Új privát üzeneted érkezett!

Mniki!

Gratulálok a babához!!!!! Én is hiszek a csodákban, hiszen vannak, többször is bizonyította az élet!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigbp : dr.Fülöp Vilmos, habituális vetélőkkel foglalkozik, szülész-nőgyógyász.

mniki

Sziasztok
telyesen uj vagyoka forumon
mi is a Kaaliba jarunk,most Clostilos kuran vagyok
szivbol gratulalok a csodaknak , es remeljuk nalunk is bekovetkezik
lanyok lenne gy keresem, mia KOvacs dokihoz jarunk es szeretnenk kerni hogy egybol lombikra menjunk vajon lehetseges? es ha most kerem kb. mikorra programbaljak be a lombikot mennyit kell varni?
es ti a szukseges vervizsgalatokat a lombikhoz Budapesten hol vegeztettetek el?
nagyon kosoznom hogy ha segitenetek
Sok sikert kivanva tovabbra is
babaszeretet
babaszeretet

Sziasztok,
gratulálok minden új kismamánknak!

Babaszeretet, üdv itt.
Azt, hogy mikor indokolt a lombik, a dokid tudja. Mi itt nem vagyunk orvosok, nem ismerjük az előzményeket...stb.
Abban tudunk neked segíteni, hogy szerintünk milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni és esetleg helyet is tudunk ajánlani, meg támogatni tudunk. De bízz a dokidban, ő tudni fogja, mikor érdemes inszemről lombikra váltani, ha egyáltalán erre sor kerül :wink:

Mniki
priviben megírod nekem,miből állt az immunológiai kivizsgálás? Köszönöm előre is

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

koszonom a valaszt
tudom hogy a dokie a donto szo de mi szeretnenk es elmondom legkozelebb neki.
nekem atjarhatoaka petevezetoim, de egy lap mutet utan azt mondtak hogy nem megfeleloek, hossz meg aramlas miatt, de azert atjutott a kontrasztanyag
mar 4 havi probalkozas utan vagyunk az iden tul es meg mindig semmi, ezert valtaneka lombikra.
nagyon izgulok mit fog a doki mondani es mennyit kell meg varni
amint beszeltema dokival irok nektek.
szep vasarnapot
babaszeretet

sziasztok
hu de pangas van
remelem visszajosztok
beszeltunka dokival, indulhata lombik nov vegen dec elejen, addig szedhetema Clodtilt, es legkozelebb mondja meg milyen vizsgalatok kellenek meg.
Annyira orulok, hogy igy alakult.
Mivel nem pesti vagyok aznap mikor kiirja a vvizsgalatokat szerenem erdeklodni hol is lehet azokat megcsinaltatni ingyen vagy olcson?
koszonom
remlem visszajosztok nemmaradok egyedul :D
babaszeretet

Sziasztok !

egy gyors bekukk !!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok !

hogy vagytok ???

kismamik ????

vvviki

Mniki,
Nagy örömmel olvasom soraidat. Már kijárt egy rendes jutalomfalat Nektek régi motorosoknak.
Farkasok
farkasok

Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha kistesót szeretnénk akkor milyen vizsgálatokat kell újból elvégeztetni?

Kép
kata05

Szép napot,

szeptember végén kezdjük "pályafutásunkat" a Kaáliban, Kováts doktornőnél. Más intézetben több éves harc áll már mögöttünk, sikertelenül. Sokat gondolkodtunk a váltáson, de végül bevállaltuk. Tudnátok segíteni egy kicsit, hogy mi hogyan megy a Kaáliban? Van várólista? Bármilyen infónak örülök, akár priviben is.
Köszönöm.
kockaspled

Szia Kockáspled,
én virtuálisan (olvasatokból) ismerlek téged.
Tavaly jártam Fülöp dokihoz is , tudom ismered őt is.
Én a Kováts doktornőhöz jártam, így múltidőben, mert ez a 3. lombikom sikerült, most 20 hetes terhes vagyok.
Ha tb-s lombikra mennél, kb. fél év a várólista .
Az első konzultációra vidd a leleteid, főként az 1 éven belülieket.
A drnő nagyon aranyos, bíztató, szívből ajánlom.
nani72

