Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,akit érdekel,és nem szereti Neten nézni:

az Örs vezér téren (Árkádban) levő Média Marktban láttam a Titkot dvd-n!!! :D :D :D :D

Nekem mondjuk megfelelt könyvben is,de Rátok gondoltam,mikor megláttam :)

Alkalmazza mindenki -jól írja Judit :)
Maccsnak,a kisbébiknek,és nekünk is mind szükségünk van rá! :D
Vendég

Carla,
lapar eredményt sajnálom, DE én úgy vetttem észre, hogy ők lombikban igazán profik!
Szóval fej a fejjel, érkezik majd Sajti gólyája!
Ilyenkor már nem kell olyan sokat várni a konzira, simán sanszos a köv. ciklus :wink:
Sajna az előadás kötelező :? Készülj fel, rengeteg statisztikát, mellékhatást, stb. fogsz hallani, DE látod, mindezek ellenére mindannyian bizakodva itt vagyunk!

Csajok,
tegnap értünk haza a nyaralásból, erre mára a két gyerekkel együtt ágynakestem :? Még jó hogy szabin vagyok hétfőig. Láz, végtagfájdalom, fejfájás (ők hánytak is). Valakinek tippje hogy mitől lehet???

Kép
judit0713

Judit: az a durva,hogy én résztvettem júniusban a kötelező előadáson,persze nem jegyezték le,hogy ki volt ott,és ki nem,Sz tartotta,és mikor eljöttünk,akkor jutott eszembe,hogy SEMMI nem hangzott el mellékhatásokról,a statisztikát is csak 1-2 szám erejéig érintettük... :?

Úgyhogy én a mai napig nem tudom,mi mindent okozhatnak a szurik,max sejthetem... :shock:
Vendég

Judit: köszönöm a bíztatást, fel voltam készülve erre a végeredményre is. Én nem annyira, apjuk jobban kibukott, de már helyreigazítottam a kis lelkét :D
Hát igen pont ezt a sok száraz tényfeltárósdit akartam megúszni, de ezek szerint nem lehet :cry:
(Egyszerűbb lenne,ha adnának valami prospektust)
Mi is bizakodunk, tudom hogy sikerülni fog:)
(Mondjuk Z ügynök az eddigi vizsgálatok alapján azt mondta, hogy nagyon jók az esélyek, mert minden más ok, tehát úgy fogom fel, hogy jönne a mi kis babónk, csak egyszerűen "mechanikai" okokból nem tudott eddig, utat kell neki adni:)

Jó, hogy nem nyaralás alatt jött ez a nyavaja, nem tudom mi lehet, de azért igyatok sok folyadékot, az sosem árthat:)

Woody: Lili baba nagyon jól illik ebbe a hintába! Nagyon tetszik nekünk!
carla1227

Szerencsétek volt!
Nekünk Ú tartotta, totál letaglózva jöttünk ki, erősen gondolkodtunk, hogy nekivágjunk-e a dolognak!
Durva számokat mondott, ezerszer hagsúlyozta a kor jelentőségét (az istenért, hát tehetünk róla, hogy csak most, 39 évesen találkoztunk???), szóval gáz volt :roll:
De itt vagyunk, és hamarosan megyek vissza a fagyibabákért, akik Macséhoz hasonlóan gyönyörű vegyespárosként érkeznek majd családunkba :idea:

Mellesleg aláírni nekünk sem kellett semmit, csak a lombikos papíron volt egy nyilatkozat arról hogy meghallgattuk.

Kép
judit0713

Carla: nagyon aranyos vagy,hogy Te is egyetértesz velem a balatoni szüléssel kapcsolatban :D :D :D

egyre többen alátámasztjátok,hogy jó ötlet :)

Ne aggódj a lombik miatt,nekem is csak az lehet,pedig mikor voltam vizsgálaton,még átjárható voltam mindkét oldalon...

