Már megint szófosásotok van, szerencsére, csak nem győzöm követni.
Sajna amióta Szabika megint teljes iramban dolgozik, kevesebbet tudok jönni, mert nyafi kisasszony nem bír ki 5 percet nélkülem.
Nemrég jöttünk meg baabaúszásról, megint nagyon élvezte, most meg húzza a lóbőrt.
Fanniék, meg Esztiék nem nyralnak vhol? Mintha erről szó lett volna...
Nekünk is kell őszi ruhákat beszerezni, bár megmondom őszintén, várom a keresztelőt, mert leosztom a lapokat a családban
, vagy vásárlási utalványt kérek, így megint megússzuk remélem, olcsón
Anna, remélem, már jobban vagy, esetleg kérdezz meg vmi dokit, hátha van vmi erősebb, hatásosabb gyógyszer, amit bevehetsz.
Köszi Szilvi még egyszer és bőven ráér hétfőn a postázás. Még esetleg egy original Tommee Tippie cumit tudok felajánlani, igaz rózsaszín, de Eszti hozzá sem nyúlt még, ki sincs főzve, ha esetleg Neked vagy bárkinek kell, szívesen adom.
Andi, olyan szomorú, ahogy írtad, hogy Laurának el kell köszönnie a kispajtásoktól
, egészen beleéltem magam az ő helyzetébe, nem irigylem a gyerekeket ilyenkor, megszokni az új környezetet, óvónéniket, gyerekeket. Nincs senki, aki ugyanabba az oviba menne?
Én majd csak 2 éves kora körül akarok dolgzni, de lehet 2,5 év lesz belőle. Majd meglátjuk
Cigi? Egyre többször álmodok vele és egyre többször érzem azt, hogy jó lenne rágyújtani, ha ideges vagyok...
Én gyüömilevet csak akkor adok neki, ha a vasat adom, ugyanis abban kell feloldani 15 cseppet, egyébként 3 nap után én szoktam meginni a 3/4-ét, nem nagyon rajong érte Eszti, sem a vízért, elvan a tejcsivel.
További szép naapot!