Új privát üzeneted érkezett!

Orsi: Neked is koszonom a gratulaciot.
Mi szerencsere tul vagyunk az ejszakai felkelesektol. Most mar jol alszik Lili. Kép
Kepzeld Lilinek mar alig kell a cumi. Babakocsiban mar annelkul alszik el. Nem kell neki. Es kikopi. Kép Most mar naponta csak egy fel oracskat szopizik rajta, foleg az esti nyugos idokben, de akkor is kikopi. Kép Remeljuk szep lassan bucsut mondhatunk a cuminak. Kép Igaz en is sokat teszek azert, hogy a cumileszoktatasi projekt jol sikeruljon. Kép Majd meglatjuk.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Ma voltunk UH-n, és mindent rendben találtak. A súlya nem igazán nőtt, de hát ő egy manöken.

Zsuzsa,
nem iszok semmi újat, baracklé naponta 1-2 pohárral. Lehet, hogy a homeós bogyó hat rá, ami ugye laktózt tartalmaz. De eszik ám rendesen mostKép Olyan jó hallgatni, hogy elégedett. És persze egyfolytában beszélgetünkKép Sőt most már az énekbe is besegítKép Ha így haladunk lassan ő fogja nekem énekelni a Micimackót, nem én neki!

Majd még jövök, de most már meg kell etetnem 9-kor evett ma először és utoljára..

Hajni
nalika

Sziasztok!

Ma rajtam van a függőség Kép, na meg most időm is van!

Swen!
Hát az ülés még csak kitámasztással vagy kézfogással megy, de alakul. Szerintem hamarabb fog ülni, mint hasrafordulni Kép
Oltás Kép Vizsgálat Kép

Zsuzsa!
Felújítás Kép Zsófi Kép Edina tényleg nagyon "dögös" volt Kép
Pempő: ezen a héten egy krumplis-répás megy, ízlik neki nagyon és egyelőre kaki is van Kép

Rita!
Gratula a 4 hónaphoz Kép! Szuri Kép Cumi Kép

Hajni!
UH Kép Micimackó Kép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Rita:Én nem is merném ezek után oda bevinni Edinát! Gratula a méretekhez, és a hősies viselkedéshez!

Nalika Kép Tényleg örülök! Amúgy ha gyakrabban lesz széklete, akkor talán többet is eszik, és jobban fog gyarapodni! Lassan BNHFC tag lesz!
Ki ajánlott neked homeós bogyót?

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa,
ez az urticás bogyóKép De nagyon szenvedek tőle. Én úgy egyébként sokat iszom, és borzasztó az az egy óra, amíg nem ihatok. Na és a fogkrém! Ha valaki látna fogmosás közben, orromat befogom, úgy kevésbé érzem a fogkrém rettenetes szagát. Még jó, hogy volt itthon, mert a párom nem szereti a mentolos fogkrémetKép

Most olvasok, aztán írok bővebben..

Hajni
nalika

Nalika: mi van a fogkrémmel a homeós bogyó kapcsán???
zerko

Szösziék rendben hazaértek Kép
zerko

Hajni!

Anno én is kaptam a term.gyógyász csajszitól ilyen urtica-bogyót, de nekem kifejezetten azt mondta, hogy mentolos fogkrémet nem lehet használni mellette.

Kriszta

Kép
lujzika

Itt vagyok, csak közben befutott apukám isKép, de már el is mentKép

Lujzika,
rossz fogalmazó vagyok, de azt próbáltam írni, hogy utálom a nem mentolos fogkrémetKép
KépkicsinyítésKép

Zsuzsa,
homeós kezelés alatt nem lehet mentolos fogkrémet használni. De az Elmexnek van kifejezetten ilyen fogkréme, az is van ráírva, hogy homeopátiás
kezelésben részesülők részéreKép
felújításKépKépKép

Andi,
pásztortarhonyaKép még nem próbáltam egyébként. És akkor nem esztek hozzá kenyeret?
AnyósKép

Nanda,
ügyeletKép hát igen a védőnénikkel kapcsolatban már írtam, de ide is igaz, hogy nem az ő gyerekéről van szó!