Én örültem a lombiknak,inkább ezt akartam,mert az inszem nekem ugyanazt jelentette szinte,mint ha spontán lenne,és hát az nem jött össze 4,5 évig.
Így meg közvetlenül a méhedbe helyezik a babát,így tuti,hogy ott van,és megfogant,hisz látták a lombikban,így csak a megtapadás a dolga :)
Vendég

Carla:Csak előre, akkor mostmár hajrá lombik!! Gyógyszer szakértelem: hát tudod, a rutin.... de Te is az leszel pikk-pakk..bár sokáig nem lesz rá szükséged!!!!!!..... Mostmár, hogy így alakult, ne rágódj azon hogy nem járhatóak át... Rá se ránts.... ez akár lehetna a birka team új jelszava is!!!! :))))))))))

Juditkám: Neked/Nektek jobbulást... szerintem vegyük úgy, hogy mi itt "kint" megéljük a betegségeket... és Macsiékat akkor elkerüli innentől minden rossz.. MOndjuk én kezdtem a múltheti kehességgel, akkor ugye húúú csajok, nem emlékszem ki írta már, hogy benyeltek valami hasmasrost a múlt héten.. most Ti Juditkám...
Hát én akár 2 hét kehességet is bevállalok, csak Macsiéknak segítsen az infúziós cucc és a Kiscicák bent maradjanak és egészségesek legyenek!!!!!!!!!! Ezt kívánom tiszta szívemből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szomszédokat még nem jártuk körbe, mert elég későn értünk a héten minden nap haza, de ami késik nem múlik, ugyanis hétfőn is volt egy telefon a szomszédos lakópark biztonsági szolgálatától, délután, hogy befogták a macskánkat!!! :) csóri állat lehetett hallani, hogy a háttérben nyervog, a férjem meg már a frász tördelte, mert ugye a mienk időközben meglett és bezárva otthon a lakásban.. erre jön ez a telefon, mhelyre neki... na lényeg hogy nem a mienk volt, csak egy hasonló cicc..
Engem meg ma hívottt egy pár lh-zal odébb lakó szomszéd, hogy ugyanarra fele, ahol a hétfői cicc befogás volt, látták a mienket most.. de mondtam nekik is hogy megvan a Milike, az csak egy hasonló...
Persze nekünk a lakásban be van állítva egy kamera, amit netről el tudunk bárhonnan érni, egyből néztük, hogy macska otthon van-e, szerencsére látszott, hogy igen.. :)
andrea-1

Ja Carla, még annyit, hogy mi azt az ominózus előadást elkummantottuk... a kedd 2 óra nekünk nagyon nem játszik...
andrea-1

Teljesen egyetértek Brekivel!
Én totál kiakadtam, hogy eljátszattak velünk két inszemet meg egy termináltat, úgy, hogy apa eredményei végig éppen csak az inszem alsó határát súrolták, és hát ugye a korunk...
De aztán kiharcoltam S-nél hogy lombik legyen...nem sikerült ugyan az első, de én ezt főleg lelki okoknak tudom be: mivel három babót kaptunk vissza, akkora para volt bennem hogy nehogy három legyen, hogy így egy sem sikerült :cry:
De most kettőt kapok, ami nekem nagyon szimpi, hiszen mióta gyermeket tervezünk kimondva-komondatlanul ikrekre vágyunk mindketten :oops:
Tehát ők lesznek a mi kicsikéink!!!

Kép
judit0713

Andi,
nagyon ügyesek voltatok!
Látod, ez nekem eszembe se jutott! De tényleg, hiszen elég egy dátumot megjegyezni amikor van ea, aztán majd azt írni a lombikos papírra és kész!
Carla,
ez tuti ötlet, így nem leszel para feleslegesen!

Kép
judit0713

Béku: én ugyanígy gondolom az inszemet. Ha már...akkor én is jobban örülök ennek, valahogy biztosabbnak érzem.

