Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi megint laptetőn vagy. :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Amíg megnézed tartok 1 cigiszünetet. :oops: :D

Kép
Kép
szilvancska

Na,megküzdöttem a Picibabával...nem emlékeztem,hogy már regisztráltam azon az oldalon és meglepődtem,amikor közölte,hogy ezt a felhasználónevet és e-mail címet már használja valaki. :oops:

Van egy-két aranyos háttér vagy sablon vagy mi a manó...főleg az egyik macis tetszik,azt lehet,hogy ki is nyomtatom. :lol:

piki

Sziasztok!

Szilvi ne aggódj, ha néha nem lenne munkám, már én se nagyon bírnám.
Én is jövő szeptembertől szeretném bölcsi adni Zsocát, remélem még lesz hely :D

Zsuzsi

Kép
zsukka75

Szilvi,kubai szivart szívsz? :lol: :lol: :lol:
Vagy valami 120ast? :lol: :lol: :lol:

Megyek akkor,kicsit szétnézek a teszveszen a babacuccok között.
Állítólag a legközelebbi hidegfront után már nem is lesz újra meleg,jön az ősz... :(
Meg fog fagyni a gyerekem. :shock: :lol:

piki

Atyaúristen! Itt aztán zajlik ám az élet, ha eltűnök egy kis időre :P :P :P

Evés: nálam anno Laura a répát csak a bolti bébiételben ette meg, a céklát viszont imádta, nem győztem neki főzni.
Az is megtörtént, h. otthagytam Laurát anyuméknál és amikor a leányzó könnyített magán, anyum sírva hívott fel, h. vmit elszúrt Lauránál, mert véres a kakija. Először én is megijedtem, gyorsan rohantam haza és akkor esett le, hogy nem véres volt, hanem a sok cékla elszínezte :) :oops: :oops:
A spenótot viszont utálta és utálja a mai napig. Akárcsak én :P

Nyaklánc: sajnos nagyon rossz "tapasztalatom" van: az egyik ismerősömnek a gyerkőce majdnem megfulladt tőle :( úgyhogy én nem teszem fel Pannára sem.

Anna: kocsi helyzet ismerős, nekünk 150 ezret kellett rákölteni, miután elvittük levizsgáztatni.

Marcsi! Ha segít én a bébiitalokat mindig a két evés között adtam Laurának, amikor úgy láttam, h. szomjas, akkor azzal itattam. De eleinte mindig felesben adtam forralt vízzel vagy babavízzel, h. annyira ne szokjon rá.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Na, ezt jól elküldtem, mikor még be sem fejeztem.
Szóval egy idő után már Laura nem is akarta meginni a sima vizet, csak úgy bírtam rászoktatni, hogy azt mondtam neki, h. abban nagyon sok vitamin van, és a mai napig is vitaminosnak hívja a vizet :)

Nekem még szerencsére nem jött meg, de nem is hiányzik :roll: :roll:

Szilvi! Teljesen egyetértek veled, és nem leszek megkövezve.

Marcsi! Ha te annak érzed magad, akkor én mit szóljak? De lehet, hgoy már nem is tudok rendesen beszélni, csak da-da-da-dadogni :P :shock: :oops: :shock: :roll:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Cigi, hát az engem nem érint, mert nem dohányzom, pedig a családban rajtam kívül mindenki szívja és elég tetemes mennyiséget.

Jaj, megvolt a maratoni szülői, majdnem kétórás volt.
Szerencsére az ovónénik nagyon szimpik, van egy fiatal és egy idősebb. Vegyes csoport lesz, 30-an lesznek egy csoportban.
Kicsit meglepődtek, amikor Pannát is vittem magammal, de anyum már ment dolgozni, anyósra meg ugyebár nem hagyom Pannát. Nagyon jól viselkedett, bár néha-néha belesikított egyet-egyet, de szerencsére mindenki jól fogadta.

Elég sok mindent kell beszerezni, úgyh. holnap és a hétvégé arra fog rámenni.
Azon viszont meglepődtem, amikor feltették a kérdést, h. akkor ki akarja már szept. 1-én vinni a gyerkőcöt oviba? Én azt hittem, h. mindenkinek akkor kötelező, de a 12 újból csak 5-en jelentkeztünk. Úgyh. szept. 1-n 8-ra megyek a két gyerkőccel oviba. Mondtam, h. Pannát is vinni fogom, mert nem tudom itthon hagyni, bár férjem itthon van, de még mindig kerítésezik. Egy szót nem szóltak, mondták, h. nyugodtan vigyem. Csak még a 9-es evéssel vagyok gondban, hogyan fogom megoldani. De szerintem addig kimegyek az öltözőbe és ott fogom megszoptatni. Remélem, h. megengedik, ezt elfelejtettem megkérdezni :oops: :shock:

Látod, Marcsi, így 35 felett már mindent fel kellene írnom, mert elfelejtek :evil:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Ja, holnap meg megyünk a bölcsibe elköszönni a dadusoktól, így még két csokor virágot is be kell reggel szerezni, úgyhogy holnap megint jövés-menésben leszünk.

