Sziasztok!
Nita: nem ütöttem le a babkocsit, mert sztem úgy sok, hogy 1 évet használt, és csak 5.000el adja olcsóbban, mint az újat.
Babakocsi háló még mindig nem tom mi?
Beni olyan akaratos hisztis mostanában, annyira tud ordítani, ha nem az van, amit akr, tök kiakadok.Ja, és még az őrjít meg, amikor hajnalban rájön, h nincs meg a cumija, és teljes tüdőből ordít, na olyankor nagyon mérges vagyok, de mivel egy szobában alszom vele, nem bírom, hogy hagyjam ordtani, mert nekem is kell egy kis alvás...
Nálatok hánykor kellnek a babák?Barni is ilyen akaratos?
Királylány: hogy boldogultok? Másik topicban olvastam, h volt nézet eltérés pároddal, most már minden oksi?
Melinda: na, mizu, mit mutat a mikroszkóp?
Mucus: nálatok mizu? Sácok? Dominikkel még mindig olyan sokat kell lenni. külön, igényli még a kettesben progikat?
Betty: ezer éve nem jelentkeztél, minden oksi?
Duna, Angiek?
Melisch: ha van egy csöpp időd, amjd írj.
Nita: úgy sajnálom, h nem csatlakoztam időmben az októberi babákhoz, még mielőtt tanyára mentek, mert tök jó lenne olyanokkal kapcsolatot tartani, akiknek uolyan gondjaik vannak, mint nekünk, és bizti tök sok ötlet van ott is. Szal ez tök szívás...
Ja, a másik: képzeljétek tegnap beszéltem Attila szüleivel. Vagyis az apukájával, és kiderült, h államvizsga alatt ő úgy gonolta a gyerekvigyázást, hogy Benit leviszi, és akkor ő ott van nélkülem. Én meg tanuljak, én pedig úgy képzeltem, hogy majd fél napokat vigyáznak rá, még én ott eltanulok. De ez a probléma is megoldódott, mert így nem megyek bele. Mondtam is, h biztos vagyok benne, h full ellátás lenne, de nem szeretném egyedül hagyni. Bár biztos jobb sora lenne neki, mint itthon, mert ők kinyalják a kisfenekét is, ami nem csoda, hisz alig látják, persze önhibából.
Szal nem szeretném, h nélkülem legyen, mert mikor múltkor elmentem vizsgázni, Beni utána egy hónapig minden éjjel keservesen felsírt...
Szal szívás, de ez van.
Húúú takarítani kellene, de nincs kedvem. Ráadásul tök le vagyok lekva, magammal is kellene kezdeni vmit, mert mát nem merek kimenni a lakásból...
Nita: várom, hogy írj!!!