Andi: köszi:)
Most legalább az egész környék figyel a cicátokra, így még egyszer nem fog megismétlődni:) csak most meg jönnek a téves riasztások:(

Én is arra gondoltam, hogy ha úgysem kell aláírni semmit ezen az előadáson, akkor szépen beírjuk a lombikos nyilatkozatba hogy iiigen, végighallgattuk...na még ezen agyalok, mert azért elég beszari vagyok, de nekünk sem jó sehogysem ez a kedd 2óra...

Judit: sztem én is kattogtam volna 3 visszakapott babával, a 2 tökéletes lesz, egyeztettem "Sajti gólyátokkal":)
carla1227

Macsek, szívből szorítok Nektek, próbálj meg pozitív lenni!

Carla, nálam ugyanez van...csak még a lapar előtt állok...
Vendég

Kahlan: azért akkor még van remény, ha pici is...bár az én nődokim, mikor meglátta a HSG eredményt, nem nagyon lelkesített, sőt...most műtét után meg úgy jött be hozzám: hát igen, úgy van, ahogy beszéltük, IVF...:(szóval ő pl. totál nem adott rá sanszot:(
Meg ha azt nézzük, megvan az ok, miért nem sikerül 3 éve minden próbálkozás ellenére...legalább biztosat tudunk. Mikor lesz a laparod?
carla1227

Nekem se volt jó a kedd 2 óra,aztán véletlenül az egyik keddem szabad lett,és férjem is ráért,így fogtuk magunkat,és elsasszéztunk bmc-be :D

én nem mertem megkockáztatni,hogy rájönnek,hogy nem voltunk ott,gondoltam alá kell írni valamit...

de amilyen a miénk volt,nem veszítettünk volna semmit,ha nem megyünk.
Érdekes dolgokat mesélt Sz,de mint "felvilágosítás" a mellékhatásokról nem igazán ért sokat... :?

Bár az tetszett,hogy ő tartotta :)

Judit: az kell csak,hogy légy magabiztos a 2 babóval kapcsolatban,és akkor sikerülni fog.
Ha már egyet nem akarsz a beültetettek közül,nagy esély van rá,hogy a többi sem marad meg.
Bízd rá magad a sorsra,úgyis úgy intézi majd,hogy Nektek jó legyen! :)

Én is tartanék a 3-tól,de nekem mondjuk annyit nem ültetnek be,csak 2-t,de ha az megmarad,boldog leszek :)
Vendég

Igen, pontosan így jártam!
De most nagyon várom mindkettőt vissza!

Kép
judit0713

Judit: így lesz,ez nem kérdés :)

mikor kapod vissza őket?

Kár,hogy nekünk nincs fagyibaba,csak 6 napig bírták :?
De nem baj,nem csúszik így se sokkal többet a baba-dolog :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.26 17:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Remenytelen,hogy visszatudok olvasni, ujra melozok, delutan este hazaerek, gyors fozes, jatek a picurral, vacsi, furdes, mese,alvas, hulla vagyok.

Macsit olvastam, minden pozitiv energiamat rajuk iranyitom.
valyoni

Breki,
pontosan még nem tudom.
Szept. 2-án megyek uhura, ha minden OK, és úgy van, ahogy gondolom, hogy a koruknak megfelelő napon kapom őket vissza, akkor szept 8-10 körül landolnak a pocimban!
Már nagyon várom, alig győzöm számolni a napokat, hogy mehessek újra a bmc-be...micsoda gyagyaság, mikor eddig mindig csupa ellenérzéssel, "miértkellezpontnekünk?" gondolattal mentem!

Kép
judit0713

Valyoni,
tényleg jó fáradtnak tűnsz...de csakhamar visszarázódsz majd a napi ritmusba :wink:
Én is parázok a hétfőtől, sunyin nekiláttam itthon elolvasni a céges leveleket, hogy ne legyen annyi az első napon.
Az azért egy kicsit megnyugtat, hogy kb. 2 hét az egész, és aztán itthon leszek táppénzen (legalább 8,5 hónapig :D )

Kép
judit0713

az jó,hogy most alig várod :D

nem kell sokat,hisz az már nem egész 2 hét!!!
1 hónap múlva már gratulálunk Neked a ++++++++++hoz!!!!!