Kata 05, szinte minden vizsgálatra szükség lesz ( vv-k, hormonok, uh-k) . Részedről is, és apa részéről is.
nani72

sziasztok
akkor valaki Bp-i tudna egy helyet ahol megcsinaltathatoma vv okat ? kell kuldo?
cimet kerek, hogy kikereshessema terkepbol
koszonom
Udv. kockaspled en is uj vagyok sajnos nem tok semmit a dr norol
szep napot
babaszeretet

Sziasztok Kedves Mindenki

Tudna nekem valaki valami hasznos tanácsot,felvilágosítást adni ?
A Kaáliba járok párommal lombik programra,de még csak az előzetes vizsgálatoknál tartunk.
Az utolsó vizsgálatom a HSG, a petevezeték átjárhatósági vizsgálat,amit a II.sz. Női Klinikán fognak elvégezni.
Csak egy beutalót kaptam,amivel időpontot kértem,de azt sem tudom mit kell magammal vigyek,mire számítsak,milyen a vizsgálat ....
Valaki tudna mesélni róla hogyan zajlik ?

Előre is köszke
Ritkaaa
ritkaaa

Ritkaa, nekem elég rég, 2007-ben volt hsg-m a sote2-n.
Vinni kellett kórházi csomagot( kis kaja, bár ebédet kaptam), hálóruci, papucs, törcsi, köntös, evőeszköz.
Reggel bementem, befektettek az ágyra, 11 körül volt a vizsgálat és du. 4-kor hazaengedtek.
A hsg röntgenes volt, még fent az emeleti osztályon katétert megkaptam, majd szép lassan orvossal karonfogva ( lifttel)lesétáltunk a fsz-i rendelőbe, ott felfekvés és ment a kontrasztanyag, kb. 10-15 másodperc és kész vagy.
HA elzáródás van fájni fog, ha átjárható leszel akkor nem.
Ha fáj is, ki lehet bírni, maga a vizsgálat gyorsan kész.
Ki csinálja????melyik doktor?
nani72

Babaszeretet, annyit vettem ki az eddigi írásaidból, hogy nem pesti vagy és keresel vérvételi helyet pesten.
Hol élsz? A lakóhelyeden nem tudod ezeket a "kért" vizsgálatokat elvégeztetni? Nyilván a tb támogatott a legolcsóbb, de sok magánlabor van Bp-n, ahol 2-3 napon belül eredményt kapsz.
(magánlaborok: Mensmentis, Biovital.......)De a kaali is elvégzi a hormonvizsgálatokat, kb. ugyanannyi áron.
nani72

Sziasztok :)

Ritkaaa,

nekem 2x volt már a Sote II-n átjárhatóságim. Saját dokim (Pajor prof.) végezte. A menete ua volt, mint Naninál.

Viszont a fájdalom nálam pont fordítva volt.
2009-ben átjárható volt az egyetlen petevezetőm, borzasztóan fájt közben, de főleg utána 1 órával, haza sem tudtam menni, ott töltöttem az éjszakát. Ilyen görcsöket még a vetéléskor sem éltem át. :shock:

Idén is volt egy HSG-m, na akkor már ez a petevezető nem volt átjárható (előtte ott volt egy méhenkívüli terhességem). Nem fájt maga a vizsgálat sem, az orvos jó sok percen keresztül próbálta átjárhatóvá tenni és folyton azt kérdezte bírom-e még, szóljak, ha már elviselhetetlen. Nem is értettem, egyáltalán nem fájt. Átjárhatóvá tette és utána "vártam" a görcsöket, de nem jöttek. Ebéd után saját magam hazavezettem, jól voltam.