De most már tényleg eldugulok, további szép estét mindenkinek.

Andi

Kép

Kép
denesandi

A borostyánláncot minden babás ismerősöm dícséri,rosszat eddig nem hallottam...remélem,nem történik semmi ilyesmi,ahhoz elég rövid,hogy nagyon ne tudjon beakadni semmibe,Panka nem foglalkozik vele,nem macerálja...na,most bogarat ültettél a fülembe... :?

Amúgy nem hiszem,hogy idősebb vagy nálam,Andi,de most megyek és megnézem az iwiwen. :lol:

piki

Andi, én pont ezért írok fel már mindent :)

Zsuzsi

Kép
zsukka75

Ja,közben te megelőztél...bocs,akkor tényleg egy hangyapöccsel fiatalabb vagyok. :oops: :lol:
Laura biztos nagyon várja már az ovit. :lol:

Nagyon édes cuccokat találtam a csajszinak,párra licitálunk,remélem,összejön.

piki

Én is már kezdem nézni a teszveszt, hátha összejönnek jó kis cuccok.
tavaly Laurának egy ruhacsomagot vettem télire, 5000 pénzért és minden jó volt és rá és minőségben is.
Szerencsére van itt a közelben egy gyerekturis bolt, ahol mindig van mindenféle ruha és még alkudni is lehet a csajjal, ha többet veszek. Lehet, h. most Laurát onnan fogom felruházni.
Meg a sárkány centerbe szoktunk elmenni vásárolni, mert ott is ki lehet fogni jó cuccokat.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Marcsi! Szóban már várja Laura az ovit, de szerintem majd csak szerdán esik le neki a tantusz, h. már nincsenek ott a játszópajtásai, hanem teljesen új gyerekek közé kerül. Remélem, h. ezt is olyan simán veszi, mint a bölcsit annak idején.

Már mondogatjuk neki, h. holnap megy utoljára, és akkor el kell köszönnie a többiektől és h. nem fognak már találkozni, és ő mondja is, hogy igen, mindent megcsinál, de nem tudom mennyire tudja a kis agyával ezt ténylegesen felfogni.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Én is ruhacsomagokat néztem,jó kis márkás,minőségi rucik vannak-potom pénzért.
Engem nem zavar,hogy használt,addig,amíg nincs nagyon leharcolva. :oops:

piki

De most már tényleg dugulok, mert vár az esti szertartás: megyek fejni.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Engem sem zavar, h. használt rucikban járnak a lyányok. Laurának alig vettünk vmi újat. De azért egyet-egyet vettünk, ha olyan helyre mentünk, hogy azért ne nézzenek már ki minket.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Andi,valamennyit már tutira ért,lassan 4 éves lesz és amiket eddig írtál,azok alapján nagyon kis értelmes leányzó.

piki

Tényleg dugulok :P :P :P :P :P :shock: :shock:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Ez így nem ér :roll: :roll:

Igen, értelmes lány Laura, néha már túl értelmesnek is tartom.
Különösebben nem izgatom magam, hogy mi lesz szerdán. Majd csak lesz vhogy. Csak majd még a napjaimat kell átprogramoznom, h. mit mikor kell csinálnom, mert ugyebár fél 1-re kell Lauráért menni, nincs már egész napos szabadidő.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Andi,ügyesen megoldod,ahogy eddig is minden mást! :lol:

Zsuzsi,megnéztem iwiwen a képeid,Zsoca-manó annyira édes kiskölyök! :lol: :lol: :lol:
Tényleg kell nekem is egy kisfiú még. :oops: :oops: :lol:

piki

Most már tényleg húzok én is,mert majd csak pislogni fogok hajnalban,mikor Panka elkezd szólongatni... :roll:

piki

Sziasztok!

Megvolt a sógi látogatás, kapott rengeteg mindent, nadrágot, felsőt, játékot vagy 3 fajtát a kis szentem :)

Marcsi én nem adok neki sűrűn, álltalában amikor kap akkor felkelés után reggel, hátha kakál tőle meg tök jól esik neki és utána 30 perc múlva jön a szopi.