Dejó!!! :D

Ezt most szépen beépítjük a gondolataidba ;)
Vendég

Építem is szépen!
Nameg itt van velem a tábla varázsereje is, tehát tuti sikerül minden álmom!
És már alig várom hogy dobhassam tovább a táblát a következő szerencsevárónak :D

Kép
judit0713

Durva dolgok ezek a bevonzott történések..
Magamban azt kívántam,hogy ne maradjon fagyi-baba,mert azt gondoltam,az a 2 bébi megmarad,akiket kaptunk,és a többire nem lesz "szükség"...

Erre nem maradtak meg a babák,és mivel azt kívántam,fagyi-babánk sincs... :?

Szóval nagyon is működik a Titok. :)
Vendég

Eddig segített Navinak és Miezának is, mindketten a második lombikból babásodtak oldalukon a táblival...szóval nem lehet tévedés, most mi (is, és még a többiek, akik most akcióznak)jövünk!!!

Kép
judit0713

Igen, ebből is látszik, hogy a negatív dolgokat is ezerszeresen visszavonzod, mint én is a 3 babával :roll:
De most már csak pozitívan előre!
És akkor ebből a rengeteg pozitív gondolatból macséknak is jut erő bőven!
Bocsi, csak folyton ők keringenek a fejemben, hogy jól legyenek!

Kép
judit0713

Na eldugulok, mert velem van tele az oldal...látszik hogy elvonás volt 6 napig :lol:

Kép
judit0713

Én szívesen átveszem a táblit,ha már úgyis pocakos leszel,mielőtt elkezdem a szurit :lol: :lol: :lol:

Természetes,hogy mi jövünk!!! :D
Másodjára sikerül Neked is,meg nekem is!
Elsőre megnéztük hogyan kell,most meg már rutinosan végigcsináljuk :)

Ma kint alszom a 16.ker-ben a jó levegőn,az én közérzetemnek már az sokat segít,aztán holnap délre megyek dolgozni :D
Vendég

Én is sokat gondolok Macsra,de tudom,hogy mindennek rendben KELL lennie,hisz ennyien bízunk benne,és szorítunk értük :)
Vendég

Jajj lányok.. azt is mondhatnám, hogy ez rosszul kezdődik, de ilyet ugye nem mondunk, és nem is gondolunk...
egyszerűen én vagyok a figyelmetlen.
Szal nem megyünk holnap közjegyzőhöz:( Írt egy mailt, hogy lejárt apjuk személyije...küldjek jogsi számot. Igenám, de az is lejárt, azzal már van időpontja az okmányirodába (megpróbálom holnap rávenni őket, had intézze el aznap a személyit is). Szóval buta vagyok. Ő sosem néz ilyeneket, nálunk ezek a dolgok az én feladataim. NA mindegy. Hát már mit nekünk az a pár nap csúszás? Még úgysem telóztam a BMC-be...
carla1227

Carla: pár nap nem számít :D
gondolj csak arra,hogy hamarosan sínen lesztek :)
Vendég

Sziasztok!

Most nem vagyok jó hangulatban, egyre jobban fáj a fogam. Csináltak vele valamit, de nagyon nem jó állapotában van, szerintem legközelebb huzás lesz ebből. Lehet, már ma kellett volna?

Macsra már a klinika mellett gondoltam, akkor még nem tudtam mi van vele. Nagyon szurkolok neki és mindenkinek. du. 4-6 között van látogatás azt megnéztem. Remelm minden ok-s lesz a babókkal, annak kell lenni.

Kubu: nagyon apára hasonlítanak. Nekem állás ügyben semmi ill. ha lenne is az meg olyan messze, hogy annyit nem tudok utazni. Eladó hát érdekel? Most megkérdeztem a szomszédban mennyi kb.