Babaszeretet, érdemes még a Hospinvest-es rendelőket is felkeresni, mert ott általában olcsóbban elvégzik a fizetős vizsgálatokat. Vidékre is kiterjed a laborhálózatuk.
Budapesten ajánlani tudom a XI. ker. Fehérvári úton lévő Bálint Analitikát.

mniki

sziasztok
nani es miki nagyon koszonom az infokat kedvesek vagytok
a Hospinvestnek ossz. 6 munkapontja van, es az arak sem egetrengetoek.
En videki vagyok es azert is gondoltam Pesten csinaltatni, hogy ott biztosabb vizsgalatokat csinalnak altalaban.
Ossze kell szedjem minden papirom es meg kell nezzuk mi hianyzik. A hormonjaim frissek, ugy hogy az nem kell.
Mostanaban megy valaki a Kaaliba? kezd valki?
megegyszer koszonom
babaszeretet

Csak gyors bekukk, olvasni nincs időm, de láttam Mnikit és GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

hogy vagytok ?????????????????????

vvviki

Mniki!
Bogarásztam a babaneten és a szívem idehúzott de nagyon örülök is neki hogy ilyen jó híreket olvastam. Utolsó oldalon mikor megláttam hogy MNiki-nek gratulálnak a lányok rögtön tudtam hogy egy kedves régi fórumtársam így regisztrált visszakerestem és tényleg.

Szívből gratulálok neked, nektek nagyon boldog babavárást kívánok drukkolokhogy már semmi baj ne legyen.

Soraidat megkönnyeztem az hogy min mentél keresztűl meg hogy tényleg mennyi idő után sikerült....

Tényleg hinni kell a csodákban mert vannak.

Vigyázz magatokra.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Zsebi, Farkasok, nagyon köszönöm !!!

Ma voltunk a Praxisban baba-mozin, KISFIÚNK lesz :)
gyönyörű szép pofija van, méretei tökéletesek.

Nálam sajnos van egy pici gond, egy vastag amnion szalag van a belső méhszáj mögött. Ez az oka a koraterhes vérezgetéseimnek, lepényleválásom volt, bár érdekes, hogy egyik KH-ban, UH-on sem látták eddig.. A jó hír az, hogy mivel vastag ez a szalag és főleg az első időszakban okozhat gondot, de babánk végtagjai épek, eddig nem okozott problémát, de továbbra is figyelni kell, nehogy a baba végtagjai beleakadjanak.
Remélem nem lesz gond, így is horror, ha belegondolok, milyen szerencse, hogy nem történt baj.

Niki

mniki

Sziasztok!

Mniki: gratula a sok küzdelem kukis gyümölcséhez :lol: És nyugi erős, okos kisfiad tudja, hogy nagyon jó dolga lesz Nálatok!

De kihalóban van ez a fórum :cry:

Egy kérdésem lenne. 16 napja szedem már a fogigátlót. Végre a köv ciklusban kezdjük a stimut. :D viszont ma reggel elkezdtem barnázni... Ez mitől lehet sztetek?
A korábbi lombiknál semmi ilyet nem tapasztaltam a fogigátló alatt. Ez kereszbeverheti a lombikot? Nagyon beparáztam, mert tavaly nov óta várunk 1 újabb lehetőségre!
roni34

Roni
szerintem telefonalj be, en sem tapasztaltam soha ilyent
szia
babaszeretet

Roni, nekem sokszor volt ilyen, amikor még régen fogigátlót szedtem.
gigibp

Roni, no para, a 7 stimumból néhánynál volt nekem is barnázás a fogigátló szedése alatt. Nem akadálya a lombiknak!
Drukkjaim mennek!++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukkolok, a gyors babásodáshoz!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Végre kicsit beindul a fórum...

Roni, minden rendben, drukk ezerrel +++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, belevaló kis srác a tiétek :wink:

Vviki, mi volt a dokinál, nem is írtál azóta magadról

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Roni: én is barnáztam, sőt véreztem is a fogigátlótól, nekem azt mondta a doki, ha zavar és úgy gondolom szedhetem duplán, egyébként meg nem gond.

Mniki: szívből gratulálok a kis kukishoz!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! :D

Roni,
nálam is volt, hogy barnáztam fogigátló közben, de nem okozott semmi gondot.Sőt, nekem olyan is volt, hogy mikor abbahagytam, nem is jött meg utána!De az sem volt akadálya a lombiknak!
Drukkok mennek!
Hány napig kell szedned a bogyót?Mikor lesz a kezdés?

Viki,
mesélj, mi újság?