Nem szokik rá, mert az én lányom víz mániás mint én, nagyon szereti a vizet :D

Cumisüvegből adom neki.

Puszika

Kép
Vendég

általában

Kép
Vendég

Vagyok csak közben fürdettem,mer hisztikriszti volt a gyerek,de már a hajamat téptem majdnem. :x :x

Na most meg mindenki lelépett! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
szilvancska

Marcsi én ma élőben is láttam Zsocát, és nagyon kis cukker kispasi! :P :D

Én még ruhát nem nagyon vettem teszveszen meg vaterán, de 2 terhes gatyót meg 1 terhes szoknytát, az egyik gatyóval viszont nem voltam megelégedve.

Akkor én is nézek vmi ruhát Makinak ha már mindenki itthagyott. :)

Kép
Kép
szilvancska

A Tescoban 2 hosszú body 850.- vettem is kettőt Makinak. :)
De persze megint több választék volt a kislányoknak, lepkés,virágos.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska

Barni is kelt ma hajnalban fél 5-kor,én meg 2-kor feküdtem le, marha jó volt. :? Azt sem tudtam hirtelen h álmodom vagy sem. :)

Na megyek én is,egyedül nem igazán jó beszélgetni. Meg amúgy sem vagyok most olyan jóban magammal. :lol: :lol: :lol:

jóéjt

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Szilvi átérzem a nem alvásod, mert én ma egész éjjel nem aludtam semmit. 1 óta fent vagyok, pedig már hulla fáradt vagyok. Nem tudom milyen lesz a napom, mert Jázmin nem alszik szinte semmit. Annyira megvan, hogy görcsöl a hasam, nagyon rosszul vagyok, szinte úgy folyik mint a csapból :S

Kép
Vendég

Ja és Jázmin persze csak 1szer kelt fel, ami sosem volt, amikor én nem tudok aludni!

Kép
Vendég

Lányok,lányok... :( Ma akkor nehéz nap lesz...
Anna,főleg neked... :(

Panka is kelt szokás szerint fél5kor,apja etette :lol: ,aztán lerakta,amíg kiment elmosni a cumisüveget stb.
Mire bejött,Panci elaludt. :lol: Ami csak azért nagy szám nekünk,mert szinte mindig altatni kell és csak hason tud elaludni,most meg a hátán feküdt.Nagyon édesen elbeszélgetett magában,egyre halkabban,aztán egyszer csak csend lett...hát,ez nem fordul sűrűn elő nálunk. :lol: :lol: :lol:

piki

A teszvesz/vatera nekünk eddig még mindig bejött és iszonyat sok pénzt spóroltunk meg így.
Pankának minden cucca onnan van:kiságy,pelenkázó,pihenőszék,hinta,babakocsik,kenguru, cumisüveg és még sorolhatnám napestig.És ebből nagyon sok a zsír új,nem használt egyáltalán,bontatlan gyári csomagos.

piki

Már megint szófosásotok van, szerencsére, csak nem győzöm követni.
Sajna amióta Szabika megint teljes iramban dolgozik, kevesebbet tudok jönni, mert nyafi kisasszony nem bír ki 5 percet nélkülem.

Nemrég jöttünk meg baabaúszásról, megint nagyon élvezte, most meg húzza a lóbőrt. :lol:

Fanniék, meg Esztiék nem nyralnak vhol? Mintha erről szó lett volna...

Nekünk is kell őszi ruhákat beszerezni, bár megmondom őszintén, várom a keresztelőt, mert leosztom a lapokat a családban :lol: :lol: , vagy vásárlási utalványt kérek, így megint megússzuk remélem, olcsón :lol:

Anna, remélem, már jobban vagy, esetleg kérdezz meg vmi dokit, hátha van vmi erősebb, hatásosabb gyógyszer, amit bevehetsz. :roll:

Köszi Szilvi még egyszer és bőven ráér hétfőn a postázás. Még esetleg egy original Tommee Tippie cumit tudok felajánlani, igaz rózsaszín, de Eszti hozzá sem nyúlt még, ki sincs főzve, ha esetleg Neked vagy bárkinek kell, szívesen adom.

Andi, olyan szomorú, ahogy írtad, hogy Laurának el kell köszönnie a kispajtásoktól :cry: , egészen beleéltem magam az ő helyzetébe, nem irigylem a gyerekeket ilyenkor, megszokni az új környezetet, óvónéniket, gyerekeket. Nincs senki, aki ugyanabba az oviba menne?