Anita,
album Kép na ezért nem szeretek fényképező közelben lenni..
Esetleg megosztanál velem néhány tanácsot a hiperes dokinénitől? Kép Danid egyébként tündéri, és arra gondolj, hogy az ilyen gyerekek sokkal okosabbak a többinél.Kép Csak nagyon nehéz lekötni a figyelmüket, azért ilyenek.

Swen,
oltásKép Most hogy van mackóka?

Rita,
oltásKép a lányok úgy látszik jobban viselikKép

Minden hófordulósnak hatalmas gratula!

Hajni
nalika

Hajni: orulok, hogy minden rendben az UH-n. Kép Az en dokim azt mondta, hogy csak akkor ad beutalot egy komplett UH-ra, ha ugy latja szukseges. Kép
Nem ertem miert szenvedsz az urtica-s bogyotol? Mire is szeded?

Zsuzsa: Hat igen. En se szeretek oda jarni, de havonta 1x szukseges. Azt nem is mondtam, hogy volt ott egy hazaspar, az apa rendor (nem civilben volt), egy 3,5 honapos kislannyal. Szemmel lathatoan kisebb felepitesu volt mint a Lili. Es Lili, mar ahogy ismeritek a szokasos eleven mozgekonysagaval buvolt el mindenkit. Az apa mikor megkerdezte, hogy mennyi idos a lanykam, es amikor kozoltem, hogy 4 honapos, elereszett egy Huuu-t es azt mondta, hogy biztosan tapszeres a Lilike. Kép Majdnem tettem neki egy rendoros gunyos megjegyzest, de visszafogtam magam. Kép Helyette inkabb kozoltem, hogy 100%-os anyatejbol epult fel a Lili. Kép Van valakinek pofaja ilyeneket kozolni? Kép Nem is illik. Nem is az a lenyeg, hogy anyatejes, vagy tapszeres, hanem, hogy milyen szulok vagyunk a gyermekeinknek.

Kriszta: Koszi a gratulaciot. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa: nem is irtam, hogy elkepzeltem, hogy mekkora zaj lehet nalatok. Kép Nekunk jovore lesz csatornabekotes. Nem is tudom mi lesz itt nalunk akkor. Kép

Kép
Kép
trita

Swen: Mennyit aludt a kis Botond? Lili mar 3,5 oraja alszik. Hihetetlenul hatnak ezek a kupok.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita,
a Máv-ban mindenkit visszarendelnek Uh-raKép Aztán aki nem akar, az nem megy el..
A bogyóval az a bajom, hogy nem lehet inni előtte és utána fél óráig, és nem lehet a megszokott fogkrémemet használniKép a tej miatt kezdtem el szedni egy hete, mert Tüncsikém nem akart szumóbirkózó lenniKép De most sem változott a véleménye, inkább kakil hízás helyettKép De határozottan többet eszik!
Szóval a rendőrők már csak ilyenek! De az irigység az csúnya dologKép Meg kéne értenie, hogy minden gyerek más és más. Lilike a fürge kategóriába tartozik. Ha még esetleg van rajtad felesleges kiló (bár én nem láttam) akkor el fog tűnni ha elindul Lili!Kép

Hajni
nalika

Rita,
milyen kúpot kaptatok? Egyébként ezekbe direkt tesznek egy kis nyugtatót! Jobban átvészelik a dolgotKép Mi egy hét múlva megyünk a 3 hósraKép

Hajni
nalika

Hajni: Na azert azt nem mondanam, hogy nincs rajtam felesleg. Kép Van boven! Le kell sokat fogynom. Jovo hettol callanetics-re fogok jarni, heti 2x. Kép Lilike utani maszkalas is meg fogja tenni a hatasat. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Dani alszik, Gergő nem, úgyhogy gyors leszek.

Anitabori: klasszak a képek. KépElkérhetném nagyban amin rajta vagyunk? Tényleg szuperek,csak kár, hogy Danim nincs rajtuk, de ahogy ott süvített össze-vissza, nem is csoda. Kép Kép

Kisdió: köszönöm a képeket! A börzét én ki nem állom. Egyszer voltunk az 1 éves Danival, de soha többet... A legközelebbi talin remélem már többet tudunk beszélgetni. Kép

Nalika: nálunk is van plusszban kakamanó!! Viszont az álommanónk elveszett!! Kinél van?! Kép Kép

Zsuzsi: a kép édi a profilodban. Engem érdekelne a féltékenységi mizéria. Danival sem lehet bírni, minden ötletet szivesen fogadok. Kép

Nanda: az az orvos egy tuskó. Kép Hogy vagytok, Maya jobban van?