Kata,
hogy vagy?
Mikor lesz kezdés?
Hogy tetszik a házasélet? :D

Mniki,
hogy mik vannak?Ilyenről még nem is hallottam! :shock:
De szerencsére nem okozott nagyobb gondot, és már nem is fog! :wink:

Van még valaki kezdés előtt?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

sajnos további rossz hír is van, a méhnyak 3 cm-re rövidült. Egyelőre itthon szigorú fekvés, 3 hét múlva kontroll, ha sok görcsöm lenne, azonnal kh :cry:

mniki

Mniki,
nem lesz semmi baj, pihenj nagyon sokat!
Drukkolunk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mniki,
Küldöm a sok pozitív energiát, beszélj a kiscsávóval, hogy még sok időt kell bent töltenie, hogy erős legény legyen. Ne olvass rémtörténeteket. Csak nyálas vagy kevésbé nyálas cuccokat. Mindennek rendben kell lennie, méhnyak nem rövidül tovább, mindent szigorúan és még szigorúbban tarts be és a legénykéd időre születik majd.
Hajrá , hajrá.
farkasok

Niki!
Nagyon drukkolok. Tudom könnyű mondani higgyél benne sok pozitív gondolatod legyen a rosszakat küld el messzire. Érzi hogy a legjobb helyre születik majd jó sok idő múlva úgyhogy nem mehet sehova.

Nekem is elég hamar rövidült a mészájam én is fekvésre voltam ítélve de aztán megállt a rövidülés nem volt gond vele.

Kitartás kicsi lány!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszönöm megnyugodtam barnázás ügyben (kissé szűnőben is mára)

Bols: Szívből gratulálok Pétikétekhez!

Melinda: most olvastam vissza és látom az újabb csodababát. Mesélj, miként történt, akár pü-ben is szívesen elolvasnám a storyt.

Kalkata Ti hogy álltok most?

Szedett vki prednisolont, illetve kapott vki lombiknál clexant? Tapasztalatok?

Szép 7végét, ebben a vacak időben!
roni34

Roni,

bár én nem lombikoztam, de szedek Prednisolont, a 6.héttől kaptam 20 mg/nap, amit a 11.héten 10 mg-ra csökkentettük.
Azért adják, hogy a méhben lévő természetes ölősejtek aktivitását csökkentse, ezáltal megelőzhető a kilökődés.
Javaslom, hogy szedjél mellé gyomorvédőt, pl Ulcogant.

Lányok, köszönöm a bíztatást, próbálok csak arra gondolni, hogy a kisfiam és a méhnyakam is bírni fogja. Rajtam nem múlik, fekszem, mint egy kisangyal..

mniki

Mniki, drukkkkkk, csak ügyesen, szépen "jókislány" módjára :wink: :wink: :wink:

Roni, örülök, hogy megszűnőben

Meli, köszi, "szokogatjuk" (soha nem felejtem mikor először kimondta a nászútunkon "a feleségem nem kávézik" :D )

Kezdés a jövőbeli vizsgálataim eredményeitől függően, kb. jövő év eleje

Szebb napokat mindenkinek hétvégére! Jó pihenést!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Drága Nikim!Kitartás!Nem lesz gond!Feküdj!Apa meg kiszolgál majd!!!!
()ha esetleg téglát tesztek az ágy lábai alá, hogy megemelkedjen?Áekben ezzel védik a kismamikat....

mindenkinek drukkhegyek
Vendég

Sziasztok !

Niki
nagyon nagyon nagyon nagyon drukkolok és szorítok Nektek !!!!

vvviki

Sziasztok! Itt talán okosodhatok kicsit. Babát szeretnénk már egy ideje -egész pontosan másfél éve- de nem sikerül. Voltunk mindketten vizsgálatokon, mindenkinél minden oké. Év végéig adtam esélyt magunknak, ha akkor se semmi, irány a kaáli. Milyen lehetőségeink vannak ott? Egyből azt fogják mondani, h lombik, vagy mi más alternatíva létezik? Lehet, h csak vmiféle gyógyit adnak? Vagy inszem? Milyen esetekben mondanak rögtön lombikot? Mi pénzbe fog ez kerülni? Mennyi idő telik el a bejelentkezéstől addig, míg csinálnak is velem vmit? (pl. inszem vagy lombik)
kitipi

Kitipi!