Én majd csak 2 éves kora körül akarok dolgzni, de lehet 2,5 év lesz belőle. Majd meglátjuk :roll:

Cigi? Egyre többször álmodok vele és egyre többször érzem azt, hogy jó lenne rágyújtani, ha ideges vagyok... :oops: :cry: :twisted:

Én gyüömilevet csak akkor adok neki, ha a vasat adom, ugyanis abban kell feloldani 15 cseppet, egyébként 3 nap után én szoktam meginni a 3/4-ét, nem nagyon rajong érte Eszti, sem a vízért, elvan a tejcsivel.

További szép naapot!

Kép
ire81

Pancsoló kislány:

Kép

Kép
ire81

Sziasztok!

Kellemes langyos őszt szeretnék, hogy végre anélkül mehessek boltba, hogy Emivel teljesen összeizzadnánk. Már szinte a telet várom... Aztán majd télen meg sírok, hogy fázom :D

Emi 3-szor kel már 3 napja. Éjfél előtt egyszer, aztán a szokásos 4 órás kelés, meg 6kor is. És tegnap megpróbáltam csak inni adni neki, de nagyon hülyének nézett, hogy mit akarok, ő álomba akarja szopizni magát :)
Tudom, hogy a 6-os kelés nem vészes, de csak fél 8-kor szokott.
Remélem annak tudható be a dolog, hogy napokon belül kinnt lesz az első :roll: foga.
Na most meg felébredt, mi van ezzel a gyerekkel???

kaborka

De kis husi az Eszti!!!

kaborka

Jaj jó sokat irtatok alig bírom olvasni.
De igy legalább jó mert tudjuk mindenki jól van.

Marcsi: A nővéremék használtak borostyán láncot és a keresztfia is ők meg voltak elégedve vele.
nektek hogyan válik be minden esetre ha hall az ember valami rosszat elkezd gondolkodni.

Gréti most alszik 5-kor evett majd 9-kor kelt fel aztán a reggeli öltöztetés evés.közben a nagyot is rendeztem aztán nem sikerült elaludni gondoltam naivan még leugrunk a boltba . de olyan hisztis volt. :evil:
Hát nem könnyú grétivel babakocsi problémánk van ugye van a nagy babakocsink amiben fel lehet ültetni a kisasszony nem hajlandó benne elaludni útközben bármilyen fáradt akkor sem csak ha kiveszem és ölben elalszik és ugy rakom bele. van egy esernyős babakocsink csajok ha látnátok haza értünk bele raktam és már aludt is. Hát a hajam tépem komolyan mondom :twisted:

Az ivólével kapcsolatban Jocikával még ano mig meg nem kóstoltattam nagyon izlet neki a víz aztán mikor kapott fincsi barackot már nem értékelte.
Grétinek vizet iszik meg vettem teát granulátumosat ami gyógynövényes azt szoktam neki adni de éppen rakok csak bele egy picit.

Andi Nálunk 1-én kezdődik az ovi .
De mikor mi kezdtük az ovit mi nem mehetünk csak 8-án mert a kisfiam 7-én született.Míg a másik oviban már 1-én mehetett az is aki 24-én született.
arról nem is beszélve mikor kezdödött a nyári szünet megmondták junius 15 az utolsó nap amikor mehetnek azok a gyerekek oviba akiknek van otthon kistesó,.És ugye egyesek kivételek ez alól mert a mi csoportunkba például nem egy gyerek volt akinek otthon volt anyuka a picivel és még a héten is az oviban vannak.
Hát nem semmi.

Látom többen is nézelődtök lakás ugyileg .Hát mi is de egyenlőre még maradunk pedig már nagyon nem bírom.
Ma panasz napom van Ne haragudjatok :cry:

ugye már irtam hogy az alaltunk lévő lakást 3 hónapig ujitották fel . a nénike katasztrofa az ablak alatt kitalálta csinál virágos kertett még este 9-kor is kapálja azt a kemény beton földet nagyon pipa vagyok a lépi házban festi az asztalt akor kitalálta hogy a lomtalanitásból kukázott fábból csinál egy szekrényt a lakásába a vödreinek .És a lépcsőházban fürészel kalapál stb. a lépi ház ajtaját kiköti bejönnek a csövesek stb már lett szólva neki de semmi.akkor most valaki szétdobálta a fadarabjait az ablak alatt és nekem nekem állt hogy mondjam meg ki volt mert én tudom és hogy szóljak annak az illetőnek a lépcsőházba hogy pakolja össze.