Mucska: anyós. Kép Egérpad: Kép Gratula az 5 hóhoz!!! Kép KépPusziiiiiii

Hajnimaci: jó volt látni téged a talin. Kép

Zsuzsa: nem sok jó néz ki nektek a köv. napokra zaj ügyben. Kép Kitartás, bár gondolom ez most nem segít. Kép

Rita: nyugi, minket is nagyobbnak néznek mindig!!
Fújódjon fel akinek nem tetszik. Kép Az a lényeg, hogy szép, egészséges babáink vannak. Kép

Rólunk: ma kapta meg Geri a 2 hónapos szurit. Kép
Azóta egyszer aludt, aztán semmi, itt atomkodik az ülésben és be nem áll a szája. anyja fia. Kép
Csütörtök éjféltől se víz, se fűtés nem lesz. Szuper. Elvégre fél hete nem betegek a kölkök...

Panó, Linó, Swen: mailek indítva!! Kép Kép Kép

Puszilok mindenkit:
Linda
bellana

Hajni: Egy Germicid C kup felet kapta a Lili. Kép

Nanda: Hogy vannak a gyerkocok? Javulas?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Linda: orulok, hogy irtal. Kép Nem az a bajom, hogy nagyobbnak nezik a babat, hanem, hogy allandoan ez a tema. Kép
Hogy birta Geri a 2 honapos szurit?
Most kelt fel a Lili es neki is be nem all a szaja. Kép Jelentem alommano Lilinel van. Kép

Anita: Mit vettel a piacon?

Rita

Kép
Kép
trita

Linda,
szuriKép Miért nem lesz víz és fűtés???
Álommanó a sajátunk! A tiéteket nem láttukKép

Pussz,
Hajni
nalika

Rita: kérem vissza az álommanót! Kép
Geri nagyon-nagyon sírt a szuritól. Úgyhogy én a váróban meg is szoptattam, attól megnyugodott. 4 hét múlva meg jönnek a duplák, hogy én hogy utálom ezeket!

Hajni: az van kiírva, hogy előreláthatólag csőtörés lesz. Bizonyára valami jósnőt foglalkoztatnak újabban. Ezért a távhő és a vizesek nem fognak szolgáltatni semmit...

Linda
bellana

Sziasztok!

Rita!
Hát a rendőr az rendőr Kép Eszterkét is mindig idősebbnek nézik a koránál, még itt a németek között is, pedig általában azok se kisgyerekek.
Mi ugyan tápszeresek vagyunk, de a doktornénink azt mondta, hogy ha anyatejes lenne, se lenne sokkal kisebb, mivel eleve nagynak született.
Azt viszont már én is nagyon várom, hogy szaladgálni kezdjen a kisasszony, mert lenne rajtam is mit leapasztani Kép

Hajni!
Szumóbirkózó Kép De legalább kakil Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta: Eszterke is tenyleg jo nagylanyka. Kép Szerintem nemsokara futkosni fogsz utana.

En azt vettem eszre, hogy mostanaban Lili tudatosan simogatja az arcomat es a hajamat. Kép Mikor kozel hajolok hozza es enekelek neki, tatott szajjal, nagy szemekkel nezi a szamat. Az egyik kezevel a szamat simogatja, a masikkal pedig az arcomat vagy a hajamat. Es mosolyog kozben. Kép Szerintem ez tudatos.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Biztos tudatos is lehet, de neked biztos szép hangod is van hozzá. Hát ha nálunk a kisasszony mosolya az éneklésemen múlna, szerintem még nem nagyon láttam volna mosolyogni Kép Nem sokszor próbáltam idáig, de akkor mindig hátat is fordított Kép Szerintem ez is tudatos volt.

