Nalika-Hajni! Látom még mindig szenvedsz a fogkrém miatt.
Linda! Mit csinálnak nálatok, hogy se víz, se fűtés? Nagyon rosszul hangzik. Azóta olvastam. Előreláthatólag csőtörés. Ez érdekes lehet.
Rita! Rendőr.
Szerintem nem normálisak manapság az emberek, tisztelet a kivételnek. Mindenből versenyt csinálnak. Még a gyerek növekedéséből is. Pedig ez aztán végképp az a kategória, amiből nem sok értelme van versenyt csinálni.
Orsi! A múltkor mikor írtad, hogy hányszor mentél visszaadni Gergőnek éjjel a cumit visszaadni, már akkor akartam kérdezni, hogy nem szabadultál-e volna gyorsabban, ha mellre teszed?
Zsuzsa! Az utcai állapotok elég lehangolóak. Hogy bírjátok?
Swen! Szuri.
Remélem, később sem lesz láza Botondnak.
Chello! Be kell vallanom valamit. Nagy kedvencem Noémi. Az a nagy haja a kicsi gomb szemecskékkel tündéri.
Jerry! Örülök, hogy hasznos volt a börze. Nálunk az a baj, hogy a párom nem lehet kicsábítani, mert nem szereti azt az őrült tömeget.
Bea! Mondd meg a párodnak, hogy azért engedélyezzen néha neked egy kis időt a sok órás munkák alatt is, mert egyrészt neki is kell a pihenés, másrészt nekünk meg hiányérzetünk van nélküled. Hogy melyik a nyomósabb érv, azt már döntsd el te!
Lujzika-Kriszta! Aranyos a kép.
Mucska! Remélem, nem okoz maradandó károsodást a kedvedben az mai anyósprogram. Gyere vissza minél hamarabb! Mióta az előző mondatot már látom, hogy visszaértetek.
Gondolom a „Miért, akartál menni?” kérdésnél nem értékelted túlságosan a párod humorát.
Anita! Jók a képek. Nálam is volt fényképező, de ez már csak akkor tudatosult bennem, mikor hazaértünk.
Almás muffin kóstolás könnyen megoldható. Legközelebbi találkozásunkra megígérem, hogy csinálok megint.
Nanda! Ügyeletes.
Nálunk pár hónapja kijött Rékához (sérvgyanú), de abban sem volt köszönet. Mi mondott a doktor néni? Maxim megkapta a szurit?
Maci! A te párod, akkor jobban bírja a börzét, mint az enyém.
Panó! Esetleg nem lehetne azokat a kakamanókat átirányítani, mondjuk Hajniékhoz?
Szilvi! Átadtam Ádámnak a lányok kérését. Ő benne van a dologban.
Szöszi! Úgy örülök, hogy sikerült veled is élőben találkozni.
Szép estét mindenkinek!
Zita