Sziasztok!
Régen jártam erre, bár látom, hogy Ti is kevesebbet jöttök.
Lujzi, nagyon örülök az eredményeidnek, úgy tűnik eljön a Ti időtök is!
Mindent bele, tuti jó lesz minden, nagyon örülök neki, hogy férjed eredményei javulnak, meglásd a Te problémádat is szépen lehet kezelni, csak tartsd a hármas szabályt: diéta, mozgás és met, együtt megteszik a hatásukat. A futás nagyon hasznos lehet, javítja vérkeringést, ezer meg ezer pozitív hatása van!
Milyen, kicsi Liza biztosan nagyot nőtt, édesek a kis talpacskái, olvadok a fotótól!
Öröm lehet látni a két gyerkőcöt együtt! Na, nem irigykedem, de örülök Nektek nagyon! Írj már arról, hogy Te hogy vagy? Milyen másodszor is átélni az anyaság örömeit? Aggódóbb vagy vagy lazább?
Betty, keveset jössz Te is, mizu Veletek? Tudom, hogy nem adjátok fel, de biztos túl vagy már Te is egy-két hullámvölgyön, nem lehet egyszerű ennyiszer felállni és újra neki menni... Szorítok, hogy gyűjtsd az erőt a következő menetre! +++++++
Bri, örülök Neked és a kis pulzáló szívecskének!
Majd gyere és mesélj!
Puszi, dolgozol? Nem látlak mostanában sehol... Remélem jól vagytok.
Babi, mikor lesz következő menet?
Csibuc, tudom, hogy mindig csak magamat ismétlem, de tényleg tök kevés idő már és a kezedben tarthatod a leánykát! Ja, jut eszembe, olvastam, hogy az Anna bál szépét is Korinnának hívják, lehet most felkapják kicsit ezt a nevet... Na mindegy, ez csak eszembe jutott... Húgod hazautazott? Nagyon szorítok Neked, hogy könnyű szülés legyen! Remélem minden simán és egyszerűen fog zajlani, mint a nagy könyvben. Tényleg, api bent lesz? Fogja majd a kezed? (Na, az enyém hamarabb ájulna ki, mint bárki gondolná...- azért néha reménykedem, hogy majd ha oda jutunk velem lesz...)
Magamról: írtam a múltkor, hogy hullámvölgy volt nálam, ami tök car volt, mert nem ismertem ezt az érzést... Na, most meg átestem a ló másik oldalára... Eszembe sem jut, hogy bébit szeretnénk, ezer más dolog foglalkoztat és tölti ki a mindennapjainkat. Lehet, hogy jobb így... Bnetet sem olvasok, csak miattatok jövök, mert azért Ti hiányoztok...
Remélem jól telik a nyaratok, nekem egyelőre nem ez életem nyara, a szabadságom ideje alatt szinte végig szakadt az eső, most hétvégén Balatonfüredre szerettem volna lemenni, de persze hogy esik... Na, nem baj, lesz ez még jobb is.
Puszilok mindenkit és írjatok! (ígérem gyakrabban jövök!
)