Szerintem én majd verés helyett énekelni fogok neki, ha rossz lesz Kép Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta: En aztan vegkepp nagyon hamisan eneklek, hiszen megiscsak nagyothallo vagyok. Igy keptelenseg szepen enekelni. Kép De ugy tunik Lili szereti a hamis hangomat is. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Rita,
biztos, hogy tudatosKép Az én lánykám is próbálkozik ezzel, de hát ő még ügyetlenkeKép
Az a kúpot szeretem én is használniKép

Linda,
lehet, hogy a szavatossági ideje jár leKép Tudod, mint a tej, liszt, stb. Én lehet, hogy ráírnék arra a papírraKép De hogy miért pont ilyenkor kell ezt csinálni?

Hajni
nalika

Sziasztok!

Lujzika!

Hát nem bírtam én, olyan izgalmi állapotban voltam a MAMA miatt! Kép
Jó a képecskétek! Te már ülteted Eszetkét a kocsiban? Anna ma hisztizett, addig amig nem ültetősre állítottam a babakocsit. Attól féltem, hogy alól elhagyom a gyereket.Nem korai ez még? Még azért maga ülni nem tud.
Nem voltam boldog a dologtól, de csendben maradt a gyerek.
Verés helyett ének Kép

Bea!

látogatóba menni Kép nagyon jó ám!

Rita!

Gratula a 4. hónaphoz! Kép

Jerry!

édes lehet duma közben Kép

Chello!

Köszi a vigyort! MAjd rád küldöm az anyósodat, majd meglátjuk, hogy tele leszel e Kép jelekkel! Ari vagy remélem Noncsi is jól van!

Swen, NAnda, Chello Rita és Bellana !

oltásokhoz kevés sírást kívánok!!!!

Swen!
Örülök, hogy rendben vagytok. Ez mindig olyan megnyugtató! Kép

Zsuzsa!

Ment szavazat. most első a mi cicánk! Kép

Orsi!

Ha ezt kívánja, akkor jár neki. Lehet, hogy tényleg most nőttök jobban, mint eddig.

Rita!

Örülj, hogy szép fejlett Lili! Hagy irígykedjenek. Kép Minket meg törpinek néznek én meg vigyorgok, mert azon vannak kiakadva, hogy milyen ügyi. Kép

Simogatás bizti, hogy tudatos, Anna is csinálja.

Hajni!

Manökennek is kell lenni a csapatban! Kép
MicimackóKép Nálunk: Bóbita

Kenyér: pont egy kenyérszállító ne enne Kép Ehhez amúgy is jó szerintem. Ez tudod olyan pörköltes.

Rita!

Tápszeres vagy anyatejes: nem semmi! Miért ne lehetne jó étvágyú anyatejes és miért kell a tápszerest feltétlenül túl etetni. Nem hiszem, hogy teljesen normálisak voltak.

Bellana: minek is neked két gyrek mellett pl: víz. Afűtésről már ne is beszéljünk.Kép Nagyon igényes vagy Kép Azt elhiszem, hogy ki vagy akadva!
Most olvasom: előreláthatólag csőtörés lesz. Hát ez teszik. A lottó számokat nem mondanák meg előreláthatólag? Kép
Folyt köv, de baromi sokat írtatok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Alig teszem ki a lábam és nem győzök olvasni. Bocs az előző összevisszaságért, de ahogy írtatok, úgy reagáltam a hozzászólásokra.

KÖSZIKE A GRATULÁKAT!!!!!

Ma úgy látom oltás nap van Kép
Ha valakit kihagytam ezer bocsi, de sorba írtátok, hogy ki kapja ma. Persze mire befejeztem minden baba túl van rajta szerencsére.

Megjártuk a mamát! Kép
Egész jól vészeltük, csak a kezét törte ki majdnem. Kép Férjem meg üvöltött. De hát kicsire nem adunk ugye? Kép
A gyerek leeszi a fejem!!!!!!!!!!!

Reggel 8: 180 tej
10 :90 ml gyümülcs
12: 150 ml sütőtök kruplival
15 40 ml sütőtök maradék, hogy csöndben legyen.
1/2 4: 180 ml tej.
és még hol van az este. Kész vagyok.
NA megyek, mert ébred a kiscsaj.
Ebédre megettük a tarhonya végét, de nem sok volt így kilukad a belem. Mama megkínált a semmivel Kép, finom volt Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

JA itt a két fogacska, de sajna csak sírás közben látszódik Kép Ez elalvás előtt volt. NAgyon fáradt volt csórikám, mert a mamánál nem tudott aludni.
Kép

Andi
Kép
mucska

Nalika-Hajni! Látom még mindig szenvedsz a fogkrém miatt.