SAjtikám: gólyák haláliak!

Mindenkit üdvözlök. Igazatok van én vagyok a tyukanyó, legalább a korom miatt ha más miatt nem is.

kispatak
Vendég

Köszi Béku, igyekszem beállítani az agyamat :D
carla1227

Carla: nagyon helyes :D

Kispatak: sajnálom,hogy így fáj :?

próbáltad a Cataflam-ot? Nekem az szokott segíteni,de ha nem akarok bevenni gyógyszert,akkor csak öblögetek Chlorhexamed-del,az gyulladásgátló és fájdalomcsillapító.

Küldök Neked fogfájás-űzőket!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Mariann, Gratulálok Balázshoz!

Kubu, 700ml az nem semmi. Nasgyon szuper!
Én nagyon le vagyok maradva. Nálam most az a helyzet, hogy kicsi tápszert kell adnom szopik után, mivel nem nőtt a gyermek súlya. Remélem most beindul, majd neki.
Képek, fantasztikusak. :lol:
Kérhetek majd egy képet, ahogyan Marci a pihenőszékben ül? Nagyon megnézném.

Andrea, kivételes üzemorvos az tuti. Nálunk néha még receptet sem akart írni a doki…

Eszter, örülök, hogy most is otthon leszel. Hát én tuti tesztelnék, én nem bírnám ki. De emlékszem neked bejött, hogy nem teszteltél, akkor talán most sem kellene.
Nagyon rendesek veled a melóhelyen, szerencséd van.
Na de a régi főnök egy bunkó! :twisted:

Carla, sajnálom a lapar eredményét, de Hajrá, lombik!!! Csak is pozitívan előre!

Judit, láz az nem jó, de legalább nem a nyaralás alatt volt.

Macs, NAGYON-NAGYON DRUKKOLUNK NEKTEK! SOKAT GONDOLUNK RÁTOK, A KICSILÁNY NAGYON ERŐS ÉS ÜGYES, MINDEN OK LESZ!!!!

Na most megyek, mert olyat kakilt az én kislányom, hogy szerintem még a peluson is átment….
Ja azt nem is írtam, hogy Lili múlt héten lepisilte a gyerekorvost, tegnap pedig lekakilta vizsgálat alatt. És persze mindez a kanapénkon történt, tehát megszentelte a drágám. :lol: :lol: :lol: Persze velem naponta csinálja ezeket.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak, szegénykém! Én utálom a fogorvost! Egyszer 14 éves koromban nagyon megkínzott egy és után sokáig el se mertem menni. Mostanság is legalább egy évig kell rá készülnöm... :oops: Pedig már egy ismerős csajhoz járok!

Maccccs, küldöm az összes pozitív energiámat, drukkomat, mindent! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki, hurrá szabadnap, nekem is az volt, meg holnap is! :lol: :lol:

Andi, ment pü!!!!Remélem megkaptad!?

Kubu cukkkkik a gyerkőcök, nálatok nem csak az anya a biztos...! :wink: :lol:

Woody, Lili tök jó fej! Mindent és mindenkit felszentel vagy megszentel? :)
gigibp

Sziasztok Lányok!

A segítségeteket kérném. A másik topic lakója vagyogatok, és kistesót szeretnénk. Elfelejtettem azonban h amikor megjön akkor a mensi 2. napján +-1 nap, vagy 3. napon és +- 1 nap?

Mindenkinek sok sok drukk. :)

chesti

Macs, minden pozitív energiám ma a tiéd és a kiscsajé!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Chesti!
Szerintem 3+/-1 napon menj!
Sok sikert a kistesóhoz! A kicsilány is bmc-baba?

Kép
judit0713

Gigi: dejó!!! nagyon összeegyeztettük a beosztást! :)

Sajna nekem csak egy jár egy héten,az meg ma volt,úgyhogy vasárnapig munka,meg gondolom még hétfő-kedd legalább... :?