Hát nem normális az öreglány komolyan mondom csajok kész kabaré a lépcsőház.
de legközelebb szolok neki hogy a fia csak a lakást vette neki meg nem az egész lépcsőházat.

Ne haragudjatok hogy panaszkodtam d e már kész vagyok.

ja és új ovonénit kapunk szeptember 1-től már a 3-at.
na megyek mert ma csak én rontom itt a levegőt.

KépKép
manojoco

Ja és ezek a gyerekek már elballagtak és szeptembertől isibe mennek. :D :D :D

KépKép
manojoco

Bea,csak panaszkodj nyugodtan,mi is azt csináljuk! :lol:
Nálatok se egyszerű az élet akkor. :roll: Érdekes módon szinte minden lakóközösségben van legalább egy valaki,aki a többiek agyára mászik. :twisted:

Borka,a szép őszt nagyon értékelném én is.A nagy meleget rühellem,a gyerek se bírja,de azért az se lenne jó,ha rögtön bejönne az esős,ködös szottyos idő... :roll:

Reni,Esztike nagyon édi! :lol: :lol: :lol: És látszik,hogy élvezi a vizet.
Panka most kicsit visszább vett,az utazás előtt őt se lehetett letenni vagy pár percre magára hagyni,mert rögtön reklamált,mióta hazajöttünk anyukámtól,jobb a helyzet,jobban eljátszogat és kevesebbet nyafizik.

Ma megcsináltam a céklát ebédre,nagyon bejött neki! :lol: A tegnapi spenóttól viszont olyan keményet kakilt,hogy diót lehetne törni vele...nem is gondoltam,hogy ennyire megfogja a székletét,pedig csak a spenót lehet a ludas,mert semmi más olyat nem evett. :roll:

piki

Fogzásnak nálunk még mindig nyoma sincs,viszont amióta a nyakában a lánc,nyugodtabb és mélyebben alszik.Meg többet is.
Bár ez lehet véletlen egybeesés is természetesen.
A láncocska ismertetőjében mondjuk benne van,hogy nyugtatólag hat a babákra,nem csak a fogzási kínokat enyhíti.Na,majd kiderül,ha már hosszabb ideje hordja.

piki

Sziasztok!

Bea meg tudlak érteni, mert mi is lakásban lakunk. Nem semmi emberek vannak.

Jaj Esztik, Esztike lány nagyon édes. Jaj kis husimanó :P

Jövő héten mentünk volna a nagyimhoz 100 km-re, hogy meglátogassuk, mert már nagyon régen voltam kb. 2 éve :S és most amikor menni akarok persze rosszul lett és így nem megyünk. Már csak az Ő halála hiányzik ide semmi más :S

Kép
Vendég

A másik a párom egy 2 évvel ezelőtti melóhelyéről kapott egy ajánlott levelet ( 3 hónapot volt ott), hogy kell a jövedelemigazolás+valami adólap, mert nem jó amit elküldött?????????????????????????????????Most ezt már nem értem.

Kép
Vendég

Ma is kelt Barnu 3/4 5-kor,és én megint 2-kor feküdtem le. :?
Reggel Bazsa etette fél 10-kor, aztán visszaaludtak, délben keltünk. :)

Nagyon kis cukimák Esztike! :D :D

Borka már én is várom, h kicsit lehűljön a levegő, ahhoz képest, h mára esőt mondott, jól bedurrantottak, hőség van. :evil:

A vizet Barni sem szereti, még mikor kisebb volt ivott, de akkor sem vitte túlzásba. Most meg csak húzza a száját és fintorog.
Én gyümilevet akkor adtam mikor kezdtük a h.tápit, szokja az ízeket, azóta nem kapott.
Ma ebédre bevert 40 ml szilva-almát (üvegeset) remélem meghajtja kicsit a szilva,nem volt csomag már 2 napja, utána még 125 ml tápit. :lol:

Barni ma megint levert 1 jó nagy hisztit, nem tudom h az ínye fájt, vagy a hasa a szilvától, vagy h jön a hidegfront, de én már nem bírom! :( Most szerencsére alszik.

Anna kiszúr veletek a sors de nagyon. :( :(
Remélem a Nagyid jobban lesz, szerintem csak a melegtől lehetett rosszul, az idősek és a babák sem viselik jól. :?

Kép
Kép
szilvancska

Sikerült képet beállítanom,de egy másik programmal.

És még laptető is!
Végre vmi jó is van ebben a napban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?