Linda! Mit csinálnak nálatok, hogy se víz, se fűtés? Nagyon rosszul hangzik. Azóta olvastam. Előreláthatólag csőtörés. Ez érdekes lehet.

Rita! Rendőr. Kép Szerintem nem normálisak manapság az emberek, tisztelet a kivételnek. Mindenből versenyt csinálnak. Még a gyerek növekedéséből is. Pedig ez aztán végképp az a kategória, amiből nem sok értelme van versenyt csinálni.

Orsi! A múltkor mikor írtad, hogy hányszor mentél visszaadni Gergőnek éjjel a cumit visszaadni, már akkor akartam kérdezni, hogy nem szabadultál-e volna gyorsabban, ha mellre teszed?

Zsuzsa! Az utcai állapotok elég lehangolóak. Hogy bírjátok?

Swen! Szuri. Kép Remélem, később sem lesz láza Botondnak.

Chello! Be kell vallanom valamit. Nagy kedvencem Noémi. Az a nagy haja a kicsi gomb szemecskékkel tündéri.

Jerry! Örülök, hogy hasznos volt a börze. Nálunk az a baj, hogy a párom nem lehet kicsábítani, mert nem szereti azt az őrült tömeget.

Bea! Mondd meg a párodnak, hogy azért engedélyezzen néha neked egy kis időt a sok órás munkák alatt is, mert egyrészt neki is kell a pihenés, másrészt nekünk meg hiányérzetünk van nélküled. Hogy melyik a nyomósabb érv, azt már döntsd el te!

Lujzika-Kriszta! Aranyos a kép.

Mucska! Remélem, nem okoz maradandó károsodást a kedvedben az mai anyósprogram. Gyere vissza minél hamarabb! Mióta az előző mondatot már látom, hogy visszaértetek.
Gondolom a „Miért, akartál menni?” kérdésnél nem értékelted túlságosan a párod humorát.

Anita! Jók a képek. Nálam is volt fényképező, de ez már csak akkor tudatosult bennem, mikor hazaértünk. Kép
Almás muffin kóstolás könnyen megoldható. Legközelebbi találkozásunkra megígérem, hogy csinálok megint.

Nanda! Ügyeletes. Kép Nálunk pár hónapja kijött Rékához (sérvgyanú), de abban sem volt köszönet. Mi mondott a doktor néni? Maxim megkapta a szurit?

Maci! A te párod, akkor jobban bírja a börzét, mint az enyém.

Panó! Esetleg nem lehetne azokat a kakamanókat átirányítani, mondjuk Hajniékhoz? Kép

Szilvi! Átadtam Ádámnak a lányok kérését. Ő benne van a dologban.

Szöszi! Úgy örülök, hogy sikerült veled is élőben találkozni.

Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Egy percem sincs de ezt muszáj leírnom, hogy Lujzika énekesi tudásod ecsetelésén azóta is itt röhögök hangosan!KépKépKép

Na meg Mucska a te legutolsó mondatodon, bár lehet ezen nem kéne, de bocsi!KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Swen!
Az igaz, hogy Szilviék két házzal arrébb laknak, mint mi, de ők a XI. kerületbe járnak orvoshoz, mi meg ide Érdre. De amúgy rosszul emlékszel, mi is addig szedjük a konyakot, amíg csak szopizunk. Úgyhogy szólhatsz holnap, hogy ne felejtsem el!

Linda!
Ez a várható csőtörés tetszik. Megpróbálják eltörni és hátha sikerül?

Mucska!
Nagyon szép fogai vannak Annának! A topik első 2 foga!AnyósKép

Rita!
RendőrKép
Nálunk Rita énekel Beninek és Beninek nagyon tetszik, pedig Rita saját szerzeményeket ad elő érdekes stílusban.

Zita!
A mi kakamanónk vasárnap este elment, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az álommanónk viszont szerencsére megvan.