Chesti: 3. nap! :)
Vendég

Woody,
haláli lehet a kiscsaj :lol:
Remélem a doki jó fej és nem sértődik meg ezen! Persze ha igen, az is az ő baja!
Pöttyeid rendbejöttek? Talán ha újra szopni kezd Lili, akkor még felturbózódik a tejtermelés...mégiscsak más mint fejni!

Kép
judit0713

Bocsi csajok, most csak gyorsan írok, majd vissza is olvasok....

Hírek Lukácsnéról.

"Szia. Befeküdtem, magzatvizem kevés, de tiszta. A holnapi műtétbe már nem férek bele, szombaton lesz császár. Ma 3360g volt a becsült súlya uh szerint. Üdv a csajoknak."

Ha szombaton az unokatesóm esküvője alatt szülne, akkor kicsit később tudom csak továbbítani az sms-t, bár neki még úgyis feküdnie kell a műtét után. Nagyon drukkolok nekik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma jött meg és ezért vagyok/voltam bizonytalan, hogy holnap menjek, vagy hétfőn.
Igen Lencsilány is BMC-s Sz. doki segitségével. :)

chesti

Lukácsné, legalább már tudod, hogy szombaton végre megláthatjátok egymást Hanna babával!!!! :D

Breki! Ja, ja jól összehoztuk! Még a short is stimmel!
Én holnap kezdek szúrni! Már alig várom!!!!
Elhatároztam, hogy pozitívan állok hozzá és mindig csak a következő lépésre koncentrálok és SIKERÜLNI fog!!!!!! Ahogy neked is és mindenkinek! :!: :!: :!: :!:
gigibp

Vicky: köszönjük az infót!! :)
akkor szombatig még várnunk kell Hannácskára. :)
Vendég

Gigi,ezt jó hallani!
Nagyon fontos,hogy lelkesen állj a dologhoz! :)
Néha én is elbizonytalanodtam,de talán azért volt már olyan sikerem is,mert nagyon pozitívan álltam hozzá,bíztam a sikerben :D

A második nekem is sikerül :D
Vendég

Bocsi, hosszú leszek. Sokat kell vissza olvasnom.

kispatak: Sajnálom a fogad, talán jobb ilyenkor túl lenni a húzáson, csak az ember megpróbálja megmenteni. Most a héten nem voltam vezetni, mert beteg az oktatóm. Még nincs vizsgaidőpontom, de még alig vezettem. Barbus rosszalkodik. Állandóan oda akar menni ahová nem lehetne. Mondjuk most anyuéknál vagyunk, de már itt is egy párszor le akart esni az ágyról, úgy kaptam el. A kutyákhoz menne, de azok nem akarják nagyon hogy oda menjen. Az anyósom kutyájának megragadta legutóbb a szemöldökén a szőrt és szegény kutya erre megijedt és hátrált. De Barbus nem igazán akarta elengedni szóval volt nagy vonyítás. A gyerek meg röhög.

luca: IR gyógyszert fokozatosan vezesd be. Először csak nagyon kicsit, mondjuk 500-as felét. (Nem tudom milyen adagot kaptál.) Egyébként is kell idő tényleg hogy beálljon, de ha a teljes adagot veszed be, akkor brutális tényleg.

kubu: Édesek a képek.

eszter: Akkor majd legközelebb átadod Macsnak a többi drukkot. Nagyon nehéz 5 hét vár még rá. Remélem nem lesz semmi baj.

andrea: Le tudnád nekem írni priviben, hogy lehet beállítani úgy a kamerát hogy neten el lehessen érni?

carla: Közjegyzős papír nálunk csak inszemkor kellett, szerintem nálatok sem kérik hamarabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gyors bekukk:

Fogam fájdogál, de mondta a doki mindent megtesz, hogy megmentse. Fontos lenne a hidhoz. De aztán lehet mégis huzni kell. Max megbízok benne, ilyen orvosom régen volt, fiatal és nagyon tud. Félni pedig nem kell, mert nincs miért. Inkább előbb kell menni, és nem megvárni hogy fájjon, az ugy sem jobb, sőt rosszabb!!! Cataflamot nem szabad szednem de helyette Arnica ill. Algo még hozzá. Köszönöm a sok biztatást.

