Sziasztok!
Mi most nyilván kimaradunk a mai taliból, de holnap meglátjuk, délelőtt nem lenne jobb?! Nálunk a délután zűrös, ma is 3 kor aludt el Fló, de előtte egy órán át szenvedtünk.
A mi délutáni alvásunk úgy zajlik, hogy ebéd után szinte rögtön ágybamenetel van, ha tetszik ha nem. Van hogy rögtön elalszik Fló, de ha Bátor nyöszörög az ágyában akkor nehezebben. Este fürcsi után max. 10-ig lehet olvasni játszani elvétve néha videót nézni. Előbb Bátort teszem le, ha ő elszundított, akkor Flórát. Mellette a földön fekszem egy gyapjútakarón, ott várom meg míg elalszik. Van hogy kitaléál még dolgokat, hogy mit kéne csinálni, vagybeszélget, de én nem válaszolok rá, úgy csinálok, mintha elaludtam voplna. Aztán van hogy tényleg bealszopm én is.
Enikő: Tényleg legyen valami rend az elalvásnál, mert nem Bogi bánja meg, hanem te és a pocaklakód. Ha bömbi van, nem fog mély sebet ejteni a kis lelkén. Csak megtanulja, nem úgy van minden, ahogy ő eltalálja.
Dacsi: Én sem mernék ilyeneket adni még Jozsónak. Nem most lesz tőle baja, hanem később.
Angi: Tök édik! Fényképezéskor Bogi hol van?
Mostanság Bátor azt csinálja,hgoy nem alszik Flórával délután, hanem szórakoztat, én meg nem tudok nyugodtan gépezni,meg más egyebet csinálni. MOst is pakol a gép körül. Éppen a radiátort szereli.
Tündi: Én ajánlom a Chamomillát, semmilyen mellékhatása nincs, nem drága, legalább nem fáj annyira az inyecske tőle. Sas patikában tuti van.
Ez nem csak neked, de Tominak sem jó, ha nem alszotok éjjel rendesen.
Karmen: Ez a Sári nem normális, hogy még egy munkahelye van.
Vagy a Vasasban már nem dolgozik?! A magánrendelésére és is mennék, már illő lenne megjelenni az éves rékszűrésen. Msjd novemberben.
Kriszti: Én írok naplót, vettem szép füzetet, A5-ös méretűt, abba jegyzem le a fontosabb eseményeket. Először külön írtam a két gyereknek, de nem tudtam eleget írni mindkettőnek. Így most nyitottam egy újat, ami közös. Aztán majd veszekedhetnek rajta....
Majd kap mind egy-egy másolatot.
Azt sajnálom, hogy nem akkor kezdetem, mikor még Flóval voltam kismama, pedig hogy ráértem volna írogatni. Így csak visszaemlékezek néha, és azt írom le.
babamama: éN csak bárotítani tudlak, hogy igenis aldujon el hamarabb, időben. Ő sem tudja kialduni rendesen magát.
Volt hogy Fló is későn került ágyba, 11 körül és nem kelt annyival később, sőt inkább hamarabb, és nyüszis is volt.
Anyatej+répa: Nem hiszem hogy gondod okozna, tök mindegy, hogy előtte szopizik és rájön a répa kanállal, vagy összeöntöd.
NagyÁ: MI nem megyünk fel az emeletre. Főleg nem a mozgólépcsőn, az balesetveszélyes! Inkább a lépcsőn viszem, de egyedül nem megyek fel, ha arra járok.
Az milyen dolog, hogy a Centrumban a játékosztály az emeleten van...! És nem is egy nagy durranás. Pedig régen jó játékok voltak.
Nori: Teljesen igazad, van lesz idő,mikor örülhetsz, hogy nem tarja égőnek, hogy a barátjai előtt puszit adjál neki, vagy hogy együtt mentek az utcán.
gabi3