Szép estét mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Swen!
Az igaz, hogy Szilviék két házzal arrébb laknak, mint mi, de ők a XI. kerületbe járnak orvoshoz, mi meg ide Érdre. De amúgy rosszul emlékszel, mi is addig szedjük a konyakot, amíg csak szopizunk. Úgyhogy szólhatsz holnap, hogy ne felejtsem el!

Linda!
Ez a várható csőtörés tetszik. Megpróbálják eltörni és hátha sikerül?

Mucska!
Nagyon szép fogai vannak Annának! A topik első 2 foga!AnyósKép

Rita!
RendőrKép
Nálunk Rita énekel Beninek és Beninek nagyon tetszik, pedig Rita saját szerzeményeket ad elő érdekes stílusban.

Zita!
A mi kakamanónk vasárnap este elment, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az álommanónk viszont szerencsére megvan.

Szép estét mindenkinek!
Panó
panó

Bocs, hogy kétszer ment el.

Panó
panó

Sziasztok,

Kriszta, Rita,
ÉnelkésKép,mi a Mayával állandóan énekelünk,ez a mániája,így Maxikám kénytelen kelletlen hallgatja a nótáinkatKép

Zsuzsa,
Szavazunk rendületlenülKép
ÚtépítésKép
Szuri:
Maxinak már a múlt héten meg kellett volna kapnia,de a betegség miatt csúszott.Maya ma már teljesen jól van,láza sincs,holnap ovi.Kép
Ospamox-ot kapott.A homeós bogyik neki most kevésnek bizonyult.Ő is kap szurit 2 hét múlva.Remélem miden ok lesz addigra.

Linda,Swen,
Mi is ma kaptuk a 3 hós szuritKépKispasimnak egy hangja nem volt.Tündér gyerekKép

NalikaHajni,
Én is Utrica Urens-et szedem,nekem nagyon bevált,én 2-szer 5 bogyit szedek,és ált.este lefekvés előtt,és reggel azonnal amikor felkelek.Még ugyis lustizunk annyit utána,hogy nem árt neki a fogmosásKép
Egyébként a szénsavas üdítő,a kávé,tea sem jó,ha közvetlenül elötte,vagy utána veszed be.

Mucska,
köszi az érdeklödést,Maya egész nap rohangál,kicsit kivittem a kertbe,mert nem tetszik neki,hogy be van zárva.Gyűjtöttünk leveleket,lepréseltük,holnap meg ragasztgatunk majd velükKép
Nagy-nagy puszi Annának az 5.hónaphoz!!!KépKépKép

Most el...Lehet,hogy nálunk sem jó a kúp???Kép

Puszi,
Nanda
nanda

Nanda!

Köszike és örülök, hogy jobban vagytok. Remélem a kúp csak használ!

Panó!

Köszike a fogak nevében.

Swen!

Baromira haragszok! Kép Ezt csak így leget felfogni, máshogy nem.Kép

Zita!

Nem okozott maradandó károsodást. Kép
Megyek mert a gyerek szirénázó módra lett kapcsolva. Meg van az eredménye a mai zabálásnak. Kép

Andi
Kép
mucska

Bori-
a börzét ki nem hagyom májusban, de lehet, hogy babóca nélkül. Amúgy nagyon jó rucikat vettem neki! Egyébként én is megnézem, hogy kitől veszek ruhát, ahol kupi van az asztalon, azt már meg sem nézem.

Tegnap előszőr fürdött együtt a két Mackó (apa+Benőke). nagyon aranyosak voltak, Bence végig vigyorgott. Egy kicsit féltékeny is lettem, nekem nem produkálja így magát. Mostmár biztos, hogy két hapsiba vagyok szerelmes.

Nanda- jobbulást nektek!

Mucska- hát ez a kiscsaj jól elkámpicsorodott a képen. Nagyon aranyos!

Maci
maci2

Mucska: Edina ma:
3/4 9: 220 tej
12: 200 tej
1/2 4: 190g sütőtök anyatejjel
1/2 7: 200 tej.
utcsó kaja még jön!!!
ÉS jelentem: nem hízik!!!
Fogacskák Kép

Nanda: láztalanság. Kép ZSófi csütörtökön kezdte, de csak holnap megy oviba!
Szuri: akkor nem ússzátok meg!