Vicky: a gyerekek már csak ilyenek, majd ha megindul, akkor futhatsz utána! Vezetés: akkor még gyakorolj szépen, inkább több pótóra mint bukás!

Lukácsné: remélem szombatig nem lesz baj babáddal és meglátjuk a napot ha világra jön. De mi lesz, ha addig mégis beindul, max kénytelenek lesznek operálni, szoktak ott éjjel is meg mindenütt máshol. De jöjjön csak szépen ahogy kell! Várjuk!

Macs: azóta is nagyon gondolok rád! A klinikán a legjobb helyen vagy. Ma irt egy régi lány fogadott doki nélkül szült a klinikán, kár Lukácsné hogy nem láttad ezt a bejegyzést. De azért te jó helyen leszel Uzs-ban is!

Woody: ne is foglalkozz, hogy mit tett dokinénivel. Szerintem látott ő már ilyent, mert akkor nem ment volna orvosnak főleg nem gyerekdokinak. Én szivesen lettem volna orvos, csak hát ezt nem nekem találták ki, pedig szívesen segítettem volna az embereken. Barátnőm elvégezte, meggyőzött, hogy jobban tettem igy.

Carla: neked nincsenek jó hireim. Hivd fel előtte a közjegyzőt és kérdezz rá,ne menj oda feleslegesen. De olyan papírok birtokában ami lejárt, szerintem semmit sem fog csinálni,hisz amit kiállit, az közokirat, ezért is kér ennyi pénzt (egy vagyont)! Egy sima hatósági bizonyítvány a polgármesteri hivataltól nem elég??? Ez csak pár ezer Ft! Anyakönyvi hivatalt hivd fel és kérdezd meg ill. a BMC-t, hogy elfogadják-e. Régen ez már volt téma, és elfogadták. De olyant is tudok, aki végül 2 tanu előtt házasságot kötött. Persze ti tudjátok. Ja és lejárt jogsi, ezért nagyon büntetnek rendőrök! Ugyhogy gyorsan házidoki és utána okmányiroda. Ha pesti, akkor a VII. ker-be (Blaha mellett) régen nem kellett időpont, hétfőn vannak tovább. De személyi ügyben még postára is kell menni és vissza kell érni 5 óráig hétfőn du. 5 után becsukják az ajtót, uj embert nem fogadnak.
Jobb hir: Zuglóban korán reggeltől késő estig van okmányiroda, nem kell kerületi lakosnak lenni! Én amugy zuglói vagyok, a jogsimat ott csinálták este 7-kor. Remélem még most is igy van!? www.zuglo.hu

Jó éjt

kispatak
Vendég

kispatak: Még nagyon sokat vezethetek a pótórákig, még forgalomban csak 4-szer vezettem (vagy háromszor már nem is tudom). De én is ezt az elvet vallom, hogy inkább pótórát veszek, mint a bukás és úgy a kötelező pótórák.
vicky79
Budapest III. kerület

Gigi, Vicky ment pü!
andrea-1

Na itt vagyok.
Nem vesztem el és napközben, munkaidőben olvasgattam is, csak írni nem mertem.

Mindenkinek nagyon köszönöm a támogatást nagyon nagy erőt ad.

Kisbéka

A mi cégünk most éppen az új lánnyal 3 fő+főnök. Amikor felvett, akkor kiderült, hogy már 7 éve nincs könyvelve , nincs bevallás vagy csak ex has és nincs semmi… csak káosz. Mára ez már rendben van a körülményekhez és a fellelhető anyaghoz képest. Betegállománytól szabadságtól és beavatkozásoktól függetlenül minden időben elkészítve, beadva. Idén keresett másik könyvelőt aki olcsóbb. Ja és tavaly azért is voltam annyit állományba, hogy ne kelljen neki a járulékot fizetni. Persze a saját fizuját nem csökkentette, inkább nem adta be a táppénzes papírjaimat.
A süti recept engem is érekelne.

