vele.

Zsuzsó!
Szóval Te is holnap mész. Mennek a drukkok Neked is!
Reméllem hamarosan jó sok kismamink lezs.

Lili manóm most úgy gondolta, hogy elég volt az alvásból és több mint 1 órája nem hajlandó alukálni. Kezdek kicsit zombi lenni. Egyébként jól vagyunk. Hízik a manó, de nagyon, már 3 kg 73 dkg.
Puszantás mindenkinek.

gyoreneildi

Napsugaras
Kép
:lol: !!!! :lol:

Kispatak:
Ezek a madárkák ilyen röppenősek, de bízzunk benne, hogy visszatér a szülői fészekbe. :)

Gigi:
Nekem is Cetrotide volt amitől picit bepirult a hasam és kissé csípett a beadáskor, de nem volt világvége, hamar elmúlt.

Zsuzsó:
Mit nem adnék, hogy már nálam is eksön legyen! Le se tojnám, hogy elillan a nyaralás! :lol:
Majd ha már befúrta mgát a bébitek a pociba és jól berendezkedett, mehettek még pihenni, akár hétvégéken is arra a két napra. Néha egy kis környezetváltoozás, városlátogatás, vagy wellnyessz is jól jön. Talán lesz még idén vmi ünnep miatti hosszú 7vége is... Mi már min.5-6 éve nem voltunk "igazán" nyaralni, kb. amióta meddőségizünk. Folyron volt vmi történés amiért még, v. már nem lehett elmenni külföldre, v. ithon hosszabb távra. Értem én, hogy most picit lógatod az orrod, de tessék gyorsan felpiszkálni szaros piszkavassal és büszkének lenni, hogy mindjárt inszem és új remény a láthatáron! :)
El sem hiszed mennyire szorítok nektek!!! :D

KPN:
"Matyó(hímzés) Mihály" :lol: Nagyon jó!!! Én is ezt írtam először, de átszerkesztettem matyótlanra, nehogy kedves matyóföldi kismaminkat megsértsem. :wink:
Váááóóóó! Mekkora a gyerkőcötök! Lassan lehet öltöztetni! :D :wink: De szépen fejlődik! :)

Csutka:
Olyan nehéz a várakozás, tudom... :cry: Sajna volt/van benne részem.
Szoktam mondani, hoggy a várakozás nagy tanító.
Addig is itt vagyunk egymásnak és jól fenékbebillegetjük a másikat, vagy agyonvígasztaljuk, mikor-mire van éppen szükség. :)

Ildi:
Tényleg, most vettem észre! Ha én ezt tudom... Meglestelek volna titeket 5 percre, ha nem baj. Még át is mentünk vmiért Szolnokon...
Annyira tündéri a picikétek, aki tényleg csodásan növekszik! Remélem lassacskán kipihenheted magad. :)

Woody:
Jut eszembe! Tibabátok már nem cseréli össze az éjjelt és a nappalt? Ugye nála volt ilyen huncut üzemmód?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Aktucs: háááát,ahogy a jelenlegi anyagi helyzetünk áll,nem biztos :?
Párom az eddigi fizujának a harmadát hozta haza,amit kipótoltam minden hónapban a félretett pénzből :?
így az lecsökkent,már nincs egy lombikra való sem :(

úgyhogy ha össze tudjuk gyűjteni addig (2 hónapunk van rá kereken),akkor indulhat...
Vendég

Szépséges jóreggelt mindenkinek!

Breki,
ne csüggedj, csak koncentrálj erősen a célra!!!!
Tudod, a többit azt intézi a Sors, Univerum, Isten...(mindenkinek a saját hite szerint behelyettesítendő)

Sajti,
nektek is lehet hamarosan eksön, mert a ciszták lemondanak ha meglátják a cisztaűzőimet :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán még a végén együtt mentek majd kezdődő pocival Zsuzsóékkal pihizni!
Mondjuk akár hozzánk is lehet ám jönni, van vendégszoba sőőőőőt vendégszeretet is :wink:
De komolyan, ha bárki szívesen töltene párocskájával pár napot a Dunakanyarban, nosza!

Zsuzsó,
egy kis meglepi pihi-hétvége apának házassági évfordulóra? :wink:

Ildi,
szépen nő a kislányotok!
Sajna az alvás már csak ilyen, ők könnyen vannak, megtehetik egész nap :lol:

Jövök még, csak apa követeli a gépet!

Kép
judit0713

'reggelt!

Vmelyik éjszaka (tán tegnap előtt) Babe-bel álmodtam, úh. nem kizárt, h. már kezében a kisfiú! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, Sajti doktornő,
annyira rendik vagytok hogy itt vigasztaltok a nyaralás miatt, tudom én az eszemmel hogy oda se neki nyaralás, ha baba van a láthatáron...
férjem is azt mondja hogy megyünk majd pocakkal, mondjuk a házassági évfordulón. :-)
úgyhogy be is fejezem a nyígást és irány tovább babáról álmodozás.

Kisbéka,
nagyon drukkolok nektek, hogy a fránya pénz miatt semmiképp ne kelljen halasztani, két hónap ebből a szempontból még hosszú idő!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nava,
hogy álltok a vassal? lehet tudni hogy hány alkalommal kell menned? vagy mindig újra vérvétel és az alapján döntenek?
Vaya-ról tudsz valamit? teljesen eltűnt innen, de ha jól emlékszem ti nagyjából egyidősek vagytok. mármint a babák. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Szóval szépen elszállt amit irtam.

Köszönöm a sok vigasztalást, remélem a fészekhagyóm csak megtalálja még a szülői fészket és nem örökre távozott belőle. Vannak költöző madárkák, legalább azokhoz tartozna.

Táblicskut megnéztem, novemberre igazi babaeső várható! Nagyon várjuk őket!

Tudjátok ki maradt ki belőle: Nellike, tavaly szült ikreket.

Breki: remélem pénzecske is áll a házhoz és apa jobban fog keresni. Nekem is jó lenne már valami, de sehol semmi.

Kubu, Woody, Lukácsné: képeket továbbra is várunk, Ildi nyugodtan küldjen és pakolom őket fel

Eszter: megadrukk holnapra. Macsnak meg kitartás, babák még maradjanak benn szépen egy pár hetet egészségben. Aztán dajkáljuk őket, ha jelképesen is.

kpn. jó talit a kis csodalakóddal, pocaksimi neki és minden kismaminknak.

Babácskáknak dajkálás, várakozóknak meg minél rövidebb sóhajtást

üdv kispatak
Vendég

Szerintetek nem jelent ez valamit?

2x egymás után laptető!?

Küldök belőle mindenkinek, de egy kicsit magamnak is megtartok belőle.

Elosztjuk igazságosan sokfelé ok-s?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?