Maci: de te fekhetsz 2 pasival egy ágyban! No van itt olyan is, aki 3-mal Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Mucska: jó ötlet a lottós felvetésed. Megyek megkérdem a távhősöket-akik nem hősök. Kép-, hogy adják elő a jósbanyájukat. Kép Szegény bébid nagyon elvolt keseredve. Kép A fogacskái viszont szépen látszanak. Kép

Nanda: nagyon bátor legénykéd van. Kép

Zita: voltál a szopis sétán annó? Csak ma jött meg a Kismama és a róla szóló cikk egyik képén oldalról mintha téged véltelek volna felfedezni, de nem biztos, hogy te vagy az,lehet, hogy csak hasonlít. Kép Kép

Panó: lehet, hogy csőt törnek. Kép
Én meg majd a seprűt a hátukon.

Puszi:
Linda
bellana

Linda!

Jó a szemed. Tényleg én vagyok rajta. Kép És az őrült nagy pocakom. Kép Erről sopánkodtam nektek másfél hónappal a szülés után.

A seprűs akcióról esetleg egy képet lehetne?!

Üdv:

Zita
pzita

Bellana!

Azért kérek százalékot az ötösödből! Kép nincsenek nagy igényeink.

A lány baromi álmos volt, mert a MAMMA nem hagyta aludni. AZt mondta, ha mamánál van ne aludjon. Kép
Amúgy meg a fogacskája nem látszik, ha nevet. Már egy pár napja, mint egy paparazzo lesem a lány mozdulatait. Kép

Zsuzsa!

Edina is jól bírja a kajcsit. Én már majdnem megijedtem a mennyiségtől. NA majd kiderül, hogy lesz e neki böjtje hasfájás formájában. Jövő szerdán mérjük a lányt az 5. havi oltással egybekötve. De most baromi sokat nőtt. Este megcentiztük és 64-65 cm. 16-17 cm-t nőtt az 5 hónap alatt. Persze a védőnő megint 58 cm-t fog mérni Kép
De megmértem egy másik babát is. Annak pont azt mérték másnap, amit én. Szóval hülye azért nem vagyok... Kép (Irány a Média Markt)
Na megyek, mert a mosógép szuper, csak nincs olyan program rajta, hogy teregetés. Kép
Remélem minden oltásos baba jól van!
És természetesen a többi is!
Pusz mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nagyon jok a kepek a talalkozorol! Legkozelebb majd mi is benevezunk. Zita, mar szervezed?

Egyes babaknak nagyon jo az etvagya!

Mi is atbillentunk az 5kg-n es a 62es ruhak mar nem kenyelmesek. De etvagy mintha csokkenoben lenne.

Aniko
anniko

pár ma esti kép! Edinán a mai étrenddel Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zerko

Lányok!

Egy pár gyíkot is küldjetek, mert baromi szoros az élmezőny!

Jó éjt mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Csak most jutottam a géphez, Apa is talált magának topikot Kép

Mucska!
Örülök, hogy túlélted a látogatást Kép Fodrász? Kép
Gyerekkocsi: a kiscsaj úgy ül benne, mint a hordozóban, vagy a gyerekülésben. Először én se lelkesedtem, de most már sír, ha fekszik, mert nem lát ki!
Fogacskák Kép Mi utánatok egy nappal oltunk 5. hónapra!

Zita!
Köszi Kép Következő talira nálad lehet nevezni? De mi csak akkor vagyunk érdekeltek, ha Kari környékén lesz.

Swen!
Örülök, hogy sikerült megnevettetni, de ez a szomorú igazság Kép Még egy dalt eléneklek szegény gyereknek, tuti ombudsmanhoz fordul Kép

Nanda!
Szuri Kép Maya Kép

Zsuzsa!
Edina kajája nem semmi Kép Képek Kép Látom, nálatok is dúl a love apa és a lányok között Kép!
Gyíkokat én már küldtem, sajnos egy nap csak egyet lehet Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Zsuzsa!
Gyönyörűek a lányaidKép

Nanda
nanda

Jó reggelt Mindenkinek!