Kubu

Csodaszépek a képek. Mondtam hogy jöhetnek.
Fejfájás monnyon le.

Woody
Nagyon aranyos a hintás Lili.

Kispatak

Ezt most nem értem bocs:

„Főnök kölcsönözhetne egy munkaerőt vagy nyugdijast/diákot is alkalmazhatna pl. diákszövetkezet. Még számlát is kapna róla, elszámolhatná költségként”

Brumi

Most hallottam egy ismerősömtől, hogy S ügynök próbálja termináltra terelni a dolgokat állítólag anyagi okok miatt. (már mint a BMC szempontjából).

Mieza

Végre megjöttél. Olyan sokat és szépeket írtál. Érezni, hogy nagyon jól éreztétek magatokat.
Azt még nem árultam el, hogy anyukám Jicin-ben született, és egyszer elmentünk oda. A gombászásról, meg az erdőről az a mesebeli táj jutott az eszembe.

„Amikor csehben voltam, mindenki a NAGY pocimat simogatta, mi meg titokban nevettünk a párommal, hogy a kéthetes székletemet simizik ”

amikor ezt írtad hangosan felröhögtem. Szerencsére csak a kolleganőm volt bent. Mikor elmeséltem, hogy miért nevetek Neki is nagyon tetszett.

Heni
Szuper a fogyásod és a kitartásod.

Andi
Nagyon rendes üzemorvosod van.

Ancsi

Elárulod, hogy mit csinálsz a mellékállosodban. Ott be vagy jelentve? ezt csak munkanélküli miatt kérdem. Én úgy tudom, de még nem néztem pontosan utána, hogy valamelyik juttatás munkaviszonyhoz kötött.

Estrella

Emailban és tértivevényesen is elkültdem. Az biztos, hogy a pert megkapja. A párom utasítására rendszeresen írom a „jó” cselekedeteit.

Sajti
De jó hogy végre Te is itt vagy. Olyan jókat derülök a történeteiden és közben irigyellek

Gigi

Nekem S ügynök kb 3 nappal leállította a fogigátlót, mert úgy számolta ki, hogy a lombik jó napon legyen a BMC-nek. Aztán a kezdés napján meg uhu-zott, akkor még semmi nem volt és nem is éreztem, de estére megjött.

Melóhely

Szedem az általatok ajánlott nyugtatót. Így elviselhető, de a gyomrom azért remeg. Minden nap felajánlja a közös megegyezést. Természetesen NEEEEEEEEM. Kitalálta, hogy mindent aláírat velem. Na ez sem megy. Én ugyanis semmit nem írok alá. Miután átvetettem vele a táppénzes papírt, lemásolta és mondta, hogy írjam alá, hogy most adtam oda. Persze nem írtam alá mert szerintem hülyeség. Aztán sorra hozta a papírokat. Semmit nem írtam alá.
Majd közölte, hogy jegyzőkönyvet kell felvennie. És ….az anyjával és az apjával íratta alá a jegyzőkönyvet.

Képzeljétek mentem a házidokihoz receptet íratni és megdicsért, hogy sikerült. Én nagyon csodálkoztam, hogy mi vaaaan. És akkor rájöttem és nagyon elszégyeltem magam. Olyan nagy a hasam, hogy azt hitte már attól van.

Na voltam a Fülöpnél. Egyenlőre megírta a beutalókat (egy részét), most már csak a mensinek kell megjönnie.
vnbeni

Jó reggelt evribádi!

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elkezdtem vérezni....de még csak olyan barnás nem piros,de még szedem a bromot 1hétig :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vki tanács pliz köszönöm

sokk után még irok és olvasok
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?