A Kaáliba jó helyen leszel! Sajnos sokan vagyunk hasonló cipőben mint Ti, így elég hosszú a várólista. Azt mindenképp javaslom, hogy mielőb kérj egy időpontot egy első konzultációra, ahová vidd el az összes eddigi leleteiteket. A konzultáción a dokid minden lehetőséget, kezelési menetet, esetleges további vizsgálatot el fog mondani. Ott lesz időd, lehetőséged mindent megkérdezni, informálódni. Több alternatíva van: inszem, lombik, de ha valóban nincs Nálatok semmi gond, akkor lehet csak egy kis rásegítés is elég lesz, hogy jöjjön a babóka!
A ktg-ek és az idő nagyban függnek attól, hogy milyen irányba indul akezelésed. (inszem+gyógyszerek fizetős, lombik TB támogatott)
roni34

Roni, köszönöm a válaszodat. Elfogadják az eddigi leleteket? (hormon, uh, hsg, párom eredményei) Vagy ott újra végig kell csinálni? Ha igen, lesz olyan, amit másutt is meg tudok csináltatni? (hogy ne legyen olyan drága)
Győri Kaáliról vélemény?
kitipi

Mniki: drukk!

Roni: a lányoknál kaptam clexant, a 8. hétig kellett szúrni. Soha nem volt ennyi petesejtem és hát az eredmény magáért beszél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kitipi!
Elfogadnak mindent, csak a spermiogramot kérik újra, mert jobb szeretik abból a sajátot a sok rossz tapasztalat miatt!
gigibp

Timi: Köszi! Nagyon kiegyeznénk mi is a Ti eredményességetekkel :lol:

Mniki: Drukk, h minden rendben legyen! Pihenj sokat!

Kitipi: a vizsgálatok nagy részét bárhol megcsináltathatod, elfogadják. (a Kaáliban minden fizetős ugyan, viszont nem kell várni, pikk-pakk minden megvan. Sajnos engem az utóbbi időben előszeretettel elhajtottak az SZTK-ból, ha mondtam, hogy lombikhoz kellene vmi TB-s vizsgálat... sőt nem egyszer jól ki is osztottak pl:SZTK nőgyógyászaton, amikor csak egy vvétel papírt kértem, így én inkább fizetek....)
roni34

Én meg úgy vagyok vele, ha már ennyi pénzt befizettem a TB-nek, akkor igenis csinálják meg!!!!! Nem vagyok hajlandó egy dologért kétszer fizetni!!!!!
gigibp

sziasztok!

Régi forumos vagyok már én is..3 éve próbálkozunk,elzáródott petevezetékeim vannak. végre elkezdtük a lombikot,igaz mi Győrbe, és holnaptól szurom magam gonallal. 6.napon azaz jöv hét szerdán kell mennem vvtelre meg uhura.
nem szedtem fogamzásgátlót,hanem ma megjött..holnap szuri.

lányok én visszaolvastam 50 oldalt kb 1 hónapja minden nap olvastalak titeket, olyan kár h mire a végére értem eltűntek sokan! nagyon sokat izgultam mindenkiért!!!!
gondoltam ha a végére érek mint most akkor majd csatlakozom!

szóval akkor kik akciózunk???:)

Kalkata! mi van veled milyen volt a nászút??hol voltatok!gratulálok az esküvőtökhöz. képzeld az én férjem is bcsernyei és május 15.én volt a lagzink.sztem anyósomék tuti ismerik szüleidet:)

KépKép
dike

niki! nagyon nagyon drukkolok,h minden rendben legyen!!!!!!

KépKép
dike

Mniki, drukk+++++++++++++++ és fekvészet.

Kalkat, csak előre kicsikém! :wink:

Minden akciózónak ezernyi drukk és remény!!!!
puszillak benneteket.

Én/ mi jól vagyunk (koppkopp). 23. hétbe léptünk.
nani72

Sziasztok,

Dike, ha te írtál én is írok :D , bár kicsit eltűnte, de csak mert eddig nem igazán történt semmi... Hátfőn voltam UH on mert visszamegyünk a 2 fagyibabánkért most vagyok a 11 napon kb 7 nap múlva lesz a beülti :lol:

Mnik, kitartás tessék csak feküdni és kitartás, minden rendben lesz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pbj12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?