Mindenki alszik?
TESSÉK FELKELNI! Anyukák elveszik az álommanót a gyerekektől? Kép
Zsuzsa!

Elsők vagytok jelenleg! Kép

Kriszta!
Akkor hagyom és is Annát, ha akar ücsörögni. MAjd megvizsgálom a babakocsit, hogy is ül benne a gyerek, mert tegnap hirtelen felültettem, hogy ne vértyogjon. Ő jól érezte magát. Annának is az a baja, hogy utálja ha nem lát ki.
Apa topikját szüntesd meg! Kép Én is így jártam: tegnap MAMMA után a lányok még sétáltak, mire visszaértem apa bitorolta a gépet Kép még jó hogy a nagypapa angolra ment. Kép
Alig találtam valami okot, amiért fel kellett állni az én parancsolómnak. Kép

Szuri: Kép

HA jól láttam ma nincs hófordulós babánk.
Hétfordulósok gratula Kép és ha jól emlékszem sokaknak van ma a Konakion!

Bori!

Jók a képek, így legalább azok is "ismerkedhetnek" akik nem tudtak menni. Köszi Kép

Na irány mosakodni.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ez aranynak indul, de mire elküldöm, biztos beelőz valakiKép
A tegnapi napom ritka sz.r volt, szinte egész nap fájt a fejem, és ráadásul Algopyrin érzékeny vagyok tehát gyógyszer kilőveKép Az egyetlen dolog ami felvidított, az Lindáék feltételezett csőtöréseKép Hogy milyen hülye emberek vannak???

Anitabori!
Köszi, már feltúrtam a házat úszógumiért, a hétvégén megcsinálomKép

Rita!
SzuriKépKép A rendőr az rendőrKép Most valljam be, hogy anno a Rendőrtisztire felvételiztem? Szerencsére, ha csak két ponttal is, nem vettek felKép A férjem szokta emlegetni, hogy én még rendőrnek is hülye vagyokKép

Swen!
Hétvégét jelentem, túléltem. Most egy ideig 3 literesnél nagyobb edényt nem akarok látni!!!

Zsuzsa!
FelújításKép Ezeket mért mindig télre kezdik el??? Pizza megvolt. Nálatok? Hát igen, ruhákkal jól jártam, főleg mert a barátnőim jó izléssel vannak megáldvaKép KépekKép Nagyon szép családod van!

Zita!
Engedélyezett géphasználetot a drága, megkért, hogy kutakodjak az apróhirdetések kötött, mert céges autót akarnak venniKép Már a szemem kijött és szerintem napokig kisteherautókkal fogok álmodni...

Mucska!
Kajamennyiség nem semmiKép Kedves mamaKép Ha találsz teregetőprogramos mosógépet, akkor én is lecserélem a miénketKép

Lujzika!
Akkor te is a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekeltél?Kép A férjem szokta ezt mondani, amikor befogott fülekkel menekülök előle...

Ma megyünk csípő UH-ra, este pedig pancsizniKép Azért még jövök, apa nincs itthonKép

Pusz

Bea
Vendég

Mucska!

Ez nem ééééér!!!! Csak két percKép

Bea
Vendég

Bea!

De ééééér biza! Kép
Látom jókedvűen ébredtél ma.
Kisteherautó: Toyota a legjobb! Nekünk már volt néhány darab másmilyen. Most csak Toyotákat használunk.
Teregetős mosógép: majd szólok! NAgyon keresem!

Férjednek is jó humora lehet! Kép

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt, anyukák!

Az én kislányom nagyon alszik még, gondoltam gyorsan beugrok.

Zsuzsa!
Jelentem, mi cicánk 1., az összes környezőt legyíkoltam Kép !

Mucska!
Az a baj, hogy Apának sikerélménye volt, válaszoltak neki (Twingoclub.fórum), és már nem tudom megakadályozni, hogy a gép elé üljön Kép
Mára mi a program?

Fifianyu!
Fejfájás Kép Rendőrtiszti Kép
Különben röhögni fogtok, ált. és középiskolában kórustag voltam, még szólóztam is (szoprán, aztán alt), de valami elromlott időközben Kép Kép
Pancsi Kép

Na most el, mert lánykám jelez!

Szép napot mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?